Afisaj chicios incurajat chiar de edilii orasului!Alegeri cu sacose mici si manele la Nehoiu!

             
Sincer am am crezut ca o echipa tanara la conducerea Nehoiului,ar putea inseamna o schimbare de mentaliate ,am crezut ca doi tineri pot influienta societatea nehoiana in bine ca aspiratii,ca atitudine.Imi pare rau pentru lipsa de modestie, dar ca mentalitate eu sunt mai tanar decat ei cu 30 de ani si nu exagerez cu nimic..Impilati intr-un neocomunism rusinos chiar ,ei sunt totusi generatia in care eu am crezut,dar sunt cei care au luat in decembrie bani de la scolala, pentru bomboane si artificii.Rusinos si pentru  profesorii care fac parte din Consiliul Local si au acceptat aceasta rusine.Da,dar nu si-au dezamagit partidul si pe conducatorul lui Livache!Zilele acestea am incercat sa respectam regulile jocului,sa respectam legea pe care toti pretindem ca o respectam ,dar disperarea a pus stapanire pe psd-isti de la Nehoiu si au inceput sa se afiseze ca un partid mic, nesemnificativ, in disperarea de a fi vazut,de a atrage atentia ca exista.Doar afisaj strident,pentru ca faptele lipsesc cu desavarsire.Inca nu au dat drumul la bani stapanii de la Buzau,iar marea realizare arhiva,totusi nu se vede cu ochiul liber.Au inceput sa lipeasca zeci de afise pe chioscul de la spital,spital caruia nu au fost in stare sa-i dea o pensula cu vopsea  dupa atata timp,dar au tapetat intrarea chicios, precum casele de la Zeletin.In tot orasul aceeasi uratenie!Bravo dragi edili!Am inteles ca vreti sa va vedeti,ca duminica dati drumul la bairam pe stadionul neterminat,care ne-a costat 1 milion de euro.Apropo!Nu face mai mult de doua sute ,dar asta este alceva si alta data pe un spatiu mai larg.Parca imi este si putina mila vazand atata disperare in a-si mentine scaunele.Desi fac afaceri cu mai toate partidele si liderii lor ,care mimeaza opozitia pentru mai marii de la Buzau ,dar care fac afaceri in draci cu puterea aici la Nehoiu.Pro Romania nu are spatiu dat de primarie conform legii,dar face opozitie, nu o mimeaza si nici afaceri imobiliare nu face cu edilii rosii. Pro Romania observa ,aduna si culege ,pentru ca vara viitoare incepe curatenia la Nehoiu,incepe adevarata schimbare, mult asteptata de oamenii onesti ai acestui oras! Poza din imagine care infatiseaza o toaleta publica in piata din Nehoiu, este sugestiva si reprezentativa, pentru vremurile in care traim! Mandrii in Europa!Nu?

Comentarii

  1. Chiar este o toaletă publică? A facut cineva pipi acolo? Eu nu cred! A cui este clădirea? A primăriei sau a pensiunii care este gata să înghită piața?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai anonimule handicapat !Arata si tu ca pe teritoriul Comunitaii tale ai plantat si tu o floare!Sau cand dai cu matura in fata casei sau blocului tau fa un sefii sa vedem si noi ca vine si la tine sarbatorile !

      Ștergere
    2. invitama si pe mine faptic real sa vad cand dai cu var pe scara blocului!

      Ștergere
    3. Stef63.. te rog învață să scri, și apoi, trimite comentariu.

      Ștergere
    4. O să te invit când o să înveți să scrii corect și să vorbești frumos!

      Ștergere
  2. Interesant este ca pana acum nu a observat nimeni din cei care se ocupa de imaginea edililor,pentru ca sunt.Scrie Primaria Nehoiu iar dedesupt toaleta publica.Nu,noi nu credem ca Primaria Nehoiu este o Toaleta Publica si in niciun caz nu ne dorim sa devina!Toaleta a fost facuta de dl Manea si este a Primariei Nehoiu.Totul este ok aici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce avantaj a avut domnul Manea ca a facut o toaleta pentru oras?

      Ștergere
    2. Ce avantaje dle .Era o toaleta vai de ea, langa restaurant.Omul a zis ca o face el pe asta asa cum trebuie numai sa o distanteze de cladirea domniei sale.Era firesc ,daca nu imperios necesar.Nimic specatculos.A castigat comunitatea o toaleta civilizata fara sa faca nicio investitie.

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Aveți dreptate domnule,Muzgoci.Nu nu ar fi nici o problema aceasta clădire,dar vedeți ce se întâmplă cu:1.Caminul de la Lunca Pripor.2.Ce sa întâmplat cu clădirea căminului de pe Valea Nehoiasului.3.Cum un investitor a dorit să deschidă în Nehoiu o fabrică de încălțăminte și a fost refuzat de domnul primar.

      Ștergere
  4. Daca este cea din spatele pietii si ai nevoie la toaleta cand esti prin centru ce te faci ? si nici macar nu sunt indicatoare care sa arate unde este.. Ar trebuii facute niste sageti pe asfalt...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar cind esti in piata si ai nevoie ce faci? Este deschisa vreodata?

      Ștergere
    2. Este3 deschisa !Nu asta-i subiectul mai oameni buni!

      Ștergere
  5. Putea fii facuta o toaleta publica in curtea catedralei, servea si enoriasii si cetatenii care au nevoie, dar mai bine folosim curtea ca si parcare privata pentru unii angajati ai primariei si pentru oamenii de la bloc...asta este..

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel putin 7 parlamentari a racolat recent PSD-ul. Degeaba aveți 20, de fapt valoreaza cit 13.
    Doar Livache la bulău sa mai schimbe ceva, dar nici asta nu garanteaza ruprerea aliantei actuale. Firea a scapat de sirmă si a revenit la butoane.

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar ca s-a facut de kko primaria cu firma asta!! A inventat institutia toaletei publice!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dorule ,cu stima si respect pentru tot ce ai facut in Nehoiu ca si mine ,veniti dintro comuna exemplu nr 1 in judet ,ne mandrim de unde venim amandoi stiu asta , dar sincer cu asfel de anonimi si nulitati NEHOIU va ramane la fel sau mai rau!
    Cati bani au scos ei din buzunar pentru comunitate? 0 LEI ,fiindca au fost invatati numai sa ia nu sa dea!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nehoiu are mari probleme in a pricepe cine-i este prieten si cine nu.Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat taria sa plec repede de data asta, cand am vazut langa cine si cu cine mergeam eu.Am intalnit oameni care merita sa-i ajuti,carora merita sa te dedici.Am intalnit insa si atat de multe javre incat pe unii nici macar nu merita sa-i pomenesc aici.Se barfesc unii pe altii si toti pe tine cu seninate,privindu-te in ochi.Atat de multa ipocrizie ca la Nehoiu in lumea politica, nu gasesti nicaieri.Astept cu mare nerabdare aceste alegeri, unde cred eu vor fi sanctionate si unele echipe locale.Daca PSD nu ia peste 50% are o maaaare problema,iar daca ia sub 40% va fi bai.Cine va convinge mai mult, pentru celelalte voturi ramase in disputa, vom vedea.Eu cred ca vor fi si mari surprize!Nu stiu cate am facut pentru Nehoiu,dar daca as fi fost sustinut alta era situatia.Sa stiti de la mine cand te duci la baronet sa-i cer serviciu pentru copil,amanta,nevasta atunci nu mai ai cum sa sa ceri pentru binele public.Nu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu aștept cu nerăbdare aceste alegeri. Nu atât pentru europarlamentare cât pentru referendum. Să-i întorc neamțului scuipatul de la referendumul din 6-7 octombrie 2018. Să refuz să particip la referendum. Nu-mi explicam de ce nu înțeleg întrebările. M-a luminat Juncker. De fapt neamțul vorbește luxemburgheza.

      Ștergere
  10. Chiar ca...unde dai, si unde crapă ! Corect, se învârt mulți bani ! Si niciunul pentru adevăratele probleme ale orașului. Ceausescu a putut să facă atatea pentru O TARA...IAR noi nu suntem in stare sa facem ceva pentru un orășel atat de mic ? Iar domnul primar...Ce sa faca ? Pe cine sa cunoasca dumnealui ? De la profesor te trezesti primar :)) hahah. Va dati seama ca el e doar un pion ce execută cu capul plecat tot ce i se comanda ! Cat despre toaleta publică din piață...Bine ca e si aia !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ca a facut Corcodel detoate in Nehoiu. Nu o fi Milea prea "copt" dar s.au vazut mai multe rezultate fata de fosta conducere. Totusi cred ca se va implica mai mult, cu toate ca vicele e cel care trebuie sa aduca aceste rezultate, el este gospodarul orasului, dar nu aici si nu acum ( vorbesc de Nehoiu). Nehoiu mai are nevoie de un (sau mai multi) investitori pt a creea locuri de munca, iar restul se pot rearanja. Vedem la anul lista pretendentilor la primarie, chiar sunt curios!

      Ștergere
    2. Ce a facut ma boule Ceausescu pentru tara? A infometat 18 milioane de oameni 25 de ani, i-a tinut in frig si intuneric sa-si faca ambitiile lui de paranoic. Bata-v-ar Dumnezeu de comunisti criminali si prosti ce sunteti.

      Ștergere
    3. Ca să nu mai stai atâta timp curios:
      Ionuț Milea - PSD
      Mircea Posea - PNL
      Nicu Tănase - ALDE
      Romică Jarcău - USR
      și ultimul pe listă, cu voia dumneavoastră
      Doru Muzgoci - PRO ROMÂNIA

      Dacă rămâne vot dintr-un singur tur și nu văd cum s-ar modifica legea electorală să se revină la votul primarilor din două tururi dacă nu se schimbă majoritatea parlamentară până în noiembrie 2019, Ionuț Milea nici nu are nevoie să-și facă campanie.
      De adus aminte că votul dintr-un singur tur a fost legiferat de guvernul meseriașului Boc.

      Ștergere
    4. Păi a făcut în 25 ani ce-au demolat urmașii în 25 ani ca să supraviețuiască, geniule!

      Ștergere
    5. Lista de mai sus este pentru cei care inca pupa moaste! Vom mai discuta in toamna cand Ponta va fi presedinte PSD!

      Ștergere
  11. Care dracu profesor? A luat banii degeaba că nu servea la ore, in timp ce alții nu găsesc posturi în învățământ.Cine l a titularizat și cum,sa i amintim? Eu cred că numai un antreprenor ,ex Muzgoci care are afacerile in sange,poate face ceva bun in primărie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă ești deștept asa tare cum se face ca nici un post de profesor prost nu iti găsești de 10 ani.stai pe pensia maica -ți. Esti deștept tare tu.

      Ștergere
    2. Daca punem candidati dupa cifra de afaceri, Muzgoci e cam la coada.

      Ștergere
  12. Dragii mei,nu este o conditiie ca un o0m de afaceri sa fie si un bun politician,pentru ca postul este unul politic.Daca esti un om de afaceri bun ,dar netalentat ca politician, nu faci nimic.Conexiunile sunt numai si numai politice.Restul sunt vorbe!Un mare profesor de economie, are toate sansele sa fie un Premier slab si putem dezvolta!Un primar dependent de partid va fi un primar slab cu siguranta!Un primar dependent de cercurile de interese este iar la fel de slab.Un nprimar politician are abilitatea sa modeleze si sa se modeleze fara sa-si ostilizeze toti factorii de influienta!Lipsa educatie multora dintre noi, face ca primarii sa se orienteze mai mult in zona saraciei si lipsei de educatie,penmtru ca poate manipula mai usor.In partera opusa,fiecare se crede mai bun decat celalallt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un primar politician modeleaza pe dracu. Vedeti orasele si comunele care au atras cei mai multi bani europeni, vedeti cine sunt si ce au fost acei primari si dupa aia vorbiti!

      Ștergere
  13. Probabil incercati sa protejati ceva.Va rog insa sa-mi exemplificati dvs!Mai este unul care-mi tot spune ce primar iubit este Milea.Probabil unul din fini sau rudele angajate pe bani publici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce draq sa protejezi mai bolnavilor de scenarita? Ati devenit obsedati de Milea ca de Corcodel pe timpuri. Adica ce ar avea Milea sa nu fie iubit de nimeni? Ma intereseaza pe mine sa ramana Milea, a dat cuiva vreo mare afacere Milea? Boc a fost om de afaceri? Bolojan a fost om de afaceri? Falca a fost om de afaceri? Important e sa fii destept sa cauti oameni care stiu faca proiecte eligibile ce mare scofala e sa fii primar?

      Ștergere
    2. Într-adevăr, portocalii au fost diștepți. Cât au fost la butoane au pompat bani în propriul electorat pe care l-a fidelizat deapururi. Ciumele roșii sunt niște dobitoci. Își neglijează propriul electorat mergând pe principiul că oricum în votează în continuare și aruncă aiurea cu bani în fiefurile adversarilor în speranța de a agăța ceva de acolo. Aiurea. România s-a polarizat. Nu mai cred în convertirea unui stângaci într-un dreptaci și nici vițăvercea!
      Când ai finanțele unei țări la dispoziție și le concentrezi ocolo unde vrei, poți fi și primar retardat că oricum se vede progresul. Totul depinde de bani. Geaba ai voință dacă n-ai cu ce!

      Ștergere
  14. Zilele orașului sunt benefice pentru nehoieni! Din cate am vazut pe dumneavoastră vă deranjează dată...dar de ce??? Si dumneavoastra o sa fiti acolo si o sa faceti campania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca o sa fiu pe acolo ,nu inseamna ca impartasesc genul.Zilele nehoiului erau in septembrie.Asta este o sarbatoare tip campanie electorala, pentru a putea sa fie facuta si la anul.

      Ștergere
    2. Astea sunt trucuri electorale care nu-și ating întotdeauna obiectivul. Fix la fel procedează și președintele țării, în 20 mai, la ceremonia publică „30 de ani de la Revoluția Română din Decembrie 1989. 2019 – Anul omagierii victimelor comunismului‟. O ceremonie dedicată Revoluției din Decembrie 1989 are loc în luna mai. Trebuie să recunoaștem că-i mai tare decât zilele orașului!

      Ștergere
    3. Domnule Muzgoci, cu tot respectul pe care vi.l port, de ce nu v-ati implicat in a " combate" aceasta sarbatoare electorala? Vad ca toate organizatiile politice au sarit in sus cu 11-12 mai dar nu s-a miscat nimic! Inseamna ca ati fost de acort, cu totii !

      Ștergere
    4. Pentru nehoienii astazi, a fost sarbatoare. Pentru unele partide politice, campanie electorală. Toți,mai putin psd , ati fost in campanie astazi. Am văzut USR, PRO și PNL în campanie astazi la o sărbătoare apolitica. PSD a dat dovadă de profesionalism . Bravo lor.

      Ștergere
    5. Sunt smecheri cei de la PSD. Anul asta a fost pilot. Pregatesc paranghelia de la anul. Ce rost avea sa faca campanie anul acesta? Nu au facut, sa para ca nu fac sarbatoarea pentru campanie, sa nu bata la ochi. Sa- i vedeti la anu.

      Ștergere
  15. Ce magarie, Dorule cu concursurile astea la primaria Nehoiu. Cum sa respingi tu 2 candidate pe motivul ca nu indeplinesc conditia studiilor???? Au crezut ca cele 2 tac si se opresc. Cum sa spui ca din eroare le ai respins????? . Nu e vorba de examen ci de documentele aflate la dosar. Am vazut componenta comisiei si....e clar. CATA NESIMTIRE, CATA BATAIE DE JOC PE FATA. MAI BINE AR NUMI PRIMARUL DIN PRIMA PE CINE ANGAJEAZA SI SA NU ISI MAI BATA JOC DE OAMENI. TRIST, URAT, GROTESC. Deci se stie cine o sa ocupe postul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pun pariu că de ăia de la Bruxelles n-ai fost mirat când erau setați s-o numească pe competenta Codruța șeful Parchetului European neînființat!

      Ștergere
  16. Cat de neprofesionist poti fi sa respingi la un concurs DOUA candidate pt motiv ca nu indeplineste conditiile de studii? OARE, STIMATA COMISIE NU ATI STUDIAT DOCUMENTELE DIN DOSARE? ATI STUDIAT DOAR DOSARUL CARE TREBUIE SI PE CELELALTE LE ATI RESPINS? INFIORATOR CE SE INTAMPLA. Si mai vreti sa va nai votam inca o data.NU POT SA CRED ASA CEVA? CE INCREDERE SA MAI OFERE ACEASTA ADMINISTRATIE LOCALA? TE FURA PE FATA. UITE DIPLOMA, NU E DIPLOMA. Pai daca eram in locul dnelor respinse, dadeam cu voi de pamant. RUSINE, dl primar. Nu meritati inca un mandat.puneti va in locul celor 2 dne respinse. Sigur o sa le respingeti la proba scrisa, pt ca asta urmariti. Sau acum, ca ne am dat seama pe cine vreti sa angajati, anulati conursul si il mai organizati o data. Pacat de functionarii aia care va fac nicio l in schimbul unor avantaje, evident. MĂGÄRII DE DOI LEI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamnele să meargă în mediul privat acolo unde este corectitudine și meritocrație.

      Ștergere
    2. Asta care esti avocatul celor doua doamne , de fapt esti una dintre ele, te contrazici, zici ca au fost respinse pe motiv de dosar unde nu au diploma de studii dar zici ca sigur or sa fie cazute la proba scrisa!! Pai ori au fost respinse ori vor da probe, alege!!! Da este o disperare pe posturi caldute unde nu trebuie nici sa stii nici sa muncesti. Nimeni nu da concurs la privat. Putorilor.

      Ștergere
    3. Stai linistita ca nici la public nu e examen. E o mascara si este angajat cine vrea primarul. Putori, stimata dna sunt cei care ocupa un post pe pile, nu poti numi tu " putori" niste dne care au avut dosarele complete si " din eroare, comisia de la primaria nehoiu le a respins pe motiv ca " nu indeplinesc conditiile de studii" CE ABERATIE. In urma contestatiilor, aceste dne au fost admise. E CORECT? Sa inteleg ca in prima faza membri comisiei NU AU VAZUT DIPLOMELE DE STUDII SI LA REEXAMINARE LE AU VAZUT? Pai asa se lucreaza la primaria Nehoiu? ( daca ne uitam la membri comisiei, banuim ca asa se lucreaza). Sunt convins ca si tu tot la public lucrezi. Ma insel? NU. Si tu esti putoare? RUSINE SA LE FIE CELOR CARE ISI BAT JOC DE OAMENII ASTIA CARE CU BUNA CREDINTA SE INSCRIU LA UN CONCURS, SE PREGATESC, AU NAIVITATEA DE A CREDE CA E CORECT, SI SE LOVESC DE TRISTUL ADEVAR : TOTUL E O MARE MAGARIE. CONCURSUL ESTE CASTIGAT DE O " PUTOARE" ASA CUM SPUI TU . Sa ti fie rusine ca aperi astfel de MAGARII. RUSINE! RUSINE! RUSINE.

      Ștergere
    4. Doamna dumneata cauti de lucru la stat ca la privat nu te tine nimeni. Ai grave probleme la mansarda! In acelasi text scri cand de mana cand de tipar, pui intrebari altora si raspunzi tot tu, repeti cuvinte la nesfarsit nu mai zic de alte greseli gramaticale. Dar e bine ca ai diplome. Ai o labilitate psihica accentuata pe fondul acumularii unor frustrari. Daca s-a facut o eroare e bine ca s-a remediat, ca se poate face contestatie, etc. Probabil si cei din comisie sunt tot asa ca dvs., plini de diplome dar lipsiti de alte calitati necesare indeplinirii unor sarcini concrete si clare. Puteti sa le dati si numele,iar daca au gresit intentionat sa fie schimbati din comisie pentru totdeauna. V-ati facut publicitate pe acest blog inainte de examen tocmai sa intimidati sau sa trageti un semnal de alarma?

      Ștergere
    5. Ma simt bine, stimata dna ca tiam lasat o impresie buna, ca as avea diplome. NU, stimata dna, o sa fi surprinsa,AM DOAR LICEUL. nu iti trebuie facultate sa observi magariile care se fac in primaria Nehoiu. Nu am facultate, repet.Labil pshic nu sunt,probabil spui, din proprie experienta.Semnalul de alarma til tragi tu.( ha ha ha ).Scri si tu sa te afli in treaba, sal aperi pe primar. Probabil ai niste avantaje. Ma insel? NUUUUUUUUUUUUUUUUU .

      Ștergere
    6. Nu apar niciun primar dar ma deprima prostii ca tine care se dau in stamba si sunt publicati doar ca "zic de rau" autoritatile. Sunt surprins daca ai si liceul, nu-ti dadeam mai mult de 4 clase. Ai vrut sa zici MUUUUUUU...dar ti-a iesit altceva.

      Ștergere
  17. Cat de neprofesionist poti fi sa respingi la un concurs DOUA candidate pe motiv ca nu indeplineste conditiile de studii? OARE, STIMATA COMISIE NU ATI STUDIAT DOCUMENTELE DIN DOSARE? ATI STUDIAT DOAR DOSARUL CARE TREBUIE SI PE CELELALTE LE ATI RESPINS? INFIORATOR CE SE INTAMPLA. Si mai vreti sa va nai votam inca o data.NU POT SA CRED ASA CEVA? CE INCREDERE SA MAI OFERE ACEASTA ADMINISTRATIE LOCALA? TE FURA PE FATA. UITE DIPLOMA, NU E DIPLOMA. Pai daca eram in locul dnelor respinse, dadeam cu voi de pamant. RUSINE, dl primar. Nu meritati inca un mandat.puneti va in locul celor 2 dne respinse. Sigur o sa le respingeti la proba scrisa, pt ca asta urmariti. Sau acum, ca ne am dat seama pe cine vreti sa angajati, anulati conursul si il mai organizati o data. Pacat de functionarii aia care va fac jocul in in schimbul unor avantaje, evident. MĂGÄRII DE DOI LEI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da de ce-și doresc doamnele să lucreze la bugetarii lui Dragnea care trăiesc pe spinarea privaților? Se vaită privații că nu găsesc oameni pe care să-i angajeze.

      Ștergere
  18. De aceea v ati dus la PNL? :)))

    RăspundețiȘtergere
  19. Ma duc unde vreau eu, care e problema ta? Sa inteleg ca primarul angajeaza NUMAI activisti PSD? Primaria E firma lui personala ? Sa- i fie rusine, ca el nu stie ce inseamna sa inveti pentru un concurs. L a angajat Corcodel profesor la Lunca Pripor si pe urma l- a tradat. Un astfel de om este Milea. Fara Corcodel era UN NINENI. nici somer nu era. Si acum isi bate joc de tineretul care vrea sa ocupe prin concurs cinstit un post, sa aiba un loc de munca.HALAL PRIMAR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi cat esti de proasta? Corcodel era un primar corect daca l-a angajat pe Milea politic? Si cum l-a tradat daca bosorogul a pierdut primaria in fata lui Lungu, ce voiai sa moara langa el
      ca i-a dat de munca? Dar amantele pe care le-a intretinut au ramas cu el? Tineretul care vrea un loc de munca numai la bugetari pofteste? Hai sictir si nu te mai face de ras ca dai niste exemple total imorale si incorecte!

      Ștergere
  20. Păi parcă mai ieri il pupai in spate,il felicita pe fb.

    RăspundețiȘtergere
  21. Tu esti cam consumată nu mai esti chiar tânăra De aia nu ai loc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In primul rand sunt un el nu ea. In al doilea rand: tu teai nascut expirata.Dai si tu din coada pe langa edili, dar esti doar folosita, nu esti atat de importanta pe cat te crezi, sau ai vrea sa fi.

      Ștergere
  22. Despre cele 3 candidate la postul de inspector la primaria nehoiu : In birou la primar, acesta cu dna Buta au discutat " pe cine sa amgajeze" VA DATI SEAMA CUM STA TREABA CU CONCURSUL? Normal,dna Buta, a raspuns (o sa va spun pe cine a zis, sa nu influientez din nou cpmisia sau sa se anuleze concursul.) . Evident, trebuie sa fie cineva pe care sa o manevreze contabila cum vrea. Ca doar deaia au plecat toate de la cpntabilitate la alte birouri ( res umane, taxe si impozite, ca sau saturat) Va intreb : cea care va fi angajata indeplineste conditiile de studii? Ha ha ha.Dl primar, foarte urat. Daca sotia dvs sar inscrie la vreun concurs si ar pati asa, var conveni? Ce tie nu iti place, altuia nu face. Chiar daca esti primar, ROATA CAT AR FI DE PATRATA, TOT SE MAI INVARTE O DATA, DL PRIMAR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca se invarte si tu vei ajunge primareasa. Si o sa-i respingi dosarul de concurs al lui Milea!!! Mergi si fa-ti harakiri ca esti inteleapta ca oaia.

      Ștergere
    2. Daca indeplineste conditiile de studii nu il resping. Dar nu sunt posturi de popa la primarie.

      Ștergere
  23. Se cunoaste problema personalului de la contabilitatea primariei. Bravo celor doua ca au avut curajul si momentul sa se "desprinda". Cred ca au asteptat de mult lucrul asta. Felicitari, doamnelor.Stati linistite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa "te desprinzi" nu trebuie sa astepti niciun moment. Daca ai motiv.

      Ștergere
    2. E nu ?Cine stie, intelege.

      Ștergere
  24. Daaa...una din ele asa bine s a desprins ca incaseaza in continuare indemnizatie de conducere.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ȘI TE OFTICI ? Daca primeste indemnizatie inseamna ca meritä. Stai cuminte ca stai bine.

      Ștergere
    2. Nu vad care e legatura. Ce daca are indemnizatie? Pentru ea ( ele) important era sa plece din acel birou. Nu o intereseaza indemnizatia. Nu avea cine sa o primeasca. Acum probabil o sa o primeasca dna Pescaru. noua angajata. Dar o data cu indemnizatia la pachet sunt si atributiile contabilei sefe. Pe tine vad ca doar banii te intereseaza. Ha ha ha. Stai cuminte ca stai bine. Si sti la ce ma refer, nu ma provoca.

      Ștergere
  25. Sa inteleg ca,vin vremuri cacacioase la Nehoiu?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări