Radu Bularca este candidatul Pro Romania la Primaria Nehoiu !

        Aseară Biroul Politic al Pro Romania Nehoiu,in prezenta liderului judetean al partidului Vicepreședinte Pro Romania la nivel național dl Felix Rache, s-a întrunit pentru a-si alege candidații pentru alegerile locale. Sedinta a fost prezidata de Președintele Organizației si Vicepreședinte la nivel judetean Doru Muzgoci . După o analiza serioasă, biroul a considerat si a hotărât in consecință ca pentru postul de Primar al Orașului Nehoiu,cel mai bine plasat candidat este dl Radu Bularca cunoscutul om de afaceri nehoian . Doru Muzgoci  si Nicu Tanase sunt propunerile pentru Consiliul Judetean Buzau !Organizatia Pro Romania Nehoiu si-a propus câștigarea alegerilor fiind îndreptățiții de valoarea si forța echipei . Avand in vedere ca dl Bularca avea programată o întâlnire de afaceri importantă in străinătate,întâlnire care se va solda cu un proiect care va genera multe locuri de munca in orașul nostru,lista consilierilor locali se va definitiva la întoarcerea candidatului Radu Bularca din străinătate,peste câteva zile ! Urmare a restricțiilor impuse de virusul periculos, astazi am avut doar o parte din echipa care va intra in bătălia politica din septembrie ! Au fost prezenți :Cristina Miron,Elena Urjan,prof.Constantin Gheorghe,Ciubuc Georgel,Nicolae Miron,Lucian Pavel,Nicu Tanase,Radu Bularca si Doru Muzgoci ! In zilele următoare vom reveni cu amănunte!

Comentarii

  1. Asta numai la partidul lui Ponta se poate intampla! Membru de o saptamana si numit direct candidat la primaria unui oras! Dar asta s-a intamplat dupa "o analiza serioasa a biroului politic" ! In alta ordine de idei, lipsa candidatului de la sedinta lui de desemnare l-ar putea face invidios si pe Caragiale. Nu in ultimul rand, prezenta in echipa restransa de 9 datorata desigur dusmanului COVID (desi legea permite 20) a 2 persoane sot si sotie e bomboana pe coliva unei ambitii politice sustinuta doar de un orgoliu nemasurat ranit de multe ori. Din toata aceasta poveste ramane doar ca Muzgoci se recunoaste incapabil sa lupte pentru a fi primar al Nehoiului desi asta era ultima lui sansa! Un mare om de afaceri cu profit de sute de mii de euro pe an nu-si lasa firma pentru un salariu de 2 000 de euro. Si daca vrei binele nehoienilor nu te poti imparti in 2. Uite cat de ocupat e omul ca nici la propria desemnare nu a putut fi prezent.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa intelegem ca sunt 2 persoane cu numele de Radu Bularca in Pro Nehoiu unul care este plecat in strainatate si unul prezent la sedinta de aseara?

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnul Radu Bularca a fost prezent eri la sedinta.Esti prost informat domnule ANONIM..

    RăspundețiȘtergere
  4. Am publicat cele doua comentarii,pentru ca restul chiar nu merita luate in seama.Zilele trecute imi spuneați ca trebuie sa va prezint echipa.V-am prezentat-o! Am spus ca restul echipei o vom definitiva după întoarcerea lui din delegație.Radu Bularca acfost alături de mine la ședinta.Am avut si presa de fata,iar săptămana viitoare o sa vedeți filmări si declarații din timpul ședinței!Cert este ca .......v-am ciuruit !Si nu ați văzut tot !

    RăspundețiȘtergere
  5. Precizez :Nu va mai obositi sa-mi scrieți mesaje cu si despre Constantinescu pentru ca nu ma interesează personajul.Astept cu mare NERĂBDARE procesele si plângerile penale.Bocesc într-una de nu mai pot!Pentru mine dreptatea divina a fost făcută !Tot Dumnezeu va lucra si de acum inainte!

    RăspundețiȘtergere
  6. In sfarsit un om capabil si demn candideaza la primaria Nehoiu . Chiar imi doream un asemenea candidat. Bravo! Felicitări dlui Bularca pentru ambitie. Un om ca el care chiar are tot ce isi doreste este de apreciat ca vrea sa se implice. A facut multe pentru Nehoiu si va face in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  7. dorule nu mai da drumul la toata lumea......adevarul este ca i-ai facut muci pe toti.Ai demonstrat iar ca tu te gandesti la echipa si la oras nu ca altii.Pe ei pe mama lor!

    RăspundețiȘtergere
  8. Radu Bularca este cel mai bun candidat pe care l-a avut Nehoiu vreodata. Daca oamenii chiar voteaza inteligent atunci vor vota Radu Bularca primar. Acest om este demn de tot respectul, nu am auzit niciodata nimic de rău despre el. Nu a fost implicat in scandaluri de nici un fel, nu a facut ilegalități, nu a deranjat pe nimeni. El a ajutat pe toti cei care au apelat la el, fara sa ceara reclamă, un om foarte modest. Eu si toata familia il votam!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce-aș mai râde să fi al doilea pe lista de consilieri județeni și partidul să ia 6,24% pe județ!

    RăspundețiȘtergere
  10. Gata cu achizițiile? Doar atât? Până la 17 sau câți trebuie pe listă mai este!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări