TV NEWS BUZAU Raport special cu Iulian Gavriluta Politica fara perdea...

Comentarii

  1. Am urmarit intregul "interviu" ! Nimic nou, nimic interesant domnule Muzgoci, aceeasi retorica seaca, aceleasi laitmotive, "aia care m-au tradat , aia care-ti baga pumnul in gura, firmele lui Ciolacu..". Si daca-l respectai pe prietenul tau arhitect care a lucrat la Casa Poporului nu te refereai la el cu "ala" intr-o emisiune televizata!!
    Sincer imi pare rau. Desi esti mai vizibil si mai mediatizat decat acum cativa ani, atunci erai mai eficient mai pragmatic mai aplicat. De multe ori iti contrazici propriile convingeri, urasti tradarea dar iubesti tradatorii si ii astepti ca sa-i tradeze pe actualii lor stapani, sa termine de ros ce au primit si sa revina langa tine! Politica nehoiana este saraca pentru ca nu mai sunt politicieni verticali. Sa fii constient ca nimeni nu mai vrea sa faca politica pentru principii ci doar pentru o functie sau avantaje materiale pe persoana juridica este o realitate trista! Se spune ca pe calul batran nu-l mai poti invata la ham... Sa ceri votul nehoienilor doar pentru ca ai imbatranit si poate fi ultimul tau tren, e cam putin. Sau ca vei concepe in alt fel bugetul! Cei mai importanti si votati primari dupa 2007 in Romania sunt cei care au stiut sa atraga fonduri europene pentru infrastructura. Nu pentru reconversie f.m., nu pentru asistenta sociala. Totul pentru infrastructura, mediu si energie neconventionala. Asta poate aduce progres. Eu iti doresc succes pentru ca stiu doua lucruri esti un om altruist si te gandesti in primul rand la altii si apoi la tine, iar in al doilea rand nu vei fura, ai viitorul asigurat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Destul de obiectiva analiza. Avem nevoie de tineri in politica dar nu doar ca sunt tineri , poate au si idei, poate au si inceput ceva util care sa-i recomande. Experienta lui Doru isi poate pune amprenta . ProRomania este un partid nou, vioi si castiga zilnic acel electorat PSD satul de baroni, comunisti harsiti sau corupti. Este nevoie de o alta stanga in tara noastra, de una cu viziune progresista care sa incurajeze munca iar asistenta sociala exact acolo unde este nevoie nu la toti puturosii. Succes Doru si nu inceta sa atragi tineri si oameni seriosi dar sociabili, nu galmosi , nu trufasi.

      Ștergere
  2. Ura! Avem primul catindat. Dobre Adrian de la PMP. Oare ale cui jocuri face? Din câte îmi aduc aminte se votează primarul tot dintr-un singur tur! Dacă rămâne catindat și nu se retrage pe ultima sută de metrii ca să-i facă loc porșelui panamera atunci pare a face jocul pesedeului. Nu că l-ar rupe nehoienii în voturi! Presimt totuși că se îmbolnăvește subit la începutul lui septembrie, pe modelul dragă Stolo. Nu de alta, dar este omul Bunicului și fiul tatălui său, securist bătrân, fie-i țărâna ușoară!
    Aștept cu nerăbdare și alte catindaturi. Să fie masa bogată. Să nu ne pară rău de banii dați pe măscuțe în duminica lui 27 septembrie!

    RăspundețiȘtergere
  3. E clar ca face jocurile.PSD ului. Vrea sa ia din voturile lui Mircea Posea si sa castige Milea. Nu îl votați.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări