Pro Romania Nehoiu demisioneaza in masa!Felix Rache ne dorea slabi!

     

                     

In aceasta seara liderii organizatiei Pro Romania Nehoiu, au dejucat planurile asazisului lider al Pro Romania Buzau Felix Rache, de a ne vinde pur si simplu PSD-ului lui Ciolacu! Deranjat vizibil de echipa puternica formata la Nehoiu, care si-a permis sa pretinda castigarea alegerilor pentru primaria Nehoiu, Felix Rache a incercat prin minciuni si manipulari securiste, sa ma acuze ca am instigat liderii de pe Valea Buzaului impotriva sa, pentru motivul de a se preda PSD fara lupta si doar in interesul sau personal.Indignati si dezamagiti am fost toti,iclusiv echipa de la Nehoiu,dar sub cuvant de onoare,din pozitia pe care am avut-o, am incercat sa calmez lucrurile desi nu-mi convenea deloc situatia! Formand o echipa de oameni de caracter, care nu urmareau privilegii pentru ei personal, ci pur si simplu doreau sa se implice pentru comunitatea din care fac parte, am plecat la drum cu gandul sa castigam si sa fim o alternativa la Nehoiu!Nu am putut trada echipa, pentru un post de consilier judetean pe care mi-l baga sub nas obsesiv tradatorul Rache !Caracterul oamenilor care compun echipa de la Nehoiu, s-a vazut in aceasta seara, cand la unison toti au decis sa nu se lase manipulati de interesele meschine ale liderului de la Buzau si a intereselor lui personale cu PSD-isti lui Ciolacu.In calitate de fondator al organizatiei judetene si de lider al organizatiei Nehoiu, desi am muncit doi ani sa fac organizatii pe Valea Buzaului si sa construiesc o echipa puternica la Nehoiu, sunt nevoit sa iau atitudine si sa nu accept manipularile si interesele meschine ale unor oameni obisnuiti cu astfel de practici.Pana maine seara,ne vom anunta hotararea luata,dar in niciun caz stanga psd-ista!Hotararile luate de noi in aceasta seara sunt corecte,oneste si morale!                      

Comentarii

  1. S-a rupt lanțul de iubire?!
    Nu mai e bun Rache? Nu mai e buna doamna de fier?
    Cum ai parte tu numai de trădători...
    Mâine seară ne spui ca va retrageti si din cursa pentru primărie sau... poate o alianță cu pnl,pmp!
    Oricum, încă putin si v-ați făcut de cacao si de data asta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari. Mergeti cu arme si bagaje la USR singurul care nu face intelegeri cu PSD si castigati primaria Nehoiu. In sfarsit ati aratat ca aveti coloana vertebrala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am avut dreptate cand am zis ca e "tradare" si oamenii nu au încredere.O atitudine corectă. De ce sa fiti folosiți sa ajunga pe funcții mari? Pana aici...bravo!

      Ștergere
  3. Doru, întariti echipa lui Mircea Posea. E cel mai corect si moral. SUCCES!

    RăspundețiȘtergere
  4. Îl iubesc pe Rache! Este politician adevărat. Știe ce vrea și n-are scrupule. Covidul l-a întărit. Cu siguranță votez lista pe care este pus.

    RăspundețiȘtergere
  5. Singura cale la Nehoiu este USR sau PNL. PRO ROM ORICUM ERA PSD MAI MIC...

    RăspundețiȘtergere
  6. si intre timp majoritatea sufera si se uita lung ca la un circ ieftin cum psd pnl plm etc se joaca intr-un dans meschin cu viitorul lor Domnule Muzgoci v-am urmarit cu interes si la tv si pe media online imi place transparenta dv . spuneti clar si raspicat sunteti aici ca majoritatea pentru un scaun ... pentru razbunare ... sau chiar sunteti interesat de noi astia mici care platim taxe la primarie stat etc sa tinem un sistem pe care personal il vad oprimant cel putin economic (nu mai spun ca inca totul se bazeaza pe vechiul sistem de " pila" )care este programul dv pe valea asta ca parca il vad putin neclar va multumesc sper ca nu vi se pare comentariul insidios sau rauvoitor

    RăspundețiȘtergere
  7. Ete ca nu ti-a ajutat Dumnezeu...l-ai distrus pe Constantinescu și te-ai ales cu dosar penal și fără partid ..( te-au parasit la greu)
    Macar ai satisfacția ca i-ai sricat cariera politica vicelui.
    Succes Doru și.., nu te lasa ! PNL.ul e o varianta de succes ! BAFTA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păcat! Ai dat satisfactie Doreilor ...iar sărbătoresc ca dupa Constantinescu. Ei știau deja ca esti terminat politic ..mare păcat. Si apropo..mai sunteti și neamuri și te mănâncă de dos.. halal rude ai ...pentru ce spun de tine nu merita nici salutati pe strada.
      Inca odata MARE PACAT
      Baftă Dorulet pe drumul tau!

      Ștergere
    2. Daca pui semnul egalității între mine ori noi si Constantinescu ,atunci imi este mila de tine .Nu înțelegi nimic din viața asta !

      Ștergere
    3. Ce va mai supraapreciati...
      Dar se pare ca dati mereu cu capul de "sus"!

      Ștergere
  8. Daca este de spus ceva , intotdeauna trebuie sa ne asumam ceea ce facem si spunem. Comentariile anonime , din punctul meu de vedere, nu isi au rostul. Intrebarea mea, ca si cetatean al orasului, este: Ce ar trebui sa intelegem, noi, oamenii de rand si cui sa acordam incredere? Ieri ne vorbeati despre un partid si programul acestuia, care urma sa faca ceva pentru oras. Astazi ne anuntati ca renuntati. Ieri ne prezentati noi membrii ai partidului, astazi sunt fara de partid. Daca intr-un oras mic jocurile politice sunt atata de .... ( nu gasesc un cuvant), la ce sa ne asteptam? Si uite asa, ne pleaca copii din oras, din tara.... Nehoiu imbatraneste fizic dar si in gandire. Sumtem o mana de oameni care ne salutam de complezenta pe strada, dar ne comentam rautacios dupa ce ne indepartam.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dna Adriana am descoperit cu probe indubitabile ca eram vânduți chiar de către cel care ar fi trebuit sa ne sprijine . Faptul ca eu aici la Nehoiu reușisem o echipa de oameni adevărați,ia speriat foarte tare !Ei aveau nevoie de un primar slab,la cheremul lor si nu unul ca mine sau ca Bularca si ceilalți colegi care “vai Doamne”nu sunt ahtiati după privilegii personale .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana la urma asta este, intotdeauna cand este vorba de un singur tur de scrutin cei mici trebuie sa se alieze cu un partid mai puternic si sa negocieze. Cu Pro Romania cine vrei sa se alieze cu exceptia PSD? Deci pe undeva aceasta alianta este logica. Ceea ce deranjeaza si este nedrept, este modul in care s-a facut, pe sub masa!! Cum sa faci o alianta tu singur, Felix Rache, dar ce este partidul tau adus de acasa? Cum sa nu ai o echipa de negociatori si cum sa nu fie din ea un membru fondator ca Doru Muzgoci? Dupa parerea mea asta arata o totala lipsa de respect,iar ca strategie nu mai vorbesc cat e de gresita. Nehoiul trebuia lasat la decizia organizatiei daca face sau nu alianta pentru ca avea o echipa puternica, cu sanse reale sa castige primaria! Pacat.

      Ștergere
  10. ...cunosc si pe Doru si pe Radu! cunosc toata echipa si nu am nimic a reprosa nimanui dimpotriva jos palaria!!
    fratilor nu e corect ce se intampla in tara asta...asa cum spunea doamna dinaintea mea daca aici la noi se intampla astfel de lucruri ganditi-va ce ciolaneala e mai sus.. CEEA CE AU FACUT ACESTI OAMENI CREDETI-MA E DE APRECIAT NU DE HULIT CUM FACETI CATIVA DINTRE VOI... sunteti atat de mici incat nici nu va vedeti ... Asta este motivul pentru care ne conduc oamemi neinsemnati .!!! NE VOR PROSTI . si SLABI!!!..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ce situatie de rahat v-a pus conducerea judeteana: sa te lase 2 ani sa faci opozitie la PSD, sa te lase sa anunti cu surle si trambite candidatul tau la primarie si dupa cateva zile sa-ti spuna " frana, suntem aliati cu PSD si sustinem candidatii lor!! Groaznic, rusinos.

      Ștergere
    2. Dorule nici nu stii cat de mic poti sa fi ...Ha ha ..toata lumea râde de tine pe la toate terasele ...ca ai ramas iar pe dinafara. Deci iar gura bate ...fundul .

      Ștergere
  11. E clar că te-ai dat cu USR-ul! Din moment ce CT a participat la ședința voastră! Cred că George Constantin regretă plecarea din PSD ! Sau vine și el la USR?

    RăspundețiȘtergere
  12. Doar idiotii pot rade de gestul nostru,doar idiotii si prostii pot rade de gesturi cu demnitate.O cartita nu o sa intelega niciodata ce este onoarea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vreau sa fiu in pielea voastra politica. Dar cum sa ai incredere in unul ca Felix Rache? Imi pare rau pentru Radu si Tanase ca au venit cu mare optimism. Mai bine se duceau la USR.

      Ștergere
    2. E la mintea cocoșului că toate „trădările” nu sunt decât scenarite pentru minți înguste! Împotriva lui Milea s-a aliat tot Nehoiul. După Răducu urmează ca Adiță să-și joace rolul din piesa „Dragă Stolo”.

      Ștergere
    3. A trecut "maine seara", a trecut si poimaine seara si nu ati anuntat nicio decizie!

      Ștergere
    4. Daca se retrage dl Adi Dobre și-ar face lui bine în primul rând. Asocierea cu Mocanu îi va dăuna! Poate păți exact ceea ce a pățit dl Doru.

      Ștergere
  13. Domnu Doru am auzit ca sunteti la PMP cu Adi Dobre e adevarat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cam ce crezi tu, ca intra in pmp și se plimba la braț cu Corcodel in campanie ???

      Ștergere
    2. De ce nu as face-o !?Daca as ieși cu altul ar fi mai onorant ?

      Ștergere
    3. Păi mai nou lingi unde scuipi? Pana mai ieri va balacareati prin justiție și acum de ''dragul nehoienilor'' va uniți forțele in alegeri?! E jalnic Dorulet.

      Ștergere
    4. Inseamna ca il iubesti pe Corcodel ! Defapt tu începi să- i iubești pe toti, cand e vb de putere sau cand e vb de lipsa partid! Aia cu coloana vertebrală, să i-o spui lui mutu'! Repede uiti toate jignirile de pe linia 20 si procesele cu domnul...

      Ștergere
    5. Corcodel jr este un domn! Dar Muzgoci se va duce langa Milea. La fel ca USR care nu are candidat. Mircea Posea e bun administrator dar nu stie sa se faca placut, nu e lipicios, e prea rece. Nu stie sa comunice , este un introvertit.

      Ștergere
    6. Păi tocmai de un bun administrator are nevoie orașul acum! Prefer un primar care tace și face decât unul care pune pe alții să-i laude "realizările" pe facebook!

      Ștergere
  14. Ma doare fix undeva de toti! Voi nu cunoasdteti ce inseamna onoare!

    RăspundețiȘtergere
  15. Domnul Doru, acum sper sa nu il susțineti pe Milea. Neati dezamagi pe toti cei care avem incredere in dvs. Trebuie să scăpăm de milea cu orice preț. Milea a încurajat in primărie curvasaria: plătește funcționarilor anumite "servicii" cu sporuri, ( sporuri ppentru fonduri europene) acum mai nou, lea băgat în comisia speciala a biroului electoral de la Nehoiu pe cele 2 "DOAMNE. ". ( sa ia si ele un banut mai mare, ca si serviciile sunt mari) . Si alături de ele, desigur, pe nelipsitul de la ciolan, falsificatprul moise, care zice el, ca il are la mana pe Milea si de aia il baga unde e ciolan de ros. Milea a încurajat actele de corupție în primărie. O sa va prezint niste documente făcute în timpul lui Milea sa vedeti ce face individul asta in primărie.Pe noi, cetățenii, ne flituie cand mergem in audienta la el, ca na are bani pe spinarea noastra. Haideți să ne unim in continuare sa terminam cu corupția și curvasaria din primărie. Avem pe cine vota: Mircea Posea si Dobre Adrian.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa inteleg ca banutul mai mare pe care îl primesc doamnele trebuie sa fie direct proportional cu serviciile oferite? Offff milea, milea nici nu ști cât de mic începi să fi.

      Ștergere
    2. Jalnici ati ajuns daca cu astfel de prostii credeti ca schimbati un primar! Altceva nu mai gasiti? Ai mai batut campii si in trecut cu kkturile astea cu sporuri si favorizari. Mergi bre la procuratura, dna, ani, prefect,ce draq cauti cu astea pe un blog? De batranul Corcodel s-a scris ani de zile ca fura, ca umbla cu toate cadrele didactice, era bagat cu interpusi in firme etc. etc. si abia l-a schimbat o palma data de Cojocarita peste telefonul unei fete. Chiar credeti ca lumea se ia dupa banuielile unui anonim scrise pe un blog "interesat" in astfel de manipulari ? Ciudat este ca Muzgoci dupa atatia ani tot mai pune botu la astfel de "denuntatori" care au "documente" . Desi niciodata aici nu a aparut vreodata un document serios.

      Ștergere
    3. Am folosit în comentariul de mai sus de la 14 .08.2020, 08,16 , cuvantul " banut" deoarece asa mi a spus milea mie, personal, miercuri cand l_ am intrebat de ce doamnele și nu alti domni seriosi, care intr adevăr meritau, domni cu experienta electorala, au fost numite in biroul electoral de la primarie și mia spus sec: "iau si ele un bănuț ca sunt amarate si ele "🤣🤣🤣. Deci asta a fost criteriul, nu competenta, care de fapt nu conteaza la milea. Toti salariatii au comentat aceasta decizie a primarului, toti au fost nemultumiti. Toti se intrebau pe.ce.criterii lea ales primarul pe cele 2 pentru biroul electoral de la primarie? 😁. In toate birourile asta a fost subiectul pentru cateva zile si va mai fi. Eu cred ca banutul este de fapt, bancnota. 🤣. Posea sau Dobre sper sa nu procedati la.fel. Ca ne am săturat de corupție, curve si prostie.

      Ștergere
    4. Expresia nu e corecta. Il citez pe milea: sä ia si ele un bănut ca sunt amarate, saracele. Asa s a exprimat milea si ieri se râdea pe tema asta in toate birourile primăriei. E de ras daca nu ar fi de plans. Sa inteleg ca milea si a trimis oamenii de incredere in biroul electoral central de la Nehoiu? Ha ha ha. Sa aiba oameni de incredere acolo ca la sectii: p _ _ a. Imi pare rau Doru ca nu mai candidezi tu, foarte rau. Erai in masura să-l bati pe Milea la c_ _ u gol.Si meritai acest scaun la cate ai facut pentru Nehoiu. Sper sa o faca unul din cei 2 Mircea sau Adi. Cred ca si a facut plinul milea in 6 ani, sa fim realiști. Sa lase locul altei persoane. Si la cate a facut milea pentru Nehoiu, chiar nu mai merita un alt mandat. Forța Mircea!

      Ștergere
    5. Milea rade in birouri si asa zice?"Sa ia si ele un banut ca sint amarate".Dar el ce a fost? Nu,tot un amărât? A uitat cand l-a prezentat Corcodel la Cantina ,precum ca l-a primit nou membru in partid si Milea ii mulțumea cu capul plecat,ca o sluga ,pentru incredere .Apoi,știți si voi...a fost un fel de Iuda,fata de Corcodel .Macar din bun simt,nu trebuia sa se comporte asa.Unde-i caracterul domnule?

      Ștergere
    6. Asa este, ai dreptate, tot un amărât a fost si el dar a uitat. Îl țin minte cand la prezentat Corcodel: avea un sacou muștar...nu a mai iesit din el până când a devenit vice. Si acum s a umflat tarata in el, se schimba zilnic in costume si se poartă josnic. Asta e exemplu de " ASA NU ". Da i omului putere ca să i vezi caracterul. Noi l am văzut pe al lu Milea si nu ne mai trebuie. Un al doilea mandat ar fi mult prea mult pentru el.

      Ștergere
  16. Despre ce doamne e vorba? Tot despre cea după valea Nehoiuluu, care, ultima angajată deși nu face absolut nimic, beneficiază de toate sporurile legale. Nu inteleg.de ce. Nu este suficient banutul din salariu? De ce trebuie sa ia alt venit mai mare ? Ce face pentru bănutul asta mai mare? 🤣.Ca atribuții legale nu prea are. Cine e a doua? Oricum aflu imediat de la birou. Si ne mai întrebăm de ce vrea lumea schimbarea. E de inteles. Face milea ce vrea. Nu a fost niciodată în primărie asa ceva. Ferească sfântul, a mai terminat si teologia. TREBUIE SCHIMBAREA. HAIDETI SA O FACEM PE 27 SEPTEMBRIE. Primaria e a noastră nu a lu Milea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca e primaria voastra de ce nu mergeti acolo sa stabiliti voi salariile??

      Ștergere
    2. Si politia si spitalul, toate sunt ale voastre, de ce nu mergeti peste ei sa faceti voi regulile? Analfabetilor.

      Ștergere
    3. Tupeu de pesedist!Normal ca sunt ale noastre,ale oamenilor,pentru ca le sustinem platind taxe si impozite!

      Ștergere
    4. Nu sunt pesedist, sunt liberal, mergeti voi la troate institutiile si stabiliti regulile si salariile ca niste proprietari proletari ce sunteti!

      Ștergere
  17. Da, e vorba de cea după Valea Nehoiului si cea de la Chirlesti care e acum secretara. 2 doamne inteligente, deștepte și devreme acasă. ��������. Vrem să le vedem si noi fișele posturilor ca doar sunt documente publice. Sa vedem pt ce le plătește milea. Prima nu vrea sa stea in biroul in.care a fost angajată respectiv un compartiment din cadrul biroului urbanism, biroul cu muncitorii, ea sta in biroul consilierilor personali,, ca doar e o doamnă, ce ....... . Oricum sta pe fb toata ziua si încasează un salariu destul de mare, cu 5 lei ( cum spune milea" cu 5 banuti"�� ) mai putin decat cei cu studii superioare.de lunga durata, deși ea are un amărât de colegiu. Plus 25% spor pentru fonduri europene cand ea habar nu are cu ce se mananca. Deci.....Ce sa mai spunem despre corectitudinea lu Milea.? La ce iti trebuie facultate in primaria lu milea dacă esti platit cu același salariu ca unul cu facultate,.indiferent de studii. Cred ca si liceul daca avea dna, era plătită tot ca unul cu studii superioare.de lunga durata. Poftim dreptate. Nu merita sa il votăm pentru un al doilea.mandat? Ba da. Pentru ca încurajează prostia si analfabetismul.Exact ce ne trebuie. Domnul milea, vrem să vedem si noi dosarele de licitații si contractele încheiate pentru pădurile primăriei. Vom face o adresa oficială. Vrem să vedem cine a birjarit pădurile noastre 6 ani de zile, cu acordul dvs.. Bănuieli avem, dar vrem să vedem documentele. Vrem să vedem statele cu ajutoarele de urgență si ajutoarele sociale.Vrem să vedem contractele pentru islazurile primăriei. Ca ne-au sosit niste reclamații si trebuie rezolvate. Vrem să vedem ce sa intamplat cu banii aruncati pe stadion. Vrem să vedem contractul pentru lucrarea de la casa de cultură și stadiul ei. Vrem să vedem in ce proiecte cu fonduri europene sunt angrenați toti salariatii care primesc aceste sporuri. Ca am primit mesaje ca dati aceste sporuri, oamenilor dvs de incredere, indiferent de aportul lor la aceste proiecte. Rusine. O sa va blesteme toti ceilalti. Cu siguranta va vor vota ceilalti .Ii mai obligați să vă dea si lik uri pe fb. Macar pe astea platiti le.��Urât, un caracter urât. Subiectiv, răzbunător si las. Vrem un astfel de primar și după 27 septembrie? CATEGORIC NU. Atunci trebuie sa iesim la vot si sa l dam afara din primărie. Sa se duca la Genilia in subordine, ca profesor. Ca acolo este locul lui. Nu ca primar sa si bată joc de noi.

    RăspundețiȘtergere
  18. Păi face milea exact ce făcea si corcodel. Nimic altceva. Este exact ca el. Credeam ca e tânăr, ca are alta mentalitate, dar NU. Este chiar mai rau. Le vorbește salariatelor cu vechime, care ar putea sa ii fie mama, foarte urat. Le zice " nu ma intereseaza vechimea ta, te dau afara imediat"si le da afara din birou. Păi ce inseamna asta, dragi nehoienii? El e un copil. Cum sa se comporte asa? Păi e posibil? Isi merita locul acolo? Cele 2 doamne de la taxe si impozite au plecat la pensie anticipată de scarba lui. Se purta execrabil cu ele. Le spuneau in sedinte: "Dacă nu va convine cum va tratez, plecați la alta primarie"!!! Păi dnele alea aveau o vechime în primărie cat vârsta primarului, cum sa se comporte asa cu ele? E un om ( dacă putem să l numim om) jalnic. Jos cu el din scaunul ala.

    RăspundețiȘtergere
  19. Mai nou și școala e a voastră.
    Si tot pe competență ati numit o și pe " desteapta de Stan Catalina director adjunct la Nehoiu. Politrucilor.....voi nu voi nu

    RăspundețiȘtergere
  20. Mircea, aveti oameni vigilenți în echipa. Milea la pus în biroul electoral pe irinel stan. Contestați l ca sotia candidează de la pnl. El nu are dreptul să fie acolo . Este incompatibil. Ii studiem acum si pe ceilalti. Pe tipa aia de pe vale o analizam ca e ruda cu asa zisul valica pescaru, sa vedem ce fel de rudă, sa vedem aia din Chirlesti ce hram poarta.politic vorbind ca in rest stim. Revenim. Toti ăștia fac parandarat cu banii la primar. De aia ia pus primarul. Sa strângă bani pentru partid. Sa scapat una dintre ele si a spus.

    RăspundețiȘtergere
  21. Daca este asa Irinel va fi contestat si va fi schibat nu-i un capat de tara.Stan catalina TREBUIA sa fie director la liceu.Este firesc chiar! Puteti sa va pregatiti,Mircea Posea va fi noul primar al Nehoiului! Milea nu ea mai mult de 25%.Fiecare culege roadele muncii sale si al actiunilor sale .Si el si PSD!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, dl Doru. Corect. 25% este un procent prea mare pentru ce merita milea. Eu sper sa nu ia atât. Pentru ce 25%?.Mai mult de 3%,Nu merita.

      Ștergere
    2. Si tu cate procente iei mai chibitule? Ti-a fost frica sa candidezi si acum imparti tu procentele! Tu ce roade culegi, ale prostiei tale binenteles. Bine face Milea ca nu te mai primeste ca strici totul cu pretentiile tale.Politician de carton cu echipe de carton, la prima suflare de vant sunteti praf! De fapt tu nu ai construit nimic pentru ca nu esti om de echipa te-ai dus numai la dea gata. Abia astept sa iasa Mircea primar sa vina nea Petrica sa te intrebe de sanatate pe la firma!

      Ștergere
    3. Merita și ea ca doar tot peste Prut a luat diploma. Asta asa ca o paranteza.
      Iar tu Dorule ai negociat cu Posea după cum se vede. Să fi sănătos.
      Cei pe care in 2016 îi terfeleai acum au devenit cei mai imaculati.
      Comportament de mare politician.
      Ce imagine de politician . De fapt asa am ajuns toți o apa si un pământ.
      Borcanul cu miere politică asta...Nu dați voi nimic merg unde primesc. De aceea e lumea scarbita de clasa politică. Si daca nu mai iese Milea macar rămâne în istorie in Nehoiu. Are realizări pe care și a pus amprenta. Pleaca cu fruntea sus nu pe usa din dos. Dar nehoienii nu sunt proști . Milea sta bine in sondaje asta va sperie.sau nu ti a spus Posea ca a facut sondaj .oricum specialist și a plătit pentru campanie și se pare ca nu de tine are nevoie cu goarna.

      Ștergere
    4. Doru, ce ai vrut sa zici cu "nu ea"? :))

      Ștergere
  22. Da de ce domnu Doru trebuia sa fie catalina director la Nehoiu? Ce o recomanda partidul sau Mircea Posea? Claudiu Corcodel este cel mai bun director.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce o recomanda !? Este profesor titular la Liceul nostru .Are suficienta experiența administrativă fiind cred la 2-3 mandate de consilier local.Am văzut-o in CL cu poziții ferme si articulate,cu idei cum nu prea am văzut la uni care stau ca popândăi in așteptarea indemnizației .Pot pune pariu ca in toamna va fi director plin,daca nu cumva Mircea vizează mai mult pentru ea .

      Ștergere
    2. Dar pe actuala directoare adjuncta ce a recomandat-o? Nici nu avea ore la Nehoiu.

      Ștergere
  23. Asa este. Se poarta foarte urat cu salariatii. Nu cu toti, e adevarat. Cu "cloasca" lui se poarta frumos si ii da toate sporurile si facilitatile. Cu restul. .. Asa este cu cele 2 doamne de la impozite si taxe s a purtat ca un golan, cu salariatii suspendați, la fel. Cum sa nu ajuți ma tu oamenii aia care au fost băgați aiurea in dosarul ala si tu ști lucrul asta cel mai bine. ?Cum sa ti bati joc de ei? Cum ti ai batut joc tu de ei, crezând că esti Dumnezeu pe pământ, asa sa si bată joc si viata de tine, si toti de care o sa ai nevoie. Primar de 2 lei ce esti . Cand aveai posibilitatea si toate pârghiile din lume, nu iti interzicea nimic pe lumea asta sa nu i ajuți, tu ce ai facut? Ti ai batut joc de ei, ba le ai aratat ca se poate, angajând o pe contabilă. Urât, foarte urat, caracter josnic, de golan. Eram intr o zi in secretariat cand tipa si o jignea primarusul asta pe dna de la starea civila, o făcea cum ii venea la gura, si a dat o afară din biroul . Ia zis pur si simplu: doamna iesi afara, nu ma intereseaza vechimea ta in primărie, vezi ca pot sa te dau afara de tot ! Parca era pe mosia lui . Deci am auzit cu urechile mele. De ce ? Pentru ca doamna asta avea parastas pentru parinti si nu putea veni la o cununie civilă și el o obliga sa vina.Pentru ca el nu vroia sa vina pentru ca nu vroia mușchii lui. A iesit dna pe langa mine din birou, plangand. M am interesat de curiozitate si am aflat ca a venit femeia, la cununie, a lăsat parastul balta si a venit . De la Curmatura, va dati seama. Vreti sa va mai dau exemple? Sunt foarte multe. Caracter de OM care merita al doilea mandat, NU???.Se lauda ca are proiecte pe fonduri europene.Credeti ca il preocupa situatia nehoienilor? Nu. Face proiecte pentru a putea sa primească sporul de 25 % el si gasca lui. Nu contează ce proiecte, sau cat de mici. Dar depune in continuu pentru spor, nu conteaza ca multe din aceste proiecte chiar nu aduc niciun beneficiu cetățenilor, ci contribuția cl care nu este mica, deci e cheltuiala mai mare., dar nu conteaza. Dar astea neînsemnate pot fi câștigate si in baza lor primesc sporul pentru fonduri europene. A birjarit in anii astia padurile si toate stanile din zona. ( branza moca e buna).Lucrarile au fost date cu "licitatie" doar pesedistilor. Eeeee va convin lucrurile astea dragi nehoieni?.Mai vreti un astfel de primar? EU CRED CA NU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exagerati! Cam cate cununii a facut doamna in 4 ani si cam cate vicele? Aici ar putea recunoaște doamna, fără probleme. Nici macar primarul nu oficia, decât cui i convenea.

      Ștergere
  24. Trebuie să scăpăm de pesedisti, trebuie să scăpăm de milea. Asta e clar. Dar pe cine vom pune in loc? Dobre Adrian are in spate pe Corcodel Alexandru. Păi vreti sa ne întoarcem la vremurile dinainte de 2012? Cu siguranta nu. In 2012, cat ne am mai bucurat ca am scapat de un tiran. Cat am luptat sa il dam jos. Dacă îl vom vota pe Dobre Adrian, de fapt ne va conduce Corcodel Alexandru. Asta vreti? NU. Atunci haideți să l votăm pe Mircea Posea e cel mai potrivit din toate punctele de vedere pentru a ocupa funcția de primar. Sa iesim la vot, sa nu fim indiferenti si sal votam pe Mircea Posea. Dacă stam acasa iese iar un neica nimeni ca in 2016. Asta vreti? NU. Ca atunci a iesit milea tocmai pe indiferenta noastră. Se lăuda ca a iesit cu 76% Si doamne ce mândru era ,se umfla in pene ca un gâscan, cu toti doreii lui. Dar prezenta la vor a fost mica. De aceea nu trebuie să mai fim indiferenti, trebuie să ieșim la vot. FORTZA MIRCEA!

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu n-o sa fac o campanie pro sau contra cuiva !Ce cred eu ca este de bun simt voi publica.Daca părerea mea este ca Mircea este scăpat in câștigător ,nu înseamnă ca-i fac campanie , sunt doar obiectiv sau imi spun si părerea personală.cat privește “frica mea”eu nu cred ca s-a născut omul sau politicianul care sa ma facă pe mine mielușel.Eu pot face un dezastru național.Voi nici măcar nu vedeți cum am influențat totul!!!!Consilier judetean putem fi la doua trei partide ,dar NU mai vreau ! Oameni ca mine curajoși vor fi tot timpul la mare cautare.Personal am apreciat lista PNL ca fiind buna si echilibrata .Doctori,profesori ,ingineri buni,oameni de afaceri,gospodari,muncitori ,intr-un cuvânt lista buna .Lista PSD din ce stiu eu este slaba ,cu oameni perimati fara imagine ,oportuniști fricoși ,intr-un cuvânt lista de pierzători !

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu incepeti cu injuratul imi spuneam o parere.Veniti cu idei,facem dezbatere daca vreti,dar nu ma jigni pentru ca nu te public.Nu urmaresc nimic.Uite un exemplu bun la PSD.Dan Bita este un om serios si indiscutabil este un lucru bun daca este pe lista!Sper totusi sa nu fie pe 9-10!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un tanar promitator. Si are si ochi albastri.

      Ștergere
  27. Din toata aceasta afacere pierd nehoienii. Traficul o sa ramana in centru congestionat si cimitirul se duce in raul Buzau. Nici un candidat nu a mai promis rezolvarea acestor 2 probleme vitale pentru confortul si bunastarea localnicilor. Uite asa se pierd in neant marile proiecte. Din cauza lui Felix Rache manca-l-ar puricii.

    RăspundețiȘtergere
  28. Ironie de prost gust,dar ma rog nu ma mai ating chestiile astea!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări