Sondaje otravite si mincinoase la Patarlagele ! Cunoaste-te pe tine insuti !

                       
 Vazand cati "vectori de opinie"se adreseaza marelui public in aceste zile, am decis sa iau o pauza prelungita si sa observ,sa invat si sa analizez . Sondajul de opinie de la Patarlagele, daca se poate numi asa ceva,cel care chipurile masoara sansele competitorilor din alegerile locale de anul viitor, m-a scos din amorteala.Am obligatia fata de Patarlagele pe care il servesc,fata de colegii mei valorosi din Pro Romania Patarlagele,fata de adevar.Mai infierbantati, ceilalti competitori politici de la Patarlagele, isi mai dau......pumni.... asa printre doua randuri vulgare pe internet,noi insa vom vorbi doar de noi si de oamenii nostrii,vom vorbi de cifre si adevar. In recentele alegeri la care se raporteaza toata lumea politica,echipa Pro Romania Patarlagele, care s-a format in jurul persoanei mele,ca responsabil zonal,a obtinut un scor de aproape 15% , gratie oamenilor pe care am reusit sa-i adunam in echipa si asta intr-un timp foarte scurt.Mihai Vladescu,Adrian Iliescu si nu in cele din urma Viorel Tanase sunt doar trei lideri care servesc Patarlagele prin munca lor,prin dragostea lor pentru oras,sunt trei oameni care impreuna cu susbsemnatul,pentru ca si eu Doru Muzgoci fac parte din echipa ca si Gabi Golea si altii,am creat plus valoare pentru acest oras,locuri de munca,taxe si impozite pentru bugetul local si national.Prieteni cu cartea,colegii mei au valoarea morala si intelectuala sa vorbeasca despre educatie,administratie si economie.Provoc toate echipele concurente la dezbateri televizate!La Valea Lupului si la Maruntisu, scorul nostru a fost unul de invidiat chiar de catre pnl si psd in foarte multe localitati din judet. Am obtinut 26,5%respectiv 19,5%,rezultate care ne indreptatesc la speranta, ne dau incredere.Este adevarat,localele nu seamana cu europarlamentarele ,dar sunt o borna de plecare,sunt un reper,iar atunci cand scorurile aratate mai sus, sunt peste media partidului la nivel national si judetean ,este doar meritul echipei si al oamenilor care o compun . Sa iesi si sa spui ca echipa asta este la si altii,adica nu exista in asazisul sondaj, este o jignire.Numai pentru ca oamenii nostrii sunt seriosi, muncesc si nu se bat pe la colturi,sau nu se injura pe internet ,este prea mult.Ne respectam competitorii oricine ar fi ei,dar nu vom sta cu mainile in san la atacurile necivilizate ,atunci cand vor avea loc.Arogantei de astazi, am raspuns doar cu blandete!Nu abuzati de buna crestere a echipei Pro Romania!Nosce te ipsum!

Comentarii

  1. Baaaai voi ne credeti prosti?Cred ca este vorba de publicitate dar au sfeclit-o.Patarlagele nu are 1200 de telefoane fixe.Ce face banul din orice.....vai de noi.Pertinete observatiile dumneavoastra domnule!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine credeti ca va castiga dle Muzgoci la situatia de acum?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine se aseamana se aduna! Sunteti toti dupa caracterul lui Ponta, un codos care stie numai sa bage fitile! I-a zis-o bine Veorica Dancila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niște prosti convingători,securiști altfel colorați, l-au denigrat pe omul care atunci cand a fost premier ,a făcut ca Romania sa facă pași in fata!

      Ștergere
  4. Muzgoci te bateai cu caramida in piept ca dupa europarlamentare PRO intra la guvernare, ca nu se poate fara. Ete ca se poate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu daca erai beat atunci cand ai înțeles asta,sau acum esti ....manga!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dacă Pro România și ALDE vor face alianță pentru susținerea lui Mircea Diaconu veți colabora cu cei care lansează sondaje false?

    RăspundețiȘtergere
  7. Eh, acum sa va vad coloana vertebrala. Va plimba Ponta cum vrea, va punea ieri sa scuipati, azi va pune sa pupati! Si sa sustii un actor de mana a 3-a la presedintia Romaniei! Dar ce nu face politicianul de Romania pentru un ciolanas?!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am publicat comentariul sa vadă si alții cât de gol esti !Se vede ca in viața ta nu ai citit o carte, sau nu ai văzut o piesa de teatru!Ceilalti sunt de mâna câta !?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti un semidoct cum ai fost toata viata nenea Muzgoci si sunt generos cand zic semi! Enumerati-mi cateva filme cu Mircea Diaconu in rol principal, filme de referinta cu impact si audienta puternice. Enumerati-mi niste premii castigate de acesta ca actor de film sau de teatru, va rog! Avem actori care au jucat in coproductii internationale langa actori cu oscaruri, avem monstrii sacri ai ecranului, dar cu parere de rau, Diaconu nu este printre ei, Paleologu l-a caracterizat exact.

      Ștergere
    2. Este posibil sa ai dreptate,dar contează la cine ma raportezi.Mai mult, eu nu am făcut parada de cultura niciodată. In anii 80’,m-am pregătit doi ani cu artiști mari ai teatrului si filmului românesc.In acea perioda am văzut piese de teatru si filme in cinemateca,cât tu nu o sa vezi cu tot neamul tău,toată viața.Dar pentru ca intri la mine in casa si primul cuvânt in introducere este o înjuratura,eu îți transmit public ca,te bag in p.....a mati, pe tine si tot neamul tău de jegosi si neamuri proste!

      Ștergere
  9. Veți defila cu Mocanu în campanie?

    RăspundețiȘtergere
  10. Parcă văd că Mircea Diaconu se dă bolnav, ca Stolo, iar Victor Viorel începe să lăcrimeze!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ciolacu ii da lui Ponta sefia unor comisii parlamentare. Mai e hot Ciolacu domnule Muzgoci?

    RăspundețiȘtergere
  12. O mare problemă a orașului o reprezintă mai nou parcurile modernizate pentru copii. Copiii nu sunt agreați în aceste parcuri pe motiv că fac gălăgie și chiar sunt alungați din acestea pe motiv că este deja târziu. Nu zice nimeni nimic de atv-urile care strică liniștea, de clienții teraselor care fac gălăgie și după închiderea programului, de muzica de la nunți și de multe altele. Faptul că încă mai sunt copii în oraș e un lucru îmbucurător. În curând o să fie pustiu prin oraș și va fi o liniște deplină spre mulțumirea celor deranjați.
    Oare e normal ca în parcul de la piață adulții să consume alcool de față cu copiii? Poliția are ceva de zis?
    P.S. Primăria ar trebui să pună o plăcuță la intrarea în părculețe prin care să anunțe ora până la care sunt deschise.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa nu exagerăm...
    Sâmbătă seara, poliția a fost contactată pentru nesimțirea unor adolescenți (16-18ani)care beau si fumau, jucau cu picioarele pe mesele de tenis ,injurau si se dădeau în jucăriile pentru copii,bebelusi chiar ( care au o masa maxima admisă). Vi se pare normal? Ori copii de clasele 5-8 care se joacă fotbal...intreb iar: vi se pare normal? Cred ca nu!
    A, sau vrem modernizări dar sa ne batem joc de ele?!
    Nu întrebați va rog ce a facut poliția, pentru ca răspunsul este:.nimic!
    Nu s a deranjat sa vina, ci doar un jandarm după mari insistențe și bineînțeles care nici nu stia legea cum ca in parcuri de joaca pentru copii nu se fumează!
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru jandarmi este ceva normal ca adultii sa stea in parcurile nou amenajate pentru copii ! Spun asta pentru ca stiu despre ce este vorba. Nu vor lua nicio masura. Vaneaza pe cate un carutas cu un brat de vreascuri sa le confiste si sa-i dea amenda (in cel mai fericit caz), masinile care sunt inteste peste limite de busteni, unele fara acte, nu le vad... gandire de jamdarm: pulan, pulan,gaz, pulan, gaz, gaz, pulan !!! Din pacate nu e pamflet !

      Ștergere
  14. Cum veți colabora cu doamna Stoian în campania de susținere a lui Mircea Diaconu? Îl mai susțineți?

    RăspundețiȘtergere
  15. Noi nu avem echipe comune de sustinere.Fiecare il sustine pe candidatul independent Diaconu!Sunt in relatii ok cu dna Stoian!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări