PRO România ține cu România! Nehoiu in clipul de promovare!

Comentarii

  1. Felicitări domnule Muzgoci, se vede că vă implicați şi faceți bine Nehoiului şi chiar Văii Buzăului, dar întrebarea mea ar fi, se merită banii băgați de dumneavoastră în proiectul ăsta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde stii ca Muzgoci baga bani? Nu sunt penibile asemenea intrebari si asemenea raspunsuri nenea Muzgoci? Nu arata putina disperare?

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Daca în zilele următoare apare acel ziar o să aveți o mare surpriza.

      Ștergere
    2. Surpriza nu este ziarul! Surpriza va fi pe 27 -28 cand tot psd.ul va fi pe metereze. Uitati.va putin, jumatate din angajatii primariei sunt presedinti in sectiile de votare. Se va aplica regula: Nu conteaza cine voteaza, conteaza cine innumara voturile! Nu vede nimeni afacerile "pe sub mana" ale primarului si vicelui, pomenile grase date angajatilor primariei ( voi reveni cu acest aspect). Nu vede nimeni mita electorala data multora de primar prin intermediari (functionari publici), nu vede nimeni ca duce cu vorba si promite luna de pe cer! Va spun un singur lucru: Nu vreti oameni buni sa dati psd.ul jos, nu vreti, nu ca nu puteti ! Vom vedea iar lipsa de interes pentru iesirea la vot! O sa auzim ca iar i s.o ducem prost ca nu va prospera tara, ca...;
      Iesiti oameni buni la vot! iar cei care vor sa voteze trandafirii, sa stea acasa sa.i ingrijeasca pe cei care.i au in gradina sau sa se uite la a3 sau sa se duca dupa pupat moaste!

      Ștergere
    3. Asa este, presedintii sectiilor de votare iau voturile, se incuie intr-o camera si numara singuri scotand castigator pe cine vor ei!! Va dati seama ce dobitoci pot sa scrie comentarii anonime pe un blog? Eftimie esti un geniu, esti un erou!! Ce ai spus tu, nu a mai spus nimeni, ce ai dezvaluit tu, nu a mai facut nimeni, ce dovezi ai tu nu are nimeni, ce prevezi tu nu a mai prevazut nimeni. Te rugam fii capitanul nostru! Te meritam!

      Ștergere
    4. Voturile se numara de toata comisia, de reprezentantii fiecarui partid care la urma semneaza procesul verbal cu rezultatul. Voturile nu se distrug, se pastreaza si se pot renumara in caz de contestatie. In 2019 sa spui sau sa publici ca nu conteaza cum se voteaza ci conteaza cine numara incercand sa descurajezi votarea, trebuie sa fii un mare cretin !!

      Ștergere
    5. Sa.i giugulesti barzoiu lu' Eftimie! Vad ca ti cu Ursul, sa votezi alianta psaldemr, pui stampila pe toti 3, sa fie bine ca sa nu fie rau !

      Ștergere
    6. Da mai Eftimie ne-am prins ca esti de fapt un inteligent undercover. Adica faci pe prostu dar din greseala ti-a placut si ai ramas asa.

      Ștergere
  3. Mai DJ Bobo, pupa.i tu undeva pe presedintii sectiilor. Cineva a zis ca va umbla in dosu' gol prin centru daca pnl va lua mai mult de 18%.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări