D ALE BUZOIANULUI 21 MAI PRO ROMANIA DORU MUZGOCI P 1

Comentarii

  1. Eu zic asa..pentru Nehoiu
    PSD 30-35%,Pnl 22-25%,usr 15-18%,pro 13-15%,Alde 12-15%,Pmp 5-6%...Tu ce zici Muzgoci Doru...arati postarea?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru informare nu pentru publicare:

    „Cel mai mediatizat și promovat politician, în ultimul an, nu este Dacian Cioloș, cum v-ați fi așteptat, ci Victor Ponta. Cu toată această campanie de promovare fără precedent, Victor Ponta nu va obține mai mult de 7% pentru Pro România. PSD rămâne o nucă tare, greu de spart, chiar și de către cei care vremelnic l-au condus", spunea deputatul Remus Borza, recent, în cadrul unei ediții a emisiunii „Borza Analytica". Joi a revenit în platoul DCNEWS, unde a făcut următoarele precizări: „În urmă cu două săptămâni, am spus că Pro România nu va obține mai mult de 7% la alegerile europarlamentare din 26 mai. Dar problema se pune acum dacă trece pragul de 5%”.

    În opinia deputatului, Victor Ponta a mers în zona de one man show și a intrat în coliziune cu retorica PNL și USR. „Să nu uităm că, până la urmă, alegerile sunt despre Europa, nu despre Dragnea”, a precizat Borza. De asemenea, în opinia deputatului, Corina Crețu, Mihai Tudose, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu nu au fost promovați suficient.

    „Cu toate acestea, cred că Pro România va face pragul de 5%”, a spus Borza, precizând ulterior: „Dacă va obține sub 7%, va fi istorie. Mai mult, dacă PSD va avea peste 30%, iar Pro România sub 7%, iar tot efortul de discreditare a lui Dragnea și PSD nu se încununează cu succes, atunci mulți vor face cale întoarsă”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.euractiv.com/section/eu-elections-2019/news/eu-socialists-say-romanias-victor-ponta-is-fully-unreliable/

      Ștergere
    2. Corect! Adica Ponta se va intoarce in pesede, ca presedinte! Dragnea se va retrage subtil.

      Ștergere
    3. Anonimule nu ști cât de-aproape poți să fi!

      Ștergere
  3. Organele de ancheta se ocupa acum de plangerea pe care am depus-o. Voi continua demersurile si la DIICOT si vor fi analizate inclusiv convorbirile telefonice ale mai multor persoane. Legea e obligata sa ia totul in serios cand vorbim de comanda unei crime in stil mafiot. Si fiul meu a primit amenintari cu moartea in plina zi, intr-un local public in timp ce era la masa cu o prietena. Persoana care l-a amenintat s-a recomandat a fi interlop. La fel ne-am adresat organelor abilitate. Mai mult, individul, altul decat cel care m-a sunat in plina noapte, a revenit si ne-a amenintat pe amandoi cu moartea!
    Rog autoritatile, politia, procuratura, DIICOT sa demonstreze ca sunt in slujba cetetenilor si ca pot sa isi faca datoria. Sunt consilier judetean, ales de mii de oameni. Viata si siguranta mea valoreaza la fel de mult ca a oricarui alt cetatean, indiferent de statutul social. As vrea ca legea sa se aplice si in cazul meu asa cum sunt convins ca organele abilitate o aplica in cazul tuturor romanilor!”
    Poliţia confirmă cele două plîngeri penale depuse, prima pe 20.02.2015 de Claudiu Corcodel şi a doua la sfîrşitul săptămînii trecute de consilierul Doru Muzgoci.
    Cat de mult seamana aceste scenarii cu cele inventate de Dragnea. Suntem curiosi la ce concluzii au ajuns anchetatorii. Sper ca nu ati mintit dle Muzgoci.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar asa doliu total, nu da nimeni nici un rezultat?

    RăspundețiȘtergere
  5. Procente pe Nehoiu:
    PNL - 35,60%
    PSD - 26,09%
    USR - 10,76%
    PRO - 8,34%
    ALDE - 6,18%
    PMP - 3,55%

    Ce nasol e să sapi groapa altuia! Se pare că PRO va face opoziție cu PSD alianței PNL+USR (46,36).
    La scorurile astea ALDE va sări în barca PNL și va rupe alianța iar PRO va fi sacrificată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PRO nu va face nicio opozitie cu PSD, se va dizolva si Ponta va ajungendin nou in PSD, la.toamna. Se vede clar ca Pro si Alde au facut jocurile PSD.ului. Adica PSD1, PSD2 si PSD3. Vom vedea iar miscari de membrii, MP ar fi fraier daca ar primi inapoi pe cei care au plecat si au sustinut ca nu va face nimic si ca va pierde! Felicitari sinpe aceasta cale echipei PNL! Si dv domnule Doru! Un partit nou infiintat a obtinut un procentaj bun la Nehoiu!

      Ștergere
  6. Leancă a făcut-o fleașcă! Locul 6 în Republica Moldova după independentul Simion.

    RăspundețiȘtergere
  7. Milea, nu uita.....blocul 28 E a votat impotriva ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai venit special acasa pt vot sau ai stat la coadă in Germania?

      Ștergere
    2. Stati linistiti ca n-o sa uite! Cautati-va de pe acum lemne de foc.

      Ștergere
    3. Lemne de foc o să dea primarul de la PNL. Că oricum n-o să vândă deșeurile la prețul ăla astronomic, mai bine le dă pe voturi!

      Ștergere
    4. Dl Posea,parca era toxic blocul ăsta...

      Ștergere
  8. Dorule, intreb si eu: dna Stan Catalina va deveni consilier local. Oare nu este incompatibilitate, avand in vedere ca sotul sau este directorul casei de cultura?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti o problema cu dna Stan ! Nu,nu are nicio problema,daca se va abține cand va vota bugetul casei de cultura,dar cam atât.

      Ștergere
  9. Dorule,te stiu liberal la baza.Asculta un infim sfat:ProRom nu te reprezinta!Daca vrei sa ai vreo sansa la primarie,DOAMNE AJUTA,schimba macazul pe partea dreapta!PMP nehoiu te-ar aranja cu mult mai bine.USR-PNL-PMP sunt viitorul!Tu nu vezi ca PSD,PSD2,PSD3=scursurile societatii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stăpânii României nu au niciun interes ca populația să se prindă de ce este din ce în ce mai săracă! Nu au niciun interes să-și discrediteze slugile din PNL și USR punându-le la guvernare. Situația ideală este ca stăpânii să conducă dar să aibă pe cine da vina despre toate neajunsurile populației. Mult mai comod este să fie PSD-ul la guvernare iar în opoziție să fie slugile care să vegheze ca nu cumva PSD-ul să le încurce socotelile.

      Ștergere
  10. Da,dar Pro ma reprezintă !Partidele astea care au apărut .......cum au apărut dispar cand le dai sa facă ceva.Credeti-ma !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi și Pro nu este apărut tot recent? Că doar nu este moștenirea lui Lucrețiu Pătrășcanu!

      Ștergere
  11. Fara suparare, partide aparute noi sunt cele de dupa '90. Singurul partid care nu a aparut "nou" este PNL, partid istoric. Cu toate ca are numai adunaturi, PNL este singurul partid istoric, are o doctrina ! In rest, bafta tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ptr ce te ai luptat ,Doru? Ciolacu s a înțeles cu Ponta și e șef camera deputaților.V a vândut Ponta ,era de așteptat

    RăspundețiȘtergere
  13. S.a vazut azi liberalismul Pro, s.a vazut cat de statornici sunt, s.a vazut atitudinea lor azi, azi cand s.au altaurat pesedistilor si au votat PRO !!!! Asa ca domnilor din Pro, nu va mirati de procentajul scazut !!! M.ai dezamagit complet domnule Muzgoci, imi pare nespus de rau ca am pus stampila pe Pro. O sa iau decizia de a pleca definitiv din tara si o sa.mi iau familia. Eu am suferit destul, nu vreau ca si copilul meu sa indure suferinta, injurii, neajunsuri si alte minusuri pe care le ofera guvernarea din 90 pana azi, 30ani!
    Psd, pro, alde si udmr, efectiv au uitat in 2 zile rezultatul europarlamentarelor si a referendumului, refuza sa vada ca nu.i mai vrem la givernare. Gata, m.am saturat!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nea Doru,umbla vorba prin targ,ca dl.primar este in discutii cu USR Nehoiu.Sau poate,cine stie,avand in vedere ca Ciolacu...le sisteaza.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce facurati bre?Votarati cot la cot cu psdistii.Pai e frumos?

    RăspundețiȘtergere
  16. Gata cu vrăjeala! Dispare o clasă de teoretic de la liceu! Avem nevoie de sclavi, ce dracu'! Hai cu dualul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asaltul se va da pe toate planurile. În maxim un an, suntem muci.

      Ștergere
  17. S a rupt lanțul de iubire cu dl Posea? Pai asta e știrea momentului!
    Nu ne spui dl Muzgoci de ce v ati luat la bătaie la pizzerie?

    RăspundețiȘtergere
  18. La Nehoiu nu a câștigat pnl au câștigat banii și lemnele oferite de Posea prin sate . Au cărat electorat din Bv din Câmpina au venit și din semeni sa voteze la Chirlesti parca era parc de distracții acolo. Mai oameni buni, cât o sa va mai vindeți demnitatea pe 3 lei. Asta nu denota decat gradul de sărăcie și lăcomia in care trăim. Patronatele s-au grupat cu Posea, cum bine spunea cineva mafia lemnului fiecare cu mașini cu bani au adus salariații și din G Teghii sa voteze la Nehoiu. Este cea mai mizeră campanie electorală din ultimii ani nu am intalnit atata cerseala pe la porți cu copii in cârcă cu oferte cu milogeala cu astea. Oameni buni lăsați oamenii sa cîntărească singuri lucrurile ...avem un electorat deștept ce vei face Posea la locale cand nu vei mai putea beneficia cei adusi din alte părți sa voteze aici? Cumperi cumperi dar cât?
    Si apropo d le Muzgoci până la urmă ce a fost cu acel manifest pe care doar Posea l a găsit și tot Posea la publicat Pe tine te banuiau..dar acum sunt sceptic. A fost manipulare omul este emotiv simpatizează cu victima întotdeauna. O campanie de 2 lei un rezultat pe masura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu contează ce si cum,oamenii aveau voievodat voteze oriunde.Uneori la votul politic se procedează si asa,dar votul poate fi fals.Este posibil sa nu fi fost nimic exagerat.Personal mi-am ains obiectivele si in asemenea conjuctura nu speram mai mult.Astea sunt istorie !

      Ștergere
    2. Am crezut si am sustinut tineretea,puterea de munca, corectitudinea celor doi alesi de la primarie.Nu este vorba de ce a facut pnl-ul.Se vede la nivel de tara totusi ca s-a votat masiv antipsd.Este vorba de ce NU au facut dumnealor la nivel local.Si de cum s-au schimbat in ultimul timp.Gradul de saracie si lacomia in care traim sunt si datorita lor.Treziti-va la realitate.Nu mai jigniti electoratul ca isi vinde demnitatea pe 3 lei.Ori si-o vinde ori este destept?Concentrati-va pe realizari si pe oameni chiar daca au votat usr,pnl sau proromania!

      Ștergere
  19. Domnule Doru,se aude ca nu a fost loc suficient în pizzeria domnului Jarcau pentru dumneavoastră și Mircea Posea. Deja impune politica cu forța și intimidari?

    RăspundețiȘtergere
  20. Am făcut cea mai curată si frumoasa campanie de cand fac politica.Am depus efort ,dar nu am băgat bani in aceasta campanie.Au concurat niște oameni pe care eu i-am prezentat ca fiind cei mai buni.Atat.Oamenii cărora eu m-am adresat,nu concurau cu ai domnilor in discuție,in consecință nu aveam de ce sa fac ce mi se pune in spate.Acum sa revenim la ale noastre:Niciodată după niște alegeri nu am sărit sa iau lumea la bătaie,niciodată.Niciodata nu am strigat după fostul primar cu care eram in relații neprietenoase ca sa spun asa.Niciodata,dar absolut niciodată nu am fost acuzat ca am făcut plângeri penale,reclamații etc indiferent cum sau numit ei.Niciodata nu am fost acuzat ca am aruncat manifeste,materiale denigratoare in campaniile trecute.Nu exista niciun om care sa spuna,uite ma tu mi-ai dat sau ai spus ca este bine sa aruncam manifeste etc,in toată perioada cât eu am făcut politica.Nu agreez tipul asta de campanie,care cred cu convingere ca nu da roade.Am înțeles ca sunt acuzate mai multe persoane......dar cred totuși ca asta este un joc care trebuie sa înceteze.Acel manifest l-am citit si eu pe facebook.Ma rog,eu nu l-as fi pus si redistribuit,dar este problema dumnealor.Nu am văzut atâta URA la un om care era victorios,care ar fi trebuit sa se bucure pentru victoria partidului sau dar si a sa,niciodată in viața mea,niciodată. Am fost înjurat,amenințat si am înțeles ca au mai făcut-o si alții .Asa ceva am văzut in filmele alea americane unde niște oameni certați cu legea impun forța banului si a pumnului.In film,intotdeauna oamenii aia pierd !Eu nu stiu cui servește tipul asta de acuze,dar daca unii vor sa fie vedete,si-au ales foarte bine personajul sa-l agreseze.PS.Acel manifest ,daca a fost făcut,a fost facut de mai multi si atunci se va afla.Personal daca as sta o luna nu as putea realiza fotografiile alea.Nu sunt un meșter al calculatorului !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta nu e o scuza, acum orice familie are un mester in calculator, dar totusi sincer eu nu cred ca tu ai facut fituica. Mare greseala ca te-a lovit.

      Ștergere
    2. Nu m-a lovit fizic nimeni,daca ar fi facut-o el sau oricine.......

      Ștergere
    3. Cum sa nu fi mester in calculatoare din moment ce administrezi un ditamai blogul???

      Ștergere
  21. Acum as dori sa va opriți aici, pentru ca nu doresc continuarea acestei povesti .

    RăspundețiȘtergere
  22. De ce nu doriți continuarea povestii? Va este frica de ceea ce ar mai putea cumpăra domnul Mircea Posea sau chiar de dansul personal? Nu reprezentați singura organizație politica pe care deja domnul Mircea Posea a agresat-o verbal și amenințat-o. Gașca sa de "politicieni forțați" se pare ca mai au victime la activ, deja. Spor în ceea ce faceți va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  23. De ce povestiti asa... cu frica, parca? El cauta vinovat pe la toate partidele. E un om de nimic si un avid după putere. Pare- se ca nu doarme, ca tatăl in parlament, ci mai mult cauta numai scandal. Asta vrea sa conduca Nehoiu cu batele ? Sa l anunțe cineva ca orasul nu i pădurea muma sii sa taie cand vrea si cat vrea din ea. In loc sa aive bunul simt macar sa mulțumească asa forțat,pe fb pentru felicitări, el da dovada si mai mare de marlanie si de prostie. La fel si cei dresați din partid.

    RăspundețiȘtergere
  24. Era sa uit...nu mai e verticala coloana domnului Posea? Ups...

    RăspundețiȘtergere
  25. Da frustrati si invidiosi mai sunteti, majoritatea! Nu M.P. a castigat la Nehoiu, este doar reprezentantul PNL la Nehoiu.
    Pe 26 Nehoienii au votat schimbarea, s.au saturat de PCR ( actualul psd si derivatelenacestuia, nu enumar). S.a vazut clar ca nu numai Nehoienii, ci majoritatea populatiei care a fost la vot au vrut schimbare. M.P. are meritul sau si a celor care l.au sustinut. De ce ceilalti nu ati favut ca el? Decat sa tot criticati o persoana, mai bine v.ati canaliza energiile pe lucruri pozitive si constructive! Avem plecati foarte multi oamenindin tara si Nehoiu face parte tot din Romania, vis-a-vis de cel de mai sus care urmeaza drumuri bune. Normal, ori are i afacere prospera, ori e funtionar ori.....
    Eu va urez minte limpede la toti si sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  26. O sa ajungeti sa il regretati pe Corcodel si pe Lungu daca o sa susțineti un om ca Posea. Afara de bani pe care i-a muncit cinsit :))) nu are nimic. Este grav ce se intampla. La ce aud si ce vad o sa imi caut o veste antiglont sa o port in caz ca ii vine vreo idee. A câștigat PNL un scor bun dar nu a castigat Posea Nehoiu. Desi el asa se comporta. Mai e timp. Eu zic ca 2000 de voturi nu scot primarul la Nehoiu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce crezi ca MP va fi candidatul la Nehoiu?? mai avem pana la locale. Se pot intampla multe pana atunci. Urmeaza coalitiile si migrarile. Migrari cu care ati fost de acird toti cei care ati votat din 90 pana acum si inca mai votati PSD, Alde, etc.

      Ștergere
  27. Domnul Doru, noi, chiriasii din blocul ANL - 28 E , va cerem public ajutorul pentru a ne sprijini in efectuarea cartii funciare, sa se calculeze corect chiria, ca platim incorect, platim cu 70 lei / luna in plus chiria. Am fost de nenumarate ori la primar, dar nici nu vrea sa auda, probabil o sa ne promita ca face carte funciara in campania de la locale. Chiar nu il intereseaza ca avem copii, si dam la primarie chirie DEGEABA - in plus. Cand am discutat cu el ultima data aceasta problema, sa uitat la mine si a inceput sa rada. Normal, el rade, ii convine, ca are 100 milioane salariu, ( ABSOLUT DEGEABA ca nu ne ajuta cu nimic )nu ca mine,abia am ce sa le pun pe masa copiilor. Dar asa sa ii ajute Dumnezeu si lui.Sa mai vina la voturi ca il scuip in ochi.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări