Am fost onesti si fata de noi si fata de dumneavoastra!

                 
Proiect Nehoiu care poate fi foarte bine Proiect Buzau,este mai de actualitate ca oricand.De fiecare data este nevoie de un nou inceput,de o noua speranta de un restart!Proiect Nehoiu-Proiect Buzau, este inca aici, cu teme pentru toti,cu teme pentru tineri,cu teme pentru seniori,cu teme pentru oamenii de afaceri,cu teme pentru sanatate si mai ales cu teme pentru educatie,pentru ca in final de aici si numai de aici, trebuie sa inceapa totul. Proiect Nehoiu, a asistat si a contribuit la marile schimbari de la Nehoiu din ultimii ani .Nu prea am gresit in cele ce am spus,dar de gresit au gresit cei carora le-am acordat incredere,carora le-am dat un cec in alb.Pentru asta nu exista raspundere colectiva ,este doar una individuala,pentru ca hotiile le-au facut  doar pentru ei si camarila.Personal nu am fost NICIODATA amestecat in ceva cu miros penal.Sper sa se vada asta! Apar tot mai multe profiluri false pe internet, cu scopul de a influienta intr-un fel sau altul, un partid sau un aspirant la fotoliul de Primar al orasului Nehoiu.Cercurile de interese care vor administrarea banilor publici, atat cele care sunt deja pe bani, cat si cele care doresc a le administra, se agita mimand importanta in ochii dvs ,a cetatenilor orasului Nehoiu.Cu temele de importanta majora cu care v-am obisnuit ,va vom tine la curent si le vom dezbate aici.Incepe "dansul"si va promitem surprize placute pentru dvs si orasul nostru.Vom veni cu proiecte in fata dvs,vom dezbate si vom devoala toate neregulile produse,vom dezbraca de ipocrizie pe toti cei care credem noi nu va reprezinta cu buna credinta ,cu onestitate si in limitele legale.Noi nu o facem doar in campanie, o facem zi de zi, saptamana de saptamana ,luna de luna, din 2008 si pana in prezent.Vom veni cu dovezi despre folosirea banului public pentru cumpararea de influienta,de voturi toate cu scopul de a va manipula si influienta.Vom spune ce este bine si trebuie continuat,vom ataca cu vehementa ce este toxic, pentru binele public!In scurt timp, vom decide si numele persoanei pe care o vom sustine la Primaria Orasului Nehoiu si la Consiliul Judetean !Va multumim pentru incredere si va promit corectitudine si onestitate in tot ce inteprindem!Atentie va rog la" merele otravite" care va vin pe internet sub forma de salvatori, fie de stanga fie de dreapata,imbracate in straie frumoase gen "democratie,viitorul tinerilor",reusite" etcNehoiu nu este o localitate a judetului Buzau,Nehoiu este una dintre cele mai importante localitati din judetul Buzau, o localitate importanta pe harta Romaniei!

Comentarii

  1. Parerea dumneavoastra despre politicienii cu numele Dobrica din Patarlagele care mai este domnule Muzgoci? Acum 4-5 ani era una foarte buna, exprimata chiar public. Dobrica senior recunoaste ca l-a mituit pe Zgonea, proaspat condamnat penal cu executare sa faca trafic de influenta pentru fata lui care si ajunsese ulterior secretar de stat. Nu luati in deradere aceasta intrebare pentru ca are relevanta in increderea pe care va vom acorda-o cu privire la persoana pe care ne-o propuneti la primarie si CJ.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ce priveste candidatura mea, pot spune limpede ca in situatia in care, in urma sondajulu care se face acum,se arata ca am sansa ,voi candida!Daca imi voi anunta candidatura, inseamna ca sunt oameni suficient de multi, care cred ca eu sunt cel mai indicat sa administrez orasul si atunci o voi face incercand sa merg pe mana mea,pentru ca numai eu stiu cat de usor am fost vandut.Chiar si de acolo de unde nu ma asteptam.Referitor la Dobrica vreau sa va spun a nu doresc sa comentez eu lucruri evidente de acum.Imi place sa cred ca ramanem colegi ca si pana acum si sper sa-si rezolve problemele.Incheiem subiectul pentru ca nu doresc sa continui.

      Ștergere
  2. Sa intelegem ca nu mai candidezi? Era frumos,pt portofoliul tau!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am spus ca nu mai candidez.Am raspuns mai sus ce si cum.Mai ramane de vazut ce spune si partidul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Voi veni cu surprize luna asta sau cat de curand!

    RăspundețiȘtergere
  5. O surpriza ar fi revenirea in PSD, nu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Haideti sa vedeti ce face Milea. Afiseaza pe pagina primariei un anunt de angajare sofer camionete. Anuntul nu este inregistrat, nici datat, sa nu stie lumea. Anuntul nu este publicat pe pagina www.gov.locuri de munca buzau asa cum era legal. Cum sa afisezi tu un anunt de angajare, fara nr de inregistrare? Va dati seama ce a facut? A trimis anuntul la Monitorul oficial (ca in termen de 10/zile de la publicare a anuntului in monitorul oficial, candidatii sa depuna dosarele). Despre lucrul asta nu stie decat cine trebuie sa stie, adica viitorul salariat. Si pe urma au pus pe pagina primariei un anunt fara data de inregistrare. E pus de 2 zile. Dar l au publicat " mai jos" pe pagina, sa nu fie observat. Noi l am observat dle primar si o sa luam masurile care se impun. Cum acceptati, dlor.salariati asa ceva? E locul vostru de munca in joc. Chiar daca e semnat doar de milea,documentul , el o sa spuna ca e intocmit de X. ASA SE FAC ANGAJARILE INTR O INSTITUTIE PUBLICA??? Uitati nehoieni cui ati dat votul vostru in 2016. O sa revin cu informatii referitoare la persoana pe care milea vrea sa o angajeze. Unde este transparenta, domnule primar? Asa se lucreaza in 2020 intr o primarie? .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti cel putin idiot amice. Te citez "afiseaza pe pagina primariei un anunt de angajare sofer....sa nu stie lumea". Daca ai vazut anuntul si te interesa, te prezentai la primarie si te inscriai pentru concurs. Acolo primeai lamuririle necesare. De la un functionar nu de la primar. Sarcinile de publicare, de caiet de sarcini, de primire dosare de validare, de organizare concurs nu sunt sarcinile primarului. Trebuie sa fii extrem de idiot sa mai crezi ca dupa ce s-a intamplat cu alti functionari ai primariei mai sunt altii dispusi sa faca ilegalitati ca asa vrea Milea. De unde stii ca nu e neglijenta celui care administreaza site-ul? Sau tot Milea face si asta? Si pe tine cretin anonim trebuie sa te credem pe cuvant ca anuntul e de 2 zile nu? Disperati mai sunteti dupa ciolan.

      Ștergere
    2. Boule, cand era primar Corcodel sau Lungu nici nu exista site al primariei. Atunci dadeai concurs la cotetul de gaini al primarului sau la capre, dupa caz! Nerusinatilor!

      Ștergere
    3. Anonimo de la 5.02.2020,,21,42. Sunt cel putin idiot si... cel mult?postaci mecanici, fara gandire logica.

      Ștergere
    4. Si cel mult planta! Postac cu logica ce esti!

      Ștergere
    5. Pentru "educata" din 05.02,ora 23:37,aveti dreptate.Cei angajati pe mandatul lui dl.Milea,adevarul este ca au "promovat"examenele intr-un mod corect.Prietenii stiu de ce...numai prietenii..

      Ștergere
    6. Ai mâncat și tu de la capre și tot neamul tău din Basca,după l ați turnat pe Lungu.

      Ștergere
    7. Pai cam esti prost soferule. Cum adica s-a publicat anuntul sa nu stie lumea?

      Ștergere
    8. E mână în mână cu doamna de la personal ,că doar ea se ocupa cu angajările în primărie .Tot ea face și subiectele ,cu toate că ei spun că vin de la prefectură .Fix pix ,cunoaștem.Barbatul doamnei sta pe lângă Posea dar toarnă tot la Milea și Constantinescu.Fiti atenți domnilor pe cine țineți la piept.

      Ștergere
    9. Da am mancat si eu de la capre. Dar i.am dat si eu mancare, cazare, o tuica fiarta, un dans! De turnat l-a turnat Corcodel nu se stie? Noi aveam de castigat ne pare rau ca l-au terminat dusmanii. Era om bun.

      Ștergere
    10. Dupa ce s a scris aici ca nu s a publicat anuntul pe sit ul guv. ro, imediat l a si publicat milea. Da, are dreptate anonimul de la 07.02.2020, 15,33. Doamna de la personal joaca la 2 capete. Vrea sa fie șefa si.....

      Ștergere
    11. Subiectele se fac in primarie, de catre comisia numita de primar. Nu vin de la nici o prefectura. Doar in cazul unei functii publice ( nu contractuala ) din comisie face parte si un reprezrntant al prefecturii si poate face el subiectele. Dar si asa primarul face tot ce vrea, e evident.

      Ștergere
    12. Anonimule de la 07.02 15,33. Eu cred ca e invers: il toarna pe milea la posea si bine face.

      Ștergere
  7. Salariatii ii vand informatii lui.posea si muzgoci.Milea este tradat la greu.A mai ramas cu fini si cu doreii.Constantinescu este o piatra de gatul lui milea.Un tafnos imbogatit si ranchiunos.Genilia mai bine sta acasa.Ce vrea milea sa aduca sunt subtirei,oameni de afaceri care lucreaza cu primaria si spune multe despre intentiile de sifonare a banului la nehoiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i din ciclul"daca nu credeti ca suntem prosti iata dovada" !! Salariatii vand informatii! La kilogram, la metru sau la numar de cuvinte? Cumparatori Posea si Muzgoci. Probabil cumparatori de buna credinta. Cat mai costa informatia? Curios ca Doru in loc sa pastreze la secret aceasta dezvaluire, o publica. De fapt nu rateaza nici o publicare in care e mentionat langa M.P. Vrea cu disperare un loc in PNL.

      Ștergere
    2. Eu am putut lua pnl nu o data ci de mai multe ori.Nu ma intereseaza,dar nici nu pot fiȚ dusmanul de serviciuȚ asa cum isi doresc unii!Gata s-a terminat cu gentiletea.Eu am cheltuit timp si bani in politica numai ca niste gugustiuci sa-si atinga scopurile.Unul o functie,unul un dum,unul mai stiu eu ce totul sa-l paraseasca pe Muzgoci.Acum a sosit momentul sa plateasca!Aia cu cinstea cu onestitatea nu intereseaza pe nimeni.Un gugustiuc de Basca care se vrea consiglier pe lista lui Milea, a tinut sa arunce cu "piatra in mine".......o sa plateasca.Cred ca se inmultesc locurile "prostilor in functii publice"!Nu ma asociati pe mine cu nimeni.Pe liberali ii vreau in dezbatere publica despre Nehoiu,la fel pe Milea.A sosit momentul sa demonstram public, ce dorim pentru public,ca pentru noi stim!

      Ștergere
    3. Normal ca vand informatii, mai ales dupa ce luna trecuta "din greseala" Milea si contabila le a injumatatit salariile, fara sa spuna nimic. Fluturasi, normal ca nu le da, sa nu cumva sa stie salariatii cat trebuie sa incaseze. Normal ca primarul si viceprimarul au primit salariile intregi. Doar la salariati s a gresit. Contabilitatea ???? E cu intentie sau cu directie ????/CURIOS. Vreti sa va faceti bani pentru campanie din drepturile salariatilor??? Nu e frumos.

      Ștergere
    4. Domnu Posea, dl Muzgoci, am si eu niste informatii de vanzare pe gratis. 1. Cine castiga primaria va sta maxim 7 luni dupa care vom avea iarasi alegere de primar! 2. Pro Romania ia peste 10 procente si sub 11 la consiliul local! La egalitate cu USR! PNL si PSD sunt aproape si depinde castigatorul de prestatia din ultimele 2 luni inainte de alegeri si de oamenii surpriza sustinatori! Vom avea un singur tur. Asa ca faceti deja blaturile...aaaa pardon, aliantele!

      Ștergere
  8. Dupa ce s a afisat mesajul referitor la angajarea ilegala a lui Milea, ce credeti ca a facut Milea??? A afisat anuntul de concurs pe www.gov locuri de munca buzau. Ha ha ha. Credeai ca scapri, milea?/ti a fost frica de dosar?/de ce nu ai afisat de la inceput? Sa nu se inscrie alte persoane?/Asta face milea. Si acum sa i zic eu postacei tale ca e idioata???? . Asta e transparenta si prostia la Milea. S a afisat mesajul, apoi, tot pe 5.02., a transmis anuntul catre sit ul respectiv. TREBUIE URMARIT, NU GLUMA BAIATUL ASTA. VA dati seama cum lucreaza milea?/JOS CU EL, DRAGI NEHOIENI, NU SE MAI POATE ASA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti sigur ca Milea? Eu zic sa-l pupi incurajator.

      Ștergere
    2. Prin mesajul asta l-ati pupat destul..de..incurajator.... Continuati,va rog...

      Ștergere
  9. Pentru mine un lucru este sigur. Posea nu va lua primaria la Nehoiu chiar daca ar fi sa investeasca toata averea lui. Intai sa invete ce este respectul, sa isi vada lungul nasului si apoi sa aiba pretentia sa ajunga primar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si l a vazut , ca are,nu gluma! Parca i frate geamăn cu ministra muncii! Ai văzut ce bine dau in poza?

      Ștergere
    2. Și Posea și Muzgoci sunt doi oameni cu coloana vertebrala.Nuns au lăsat atrași în hoții și în cămătăria de partid PSD.Sunt oameni care au dovedit ceva pe scara socială și nu exista grad de comparație între cei doi și Milea.Si cu asta am spus tot.

      Ștergere
    3. Nu s-au lasat atrasi ca Posea le avea pe ale lui la scara mare! Muzgoci nu prea se pricepe la hotii, in ce sa-l atragi? Plus ca il incurca coloana vertebrala extrem de rigida! HAHAHHA...

      Ștergere
    4. Da am coloana destul de rigida si la propriu si la figurat!

      Ștergere
    5. Ponta brat la brat cu Ciolacu. Unde e coloana ta rigida dle Muzgoci? Sau nu mai esti la Pro Romania?

      Ștergere
  10. Am vazut "antrenamentul"din ultimile alegeri.Cel mai prost rezultat din judetul Buzau! Cu talent te nasti,deci ai sau nu ai si voi nu aveti.Stiu ca sunteti facuti pe voi dargi prieteni,pentru ca sondajul vostru,ca de altfel si al PNL, arata ca va pot invinge.Si o s-o fac.Daca ar fi fost turul doi eram cu Mircea in turul doi.Cu parere de rau nu va mai inbatati cu apa rece.Nu candidez eu oricum!

    RăspundețiȘtergere
  11. Muzgoci,ti-a picat greu mâncarea ungurească? Ia-te de mana cu prietenul tău Posea si lasa-ne ca nu ne intereseaza parerea voastra. Tie nu iti este putin rușine asa de oamenii ăștia din Nehoiu?... acu' gata sa te iei la bătaie cu Posea, acu' il pupi pe Milea, acu' invers! Esti un simplu latrator.Cine dracu te mai crede? Bine ca te-a cumpărat si pe tine!

    RăspundețiȘtergere
  12. Posea a avut barbatia si decenta sa recunoasca ca a gresit ,dar tradatorii carora le-am bagat" viata frumosa in buzunar",nu au facut-o niciodata!Posea si-a dat seama ca niste prosti i-au soptit in ureche vorbe otravite,in timp ce "prietenii mei"m-au vandut ca pe o marfa.Asa au considerat unii ca trebuie sa plateasca altruismul meu.Cunoasteti cuvantul!?L-ati mai gasit la cineva?Nu ma plateste nimeni,iar daca ma plasteste ,inseamna ca merit.Cand unii plateau cu drumuri publice, care nu erau in proiect, numai ca un x sau y sa ma parasdeasca, nu mai era trafic jigodiilor!!!?A venit vremea sa platiti toti! Si asta in timp ce eu imi faceam drumul public pe banii mei!

    RăspundețiȘtergere
  13. Domnul Doru știți cumva lista de consilieri PSD? Cu ce ne uimesc aleșii?

    RăspundețiȘtergere
  14. Vedeti cine ma contreaza pe mine si eventual pe Mircea pe facebook sau aici,vedeti cui i se face drumul sau sau mai striu eu cu ce este ademenit si aveti lista!Eu stiu cativa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce misterios sunteti domnule Muzgoci!!! Le stiti pe toate, deduceti, intuiti dar noua nu ne impartasiti nimic din aceste secrete. Nu-i frumos. Suferim.

      Ștergere
  15. Domnule, e strigator la.cer. La sedinta de luna aceasta, primarul aproba salariile functionarilor.Mareste doar salariile a doi salariati (/Pantece si Dna Burlacu) de la 3700 la 4050lei.cei doi au studii superioare de scurta durata si le face DOAR cu 5 lei mai putin decat cei cu studii superioare de lunga durata. E strigator la cer. Toate primariile au impus o diferenta la salarii intre cei cu studii superioare de scurta durata si cei cu studii superioare de lunga durata. El a pus doar 5 lei. Am intrebat la contabilitate ...ca sa vin informat in fata dvs si ce credeti ca mi s a spus? HALUCINANT. Ca a gresit contabila salariile celor doi, adica desi aveau 3700 lei la gradatia 0/ luna, contabila i- a platit cu 4050 lei la gradatia 0 /luna. Si acum trebuia sa regleze lucrul asta. Adica tot contabila face ce vrea?? Cum sa nu respecti o hitarare de consiliu? Daca prin hotararw s a stabilit ceva, cum sa platestu tu, contabila, alt salariu? Va dati seama, toate primariile au aprobat mariri de salarii, milea ia hotarare doar sa repare greseala contabilei, fara sa mareasca salariile functionarilor.CE situatie...Luna trecuta au dat salariatilor banii de hrana doar jumatatw din suma prevazuta de lege. Cand au intrebat functionarii pe contabila , a zis ca e o greseala. S au dus si la primar. Stiti ce le au spus primarul: "NU VA MAI DAU NIMIC, DACA NU VA CONVINE PLECATI IN ALTA PARTE". Cum e posibil asa ceva? Acum vedeti de ce a angajat contabila? Ca v ati tot intrebat pe aici. Haideti sa vedem ce zice ANI si DNA despre aceasta angajare. Va spun eu ca o sa dea toti banii( salariul ) inapoi + dosar penal amandoi. O sa vedeti ca am dreptate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta te intereseaza, sa vedem noi ca ai dreptate?

      Ștergere
    2. Da, trebuie facut ceva. Dar discutati degeaba. Contabila traieste bine mersi, are si 20% spor pentru implementare fonduri europene. Va dati seama.Deci are un venit frumos. Ar fi bine sa vedem daca toti care primesc acest spor de 20% chiar il merita? Sunt cativa. O sa ii enumerez , in frunte cu primarul, vicele, secretarul, consilierul primarului, contabila si dl Stan.initial isi luase 15% acum 20%, peste o luna isi iau 25 %. Bravo lor.

      Ștergere
    3. Va dau toate datele. Le am de la trezorerie. Toate salariile, toate sporurile. A dat spor diar pentru interese... Ceilalti sunt nesrmnificativi. Urat. Ce discriminare.

      Ștergere
    4. Pai crezi ca fara bani multi, ar face asa ceva???. Intreb pentru un prieten.

      Ștergere
    5. Da, asa e . Avem si noi datele de la trezorerie. Sunt publice.

      Ștergere
    6. Faci foarte bine ca ii enumerezi!! Asa merita.

      Ștergere
    7. Anonim de la 17.02, 17,34 ai uitato pe DNA burlacu. Si ea are spor de 20%.Ca doar nu se joaca toata ziua pe fb degeaba.

      Ștergere
    8. Da,implementeaza pe banda rulanta minciuni.Ce s-a facut pana acum au fost proiecte vechi,de pe vremea altor primari.In rest,ce sa spunem,dl.primar implementeaza frica,dl.vice cojile,dl.Stan implementeaza niste gratare la Chirlesti de moare lumea.

      Ștergere
    9. Acum se explica de ce noua, celorlalti salariati, nu ne mareste salariile. Le a dat spor celor mai " importanti", de fapt o gasca care face "afaceri" cu banii publici, si noi, ceilalti daca zicem ceva, ne zice sa plecam daca nu ne convine. Ma intrebam de ce a acceptat dl Stan mizeria aia de hotarare de consiliu care se va aproba pe 20.02 si in care mareste salariile doar celor doi salariati. Acum stiu raspunsul: primeste dl Stan 20% spor pentru proiecte fonduri europene + benzina si motorina. Va dati seama ce proiecte fac cei 7 care primesc spor. As vrea sa vad si eu proiectele daca tot e transparenta. Ca va dati seama cei 7 primesc bani buni pentru asta. Sa vedem daca s au dat pentru proiecte sau pentru "ajutor pentru primar". Sa vedem daca se justifica sporurile astea.Ce mizerie....ma gandeam ca milea e un primar corect cu toti salariatii dar l a copiat la indigo pe corcodel.Sper ca din iunie sa fim tratati egal toti salariatii, sa nu mai fie discriminari. Sa nu mai fie salariati care sa il " aiba la mână" pe primar si acesta sa le dea sporuri ca despre asta e vorba acum.Sa nu fie salarizati cei care au facut un colegiu ( dna Burlacu, dl Pantece) cu acelasi salariu ca cei care au facut o facultate.Am aflat de ce e asa importanta dna asta Burlacu, o sa revin cu amanunte. Câta nedreptate.Si sunt multe altele de genul asta care se intampla in primarie. Nu mai zic de felul cum se poarta dl primar cu noi, ceilalti ( in afara de cei 6 care primesc sporul ala, adica "gasca primarului".)O sa il aleaga doar cei 6 din primarie, atat. Cand a marit salariile ultima data, nu a marit cu un anumit procent. A dat la muncitori ( pentru ca muncesc acasa la el ) 375 lei net, la cei cu studii superioare 300 lei net si la sefii de birou 250 lei net, si secretarului, DE FRICA, i a dat 2.000 lei. Pentru el muncitorii sunt cei mai importanti, va dati seama de ce. La toate primariile, sefii de birouri primesc mai mult pentru ca ei raspund de activitatea biroului. Cand vine un control la un birou, nu vine muncitorul sa raspunda de activitatea respectiva, ci raspunde seful de birou. E normal sa aiba salariu mai mare, nu cum procedeaza milea ii mareste salariul cu suma cea mai mica. Apoi, cei cu studii superioare de lunga durata e normal sa aiba mai mult decat cei cu SSD sau decat un muncitor.El a dat la ultima marire mai mult unui muncitor.Se compara activitayea unui Inspector care are raspundere,face si semneaza documente importante pentru comunitate, cu un muncitor? Eu nu am nimic cu oamenii astia, doamne fereste, presteaza un serviciu,trebuie platiti, dar respecta studiile, functia si RASPUNDEREA, si nu munca in folosul dumitale, ca nu e corect.Si apropo de muncitori, daca e firma de salubrizare si acolo sunt incadrati muncitori, de ce trebuir milea sa mai angajeze muncitori pe organigrama primariei? A mai fost o discutie mai sus pe tema asta.Doamne ce salarii sunt la primaria patarlagele, chiojd, primarii cu bugete mult mai mici ca la noi.la toate primariile din jur. Numai la noi isi bate joc milea de noi.La o sedinta, dna Danaila i a spus de salariile din jur si a primit un raspuns, demn de milea: " daca nu iti convine cucoana, mergi la patarlagele" e corect? Parca ar fi firma lui. Sunt bani publici si trebuie platiti toti salariatii nu doar gasca lui: EL SECRETAR, VICE, BUTA,STAN,MOISE,BURLACU.Astia sunt "salariatii care muncesc cel mai mult in primarie" ( dar pentru primar).Acum trageti singuri concluziile.Dl Posea, sper sa fiti un primar mai bun, un primar corect in primul rand. Dar din ce spun salariatii dvs, se pare ca asa este, ca nu faceti discriminari intre salariati. Abia asteptam sa veniti la primarie.

      Ștergere
    10. Pai sunt obligati sa afiseze veniturile pe sit ul primariei, pentru transparenta veniturilor. E obligatoriu. Si ei, intr adevar le au afisat. Dar nu am inteles de ce la dna Buta, desi scrie ca primeste sporul de 20%, cuantumul e 2020 lei. 20% din 5049 e 2020 ? Cum naiba se greseste in plus tocmai la ea? Mai sa fie? Nu e destul ca primeste o groaza de bani, se mai si "greseste " in plus?. La sporurile astea sunt bani multi. Oare nu era mai bine sa fi marit toate salariile cu un procent, sa zic 10% decat sa dea sporul doar la 7 persoane ? Oare nu toti muncesc?. Intreb si eu pentru un prieten.

      Ștergere
    11. Pentru anonomul de la 07:50 - ”angajat al PON”: Poate sunt eu in eroare dar nu inteleg cum poti sa postezi un comentariu la 07:50 si la ora 8:00 sa ai condica semnata la PON. Cred ca 07:50 este ora la care cafeaua este bauta, condica semnata si calculatorul pornit. Sa fie asta motivul pentru care nu primiti o marire de salariu?:) Vedeti ca nici domnul Posea Mircea nu accepta un program de genul asta si, din cate am auzit, nu-i place nici sa va lasati ”balele” pe ”dosul” dumnealui. Salariatii cu facultatea facuta in Moldova mai sunt angajati ai PON (vorbesc de aia cu studii de lunga durata)? Domnul Posea Mircea a dat credit la contabilitate societatii dumnealui unei doamne care nu are facultatea de finante, dar poate da clasa multor contabili cu studii superioare de specialitate. Sa nu va asteptati sa va fie platite studiile doar pentru ca le aveti, trebuie sa mai si munciti pentru asta.

      Ștergere
  16. Si consilierii voteaza maririle de salariu doar pentru 2 persoane? Si, aparent, ei au invocat ca trebuie sa fixeze salarii pentru toate functiile din anexa de la lege. Ce porcarieeeee. Cum sa duci unul cu SSD cu doar 5 lei mai putin decat unul cu S.?? Si 5 lei la brut, deci la net cu 1,75 lei.Nu s a pomenit asa ceva. Doamne ce mai rade copilul asta de toti. Apropo....stiti pe cine vroia sau vrea sa il angajeze ca sofer? Deaia se ferea sa nu se afle...a " pitit" anuntul ala..pana am observat noi. Pe dl Badiceanu. Sa vedem acum ce face.Vrea sa faca angajari acum pe functiile de muncitor. Eu va intreb ce rol are firma de salubrizare, daca tot primaria are in organigrama muncitori, tot primaria face curat in oras...atunci firma de salabrizare a orasului ce face ??? . ( termo prest parca se numeste, nu ?. Trebuie sa o deslusim si pe asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa e. Pe dl Badiceanu vrea sa il angajeze pe postul de sofer microbuz. Acum lucreaza pe masina care cara gunoi. Iese la pensie dl Beteringhe - soferul de pe microbuzul scolar. Cat despre ce face cu salariile nu pot sa spun decat : MIZERABIL.Dar mai este putin- 4 luni.

      Ștergere
    2. Neaparat Sherlock Holmes. Desluseste-le si pe astea. Celelalte sunt clare!

      Ștergere
    3. Nimic nu e clar din ce face primarul.Dar pana cand ?

      Ștergere
  17. Nea Doru,curva i politica și politicienii.Ciolacunla Pro ,ureaza ureaza lui Ichim.Fuse și la adunare cu Firea.Unde dracu trăim,ăștia mai merita aleși? Ce ziceți ? Unde va aflați ?

    RăspundețiȘtergere
  18. Un lucru este clar. MP o să fie primar, că așa-i la modă, să votăm schimbarea de dragul schimbării, sub veșnica speranță că schimbând ne va fi mai bine eliminând din start că ne-ar putea fi mai rău. Exemple postdecembriste sunt cu duiumul în acest sens. Cred că MP se vrea la primărie doar pentru a-și asigura un loc eligibil pe liste la parlamentare. Înțelegerea transpartinică cu alegeri locale și anticipate parlamentare pe 28 iunie îi cam încurcă socotelile și este forțat să aștepte un an jumate în taburetul de la Nehoiu, jilțul de la capitală trebuie să mai aștepte. Și este un lucru bun. Avem suficient timp să-l evaluăm pe MP în calitate de edil. Să vedem dacă în afară de protejarea propriilor afaceri se aleg și nehoienii cu ceva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti prea multe puncte care va despart de primarie.Nu castigati.Nu sunt suficienti doar banii.

      Ștergere
    2. Nu puneți în balanță antreprenorii cu popii,va rog.

      Ștergere
  19. Nu ne spuneti nimic.Se vorbeste ca sunteti bine cotat in sondaje cu Posea.Candidati?Daca o sa candidati faceti foarte bine .Lumea nu-l vrea pe Posea dar nu-l mai vrea pe Mile .Va fi o lupta pe cinste!Maine Milea merge la proces si poate fi chiar condamnat pana in iunie lucru care v-ar pune in situatia sa va luptati doar cu Posea.Daca va fi asa Constatntinescu va candida si va iesi rusinos cu galmosul asta.Cand anuntati echipa si candidatura?

    RăspundețiȘtergere
  20. Toti mananca din ciolan pentru ca stiu ca nu o sa mai aiba ocazia din vara.

    RăspundețiȘtergere
  21. Poate ne lămurește si pe noi cineva de la PNL sau dl Posea in persoana,pentru ca stim este curajos si a mai spus lucruri aici.Zilele trecut a fost făcut un sondaj de opinie in care au fost sondați doar trei persoane,Milea,Posea si Muzgoci.Numai ca astazi PNL răspândește prin Nehoiu prin Posea tatal si prin diferiți membrii ca chipurile Milea are se spune 40%,altul 45 iar altul 47% .Nimic despre scorul lui Posea dar nici al lui Doru,nimic.De ce ? Nu cumva scorul lui Muzgoci nu convine PNL si atunci il încurajează indicându-ne-i sa scape de “piatra de moara”Constantinescu pentru al susține?Se știe Posea daca pierde va spune adio politicii si visurilor sale.Atunci care este interesul,de ce se arunca pe piața astfel de intoxicări știindu-se faptul ca si ADA daca ar fi tot mai sunt șanse de câștig.Cat are Posea si cât are Muzgoci ?Apoi mai vorbim.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări