Avem nevoie de spital, mai mult ca niciodata !

          
Nu sunt mai mult de doua saptamani de cand un prieten,nu-i dau numele, din zona noastra, a avut nevoie urgenta de spital,de Spitalul Nehoiu !Omul este asigurat, o urgenta insa l-a dus in coma pe patul de spital.Nu mai intru in amanunte,se putea muri efectiv cu zile, cert este ca m-am agitat un pic si am reusit sa misc niste lucruri, despre care eu cred ca ar trebui sa mearga de la sine. O salvare cu medic, a venit dupa trei ore si jumatate, pentru ca ....... !!!!!!! Agitatia mea l-a adus si pe primar in curte,nu sa ajute, dar probabil fusese informat ca ...sunt la urgente! Ce sa le fac, nu au avut noroc!Nenorocirea este ca, un om in putere ,un om activ, putea sa moara, chiar daca personalul caruia nu am ce sa le reprosez s-au comportat onorabil si l-au readus la viata. Mi-am data seama ca este doar o vina de sistem,dar si o neglijenta locala,din nepricepere a ce inseamna nevoia de sanatate a populatiei, pe care chipurile o pastoresti .Nehoiu are urgent nevoie de o auto salvare a  lui, si de un medic gata sa o insoteasca in cazuri extreme.Nu intelegem asta ,inseamna ca nu intelegem nimic!!!!Primarul stie de ce!!!!! Zilele trecute, iar am fost sunat intr-un caz in care omul este la pat, iar cu situatia din tara nu-l baga nimeni in seama,in timp ce el se tavalea efectiv de durere in casa.Daca aveam salvarea noastra......Si probabil cate alte cazuri de oameni pe care nu-i stim si care sufera in tacere sau chiar mor !!!!!Aici nu mai este vorba de vreo babuta al carui nepot sau copil, vrea si el sa fie consilier local,pentru ca a vazut el ca "le merge", alora care ajung acolo! Un teren pentru firmulita,un post pentru o profesoara vesnic suplinitoare,un post la spital,unul la Compania de Apa,un transport de coji de floarea soarelui sau rumegus,cert este ca merge.In diverse comentarii sau postari am tot vorbit de finatarea spitalului,am tot vorbit de faptul ca oamenii isi cumpara medicamentele ,chiar si in perioada de bum economic. Am vorbit de rerfuzul de a face cel mai dotat spital din zona ,s-a refuzat finantare de 12 milioane de EU.veneau si medici, si bani si ce vreti.Mi s-a spus ca "nu-mi asum".....dar noi murim!!!!Vineri se incerca  o smecherie in CL : se iau bani de la "supraveghere video"!!!! si se duc catre spital,sa supravietuiasca .Dar nu se spune nimic de banii pentru spectacole de la Casa de Cultura,de la Stadion,bani care ar fi facut ca nehoienii sa doarma mai linistiti in urmatoarele luni.Dotarea spitalului cu materiale care sa protejeze cadrele medicale de la spitalul Nehoiu,acolo unde vin nu numai nehoienii ci si cei din localitatile limitrofe.Lasati mismasurile pentru fraieri, si treceti responsabil la actiuni de protejare a populatiei nehoiene.A trecut timpul publicarii unor texte de lege ,a venit momentul actiunii!

Comentarii

  1. Mai bine scrie la dumneata pe facebook ca faci pt Irlanda, combinezoane, nu te mai lauda ca faci pt Romania. Si vezi ca fetele nu au măști...sau la Muzgoci nu se respecta legile?
    Apropo, nu era cazul sa vb acum de spital. In toata tara este aceeasi problema, chiar si in spitalele dotate si modernizate. Ce contează de unde ia ? Bine ca sunt bani sa dea si sa ajute. Asta iti e durerea? Roagă te pt sănătate, nu pt alegeri. Încă nu au început campaniile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ptr că poate și pentru că managerul spitaluluie membru PSD.Pentru că ia dat lucrarea lui Beteringhe de la basca care până mai ieri era cu lemnul ,acu e cu construcțiile.Exists transparenta câți bani sau cheltuit la spital? Să cereți domnule in consiliu sa vedem și noi unde se duc banii,la Milea sau la conacul lui Remishovski

      Ștergere
    2. Pentru prostituatele de sex feminin si masculin din suita!Nu fac pentru Irlanda combinezoane ci pentru Romania!Eu mai fac si pentru zona!

      Ștergere
    3. Cum naiba, nu?!
      Cand muncitoarele tale asta au spus?
      Priveste in urma, vezi care a fost "mai prostituata"! La al câtelea partid esti?
      Lasă-ne pe noi, prosti si asistati sociali,sa credem in lucruri reale, realizate și palpabile! Tu continua sa visezi!

      Ștergere
    4. Lucrarea care sa făcut la spital, pe pediatrie ,camere și bucătărie pentru medici în caz că vor fi cazuri covid la noi. A lucrat Beteringhe și finul lui ,ăla de face grătare .

      Ștergere
  2. Nu prea este normal să luăm bani din bugetul orașului și să-i dăm la spital unde majoritatea pacienților sunt din alte localități! Dacă ai o urgență și pe acolo sunt și pacienți din Calvini nu ai loc de aceștia! Eu consider mai util ca primăria să cumpere măști pentru toți locuitorii orașului, să asigure fonduri pentru dezinfecția școlilor, măști pentru elevi și profesori la reluarea cursurilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai Ca esti culmea!
      Măști se primesc din străinătate pt dotarea spitalelor si tu visezi sa ti doneze primăria. Cumpara sau improvizează, asa cum fac toti. Si cel mai bine stai in casa!! ca sunt bătrâni, care se plimba si de 3 ori pe zi si in fiecare zi între 11 și 13. Nu tin cont de nimic. Si noi, ăștia tineri ținem copiii in casa de o lună. Muzgoci, nu era timpul sa postezi despre asta. Chiar nu mai ai alte subiecte decât nenorocirea asta?suntem sătui de știri. Lasă-mă cu Milea; observ ca se misca multe in oraș. Bravo lui!Cred ca deaia te enervezi, ca erai obisnuit sa vezi cum se face....nimic!

      Ștergere
    2. Incepeti sa vedeti miscare in toater idioteniile" luceafarului" vostru!Sunteti dependenti de milalui si vorbiti ca niste asistati sociali!

      Ștergere
  3. Cei care sustin penali in functii publice ,sunt ei loviti de sindromul coruptiei si al degradarii umane!

    RăspundețiȘtergere
  4. Aceasta pandemie ar trebui sa fie o lectie si un avertisment pentru toata planeta, pentru fiecare om responsabil cu mai mult de 3 neuroni functionali! Lacomia, lupta pentru bani, putere si avere trebuie sa inceteze. La ce-ti folosesc toate averile daca trebuie sa stai inchis, daca aerul este poluat si irespirabil , daca apa este contaminata? Bun, vei supravietui mai mult decat altii mai saraci , la ce folos? Asta nu e viata! Toate tarile sau cea mai mare parte ar trebuie sa se reuneasca, sa lase la o parte ambitiile, orgoliile, dusmaniile de veacuri sau de milenii sa faca pace si sa ajunga la o intelegere: 20, 30 de ani nu mai cheltuim pentru armament si cercetare militara si insanatosim planeta si oamenii !! Sunt mii de miliarde disponibili. Se poate capta energia solara, se pot desaliniza apele marilor, se pot iriga mii de km patrati de pamant desertificat, se poate hrani toata planeta. Se pot reimpaduri zeci de milioane de hectare, se pot curata de gunoaie raurile, fluviile, marile. Doar cu banii pe care tarile le cheltuiesc inutil sa se ameninte una pe alta. Pandemiile, foametea, poluarea,schimbarile climatice sunt dusmanul comun, ele trec granitele, nu tin cont de rasa, sex, religie ,politica sau bogatie. Papa Francisc a facut primul un apel in acest sens: nu mai cheltuiti banii pe arme. Si capii ortodoxiei ar trebui sa se exprime! Presedintii si sefii guvernelor trebuie sa actioneze in acest sens . Popoarele trebuie sa-i trezeasca si sa-i oblige sa actioneze in acest sens! Altfel acesti oameni nu ne reprezinta si trebuie sa plece. De la Trump la Iohannis si pana la Bashar al Assad. Trebuie sa inceteze aceasta politica de stat-stapan cetateni-sclavi. Nu suntem sclavii guvernelor si conducatorilor alesi de noi. Trebuie sa ne intrebe ce vrem sa facem cu banii nostri si cu resursele tarii noastre. Nu ne intreaba inseamna ca nu ne reprezinta si nu trebuie sa fie acolo. Stramosii nostri au luptat de veacuri sa traim aici si sa pastram intreaga mostenirea ce ne-au lasat-o! Nu au nici un drept sa hotarasca ei singuri. Nicio tara civilizata cu pretentii de suveranitate nu-si instraineaza pamantul si resursele cum am facut si facem noi! Copii si nepotii nostri ne vor blestema pentru asta. Trebuie sa se trezeasca constiinta in fiecare dintre noi. Trebuie sa cerem celor care sunt in functii publice alese, consilieri locali, primari, consilieri judeteni, deputati, senatori, ministri, presedinti de filiale de partide, prin audiente,petitii scrise sau online sa schimbe prioritatile cheltuielilor. Gata cu pensii speciale, bugetari cu salarii de lux taietori de frunza la caini, panselute la pret de orhidee, borduri de marmura, fantani arteziene cu apa in culori, luminite de milioane, spectacole desantate, furturile, spagile, comisioanele.. Vrem sanatate, ape curate, educatie, reimpaduriri, asfalt, canalizare si respect. Si puteti incepe cu respectul, restul vor veni de la sine! Gabi S.

    RăspundețiȘtergere
  5. Primăria împarte pachete nevoiașilor !! Adica cum? Sunt banii primăriei? Nu sunt banii noștri? Au dat bani ,funcționării ,primarul ,consilierii? Fiecare primărie are un buget alocat ,acum de la Guvern,pentru care vom plăti tot noi,săracii care lucram și plătim taxe și impozite.Imi e scârbă ce vad, nu se mai satura Milea sa posteze ce acte de bravura ,ce solidar este el cu nehoienii.Domnilor,banii sunt ai noștri ,nu ai voștri.Terminati odată cu manevrele astea populiste de doi lei ,oamenii mănâncă în fiecare zi ,ca și voi ,nu doar de Paste și Crăciun. D le primar ,dlor consilieri stiti cate persoane au plecat și încă pleacă în Germania ? Aveți o statistica ? Sau voi aveți doar statistica lui Neagu la parandaratul asfaltării pe care ne o aruncați în ochi ? Asfaltul nu se mănâncă ,se usucă pe picioare și face bine la buzunare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine zis domnule ! Dau la cei care le dau votul ,deja au început pe strada mea .sunt oameni care chiar nu au ,dar nu am văzut de la primărie să vina sai ajute .

      Ștergere
    2. I-a facut drum lui Mircea Posea, ca sa nu faca praf in urma camioanele cu lemne:)))

      Ștergere
    3. Dom- le primar, cum va simțiți cand dumneavoastra aveti 9000 lei salariu in mana si masa plină de paște si salariații suspendați, care au fost colegii dumneavoastra si pe care NU ati vrut săi ajutați ca toti ceilalti primari din țară asta, poate nu au ce pune pe masa?. Va simțiți bine? Nu va gânditi ca o sa va vina randul sa aveti cândva exact acelasi tratament ? Roata e rotundă, primare. Nu te au născut părinții primar. Blestemele or sa te ajungă ai grija.cand urci e frumos dar sa vezi cand o sa cobori cum e.

      Ștergere
    4. Nici ei nu sau născut în primărie. Cine nu.i lasa sa muncească?

      Ștergere
    5. Ce urât, a uitat primarul de unde a plecat. Urât. Urât sa purtat cu oamenii ăștia.Cand no mai fi primar, ăștia il scuipă în ochi pe strada. Merita, normal. Nu are pic de omenie in el. Dacă el are buzunarele pline, îl doare in c-- de altii. A mai terminat si teologia. Trist dar adevarat. Halal viitor preot. Va plăti pentru asta. Asa va ajunge si el, ca doar no sa moara primar. Sper ca la alegeri oamenii sa voteze in cunostinta de cauza.

      Ștergere
    6. Aoleu..alt subiect nu mai ai,Muzgoci? Cum naiba cat ai fost la psd nu ai scos un cuvant despre ei si acum nu mai termini cu comentariile. Nu ne mai plictisi cu foștii angajați. Asta e legea si gata. Nu am vazut unul sa se plângă ca e într-o situație urâtă cu banii. Si apropo... Nu le- a dat Posea pana acum un job? Ca asa se lauda.

      Ștergere
    7. Da, asa este. Ma intreb de ce oare nu a aplicat același regim tuturor. Intreb si pe anonima de la 19.04, 23,47. Oare pentru contabilă nu e valabil? Ea oare sa născut în primărie? Cum e ea, nu sunt si ceilalti? Ai comentat cand trebuia sa taco. Bea o gura de apa si culcate la loc.Toti au fost suspendați din primărie. De ce contabilă a fost angajată si ceilalti nu? Pentru ca face bugetul si pentru ca e cenzor la asociatia aia ciudata? Normal ca da. Mai aveti mitică răbdare, dragi salariați suspendați. Stim cu toti ca sunteti victime colaterale, si cine stie lucrul asta si putea sa va ajute nu va ajutat. De ce? Pentru ca nu vrea mușchii lui. Intr o zi, exact in aceeasi situatie se va afla si el. Si atunci o să-și amintească de situatia asta. De ce toti primarii au ajutat salariatii suspendati numai milea nu? Pentru ca ei sunt OAMENI.

      Ștergere
    8. Pe sistemul de ce nu moare si capra vecinului? de ce nu crapa odata?? vi se umfla fierea in voi.... contabila este pe meserie deaia este cautata si are de lucru....prostii nu sunt cautati!

      Ștergere
    9. Si care e meseria? Să umple buzunarele primarului si ale ei, normal. Stim toti nehoienii pentru ce e tinuta in continuare. Nu ca e pe meserie, cum scri tu. Asta înseamnă la tine meserie? Vrei sa iti dau exemple din meseriile contabile? Nu ma provoca, amice, crede ma ca pot sa iti dau mii de exemple. Cred ca se încadrează în cea dea doua categorie, ca ăștia se caută. Un om cu meserie cum zici tu nu execută la comanda toate tampeniile. Asa ca lasane fă ca cunoastem foarte bine situatia. Dar problema nu e contabilă, problema e caracterul de 2 lei al primarului. Un om de omenie nu face asa ceva. Dar poate la următoarele alegeri, o sa alegem un astfel de om, care sa aplice tratament egal tuturor cetățenilor, sa nu mai facă astfel de discriminări.

      Ștergere
  6. Anonimule din 8 Aprilie in primul rand iti spun ca esti un prost, da si tu la atatia oameni salarii si pe urma sa vorbesti, ce te freaca grija mai fatalaule ce face omul cu banii lui ,nu cumva vrei sa tii dea tie ?? nebunule ce esti...daca erai in locul lui cu atatia angajati si cu criza asta pe cap ce te faceai ma ???? trimiteai repede oamenii acasa...incultule ce esti...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da primarul salariile de la el ? Da salariile din bugetul local ca oamenii muncesc. Doamne ce proasta esti. Parca ar da din buzunarul lui. Bai terminnati cu aberațiile astea. Săracul primar, uite la el cum le da salariaților salariile. Esti dea dreptul idioata. Primarul nu a fost in stare sai dea banii- salarii cum spui tu, asa cum la obligat instanta in 2017, domnului ing PETRE NICOLAE., care a murit bietul de el. Lui trebuia săi dea imediat.Au trecut 3 ani de când a câștigat în instanță si nu a primit banii care i se cuveneau legal, asa cum scrie in hotărâre. O sa public hotărârea.Ce mai zici doamna secretara? E corect cum a procedat șeful tău?

      Ștergere
    2. Ce va faceti sa credeti ca omul e incult??

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. Daca publici tot ce scriu analfabetii...
      Apropo, te ai recitit cum ai scris?

      Ștergere
  8. Nu recitesc nimic ,acum am citit comentariile pentru prima data si mi.a atras atentia fraierul ala... bine ca si el mai sunt destui dar daca ne coboram la ( mintea ) lor dam naibii de petrol...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ionuțe, angajează i si pe ceilalti, sa vedem atunci cu ce o sa te mai atace doamnele de la penele.

      Ștergere
    2. Angajarile se fac prin concurs, cand vor fi posturi libere. Dar Limuzina si cotetarul nu au cum sa treaca vreodata un concurs.

      Ștergere
    3. Ca o completare a mesajului anterior: liniștiți-vă! Doamna a fost De Florii acasa, iar confirmată pozitiv a fost saptamana trecuta!

      Ștergere
    4. Sa va fie rusine tuturor celor care scrieti despre acei salariați si ii jigniți cu atâta nerusinare.RUSINE sa va fie. Lăsați i in pace, nu v au cerut nimic, nu candidează la nicio funcție publică, deci nu sunt in campanie electorala, atunci ce aveti cu ei? Să vă fie rușine încă o dată . Si daca tu, primare, pui oamenii tai sa scrie urât despre ei, sa ti fie rusine. Tie ti ar conveni sa te jigneasca cineva asa cum pui tu să fie jigniți? Nu aveti alte subiecte de dezbătut aici decât să vă legați in permanenta de acești salariați? Lăudati va cu realizările din acest mandat si nu mai deraiati subiectele pentru campanie lovind în niste oameni nevinovati. Foarte urat. Si nu mai mâncati borș cu concursurile. Concursurile sunt niste facaturi, stim cu toti .doar stiti cum s a scris pe aici ca sau furat subiectele din calculatorul contabilei la un examen in primarie si stim cu toti ca examenul este luat de cel care este agreat de primar, indiferent cat de prost este. Asa ca daca nu aveti ce scrie nu mai scrieti nimic dar nu mai loviți in oamenii ăștia. Eu nu inteleg de ce va tot legați de ei. Sa fim seriosi oamenii primarului deschid subiectul asta , oamenii primarului scriu despre acești salariați, :" sa fie angajați, sa fie ajutati., de nu au fost ajutati de primar,....." Sa se creada ca cei care scriu sunt cei de la pnl si sa mute discuția pe acești oameni, sa nu se mai scrie de alte magarii facute de administratie.Foarte urat. Mizerabilă strategie. Primare ia ti câinii de pe oamenii ăștia si lăsa i în pace. Cu ce te au deranjat oamenii ăștia de esti asa pornit pe ei? Tu in loc săi protejezi iti bati joc de ei? De ce? Pentru ce? Merita " efortul"? Gândește si da ti un răspuns. Am inteles, nu i ai ajutat, dar de aici, până la a pune oamenii tai sa i jigneasca, e cale lunga . De ce unul dintre ei e cotetar? La cine te refereai: la domnul Fieraru?RUSINE. Si sa nu imi spui ca ai uitat ca pe doamna jurista o cheamă Meluzina si nu Limuzina. De ce o jignesti? RUSINE. Parca ar fi contracandidații tai la funcția de primar. Nu stim ce rost au discuțiile despre ei. Lăsați i in pace, ca nu va deranjează cu nimic. De ce nu il jignesti pe Mircea Posea?Ca cu el te duelezi nu cu salariații suspendați. Sau de Mircea ti e frică? Chiar sa ti fie. Hai sa terminam definitiv, discuția despre acești salariați și să i lăsăm in pace. Sunteti toti oameni maturi si înțelegeți prin ce trec ei, chiar dacă nu vreti sa recunoașteți. Aveti atatea subiecte de dezbătut. Sper ca ne am făcut înțeleși. Noapte bună!

      Ștergere
    5. Domnule Muzgoci, va rog sa postat si comentariul pe care l-am făcut prima dată, nu doar completarea mesajului. Vi se pare ca nu este o stire de interes? Ca face parte din familia Posea doamna confirmata pozitiv? Daca era din alta familie, a altui partid nu va mai opreati din postari! Asa puneti doar ce va convine...

      Ștergere
    6. Dvs va dati seama cat de ridicola sunteti! Credeti oare ca infestarea este o chestriune de partid?Nu este de fereasca Dumnezeu? Imi este mie sila cate comentarii refuz sa le postez pentru ca ele vin, ori de la pupincuristii primarului ori atacuri la adresa colegilor sau a adcn.Opriti-va Dumnezeului odata !Era sa uit :dna la care faceti vorbire ca este infestata, s-a constatat ca atunci cand a venit la Nehoiu nu era .Deci,stati linistita !

      Ștergere
    7. Pentru ca postez ca anonim imi asum., pentru ca interacționez destul de mult cu un membru din acea familie si ne este frica. Frica deoarece nu ni s-a spus nimic si aceste lucruri ne termina, mental. Mai ales daca as fi scris cu nume si prenume. Dar noi nu avem voie sa spunem nimic, sa vorbim...doar trebuie sa tacem. Multi dintre noi. Ca altfel este posibil sa nu mai avem ce pune pe masa. Asa prevede conducerea! Nu v-as fi dorit sa fiti in locul nostru. Dar sa stiti ca nu sunt femeie,sunt bărbat. Si, sa ne ferească Dumnezeu de iresponsabili care nu țin cont de legi si masuri! Atat am avut de spus. Cred ca imi dati dreptate, deși poate nu publicati.

      Ștergere
    8. Doamna anonimă de la 04.05.2020, 14 53 se vede clar ca sunteti o pesediste , o pupincurista a lui milea si vreti sa se creada ca sunteti "un angajat" al domnului Mircea Posea. Ce josnicie. Nu va mai crede nimeni, stimată doamnă. Oamenii s au deșteptat, chiar dacă va vine greu sa credeti, nu mai suntem turma de oi care nu vedem decât pas in fata ochilor si cu ei trebuie să fim. NU. Asa ca nu mai " aburiti" pe aici ca nu mai prinde.

      Ștergere
  9. Se pare că în Nehoiu o persoană ar trebui să stea în izolare întrucât fiica sa a fost dianosticată cu coronavirus! Dar se plimbă fără nicio reținere prin oraș, face vizite! Autoritățile știu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca stiu...tot aia e!
      Nu-i vede nimeni!

      Ștergere
    2. Mergi la poliție și fă o plângere, daca altfel nu te duce capul, sa afli cine ti-a furat steagurile. Parca ai avea fabrică de acadele, nu de tricotaje sa iti faci altele. Apropo, cam cate combinezoane ai donat sau ai vandut spitalelor din zona? Cam niciunul...doar te lamentezi... atat!

      Ștergere
    3. Fira-ti ai dracului cu neamul vostru cu tot de gartani prosti,voi vreti sa imi cheltui banii pentru voi ma nenorocitilor!!??Pentru curvele si balosii vostrii ?Cat am donat am facut-o strict pentru mine,ca doar nu a cumparat masti de la mine putoiul vostru! Sa vi lae dau eu gratis nu?Sa va dea aia de le umpleti conturile cu banii nostrii!Cat priveste gestul cu furtul steagurilor, este greu sa intelegeti voi.Sunteti rai,prosti si neprieteni cu cartea .Iubiti prostia ,curvasaria si gunoiul.Traiti in el!Imi vine sa VOMIT, NEVASTA DE SLUGA!

      Ștergere
    4. Din cand in cand mai da-ti cate o palmă! Visezi prea mult!

      Ștergere
  10. Bravo domnule Doru, dar nu te mai agita atat pentru niste prosti, niste redusi mintali doar ti.am mai spus Mama PROSTILOR este mereu gravida... n.ai ce le face sunt din ,,aluatul ,,trecut ,niste lepre care traiesc pe spatele contribuabililor, mai se lauda la telefon intr.o zii prin centru celebrul consilier care nu a muncit o zii in viata lui ca ii preseaza cu betonatul in nu stiu ce zona , ca acum vin alegerile .. marele intelectual STEFAN.. lucreaza de la telefon si asta...

    RăspundețiȘtergere
  11. Domnul Doru, milea se vede in al doilea mandat. Si a facut si echipa. Viceprimar i a promis lu valica pescar- de aia se baga ala in toate voluntariatele, ca cica ca fi vice. E asa mândru de el. Dom ,le chiar asa de prosti am ajuns? Să ne conducă pescarii ăștia amatori? Copiii ăștia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Milea nu vrea sa i dea banii pentru Nicu Petre, soției acestuia. Va dati seama de 2 ani de zile milea nu i a dat banii asa cum prevede hotărârea judecătorească. Dar daca castiga procesul cei 7? Tot asa va face? Nu ii este frica de Dumnezeu.? Nicu Petre a murit ofticat din cauza asta. Ca si Dan Onet. Dna Petre, deschideți- i dosar penal pentru nerespectarea hotărârii judecătorești. Este dreptul domnului inginer.

      Ștergere
    2. In cazul unui proces in care salariații sunt suspendați primarul trebuia sa pastreze in conturi salariile acestora. Dacă castiga trebuie să le dea banii imediat. Dacă nu...dosar penal, frate. Asta se joacă cu toată lumea.???? Săracul Petre....

      Ștergere
  12. Cum e cu braconierii? Cei care braconează bugetul local vor fi pedepsiți?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu , ca au autorizatie... Cu braconierii e inca o dovada ca banii nu iti aduc nici minte nici bun simt. Prostul cand are bani se simte obligat sa faca lucruri imposibile pentru saraci si sa braveze cu asta. Bravo politiei din Buzau, rusine politiei din Nehoiu care nu prinde pe nimeni.

      Ștergere
  13. Doru, lemnaria de la.Casa de Cultură a fost "asigurata" tot de dl Ionuț.- cel cu problemele de braconaj. Pădurea primăriei a fost tăiată tot de el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa ne mai miram .De asta se vroia consilier, Beteringhe 😂.Mă prosti mai sunteți.

      Ștergere
    2. Da, se aude ca acum o sa-l puna sa duca copacii inapoi in padure si sa-i lipeasca la loc!! Si pe aia care au luat piele de vanat de la braconieri trebuie sa le dati pielea inapoi!

      Ștergere
  14. Domnul Doru știați că , consilierul personal al primarului orașului Nehoiu, respectiv LUNGU CONSTANTIN a fost condamnat la 3 ANI CU SUSPENDARE IN IUNIE 2019? HOTARAREA ESTE DEFINITIVA. PRONUNTATA DE INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTIE. Adică din.banii nostri publici primarul plătește un condamnat penal care este si pensionar si care vine la munca o data pe saptamana sau mai rar, restul INDICATIILOR i le da lu Milea.prin telefon? In ce lume trăim? Chiar asa prosti suntem ,Doru? Trebuie sa terminam cu .mafia asta din primărie. Iti dai seama ca ala face cu banii din salariu si din altele cu milea: jumatate tu jumătate eu. E jalnic ce se intampla.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te ai dat de gol domnu' Doru cu comentariul...aceleași cuvinte ca pe facebook:"jumătate eu,jumătate tu" .:))

      Ștergere
  15. Oare de ce s-au oprit lucrările la casa de cultură? După ritmul în care începuseră te gândeau că în vară o și inaugurează! Mă gândesc cu groază că va avea aceeași soartă cu stadionul! Apropo de stadion: mai există echipa de fotbal? "Antrenorul" a fost plătit pe perioada suspendării campionatului? Încă ceva: e normal ca curtea sălii de sport să fie depozit de gunoaie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ori s-a terminat perioada contractuală la casa de cultură? Sa întrebați după, nu acum . Poate o termina in ultima luna. Important este sa fie in intervalul de timp respectiv. Ce ati vrea voi sa se faca toate bătând din palme...

      Ștergere
    2. Era sa uit...dvs nu ati fost platit/a in perioada asta?

      Ștergere
    3. Subiectul cu fostii angajati ai primariei suspendati acum este deschis mereu de adversarii lui Milea nu de altcineva. Aesti angajati si-au gasit alte servicii intre timp ca doar nu traiesc din cersit de atatia ani sau din subventiile lui Corcodel. Lasati-i in pace ca sunt oameni cu facultati, fosti functionari publici, stiu sa-si poarte de grija sau sa-si caute dreptatea daca o au. Dar intotdeauna prostul duce grija altuia sau zgandara cainii prin gard. Este un subiect inchis si nu castigati nimic politic incalzind aceasta ciorba expirata.

      Ștergere
    4. Acest subiect este deschis de Milea, nu de adversarii lui. Vrea el sa se creada acest lucru, dar nu e adevarat. Urât din partea lui. Își clădește campania pe nefericirea unor oameni. Deviază mereu discuțiile.de la ceea ce nu a facut sau a făcut prost, băgand in discutie bietii salariați. Urât ce faci, Milea foarte urat. Nu te mai bucura de raul altuia, ca nu se stie niciodata. Cat ar fi roata de pătrată tot se mai învârte o data. A scris cineva mai sus, sa lăsăm acești oameni in pace, tu mereu aduci discuția de ei. DE CE ? Cu ce te deranjează.? Lasa i ma in.pace. E vorba aia: daca nu ii ajuți, macar nu ii încurca . Vad ca tu nici nu i ai ajutat, ii si încurci Ai mai facut si teologia. Trist, foarte trist. Nu te as primi in veci sa fi popă, ca nu meriți , la cum te comporți fata de semenii tai. Pe salariați ii chemi in sedinta si ii obligi sa iti dea like euri la postari..Radeau intr o zi niste salariați de tine..Si salariați din aia carora le ai dat spor de 20%. pentru fonduri europene si eu nici nu stiu ce sunt alea. Asa iti trebuie. Le ai dat spor doar la oamenii tai, crezând că te ajuta la alegeri, ei bine, ăștia or sa te vândă. Iti garantez, la.cum i am auzit vorbind de tine.....e clar. La.anul vei fi profesor de religie. Ai post, nu? E suspendat, nu? Ca tot vorbit am.de suspendați. Ha ha ha.

      Ștergere
  16. 1.Așa e, nu s-a terminat perioada contractuală! Abia aștept să văd ce va ieși , mai ales ce acte de cultură se vor face!
    2. Eu și mulți alții mi-am luat salariul pentru că am muncit! Unii au luat salariu micșorat, alții și-au pierdut locul de muncă pe perioada pandemiei. Sunt unii cate nu au făcut nimic și și-au luat salariul întreg! Aici nu mai este corect!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. Se va face, tot ce s-a facut si pana acum...serbări, spectacole sau mai stiu eu ce...Nu mi aduc aminte acte de cultură făcute cand inca funcționa. Doar Muzgoci intenționează să facă un centru cultural, daca iese primar.
      2. S-a muncit si S-a luat salariul intreg. Doar cine a stat acasa a luat O parte din acesta. Sau cine a muncit de acasa.

      Ștergere
  17. SECTIA DE PEDIATRIE S-A INCHIS!
    ACEASTA E ADEVARATA PROBLEMA A ORASULUI NEHOIU!
    Tremuram de frica, la gandul ca ni se imbolnavesc copii si nu avem unde sa-i ducem!
    Cum sa duci un copil de 1 an cu febra 40, la Buzau sau Brasov?
    Cati isi permit din orasul asta sa-i duca asa departe?Lasa-ti casa de cultura, stadionul sau alte nimicuri!
    Adevarata problema care trebuie rezolvata este deschiderea pediatriei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un copil cu febra sau fara, il duci la urgente intai,iar de acolo ti-l trimite clar la Bz cu ambulanță sau Bv, după caz..căci nici la Bz nu sunt pediatrii, dar sunt la Ramnicu Sarat. Va spun eu, ca asa am patit pana in pandemie. Asa ca, daca nici la Buzau nu sunt, unde e ditamai orașul, la Nehoiu...
      Dar de ce nu spuneti ca au venit medici noi pe celelalte secții? Totusi, E o veste f buna!

      Ștergere
    2. Cum spuneam mai inainte prostul duce grija lui Milea ca unde va lucra ! Vezi de loboda ta saracule.

      Ștergere
  18. S-au rezolvat toate problemele orașului și ,nemaiavând ce face ,edilul dă interviuri pe un site obscur ,în care se laudă că la Nehoiu este cel mai mic preț la gigacalorie din țară! Poate așa este dar de ce nu face public modul de calcul , firmele de la care cumpără combustibil, firmele care transportă combustibilul pentru a înlătura orice suspiciune! Mie nu mi se pare chiar exagerat prețul dar mă deranjează faptul că sunt mulți restanțieri care au bani de alte lucruri dar nu de facturi! Nici în privința gunoiului nu are dreptate atât timp cât sunt persoane care nu au plătit de ani de zile! Pe unde te uiți în Nehoiu vezi gunoaie aruncate fără nicio jenă! Ce mare lucru o fi să dai niște amenzi zdravene ca să se învețe minte? Sau să montezi niște camere de supraveghere în anumite locuri? Fără aceste lucruri lumea nu se va civiliza iar poluarea va crește!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti dreptate, primarul trebuie sa dea socoteala de ce este pretul caldurii cel mai mic la Nehoiu? Nu ii este rusine?

      Ștergere
  19. Haideti sa ne mobilizam la toamna si sa facem schimbarea. Milea este cel mai slab primar pe care l a avut Nehoiu.Oare nu meritam si noi un primar adevarat? Ca administrator e praf, ca manager e praf. Fac salariatii ce vor din el. Fätuca asta, ca nu poti sa i zici altfel, ca o stim cu totii, e vorba de secretara, face ce vrea prin primărie, tipa, urla la toti. Tipa la primar in birou si il amenință daca nu face ce vrea ea. Pleaca la "anchete pe teren" si o gaseste primarul la coafor....doar e sefa, isi permite. Cu cele din birou se poarta execrabil, ca doar e sefa. Oare pe ce se bazează? Sa fie vorba de lemnele care i se aduc acasă primarului de la obștea mosnenilor buzoieni, sa fie vorba de vanatul primit de la soțul secretarei? Oare primarul nu are salariul suficient pentru a si cumpara toate astea? Un primar trebuie să știe cum sa se comporte cu salariatii. Dar ce sa faci cand salariatii iti lucrează acasă? Normal ca te au la mana si fac ce vor, nu, domnul primar? Ce a facut primarul pentru Nehoiu? Si a batut joc de noi, si a batut joc de stadionul orașului, isi bate joc de casa de cultură, ne scoate ochii cu o lopata de asfalt ca doar de acolo "iese" cum zice el, ne a umplut de gunoaie, la propriu, etc.Ce sa mai zici? A refuzat DONATIILE de rumegus, pe motiv că nu ii "iese" nimic. Trist. In toamna trebuie să facem schimbarea. Avem variante : DORU MUZGOCI, POSEA MIRCEA, DOBRE ADRIAN. Oricare dintre ei este mai bun decat actualul. Sa nu mai fim prosti ca in 2016. Atunci am facut cea mai mare greseala din istoria Nehoiuluu. Nehoiu a pierdut 4 ani. Nehoiu a ajuns intr o stare jalnica. Aproape subdezvoltat: locuri de munca- nu, turism - nu. practic avem : NIMIC. Asta vrem? Haideți să facem schimbarea la toamna sa terminam cu copilarismele astea, sa alegem un primar matur, un bun administrator.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In 2016 ati ales gresit? Dar in 2012 ati ales bine? In 2008 ati ales bine? Ce turism visati mai neghiobilor? Sunt statiuni la cheie, cu partii de schi cu hoteluri cu pensiuni, in care s-au investit multe milioane de euro care sunt goale si voi visati turism la Nehoiu unde nu s-a investit nimic si nici nu ai unde?? Nehoiu nu are chiar nimic de vizitat fata de Siriu cu lacul , cu Malaia, cu Casoca. Purtati prin gura aceleasi rahaturi pe care vi le-au pus toti candidatii din 2004 incoace. Ce locuri de munca vrei intr-o zona de munte? Da tu un exemplu de o zona similara cu fabrici si uzine. Nehoiu nu mai are nicio sansa pentru ca in loc sa se pastreze liceu cu profil forestier, v-a trebuit altceva....

      Ștergere
    2. Si pentru ca Iliescu si Ciolacu au vandut IFET-UL lui Haissam. Au stiut doar sa distruga.

      Ștergere
    3. Sa ne povestească dl Petre Posea cum a fost cu IFET ul. Nu reprezenta zona la capitala?

      Ștergere
    4. Sigur ca reprezenta. Ba chiar era in PDSR partidul lui Iliescu !

      Ștergere
  20. La casa de cultură se lucrează în interior, ne spune domnul primar! Chiar atât de proști ne crede pe toți! Minte cu nerușinare, nu se mișcă nimic, oricine poate constata.

    RăspundețiȘtergere
  21. Intreb si eu pentru un.prieten: de ce secretara primăriei nu misca in front pe timpul lui Corcodel si acum face ce vrea? Ori ii era frica atuncu de o persoană care o tinea pe vremuri de 6? Ba da... Acum tipa, urla, amenință primarul cand nu face ce vrea ea, chiar asa ? Primare unde e autoritatea de conducător de instituție? Ti e frica de ea? De ce ? Spune că pleacă în anchete si merge la cumpărături, coafor, chiar acasă, ca nu ii este frica de nimeni. Astfel de oameni plătim din banii nostri? Am fost cu o problema la.ea si habar nu are de nimic.M a plimbat de colo, a dat telefoane....e in plop. E o vorba: după.ce esti prost, te........ si in drum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu barfe deastea de CAN CAN vreti sa dati jos un primar? Va inselati. Un primar se da jos printr-un joc politic abil, printr-o coalitie a tuturor, fara injurii, fara acuze mici si nefondate prin soapte nu prin strigate. Corcodel a pierdut in 2012 foarte greu la o diferenta foarte mica desi strategic s-a jucat perfect impotriva lui ! Desi s-a dovedit ca facuse ilegalitati si opozitia avea dreptate., nu acuzatiile l-au dat jos. Dar pe alegatori altfel ii atragi. Ca nu stiu ce face secretara, ca de ce nu sta ala in pozitie de drepti, astea sunt naravuri comuniste, nu motive de schimbare. In locul lui Muzgoci nici n-as mai da drumul la comentarii cu barfe de rahat. Altceva nu aveti?

      Ștergere
    2. Stati linistit, comentariile si le scrie singur! Duce lipsă si aici ca si pe facebook.

      Ștergere
    3. Anonimului de la 19:36: de ce suntem neghiobi,mai?Ca visam,indraznim sa speram la un trai mai bun,un viitor decent pentru copiii nostri?Ce turismul presupune numai statiuni de milioane de euro?Daca nu se pot crea locuri de munca in zona de munte,hai sa ne mutam toti la campie si sa inchidem naibii tot: primarie,scoala,spital.La ce ne mai folosesc?Am uitat,ma scuzati sunt masa de manevra la vot.O mana spala pe alta si amandoua fata,nu?Futu'va'n ...de pesedisti calici si idioti.

      Ștergere
    4. Daca taceai tot prost ramaneai. Dar daca ai vorbit ai si semnalizat! Pentru tine ce inseamna turism? Sa te cazezi la o pensiune, sa faci un gratar in aer liber si sa te pui pe mancat si baut? Asta se poate si la Nehoiu. Dar asta nu se numeste turism, cu asta atragi ghertoi si manelisti, gospodine cu negru sub unghii si analfabeti cocalari. Si nu atragi nicio investitie, nici un angajat in plus. Iei mancare de la Big Smart si esti mare patron de pensiune. Poate si agroturistica!!! :))). Pentru turism adevarat iti trebuie obiective nene, vestigii istorice, frumuseti naturale, ape, lacuri, telescaun, partie de schi, o stana macar pentru turisti unde sa asiste la muls,facut branza,urda,sa manance traditional, un muzeu al ceva, al lemnului de exemplu etc. nu maracini, caini vagabonzi,drumuri rupte de aluviuni , stane pline de muste si cacareze. Astea costa bani ! Viseaza nene ca esti liber dar intre 2 vise fa turism si invata.

      Ștergere
    5. Ce locuri de munca vreti ma loazelor fara bacalaureat? Ce calificare aveti voi? Vreti turism, stiti vreo limba straina, ati facut vreunul vreo scoala de bucatar, de ospatar, de patiser? Nu vorbesc de cei in varsta cu scoala lui Ceausescu. Voi va gasiti de munca daca incepe guvernul vreun program de impaduriri, adunarea gunoaielor din albiile raurilor sau reparatii de drumuri cum facea ICF-ul odata. In rest nu sunteti buni de nimic. Poate daca se inventeaza posturi de clienti falsi la terase scuipatori de seminte pe bancute.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări