D ALE BUZOIANULUI 15 IUL p2

Comentarii

  1. Foarte fricoasa dna Magda, sa nu spuneti asa, sa nu se supere cineva...In plus este destul de neinformata, sa nu stie ca Brasovul niciodata nu a ales un primar pesedist, nici macar vice nu a fost vreodata de la pesede acolo, deaia arata ca un oras german.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oameni,oameni,despre oameni si nu despre partide !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă primiți și.pe mine ?

      Ștergere
    2. Doru, cu bătraneii sceptici din politica nehoiană , gen Alde Saul, Petre, nu putem progresa. Sunt foarte cunoscuti de electorat ca oportuniști și atat. Ei au ajuns la o varstă la care proiectelw cu viziune pe termen lung sunt neimplementabile. Așa că, Alde Saul să-și vadă de bătranete și pensie. Eventual pt.trecerea timpului să cante la chitară.

      Ștergere
  3. Ne-a ferit Dumnezeu pana acum.Avem focar de coronavirus la Nehoiu.Toti angajatii unei fabrici de tricotaje de la Basca Roziliei,alte persoane internate... Cand exista focar(infectare in grup.),vorbim despre o situatie ce pune in pericol intreaga populatie(si nu vorbim despre un caz izolat,este vorba de grup infectat)Acele persoane si sunt multe,au intrat in contact cu zeci de alte persoane..Nu s-a luat nici o masura de prevenire a raspandirii virusului,in nici o institutie!Nu a fost testat niciodata personalul medical din spitalul Nehoiu (cel mai expus) si nici pacientii! Nu s-a vrut...nu au investit bani in asa ceva.La spital,un cadru medical se plimba prin curte in echipament sumar si apoi face triajul in cort...temperatura..declaratii pe propria raspundere...frectie cu apa rece,la un picior de lemn.Asta da preventie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vorbit,am actionat,dar oamenii de atiyudine din Nehoiu isi radeau in barba ca pe Muzgoci l-a pus la punct luminita despa si tuta de la Basca!

      Ștergere
    2. Cine este "tuta de la Basca" ?

      Ștergere
    3. De fapt nu este "fabrica " la Basca, este o adevarata uzina !!! De fapt nu "toti angajatii "sunt infectati ci doar 5 !! Tineti locul radioului Erevan dle Muzgoci? Pacat. Stiti foarte bine ce a recomandat DSP cand a fost anuntat de primul caz dar nu spuneti.

      Ștergere
    4. Cititi si va regasiti mai toti in toate comentariile de pe aici.Este treaba dvs!

      Ștergere
    5. La intrebarea "cine e tuta de la Basca" imediat s-a sesizat..chiar ea dar a intervenit sub anonimat.Ea stie tot dom'le ce misca in orasul asta,le stie pe toate (asa crede ea) sau poate stie dar nu la.nivelul intelectual pe care il crede ea ca doar se crede purtatoarea de cuvint a cabinetului, ce bualii! Ea are studii in toate domeniile..are răspuns la.orice ca doar e intelectuala satului si cand nu-i convin stirile zice "Radio Erevan".Off..cum le stie ea pe toate!

      Ștergere
    6. O supraapreciati pe "tuta". Ea nici nu a auzit de radio Erevan si nici in ce context se foloseste. Eu am scris acel comentariu ca raspuns la exagerari si dezinformari. Doamna e cu flori , cu gradina cu catei si pisici nu cu ironii subtile.

      Ștergere
  4. "Oamenii de atitudine "rad când e in avantajul lor.Sa mai rada si acum! Daca aveati dvs.sau vreo ruda,ori altcineva in afara de PSD,ce mai zarva ar fi facut! Asa ca,tin ascunse astfel de situatii ,chiar daca s-au stiut intre ei ca au avut anumite simptome.Au incercat sa ingroape...ca pisica si uite ca acum a inceput sa miroasa.Cine e Luminita Despa ?Cine e tuta de la Basca? Lucreaza la DSP,ca sa va puna la punct?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna din barca PSD (Radio Erevan) ,este vorba despre focar si vi se pare ceva banal cand vorbiti ca sunt doar 5.Acei 5 care au avut simptome! Locul la radio l-ati avut dvs dar acum nu prea aveti ce zice.

      Ștergere
    2. Faceti niste acuzatii domnule anonim si trebuie sa le sustineti. Cine "tine ascunse" astfel de situatii, cine s-a stiut intre ei cu simptome , cine a incercat sa ingroape si ce pute ? Domnule Muzgoci nu va face cinste aceasta atitudine si aceste mesaje. Dumneavoastra nu sunteti ziarist si acesta nu este un organ de presa sa fiti obligat sa informati opinia publica. Si daca o informati, macar faceti-o corect, nu cu anonimi, cu opinia si celeilalte parti. Era un timp foarte urat cand diferite bloguri anonime arunca cu noroi in dvs. si familia dvs. Nu ridicati iarasi acea piatra! E foarte usor sa fii las cu ajutorul anonimilor frustrati. Daca aveti ceva de spus, spuneti barbateste.

      Ștergere
    3. Acea firma de la Basca nu are nimic comun nici cu PSD nici cu alt partid, acolo nu se face politica se munceste. Faptul ca faceti o asociere politica si va folositi de un eveniment nefericit si nedorit pentru atacuri politice , arata ce caracter mizerabil aveti.

      Ștergere
    4. Ce treaba are a face coada vacii cu ștampila primăriei !?Cine a zis de PSD de covid ,de .....vai de noi!

      Ștergere
    5. Ce legatura are partidul cu covidul? Persoanele care s-au imbolnavit nu au nici o vina si nu cred ca le poate acuza cineva de asa ceva.Oricui se poate intampla.Ideea este ca fiind primele cazuri in grup,posibil.sa.apara si altele in aceasta perioada.

      Ștergere
    6. Dumneata ai scris pe facebook de autoritățile locale. Ele si au facut treaba. Au dezinfectat strazile, au pus în fiecare bloc dezinfectant, au pus anunturi pe facebook, au luat măsurile cerute de către cei de la conducere. Nu au impartit ziare...asta e trebuia sa mai faca?Restul a depins de noi, cum stim mai bine sa ne protejăm. Ce ati vrea sa faca acum? Poate sti dumneata si nu stiu ei. Spune!

      Ștergere
    7. Anonimul de la 14.09 din 21.07. Nu vedeti cuvantul PSD acolo??? Chiar dati asa drumul la comentarii fara sa cititi? In fine dle Muzgoci de la dvs nu mai am asteptari sunteti obsedat de "dusmani" politici si nu mai judecati decat in sintagma "cine nu e cu mine cred ca e impotriva mea". Lasati oamenii si institutiile in pace ca nu v.a ales nimeni sa le purtati de grija deocamdata.

      Ștergere
  5. Acum sa o vedem la treaba pe secretara primăriei ca a luat 5000 lei net pentru, chipurile eforturile depuse în cazul covid 19. In realitate NU a facut NIMIC. Nu s a deplasat absolut deloc pe teren. Pentru ce a luat banii ăștia? Pe ochi frumoși sau ........ . Habar nu au de cazurile astea, sau, vorba anonimului de mai sus, au musamalizat totul, crezând că se termină asa. Ai dreptate, Doru, mare dreptate ca primarul nu face absolut nimic. Clar pălăria e mare rau pentru el. Si mai vrea sa candideze.Pfiu..Ce masuri a luat referitor la cazurile astea? Ce masuri a luat cu cei veniți în oraș din străinătate și se plimbau prin oras fără nici un stres? Nu a facut ABSOLUT NIMIC. A împărțit banii, atât. Of, în ce hal am ajuns din cauza prostiei realizată în 2016. Ne meritam soarta ca am fost PROSTI. Cum sa alegi ca primar un copil necopt a minte? Uite in ce hal e orasul asta. Mare pacat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca mumata a musamalizat ca e gravida cu ciobanul de la care lua branza si l-a mintit pe tatanetu ca e fericitul tatic. Pentru 3 cuvinte "ai dreptate Doru" esti fericitul posesor al unui comentariu plin de prostii publicat. Ai auzit de DSP ?

      Ștergere
    2. "Musamalizare" in cazuri depistate oficial ,nu se poate si caz oficial este o persoana care primeste rezultat pozitiv.Aici e treaba DSP-ului.Nu cred ca despre aceste persoane se discuta. Lor sa le uram sanatate ...cat despre restul masurilor..atat cat se poate.

      Ștergere
  6. Muzgoci...Ce sa zică ?!
    Cand vede ca isi da cu tesla în ... fuge! Trebuie să fii prost sa nu ti dai seama ca el scrie multe dintre comentariile anonime. Se face de cacao cu cate o postare pe Facebook, iar cand se gaseste unul mai destept ca fiu'su in exprimare, hopa...il sterge!
    Doare tare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur,din totdeauna in Nehoiu s-au gasit mai destepti ca fimiu!Cam asa vorbea si vicele duminica............ la spovedanie....Comentariul caruia ii raspund este un comentariu de idiot,iar daca mai scrii astfel de dancilizme ,normal ca te sterg cum spui tu.

      Ștergere
    2. A gasit si Muzgoci subiect acum sa mai dea in autoritatile locale adica in primar. Care cu ce a gresit? Dar pana la urma ce s-a intamplat, a murit cineva ? S-a terminat lumea? Era o chestie de timp sa se intample. Oras pe drumul dintre Buzau si Brasov aflate in explozie de cazuri covid, nehoienii au multe rude la Brasov , Buzau Bucuresti... Era inevitabil sa se infecteze cineva si sa nu stie. Iar boului de la ora 20 ,55 ii spun ca doar prima persoana a avut simptome si legatura cu Brasovul, restul persoanelor au mers voluntar la test platit si nu au avut niciun simptom asa cum nici mama boului cand l-a nascut nu a avut vreun simptom ca naste un dobitoc ca poate avorta din timp.

      Ștergere
    3. Anonimul de la 17.28.,limbajul tau de mahala ma face sa nu ma injosesc sa iti raspund.Toate cuvintele le reportez catre mata sa te mai educe,desi nu prea vad ca ar avea pe cine.

      Ștergere
    4. Eu am macar atata educatie sa nu ma bag unde nu.mi fierbe oala si in general daca imi dau cu parerea despre ceva chiar daca nu am treaba cu subiectul, macar sa fiu bine si corect informat. Mai ales cand vorbesc despre persoane pe care cuvintele mele mincinoase le pot afecta. Ai fost tu acolo sa vezi cine a avut simptome, cine nu a avut?

      Ștergere
    5. Si atunci de ce vorbesti daca nu esti informat?

      Ștergere
    6. Cu simptome sau fara,persoanele.5 nu sunt subiectul ci situatia in general.Nu se bucura nimeni cand cineva e bolnav.Macar ei au fost testati, mare lucru.

      Ștergere
  7. Are dreptate Muzgoci! Nu a aruncat cu noroi in oamenii napastuiti su nici nu e cazul,doar a scos in evidenta atitudinea autoritatilor.Are dreptate si anonimul...cine i-a verificat pe cei care au venit din strainatate?

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu arunca nimeni cu noroi in nimeni.Avem toti aceeasi problema si care este extrem de periculoasa ! Piața de duminica care este administrata de primarie ar trebui organizata in asa fel încât oamenii sa fie informați chiar sa li se impună sa se protejeze !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu arunca nimeni cu noroi in nimeni? Cuvantul MUSAMALIZARE pe care l-ati publicat in mai multe comentarii va spune ceva dle. Muzgoci?? Sunteti de acord, s-a facut vreo musamalizare in cazul de la Basca sau in alt caz la Nehoiu?

      Ștergere
    2. Cine vorbeste de musamalizare,de basca,de tampenii.....Ce aveti mai oameni buni.Mai era o idioata de acolo care manca ....de invidie de loc de munca ,in realitate capul ei plin batea campii.Este un caz,sunt si alte cazuri in Nehoiu,trebuie sa ne ferim.Fereasca Dumnezeu toti putem trece prin asta mai devreme sau mai tarziu!

      Ștergere
    3. Nu e vorba despre musamalizare in cazul celor depistati.E inteles greșit.

      Ștergere
    4. Dai drumul la comentarii care vorbesc despre musamalizare, dupa care ridici din umeri ca cine vorbeste??? Niste idioti vorbesc desigur. Dar sunt publicati si promovati. Cunoastem aceasta metoda, dar vreodata o sa fie bumerang.

      Ștergere
  9. Aoleu...umbla vorba prin "piata" ca spovedania asta se lasa cu multe "matanii" si "canoane".Cica a dat din casa...domnului..mai mare de la noi,p... de meserie,ca-i cam place astuia bautura,ca sa nu spunem ca la facut betiv.Iar de ea saraca,ca ii accepta asta este cam....Da nu mai spunem..ca nu are rost sa mai redam jignirile si lipsa de respect.Daca intre ei se mananca asa ce sa mai speram noi ca impreuna o sa faca treaba pentru nehoiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce treaba are de facut si asta
      Doar sa barfeasca
      Domnule a terfelit pe toată lumea ce sa mai discutăm și pe primar că l a mâncat in cur sa meargă la distractie cu prostul după el . Bine i a făcut

      Ștergere
  10. Pestele de la cap se impute!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a gresit mult cu legea din iulie.Nu sint toti responsabili sa respecte masurile. Cei care au venit din strainatate nu au fost verificați...Relaxarea ne-a adus intr-o situație mult mai grava decit in aprilie,mai.

      Ștergere
  11. Mai este vicele in PSD ?
    Aud ca a fost adunare mare si a fost exclus din partid.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce clasă politică de rahat. Se jignesc intre ei
    Cat ii mai lăsăm oameni buni?

    RăspundețiȘtergere
  13. Dorule vezi ca cica iei intre 2 si 6 ani daca pui înregistrarea încalci niste drepturi și libertati
    Da ce sa o mai pui ca a ascultat- o tot Nehoiul

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc "cumetre"daca erau destinate publicului larg erau de mult pe net.Din respect pentru niste oameni de pe acolo nu o fac,dar o sa vorbesc despre ele.Eu nu am pus microfoane ,este problema lui daca debordeaza de "inteligenta".Imi ceri bani dar imi dai si sansa sa probez actiunile tale penale !Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot amândoi erau și astazi.
      Ca chip și Dale....doar că mănâncă floarea soarelui nu alune.
      Păi ce încălcare nene . . Doar nu ai ascultat prin tufișuri .de fapt ai fost intr o convorbire telefonică ce dracu

      Ștergere
    2. Probleme in paradis.
      Oricum se rupe psd la Nehoiu dar vicele a cantarit mult in asta
      Tre sa plece asa cum a venit
      Se publica listele curând și o sa vedeti ce nu ați văzut
      Poate scăpăm de Dorei ca sunt pe scări la primărie ca croncanii

      Ștergere
    3. Dorei sunt in toate partidele si vor fi la pomana mereu, doar suntem in Balcani, credeti ca scapam asa usor de obiceiurile astea?

      Ștergere
    4. Si care e problema ca a discutat? In privat poate face fiecare orice. Tu cand mergi la o bere discuți despre literatura universala? Eu votez ce face omul in timpul liber sau votez ce se vede in urma lui? Din partea mea pot sa isi scoată ochii. Important e ce fac pentru Nehoiu si ce au facut. Tot prin "piata " am auzit ca nu trebuie sa te complici sa le pui pe internet. E de ajuns ca le-ai arătat, difuzat, fara acord. Asta spune legea, nu eu. Mi-a zis si mie cineva de un articol din Codul Penal. 226. Si nu prea e bine....

      Ștergere
  15. Se scufundă corabia!? Despre ce e vorba în înregistrări?Spuneți să știe toată lumea.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cand un fraer vine si ți se pune pe tava ,făcând autodenunțuri se adeverește vorba românească “gura bate curu”.Eu nu am pus microfoane sau tâmpenii din astea .Oamenilor cărora le-am făcut bine si se intorc împotriva mea “mușcând mâna”,Dumnezeu face ce trebuie! Calvarul lor de acum incepe.Nu mai dați cu ce vacspun vouă avocații nu stiu care pentru cacstiu eu ce fac.Autodenunturile ,sunt autodenunturi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum Dorule , a zis cum ies bani din floarea soarelui ?
      Ca asta va tot roade .Si pe tine si pe Posea. Acum aveți dovafa la treabă.

      Ștergere
    2. Domnul licentiat in drept habar nu are ce e ala autodenunt! Sau se crede procuror.

      Ștergere
    3. Ies bani din floarea soarelui?Nu era o afacere pentru binele nehoienilor?Treaba e ca nu ii roade doar pe Muzgoci si Posea.Cam roade pe toata lumea dar le e frica oamenilor s-o spuna.

      Ștergere
    4. Licențiat?
      Poate cu studii neterminate, ca doar deaia nu i-a iesit pasenta pe la itm. Sa ne spuna si noua de ce?!

      Ștergere
  17. Mi se rupe mie de autodenunturi sau mizerii politice. Cine a gresit sa plateasca! Aveam pretentii la tine....Tu nu ai inteles ca singurul care o trage esti tu? Tu ai spus ca ai niste înregistrări. Tu ai înregistrat o convorbire telefonica, nu ai pus microfoane, tu ai aratat o mai departe, fara ca celalalt sa iti dea voie. Se numeste violarea vieții private. Simplu. Ti-ai facut-o cu mana ta. Asta înseamnă sa fii mafiot! :)) Restul e can-can.

    RăspundețiȘtergere
  18. Bine ma judecatorule!Si cu asta intru in puscarie!Uite asa ajung eu penal ,pentru ca deconspir faradelegile din Nehoiu.Sa va vedem mai tarziu curajosilor!Asta asteapta si "printul cojilor"ca dupa aceste alegeri eu sa capotez......!M-a prins si cu spovedania asta!

    RăspundețiȘtergere
  19. PS.De vazut ,va vedea fiecare pe.... patratica lui!Nu angro!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce zice mă asta?

      Ștergere
    2. Muzgoci, am auzit ca te-a dat în judecată! De data asta, scuza-ma dar e valabilă pntru tine, vorba aia, "gura bate...."!

      Ștergere
  20. Cât de penibil poti sa fii ca sa distribui in toate grupurile faptul ca primarul si-a schimbat poza de profil? Ce legatura are cu grupul care chipurile sustine producatorii locali? Poate intr-un grup al distribuitorilor de seminte de floarea soarelui?

    RăspundețiȘtergere
  21. Va ca tot primesc mesaje de la nevestele politicienilor locali ,politicieni cu p mic.Mai exista cineva care o roade ceva se se simte datoare sa scuipe .De fapt “tuta “de la Basca este de fapt Tuța de la Basca ceea ce schimba datele problemei !Daca exista cineva care nu tremura,nu tipa,nu plânge si nu va suferi in aceste alegeri acela este Doru Muzgoci !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări