C AMPUS PUNCTUL PE I 2 MAI ELECTORAL 1

Comentarii

  1. Am vizionat ambele parti ale emisiunii si mi-a placut. Ma gandeam si faceam o analiza a persoanelor care au reprezentat Valea Buzaului in parlament dupa 1990. Cine au fost si ce au facut ei pentru oameni! NIMIC. Tinde sa devina un laitmotiv acest cuvant. Domnule Muzgoci eu va doresc sa fiti parlamentarul vaii , nu cunosc pe altcineva care sa merite mai mult acest lucru. Si sa traiti printre oameni, sa le ascultati pasurile. Si sa faceti analize ale economiei. Si sa schimbati ceva. Bogatilor nu le pasa. Eu as avea multe proiecte importante, utile. Va dau un singur exemplu: statistic 70% din populatia Romaniei are probleme stomatologice. Asta este o afectiune care deterioreaza in timp intregul corp. Nu sunt decontate interventiile(cu exceptia urgentelor, dar ati vazut stomatologi la UPU?) de Casa de Sanatate. De ce?? Persoana care v-a schimba acest lucru va fi binecuvantat de milioane de oameni si medici. Si mai am si alte analize. Va doresc numai bine. Vasile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!Tare mult mi-ar place sa discutam face tu face!Sau poate sa va alaturati echipei!Vreau sa construim usor ,cu oameni obisnuiti dar seriosi,cu oameni care cred eu, au calitate si isi doresc ce isi doreste orice roman normal, o viata mai buna! Daca nu va fi sa-mi reuseasca acest proiect,atunci macar daca voi decide sa ma retrag, sa ma pot uita in ochii familiei mele,a prietenilor si a tuturor celor care ma cunosc si tot este ceva.Dar voi reusi!

      Ștergere
    2. Sunt un om prea liber ca sa ma inscriu in vreo structura organizata ierarhic. Nu suport sefii, dar pot sa recunosc merite cand le gasesc la un om. Sunt un sustinator al dvs. personal nu al vreunui partid. Sunteti un om curajos. Cand trec prin Nehoiu va caut.

      Ștergere
    3. Domnule, doamna Vasile, cu tot respectul, aceasta idee îmi suna tare cunoscuta, și cu părere de rău nu va aparține! Poate ați putea să veniți și dumneavoastră cu ideile proprii, nu furate de la alții! Seara frumoasa!

      Ștergere
    4. Doamna Vasile de la Valea Viei nu mai veniți dvd.cu idei care la aparțin altora.Chiar nu puteți gândi,că va erijați in lider politic ...trecută prin toate partidele.Vedeti va de alde dumneavoastră și continuați să faceți poze cu Milea ,cel in care odată aruncați cu ...dar acum îl ridicați în slăvi.

      Ștergere
    5. Pai daca va suna tare cunoscuta spuneti si unde ati vazut-o sau auzit-o! In educatia mea "a fura" inseamna sa iei ceva ce nu-ti apartine fara consimtamantul cui apartine pentru a-l folosi in interes propriu. Daca ziceti ca am furat ideea si am facut-o publica in anonimat, ce folos am tras eu? Sunt un hot prost, fur si dau la altii ce fur! Urat caracter aveti daca nu-mi indicati exact sursa ideii, nu ca nu ar mai putea-o avea si altii dar eu care ma informez ca la balamuc nu am vazut-o in spatiu public sau in dezbatere. Fara stima, Vasile. P.S. Idee : cine planteaza 3 pomi fructiferi si 5 copaci in padure (si acestia sa traiasca)sa fie scutit de plata impozitului pe locuinta timp de 5 ani. Pentru ca un om consuma oxigenul produs de 8 arbori.

      Ștergere
    6. În vestita Venezuela înaintea lui Maduro a fost unul Chavez, cică dictator socialist, zice cunoscătorii. Numa' că, pe vremea lui, în toate satele și sătucele din Venezuela existau cabinete stomatologice iar toate intervențiile erau gratuite.
      Acum, cică venezuelenii o duc rău de tot, un plin de benzină costă echivalentul a 50 cenți, o jumătate de dolar! Verificați dacă nu credeți! Ai dreacu' dictatorii ăștia! Nu vor ei să liberalizeze energia, gazele, vânzarea terenurilor agricole și pădurile! Niște odioși!

      Ștergere
    7. Cu cine m-o fi confundand analfabetul(beta) de la ora 07,27 de ma trimite la Valea Viei si insinueaza ca ma erijez lider politic, ca fac selfie cu Milea, etc.??!! Daca scriam ca ma cheama Iohannis chiar credea ca eu sunt Johannis? Proasta lume anul asta, dar sa vezi la anul zice o vorba. O idee despre servicii medicale nu poate fi originala pe Terra, nu are cum, dar daca se aplica si in Romania ar fi foarte bine. Vasile, nume de internet, om suveran.

      Ștergere
    8. Mare om mare caracter și Vasile asta. De fapt 'Vasile nume de cod🤣

      Ștergere
    9. Intr-un trib malgas din Madagascar exista o metoda originala de anestezie inainte de extragerea unui dinte sau masele: O lovitura de lopata peste zona afectata. Ar fi buna si la noi dar nu e originala.

      Ștergere
  2. Sa mergi prin oraș și să atragi in politica un adolescent care nu are discernământ, un copil cu probleme de sănătate mintale ,nu putea decât Alde ! Rușine să vă fie .

    RăspundețiȘtergere
  3. Mocanu ! Mocanu ! Trăiască cel ce a distrus Buzăul .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai precis care zona a distrus-o? Ca se inghesuie multi la aceste premii: Ion Vasile, Boscodeala, Omar Hayssam, etc. Dar vedeti ca municipiul si-a revenit sub Toma.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări