Victoria PNL de la Nehoiu,dedicatie pentru Marcel Ciolacu!


Direct,indirect, ii spuneam la un moment dat lui Marcel Ciolacu,ca atitudinea machiavelica pe care au avut-o la adresa celor care au muncit, au adus imagine si plus valoare acestui partid,s-a răzbunat  in aceste alegeri.Scorul exagerat de la Nehoiu se datorează promovărilor idioate si intempestive ale lui Ciolacu,mizând pe banii pe care-i va aduce si ascultare ca la biserica,din partea foștilor mei colegi.Valul schimbării de la Nehoiu nu a fost amplificat de măiestria liderilor galbeni ,care numai valori nu au strâns in jurul lor,ci de faptul ca destinul,mâna lui Dumnezeu,a adus dulcea răzbunare.Pana la urma,toată aceasta viitura a făcut o victima,care a reușit totuși in ciuda orbirii nehoienilor,sa miște in trei ani multe lucruri la Nehoiu,decât făcuse PNL in 16ani.
Este vorba de Milea cel fara de echipa,fara luptători,înconjurat de învinși dinainte parca,i-a fost fatală lui. Nehoiu contrastelor nu se va opri aici ! In locale, transportul la urne din alte localități va înceta,iar cumpărarea de voturi va fi supravegheata de oameni si de autorități !O luna Decembrie in care se vor întâmpla multe!Mergi pe mâna PSD pierzi,pierzi sigur.Domnule Ciolacu,sa nu credeți ca promovările dumneavoastră “valoroase”despre care voi mai vorbi,nu a lăsat urme !Ati făcut miliardari din niște nulități,iar acum culegeți roadele!Daca dvs umblați acum după șefia PSD nu este de bun augur,este o fatalitate,dar dvs nu vedeți nimic acum,cum nu ați văzut nici atunci.Atunci musai trebuia!Acum dvs culegeți tresele de general al unei armate in genunchi !Ea,armata de primari si politruci daca nu-si găsesc repede o insulița, vor eșua !De astazi încolo,primarii muncesc doar pentru un procent al generalului lor in căutare de galonari,ori ei stiu foarte bine ca,daca vor face asa si nu vor urma alte zări, nu se vor mai ridica NICIODATA !

Comentarii

  1. Cumva il perii pe Milea?
    Evident, toate valorile sunt la Pro Romania! Mai exista acest partid?
    Tudose, pe care l-ai adus cu surle si trambite la Nehoiu , a parasit partidul . Il vei urma?

    RăspundețiȘtergere
  2. Exista si inca bine chiar daca uni il vor distrus!Nu va fi asa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule Muzgoci Doru, aratatine ca va pasa de nehoieni. Ajutati si chiriasii de la bl 28 E de langa spital. In contractele de inchiriere sunt trecute suprafete mai mari decat cele reale. Spre exemplu la o garsoniera sunt trecuti cu 14 m.p. mai mult, la un ap cu 2 camere, sunt trecuti 18 m.p. mai mult, la un ap cu 3 camere sunt trecuti 32 m.p. mai mult. Pe baza acestor suprafele se calculeaza chiriile. Platim cu 50 lei/ luna mai mult pt garsoniera, cu 70 lei/ luna mai mult pt un ap cu 2 camere si cu 85 lei / luna mai mult pt un ap cu 3 camere.Avem copii,dam banii aiurea la primarie? Ne am adresat dlui primar si nu vrea sa faca carte funciara sa ne treaca suprafetele corecte.Va rugam frumos , ajutatine si pe noi. La blocul din piata este carte funciara si suprafetele lea trecut corect. Ce are cu noi dl primar? Noi nu suntem nehoieni?/Se intreaba de ce ia voturi putine? Uite de ce ca nu rezolva problemele oamenilor.va rugam, domnule Muzgoci.

    RăspundețiȘtergere
  4. Masuratori efectuate de cadastrist ( neoficial ) la bl 28 E: GARSONIERA: masuratori cadastrist 43 m.p. - trecut in contract- 60 m.p.(17MP??) APARTAMENT CU 2 CAMERE: masurat de cadastrist- 61 m.p., trecut in contract 87m.p.(26MP??) APARTAMENT CU 2 CAMERE: masutatori facute de cadastrist: 60m.p., trecuti in contract: 85m.p.( 25MP??), APARTAMENT CU 2 CAMERE: masurat de cadastrist:63m.p., trecuti in contract 92mp,(29MP??) APARTAMENT CU 3 CAMERE: masurat de cadastrist: 79 mp, tracut in contract: 118 mp.(39MP??) Ce ziceti dl primar? De ce nu faceti carte funciara? De ce platim chirie mai mare decat trebuie? Cine ia banii pentru diferentele astea mari, dl primar? Vedeti de ce sau putinat voturile dvs? Lasari parcurile pt copi rezolvati problemele care presupun bani din buzunarele amaratilor de cetateni.cate cereri sunt la dumneavoastra cu astfel de cerinte sa faceti carte funciara? MULTE. o sa ne adresam mai departe sau viitorului primar de la vara.

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnule Muzgoci prin aceste comentari eu nu vad decat o campanie proasta facuta lui MP metru patrat! E ca la lemn. Mam saturat pana peste cap de batul bagat prin gard al galbenitilor astia inganfati care se cred mai destepti decat sint. Noua ne plac parcurile si luminitile si tot ce se face in Nehoiu. Restul sunt rautati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar mizeria din Nehoiu va place domnule? Va place cum se ridica gunoiul? Va place cum arata trotuarul din fata primariei unde risti sa iti rupi picioarele?

      Ștergere
    2. Da imi place tot. Voi nu stiti decat sa criticati si sa scoateti numai lucrurile proaste in fata. Am vazut ca va pozati cu pemparsi. Ati facut pe voi si miroase. Lasati mesajele astea ca nu ne interseaza. Platitiva chiria si apoi faceti cadouri la alti. Va vaitati ca nu aveți una alta si dati cadouri. Nu vreti sa va dea Milea si bani de chirie sa va ia si de mancare sa va plateasca concediu?

      Ștergere
  6. Luminitile sunt la dvs.in cap.De la atatia neuroni!Tuturor ne plac parcurile,doar ca nu ne dau de mancare,nu ne platesc utilitatile etc.Cand vom intelege ca trebuie sustinuti intreprinzatorii,avem nevoie de investitii,ca daca nu,suntem un "oras" pe cale de disparitie.Nu ne mai facem bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nehoiu pare un oraș în moarte clinică! Pe toate planurile!Asta și datorită politicienilor de 2 bani!

      Ștergere
    2. Romanul nu se mai face bine. Ori sta cu mana intinsa "sa ne dea"...."noua de ce nu ne da" , ori se lamenteaza ca este nedreptatit, ori minte. O gramada de "chiriasi" la stat pe pret de nimic se vaita ca nu le-au masurat corect locuintele. Sa le spunem ca chiria normala la o garsoniera este de 8 milioane, la ap 2 camere 11 milioane, iar la 3 camere vreo 14 milioane. Voi cat platiti chirie "la stat"? De ce nu dati primaria in judecata pentru a obliga primaria sa faca CF ? Pentru ca sunteti de fapt agenti electorali nu cetateni cinstiti. Credeti ca daca Milea si Constantinescu vor pierde primaria se va termina lumea, vor cersi ? Nu, se vor descurca, sunt muncitori si inteligenti. Dar voi credeti ca o veti duce mai bine? Ma indoiesc. Sarbatori Fericite!!

      Ștergere
    3. Da de unde, vor fi la fel de prosti.

      Ștergere
    4. Stimate dle sau doamna de la 17 decembrie 2019 , ora 8,42, esti dus rau cu capul, tu ai vazut ce ai scris? Cum sa spui o astfel de aberatie? Nu tie rusine? Ii trimit lu Doru hotarari de consili locale din tara, cu chiriile anl .GARSONIERA max 110 lei ( cu salariu maxim), ap cu 2 camere- max 135 lei, ap cu 3 camere- max 190 lei. Chiar nu ti e rusine sa scri o tampenie asa mare ca tine?? La Nehoiu sau luat valorile cele mai mari cand sa calculat chiriile, pt ca cei care au calculat sunt proprietati si au salarii de bugetari, nu ii intereseaza de nimic. Este trecut in lege , de ex : o valoare de la 0,5 la 0,8, toate prinariile au calculat cu minim, primaria Nehoiu cu maximul. De ce? Pentru ca putem. O sa public legea, cum se calculeaza chiria legal, cum au calculat celelalte primarii si cum a calculat primaria nehoiu. De ce se opune dl primar sa faca o dreptate, sa plateasca oamenii corect?? Diferentele alea de bani sunt bani munciti de amaratii aia . Esti un postac sau postaca tutana. Sa vedem ce o sa zica si curtea de conturi si prefectura ( ca e pnl ista acum).ca oamenii au cereri inregistrate Merg cu masuratorile la Prefectura, Curtea de conturi si la anl. Si sa iti raspund la intrebare: Nu stim daca fara Milea sau Constantinescu o vom duce mai bine dar credema ca merita incercat. Tie poate tie frica, mie nu.

      Ștergere
    5. Ii e frica că pleacă iar în diaspora..

      Ștergere
    6. Dobitocului de la 25.12.ora 23.37: chiriile ANL sunt de 10 ori mai mici ca chiriile de pe piata libera. Eu nu am comparat cu alte chirii anl din alte orase ci cu chiriile "normale". Ati avut calea justitiei de la inceput de ce nu o folositi? Pt ca e mai simplu sa arunci cu noroi din anonimat! Repet, cel mai bun sa fie ales primar, nu conteaza ca e Milea sau altul. Corcodel al vostru a stat 20 de ani si nu a facut nimic, iar asta micu in 6 ani a schimbat macar mentalitatea din primarie si a adus transparenta decizionala. Nu e putin lucru. Daca nu l-ar trage apartenenta PSD in jos, Ionut ar iesi iar primar.

      Ștergere
    7. Adica stai intr-un apartament cu 3 camere si platesti chirie 195 lei ma nesimtitule? Si nu ti-e rusine sa te mai si vaiti pe aici? Ti-A dat tactumare Corcodel casa milogule ca sa-ti mangaie nevasta si acum ti se pare ca e prea nemasurata... Cersetorilor.

      Ștergere
  7. Dl Doru ,pro se aliază cu PSD.Ponta cu ciolacu ,la Nehoiu veți face alianță cu Milea !

    RăspundețiȘtergere
  8. Suntem un grup de cetateni, PNL isti, e adevarat, dar asta nu conteaza, si va aducem la cunostinta un fapt real. Primarul din Nehoiu a uitat de unde a plecat, si a uitat ca este acolo datorita ( am putea spune din cauza) noastra, a cetatenilor. ESTE SINGURUL PRIMAR DIN JUDETUL BUZAU CARE A LASAT DE IZBELISTE SALARIATII SUSPENDATI. De ce ? PENTRU CA ASA VRWA MUSCHII LUI. La primaria Gura Teghii - 2 salariati sunt cu dosare penale: fosta secretara- dna Liliana Panaite, care a fost ulterior incadrata ca referent la aceeasi primarie si dl Petrache Valentin, care a fost ulterior incadrat ca si consilier al primarului. Felicitari dle primar Bâcneanu/un om de toata cinstea. La primaria Cislau sunt 2 oameni trimisi in judecata:dna contabila si dl referent. Dl primar Mitroiu NICI MACAR NU I A SUSPENDAT. Felicitari dle primar. La Nehoiu, dl Milea, i a suspendat IMEDIAT, fara sa il mai intereseze de soarta lor. A reangajat doar contabila, stim de ce. Intamplator e si cenzor la ADCN. OARE DL STOICHITA, DL FIERARU, DNA FRATILA, NU ERAU TOT SALARIATII PRIMARIEI?. CE ATI AVUT CU EI DLE PRIMAR? DE CE I- ATI LASAT 4 ANI DE ZILE FARA PAINE? NU VA GANDITI CA ROATA SE INVARTE? POATE VETI AVEA PARTE IN VIATA DE ACELASI LUCRU... TOTUL SE PLATESTE.Dl STOICHITA s a angajat in cele din urma pe undeva pe la Caracal am inteles , pentru ca la Nehoiu nu a avut loc nu, dl Milea? Asa protector al cetatenilor sunteti? DACA NU ATI VRUT SA AVETI GRIJA DE SALARIATII PRIMARIEI, CE PUTEM SPERA NOI, CA SIMPLI CETATENI AI ORASULUI? RUSINE, dle PRIMAR. Aveti 8300 lei net salariu+ alte avantaje, pe care le vom spune,.traiti ca boierul, ganditi va cum au trait oamenii astia 4 ani de zile fara niciun leu. Impreuna cu dl POSea, care cu siguranta va fi viitorul primar al orasului, vom discuta si vom face toate demersurile la dl prefect ca cei 3 salariati sa fi incadrati undeva, la o primarie din judetul Buzau, pentru ca la Nehoiu nu au loc, sau dl Milea nu vrea, ca e firma privata a lui. Nu pot sa spun decat : RUSINE, dl primar, ajutati doar oamenii de la care aveti un profit_un castig material, chiar nu meritati al doilea mandat si vom merge din sat in sat, din casa in casa si vom arata cetatenilor cine sunteti cu adevarat. BAFTA DLE POSEA, BAFTA ECHIPA NOASTRA, A PNL ULUI. Abia asteptam alegerile sa scapam de mafia din primaria Nehoiu. Ce am relatat este doar un aspect, sunt mult mai multe. Vom reveni. Acum sa vedeti postacii primarului ce or sa se afirme..ca doar nu sunt platiti degeaba. DEGEABA, DLE PRIMAR . NU ATI DAT DOVADA DE DEMNITATEA PUBLICA , DE SCAUNUL PE CARE IL OCUPATI. SUNTETI PREA MIC, ATAT LA PROPIU, CAT SI LA FIGURAT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saracii....domnul primar nu s-a gandit la infractori, dl primar nu are grija de infractori! Ce pacat! Stimatii infractori suspendati aveau oare interzis sa se angajeze in privat? Sau numai la stat e caldut si bine sa tai frunza la caini?

      Ștergere
    2. Pai si primarul e in dosarul cu suspendatii, soro.Si el e infractor? Ce cauta in acel scaun? Primarul sa gandit si a ajutat doar oamenii cu care fură bani publici.

      Ștergere
    3. Tie iti convine si acum comentezi. Tu de ce nu teai angajat la privat? Hmmm?

      Ștergere
    4. Cum iti permiti sa i faci infractori? Nu ti e rusine? Indractor e cel care a fost condamnat definitiv. Ai noroc ca te ascunzi suv anoni.at ca altfel te ar fi asteptat un proces sa te saturi sa mai calomniezi oameni. Oamenii astia sunt nevinovati. Dar numai una ca tine ( o penala- in sens popular, evident) putea sa scrie asa ceva. Dl primar ti a citit mesajul inainte de a l da spre publicare? Tu ai uitat ca si el e trimis in judecata? Oamenii astia puteau sa se angajeze oriunde dar e vorba ca sunt salariati ai primariei ( sunt suspendati nu li s au incetat contractele de munca) si trebuiau ajutati de dl primar, asa cum au procedat toti primarii din tara asta. De ce a ajutat doar pe contabila si pe Susu? Poti sa mi raspunzi la intrebare? Iti spun eu: pentru ca are nevoie de buget personal dl primar. Rusine pentru dl primar. Cum te mai duci tu dl primar, la poarta oamenilor sau la poarta rudelor oamenilor astora sa te voteze? Cum crezi ca te privesc ei? Mai bine dl primar s ar interesa care sunt rudele celor pe care i a abandonat. Si sunt multe rude.. Aceste voturi care, in mod normal s ar fi dus la.dl primar, cu siguranta se vor duce la dl Doru sau dl Mircea. De ce ?Pentru ca dl primar nu merita. Deaia.

      Ștergere
    5. Nu e frumos dl Milea ce faceti. Va puneti postacii sa jigneasca fostii dvs colegi de munca si actualii colegi de dosar. Urat dle urat. Asta inseamna sa fi josnic.

      Ștergere
    6. Dle Primar eu va dau sfat ca sunt mai batrin ca dvs : contracarati cat mai repede toate probleme ridicate de penelisti: va bateau la cap cu cultura, ete na poftim ca o faceti leati inchis gura, va bateau la cap cu asfaltarea, ati facut, unde a trecut canalizarea normal, ati facut parcuri de joaca, camine culturale, faceti si cu salariatii astia suspendati ceva. Domnule, nu e ilegal, anagajatii si pe ei si pe urma nu veti mai avea nici o problema. Locuri libere mia spus un salariat ca mai sunt.Angajatii si ati terminat dle cu toate problemele ca asa o sa va toace in campanie penelistii cu chestiunea asta : Cu salariatii suspendati si suprafele de la ANL. Rezolvatile si nu vor mai avea penelistii subiecte de discutie. Ca intre noi fie vorba nici salariatii suspendati nu sunt oameni prosti. Uite la registru agricol e nevoie de oameni calificati, sincer acum. Am fost acolo si e JALEEEE. Daca lai aduce pe dl Stoichita sau pe dna jurista problema sar rezolva.Nu ai cu cine sa discuti acolo.Rezolva si astea 2 lucruri si o sa vezi daca au cu ce sa te mai atace. Nu. Ca ai facut in rest tot ce se putea facea.

      Ștergere
    7. Nu sunt postacul nimanui. Asa cum tu ala(aia) care acuzi primarul ai acuzat din anonimat asa si eu. Suntem chit. Daca procesul nu s-a terminat de unde stii tu ca sunt nevinovati? Daca s-a dispus masura suspendarii din functie inseamna ca sunt probe. Si cum draq sa-i angajeze iar in primarie si sa fie legal?? Sunteti chiar nebuni? Oricum atata milogeala si lipsa de demnitate nu se mai gaseste decat la romani. Da cine e domle jurista asta, delfina Frantei de nu poate lucra decat la primarie? Si sclavul ala ciripitor carunt de facea curat in cotetele de gaini ale lui Corcodel chiar numai la primarie viseaza? Primarul respecta legea si e foarte bine ca face asa ca e patit. A luat 100 milioane amenda penala ca s-a increzut in Lungu. Mai bine sa pierzi niste voturi discutabile si alea decat sa incalci legea pentru niste....suspecti-inculpati.

      Ștergere
    8. E tare asta cu Stoichita care s-a angajat tocmai la Caracal. Saracu a ajuns mai tarziu caruta care s-a rasturnat acolo dar bine ca macar a ajuns la locul potrivit.

      Ștergere
    9. Asa este la registru e greu sa rezolvi o problema. Nu ai cu cine.pina iei o hirtie mori acolo. Si tio da si peaia gresit.

      Ștergere
    10. Stimate anonim, pe contabila oare nu milea a angajato la primarie? Ea nu e suspendata? De ce ea merita si ceilalti nu ?

      Ștergere
    11. Anonimo de la 16.01.2020,16,40, nebuna esti tu. Toate primariile din tara asta au reangajat salariatii suspendati. Esti asa cum spunea Doru o tarfa mizerabila care habar nu ai pe ce lume traiesti. Postezi pentru bani, nici tu nu sti ce scri.si nu jigni oamenii aia ca nu ai acest drept.Si milea nu a luat nicio amenda penala de 100 milioane, habarnisto.Ti-a dictat gresit sau ai inteles gresit.Respecta legea milea daca angaja toti salariatii suspendati nu doar pe contabila.Dar ce sa sti tu? Poate mai gasesti pe vreunul sa iti mai faca o casa. Hai sictir.

      Ștergere
    12. Eu cred ca cel mai bine ar fi sa lasati salariatii astia in pace. Nu ii mai bagati in discutiile politice.Daca sunt vinovati sau nu vor stabili instantele de judecata. In campania din 2016 ati scris foarte urat despre ei, acum vad ca incepeti sa faceti acelasi lucru. Daca vor fi declarati nevinovati de catre instanta si isi vor relua activitatea la primarie cum ii veti privi in ochi pe oamenii astia cand stiti ca i ati jignit atat de mult? Nu o sa va fie rusine? Discutati alte subiecte. Oamenii astia nu candideaza.Ce aveti cu ei de ii jigniti? Cu ce te a deranjat jurista sa o jignesti, sa ii zici " delfina Frantei"? Cu ce te a deranjat Stoichita sa i zici "sclav ciripitor carunt"? Sunt convins ca fiecare dintre ei te a ajutat la un moment dat, din postura de functionar la primariei evident.Esti mandra de ceea ce ai scris? Ti au cerut tie oamenii astia ceva? Vezi ti de. " treburile tale" si lasa i in pace. Nu e frumos ce ai facut.Faptul ca te ascunzi in spatele anonimatului iti permite sa jignesti niste oameni care se afla intr o situatie grea, cand te uiti in oglinda, nu poti sa te mai ascunzi. Si atunci ce vezi ? Tu sa- ti raspunzi la intrebarea asta, anonim de la 16/01.2020, 16,43.Pe tine sa te preocupe soarta ta, lasa- i pe ei ca nu ti- au cerut tie de mancare, nu te au deranjat pe tine cu nimic. Fa ti un proces de constiinta asupra mizeriilor pe care le ai aruncat in oamenii astia: esti multumita? Eu cred ca nu. In definitiv asta conteaza: CONSTIINTA, NU IMAGINEA ARTISTICA.

      Ștergere
    13. Bai oameni buni nu aveti voie sa jigniti asa salariatii astia. Stim cu totii ca sunt nevinovati sa fim realisti. Da, era normal, era moral ca primarul sa ii angajeze la primarie pe toti nu numai pe contabila. Asa s a procedat la toate primariile din tara. Restul ce face anonimul ala sau aia - cred ca este o ea-/zapacit/ ă e cancan. Ii jigneste aiurea scrie niste lucruri de care habar nu are. De ex ca primarul a luat amenda penala de 100 milioane din cauza lui Lungu. FALS. Hotararea aia a fost desfiintata de Curtea de Apel primarul nu mai are nici o amenda. Despre ce vorbim? Despre o fiinta habarnista care de dragul banilor primarului arunca cu noroi in niste oamenii care trebuiau ajutati. Acesti oameni trebuie ajutati de noi toti pentru ca sunt victimele unor politicieni răi, sunt victimele a 2 oameni care au calcat pe cadavrele acestor salariati in lupta pentru putere. De aceea primarul care cunostea aceasta situatie a lor trebuia sa ii ajute. Nu sa puna postacii sa ii jigneasca. Postacii pentru bani ii si omoara ( glumeam evident). Daca primarul nu i- a ajutat TU, POSTAC MEDIOCRU, ce ai cu ei? Pai tu, stim cu totii esti praf pe scara societatii. Mai bine sezi bland si papa banii primarului in alt mod, discutand teme politice ( daca te duce intelectul, desi nu cred), ca se apropie campania electorala.Candideaza salariatii astia la vreo functie politica? NU. Atunci ce ai cu ei? Sa fiu in locul tau mi ar fi rusine. Sa sti ca nu numai eu dezaprob ce ai facut, ci intreaga comunitate. Nu se face asa ceva nicaieri in lumea asta.Si iti mai spun ceva: prin astfel de comentarii nu ii faci decat deservicii primarului. Ca cetatenii nehoieni care citesc nu se bucura ca jignesti tu acesti oameni care sa sti si tu sunt iubiti de comunitate pentru ca ei au facut ceva pentru cetateni. Tu? Ce ai facut in afara de a papa bani mocca? Asa ca stai in banca ta mai bine. Nu e frumos ce faci.Si acum il citez pe Doru " Milea cheama ti javrele acasa" . Asta e buna Doru. Să trăiesti.

      Ștergere
    14. Corect si frumos spus. Felicitari!. Aveti rabdare, stimati functionari suspendati. Va rasari soarele si pe strazile domniilor voastre. Sunt convins. Sa va dea Domnul sanatate si putere sa treceti peste perioada asta. Lasati rautatile unora deoparte. Nu le bagati in seama.

      Ștergere
    15. Stimati cetateni de buna credinta nu merita sa raspundeti la comentariile astea rautacioase la adresa salariatilor comentarii facute intr adevar de o habarnista asa cum au scris persoanele de mai sus. E cuvantul cel mai potrivit care se poate spune habarnista. Ca daca Doru mi ar da voie as sti ce cuvant sa folosesc dar NU, nu ma cobor la mintea unui astfel de om. Un om josnic, e drept.Milea, fa campanie frumoasa nu te lasa condus de comentariile javrelor. Ca o sa te duci in sant cu javre cu tot.Nu asa se face o campanie electorala milea sa te bazezi pe suferinta unor oameni pe care ai avut ocazia ai putut dar nu ai vrut sa ii ajuti. Pierzi pe măna ta milea. Lauda te cu realizarile din mandat (dar se pare ca nu exista asa ceva ) nu cu nerealizarile milea. Ca neajutarea oamenilor astora e o nerealizare. Lasa javrele sa latre unde stiu ele mai bine nu le pune sa scrie in numele tau ca nu da bine. Nu iti fac cinste astfel de oameni ieftini milea care scriu in numele tau pe aici. Ei iti mananca banii ca din asta traiesc dar tu? ca scria intr un comentariu ca esti credincios. Cu siguranta sti ca sa nu ajuti un om cand poti sa o faci e păcat. Dar vorba lui Doru credinciosii (astia falsi) cu siguranta vor pierde la vara.Hai Doru! Hai Posea ! Suntem echipa cea mai tare!

      Ștergere
    16. Dorule da afara de pe blogul asta javrele psd iste care nu pot dormi de grija salariarilor suspendati. Vor sa distraga atentia cu subiectul asta de la jaful cu banii publici pe care il fac.Prostilor oricum de la vara sunteti pa,pa panarelor de 2 lei. Sictir, vagabontilor.

      Ștergere
    17. E pacat,adevarat, de salariatii astia.Trebuiau ajutati. Nu am inteles de ce nu i a ajutat pe toti.Probabil sa aeate ca el are muschi in scaunul ala. E adevarat ca altcineva in locul contabilei nu facea ce face ea ( nu facea de frica dosarelor, ea s a obisnuit si este multumita si ea ca nu face degeaba). Dar si ceilalti trebuiau ajutati. Dl Stoichita, dl Liviu Fieraru, dna Fratila. Dl Susu o duce bine am inteles. Oricum pe el nu putea sa l angajeze la primarie ca era ilegal ca sint neamuri.Domnilor dragi mai rabdati cateva luni ca din iunie va ajuta dl Posea. Fac un apel la voi domnilor salariati suspendati, sustineti echipa Doru - Posea si nu o sa regretati. Va asigur. Vreau pe aceasta cale sa va propun sa va trecem in sectiile de votare ca membri ai comisiilor din partea celor doua partide. Mai luati si voi un banut si sustineti partidul care merita.Asteptam un semnal de la dvs.Nu merita sa mai sustineti pe cineva care ar fi putut sa va ajute dar nu v au ajutat. Au trecut 4 ANI!!!! Ce mai asteptati ?Parasiti barca. Pentru ce mai stati acolo? Sariti in barca castigatoare si veti fi si domniile voastre cistigatori.

      Ștergere
    18. Voi sunteti chiar anapoda! Chiar nu gânditi ca ăștia daca ferească Sf ajung la putere, o sa revina o nouă eră corcodelista? Chiar nu va e bine asa? Chiar nu se vede nimic în 4 ani?

      Ștergere
    19. Anonimule din 23.01.2020. 17,18 contabilei ( in acte fratelui sau sa nu bata la ochi ) ii inchiriaza juma din scoala Valea Nehoiului, iti dai seama ca il are la mana serios pe Milea. E pe ordinea de zi a sedintei CL.de luna asta.

      Ștergere
    20. Cum sa i inchirieze scoala? Maine- poimiine ii vinde scoala cu totul pe lucru de nimic. Doamne Dumnezeule.

      Ștergere
  9. Pai dl prefect nu e penelist acum? Ce mai asteptam, haideti sai cerem sai ajute pe oamenii astia.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vad ca postezi doar pro PNL. Oare ai facut pace cu Posea? Asa repede uiti?
    Bine, te inteleg, ca frica e mare...

    RăspundețiȘtergere
  11. Mu.. PNL. Ne-am saturat de voi! Castiga Posea primaria dar nu la alegerile astea, la alea de anul trecut. Va c...i degeqba pe voi. Sunteti o adunătură de mahalagioaice, muieri nestapanite si tupeiste. Atat. Va voteaza cotea pe voi. Mie mi-ar fi rusine sa numesc echipa PNL toti lingaii aia care le sclipesc ochii la banii lui Posea. Hai pa!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mu...PSD!Ne-am saturat de voi!Au castigat primaria la alegerile trecute.Sunteti o adunatura de prefacuti,interesati,profitori, mincinosi,imbogatiti peste noapte.Atat.Nehoienii nu sunt asa prosti precum credeti voi.Mie mi-ar fi rusine sa numesc echipa PSD toti lingaii aia carora le sclipesc ochii la banii Primariei.Banii nostri!Eu zic ca este mult mai grav!Sictir!

    RăspundețiȘtergere
  13. Acum tac malc, fetele astea de la pnl, care mai de care pline de mașini, mobile de bucatarie, sufragerie si parfumuri. Uite ca a venit si ziua aia cand a inceput reabilitarea casei de cultură, sau incultura cum spunea, un incult. Nu mai Intra bățul printre gard? Ă?
    E valabil si pentru tine Muzgoci, ca si tu pana mai ieri, il blamai pe Milea. Acum taci, si astepti sa treaca Ponta la psd. Te ai gandit deja sa faci lista? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar femeile PSD iste nu folosesc parfum ? Sau le place mirosul natural ?!

      Ștergere
  14. Soro, ne voteaza cine ne a votat si la alegerile pentru presedintele Romaniei si la cele europarlamentare. Ai uitat sau incerci sa uiti si nu poti ? Hai pa.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mi-aș dori ca după alegerile locale sa avem o administratie care sa functioneze pentru toti cetatenii nu doar pentru o clica. Ar trebui sa faca ordine si curatenie in oras, sa sprijine micii intreprinzatori, sa sprijine educatia ( vezi primaria Cluj-Napoca). Sa se gandeasca bine cand face bugetul pentru un club sportiv care nu merita nici un sfert din cât primeste acum , pentru tot felul de ONG-uri sau pentru o sala de sport infecta. Oricum copiii vor fi scosi de acolo( se amenajeaza o sala langa primaria veche) iar sala va fi la dispozitia unui grup restrans. Despre stadion ce sa mai vorbim? Poate casa de cultura nu va avea acelasi ghinion! Si nici centrele culturale (oare ce cultura se va face in ele?) de la Chirlesti sau Lunca Pripor)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine mai Dorule, inca n-ai gasit nicio barca sa te urci? Ca a lu Ponta ia apa la greu, se duce la fund. Tariceanu se face deja pres la Orban poate poate l-o primi. Dupa cat l-ai latrat pe Ciolacu nici PSD nu te mai reprimeste. Cred ca iesi la pensie. Pacat, la Nehoiu langa Milea faceati treaba buna amandoi. Posea se pare ca si-a pus sefii in cap cu ifosele lui. Jarcau nu are sustinere in popor. Eu cred ca Milea are sanse mari sa castige iar, e modest, credincios si a miscat din loc destule lucruri in Nehoiu.

      Ștergere
    2. Am barca buna, nu muritri de grija mea.Dar va dau o veste.......sunt in relatii mai mult decat ok cu Posea!Apropo de credinta!In aceasta vara,cu pare de rau, credinciosii psd-isti vor pierde!

      Ștergere
    3. Și cine va câștiga? Dați-ne un nume sau măcar finala!

      Ștergere
    4. Te a cumpărat si pe tine Posea?

      Ștergere
    5. Pe mine nu ma cumpara nimeni,poate doar imi plateste serviciile.Multi din cei care mi-au tradat increderea, vor plati scump,al dracu de scump!Dupa atatia ani aici, va cam stiu cu exactitate pe toti.....Eu m-am judecat pentru altii si in timp ce ei incaseaza bani,eu platesc avocati pentru ca i-am aparat pe ei.Deci, Posea poate fi partenerul meu,de ce nu!Daca as fi fost asculatat ce bine le mergeau acum multora dintre ei.Spre deoasebire de altii eu nu cred in vesnicia politica,am facut doar greseala de a fi onest si am crezut in prietenia ,care s-a dovedit politica.In loc sa fiu apreciat pentru onestitatea mea,vad ca sunt blamat,in loc sa fiu apreciat, pentru ca am demonstart ca am principii sunt dezavuat.Atunci o sa joc!Tot timpul ati fost obsedati de" cumparat",ei bine poate de acum voi cumpara eu, sau chiar ma voi lasa cumparat.Pana la urma asta cam merita multi oameni.Am fost mai mult decat inger pentru unii iar ei s-au dovedit a fi jigodii.Traiesc politic vorbind, doar cu speranta ca tradatorii vor ocupa locul pe care il merita,adicaJOS!Raman acelasi visator,care crede in cuvant, in oameni,dar vom juca si cu armele jigodiilor daca asta trebuie!

      Ștergere
    6. Trădător esti tu Muzgoci! ai uitat cati pantofi ai sters prin toate partidele politice? Visează, ca visezi frumos! Lasă comentariile pnl ului sa curgă! Ca la tv... ai audiență, ai bani! :)))

      Ștergere
    7. Bine punctat Doru!

      Ștergere
  16. o tarfa reusise un comentariu bun,dar ca orice tarfa, in final a trebuit sa-si infiga coltii in curul lui Muzgoci.Evident ca....... afara!

    RăspundețiȘtergere
  17. Milea e un fătălău exact că și alții de lângă el.Se învârte după fustele muierilor ,așteptând să i pună masa.Nu exista comparație între Posea,Doru și Milea.Sunt oameni care au demonstrat ceva in societate ,au afaceri ,au urcat pe scara societății discret și cu atitudine.Intre a alege un antreprenor la conducerea orașului și un popa care nici macar popa nu e , aleg pe primul.Succes domnilor ! Orașul are nevoie de voi ! E timpul vostru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord,cu o exceptie.Milea nu este un fatalau cum spuneti dvs,milea poate nu are curajul necesar si s-a bazat foarte mult pe noroc si conjuctura.Poate o sa vorbesc mai mult alta data.Eu nu8-l urasc,dar nu a stiut sa se poarte cu mine asa cum trebuie sau cum probabil meritam.El jigodii o sa mai intalneasca,dar om ca mine care doar a dat, nu va mai gasi.Dragosteaw fata de Ciolacu si fata de PSD daca exista, il va omori politic.Mi-ar face mare placere sa evitati in a jigni si sa veniti cu idei,cu solutii si argumente.Multumesc!Unul imi tot spune publica "daca ai sange in instalatie"!Am si tot nu te public!

      Ștergere
    2. Ba da Doru. Milea se lasa usor influientat de fwmeile din jurul lui. As putea sa dau la exemple...ă hă hă.. dar ar trebui sa dau nume si stiu ca nu publici. S au inmultit muierile care il conduc... Oricum el e mediocru in administrtie il conduce batrinul ala care are probleme cu legea.

      Ștergere
    3. Ai degeaba, " sange in instalatie"! Ca tot ce vrei tu publici! Unele comentarii contin foarte mult adevăr.

      Ștergere
  18. Domnul Milea și-a bătut joc de voturile pe care le-a primit în 2016. Mulți care l-au votat atunci nu-l vor mai vota. Aveți dreptate că s-a lăsat influențat de femei, de femei fără nicio reprezentativitate politică, de o calitate morală îndoielnică.

    RăspundețiȘtergere
  19. Milea are bun simt si a reusit in ciuda faptului ca nu are afaceri si bani sa cumpere voturi. Oamenii l au votat pentru ca este baiat cu bun simț si ambițios, care chiar a facut multe lucruri pentru Nehoiu. O sa castige alegerile si de data asta, ramane scris aici. Despre femeile din jurul lui,bravo lui!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A cumpărat voturile cu promisiuni! Îl vor vota cei care stau la mâna primarului în loc să muncească.Ce a făcut pentru Nehoiu? A atras fonduri europene? A atras investitori? A încurajat crearea de locuri de muncă?

      Ștergere
  20. Hopa,,,,a iesit secretara la atac. Ce frumoooos ii ia ea apararea primarului. M a emotionat pana la lacrimi. Trebuia sa isi justifice banii si pe ziua de azi.

    RăspundețiȘtergere
  21. Dati-mi si mie un nume de femeie din PNL morala si cu reprezentativitate politica.

    RăspundețiȘtergere
  22. Asfaltari, nu așteptări! Scuzati.

    RăspundețiȘtergere
  23. Unde vrei sa faca investitorii o fabrică? A? Cand Corcodel a vândut toate locurile posibile si imposibile? Zi tu! Poate sunt eu prea prost si nu stiu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Într-adevăr , au venit mulți investitori, dar au plecat că nu au gasit terenuri. Asta da ghinion!

      Ștergere
    2. Da, s au interesat si cei de la lidl,si o fabrică de încălțăminte și una de branzeturi, dar ce sa stii?! Cand manânci..fără să te interesezi!

      Ștergere
    3. Dati niste exemple de investitori care au venit si au plecat. Nu comercianti, producatori.

      Ștergere
    4. Ce înseamnă s-au interesat? Un Lidl nu ar fi rău, dar le e frică probabil concurenților. Sunt atâtea spații și terenuri nefolosite pe care s-ar putea dezvolta ceva, dar micile interese împiedică orice inițiativă. Actuala administrație să se laude cu investitori atrași, cu locuri de muncă create nu cu asfalt pus astăzi și spart mâine!

      Ștergere
    5. Mda s-au interesat Adidas, Hochland si Mega Image! Auzisera de priceperea nehoienilor in domeniile respective de miile de vaci care stau nemulse si au spart usile primariei cu insistenta lor.. Pacat ca primarul a fugit de ei si investitorii s-au suparat! Cata vrajeala....

      Ștergere
  24. Participarea la botez e un prim pas pentru revenirea în PSD? Ar fi o mare dezamăgire pentru cei care ne-am pus sperantele in dvs. ?

    RăspundețiȘtergere
  25. Cata ipocrizie domnule Muzgoci, cata ipocrizie!!! Cata fatarnicie. Curg comentariile probabil scrise de 2-3 persoane cu privire la functionarii suspendati. Li se plange de mila, isi rup hainele de pe ei de mila. Zilnic isi pierd locurile de munca nehoieni amarati cu multi copii si situatii grele!! Saptamanal pleaca in strainatate cu amaraciune si obida tineri si mai putini tineri care nu au cu ce sa se intretina in Nehoiu. Despre ei nu spuneti nimic. Plangeti pentru 3-4 functionari fara probleme care au servit dincolo de limita legii interesle unui primar de a fura. Si care s-au infruptat si care au primit recompense pentru "greselile" lor. Era mai bine sa se judece cu primarul ca i-a dat afara fiindca nu au vrut sa faca o ilegalitate decat sa se judece cu statul ca au facut falsuri si abuzuri instigati sau amenintati. Nu am nicio legatura cu niciun partid si cu niciun primar. Dar cunosc foarte bine situatia. Nimeni nu plange in halul asta dupa o functie decat daca nu e in stare de nimic si a fost tinut acolo de marioneta. Daca erati buni de ceva o dovedeati la un alt loc de munca. Va rog sa ma scuzati dle Doru ca sunt pornit, dar dvs. ati fost consilier local atatia ani, v-ati luptat cu Corcodel si stiti bine de ce erau in stare acesti functionari si nu numai ei la ordinele primarului. Va aratau fundul in public. Ar fi trebuit sa-si puna cenusa in cap si sa-si ceara scuze public pentru tot ce au facut. N-o mai acuzati degeaba pe prapadita aia de secretara ca nu are ea atata carte si minte sa scrie si sa stie ce stiu eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, doamna secretara, tocmai pentru ca nu sunt marionete nu le a angajat. A angajat doar marioneta. Se vede cu ochiul liber, nu ? Doar nu suntem prosti.

      Ștergere
    2. Va rog sa imi raspundeti si mie la o intrebare: contabila nu a facut ilegalitati? Ha ha ha

      Ștergere
    3. Cum adica nu sunteti prosti? Dar ce sunteti?

      Ștergere
    4. Nu suntem prosti dna secretara. Ati fi vrut voi sa fim noi prosti si voi sa faceti ce vreti si lumea sa nu stie. Ei bine nu suntem prosti si noi aratam cetatenilor din Nehoiu adevarata fata a conducerii administratiei locale, nerealizarile precum si realizarile " de ochii lumii". Sper ca electoratul sa discearna si sa nu se mai insele cum s a inselat in 2016. O sa vedeti ca nu suntem prosti .

      Ștergere
    5. Mars la Podu Negru! Căscati buzunarele sa va mai pice cate un milion sa aveti duminică la piata.

      Ștergere
    6. Ai habar ce e aia o marionetă macar? Mergi tu la contabilitate si fii marionetă dacă poti! Stii ce e aia o notă contabilă o balanță un cont debitor, etc.? Marionetă cum poti sa fii dacă nu ai habar de nimic?

      Ștergere
    7. Orice persoana care a terminat facultatea de contabilitate stie "ce e aia o nota contabila o balanta un cont debitor", nu numai tu. Si sunt o groaza de astfel de persoane in oras. Sa fim seriosi si realisti.

      Ștergere
  26. Pentru toti cunoscătorii de aici va spun ca lupta anul asta se va da între Muzgoci si Posea .Milea a pierdut deja si nu își da seama pentru ca nu vede de laude si de poziția lui de acum.Am auzit deseori între oameni de ce nu candidează domnule asta.O sa vedeți cand își va anunța Muzgoci candidatura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde se va da lupta Muzgoci Posea, la Podu Negru? Se lupta pe prioritate de trecere, ca nu intelegem. Daca ai avea putina minte ai stii ca niciodata un primar in functie care candideaza la al doilea mandat si a si facut ceva treaba nu e invins usor!

      Ștergere
    2. Din vara Milea trece la dansul pe mese. Asa cum facea in trecut pe la toate chefurile, barurile. Trebuie sa scapam de el din conducerea acestui oras. Ne a facut de ras destul Oare Nehoiu nu are un om " ca lumea" sa il reprezinte? Sunt sigur ca DA. Posea, Muzgoci sunt.

      Ștergere
  27. Doru te intreb si eu ceva: cum poate milea sa inchirieze scaoala de pe Valea nehoiului ?/Ăsta chiar face ce vrea ? Pentru voturi vinde si inchiriaza ce vrea muschii lui? Pe ordinea de zi a sedintei de luna asta este si cererea dlui BUTA ADRIAN prin care solicita inchirierea scolii din valea nehoiului. E posibil asa ceva Doru? E scoala noastra a tururor chiar daca nu mai invata copiii acolo, cum sa io dea individului astuia ? O sa intreb si la prefectura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice se poate inchiria sau concesiona. Prin hotarare de consiliu local domnule, nu ca vrea Milea. Analfabetilor.

      Ștergere
    2. Când te aliezi cu un fost infractor, cum te numești?

      Ștergere
    3. Anonimo analfabeta de la 1 februarie 2020, 22,51 ai spus "nu ca vrea Milea?". Bai ori esti proasta, ori esti proasta. Pai hotararile consiliului local nu se iau " ca vrea Milea?. Despre ce vorbim ?.

      Ștergere
    4. Nu stiu despre ce vorbesti tu dar eu analfabet stiu ca poate sa vrea Milea, daca se voteaza impotriva in consiliul local Milea ramane cu vrutul.

      Ștergere
    5. Vrei sa te cred? Nu te crede nimeni. Stim cu totii cum functioneaza consiliul local cand psd are majoritate. Tot ce vrea Milea devine hotarare de consiliu.

      Ștergere
    6. Stii cum functioneaza CL? Atunci de ce nu te iei de consilierii care votează ce vrea Milea? Ca daca ei ar zice Nu, nu s-ar putea închiria? Vezi câtă putere au? De ei de ce nu ziceți nimic?

      Ștergere
    7. Mai marmotă, pentru ca acesti consilieri sunt pusi pe lista de primar, si incaseaza niste banuti lunar, 860 lei....deci cum sa zica ceva? Primarul face ce vrea din ei. Ma refer la cei din psd, evident. Asa ca ciocul mic si joc de glezna.

      Ștergere
    8. Pentru ca sunt " nevinovati".

      Ștergere
    9. Complicele ia aceeasi pedeapsa ca si hotul. Asa ca daca Milea ciupeste cu ajutorul consilierilor ca altfel nu ar putea, cum sunt nevinovati consilierii?

      Ștergere
  28. Întreabă-l pe Doru ca stie el tot.
    De ce nu - l întrebi cum a putut Corcodel sa faca din căminul cultural de acolo magazin și carciuma acum 20 de ani .
    Vai de noi cum am ajuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca Corcodel a gresit, Milea de ce face acelasi lucru gresit?. Ca are un avantaj, normal, nu ca e moral.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări