TV NEWS BUZAU Alternative culturale Pledoarie pentru o cultura a polit...

Comentarii

  1. PNL propune primar la Iasi un pesedist cu milioane de euro pe numele copilului de 3 ani. Prim ministru desemnat al PNL fuge cu un sfert de ora inainte sa ia votul de investitura. Un deputat PNL refuza sa mearga cu izoleta desi e bolnav cu coronavirus aratand ca si politicienii PNL se simt mai presus de legile pe care tot ei le dau dar valabile pentru prostime. In ritmul in care se autodetoneaza PNL , pana la alegeri nu le mai ramane 20%. Asa dobitoci nu am mai vazut!

    RăspundețiȘtergere
  2. PSD si PRO nu trebuie sa faca absolut nimic. Castiga pe imbecilitatea PNL Iohannis. Si la Nehoiu dintr-un singur tur e greu sa castige PNL. Si-au consumat simpatia, gata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Muzgoci facem un apel umanitar la dvs. La Basca Rozilei s-a umplut de "italieni". Nu stim nimic de unde au venit cand au venit daca trebuie sa stea izolati sau nu dar ei cumpara din toate magazinele fara restrictii. Ne este frica. Consatenii nostrii sunt nu avem nimic cu ei dar sa nu ne imbolnaveasca. Sa respecte legile. Primaul chiar nu stie ? Politia? Va rugam dl Doru sa faceti ceva!

      Ștergere
    2. Vom aduce la cunostinta ,dar dupa stiinta mea Politia este in alerta si monitorizeaza cazurile!Primarul nu stiu daca realizeaza ce se intampla, el este cu "likeurile"din partea celor care-l iubesc "neconditionat".

      Ștergere
    3. Puneti mana si sunați la 112. Asta trebuie sa faceti .latră ăștia la tv pe toate posturile,ce sa faceti in caz ca...
      Credeți că i păzește Muzgoci?

      Ștergere
    4. Orașul și satele sunt pline de români veniți din Europa ,din țările roșii. Exista un Nr de telefon non stop ,in cadrul departamentului situații de urgență Nehoiu? Domnilor , m am întâlnit cu persoane venite care circula nestingheriți prin oraș, ieri ,doi erau la big unde era buluc de oameni ,nu se respecta nici o regulă !!! Dl primar în schimb se agită pe la spital cu soția...D zeu sa mă ierte ,e iresponsabil .Asistentele se plâng că nu au mănuși ,măști și costume !!! Le este foarte frica !! Luați atitudine voi, pro ,PNL ,cu Milea murim !

      Ștergere
    5. Gardienii sau inspectorii ,cum naiba le zice ,cei care informează primăria ce fac oamenii prin sate,că apoi primarul sa i amenințe,de ce nu informează și situația celor care au venit din afara? Am impresia că suntem luați de prosti ! Daca da dracu sa aud de un caz în Nehoiu, daca nu l scot pe Milea din primărie de gât ,ne am saturat de acest fanfaron incapabil și plin de el.

      Ștergere
    6. Domnul Muzgoci, ce incredere sa ai in copilul asta?/Ne lasam sanatatea in mainile lui? E clar ca el nu constientizeaza ce se intampla, lucrurile il depasesc. Nu face fata. Daca era de luat ceva bani, facea fata, in rest......

      Ștergere
    7. Ce sa faca mă primarul? A publicat un anunt cu masurile pe care le ia. Anuntul e inregistrat pe 16.03 si el spune ca o masura ca " incepand cu data de 26.02 vom asigura permanenta la primarie". Ce incredere sa ai in el? ( sigur acum o sa modifice dispozitia aia ). E de rasul plansului. Nu era pentru el scaunul asta. E clar ca raspunderea e prea mare pentru un om asa mic.

      Ștergere
    8. El publica ce i scrie una .Habar nu are pe ce lume este .Acum vrea donații sa și facă campanie.Milea ,publica lista cu bătrânii care îi ai înscriși ca persoane vulnerabile la asistenta socială.O ai ? Vrei donații ?Lasă privații sa și facă treabă ,nu te mai baga ,ei cunosc mult mai bine oamenii că le dau pe caiet ,tu nu știi nimic.Stai cu Constantinescu și Dorel toată ziua și faceți scenarii ,mai ai și multe conturi false pe Facebook.Mie milă de tine !

      Ștergere
    9. Privatii au facut "donații " demult. De anul trecut,de prin primavara,numai donează continuu. Pana anul trecut nici nu știau că în urma ploii, se formeaza noroi,pe ulițe.

      Ștergere
  3. Luati atitudine dle Muzgoci, dle Posea ca Milea am vazut ce face. A dat toate probleme astea pe mana lui VALICA PESCARU SI A SOTIEI LUI IONAȘ. FEREASCA DUMNEZEU. MURIM TOTI. Domnilor, omu asta e iresponsabil. Ajutati dvs cetatenii, dlor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunteti vai de voi, toti!
    Se anunță dsp și poliția. Prin apel la 112. Stati pe facebook si atat. Lucrurile normale nu le cititi, dar distribuiți ca..turi. Si cam ce ai vrea sa mai faca primarul? Sti pe cineva, suna si anunță. Si cel mai important stati in casa, nu mai burdusiti carucioarele, frumoaselor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am încredere în poliția locală ca șî în primar , adică 0 ! Trebuie să ne ferim singuri. Din păcate la magazine lumea nu respectă o distanță de 1,5m măcar între 2 persoane. Mai sunt și unii care cred că totul e o păcăleală și se comportă ca atare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Învață gramatica ,desteapto!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumoaso, nu toti avem asa multa carte ca tine! Degeaba compui fabule si scri despre nemurire, ca tot din donații manânci! Doamne cata dreptate are Lucsica!
      In curand va veti mânca intre voi ! Si asa va barfiti una pe alta pe unde prindeti. Vedeți că "scapa aer" partidul vostru!

      Ștergere
    2. Domnule Muzgoci eu nu inteleg o chestie. Daca primaria merge la batrani si la cei care au nevoie, de ce Asociatia cere primariei bani si la altii donatii sa duca ea pachete la aceste persoane? Adica primaria da bani Asociatiei sa faca exact ce face primarul. Sau oare primarul prin asociatia asta ciudata face rost de bani pentru campanie? Fratilor, nu dati bani asociatiei ca ii dati de fapt lu milea.

      Ștergere
  7. În alte orașe se dezinfectează străzile. La noi când?
    În alte orașe lumea e civilizată, păstrează distanța. La noi o gestionară la un magazin tușea de mama focului fără să se ferească și susținea că totul e o păcăleală.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fim seriosi! Acum oricine tuseste sau are vreo rinita alergica, fiind sezonul ei, inseamna ca are virusul?
      Mai spunea o deșteaptă pe facebook, de ce nu imparte Milea,măști și dezinfectant pe drum. Păi nu au spitalele mari, deși marele.Costache ne asigura ca toate sunt dotate cu materiale sanitare, si ea vrea sa le ia moca de pe drum asa. Va plângeti ca au venit unii sau altii. Păi dacă va e rusine sa i spuneti, dati le numele aici. Va e frica, dar nu faceti nimic. Numai Muzgoci face, exact pe dos. Adică în loc sa stea in casa, el face deja campanie.

      Ștergere
    2. NOI AVEM PRIMAR? SAU AVEM PRIMAR DOAR CAND ARE EL DE CIORDIT CEVA DIN LUCRARI SI PE URMA SE LAUDA CU ELE? UNDE E PRIMARUL? SE ASCUNDE IN BIROU SAU ACASA? PAI DEAIA L AM ALES? RUSINE DOMNULE PRIMAR. PAI VRETI NUMAI CIORDEALA PENTRU PROPIUL BUZUNAR SI CA DOARE IN COT DE NEHOIENI. IN ASTFEL DE SITUATII VAD NEHOIENII PE CINE AU PUS STAMPILA. A DOUA OARA VA ASIGUR CA NU MAI PUN STAMPILA PE DVS. CUM PROTEJATI CETATENII : LIPIND AFISE? ATAT? HALAL PRIMAR. CA DVS NU CRED CA MAI SUNT. DE FAPT, SUNTETI UN COPIL LA CE SA NE ASTEPTAM? CAND ATI AUZIT DE VIRUS V ATI CACAT PE DVS DE FRICA. BRAVO NEHOIENI! SA L MAI ALEGETI CA MERITA!!!!!!!!!

      Ștergere
    3. Vedeti pe cine ati ales nehoieni? Vedeti? E prezent doar cand ii convine. Acum in perioasa asta grea sta pitit si mai posteaza din cand cate o masura. Ca inchide piat. ATAT. Asa ceva vreti in fruntea voastra? Cum va apara interesele? Stand pitit in birou si acasa? Ca sa scoata niste banuti, arunca la inaintare vestita ASOCIATIE, ca doar cenzor are, si asa mai departe. Bravo lui ca va prosteste pe fata !!!!!!

      Ștergere
    4. Sugerati voi ce sa facca primarul. Astept si eu curios, cam care sunt atributiunile lui. pune aici legea. din cate ascult la tv el doar trebuie sa instiinteze populatia de masurile care se iau. restul face politia jandarmeria dsp ul. chiar va rog sa puneti aici legea care il obliga sa faca si altceva. daca nu stiti nu mai vorbiti prostii. ati inceput iar cu conturile false pe facebook. ale pnl. scriati odata ca voi nu sunteti de acord cu astea, acuma ce faceti. mai mai mai....cat de marsavi. eu nu vad oameni pe drum decat la nevoie,care ies la paine sau la cumparaturi. dar vad o gramada de batrani senili si fara minte care se plimba cu facturile in mana,de parca vine sfarsitul lumii si ei nu au platit facturile. dar asta e ata treaba.inconstienti. pi daca vine posea primar, asta o sa faca mai rau ca corcodel. atunci sa vezi dictatura. doar ala batran il invata pe posea ce sa faca. daca sunteti prosti,votati.daca nu, pe altul care ar merita.sa fim sanatosi,atat!

      Ștergere
  8. Doru tu nu vezi ca esti atacat de clanul beteringhe de la Basca ?Ala ionut cu tacsu si masa te vorbesc foarte urat si nu numai pe fesbuc.Ei sunt oamenii lui Milea pentru consilul local de anul asta.Ia-u dat piata de la basca pentru masinile lui asa mai pe furate.El polueaza basca si ar cam trebui sa taca.Nu sunt iubiti in basca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dl Doru cu magazinele astea sătești se ia vreo măsură? Vând băutură ,plimba paharele de la unul.la altul,stau buluc înăuntru .Niste oameni nesimțiți ,fara să aibă cunoștință ,nu ia nimeni nici o măsură.Am sunat degeaba la politie.

      Ștergere
    2. Niste analfabeti. Nu-i voteaza nimeni.

      Ștergere
  9. Primarul de la Calvini spunea că nu are ce le face celor care ar trebui să stea în izolare. Și când te gândești că mai vin și pe la Nehoiu la spital te apucă groaza!

    RăspundețiȘtergere
  10. Urat ce face Mircea Posea pe facebook. Nu cred ca s-a dus prostul ala de la primarie sa se ia de baba ca ce?

    RăspundețiȘtergere
  11. Domnu Doru va ataca pe Facebook oamenii lui Milea. Cică îl votează că a făcut multe.Ce naiba a făcut?

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna ziua! Sunt Mircica Mirela, presedintele Asociatiei pentru Dezvoltare Comunitara Nehoiu care din 2008 este si Unitate de ingrijire Batrani la Domiciliu acreditata de Ministeril Muncii si Protectiei Sociale sa furnizeze servicii sociale varstnicilor. ADCN nu este egal cu nicio entitate politica prin statut, fiind o organizatie non profit si apolitica si va asigur ca asa este pentru ca eu stiu cata multa se afla in spatele a tot ceea ce facem noi. Este foarte simplu sa stai si sa atunci comentatii nefondate daca nu ai facut niciodata voluntariat, nu ai mobilizat oameni sa faci din nimic ceva sau daca nu ai facut niciodata vreun lucru neremunerat. Este normal daca nu te implici in actiuni de genul acesta sa nu ai cunostinta de cauza. Imi doresc sa ne unim toti forele si sa mergem in aceeasi directie pentru a sprijini comunitatea. Cred ca noi toti, organizatii, autoritati si oameni de rand daca ne unim fortele vom reusi sa dezvoltam comunitatea in care traim. Pe aceasta cale invit pe toata lumea interesata sa participe ca voluntar la actiunile noastre, fara a fi nevoie sa doneze ceva ca nu este vorba numai de donatii aici si sa descopere Ce lucruri frumoase se intampla la ADCNehoiu.

    Noi pe langa pachetele cu alimente de baza furnizam servicii sociale fiind singura unitate acreditata din zona. Cand spun servicii sociale mai refer la o intreaga gama de servicii, de la servicii de Ingrijire, pana la cumparaturi si curatenie. Sustinerea acestor tipuri de servicii arata felul in care ne pasa de varstnicii nostri si de cei din jur. Vom sustine in continuare acordarea serviciilor sociale la domiciliu mai ales intr-o perioada ca aceasta, credem ca este mai necesar ca niciodata. Aceste servicii sunt o prioritate pentru noi. Am construit o baza de date documentata pe teren unde avem peste 130 de batrani care au nevoie de Ingrijire dintre care 26 in zone greu accesibile cum ar fi Stanila, Vinetisu si Curmatura.

    De ce comentati cu Anomim, de cine va este teama? Intr o societate ca a noastra nu ar mai trebui sa existe asa ceva. Cu totii avem dreptul la a avea pareri, si acest drept a fost castigat greu.

    Multa sanatate, oameni frumosi! Lasati lucrurile frumoase sa va inunde sufletul ca lucrurile rele, ura, invidia aduc boala
    si atrag numai lucruri de aceeasi valoare energetica!

    #Intr-o lume in care poti fi orice, fii bun!

    ADCNehoiu



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Mirela stiu ce faceti si va rog sa ma contactati telefonic pentru ca vreau sa ajut.

      Ștergere
    2. Va multumim tare mult, domnule Muzgoci!

      Imi cer scuze dar am auto-corectul instalat si mi s-au tastat aiurea cateva cuvinte dar se intelege esentialul.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări