Romania danseaza si sarbatoreste!

                              

  Toata lumea sarbatoreste!Se inaugureaza cu fast zece galeti de asfalt,o sacosa de bulbisori s-au angajarea a inca zece bugetari,fie se sarbatoreste hramul unei biserici dintr-un satuc plin de votanti, Romania sarbatoreste de zor !O Romanie intr-o continua sarbatoare,
  care are ca unic scop, puerile motive de cheltuire a banului public,o Romanie care munceste ca sa poata cealalta sarbatorii.Da,facem sarbatoare din orice!Sarbatorim "asasinarea unei institutii",a unui procuror,a unei legende sportive,a unui mit....Sarbatorim cu fast si cu ura in acelasi timp,dar sarbatorim!Un lider politic national isi indemna tinerii politicieni din partidul sau, sa nu fie ca ceilalti{ aluzie la tinerii celor doua mari partide, care intervievati fiind, nu stiau pe ce lume traiesc}dar intervievati ai lui, s-au dovedit.... si mai si. Statisticile însă, o duc bine.Noi nu!Distractie placatua romani!

Comentarii

  1. care "noi" nu o ducem bine!!Iar v-ati schimbat pozitia?

    RăspundețiȘtergere
  2. STIMA!
    Dvs sau domnul primar stiti ca tocmai se incearca asasinarea Spitalului Orasenesc Nehoiu.De saptamana viitoare nu mai avem sectie de Interne,se va pune lacatul pe usa, ca la o cabana parasita.Asistentii sunt trimisi la plimbare prin parc, din cauza incompetentei,indolentei,ineficientei, a celor in masura sa rezolve aceste aspecte.Cu aceasta ocazie se acorda premiul Oscar, pentru marea performanta de a inchide o sectie,fapt necunoscut din 1985.VA RUGAM sa va implicati asa cum ati facut o intotdeauna in aceasta serioasa problema,pt ca in curand orasul va ramne doar cu scoala si primaria.Daca portarii, femeile de serviciu si tipetele ca in gara, nu ar fi fost principala preocupare, astazi cu siguranta as mai fi urcat la etajul 3 al spitalului.Rusine,rusine,rusine sa va fie!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Problema spitalului rămână in continuare una spinoasa,dar cu siguranța nu se va inchide.Este încă o problema venirea medicilor.Au venit câțiva medici tineri si buni ,dar avem nevoie de interniștii.Cuvintele grele nu-si au rostul.Saptamana viitoare voi vorbi si va voi tine la curent.Toata lumea privește cu responsabilitate spre problema!

      Ștergere
  3. Stima si respect!

    Spitalul Orasenesc Nehoiu este pe cale sa se inchida ???
    Astazi am avut surpriza neplacuta sa ma prezint cu mama la Camera de Garda, unde mi s-a transmis urgent sa o internez, deoarece de saptamana viitoare sectia se va inchide. Ma declar foarte nemultumit de ceea ce se intampla atat timp cat spitalul are manager,director,etc.Autoritatile locale cunosc acest aspect??? Din ce vorbeau doamnele acolo am dedus ca cineva nu isi face treaba.Va las pe dvs sa trageti concluzia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am răspuns mai sus.Va rog sa fiți mai calm(a)!Am luptat pentru democrație,pentru ca dvs sa nu va fie frica sa puteți pune problema deschis intr-o astfel de situație.Nu sub anonimat !

      Ștergere
    2. Curat constitutional. PSD lupta pentru democratie!!! Muzgoci lupta pentru ca noua sa nu ne fie frica sa vorbim. Ne vedem in august la Bucuresti la miting prieteni. Sa le aratam infractorilor si penalilor ca nu suntem o tara de hoti si corupti. Sigur curajosul democratic nu va publica. Romica J.

      Ștergere
  4. Așteptați să vină domnul Muzgoci și domnul Constantinescu din Grecia cu bateriile încărcate și problema va fi rezolvată!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un prost,crede ca ma va face sa public un comentariu prin care chipurile eu si conducătorii Nehoiului ii vom împiedica pe cei care doresc sa meargă la miting!!!??? la București.Nu PROSTULE,nu te voi împiedica.Ia-ți “prietena”,ia-l si pe prietenul prietenei,ala tânărul,ia toată gasca ca ta de c..... si du-te.Poate si ramane-ți acolo!Eu n-o sa vin după voi cu siguranța si tot cu siguranța nu va va duce nimeni dorul.....

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-am dat seama la cine va referiti. Nu puteti domnule sa ne scăpați de prostu asta și de neamu lui o data? Ca ne-am saturat de ei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum se autodistrug, că nu prea se vede!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cum,este domnule,cu președenția partidului care doriți să-l preluați?

    RăspundețiȘtergere
  9. De data asta nu cred că o să mai poți să te reabilitezi politic boss.

    RăspundețiȘtergere
  10. Hai,sa punem pariu.Deja sa discutat și cu domnul Ciolacu.Vezi că zilele trecute ai primit un telefon.Sa vezi discuție când te vei întâlni cu persoana.Ai mai incercat tu în ultimă campanie sa te opui și ai luat mana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O fi,dar pe tine nu te pune,pentru ca esti bătrân si prost.Prietenele te mănâncă de bani......

      Ștergere
  11. Pe surse:-Domnul Nicu Tănase,a dat pe gușă,discuția care sa purtat intre dv,domnul Constantinescu in Grecia.-Saptamana trecută tot acest domn sa întâlnit cu Primarul.Deci se concretizează faptul că deja băieți incep sa va vândă.VA URMA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ți-a povestit cineva Miorița,pentru ca de citit nu ai citit-o! Ma vând ei,dar ce nu sti tu,este ca pentru mine încă exista cerere,ceea ce pentru tine nu mai exista!

      Ștergere
  12. NOUTATE:-am intrat in posesia unui document de pe vremea cand dv conduceți PD Nehoiu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce se mai aude domnu Doru cu cele 500 locuri de munca la Nehoiu pe care leati promis in campania electorala ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi nu avem nevoie de niciun loc de munca in Nehoiu. Noi cetatenii cinstiti am votat psd si primar psd ca sa fim ajutati, nu sa muncim. Au muncit destul parintii, bunicii, mosii si stramosii nostrii. Nu ne trimiteti voi acu la munca ca sa fim ocupati si sa nu vedem cum furati voi. Nu ne pacaliti. Vrem sa stam prin centru , pe la han , vizavi , mai la o pacanea si sa va urmarim. Tara asta e destul de bogata sa hraneasca 80 de milioane de oameni cum zice ONU si voi nu vreti sa dati mancare la 16 milioane de romani get beget? Rusine. Pentru cine sa muncim ca copii nostrii sunt plecati si ei are bani multi in strainatate. Asa ca domnu care intrebi de locuri de munca vezi de treaba ta. Daca esti tralala si vrei sa muncesti dute in alta tara. Punct.

      Ștergere
  14. Niște hahalere! Orașul se scufundă pe zi ce trece și panaramele din frunte se țin de intrigi și fitile. Mai bine s-ar duce dracului și să ne lase în pace!

    RăspundețiȘtergere
  15. Am publicat mesajul pentru ca trebuie sa vedeți si penibilul din gândirea unora.Poate nu au făcut tot ce ați vrea sa facă sau ce si-ar dori ei sa facă ,dar atât primarul cât si vicele se străduiesc sa se achite onorabil de promisiunile făcute.Vedeti cu ochii dvs cum se trage si astazi de mizeriile făcute de un înaintaș celebru si tot continuați cu săgețile otrăvite.O sa revin.Personal am multe puncte de vedere diferite fata de ei,dar ei stiu ca pupincurismul nu-i ajuta si privim cu seriozitate subiectele in discuție.Desi nu este ușor,eu zic ca sunt acolo unde trebuie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Înainte de vorbi de penibilitate spuneți-mi și mie ce s-a făcut în Nehoiu anul acesta? De ce clubul sportiv are un buget imens și performanțe lipsă ( mai ales la fotbal) ? De ce nu sunt sprijiniți și ajutați copiii care au alte pasiuni în afaŕă de fotbal și dansuri? De ce participă la cursurile de dans sprijinite de primărie copii din alte localități ? Mai am întrebări de bun simț la care aștept un răspuns?

      Ștergere
  16. Tot cu penibilul încep ;Anul acesta nu s-a terminat.Sunt proiecte in derulare-asfaltări si nu putine,proiect pentru Casa de Cultura si altele.Realizarile se măsoară cu mandatul si cu perspectivele ,nu cu anul.Echipele de sport,de dans si mai stiu eu ce alte echipe,aduc prestigiu Nehoiului.Nehoiu daca nu stiati,joaca si rolul de lider in zona.Poate inainte de a scuipa otrava sa va gândiți sa puneți problema altfel.Puneti-o mai constructiv!

    RăspundețiȘtergere
  17. Odata domnul Muzgoci stia sa faca diferenta dintre"penibilul din gandirea unora" si ironia nici macar disimulata despre locuri de munca si asistenta sociala. Cand tai banii de la investitii mari si ii dai la pensii si salarii pe care de fapt le scazi prin inflatie,mai vorbim de penibil sau de responsabilitate? Dar cand ai primit o sinecura esti dator sa bagi goarna fara sa mai tii cont cine este "penibilul".

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu am răspuns la o intrebare, care se voia a fi încuietoare pentru actualii nostrii conducători de la Nehoiu.Dvs ați dus-o in plan național si nu pot sa nu va dau dreptate.Aici si eu gândesc la fel.Ai sa vezi ca goarna aia la care faceți referire si pe care trebuie s-o poarte un BĂRBAT,nu mi-o ia nimeni.Diferenta dintre noi este ca eu am.......dvs nu,pentru ca vorbiți protejat de anonimat.Eu nu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu sunt persoana publica si am vorbit fara insulte sau calomnii, de aceea nu am nevoie sa ma prezint, am avut o opinie personala si daca este dezavuata, cu atat mai mult e bine sa fie anonima. Problemele din Nehoiu sunt nationale si invers. Doar cateva localitati din Romania cu primari geniali fac nota discordanta, reusind sa faca oaze de occident in urbea lor. In rest ne zbatem in aceeasi mizerie si promiscuitate. Se pare ca ne-am pierdut pana si speranta in mai bine si asta este cu adevarat groaznic.

      Ștergere
    2. Da,dar una este sa vorbești sub anonimat si alta este expus.Sa sti dragule ca eu am fost un anonim curajos de la început.Sa mai sti tu ca pe atunci muuuuulti il pupau undeva pe Crocodil.Astazi aia .....Sa sti ca depinde ce vrei sa fi in viața,leu sau mielușel.In rest sunt de acord cu tine.

      Ștergere
    3. Leii nu se aliaza cu javrele. Cine se aseamana se aduna.

      Ștergere
  19. Cam sensibil subiectul cu fotbalul! Să știți că mai sunt încă oameni care nu pot fi prostiți!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări