Radu Bularca s-a inscris in Pro Romania, pentru a fi Pro Nehoiu !

                       

 Mi-am dorit sa particip la constructia Pro Romania inca de la infiintarea partidului si asta am facut. Fac parte din echipa Pro Romania Buzau, care ocupa locul intai pe tara in urma rezultatelor din ultimile alegeri,si care ne-au legitimat ca partid.La Buzau am fost alaturi de Felix Rache liderul judetean al organizatiei, inca de la inceputuri.Nu este usor s-o o iei de la inceput, nu este usor sa construiesti, nu este usor sa gasesti oamenii care trebuie si care pot fi utili societatii. Am cautat caractere, am cautat oameni care au demonstrat ca sunt pe picioarele lor si care au demonstrat in viata asta ca pot fi utili societatii din care fac parte, ca au o cariera in spate, ca sunt familisti onesti, asa cum ne dorim cu totii sa avem in comunitatea din care facem parte. In ultimul timp la Nehoiu s-a negociat,s-a cumparat, s-a transferat, s-au fortat maini, iar acum toata lumea asteapta echipele care se vor confrunta in aceasta campanie, atipica prin momentul unic si periculos pe care-l traversam cu totii. Astazi am onoarea sa va prezint un om, un om deosebit,un om pe care mi l-am dorit si care s-a alaturat proiectului Pro Romania. Un om care si-a pus amprenta prin activitatea sa, asupra desvoltarii orasului Nehoiu din ultimii 30 de ani. Radu Bularca, pentru ca despre el este vorba, este investitorul  pe care ni-l dorim cu totii, dar care se afla chiar in curtea noastra , este omul de afaceri care a construit mai mult decat a construit primaria in ultimii 30 de ani. Cu buget public si fonduri guvernamentale. In 2016 Proiect Nehoiu la gala premiilor din acel an, oferea inca de atunci omului Radu Bularca, premiul "Omul de afaceri al ultimilor 20 de ani de la Nehoiu"! Toate firmele lui Radu Bularca platesc impozite si taxe la Nehoiu, facand din el unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din oras dar nu numai. Fabricarea confectiilor, comert, import export si imobiliare fac din Radu Bularca un om de frunte al societatii nehoiene, fac din afacerile lui cele mai complexe din toata zona Vaii Buzaului. Ca este biserica,scoala, spital ong-uri, pur si simplu tineri si copii, toata lumea a beneficiat de sponsorizari cu daruirea specifica oamenilor de spirit. Peste 150 de salariati si numarul acestora va creste cat de curand, isi desfasoara activitate in oras si au posibilitatea sa participe la cresterea propriului copil, sa participe activ la dezvoltarea orasului Nehoiu.
Ii multumesc lui Radu pentru ca a avut incredere in mine, ii multumesc ca s-a alaturat unui proiect de suflet pentru Nehoiu si ca nu a gandit cu pragmatismul celor care aleg numai partidele mari, ca sa ma exprim cu eleganta. Zilele urmatoare va vom prezenta si alti oameni importanti care se alatura proiectului nostru si impreuna cu Radu si cu ei pana la sfarsitul saptamanii va vom prezenta si candidatul! Adevarata schimbare incepe azi!

Comentarii

  1. Bravo, domnilor, asa mai merge. Va felicit si va urez mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo domnule, mare achiziție și foarte reușită...doar ca tu vei dispărea din partid in cel mai scurt timp....nu este loc și pt tine in partid...FELICITĂRI DL. RADU, tare jucat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietene,reusita este a mea! Si stai ca nu ai vazut nimic! Aveti putintica rabdare!

      Ștergere
    2. Umbla vorba prin târg ca doi consilieri locali psd sunt ultima bombă. Zi daca e asa Dorule

      Ștergere
    3. Ce exporta daca nu va e cu suparare dl Radu Bularca?

      Ștergere
    4. nu ati gasit si voi nicio poza cu orasul Nehoiu, puneti acolo o facatura?

      Ștergere
    5. Nu stiu ce exporta Radu Bularca, dar sigur are activitate spre deosebire de unii frustrați care din lipsa de ocupație, lipsa unui servici ca nici naiba nu ii angajează la cat sunt de proști si afurisiti stau si isi dau cu parerea despre oameni care muncesc de dimineata pana seara. Atat isi dau cu parerea toate scursurile orasului despre oameni care au ceva realizări in spate ca imi vine sa ma duc peste mari si tari. Atatia specialiști, atâția pricepuți in ale politicii si ale administrației au aparut prin Nehoiu , dar cand ii iei la bani mărunți si te uiti in spatele lor nu vezi decat fum .O fi de la prea multe tigari si nu vad eu bine.
      Bravo Dorule. Bine ca faci echipa cu Radu, ai cu cine.

      Ștergere
    6. Pai daca nu stii ce exporta de ce zici ca exporta?

      Ștergere
  3. PSD Buzau promovează pe facebook realizările primarilor partidului. Azi a venit rindul primarului de la Berca unde vedem mult mai mukte realizari decit la Nehoiu. Cum o fi reusit acesta sa facă atâtea lucruri iar cel de la noi mai nimic? Cum o fi reusind sa dea bani elevilor cu performante la examene si cu medii mari iar la noi se spune ca este ilegal? Daca sunt elevi cu o nota de 10 la examene inseamna ca sunt foarte buni la materia respectiva. Primaria noastra e de 10 in vreun domeniu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E la inceput si el,in al doilea mandat o sa faca mai multe.

      Ștergere
  4. Spuneti domnule și Nicu Tănase a venit la pro? Asa se aude .

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări