luni, 4 iunie 2018

Romania danseaza si sarbatoreste!

                              

  Toata lumea sarbatoreste!Se inaugureaza cu fast zece galeti de asfalt,o sacosa de bulbisori s-au angajarea a inca zece bugetari,fie se sarbatoreste hramul unei biserici dintr-un satuc plin de votanti, Romania sarbatoreste de zor !O Romanie intr-o continua sarbatoare,
  care are ca unic scop, puerile motive de cheltuire a banului public,o Romanie care munceste ca sa poata cealalta sarbatorii.Da,facem sarbatoare din orice!Sarbatorim "asasinarea unei institutii",a unui procuror,a unei legende sportive,a unui mit....Sarbatorim cu fast si cu ura in acelasi timp,dar sarbatorim!Un lider politic national isi indemna tinerii politicieni din partidul sau, sa nu fie ca ceilalti{ aluzie la tinerii celor doua mari partide, care intervievati fiind, nu stiau pe ce lume traiesc}dar intervievati ai lui, s-au dovedit.... si mai si. Statisticile însă, o duc bine.Noi nu!Distractie placatua romani!

7 comentarii:

 1. care "noi" nu o ducem bine!!Iar v-ati schimbat pozitia?

  RăspundețiȘtergere
 2. STIMA!
  Dvs sau domnul primar stiti ca tocmai se incearca asasinarea Spitalului Orasenesc Nehoiu.De saptamana viitoare nu mai avem sectie de Interne,se va pune lacatul pe usa, ca la o cabana parasita.Asistentii sunt trimisi la plimbare prin parc, din cauza incompetentei,indolentei,ineficientei, a celor in masura sa rezolve aceste aspecte.Cu aceasta ocazie se acorda premiul Oscar, pentru marea performanta de a inchide o sectie,fapt necunoscut din 1985.VA RUGAM sa va implicati asa cum ati facut o intotdeauna in aceasta serioasa problema,pt ca in curand orasul va ramne doar cu scoala si primaria.Daca portarii, femeile de serviciu si tipetele ca in gara, nu ar fi fost principala preocupare, astazi cu siguranta as mai fi urcat la etajul 3 al spitalului.Rusine,rusine,rusine sa va fie!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Problema spitalului rămână in continuare una spinoasa,dar cu siguranța nu se va inchide.Este încă o problema venirea medicilor.Au venit câțiva medici tineri si buni ,dar avem nevoie de interniștii.Cuvintele grele nu-si au rostul.Saptamana viitoare voi vorbi si va voi tine la curent.Toata lumea privește cu responsabilitate spre problema!

   Ștergere
 3. Stima si respect!

  Spitalul Orasenesc Nehoiu este pe cale sa se inchida ???
  Astazi am avut surpriza neplacuta sa ma prezint cu mama la Camera de Garda, unde mi s-a transmis urgent sa o internez, deoarece de saptamana viitoare sectia se va inchide. Ma declar foarte nemultumit de ceea ce se intampla atat timp cat spitalul are manager,director,etc.Autoritatile locale cunosc acest aspect??? Din ce vorbeau doamnele acolo am dedus ca cineva nu isi face treaba.Va las pe dvs sa trageti concluzia

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am răspuns mai sus.Va rog sa fiți mai calm(a)!Am luptat pentru democrație,pentru ca dvs sa nu va fie frica sa puteți pune problema deschis intr-o astfel de situație.Nu sub anonimat !

   Ștergere
  2. Curat constitutional. PSD lupta pentru democratie!!! Muzgoci lupta pentru ca noua sa nu ne fie frica sa vorbim. Ne vedem in august la Bucuresti la miting prieteni. Sa le aratam infractorilor si penalilor ca nu suntem o tara de hoti si corupti. Sigur curajosul democratic nu va publica. Romica J.

   Ștergere
 4. Așteptați să vină domnul Muzgoci și domnul Constantinescu din Grecia cu bateriile încărcate și problema va fi rezolvată!

  RăspundețiȘtergere

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!