Dezvoltarea Nehoiului,se face cu proiecte inteligente!Azi devierea DN10!






Urmare a politicii si administratiei neprofesioniste din ultimi 30 de ani, dar care s-a adancit in ultimii 10-15 ani de administratie facuta dupa ureche,orasul Nehoiu risca un blocaj din punct de vedere al infrastructurii,din punct de vedere al dezvoltarii economice viitoare si chiar demografice. Lozinca cu locurile de munca, este doar o dorinta a celor care investesc si acelor care doresc un loc de munca,iar pentru actuala majoritate  PSD-ALDE este doar o marota aruncata in campania electorala cu mentiunea ca Presedintele "de forma "al ALDE Buzau este bine infipt cu afacerile in bugetul orasului Nehoiu.Apropo!Desi am anuntat administratia nehoiana de intentia mea de a crea 150-300 de locuri de munca in oras,acestia au blocat chiar si dezbaterea in Consiliul Local de vineri, privitor la locurile de munca,chiar daca eram acolo!!!!! Domniile lor voiau sa vanda pamantul unor comercianti din afara localitatii!!! Spuneam ca nu se poate face dezvoltare de niciun fel fara infrastructura, astfel ca Pro Romania Nehoiu pune in dezbatere, parte dintr-un proiect mai amplu: 
        1. -Devierea traficului greu de pe DN 10 incepand de la Podul de la Badarlegi prin Lunca Mare cu iesire si pod peste raul Buzau -Garboi in zona Lunca Priporului.
Astfel ca traficul din zona de centru se va debloca lasand posibilitatea unor parcari pe o directie de mers,creindu-se astfel posibilitati multiple de parcare.
-In zona de centru ar putea intra masinile pentru aprovizionare si cele care vor face reparatii si intretinere in zona,precum si mijloacele de transport in comun.
         2.Pe marginea raului Buzau se va construi o alee intre ACR si Podul de la Badarlegi tinandu-se cont de placerea si dorinta nehoienilor de a face plimbari in aceasta zona.
          3.Impreuna cu Apele Romane se va demara un proiect pentru ca in dreptul orasului Nehoiu, sa se treaca urgent la indiguirea raului Buzau,amenajandu-se astfel noi locuri de plimbari in aer liber si noi parcele care vor fi puse la dispozitia investitorilor.
 Toate aceste priecte inainte de demarare vor fi supuse dezbaterilor publice si vor purta pecetea consultarii oamenilor de afaceri care isi desfasoara activitatea in Nehoiu.
Fara investiitii nu exista bani,fara investitii nu exista locuri de munca ,fara investitii nu exista dezvoltare.
Acest proiect face parte dintr-un proiect mai amplu pe care il vom prezenta si explica ulterior.Am inceput cu acesta pentru a putea descongestiona traficul din centru,dar si pentru a da o noua dimensiune a dezvoltării si înfrumusețării orașului ! Toate aceste lucruri sunt realizabile si nu vor ramane in stadiul de utopii!
PS.In ultima perioada un anume candidat , doreste sa" reinvie" acel proiect cu microhidrocentralele, care ar seca albia raului Buzau in zona Nehoiu!!!!!Speram sa nu revina scandalul de acum cativa ani ,pentru ca am inteles ii este sustinuta cu bani campania electorala.Ne vom bate pentru a preintampina mutilarea orasului Nehoiu.Vom reveni!Proiectul Pro Romania va face sa infloreasca zona din dreptul orasului pe o parte si alta araului Buzau, precum si zona Garii Nehoiu lasata in paragina!



Comentarii

  1. Va citez " lozinca cu locurile de munca, este doar o dorinta a celor...." Inafara cacofoniei aveti o contradictie in termeni, ori e lozinca ori e dorinta !? In rest, proiecte irealizabile si foarte costisitoare indeosebi cel cu devierea traficului ! DN 10 nu este al primariei Nehoiu sa-l mute pe unde vrea cand vrea, doar sa creeze niste locuri de parcare in "centru". Acolo este nevoie de studii de oportunitate, de fezabilitate, de expropieri, etc. Sa construiesti un pod peste raul Buzau poate dura cativa ani, iar anterior un an doi studiile si proiectarea. Fantasmagorie de la un capat la altul, va rog sa-mi iertati parerea. A220 R1.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lozinca este folosită de politicienii care nu au făcut nimic in viața lor,care nu au plătit un salariu in privat niciodată .Locuri de munca doresc doar ce care vor sa muncească si cei care vor sa investească !Nu este chiar atât de greu !Proiectul l-a făcut orice administrație publica responsabila care nu avdoritbstationarea tirurilor in fata Case de Cultura sau a primăriei !La un an de la hotărârea de consiliu ruta va fi deviata.Nu se face niciun studiu ,este doar o dorința a comunității si o hotarâre.Restul sunt investiții realizabile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se face niciun studiu? Chiar asa esti de naiv domnule? Un pod care sa deserveasca un drum national cu trafic greu peste un rau cu o albie majora de peste 200 m nu necesita niciun studiu? Pe ce lume traiesti, ne sperii cu superficialitatea dumitale!

      Ștergere
  3. încă ceva .Nicu Stoica a făcut un drum peste Raul Buzau intr-o zona unde albia râului este de 5-6 ori mai mare decât cea de la Nehoiu.Stiti cât a costat 1.milion de EU ! Probabil dvs vreți proiecte gen asfaltez potecuța x,aducem canalizare etc.Nu,eu fac proiecte utile si inteligente,daca nu pot sta liniștit acasa !Eu chiar am ce face !

    RăspundețiȘtergere
  4. Reabilitarea podului de la Badarlegi, ați luat-o în calcul? Ca sa fie un proiect viabil

    RăspundețiȘtergere
  5. La dumneavoastra ce inseamna dezbatere publica domnule Muzgoci, ascunderea comentariilor care sunt sceptice cu privire la oportunitatea, utilitatea si costurile proiectului??? Ca vad ca alea care sunt de acord nu exista!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dezbatere publica nu insemna ca las toti neispravitii sa ma balacareasca pe pagina mea!
    Asa ca obisnuiti-va cu tratamentul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Da vointa comunitatii este sfanta,aceea de descongestionare a traficului.Moral nu estre nici cand alegi un prost in fruntea comunitatii,dar este legal.Nu comite alesul nicio legalitate daca scolitii sai concetateni il aleg.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gura pacatosului adevar graieste "nu comite alesul nicio legalitate" ! Congestionarea traficului in Nehoiu intrece orice inchipuire. Balacareala inseamna cand cineva iti spune ca proiectul ala nu este viabil nici in 20 de ani si tu ti-l asumi la urgente ?? Vad ca ti-ai insusit critica si ti-ai incropit repede un comentariu laudativ, cu vechile obsesii, Florin C si doreii. Dar unde sunt sutele de comentarii laudative ale celor care urla pentru decongestionarea traficului?

      Ștergere
    2. Personal nu am nicio obsesie cu niciunul enumerati mai sus.Nu am de ce.Unul vorbeste vrute si nevrute si este gata sa ma scoata tot pe mine vinovat ca nu-si tine el gura!Aaaa era sa uit, dl Gura Bogata trebuia sa demisioneze instant,daca ar fi sesizat ca traieste culmea ridicolului!Demisia se depune la organizatia Nehoiu, nu la Bucuresti sau Buzau.Nu are nicio calitate politica ,decat aceea de mebru psd Nehoiu.Trebuia sa se intoarca acolo de unde a plecat votul lui invocat tot timpul, cand i se amintea sprijinul meu in ocuparea postului.Moral,Gavriloiu trebuia sa vina si macar pentru o luna Vice!Sau poate dna Genilia, care isi dorea si ea acest post primit cadou! Sunt eu vinovat ca mi-au pus la dispozitie niste autodenunturi penale!?Sunt eu vinovat ca isi suspecteaza colegul ca primeste ceva, in timp ce el confirma sute de mii si nu primeste nicio cafea!?Sunt eu vinovat ca am auzit lucruri care tin chiar de propriu-mi proces in care povesteste cum nu voi putea demonstra eu conflictul lui de interese.Ete ca voi putea!M-a ajutat el!Ii multumesc pentru asta si lui dar si lui Dumnezeu!Cert este ca eu doar ma temeam si atentionam sa nu fie sa nu fie in conflict de interese, dar in spovedanie domnia sa cu mandrie, spune cu lux de amanunte de unde primeste el banii si cum.Adica ii primeste direct de la furnizor (care are inclus in pret totul,cu tva cu tot!!!!si deci el nu are contract cu Termoprest).Nu este vina mea ca a povestit cum isi poate "directiona" martorii impotriva mea si de ce i-a ales pe ei si ca a tainuit disparitia din bugetul public a 3800 MC de lemn de fag,adica miliarde de lei vechi, pentru care nu a facut niciun efort legal sa-i recupereze conform juramantului depus la investire.Asa cum nu este vina mea ca persoane publice au fost obiectul unor povestiri picante sau chiar penale in viziunea mea ,pe care domnul slobod la gura s-a grabit sa le faca.Nu este vina mea pentru ca am auzit povesti privind niste terenuri din Setu sau parerea sincera despre niste asazisi parteneri de drum politic.Cand spuneam ca se fac presiuni la oamernii care sunt de alata coloratura politica poate nu eram crezut,dar a venit marturisirea completa si fara echivoc a personajului.Ce bine ar fi fost macar acum sa taca omul slobod la gura ,dar nu o face si poate macar in al doisprezecele ceas ar fi demonstrat urme de bun simt!Cum sa tac si sa nu atentionez un politist pentru ca o eventuala imixtiune politica in viata sa, ar putea sa-i creeze probleme,mai ales ca am vazut politistul castigase deja un proces in instanta, unde acuza niste presiuni.Nu este vina mea ca am auzit cum va folosi niste probe impotriva contracandidatilor in timpul campaniei dar nu recurge la sesizarea organelor statului pentru nereguli facute de acestia si firmele lor.De ce isi cere scuze la unele din persoane puse in discutie, daca este convins ca eu sunt mincinosul si el este o victima!?Dar ma rog,acesta este facerea de bine despre care vorbesc proverbele romanesti!

      Ștergere
    3. PS:Luati-o ca proba in instanta si pe asta!

      Ștergere
  8. Eu nu am mai intrat de mult pe retelele de socializare dar am facut-o zilele astea pentru toti.De departe se contureaza un program frumos si curajos la tine totul este sa-l faci sa ajunga la toata lumea.Milea are o propaganda mizerabila iar Posea sta in asteptare de parca nu ar sti ce sa faca.Toti mizeaza pe forta banilor!Eu cred ca este gresit .Constantinescu s-a compromis cu povestea ta cu barfitul pe toata lumea specific unui om marunt.Milea are o totusi un bolovan mai rau decat doreii prin aceste baiat.Poate nu ar fi rau sa iesi si sa povestesti cum a fost.Trebuie sa stim si noi cine este acolo si pe bani multi.Cred Dorule ca cele doua proiecte nu sunt rele si ca se vede maturitatea ta in politica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oameni buni, reveniti-va! Trăim sub austeritate? Aveti impresia ca suntem sfinți? Traim sub austeritate, sau in vreo manastire? Zicea cineva mai sus, si ii dau dreptate, ca fiecare vorbește de fiecare. Nu vad care este marea problemă. Mai lasa-ne ca barfele au existat dintotdeauna.

      Ștergere
    2. Bine mai domnu anonim Muzgoci, invita-te singur sa povestesti cum a fost. Ca n-ai mai trancanit-o de 100 de ori. Te crede p...ea! Maturitatea ta politica deja a dat in batranete.

      Ștergere
    3. Sunt persoane importante, in orasul nostru ,care la cafea discută despre cele mai noi opere de arta contemporana aparute prin muzee...și e normal să arunce cu piatra in primul bărfitor aparut in mijlocul lor...

      Ștergere
  9. Maine sper sa vin cu doua stiri noi de mare si maxima importanta pentru Nehoiu dar si pentru lumea politica!

    RăspundețiȘtergere
  10. Văd că sunt mai importante bârfele decât problema cu cimitirul. Faceți mai oameni buni ceva fiindcă pleacă morții la vale.Muzgoci e atuul tău.Lumea cred ca va veni la primarie cu furci și topoare.Nu se mai poate.Indolenta crasă

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnul atotstiutor si atotacuzator Muzgoci a uitat sa mentioneze un lucru; cimitirul ala care pleaca la vale, ca orice cimitir din tara asta este in administratia Bisericii Ortodoxe. L-ati auzit cumva pe dl Muzgoci sa acuze biserica de indolenta crasa? Nu, pentru ca e nasol sa te pui cu biserica, te afecteaza la voturi.

      Ștergere
    2. Cimitirul e la biserica,caldura la firma lui Vizitiu,toate au scuze.Primaria ce face?

      Ștergere
    3. Primaria face ce ii permite legea. Nu vrei sa vina si la tine in curte sa-ti faca ziduri si canale de scurgerea apei? Biserica stie numai sa te taxeze, vinde locurile de veci, dar sa aiba grija de ceva nu, sta doar cu mana intinsa, noi sa platim acoperisurile, noi caldura, noi picturile,etc. Da ei ce fac cu banii, ca nici o lumanare nu vezi gratis de la astia nici o vorba macar, totul se taxeaza, mai rau ca avocatii. Daca comparati ce a facut Corcodel 4 mandate si ce a facut Milea intr-un mandat...vedeti diferenta.

      Ștergere
  11. Daca tot suntem la capitolul barfe si nu arta contemporana cum spunea un filosof mai sus,se aude ca din partea psd la primarie va candida "gura bogata",ca are mai multa greutate in buzunare cand merge la buzau.Atunci paltonas trebuie sa se rebrenduiasca,nu?

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu prea am priceput eu cine la cine s-a spovedit dar lucrurile sunt grave. De aceea orașul se află în stare dezastruoasă în care se află. În județ sunt și alți primari pesediști care au făcut lucruri utile pentru comunitățile lor. Să dăm cu ei de pământ la alegeri să nu ne mai creadă proști!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PSD nu merge cu alt candidat la alegeri. Tot Milea e cea mai bună varianta , cel putin asa o spun sondajele. "Gura sparta " nici macar nu a fost luat în calcule pentru a candida la primărie.
      Dar umbla vorba prin târg ca si Milea a luat o la vale după evenimentele din ultimul timp.
      Vedem cine și ce șansă are fiecare.
      Indiferent cine iese primar o sa fie un Consiliu Local cum nu a văzut Parisul.
      Se cam contureaza.

      Ștergere
    2. Surprize o sa aveti toata saptamana!Nu s-a incheiat nimic.

      Ștergere
    3. Au inceput surprizele. Milea face piata si psd are orgasm
      Nu mai contenesc cu laudele.
      Sa faca ca doar nu face din buzunarul lui.

      Ștergere
  13. D-l Ciubuc nu mai face parte din consiliul local?

    RăspundețiȘtergere
  14. Deci e clara treaba. Dl Dobre candidează susținând l de fapt pe Milea. Au facut o înțelegere. Oricare dintre ei va castiga, celalalt va rămâne vice. Păcat. Chiar credeam in dl Dobre. Asa ca, nehoieni, nu il votați, ca daca il veti vota va castiga de fapt, Milea. Votați Posea sau Muzgoci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine! Felicita ceva ce chiar se realizeaza, nu felicită vorbe in vânt!

      Ștergere
    2. Votați Lolek si Bolek! :))

      Ștergere
    3. Dl.Dobre face ce.i spune mentorul și șeful de campanie :Corcodel (fostul primar al orașului timp de 20 de ani, cei mai negrii ani ai orașului)..Asa cum Corcodel a fost vice și și.a dat jos șeful, asa speră să facă și dl.Dobre in caz ca iese vice.....

      Ștergere
    4. Acum,.. daca Milea e fraier ,si.l puna vice pe Dobre va avea soarta pecetluită de Corcodel . Eu cred ca nu face astfel de combinatii fatale....sau da?

      Ștergere
    5. Domnilor nu mai bateti campii, mai deviati DN 10 sau nu-l mai deviati? Sa stiu ce fac...

      Ștergere
    6. Pai.... Milea cum a făcut! Exact ca și Corcodel. A fost promovat de Corcodel... L-a trădat, a ajuns vice și l-a trădat și pe Lugu. Acum întreb și eu!? Cam cine este campionul tradarilor?

      Ștergere
    7. Proiecte inteligente: azi devierea DN 10. Maine devierea masivului Podu Calului!

      Ștergere
  15. Mai bine Lolek si Bolek decât 2 copii necopti si hoti.

    RăspundețiȘtergere
  16. Doru ai grija cu Gura Sparta ca te-a dat în judecata .Nu vreau sa vad ca un parvenit ca el iese desuprea. Tot înainte !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este dreptul omului sa se facă de ras si sa-si cheltuie banii cum dorește !Cu mare plăcere!

      Ștergere
    2. Da ma, ce sa iti spun!
      Deaia te-ai abținut tu de la alte comentarii pana la spovedanie! Cum dracu ai amuțit asa dintr-o dată? Stiai ca intri in c...t!

      Ștergere
    3. Nu eu sunt cel intrat undeva !Vad ca alții ........Dumnezeu nu doarme !Nu poti face bine cu tot sufletul iar tu sa primesti ura si dispreț !Cum eu sunt un bun creștin ,m-am lăsat doar in grija lui !Unde sunt astazi toti cei care mi-au vrut raul,unde?Ar fi bine sa va gândiți !

      Ștergere
    4. Eu dupa cum vad și aud de câțiva ani cam tu l.ai distrus pe vice(fostul) tu i ai sricat imaginea pe la tv..pe blog ..prin piața.. Ce ati avut de împărțit, ne spui? Ce trebuia sa.ti faciliteze cand ''l.ai pus vice''? Ca doar nu v.a căzut cu tronc vreo femeie la amândoi și asta.i motivul ?!

      Ștergere
  17. Daca trebuia sa-mi faca vreun serviciu,daca a platit ceva,daca m-a sprijinit cu ceva s-o spuna el.Voi n-o sa intelegeti niciodata ce inseamna la mine principii,cuvant, altruism si totul in numele prieteniei!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări