Romica Jarcau, imbraca haina de Presedinte al USR la Nehoiu !

                     
  In incercarea CT-ului de a face o echipa valoroasa la galbeni........ a reusit pana la urma sa faca trei echipe, nu una. Astfel ca, ultimul nepresedinte dintre toti ramasese Romica Jarcau, care iata isi adjudeca si el portofoliul de presedinte la USR Nehoiu ! Mircea Posea are la butoniera PNL-ul,Nicu Tanase are si el nominalizarea candidaturii de primar din partea ALDE, unde ajunge cu Cristina Tanasescu in curtea seniorului Radu Bularca si incepe sa se profileze contracandidatii lui Milea de anul viitor. La sfarsitul lunii mai insa,vom avea si reactia nehoienilor la mutarile facute!!!! In mod normal cei nominalizati mai sus, trebuie sa-si asume rezultatul alegerilor. Sigur luptatorii amintiti mai sus, afisand un aer de superioritate nejustificat, considera Pro Romania o prada usoara. Pe 27 Mai ,realitatea crunta a rezultatelor, ii va aseza pe fiecare acolo unde le este locul.Cred ca nehoienii  la aceste alegeri,vor da un vot si echipelor locale, care reprezinta partidele aflate in competitie.Orice vot in plus,fata de scorul national si judetean al partidelor,va fi contabilizat in dreptul echipelor locale si evident al liderilor lor!Si pentru ca era vorba de USR si Romica Jarcau proaspat presedinte, ne punem intrebarea :Va fi USR peste PNL la Nehoiu? Nu mai este mult si vom vedea!

Comentarii

  1. Nu, nu va fi USR peste PNL.
    PNL, PSD, Pro apoi USR, asta la Nehoiu. Oricum, ramane de vazut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu asemenea candidați plus actualul și plus alții viitorul orașului este clar: dezastru! Dacă schimbă partidele ca pe șosete, nu le schimbă pentru binele orașului , le schimbă pentru binele propriu. E posibil să apară și la Nehoiu un partid local, ca la Pătârlagele, fondat de oameni care nu au mai făcut politică până acum. Acela va câștiga alegerile de la anul pentru că lumea s-a săturat de hoție, trădare, incompetență, prostie, demagogie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Patarlagele Mircica a fost membru PSD, chiar și consilier local acum doua legislaturi si a ciugulit si el bani cu fundatiile lui de la primarie. Nu prea e nou in politica. Este precum primarul gospodar de pe la noi.

      Ștergere
  3. Scuze,
    1. PNL
    2.PSD
    3.USR
    4. batalie Pro cu ALDE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Constantinescu ALDE? Va bateți cu Constantinescu?

      Ștergere
  4. Clar alegerile Europarlamentare dim mai o sa demonstreze capacitatea partidelor, dar parca prea multă patimă. Până la anul viitor la locale se mai rotește odată Pământul, este timp destul .Cine a facut sondajul? Daca era semnat și asumat as fi facut si eu unul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate calculele nu fac doua parale daca nu se modifica legea electorala si se va alege primarul din doua tururi. PSD+ALDE nu sunt proști s-o modifice deci singura varianta ca sa se revina la votul primarului din doua tururi este ca actuala coalitie sa nu mai aiba majoritate parlamentara adica să mai sara vreo 20 de PSD-isti in frunte cu Ciolacu la Pro iar acest transfer sub acelasi stindard al interesului national se va produce doar dacă Pro obtine pe 26 mai un scor cu doua cifre.

      Ștergere
    2. Asa este si corect. Boc a modificat de la doua tururi la unul (atunci era PDL-ul pe val si îi convenea). Tot PDL care acum este PNL sa modifice legea, cand vor ajunge la guvernare; dacă vor mai ajunge vreodată!

      Ștergere
  5. 1.PSD 40%
    2.PNL 20%
    3.ALDE 15%
    4.USR 12%
    5.PRO 8%
    6.Altii inclusiv UDMR-5%

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu locul 6 sunt de acord! Pariu ca UDMR-ul o sa aiba 12 voturi la Nehoiu distribuite cate unul pe fiecare sectie de votare!

      Ștergere
    2. Nu stiu ce loc va avea Pro ,dar sigur va avea peste 10-15%,asa ca mai vorbim.PNL nu ia 20% nici in visele lor despre politica,cum alde nu va trece de 8% la Nehoiu!

      Ștergere
  6. Nicio șansă ca USR sa fie peste PNL, de fapt nu va fi peste nicun partid. Nu au organizatii si nici timp sa si faca. USR pe locul 5 la Europalamentare. Voturile vin de la niste tineri cate oricum ar fi votat cu USR indiferent cine era președinte la Nehoiu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. USR ar fi avut mai multe voturi la Nehoiu daca nu se baga JR la butoane! Pe principiul, astia macar n-au mai facut politica pana acum, hai sa incercam si cu astia!

      Ștergere
    2. Nu te vrea PNL? Mergi la usr! Oameni noi cere Usr dar nu noi în politică ci tot vechea garda sub unn alt semn. Rușine Usr!

      Ștergere
  7. USR NEHOIU=Jarcau,o persoana care a demonstrat că poate să gestioneze bugete același lucru se vede și la MP,referitor DM administrat că este capabil in politica.CONCLUZIE:Colaborați domnilor politic la nivel local și dărâmați aceasta clica de la Nehoiu,acești parveniti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doar daca esti copil nu iti dai seama ca Pro va fi partidul surpriza in aceste alegeri.PSD-35% si insemna moartea psd la Nehoiu ,PNL 10-12% si va insemna mortea lui Posea in politica sau poate li se mai da o sansa,ALDE-9-10% Pro Romania 15-18% si Muzgoci va lua avant mare,USR-8-10% altii5%.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Dorule, poate sa ia Pro si 25%, important este ca PSD+ALDE sa sara de 50%.

      Ștergere
    2. 35+12+10+18+10+5=90 Unde sunt 10 procente?

      Ștergere
    3. Surpriza la Nehoiu poate fi acel partid care ia mult peste media lui la nivel național. Altfel ce surpriza poate sa fie?

      Ștergere
  9. Se măresc taxele și impozitele la Nehoiu ! Votați PSD!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OK. Asa o sa facem.

      Ștergere
    2. Nu-i mai votam daca le micsorau sau le lăsau la fel! Insemna ca habar nu au sa faca un buget de venituri si cheltuieli realist.

      Ștergere
    3. Sunt foarte multi care sufera de sindromul Stockholm! Asa ca vor vota! Cei care gandesc rational vor avea de suferit. Era o "zicala", mortul nu stie ca e mort, asa si prostul!

      Ștergere
  10. La Cluj plouă . Si ce..

    RăspundețiȘtergere
  11. Când îmi aduc aminte de gala proiect Nehoiu, mai Doru! Acum tu sa ne scapi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Se vinde un teren domeniu privat! Drept de preemțiune, cine îl ia, doru

    RăspundețiȘtergere
  13. Votez sigur la europarlamentare dar la intrebarile neamtului zic pas, nici macar nu pun mana pe buletinul de vot cu intrebarile, pe motiv ca n-am inteles intrebarile necunoscand limba „natiei” germane! Asta ca sa intorc scuipatul fiind un „fanatic religios” care s-a prezentat la referendumul ce-și propunea revizuirea articolului din Constitutie referitor la familie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu esti unul dintre aceia cu probleme penale sau ai in familie cazuri, daca boicotezi referendumul. Si spre stiinta ta, un alt "neamt"a facut Romania moderna. Dar tu esti o sluga PSD-ista, probabil mancator de ajutoare sociale si ajutoare de urgenta. Sictir!!!
      P.S. Mai bine mergi in padure!

      Ștergere
    2. Si ai vazut ceva schimbat în rau daca nu s.a validat ala cu familia? A venit sfârșitul lumii? Dobitocilor.

      Ștergere
    3. N-am „probleme penale” votez PNL si lucrez la padure. Ai nimerit. Dar boicotez referendumul kaizerului. Si n-o sa fiu singurul. Tariceanu boicoteaza si el. 500000 in toata tara si tot este o palma pe obrazul solzos al neamtului protestant.

      Ștergere
    4. Sa.l pupi in fund pe neamt si pe cei 6 milioane de romani care l-au ales presedinte. Poti sa incepi cu mine,

      Ștergere
  14. Hai cu „pretul corect” si la prezenta la vot. Eu zic ca n-o sa fie mai mare de 3800, in toate cele 16 circumscriptii electorale.

    RăspundețiȘtergere
  15. PSD si ALDE sunt momentan intr-o alianta dar paradoxal in teritoriu chiar ALDE face opozitie PSD-ului! Exemplul cel mai bun este Neder caruia i-a luat Toma si biroul si masina de servici si secretara fortandu-l sa-si dea demisia! La Patarlagele unul de la ALDE mai ca nu face PSD-ul ciuma rosie; macar la Nehoiu se abtin cat de cat! Ce spera? Sa tradeze Tariceanu si sa treaca in barca „baetilor buni”! Chiar este Mocanu liderul de urmat?

    RăspundețiȘtergere
  16. Stați calmi! Vine Milea pe turnanta cu lighenusul de plastic. Bai frate cât poți fi de fraier, sa faci poze într-un lighean în fata Primăriei. Dar are consilieri de imagine meseriași, fix după asemănarea sa. Deci, dacă îl vedeam pe Corcodel într-un lighean de plastic, făcând baie de mulțime, lesinam toți, nu alta:)) Prostia a ajuns la cote alarmante, luați-vă caiac:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma, trebuia sa fie un galmos si nici sa nu vorbeasca cu niste ecologisti din 11 tari care apreciaza Nehoiul. Trebuia sa faca cum a facut Corcodel cu Dan Puric. Muriti de ciuda ca Milea e un tip popular si simplu ca si Muzgoci dealtfel, fara sa se prefaca, nu ca Posea, Tanase sau Jarcau. Pronostic, PSD peste 40%, PNL peste 20%, Pro Romania peste 15%, Alde 10%, USR sub 10%, PMP 5%.

      Ștergere
    2. În ce limba a vorbit cu ecologiștii? Și ce face el ca,, ecologist,,.?

      Ștergere
    3. Dar tu cat poti sa fi de fraier, cand altii străini vin si ti curata mizeria de pe rau si pe tine te doare undeva, nu miști un deget, doar ti o lua si gunoiul din găleată, tot ăia, străinii!

      Ștergere
    4. Daca PSD+ALDE sare de 50% atunci ura si la gara! Mocanu doar tinteste un loc in Parlament. Frictiunile dintre PSD si ALDE din teritoriu vor inceta.
      Mai există PMP la Nehoiu?

      Ștergere
    5. Exista! E unul Ștefan Moiseanu care e PSD ist, dar consilier pmp . Apropo, dl Ivașcu știe?

      Ștergere
    6. Pai degeaba vin strainii si strang gunoiul daca nu-l duc si la groapa de gunoi. Daca nu faci triaba pana la capat mai bine o lasi balta! Iecologistii lu peste prajit au cules gunoiul in folosul lor, ca doar nu ma dau eu cu canoaia printre bolovani! E un sport elitist, pentru grofi. Dai un purcoi de bani doar pentru echipament.

      Ștergere
    7. Ai o gândire ca n fimele cu prosti! Deasta ne arata toti cu degetul ca sunt destui inapoiati ca tine care așteaptă să treacă luna, sa vina pensia probabil, ( ca unul mai tânăr și cu putina minte n ar gândi chiar asa) Si care așteaptă nevasta sa i puna la bot mâncarea, sa i spele blidele si sa i mai adune si sosetele de la capul patului.
      Sa nu mi spui ca ai Si copii ca ma pufnește râsul...Poate n au luat nimic de la tine !

      Ștergere
    8. Haaaaha 😂😂😂

      Ștergere
  17. Nu va mai rabdă Dumnezeu de rai si haini ce sunteti. Ati ajuns sa transformați țara noastră într-un câmp de luptă. Nu se mai suporta soț cu sotie, frate cu sora, prieteni și rude din cauza politicii voastre agresive . Instigati oamenii la ură. Ma apuca groaza cand il aud pe Rareș Bogdan cum ulra ca vrea puterea. Am fost un mare fan al lui, dar acum mi-e sila de el si de echipa lui. Țara noastră are cântece patriotice in care se cântă despre unitatea și iubirea dintre oameni, eram un popor ospitalier și cu frica de Dumnezeu. Acum, în postul Paștelui, în loc să vorbim de iubire si credinta, vorbim numai de politica. Oameni buni, până la urmă nu vrem cu toții un trai mai bun? De ce nu se poate ajunge la un numitor comun care sa fie interesul fiecărui român în parte și nu doar al membrilor de partid? E trist cata ura, cata disperare, cata violență fizică si verbală este intre romani. Ma doare sufletul sa vad atâta dezbinare, dorința de răzbunare și orgolii.
    Păcat!

    RăspundețiȘtergere
  18. Toate rapoartele de activitate ( ale casei de cultura, adcn, oden, sala sporturilor) care vor fi prezentate in sedinta CL, cu scopul " sa inchida gura prostilor" ( asa sa exprimat Milea) au fost facute de dna Buta cu Milea. CE MIZERIE. CAT IO MAI RABDA DUMNEZEU ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce este ODEN? Cine se ascunde în spate?

      Ștergere
    2. ODEN este Chiriacescu și grupa de copii sclipitori la materia lui. Ar trebui să arate și rezultate cand vor bani sa vedem pentru ce se duc, doar nu i plătim vacanțele lu Chiriacescu prin Europa.cu toate ca i port respect ca și cadru didactic.

      Ștergere
    3. Prof Chiriacescu domnul si doamna, fac o treaba nemaipomenita.Unde ar fi norocul sa fie mai multi astfel de Dascali.Dca ati sta de vorba cu copii de la clubul condus de dl profesor ati vedea ca merita toti banii.Nu ganditi in termenii astia!

      Ștergere
    4. (ATENŢIE! POSTARE LUNGĂ - ADVERSARII LECTURII SĂ-ŞI IA ECHIPAMENT DE PROTECŢIE!) Pentru că am promis că nu mai intru în dialog cu anonimii (adică cu acei indivizi suficuent de laşi pentru a folosi masca anonimatului pentru a spune vrute şi nevrute), am să mă adresez dvs., domnule Muzgoci, ca responsabil al acestui forum, cu rugămintea ca pe viitor să aveţi amabilitatea să nu mai daţi drumul comentariilor făcute de anonimi la adresa mea sau a asociaţiei pe care o conduc, sau, Doamne fereşte, la adresa familiei mele. Aşadar, dle. Muzgoci, vă rog să-i informaţi pe anonimii de pe forumul păstorit de dvs. următoarele, pentru a nu mai exista neînţelegeri sau întrebări:
      1. ODEN este acronimul (sper că se ştie ce este acela) de la Organizaţia pentru Democraţie şi Educaţie Nonformală. Întrucât conţine două noţiuni precum Democraţie (adică atitudine asumată, responsabilitate) şi Educaţie înţeleg de ce aceia care au probleme privind identitatea acestei asociaţii nu pricep nimic. În Democraţie ne asumăm opinii şi atitudini, nu ne ascundem în spatele anonimatului iar educaţia presupune ca atunci când te adresezi cuiva un minim de politeţe cere să te prezinţi. Altminteri, nu faci decât să te bagi singur în seamă.
      2. Asociaţia fiinţează din 2012 şi a primit finanţare de la Consiliul Local Nehoiu PENTRU PRIMA DATĂ in 2018. Aşadar, timp de 6 ani ne-am descurcat singuri, adică am scos bani din buzunar pentru funcţionarea organizaţiei. Nu intru în amănunte asupra a ceea ce înseamnă o organizaţie. Un singur exemplu - deşi suntem o organizaţie NONPROFIT suntem nevoiţi ca anual să plătim un contabil pentru documentele financiare...
      3. Este adevărat că vizibilitatea ODEN în plan local este redusă şi ne asumăm asta. Motivul este că ne ocupăm foarte mult cu proiecte de nivel internaţional (Erasmus+) şi naţional. Asta nu înseamnă că tinerii din comunitate nu beneficiază de ceea ce oferă asociaţia, dimpotrivă. Avem o listă foarte lungă pe care însă discreţia nu mă lasă să o public aici. Totuşi, mă gândesc serios să-i rog pe beneficiari să lase aici câte un mesaj de dragoste pentru anonimii mult prea grijulii cu banul public. Şi vă asigur că ei vor face asta CU NUME ŞI PRENUME, nu ca FURII pe ascuns...
      4. Din păcate, în momentul de faţă Nehoiu nu poate asigura condiţiile logistice necesare derulării genului de proiecte internaţionale pe care le organizăm, motiv pentru care a trebuit să ne orientăm către alte localităţi. Cu siguranţă că am prefera şi noi să ne derulăm activităţile „acasă”, dar momentan nu există condiţii. Din nou, asta nu înseamnă că nu implicăm tineri nehoieni.Doar aşa, ca fapt divers: în luna mai 2019, vom trimite un număr de 6 tineri nehoieni într-o mobilitate în Italia şi alţi 6 vor participa la o mobilitate internaţională la Monteoru.
      Cred că am lămurit cine este ODEN şi cu ce se ocupă. Dacă doriţi mai multe detalii, aştept solicitări, dar NUMAI cu nume şi prenume.

      Ștergere
    5. (continuare 1.)
      5. Există două afirmaţii pe care aş vrea să le comentez un pic:
      a) „ODEN este Chiriacescu şi grupa de copii sclipitori la materia lui”. GREŞIT, dragă anonimule! ODEN este doar condus de Chiriacescu, dar reprezintă interesele multor tineri nehoieni şi nu numai. De asemenea, pentru a fi implicat în acţiunile ODEN nu trebuie să sclipeşti la Fizică - am avut la fel de mulţi tineri „umanişti” sau de la profilul tehnic. Singurul criteriu este să fii implicat şi dornic de a învăţa ceva nou.
      b) Ar trebui să arate rezultate când vor bani” - rezultatele educaţiei nu se văd pe loc. Dar dacă ai sta de vorbă, dragă anonimule, cu unul sau mai mulţi dintre beneficiarii activităţilor organizate de noi ai putea observa diferenţa.
      c) „...doar nu-i plătim vacanţele lui Chiriacescu prin Europa..." (mi-am permis să nu citez exact, dar nu am putut să citez nişte paragrafe scrise agramat) - Vacanţele, în Europa sau nu, mi le plătesc singur. Dacă este vorba despre multiplele ieşiri din ţară prin diverse proiecte, ele sunt plătite în bună parte de UE prin programul Erasmus+ şi restul din buzunar propriu. Aceste programe sunt publice şi la îndemâna oricui doreşte să le acceseze. Aşadar, dragă anonimule, stai liniştit - nu călătoreşte Chiriacescu „pă” banii tăi.

      Ștergere
    6. (continuare 2)
      Ce ar mai fi de zis? Nu mă amărăşte dorinţa oamenilor de a şti mai multe despre activitatea asociaţiei noastre. Este normal, este legitim şi poate că este semnalul faptului că ar trebui să ne facem mai vizibili în comunitate. O vom face şi pe aceasta, dacă este nevoie. Mă amărăşte faptul că, deşi nu am nici un fel de putere punitivă şi că am demonstrat pe parcursul carierei mele că nu sunt o persoană ranchiunoasă sau răzbunătoare, există oameni care se ascund în spatele anonimatului atunci când doresc informaţii despre mine sau ceea ce fac eu (sau soţia mea). Vă asigur, oameni buni, că putem discuta orice, dar numai dacă ne lepădăm de aceste sechele ale secretomaniei, anonimatului, impunităţii. Vorba lui „Nea Tomiţă (Caragiu)” :„Ai de spus ceva în viaţă, spune-o tare şi pe faţă!”.
      Aşadar, dle. Muzgoci, aştept ca pe viitor anonimii nehoieni să fie mai bine informaţi despre ODEN. Şi am rugămintea ca să nu mai daţi drumul unor astfel de postări anonime - obligaţi-i pe oameni să-şi asume răspunderea ideilor şi afirmaţiilor lor. Numai aşa vom progresa. Numai aşa vom scăpa de râia care mănâncă societatea românească, în general, şi pe cea nehoiană în special, râie care se traduce foarte simplu: „Nu eşti cu noi? Eşti împotriva noastră!”.
      ESTE ULTIMA DATĂ CÂND MAI RĂSPUND UNEI POSTĂRI ANONIME! Data viitoare mă voi adresa, probabil, autorităţilor.
      Toate cele bune!

      Ștergere
    7. Domnule profesor,aveti sprijinul si respectul meu, pentru ce faceți si cum faceți. Ma mai întâlnesc in oraș cu elevi de-ai domniilor voastre si parca ei sunt un pic altfel decât alții.Imi pare rău ca nu am putut veni atunci cand am fost invitat de Medina si colegii ei.As fi onorat,poate altădată !Nu trebuie sa va supere,pentru ca cineva a pus problema asa si răutăcios.Alti câteva sute bune,au aflat ce faceți dvs cu acești minunați copii ! Nu cred ca un om ca dvs,se destabilizează de o răutate,aruncata poate chiar de “un prieten”.Felicitari si continuați ce faceți !O faceți bine,iar bugetul are capitol bugetar pentru asa ceva !Altii nu au ce cauta cu mâna prin bugetul public,dar in niciun caz școala!

      Ștergere
    8. PS.Daca doriți sa informați publicul despre ODEN o puteți face.Daca doriți sa va adresați organelor abilitate o puteți face,dar nu stiu daca aveti motive.Sigur nu aveti !

      Ștergere
  19. Pai sa v o închidă, ca nu va mai saturati in a va da cu parerea, fără niciun argument. De gura sunteti buni, dar cand va tranteste hârtiile in fata, ce mai ziceți?

    RăspundețiȘtergere
  20. La intocmit hartii sunt buni. Deaia au "o groaza" de dosare, ca stiu sa intocmeasca hartii.Cum sa nu ? Sunt convins ca rapoartele sunt "BETON ". Dar sunt impacati cu ei ? NU . OR SA SE INTOARCA TOATE FURTURILE SI MINCIUNILE ASTEA. Ne mint pe noi, pe Dumnezeu cu siguranta nu or sa reuseasca, oricat de mult incearca ei.

    RăspundețiȘtergere
  21. Care sunt alea o groaza? Sa stim si noi! Tu chiar ai impresia ca se duc singuri la tăiere? Au spus vremurile de glorie!

    RăspundețiȘtergere
  22. Intrati pe portalul Tribunalului Buzau si va veti convinge.

    RăspundețiȘtergere
  23. Milea este la cutite cu Constantinescu.Mai mult s-au imbrancit la un chef iar vineri s-au inchis in birou unde au discutat urat despre faptul ca Milea are relatii cu Posea si Muzgoci iar el nici nu este bagat in seama.In problema cainilor Milea l-a lasat singur in fata tuturor iar el este cel care primeste toate oalele in cap.Baiatul asta abia acum a vazut ca el este tapul ispasitor si ca politic este terminat.Il uraste toata lumea.Gavriloiu face jocuri prin care doreste o mai veche dorinta de a sa ca sa ajunga Vice.Acum dupa plecarea ta Dorule,Constantinescu nu mai are pe nimeni.Toti oameni tai au fost preluati de primar si nu de Constantinescu.Gavriloiu vrea vice dar si Genilia care considera ca este indreptatita sa-l detina.Sunt suspectati ca toarna la tine Ciubuc si Constantin care mai este suspectat ca toarna la Posea.Oricum pentru Posea torna mai multi din primarie si uni si din partid.Milea i-a anulat orice sansa lui Florin pentru primarie ba mai mult el poate fi acuzat de multe nereusite si mizerii in nehoiu.Iubitorii de caini il vad vinovat pe Vice,pensionarii lui Ionescu sa nu-l vada,preotii sa nu-l vada adica i-a reusit.Milea are multe pietre de moara lanaga el.Gavriloiu,secretara chiar si vicele plus alti vanzatori care srvesc la mai multe porti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gavriloiu e pensionar! Vrea vice ? Ca am auzit ca vroia la baraj dar i au dat cu 😏 flitt!

      Ștergere
    2. Te enervezi degeaba...Mai bine nu postai comentariul si gata. Sau nu mai erau subiecte de comentat?!
      Asta e MP, iar cu anonim, care da in penibil...

      Ștergere
  24. A apărut " stie tot", dar stie prost.

    RăspundețiȘtergere
  25. Iar bagi ca anonim Dorule se vede ma ce dracu.

    RăspundețiȘtergere
  26. Dorule,și-a scos vicele postacii la atac? Observ că ai publicat comentariul referitor la informatorii tăi dar nu replici cu o confirmare sau infirmare. Ar trebui sa fi corect pana la capat.Eu vad asta ca bățul prin gard.

    RăspundețiȘtergere
  27. Vrem să știm ce chef! Sau au fost singurii participanți? :)))))

    RăspundețiȘtergere
  28. Ar fi tare ca PSD-ul să dea OUG cu desfășurarea în secții de votare separate pentru europarlamentare și referendum. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alte sectii in aceasi zi nu se poate. Lipsa spatii, logistica, presedinti vicepresedinti, sts, personal. E imposibil chiar daca ei ar vrea.

      Ștergere
    2. Acum 10 ani guvernul Boc a introdus prin OUG un articol în Legea privind organizarea referendumului (art.15 alin.1) care spune că în cazul organizării simultane de alegeri şi referendum, se folosesc aceleaşi secţii de votare. Deci înainte de modificarea lui Boc era imposibilul legiferat!

      Ștergere
    3. Sunt un penal căruia justiția independentă nu i-a ridicat dreptul de vot. Voi vota la europarlamentare dar nu vreau să particip la referendum, că doar sunt un penal, evident sunt în tabăra adversă celui care a propus referendumul. Voi vota cu penalii Norica, Barbu, Weber, Silaghi și Vosganian (Gerea nu prinde biletul în sanatoriu, nu este suficient de penal), că doar penal la penali trage!
      Dacă alegerile și referendumul se desfășoară în aceeași secție de votare simplul fapt că nu particip la referendum, boicotul fiind esențial în cazul unui referendum (asta am învățat de la preacinstitul Băsescu), cum îmi mai protejează statul opțiunea de vot? Dacă nu iau buletinul cu referendumul sau dacă îl iau este clară opțiunea mea de vot, este clar că votez într-o anumită direcție, practic este un vot la vedere, că de, societatea este atât de divizată încât nu mai există decât alb și negru și mi se pare ilegal și împotriva Constituției.
      Din aceste considerente mi se pare justificat ca alegerile și referendumul să se desfășoare în secții diferite de votare.

      Ștergere
    4. Optiunea de vot este protejata DACA VOTEZI !! Votul nu este obligatoriu asa ca nu poti fi sanctionat daca nu vrei sa votezi. Daca ar fi referendumul in sectie diferita si nu te-ai prezenta la vot optiunea ta nu ar fi la fel de clara de boicot? Asa ca nu este nicio problema.

      Ștergere
    5. Una e să nu te duci deloc la vot, nici la europarlamentare nici la referendum și alta e să te duci la europarlamentare și să boicotezi referendumul. Treaba-i clară. Ai votat cu PSD sau cu ALDE. Că doar nu te duci și votezi PNL sau USR și boicotezi referendumul!

      Ștergere
    6. De ce nu, esti oaie trebuie sa mergi doar cu cirdul?

      Ștergere
  29. Acum am inteles de ce Constantin ma evita ,chiar fugea de mine in ultimul timp!!!Deci, sa inteleg ca membrii de partid care vorbesc cu mine, sunt presati sunt amenintati!!!!!???Eu vorbesc cu mai multi fosti colegi si sincer parerea mea este ca doar prostii nu-si vorbesc pe apartenenta politica.Trebuie sa fi prost rau si jigodie mare!Nu uitati mai politrucilor ieftini ce sunteti,eu "m-am murdarit"politic pentru ca oamenii sa se vada la Nehoiu fara frica ca cineva il da afara, sau se exercita nu stiu ce presiune asupra lui.Cu Ciubuc pe care il musca de c....multi pe acolo,am fost coleg de clasa si de banca in liceu.As arunca cu pietre dupa el sa nu vorbeasca cu mine.Spre deosebire de multi Ciubuc este barbat nu tarfa!Am niste intelegeri cu anumite persoane cu care ma vad, sa nu discutam politica sau despre sefii lor ,chiar daca eu uneori ma mai scap si ii injur,ei nu comenteaza.Mai am acolo oameni, carora le-am facut bine si ar putea sa-mi spuna cate ceva.Vedeti familiile voastre.... unde si cu cine vorbesc.Acum partidul este schimbat radical ,polul de putere inclina spre altii.Au reaparut Gavriloiu,Miuta cumnata,Maaaaanu,alti PSD-isti plus dna Genilia. In perioada mea, ea fiind extrem de discreta,ba chiar voia sa demisioneze!!!!!Apropo!Cum se face ca nu este acuzata!!!??Sau poate dna chiar a dat atatea garantii ca nu-i torana lui nasu!Dca veti avea muuuuuult rau ,nu de la mine vi se va trage.Vedeti-va de partidul vostru,nu am cerut nimanui sa vina cu mine si din cate stiu eu, o doamna afirma ca nici nu-mi duce nimeni dorul.Asa ca, ce mama dracului aveti??PSD-ul de azi seamana cu psd-ul pe care il bateam pe unde apucam: cu Gavriloiu,Manu,Genilia,vedeti ca lipseste Toader,Dorel era simplu membru etcDaca ar fi trebuit sa toarne mie, ar fi trebuit sa ma urmeze acum, nu inainte de alegeri,atunci locurile vor fi ocupate.Daca ii dati afara maine, o sa-i iau!Pe aia cu loialitatea NU o sa-i iau si nici nu vor fi pe lista,pentru ca v-am spus ca EU voi face lista si la PSD!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-ati terminat cu turnatul. Ce draq sa toarne mai obsedatilor? Inca aveti sechele dupa regimul Corcodel. Ala mistocar sa-i bage in seama pe toti fraierii, cunoscand boala romanului de spionita le dadea acestora sarcini de informatori si tinte. De fapt nici nu-l interesa atatea persoane si nici nu-i prea credea pe spionii lui dar ii tinea ocupati si activati. Si Dorule daca ai ajuns la varsta asta politica si pui botul la toate balivernele aruncate aici de anonimi si te mai si enervezi, mai vorbesti si urat... Te certi cu fantome??

      Ștergere
    2. L-am vazut si eu pe Constantin intr-o zi fugind speriat. L-am intrebat de ce fuge, s-a oprit intr-un gang si mi-a facut semn sa ma apropii. Gafaia si se uita speriat in toate partile. Ce ai patit domnule cine te alearga, de cine fugi? Vreun elev nebun ? - Nu domnule doctor, nicidecum, ma urmareste Doru Muzgoci. = De ce te urmareste? - Din mai multe motive(pauza de tras sufletul). Vrea sa-mi smulga secretele strategiei noastre de campanie si ce e mai nasol, vrea sa ma duc la el in partid! - Inteleg. Si pana la urma de ce nu te-ai duce, e un partid la fel de onorabil ca oricare altul. - M-as duce dar am depus un juramant primarului, nu pot sa tradez. Si mai e ceva, mie imi place un colectiv,un birou numeros cu oameni scoliti sa avem ce discuta. Ce sa fac la Pro doar cu Muzgoci? De aia fug.... Ma uitam la el, bietul om s-a ridicat si s-a tot dus!

      Ștergere
    3. De un sigur lucru te asigur George,la noi nu ai sa gasesti oameni care sa elucubreze despre Europa cum se gasesc la PSD si din pacate foarte multi.La noi nu ai sa gasesti pleduarie pentru hoti si hotie ca la voi.Sincer iti spun,daca gandesti asa si tu, mai bine stai acolo!

      Ștergere
  30. Doru nu pune botul la baliverne ! Ca să știți și voi. Spune clar în fata, fără menajamente și asta va doare. Dacă nu era el câștiga Milea și PSD ul la... Vara. Acum îl mâncați pe la spate, ca i nebun,, etc. Voi stati pe scaune, va merge salariul în timp ce el are o firma și angajați. Voi trăiți pe banii noștri nu noi pe ai voștri,d n a secretara. Mai abține te puțin ca dai pe afara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine desteptule sa candideze Muzgoci si sa castige ca sa credem si noi ca el e miezul din dodoasca. N.am văzut pe niciun vot dedicație pentru Muzgoci.

      Ștergere
  31. O întrebare pentru toți acești tovarăși mâniosi care critică cu avânt celelalte partide, dacă psd-ul este de nota 10 cum se face că în județele unde au păstorit încă din anii 90 sunt cele mai sărace din țară în schimb baronii care au fost la cârma sunt cei mai bogați din țară ?

    RăspundețiȘtergere
  32. Mulțumim din suflet mult-iubitului tovarăș Liviu Dragnea și mult-iubitei tovarășe Irina Alexandra Tănase pentru producțiile-record de porumb și floarea soarelui - datorită lor viitorul luminos al copiilor noștri e asigurat !România , granarul Europei!

    RăspundețiȘtergere
  33. Mai auzi una, azi. PSD bordelul vedetelor ! 😜

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă sunt atât de mojici , curve și nimicuri de ce va simțiți amenintati?
      Oare de ce atacati aceasta categorie?
      Oare nu va simțiți cumva ...
      Zic...

      Ștergere
    2. Ce sa zici și tu. Ne este amenințată Libertatea!!! Viitorul copiilor este amenințat de voi care sunteți la putere, aleși după cum dați din coate și ce paturi umpleți. Nu aveți bun simt, copii medaliați servesc alte tari ptr ca niște incapabili sunt la putere. Sa va fie vouă rușine.

      Ștergere
    3. Bordelul este specific traseistilor ca voi. În PSD nu prea am vazut mișcări de trupe ca la alte partide.pnl de exemplu.asa ca bordel e unde e trafic mare se stie.

      Ștergere
  34. Cum sa faci mai zilele orașului în luna mai? Ce dracu mai Doru asa avizi de putere sunt? Chiar ne cred prosti?

    RăspundețiȘtergere
  35. Cum sa te lauzi ca reabilitezi camine culturale? Ce cultură se face in ele? M-am crucit când am vazut ce cultură se face la Casa de cultură! Ne cred proști de-a binelea!

    RăspundețiȘtergere
  36. Apoi cine dracu sa va mai înțeleagă?
    Vreti serbări in casa de cultură,vreti cumetrii in cămine culturale si Tot voi nu vreti sa se reconditioneze? De altfel comentați ca sunt in paragină.

    RăspundețiȘtergere
  37. Lasa ca faci tu cultură in pnl sa-i înveți cum se face "cultura" la DNA și ANI ca poate ei nu stiu toți. După mintea ta aia creată ce ar trebui să l demoleze și gata sau ce. Căminul trebuie reabilitat am vazut in Siriu și GTeghii căminele reabilitate și modernizare de toata frumusetea.au loc acolo nunti botezuri și serbările școlare cât și alte evenimente.de fapt și în căminul de la L Pripor se făceau nunti.sunteti prosti nu ca va cred ei, sunteti sigur.ce te afectează pe tine ca reabilitează casa de cultură și căminul cultural? Zi cu ce? Sa nu mai spui și acum ca tot din banii tai se reabilitează proasta ce esti.

    RăspundețiȘtergere
  38. Nu va credem, sunteti, din moment ce cultura nu inseamna nimic pentru voi. In caminele culturale se pot desfasura activități pentru unii "culți " ca voi, care habar nu aveti dar va dati cu parerea.

    RăspundețiȘtergere
  39. Căminele culturale reabilitate vor fi concesionate unora!! Magazine, birturi, jocuri de noroc. Sponsori în viitoarele campanii.

    RăspundețiȘtergere
  40. Daca e asa cum se aude ca Dul Posea se agața de Corcodel.pentru aceste alegeri..adio sustinerea mea pt pnl....sunt vecin cu Posea ...asa ceva nu se poate pentru cateva voturi ale lui sa te prostituiezi asa.soryy

    RăspundețiȘtergere
  41. S a facut de c...t pnl ul. Sa stai la pliante cu Corcodel, al bătrân? :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 40 la suta din romani il regreta pe Ceausescu si voi credeti ca se face de ras PNL cu Corcodel? Orice infractor isi are adeptii lui.

      Ștergere
    2. Aoleu,l-am vauzt pe Corcodel intrand in primarie!Fugiti o sa ia primaria din nou!Cam asta incercati sa spuneti,intr-o forma mai putin urat mirositoare!Ne place sau nu,a facut parte din comunitatea noastra,a fost sustinut de marea majoritate o buna bucata de timp,deci,despre ce vorbim?Nu mai fiti ipocriti!Ce daca a stat la pliante?Pliante a impartit si Pro Romania!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări