D'ALE BUZOIANULUI, 18 Feb, DORU MUZGOCI, p1

Comentarii

  1. Bag de seamă că nici nu poti dormi noaptea de grija vicelui. Ai facut o obsesie pentru el. Vezi de partidul tau de traseisti! De ce nu dai tu dovada de omenie, sau de modestie? Ne ai "impuiat" capul cu el. Pe asta nu l am auzit niciodată să vorbească de tine cat vorbesti tu de el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai Muzgoci, n-ai luat in Pro Romania si resturile de la Posea? Ca au inceput sa ii plece membrii. Doamna Luxica e tare răvășită pe facebook. Si au dat seama ca din tăticu' mare hoț și Psd ist si mamica, "Ceaușistă " nu avea cum sa iasa un om cu caracter. Mai sunt si oameni care isi dau seama ca omenia nu se cumpără cu roni. Euro, scuze!

      Ștergere
    2. Pai nu se intelege bine Luxica vrea sa plece ca nu are MP caracter sau ca nu are destui euro cat merita ea?

      Ștergere
    3. Florin la care faceti referire,nu mananca de mine pe internet,incearca sa ma denigreze om cu om,asa cum o face si a mai facut-o si Ionut.Auzi idiotul, eu sa dau dovada de omenie sau de modestie!!!!???Mai neseriosilor,nu va este rusine ma !?Eu care mi-am pus toata munca si numele meu gratis ,pentru a deveni voi milionari infumurati si sa va umpleti buzunarele nesimtite!Eu victima sunt vinovat!!!???Nu ma provocati ciorditorilor!Pentru restul nehoienilor: ar trebui sa va sperie si sa va oripileze astfel de oameni!Eu nu i-am cerut umflatului astuia nimic.Nici sa ma urmeze ca nu este de urmat credeti-ma,nici altceva!

      Ștergere
    4. Nu ma intereseaza pe mine nemultumirile din echipa lui Mircea!Este problema lor.Trebuia sa spuna vorbele alea ,cand a ajuns in echipa ,dar repet,nu-i problema mea!Sa-mi fie iertata lipsa de modestie,dar daca am fi corecti lupta ar trebui sa se dea intre mine si Mircea la Nehoiu.Numai noi suntem capabili sa transformam Nehoiu intr-un oras modern,frumos si atractiv.Ceilalti, au doar mana intinsa si nu sunt facuti pentru a conduce!Nu au talent!

      Ștergere
  2. Lucsica a vrut să conducă ca la mobila ! Și nu a dat o nimeni afară ,a plecat ea ,după ce a terfelit imaginea unora prin partid.Visa vice 😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare valoare Lucsica asta! Deja aranja funcții!

      Ștergere
  3. Cum e posibil ca la Casa de cultură să se aloce un buget de 3 miliarde de lei vechi numai pentru salarii? Câți angajați sunt acolo? În afară de director mai e cineva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspunde, Muzgoci, cati salariați sunt? Doar sti povestea decand activai în partid. La fel si cei 2 din psd . Doar anul asta se votează bugetul casei de cultura?

      Ștergere
    2. Care director? Stan ? Ce activități a făcut dl Stan Irinel ,cu ce sa remarcat de când e director? Cu nimic .Timpul trece,leafa merge..și cadourile de Crăciun duse acasă la nevasta.Astia au trăit bine și pe vremea lui Corcodel ,trăiesc și acum și vor trăi și dacă iese Posea primar.Ce nu face el ,face ea.

      Ștergere
    3. Fac multe împreună.El cu PSD ea cu PNL.oricine câștigă sunt asigurați .Jmecheri.Corcodel ia dat casa ,Milea pășuni ,Posea mașina .Jos pălăria !

      Ștergere
    4. Politica fara amante n are farmec.... De fapt de la regi stim acest lucru..... De la Marylin la Udrea...sau de la blonda la blonda...

      Ștergere
    5. URJAN ELIONORA-ICA7 martie 2020 la 12:00

      Iartă-i Doamne că nu știu ce zic...

      Cătălina a cumpărat mașina prin împrumut bancar făcut la Banca Transilvania pentru care plătește rate lunare din salariu personal.
      Dacă cineva găsește un contract de pășune pe numele Urjan Elionora Ica sau vreun membru al familiei, vă rog să îl afișați.
      Ginerele meu, Stan Irinel, este director pentru că are o facultate făcută la timpul ei!
      Iar locuința lor este cu chirie lunară la primărie. Nu e proprietate.

      Norica

      Ștergere
    6. Nu ati spus nimic de aprovizionarile pe care si le fac din banii publici cu ocazia sarbatorilor de iarna. Isi fac plinul pentru juma'de an din banii nostri. Si....apropo de chirie: o plateste? Am inteles ca NU.

      Ștergere
    7. Contractele pentru pasune sunt pe numele Asociatiei de Proprietari Valea Nehoiasului si Lunca Priporului unde dvs, dna Norica sunteti presedinte. Pe cine vreti sa prostiti?

      Ștergere
    8. Sper că știti ce inseamnă o asociaţie!
      Asociaţia de proprietari Valea Nehoiașului are înscriși 8 MEMBRII! 8 membrii, cu 8 vaci.
      Avem în chirie 20 hectare, din care doar 12 eligibile (restul de 8 ha e împădurit).
      La 12 hectare eligibile, poţi înscrie 12 vaci.
      Așa că pe lângă cele 8 vaci ale membrilor, eu am înscrise 4 vaci.

      Pentru cele 20 hectare, se plătește chirie la primărie anual 200 lei/hectar (indiferent că e eligibil sau nu)!
      În total 4.000 lei/ an.

      De la APIA se primesc în jur de 1.000 lei de vacă. Bani de care beneficiază personal fiecare membru în parte!

      Mai mult, pentru a încuraja oamenii să crească animale, eu nu am cerut să contribuie cu bani la plata chiriei!
      Acei 4000 lei îi plătesc singură, din acei bani care îmi revin pentru cele 4 vaci.

      Poate părea neadevărat, dar eu nu am niciun beneficiu financiar de pe urma acestei Asociaţii!!!

      Pot demonstra cu documente toate lucrurile astea, iar oamenii din asociaţie îmi sunt martori. Cred că sunt singurii din asociaţiile din zonă care chiar își primesc acești bani!

      Frumos ar fi să luaţi legătura cu mine și să vă convingeţi de toate lucrurile astea.

      Ștergere
    9. Iar despre neplata chiriei la ANL... aţi rămas în urmă cu informaţiile. Au trecut de mult vremurile când nu se plăteau!
      Interesaţi-vă la cei care locuiesc acolo și o să vedeţi că nu mai e nimeni care să nu plătească chirie lunară.

      Cât pentru treaba cu "aprovizionările", credeţi-mă că sunt prima care NU sunt de acord cu astfel de practici și îmi doresc din tot sufletul să scăpăm de ele în general! Că e valabilă pentru orice angajat al oricărei primării!
      Din păcate.

      Ștergere
    10. Pe Posea cum a mai facut și cu alții.

      Ștergere
  4. Curios că în ședința de Consiliu,cei doi consilieri PNL nu au avut obiecții cu privire la bugetul casei de incultura ,care o tot promovează Milea în mediul online.De ce doamna Stan nu ați spus nimic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ați auzit de conflictul de interese?

      Ștergere
    2. Intamplator am fost in sala ,iar dna Stan si-a anuntat intentia de a nu participa la vot si la inceputul sedintei si la punctele la care se facea referire.A procedat corect!Si legal!

      Ștergere
  5. Nu prea e corect la Pro Romania dl Muzgoci. Dvs va zbateti inca de la inceput sa faceti organizatia, luptati pe toata Valea, va expuneti la televiziuni cu inamicii politici si altii lucreaza pe la spate. Toti traseistii sunt pusi in fruntea mesei. Ultimii veniti primi serviti. Bebe Ionescu vesnicul candidat suparat pierzator hopa sus. Dna Carmen Ichim hopa sus candidata la sefia CJ. De ce nu dvs ca aveti destula experienta la CJ ? O sa va pacaleasca cu vreun loc pe lista la deputati. Neeligibil binenteles.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal ca sunt hoti. Au supt toti la tata lui Iliescu.

      Ștergere
    2. A câștigat badiceanu postul de șofer ! Bv Milea

      Ștergere
  6. Rog salariatii suspendati de la primaria Nehoiu, sa vina la sediul PNL sa stam de vorba. ( NU contabila). Daca Milea nu a dorit, din diferite motive sa va ajute ( ba ca nu ii aduceti lui profit personal, ba ca i s a parut lui ca "tineti" cu alt partid, ba ca a fost influentat prost de alti salariati- cunoastem motivul neajutarii pentru fiecare salariat suspendat un parte)., noi, echipa PNL, dorim sa va ajutam. Contati pe ajutorul nostru. Va asteptam la sediul PNL. Cum s a gasit un loc de munca pentru contabila, asa trebuia sa se gaseasca si pentru voi. Cu ce e mai presus contabila decat voi? E mai putin vinovata in dosarele alea penale decat voi? Ba dimpotriva, cred ca e mai jos decat voi, ca sa nu ma exprimam altfel, si stiti la ce ma refer. Si atunci pe voi de ce nu v a ajutat? Si dl prefect a ramas surprins de faptul ca Milea v a lasat fara nici un sprijin. Deci va asteptam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca as fi in locul salariatilor suspendati si neajurati de Milea, ( desi nu imi doresc acest lucru, fereasca Dzeu, ca numai in pielea lor sa nu fi), as merge in campania electorala din casa in casa si i as face anticampanie. Merita acest lucru cu varf si indesat. Felicit echipa PNL daca intr adevar vrea sa ajute acesti oameni.

      Ștergere
    2. Neajutorat poti fi de la Dumnezeu nu de Milea ! Jalnic a ajuns blogul asta daca Muzgoci se da de ceasul mortii pe la televiziuni cu probleme grave ca spitalul, scolile, mediul, padurile, investitiile si voi nu aveti altceva de comentat decat de 3 salariati "neajutorati" de lege. Daca au dreptate sa mearga in justitie sa le anuleze interdictia. PNL cred ca in curand vei ajunge mai neajutorat decat neajutoratii de la primarie!!

      Ștergere
    3. Felicitari dle Muzgoci pentru faptul ca l ati pus la punct pe "Adrian Buta" care il apara pe primar in acel comentariu . De fapt, nu era Adrian Buta, ci sora lui, dna contabila care se ascunde in spatele conturilor fratilor si mamei ei, pentru a- l apara pe primar. Ce dosar fabricat? Mai bine ar tacea, dna contabila. Cred ca e in cea mai mica masura sa vorbeasca despre "fabricarea dosarului" . Bravo dle Muzgoci dati replica fiecarui comentariu din ăsta de pupincurist.

      Ștergere
    4. Bai nene, eu intru in polemica cu nimeni, dar te intreb asa ca proasta,în 12 ani nu i-a otrăvit centrala aia sau acum ati gasit sponsorizare de la Posea pentru stirea asta? Eu stau in blocul de lângă, dar pana acum nu s a plâns nimeni. Doar se plâng că nu au căldura. Oare in afara de proprietarul care tot strânge semnături de la locatari, si are sobă, ceilalți ce fac? Sa -mi si răspundeți ca sa ma lămuresc!

      Ștergere
    5. Sa nu interpretați gresit. Poate nu m-am exprimat cum trebuie. Ironic am spus că se plâng că nu au căldura. Trebuie să fii cretin sa zici ca nu ai avut căldura. Cum, în ce fel nu ne intereseaza. Important e ca a fost. Funingine a fost si cand era Ciobanu. Adică si de la rumegus si atunci nu ati strâns nicio semnătură. Hai sa ne vedem si lungul nasului. Daca o iesi posea primar desi trebuie sa fii tâmpit sa crezi si sa vrei asta, el nu mai baga pe foc? Nu va mai fi horn? Sau ne cumpărăm pompe de căldură și sapam in pământ după căldura? Aia A pământului, geotermala ii zice. La revedere si lăsați prostiile. Axati-va pe sănătate zilele astea.

      Ștergere
    6. Daca ai sta la blocul 31 nu ai vorbi asa.Vorba lui ala de vinde rame "dar de ce te-ai dus l;a Muzgoci"?Idiotii lui Milea seamana cu idiotii lui Coircodel sau ai lui Lungu.

      Ștergere
    7. Domnule, de ce nu au spus de treaba asta demult? De pe vremea lui Corcodel este centrala? Eu asta nu inteleg. Dar inteleg altceva si se vorbește în bloc care e scopul. ..Omul e pus de Posea, pentru ca lucreaza la el. A si recunoscut! Insa ii este frica sa nu isi piarda locul de munca.Sa vedem acum ce zic proprietarii care se regăsesc pe lista cu semnături ,dar care nu au semnat. FASLIFICARE? ?!!

      Ștergere
  7. Multumesc din suflet PNL.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce face compartimentul de asistenta sociala? Aici si acum nu e vorba de dansul pe mese la han, e viata oamenilor in joc. Monitorizati situatia persoanelor venite din afara, pe cei care sunt in contact cu ele, etc. Dar cu asa conducator de compartiment....mor toti nehoienii. Alearga asistentul ala comunitar, ca ala face toata treaba si pe teren si la calculator. Situatia e dificila gestionatio cum trebuie. Nu va jucati cu vietile oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei veniți de afară umblă nestingheriți prin oraș, prin restaurante , terase , magazine.

      Ștergere
    2. Pentru ca nu ii monitorizeaza nimeni. Pri.aria nu are o evidenta a celor plecati in strainatate, desi TREBUIA sa aiba asa ceva. Primaria doarme. Deaia se plimba cei veniti din afara nestingheriti prin oras. Sa vedeti cati bolnavi o sa avem. De? Deageaba.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări