Ipocrizia PSD si smecheria europeana !

                                         

                                                                             
Au schimbat-o astia! Acum sunt "mandrii in Europa",cu alte cuvinte cand ai devenit nefrecventabil si de catre ai tai ,cand nu te mai baga nimeni in seama in lume.... tu esti mandru!!!!Ma, esti mandru sau prost!Ma, esti mandru sau tradator!Ma ,esti mandru sau hot!Ca noi nu mai intelegem nimic!Sarbatoarea electorala de ieri de la Nehoiu,pentru ca asta s-a dorit, a fost doar un bun prilej de a se manca gratis si a se bea pe banii nostrii,mai ales in spate.....Da,dar au profitat si altii de a-si transmite mesajul.Unii l-au transmis direct edililor acolo in iarba, face tu face,altii au daruit mici si bere din belsug,iar altii au faost laudati la microfon pe banii nostrii.Bine ca nu au un botez sau o nunta anul viitor ,pentru ca altfel ii vedeati si acolo,tot pe banii nostrii.Cam retinuta atmosfera ,dar frumos.Oamenii insa,au fost calzi,decenti,civilizati ,remarca facuta si de oaspetii nostrii Mihai Tudose,Marian Neacsu si Felix Rache la plecare .Speram ca si noi sa ne fi ridicat la inaltimea oamenilor!Pentru noi Pro Romania, a fost excelent,dar ar fi fost si mai frumos,civilizat daca la statie se ridica embargoul si era anuntata prezenta unui fost Premier al Romaniei printre oameni,chiar si a presedintilor de organizatii judetene Felix Rache-Pro Romania si Cristi Romanescu PNL.Nu,nu s-a facut asta ,pentru ca neamul......asa se comporta.Consider grotesc gestul edililor locali de a refuza ca premierea copiilor de la tenis de masa de catre dl Romanescu, care este un fost campion european,care este Presedintele Federatiei Romane de Tenis de Masa.Mai urat de atata ce vreti!!!!?Aici nu este vorba de mine ,aici este vorba de europenism,este vorba de lipsa de bun simt ,este vorba de dispret,este vorba de educatie. Interdictia USR de a intra pe stadion, a fost un abuz,a fost un gest ilegal,nedemocratic si marlanesc,dovada ca nu cunosteau legea.Vai baieti, ce-ati ajuns!Sa faceti si la anul chermeza!Cu siguranta va fi ultima ,pentru unii!Asa de ultima ora :prezenta lui Mihai Tudose la Nehoiu, a fost difuzata pe toate posturile tv nationale importante!......

Comentarii

  1. Romanescu un fripturist, ar fi vrut sa puna el bomboana pe coliva altora. De ce nu organizeaza el marele campion concursuri si sa le premieze? Nu la de-a gata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai mai Dorule ca esti culmea. Nu voiai sa va invite si la microfon? Pai lumea a venit de acasa sa apalude in culorile partidelor sau sa vada niste artiști pe scena? Trebuia sa spuneti domnilor ca este de fapt batalia partidelor si cusca cu lei, sa stim. Era culmea ca de zilele orasului, in loc sa cante si sa danseze cei invitati, sa stam sa ascultam pe Tudose ai Romanescu. Alta!

      Ștergere
  2. Muzgoci ai fost pe toate televiziunile.Te-a platit Milea sa promovezi Nehoiu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Un idiot fomist, imi spune ca anul trecut am mancat cu toata familia.Sa te ia pe tine dracii daca eu am mancat acolo?Am fost, dar nu am mancat.Numai foame aveti in ca,p fomistilor!Voi cere public informatii despre costuri,sa vada si poporul unde i se duc banii!

    RăspundețiȘtergere
  4. fraiere mihai tudose se va intoarce in psd iar tu o a tracanesti tot la tine pe blog si tot pe dinafar ramai

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce nu vreți să observați mai Milei nehoieni că toate partidele din opoziție sau unit sa câștige aceste alegeri și cele care vor urma.Sigur sa creat în țară și implicit și Nehoiu un curent care va dărâma ptr totdeauna hoția,prostia și curvăsăria.Referitor la Nehoiu cred că se va termina odată cu incompetenta celor care ne conduc orașul.Cum este posibil sa ai in cadrul primăriei angajați condamnați,persoane cu studii îndoielnice,amante și prosti.Milea a ajuns primar prin conjunctura.La ora actuala este condus de Dorel și secretara de partid.

      Ștergere
    2. Pai salariatii condamnati fac bugetul.

      Ștergere
    3. Să zicem că PSD trece în opoziție la Nehoiu. Cine garantează că cei care acum sunt în opoziție și vor ajunge la butoane nu se vor comporta la fel cum se comportă PSD-ul? Ce, hoția, prostia și curvăsăria sunt doar la PSD!

      Ștergere
  5. Ati luat sponsorizari sa manacati voi intre voi, sau pentru oaspeti,pentru invitati?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai la mancare te gandesti. Ai facut ceva foame la viata te!

      Ștergere
  6. Ionut,aduni mult prea mult jeg in jurul tău !Cand ți-am schimbat lista pierdeai din cauza jegurilor.Asa se va întâmpla si acum.Unii serioși de atunci au devenit astazi niște jeguri umane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vă amăgiți cu listele! Doar o mână de oameni citesc listele. Se votează partidul. Cel ce merge la vot știe dinainte unde pune ștampiluța. Nu se hotărăște în cabina de vot.
      Cei ce votează ALDE nu votează de dragu' lui Mocanu sau al președintelui de filială de la Pătârlagele, se regăsesc în discursul ponderat și consecvent al lui Tăriceanu.

      Ștergere
  7. Romanul este din fire foarte egoist si nu cred ca gresesc. Ok, este adevarat ca in opinia publica taranii inca sunt niste oameni buni, blanzi, primitori, calzi, altruisti. Dar lucrurile acestea s-au schimbat, iarasi, in ultmele decenii. Asa ca pot zice ca pe roman (marea majoritate) nu il intereseaza daca tara miroase a ghena, il intereseaza doar sa ii miroasa casa lui a trandafiri. Te poti baza pe ajutorul sincer si neinteresat al unui prieten, dar NU al unui roman. Care sa te ajute doar fiindca esti roman, de aceeasi natie. Mori pe strada pe trecerea de pietoni si nu iti intinde nimeni o mana de ajutor.Natia noastră a uitat de cei morți în REVOLUTIE ,a uitat de Iliescu și Petre Roman de FSN actual PSD .Contează câți mici și câte beri bagi la stomac .De asta suntem unde suntem și nu știm unde vom ajunge,important este sa avem mațul plin ,o data pe an.Au uitat privatizările când multi și au pierdut locurile de munca,au uitat 10 august 2018 ,când frații noștri din diaspora au fost bătuți,gazați ,călcați în picioare.Au uitat trecutul și nu au învățat nimic din istoria țării.Referitor la Pro Romania ,ați făcut o impresie frumoasa ,cum numai tu știi să faci,Doru.Jos pălăria! PNL îl a stat liniștit ,organizat ,frumos.Alde nu s a integrat cu nimic în această acțiune ,nu au avut capacitatea necesară sau nu au vrut.Cat despre PSD la ce sa ne așteptăm? Au stat izolați,mese întinse și s au bucurat inca o data ,,că i_ar i _am prostit cu un mic și o bere,,.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce memorie scurtă!
      1. Din FSN s-a rupt și PD actualul PNL.
      2. Actul de desființare a industriei românești l-a semnat Băsescu și Isărescu.
      3. Pe 10 august ar trebui să fie sărbătorită ziua Jandarmeriei române.

      Ștergere
  8. Și dintr-o data pentru tine,neserioși de atunci sunt serioși de azi? Sa vezi ce ți-o iei de la Vice.

    RăspundețiȘtergere
  9. L-ați dus pe Mihai Tudose și în fața sălii de sport să vadă ce dezastru este acolo? Asemenea mizerie, dezordine,nepăsare, indolență, nepăsare nu cred că mai întâlnești! Niște nesimțiți! Ca să nu mai vorbesc de toaletele de la stadion! La cât de prost sunt făcute nu aveau cum să nu cedeze! Rușine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va legati de sala de sport. Acolo e proprietatea finului si a fratilor sai.

      Ștergere
    2. Sala de sport este o sala în care copiii noștri se pot îmbolnăvi oricând.Iarna este foarte frig ,multi copii se îmbolnăvesc din cauza prafului și a microbilor.Multi copii s au îmbolnăvit de rinite alergice la praf.Este un dezastru dar angajații își iau banii că doar sunt finii primarului.De toalete nu mai vorbesc ..nu funcționează !

      Ștergere
  10. Tot Milea a facut si sala sporturilor? Implicit și toaletele?hai ma...tare băiatul ăsta o groaza de realizări în 2 ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU milea a facuto. Ce a facut de fapt,milea? Dar macar ar trebui sa administreze ce a gasit nici macar atat.

      Ștergere
  11. Nu Milea a facut sala. Primări o administreaza deci și el este responsabil!

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim de la 10:26, daca din PD se trage PNL.ul inseamna ca ai facut istorie cu Dancila ! Macar cauta pe Wikipedia daca de la scoala ai lipstit. Este singurul partid istoric din Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am chiulit de la istorie, dar perioada aia am trăit-o! Fă o listă cu actualii membrii marcanți ai PNL și vezi câți erau în PNL și câți erau în PDL înainte de fuziune. Doar denumirea este a singurului partid istoric. Și asta nu pentru mult timp.

      Ștergere
  13. Pentru cel de la 10:26:huoooo!Cum sa spui mă ziua jandarmeriei pe 10 august?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba chiar de zi națională ar fi bună! Este victoria democrației împotriva anarhiei.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări