Consilier local ALDE Nehoiu, demisioneaza din C.L!

                             
Nu aveam cum sa las sa treaca o asemenea veste! Nu cunoastem "indemnizatia de transfer",nici motivele care au condus la aceasta decizie,dar fiind vorba de un consilier in mandat, putem deduce lesne si asa ceva.Cert este ca "adevaratii liberali"ALDE pierd un consilier in exercitiu pe dna Ilie Lucsica ,care demisioneaza din Consiliul Local Nehoiu si se inregimenteaza in" si mai adevaratii liberali"PNL, condus acum de fostul Presedinte Executiv al PSD Nehoiu dl Mircea Posea.Disputa pe oameni a celor doi milionari nehoieni, a inceput mai de mult.Mai ramane sa vedem si rezultate. Pana la urma ,"rezultatele vorbeste"!
                   PS;doar asta insemna racolare, conform dexului prezentat de dvs dna CT !

Comentarii

  1. Domnule Muzgoci, pana mai ieri spuneati ca sunteti obisnuit cu aceste mutari dintr-un pardit in altul si ca nu va mai mira nimic. Deci? Nu este o stire bomba! Este ceva normal pentru cine crede in ceva. Bravo doamnei! O stire bomba era daca ne spuneati ca a trecut Ciolacu la Pro!
    Va salut cu respect!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce, am spus eu ca ma mira cu ceva!Amdat o stire,o informatie.Lumea lucreaza cu stiri si informatii,ar trebui sa va bucure.Nu mi-am exprimat propriile convingeri sau pareri despre subiect.Un lucru va spun totusi:Nu cred ca va ramane nici aici !Chiar daca nu o consider o achzitie de marca,in consiliu am vazut ca mai misca cate ceva.

      Ștergere
  2. Apele sunt inca tulburi si mai dureaza pana se limpezesc...mai raman inca multe necunoscute...de ex vad ca nu a fost "racolat" stefan moiseanu deocamdata in nici.un partid....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moiseanu este un baiat bun,dar mai are sa confirme inca mult timp.Este abia la inceput.Sa-i vedem desprinderea de Corcodel.Cel care l-a lansat pe el in politica, este acum cu bagaje cu tot in tabara PNL-ului.Sunt achizitii pe care eu in calitate de conducator de campanii 2008-2016, i-am invins de cate ori ne-am confruntat.

      Ștergere
  3. Ne ai omorât Muzgoci!! 😜

    RăspundețiȘtergere
  4. Si doamna a schimbat cateva partide. Si de data asta a ales tot interesul personal.

    RăspundețiȘtergere
  5. O stire si mai si ar fi fost daca ne spunea cu cat a fost "cumparat" transferul lui

    RăspundețiȘtergere
  6. Parca lupta ta era cu Milea și PSD ul. Te a lăsat memoria sau ți e ciuda ca nu te a,, racolat, și pe tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar un fraer poate crede ca pe mine ma poate racola-cumpara sau infricosa cineva.Eu imi iau nu mi se da.V-am informat doar sau poate vreti un emargou pe aici!?

      Ștergere
    2. Ce dracu i ala emargou

      Ștergere
    3. Adica nu se mai tranzactioneaza marfuri.

      Ștergere
  7. Este posibil sa nu coste nimic sau poate au negociat o parte din indemnizatia pe care ar fi castigat-o intr-un an de de mandat, cat a mai ramas.Nu este nimic neobisnuit daca ne gandim,dar se practica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la a presupune pana la a ști concret e cale lunga mai Muzgoci

      Ștergere
    2. Stii...desteptule. cu 2 de i

      Ștergere
    3. Pentru cel de la 7.59... e cu un singur i! Daca e grea gramatica, găsești explicații pe google, cate vrei!
      "A şti are doi i doar la persoana a II-a sg., indicativ prezent şi conjunctiv prezent, forma afirmativă şi forma negativă (nu, la forma negativă nu cade nici un i! aşa cum tu cânţi nu devine tu nu cânţ, nici tu ştii nu devine tu nu şti).

      Indicativ prezent: (tu) ştii, (tu) nu ştii
      Conjunctiv prezent: (tu) să ştii, (tu) să nu ştii
      Viitorul format de la conjunctivul prezent: (tu) o să ştii, (tu) nu o să ştii

      În rest e şti, cu un singur i – la infinitiv şi la toate timpurile/modurile care se formează de la infinitiv, indiferent de persoană/număr.

      infinitiv – a şti
      viitor – vei şti
      condiţional prezent – ai şti
      verb + inf. – poţi şti"

      Ștergere
  8. Domnule Doru aceasta doamna nu cumva este cea care intro sedinta a C.L. ar fi afirmat ca e bine sa se inchida Spitalul Nehoiu..nu cred ca a facut mare lucru in vreun partid sau va face ceva ori unde s ar duce Dul.Mircea stie cred ca o va primi din mila .

    RăspundețiȘtergere
  9. Nici o pierdere. Doamna este cunoscută ca fiind un bun negociator.Se stia de mult de întâlnirile ei cu Posea si Corcodel.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce aveti? Care-i beneficiu ca ai cumparat o pe d na Luxica? Ia sa aud!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Se aude ca isi primeneste echipa PM. sunt pusi pe liber cei doi consilieri locali, ca trebuie sa vina alti doi din spate . Dupa unul din ei nu plange nimeni ca este un dezastru la locul de munca, dar celalalt e om cu bun simt. parca n-ar merita sa fie dat afara de unul care s-a inscaunat de nici o luna.Presedintele Romanescu nu are nimic de zis cu decapitarile astea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PNL mai are consilieri? Cine sunt?

      Ștergere
    2. Morarasu si a castigat locul în consiliul si sigur o sa fie pe un loc eligibil si la următoarele alegeri, în schimb celălalt nu cred ca are prea mari pretenții, în consiliu nu a venit din primele locuri

      Ștergere
  12. Sunteți invidioși pt ca nu a venit la voi. Doamna Lucsica a făcut treaba buna ca și consilier.Era printre putini care îi mai punea la punct pe cei de la PSD .Ceilalți își vedeau doar interesul .

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa nu vorbim de migrare politica aici căci nu sunteți străin de asta . Despre Stefan Moiseanu se știe ca e cu Milea și îl va susține în campanie.Intrebarea este cine sunt susținătorii dvs.acei "deosebiti"despre care ne tot spuneți sau sunt tot povesti?

    RăspundețiȘtergere
  14. "Indemnizația de transfer"a doamnei CTe o cunoașteți? Sau la ALDE nu știți ce fel de indemnizații se dau, doar știți tot ce mișcă la Nehoiu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mai pleaca si de la altii...DEMISII în bloc la Pro România: 600 de membri au plecat din partidul lui Ponta, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta suna, cum suna stirea de la Buzau cu "toti pnl-isti nehoieni au plecat in bloc".S-a dovedit ca nu-i chiar asa.Bravo Ponta!Personal, nu l-am vrut pe Elvis de la Viperesti in echipa Pro Romania de pe Valea Buzaului.Chiar daca nu am oameni acolo inca, nu-mi pare rau.l-au luat insa "curateii" de la ALDE.Daca era la noi incepeau cu 'aveti toti penalii"etc.

      Ștergere
    2. E o stire difuzata de toata presa ieri. Presa nationala desigur nu se compara cu presa nehoiana, mai dezinformeaza!

      Ștergere
  16. ALDE nu prezinta mare interes pentru DM, nu este asa "periculos" ca PNL.ul. In PNL din cate vad s.au inscris oameni destul de influienti si capabili. Vom vedea pana la sfarsit ce va iesi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M ati omorât cu oamenii ăștia influenți si capabili! Poate foști influenți si destui incapabili,angajați obligați să stea drepți în fața patronului si foști pupincuristi ai regimului Corcodelist, actuali sponsorizati de șeful cel mare, MP.

      Ștergere
  17. E o pierdere pentru Alde, doamna Ilie o sa aduca de 2 ori mai multe voturi decât CT. A fost un schimb reusit pentru MP

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce treaba are CT cu plecarea lu doamna Lucsica? Eu stiu ca doamna a vrut să vină La PNL de cand era Cristina presedinte.

      Ștergere
    2. Doamna Luciscica aduce mai multe voturi si decât Posea. Este foarte cunoscută.

      Ștergere
    3. Lucisica ,da LUCSICA cam cât Posea.Familia si vreo câțiva debusolați

      Ștergere
    4. De ce nu s a dus decand era CT acolo? Pentru ca era cineva care i lua "maul",doamnei Lucsica. Nu mai cuprindea șefia...

      Ștergere
    5. Si Musca este foarte cunoscut. O fi asta vreun criteriu?

      Ștergere
  18. D le Muzgoci era și normal ca dl. Posea sa își întregească echipa. Dacă dansul a considerat ca d na Lucsica este foarte bună în ceea ce face și nu cred ca s a înșelat fiind un bun om de afaceri , nu este cazul sa aruncam cu mizerii în doamna. Probabil vor mai fii oameni care vor veni lângă dl. Posea asa cum vor veni și lângă dvs. Asta este politica dar să ne vedem lungul nasului și sa nu aruncam cu mizerii în cei cu care ne întâlnim zi de zi și cu care conviețui. Haideți sa facem politica la alt nivel, exact cum ați spus dvs. Lupta politica o facem cu oameni oameni buni, Onești asa cum este și d na. V am respectat faptul ca a-ți plecat din PSD, un partid pe care pe plan local dvs l ați ridicat și ați avut un aport maxim la alegerea lui Milea ca primar. V am mai spus dacă nu erati dvs nu era nici Milea primar, bântuia printr un cătun si ne canta pe la uși de paste și Crăciun. Va doresc succes știu ca sunteți un bun organizator și om politic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mari pnl isti, pun pariu ca nici habar nu aveti cand și unde a murit Brătianu.

      Ștergere
    2. Ce va spuneam eu? Muzgoci l-a facut primar pe Lungu, Muzgoci l-a facut primar pe Milea, daca ridica doua degete sus, Muzgoci o sa-l faca primar si pe Posea! E un har de la Dumnezeu. Si cand Domnul iti da un har, zice cu acest har sa faci bine oricui, numai tie nu vei putea. Eu zic care vrea primar sa faca o cerere si sa se prezinte la Muzgoci.

      Ștergere
    3. Da cred ca dna Lucsica mai lipsea, acum s-a intregit echipa!!! Stop joc, avem echipa intreaga dati drumul la joc sa fluiere de start.

      Ștergere
  19. Vreau sa precizez ca nimeni nu a aruncat cu "noroi"in dna.Mai mult, eu am scris pozitiv despre domnia sa, desi personal nu prea suntem prieteni ,dar nu dezvolt subiectul acum.Sunt pareri in limitele decentei, acceptate de codul politic ,unde iti asumi cand intrii in atentia publica.A doua chestiune este ca as dori sa va rog sa renuntati la "domnul este un bun om de afceri" si "se pricepe".Nu este singurul om de afaceri si nu confundati administratia publica cu afcerile civile.Au mai fost oameni de faceri la fel de mari care spuneau ca vor conduce din restaurant primaria.Deocamdata sunteti la invatacei si succes.Mai multa modestie si moderatie nu strica.Eu am spus ca il aporeciez pe dl ,dar as dori va rog sa scrieti in alta parte unde se accepta ode,pentru ca aici blogul a "devenit toxic" cu toate ca este urmarit de mii de "toxicomani".Milea este primar ales,am fost in echipa cu el si este primar in exercitiu.Nu aruncati dvs cu laturi in primar, pe care liderul dvs il vede ca principal competitor anul viitor,deci are sustinere populara.Cat de bun sunt vom vedea,cat de bun am fost,nu stiu, nu am o diploma de recunoastere oficiala.Unii spun ca nu am niciun merit,doar eu spun altceva din patru in patru ani.Sanatate multa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e Dorule, nu mai promova atât pnl, ti-au cam jignit blog-ul.am o presimtire ca o sa faci echipa cu pas, nu stiu de ce dar asa simt.

      Ștergere
    2. Daca a jignit blogul sau ziarul online cum ii mai spune cineva,a gresit.De altfel este si treaba lor nu a mea!

      Ștergere
    3. Dl Muzgoci daca aveti onoare de ce nu recunoasteti ca in 2016 cand Milea a fost trimis in judecata ati dorit din tot sufletul sa candidati din partea PSD pentru primar. De ce nu recunoasteti daca sunteti un om corect?

      Ștergere
    4. Sa intelegem ca publicarea acestui mesaj inseamna recunoastere implicita!

      Ștergere
  20. Te ai dat cu Milea! Mare om politic ești!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nici nu m-am "dat",nici nu m-am departat de Milea.Nici cu altii carora le-am incurajat actiunile nu m-am dat.Nu am niciun fel de retineri fata de niciunul.Ii cunosc foarte bine pe toti competitorii din Nehoiu.Se pare ca de data asta,norocul nu va mai juca un rol decisiv anul viitor.Va decide talentul personal si echipele din jurul candidatilor!Nu va castiga niciun politician nou aparut pe scena politica nehoiana! Cine va avea rabdare ,va castiga pe termen lung,asa cum este si firesc sa se impuna un politician.Daca vor avea aparitii pasagere vor capota!

      Ștergere
    2. Va urmaresc si citesc cu atentie.V-ati schimbat optica si parerile,sa spun asa,incepand cu ultimele articole.Va inselati daca dvs credeti ca nu se vede.Nu stiu ce s-a intamplat,dar Milea a castigat destula experienta in 6 ani,mult mai multa decat dvs in 12,de cand sunteti om politic.

      Ștergere
    3. Dorule raspunsul tau este clar.Milea este un baiat bun.Cred ca te primeste inapoi.E buna asta cu rabdarea si talentul.

      Ștergere
    4. Aoleo,mi s-a luat de pe inima.Am crezut cas o sa raman pe dinafara!Acum este bine!OF!

      Ștergere
    5. Eu parerile mi le pot schimba, pentru ca nu sunt prost,dar niciodata convingerile!

      Ștergere
  21. D le Doru ce ne facem cu vicele ca am înțeles ca și muta afacerile în bv ca și a luat apartament de 80 000 euro. De unde domnule atâția bani ca e bugetar și mașina scumpa. Noi trăim de pe o zi pe alta și alții sa lăfăie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca muncesti ai,daca nu s-ar putea sa nu ai... noroc.....ghinion,ca sa citam din clasici in viata!

      Ștergere
    2. Si a luat si vila in Sinaia si apartament în București. Si mai are 2 masini de epoca, luate de la Țiriac,pitite de ochii trecatorilor! :)))

      Ștergere
    3. Din nefericire pentru tine, omul are firma de vreo 20 ani. Te poti interesa usor, daca vrei...

      Ștergere
    4. "Daca muncesti ai,daca nu s-ar putea sa nu ai"; muncim domnule Muzgoci, muncim. Va rog respectuos sa.mi faceti un calcul simplu, cu 1800lei/luna ( sau mai bine zis pe Pamant, in Romania zilelor noastre) trebuie sa mancam, sa platim apa, curent, rate, abonamente( telefon,tv, internet), mai avem si copii in scoala/facultate, etc, nu imi permit sa mai schimb vechitura de masina (2000an de fabricatie), mobila se deterioreaza si dumneavoastra imi spuneti ca daca muncim avem daca nu, nu? Domnule Muzgoci, v.am apreciat mereu, dar acum mi.ati cam iesit de la inima! Nu toata lumea poate fi functionar public, nu toata lumea poate avea o societate cu profit mare, din ceea ce vad bogatia vine doar la cei care lucreaza pt si cu statul! sau care fac evaziune! si eu muncesc cinstit pe 1800lei si nu sunt singurul! Asa ca dragi romani, dragi nehoieni, aveti mare grija pe cine votati! Din 90' suntem satui de promisiuni!

      Ștergere
    5. Nu mai suntem pe timpul comunismului sa muncim toti la fel si sa avem toti la fel adica mai nimic. Capitalismul a adus cu el si indreptarea multor tragedii si jafuri facute de comunisti si rusi. Niste averi sau intors la familiile de drept, alti oammeni inteligenti care nu au vrut sa fie salariati si-au facut propriile afaceri, la unii le-au mers la unii nu. Avem obiceiul sa-i invidiem doar pe cei care au reusit. Sunt multi care nu au reusit si de rusine sau ambitie multi au plecat in strainatate. Tu omule care te plangi ca muncesti pentru 1800 lei ce ai facut cu viata ta? Ce ai riscat, ti-ai pus vreodata casa gaj la banca sau te-ai rugat de cineva sa te gireze sa pornesti o afacere? Ai stat cu inima in gat ca nu-ti intra banii in cont de la vreun client si nu o sa ai de salarii sau taxe la stat, ai muncit luni de zile 20 de ore pe zi fara sambata fara duminica, fara concedii sa-ti vezi mica afacere mergand? Daca raspunsul e NU atunci ramai salariat pe 1800 de lei si nu te vaita ca munca ta nici nu aduce mai mult decat aia 1800 niste taxe la stat si cateva sute uneori patronului. E usor sa zici "au ca au furat" dar nu mereu e si corect sau drept. Mai ales pentru acei majoritari care nu au facut niciodata afaceri cu statul ...

      Ștergere
    6. Nu aveti dreptate si o spune tot un patron.Ati primit prea usor banii si de aceea ganditi asa.Societatea este impartita, in asa fel inacat, sa depindem unii de altii.Dvs vorbiti despre cel care este doar muncitor ca si cum nu ar fi reusit in viata!!!!!Dar daca muncitorul are acasa doi copii ,unul doctor,unul profesor si unul mecanic nu inseamna ca omul acesta a reusit in viata?Eu cred ca chiar mai bine.Dar daca patronul mai are si un prost acasa ,as vrea sa-mi spuneti mie, cine este mai fericit?Cine a reusit in viata!Patroneala asta, este o chestiune de curaj,de asumare,de noroc si dupa aceea de istetime.Credeti-ma!

      Ștergere
    7. Aveti obiceiul neinspirat sa fiti superficial dle Muzgoci. este pacatul celor prea plini de sine. Nu ati citit cu multa atentie comentariul meu. Nu am facut o pledoarie pentru patronul fericit sau salariatul nefericit. Am spus si stiu ce spun ca in Romania salariatii vad patronul ca pe un hot parvenit, prost-norocos sau mostenitor cu acte false, etc. Anonimul de mai sus spunea ca e incorect sa spui "daca muncesti ai" si v-a certat ca el munceste si nu are. Nu poti reusi sa fii multumit in viata daca astepti doar sa-ti creasca salariul. Domnul crede ca nu se poate imbogati decat cel care lucreaza cu statul sau cel care face evaziune. Daca dintr-un populism ieftin tineti sa-i dati dreptate nu aveti decat, eu pot sa-i dau exemple de oameni care nu au acceptat sa se tanguiasca de faptul ca au salariu mic ci au avut ambitia sa-si schimbe soarta. Daca au copii doctori sau prosti poate mai depinde si de acei copii. Si asta nu ar trebui sa le umbreasca lupta lor de a nu accepta o viata in saracie.

      Ștergere
    8. Da, am avut si inca am casa pusa gaj, masina nu mi.o ia nimeni in calcul. Nu am abilitatile unui administrator de firma sa.mi pot cumpara una noua sau relativ mai noua. Si da, am avut si firma, dar din cauza controalelor trimise de altii de culoare "rosie", din cauza unor amenzi inventate, a trebuit s.o inchid! Nu am avut atatea pile si am refuzat sa pup in fund primari sau de pe la CJ! Avocatii mi.au luat destui bani! Asa ca, mai lasati.o cu noptile nedormite si cu grija angajatilor! Stiu cum e sa muncesti mai mult de 20 de ore si sa mananci pe fuga! Nu am avut rude nici in guvern, nici in CJ si nici in institutii ale statului. Scutiti.ma cu chestii ieftine, vad cum merg treburile in judet! Va urez sanatate ca sa va duceti afacerea mai departe! Rezultatul il vad din ce am lasat in urma! Si inca o cheatie, oamenii ma stimeaza si respecta! Nu ma injura, poate trageti o concluzie.

      Ștergere
    9. Insist sa va spun ca sunt inspirat.Acum a vorbit doar salariatul din dvs.Nici macar nu v-ati referit la cele spuse de mine.Pentru ca erau argumentate si nu erau rodul gandirii unui superficial.

      Ștergere
    10. Nu v.am raspuns dumneavoastra, domnule Doru. I.am raspuns patronului de mai sus care ma face pe fata sclav! Domnia sa poate are mai multe pile si nu.i pasa de controale si autorizatii. Poate a avut cumnati, parinti sau alte rude bogate sau infipte bine in institutii si nu duce grija ca poate falimenta. Acea gandire distructiva o au foarte multi in aceasta tara, manelizata, pesedizata si lipsita de interes pentru unii. Apropo, la majoritatea patronilor i.am auzut behaielile lui salam si guta... in rest, no comment! Succes in afaceri prospere, cu statul, cu lemnele si cu ce se mai poate fura!

      Ștergere
    11. Cand fara sa ma cunoasteti spuneti ca am primit bani prea usor si ca nu am dreptate apoi mai incolo ca muncitorul care are 2 copii din care unul doctor unul profesor si unul mecanic(dupa aritmetica mea fac 3) eu va aduc argumente ca sunteti superficial. In al doilea rand imi spuneti ca societatea e astfel impartita incat patron fara muncitori nu se poate. Eu va spun ca se poate. Eu lucrez cu sotia , o vanzatoare si un necalificat si firma noastra are o cifra de afaceri de 20 miliarde vechi cu profit brut 4 miliarde. Si nu fac afaceri cu statul, nu fac bisnita cu energie ci fac productie. Daca ma chinui un pic pot sa-l dau afara si pe necalificat ca oricum e numai cu ochii pe ceas si telefon. Domnul de mai sus care se vaita ca munceste pe 18 milioane acum spune ca a avut firma inchisa de "dujmani" binenteles. Amenzi inventate, statul paralel, chestiile stiute. N-am auzit pe nimeni, fratilor am dat faliment ca nu m-am priceput sau ca am cheltuit banii imprumutati aiurea si mi-au confiscat bancile tot. Nu auzi asa ceva. Domnule daca vreti mai mult veniti la mine, va spun o meserie in care sa va specializati, nu va ia mai mult de 2-3 luni si apoi va iau pe 2500-3000 lei pe luna pentru inceput. Munca fizica dar calificata, curata, la costum. In viata important e sa vrei si sa pornesti.

      Ștergere
    12. V-am spus eu dle Doru care e parerea unui muncitor despre patroni? Poftim dovada, patronii e prosti, asculta behaielile lui Salam in rest nimic!! Se pare ca nu se poate sa discutam onest. Inteleg de ce ati ajuns sa va chinuiti pe salariul minim, nici nu meritati mai mult sunteti o baba carcotasa si vaicareata. Imi puneti in gura cuvinte pe care nu le-am spus, insulte pe care nu vi le-am adus. Nu v-am facut sclav nici pe fata nici pe spate, fiecare avem de ales ce facem cu abilitatile noastre profesionale. Cica eu am gandire distructiva, cand el crede ca numai daca ai cumnati, pile sau relatii poti sa ai o afacere cinstita si prospera si tot eu sunt ala manelizat, pesedizat si nu mai stiu cum! In principal cand pornesti o afacere trebuie sa fii foarte bine documentat, sa cunosti legislatia in domeniu si sa o respecti. De asta mie nu mi-e frica de controale, sunt mai bine pregatit decat cei care vin in control. Si mai cred si in justitie, o amenda se poate si contesta si nu-si produce efecte pana la sentinta finala. Dar oricum va explic degeaba dvs. o sa veniti tot ca "las' ca stiu eu, ca pile, ca relatii, ca etc.". Tocmai asta e o gandire defecta care sperie si descurajeaza oamenii si in special tinerii sa porneasca o afacere pe propriile forte si sa ajunga ca tine sa se vaite ca nu-i ajung banii de facturi mancare si caiete la copii. Succes domnule muncitor care ascultati Vivaldi.

      Ștergere
    13. Multumesc de sfaturi, chiar nu am primit sfaturi mai bune! Si da, ascult muzica clasica! Si asta nu deranjeaza pe nimeni! Ma bucur ca puteti avea acea cifra de afcere impreuna cu sotia si un angajat necalificat, la costum! Bine ca e inteleasa perfect privatizarea de dumneavoastra, de dupa 90. Eu muncesc cinstit si nu dirijez angajatii dupa bunul meu plac, sunt respectat de angajator si nici nu.l pup in dos. Nu m.am referit la dvs ca ati fi manelist, am spus.o la general, asta aud din majoritatea masinilor pe care le conduc unii patroni. Inca o chestie, sunteti mai anonim ca mine!!! Daca aveti boase asa mari, semnati.va cu numele adevarat, de patron!!

      Ștergere
    14. Boasele mele sunt potrivite spre interesante pot sa zic dacă ești curios. Dacă numele George te-a scos din anonimat atunci eu ma numesc Vasile si ma bucur ca nu mai sunt anonim. Sa inteleg ca refuzi oferta mea de angajare. Ma asteptam! Dar iti dau o veste proasta, săptămâna asta a fost oferta de forță de muncă la CCI Buzău cetățeni din Nepal și India. A fost bataie pe ei s-au epuizat in 10 minute. Cred ca vremurile în care patronul roman se ruga de meseriașul roman sa se angajeze se apropie de final. Eu ascult techno-pop. Chestie de gusturi.

      Ștergere
    15. Sa ma angajez la Anonim SRL, da, poate imi spuneti si obiectul de activitate si ceva de prin fisa postului, poate pica pe pentru calificarile pe care le am, domnule "Vasile".

      Ștergere
    16. Vedeți d le George cum sunteți tratat de cei ce ne conduc?Daca ai, ai dacă nu, poți sa mori cui ii pasa. Le pasa doar la vot sa și mai asigure un mandat. Cel ce postează aici nu e patron sigur e bugetar cu boase mari. I s au lipit de scaun sau i au ajuns în cap. Vai de voi, va veni ziua când copiii nostri va vor scoate afara din tara cu furci și topoare ca altfel nu se poate, comuniștilor Mai aveți sa luați pielea de pe om, cum va mai răbda D zeu, sunteți criminali de nație romana, rușine sa va fie

      Ștergere
    17. Vedeți d le George cum sunteți tratat de cei ce ne conduc?Daca ai, ai dacă nu, poți sa mori cui ii pasa. Le pasa doar la vot sa și mai asigure un mandat. Cel ce postează aici nu e patron sigur e bugetar cu boase mari. I s au lipit de scaun sau i au ajuns în cap. Vai de voi, va veni ziua când copiii nostri va vor scoate afara din tara cu furci și topoare ca altfel nu se poate, comuniștilor Mai aveți sa luați pielea de pe om, cum va mai răbda D zeu, sunteți criminali de nație romana, rușine sa va fie

      Ștergere
    18. Am uitat un amanunt important , ca sa fac acea cifra de afaceri an de an mijloacele fixe si circulante sunt in valoare de 700.000 euro bani capitalizati cate putin cate putin din 1999. Cu leasinguri, linii de credit, multa munca si multa incredere. Si cu controale fiscale corecte la fiecare cerere pt returnare tva.

      Ștergere
    19. Anonimul de la 15,49 cu marmelada in loc de creier nu poate face diferenta intre un administrator de firma si "cei ce ne conduc". Eu nu conduc pe nimeni domnu revolutionar cu furca si topor in loc de pix sau stilou. Si nici nu tratez pe nimeni. Daca eu care sfatuiesc tinerii sa aiba curaj si sa faca o afacere sa nu depinda de un salariu amarat sunt comunist atunci tu habar nu ai nici de politica nici de economie, bagi toata ziua gascani la 2,5 l de bere!! Vai de copiii vostri daca va mostenesc prostia.

      Ștergere
    20. Cand o sa aveti asa ceva in Nehoiu, maine ma intorc. O sa.mi vand apartamentul din Brasov, o sa.mi fac din nou buletin de Nehoiu si o sa ma angajez la dumneavoastra domnule, "Vasile".

      Ștergere
    21. Ala de la 15,49 da prost! Alunga patronii din tara cu furci si topoare acuzandu-i ca sunt comunisti!! Si tu ce faci pe urma dobitocule cand se vor nationaliza iar proprietatile cu exceptia locuintelor de domiciliu? Unde vei lucra, nu la comunisti la CAP? Cum dracu pot folosi computerul uni care habar nu au ce e ala comunism si ce sunt comunistii?

      Ștergere
    22. Cred ca obiectele de activitate ale firmei mele depasesc ca numar calificarile tale deci e mai simplu sa ti le dezvalui tu! Crezi ca s-a intalnit H cu P? Mai nea Georgica ma...

      Ștergere
    23. Vasilica, lauda de sine nu miroase a bine! Cine te crede cu balivernele tale, cu cifra de afacere cat china, cu un necalificat la costum, sa fim setiosi, chiar nu s.a intalnit H cu P! Pot exagera si eu, dar nu in acest fel. Nici macar n.ai avut tupeu sa.ti spui numele, Anonimule! Anonime sunt si afacerile si obiectele tale de activitate! Lasa.ne cu lauda ta ieftina, revino in 2019!

      Ștergere
    24. Georgica eu nu am zis ca am firma la Nehoiu si nici nu am exagerat cu nimic. Hai sa zic ca necalificatul meu nu lucreaza chiar la costum ci la salopeta noua dar ar putea si la costum ca mijlocul lui de productie este nou si in garantie. Recunosc ca face o munca de calificat dar daca nu are nicio diploma!!? Daca imi lasi un nr de telefon te sun cand ajung prin Brasov sa-ti demonstrez ca sunt cat se poate de sincer. Daca te tine putem pune si un pariu.Nu vreau sa-mi fac reclama pe blogul lui Doru, n-am nici un interes.P.S. Vin si cu bilantul cald la 2018. Vasile.

      Ștergere
  22. La o pensiune din zona, s a discutat ca Milea va fi candidat ALDE iar Constantinescu candidat PSD. S a discutat și despre dvs, cam ce ați dori. Milea a sărit ca ars ca dvs ați vrea vice ,Constantinescu nu era de fata. Dar el a zis ca sigur va candida din partea PSD ptr ca Milea nu prea ar mai vrea,, ca ii este frica sa nu piardă. Sursa e sigura vom vedea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai sterge microfoanele alea de praf ca ai auzit prost. Si l-ai dat de gol si pe patronul pensiunii, nu se mai duce nimeni acolo daca se aude ce se discuta la secret. 007 ce esti!

      Ștergere
  23. Oamenii discuta verzi si uscate.Daca voiam vice,eram vice,asa ca nu se sustine varianta surselor dvs.O zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  24. Am auzit și eu ca Milea s ar duce la ALDE, de alții nu știu. Dar asta se tot zvonește ca și Tanaseasca cică ii face lobby . Naiba știe ce o mai fi.

    RăspundețiȘtergere
  25. Știu ca PSD va pica și vrea sa și asigure încă un mandat, e părerea mea. Cu alde cu pro cu cine o fi. Dacă îl iei Muzgoci ai pierdute 4 voturi din fam mea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 4 voturi, tu parintii si soacra-ta! Restul nu voteaza ca tine.

      Ștergere
    2. Doar de un vot poti fi sigur.

      Ștergere
  26. Mie doamna asta Lucsica imi provoacă scârbă. Doar ce am intrat pe fb si ca de obicei ma iau pe sus postarile disparate ale celor din PNL. O campanie mai agresivă nu am trăit. Doamna in cauza s a apucat serios de treaba si posteaza despre proasta guvernare PSD-ALDE . Păi bine mai doamna nu cumva dvs ati fost toata perioada asta la guvernare și v ati luat o indemnizație de consilier, Sau coalitia guvernează prost de ieri de cand v-ati anunțat demisia? Apropo de ce ati plecat din ALDE?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă nu ți plac postările pnl de ce nu le blokezi sau de ce le citești? Scoate din lista pnl istii și stau cu PSD istii sa te simți bine. Exista soluții pentru orice

      Ștergere
    2. Ete d aia a plecat ca să nu mai dormi tu de ciuda.
      😄

      Ștergere
  27. Domnu Doru Jarcau Romica prietenul dumneavoastra este liderul USR la Nehoiu.In actuala conjuctura la Nehoiu USR va lua un scor peste PNL al lui Posea Mircea.Pun ramasag.

    RăspundețiȘtergere
  28. 1 aprilie ziua păcălelii! Reabilitare Casa de Cultura ! Ha ha ha

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha ha!
      Ca sa începi o lucrare de asemenea importanta, se urmeaza niste pași,ca doar n o face cu cei de la 416. Ușurel, nu va impacientati!

      Ștergere
    2. Ma gândeam și eu, zic sa vezi ce selfie fac de pe Casa de Cultura _reabilitata, vocsita frumos, unsa podeaua cu motorina. Îl și vad pe Milea tăind,, panglica, , și dând cu artifice. Iuhuuu.. Zi tun, mai Bobita nu i așa ? 😉

      Ștergere
  29. D le Doru parca spuneați într un articol anterior ca vor urma multe dosare penale ale unora din primărie, inclusiv Milea..sau e, primar în exercițiu,, ca să citez un clasic în viata Unde s domnule ? Sau acum nu mai sunt ca vulpea a ajuns la struguri 🍇

    RăspundețiȘtergere
  30. A revenit dl MP! Evident, cu anonim! Este răspunsul, evident, a unui mare clasic in viata,la o postarea de a d-lui Muzgoci! Ne am obisnuit cu stilul dvs, d-le Posea!

    RăspundețiȘtergere
  31. Ceva filtre, cât de cât!
    Sa nu -i ia cu leșin, de la toxiinfectie virtuală!

    RăspundețiȘtergere
  32. Aveți impresia ca le știți pe toate, d le Muzgoci. Ce nu știți este ca aseară s a discutat la centru, posibilitatea trecerii lui Milea la ALDE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La centrul cui? Al galaxiei, sau al Pamantului?

      Ștergere
  33. La primaria nehoiu se fac numai nefacute. O sa va spun cateva. Hai sa discutam despre cele 2 ANL uri. In primul rand sunt chiriasi cu chirii foarte mari ( am lista in fata: sunt persoane cu datorii de 5.000 lei , 3.000 lei, etc ) E corect ? De ce se intampla asa ceva ? Cei mai multi sunt de la anl ul din piata.De ce nu se iau masuri ,pt ca sunt oamenii primarului, evident. In al doilea rand: in anexa la hcl prin care se stabileste chiria pt ap din piata, sunt trecute eronat nr camerelor la ap,eu am CF - ul si stiu ce vorbesc. In al treilea rand, la anl ul din centru, de langa spital, chiriasii sunt nemultumiti. Spun ca platesc chiria foarte mult, in mod gresit. De ce? Chiria se plateste in functie de suprafata ap. In suprafata trecuta in contractul de inchiriere, sa trecut si suprafata liftului, casa scarii , ceea ce nu e legal, nu e corect, ( la anl ul din piata nu sa procedat asa). Alea sint cote parti comune, plateste chirie pe ele, am intrebat la ANL Bucuresti. Am raspunsul in acest sens. Mi sa spus ca primaria nehoiu NU a procedat corect cand a incheiat contractele de inchiriere, si TREBUIE REFACUTE CPNTRACTELE DE INCHIRIERE CU SUPRAFATA CORECTA, REALA. ( la anl ul din piata sa procedat corect). Cum sa aiba o garsoniera in 28 E 60,42 m.p. ? cand in realitate are 39 m.p. ? Un ap cu 2 camere 87,67 m.p. ( in realitate 72 m.p.,si un ap cu 3 camere 118.21 m.p.in realitate 90 m p. INCREDIBIL..Va dati seama cat incaseaza primaria nelegal de la amaratii astia? De ce nu se calculeaza corect chiria, in functie de suprafata trecuta in cartea funciara? Sa solicitat de mai multe ori dlui primar acest lucru, dar fara nici un rezultat. Sa mearga in bloc sa ceara votul, atunci sunt buni amaratii aia. O sa public lista cu datornicii chiriasi din ambele blocuri. O sa va cruciti. RUSINE .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbesti prostii, prietene.

      Ștergere
    2. Asa este. Am vazut si eu hcl urile. Am vazut si ap de la ambele blocuri ap de la anl ul din piata sunt in realitate mai mari decat cele din bl 28 E . dar in hcl prin care se stabikeste chiria, cele din centru sunt mult mai mari decat cele din piata. Nu am inteles de ce. Greseala la primarie. E pacat ca greseala asta este platita luna de luna de catre chiriasi. Dar nu intereseaza pe nimeni. Nu poti sa spui ca garsoniera din Bl 28 E are 60 m.p. sa fim seriosi. Sau ap cu 2 camere 97,56 mp si 87,23 mp. FALS. dar pe baza suprafetelor astora eronate platesc oamenii aia o carca de bani.

      Ștergere
    3. Ati nimerit bine, aici se rezolva si problemele locative ale cetatenilor. Are cineva probleme cu catelul vecinului, cu mirosuri neplacute, galagie pe scara? Poftiti aici la avocatul poporului! Si nici macar nu sunteti membru de partid. Cat tupeu!!

      Ștergere
    4. Asa va trebuie daca ati ales ca primar un om care nu vede problemele voastre, practic nu il intereseaza decat sa incaseze salariul ala URIAS.

      Ștergere
    5. Le-a vazut Corcodel, problemele noastre, doar el saracutu știa nevoile noastre.Cred ca va orbeste setea de putere de nu vedeti realitatea!
      o sa va convingeti după alegeri, asa cum v a lăsat balta după ce n a prins trenul in 2016, și el saracutu si-a băgat banii in buzunar si i a investit in spatiu de la piata.Corcodel e cel mai bun negociator și cel mai mare profitor, daca nu ar avea de castigat nu se alia cu Posea stati linistiti, cunoastem marfa!

      Ștergere
    6. Anonim de la 12.04.2019, 22,09 te intreb si io: unde in alta parte sa ma plang? Am fost la primarie cu problema ANL ului si dl primar nici nu ma bagat inseama. Mia spus sec: o sa rezolvam. Pai cand dl primar ? Ca au trecut ani, nu 30 de zile termenul legal de a raspunde la o solicitare. Asa ca, stimate anonim daca taceai filosof ramaneai. Ai vorbit, exact cand trebuia sa taci. Dar probabil esti postac PSD.

      Ștergere
    7. Anonim de la 12.04.2019, 22,09 te intreb si io: unde in alta parte sa ma plang? Am fost la primarie cu problema ANL ului si dl primar nici nu ma bagat inseama. Mia spus sec: o sa rezolvam. Pai cand dl primar ? Ca au trecut ani, nu 30 de zile termenul legal de a raspunde la o solicitare. Asa ca, stimate anonim daca taceai filosof ramaneai. Ai vorbit, exact cand trebuia sa taci. Dar probabil esti postac PSD.

      Ștergere
    8. Prostule daca s-a facut o ilegalitate dute draq la politie sau la parchet si fa plangere. Doar nu vrei sa se ancheteze primarul singur si eventual sa se gaseasca vinovat si sa va dea si banii inapoi. Sau dute la un avocat sa te sfatuiasca, te costa 20 lei ora. Va lamentati ca niste babe analfabete, ce sa facem ce sa facem...

      Ștergere
    9. Stimata dna secretara, vorbiti frumos.Sunt problemele cetatenilor din acel bloc pe care primarul NU VREA sa le rezolve. Ce reeaba avrti dvs, stimata dna postace a prinarului? Stati in banca dvs..daca aveti.

      Ștergere
    10. Oricum neam adresat ANL ului si prefecturii, dna secretara, ca vad ca va intereseaza.

      Ștergere
    11. Poate v-a scris altcineva petitia ca altfel nu intelege nimeni nimic. Tutanilor.

      Ștergere
    12. Doamna secretara, încă odată va rog sa nu mai jigniți.Oricum dv nu înțelegeți nimic,poate dv înțelegeați ceva daca tema petiției iera alta(s.x)

      Ștergere
    13. Tutana esti dumneata. Ei nu sunt tutani. Sunt niste oameni cu venituri mici, care sunt nedreptatiti cu privire la modul cum li sa calculat chiria. Nu stiu care e treaba dumitale de te bagi unde nu iti fierbe oala. Daca ai fi fost in locul lor faceai ca trenul pe aici. Acum, ca esti postaca primarului, jignesti oamenii. Urat. Li sa trecut in contracte o suprafata mai mare decat este in realitate. Pe baza acestei suprafete mai mari, platesc chiria mai mare. Ce e greu de inteles? Sau adresat primarului scris si verbal si primarul NU vrea sa rezolve problema. Este vorba de 15-20 m.p. la fiecare spatiu locativ. Asta inseamna ca platesc lunar chiria cu 70 lei mai mult. Tie, dna postac al primarului,tiar conveni ? EVIDENT CA NU.Asa ca mai bine...

      Ștergere
    14. Cum sa aiba dna postac al primarului garsoniera din anlul de la spital 60 m.p. Crezi ca aia de acolo nu au ruleta ? ha ha ha. Ce postac are si primarul.

      Ștergere
    15. Dl Doru, oamenii astia au dreptate. Nu e corect cum a calculat Milea chiria pt ei. Nu are cum sa fie suprafata unui ap cu 2 camere de langa spital mai mare decat unul cu 3 camere din anl ul din piata. In piata camerele sunt mai mari, sint 2 debarale, 2 bai, sus 1 baie, o debara. De cele cu 3 camere nu mai zic: cum sa aiba 118 m.p ? E strigator la cer. Cum sa aiba o garsoniera 60 m.p. Nu e corect. Am inteles ca s au adresat ANL. Bucuresti. E normal sunt banii lor in joc. Nu are o garsoniera 60 m.p ( in realitate are 39 m.p) nu are un ap cu 2 camere 87, respectiv 92 mp ( in realitate 72 si 76 m.p.) nu are un ap cu 3 camere 118 m.p. ( in realitate 93 m.p.) . sunt niste diferente,totusi, diferente care se traduc in banii chiriasilor. Normal ca pe dl primar mu il doare burta, el incaseaza in salariu urias, nu intelege ce inseamna sa dai 70-80 lei pe luna degeaba, mai ales cand ai si copii la scoala. Haideti sa nu mai comentam aiurea pe aici, asa, la batjocora cum fac postacii primarului, ci sa ne aplecam spre o problema reala a cetatenilor si sa o rezolvam. Nu doar sa le cerem votul din 4 in 4 ani di in rest sa nu ii bagam in seama. Sunt solicitari adresate primarului prin care s a solicitat sa se faca carte funciara sa se calculeze chiria corect, cu suprafata reala. NU s a luat nicio masura nu s a dat nici un raspuns la cereri. Referitor la chirie: nimeni nu e prost. De ce unii au restante la chirii de 5 000, 3500, si altii platesc la zi ? Pe Niculescu l a dat afara ca avea 2400 lei restanta, de ce se ingaduie sa nu se plateasca chiria de 3 ani ? Unii sunt mai presus decat ceilalti ? Nu e corect, nu e moral, dl primar.Fiti acekasi primar cu toti cetatenii, aplicati aceeasi unitate de masura, nu mai faceti discriminari.Ce face serviciul contabilitate? De ce nu incaseaza chiriile? Ca la un amarat de batran pt 10 lei faceti atata tam tam iar pt sumele astea uriase, nu luati nicio masura.Asa incasati veniturile la bugetul local ? Rusine. Stiu persoanele si sumele restante. Sunt oameni care au venituri bune. Si totusi nu platesc chiria. Pai ceilalti sunt prosti? Daca vreti, afisez lista restantierilor de la ambele blocuri ( culmea,mai multi sunt din anl piata) pe usa primariei si la vrchea primarie, si la avizierul din fata casei de cultura.Situatia o am actualizata la data de 01. 04. 2019. Nu e corect, repet. Comentariile aiurea nu isi au rostul. Repet: oamenii din blocul ala au dreptate. ATAT.

      Ștergere
    16. Întrebați l pe Corcodel, el v-a încredințat spatiile și tot el a facut punctajul dosarelor.Vreti sa spălați borcanele tot in capul lu Milea acu, și cu locuințele ANL.Nu stiti ce sa mai inventati

      Ștergere
    17. Dna postace a primarului, chiria din 2017 tot Corcodel a stabilito? NU. MILEA. A stabilit chiria fara sa aiba in vederea doleanta chiriasilor, care depusesera cereri in acest sens primarului. Ce treaba are Corcodel? Era primar in 2017 si nu stiu eu ? Sati fie rusine, pidtace de 2 lei.

      Ștergere
    18. Erata: " postace de 2 lei "

      Ștergere
    19. Chiar e specialista ca vreau și eu.de sx ziceam.imi place tipa.

      Ștergere
    20. Chiori mai sunteti: sunteti armele de atac ale lu MP. Va duce in cu totul alta directie ca sa nu puteti vedea de fapt adevărul.valea Buzăului bazin forestier unde pretul unui m3 de lemn de foc bate toate recordurile. Oare de ce? Intrati dracului pe olx și vedeti cat costa m3 de lemn la intorsura Bz ului sau Focșani sau București. Sunteti chiori nu vedeti ca sunteti manipulați.stati pe blog și va certați ca prostii si ala va manipulează cum vrea. O fi tare in afaceri ca detine monopolul pe aici in materie lemnoasă dar toate astea ne afectează pe noi, cei multi. Voi nu deschideți ochii nu vedeti cum sunteti folosiți? De fapt...ce-mi bat capul, scoateti-va ochii ca și asa i aveti degeaba.

      Ștergere
    21. Serios? Îți cam plăcea m3 de lemn. Nu mai știi ce sa mai scri și cum sa ataci pe toată lumea ca să ți susții primarusul .


      Ștergere
    22. Va înșelați, nu susțin pe nimeni! Cine mărește pretul m3 de lemn omule la o licitație? Cel care are din belsug...și nu-i afectează bugetul propriu.cum au loc licitațiile pentru lemn prin zona? Se fac blaturi, boicot și alte aranjamente.asa ca lasati pentru cei care stiu despre ce este vorba , aceste lucruri.Cat despre susținerea sus vorbită și despre ce imi place mie nu sunteti in masura sa discutați, deoarece nu am avut plăcerea să ne cunoaștem, nicaieri și în nicio împrejurare.

      Ștergere
    23. Mai taci din gura, pupăză din tei.Crapa fierea în tine, acum ți a picat pe privații în lemn. Tu cu cât îl luai când ți l aducea ala din Arsele? Cu nimic atunci de unde știi prețul?

      Ștergere
  34. Pai cine a incheiat contractele de inchiriere initiale, in care s-a inscris suprafata asta mare? Nu Corcodel?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O dai inainte ca o moara hodorogita. Corcodel nu mai e primar din 2012. Tu esti bolnava ???? Sunt cereri adresate lui Milea in sensul asta....ohoho..Tu ce nu intelegi ? Vrei sati desenez? Milea, cand a primit acele cereri trebuia sa faca carte funciara? De ce nu a facut? O sami raspunzi: ca nu la lasat Corcodel, la felul cum judeci. Milea e primar de cativa ani. Cand a calculat chiria, de ce nu a avut in vedere cererile oamenilor? Nu au contat? Conteaza doar cele de la care are un profit? GRESEALA E A LU MILEA. SA SI CUMPERE CEVA ( Stie el, ca e teolog ) DE ACRI BANI LUATI IN PLUS DE LA NISTE AMARATI.

      Ștergere
  35. Dl/ dna cu ap aveti dreptate. In realitate o garsoniera are 38 mp ( nu 60,24) un ap cu 2 camere are: 67 mp ( nu 85,24mp) , 69 m.p ( 87,35 m.p ), 74 m.p. ( nu 92 m.p. ), un ap cu 3 camere 98 m.p.( nu 118 mp). Ce faceti cu banii luati in plus dl primar? Mie rusine sa o spun public, dar in gand o spun, sa stiti. Nu e corect deloc ce faceti.

    RăspundețiȘtergere
  36. Sunt o persoana care am cumparat ap in anl piata.suprafata trecuta in contractul de vanzare cumparare NU coincide cu suprafata trecuta in contractul de inchiriere. Am vazut ca in anexa la hcl de stabilire a chiriile in bl A9 nu figureaza nici un ap cu 3 camere. De ce dl primar? Sa nu bata la ochi? Pt ca suprafata unui ap cu 3 camere din A9 este mai mica decat suprafata unui ap cu 2 camere din 28 E ? Dl Remisovski a avut ap cu 2 camere dl primar? Stan Catalina are ap cu 2 camere, dl primar? Toadet Catalin are ap cu 2 camere dl primar? Si va dau un sfat: IA CONFRUNTATI SUPRAFATA DIN CF BLOCUL PIATA CU SUPRAFATA DIN CONTRACTUL DE INCHIRIERE. DAR ACOLO ESTE SPRE BINELE CHIRIASULUI DEAIA NU ZICE NIMENI NIMIC. DE CE ITI BATI JOC DE OAMENII DIN 28 E? DE CE ? CU RESTANTELE LA CHIRII BL A9 CE ZICETI DL PRIMAR ? UFFFFF. PALARIA MARE, DL PRIMAR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apartamentele cu trei camere din A9 au suprafata unui apartament cu 2 camere dintr-un bloc ANL, construit dupa standarde si norme ANL.De aceea, primarul este obligat, conform suprafetei sa il incadreze la 2 camere.Vinovati , probabil, sunt cei care nu au respectat normele impuse de ANL la construirea acestuia.El,practic,este cu trei camere( una de 2x2), dar teoretic(dupa suprafata) corespunde unuia cu 2 camere.

      Ștergere
    2. Crezi si tu minciunile astea, nu? Esti penibila postaco! Camera aia de 2/2 e una din debarale ( ca sunt 2 ), postaco. E clar.

      Ștergere
    3. Ce rationament. Felicitari, dna postaca. Cate pungulite ai primit pentru comentariul asta genial ? Tu lai citit? Nu cred.

      Ștergere
    4. Camera de 2/2 este debara. La A9 sunt 2 debarale. Nu e camera aceea de 2/2. CĂT ESTI DE PENIBILA, POSTACO. Chiar merita sa te injosesti atat pentru al apara pe primar? Siu ca ai facilitati, DAR MERITA? DEMNITATEA TA UNDE ESTE? SAU NU MAI EXISTA?

      Ștergere
  37. E da...Ca am.uitat ca și cucoana Lucica lu Sandel are garsonieră acolo. Ufffg cât deranj pt preacuvioasa...

    RăspundețiȘtergere
  38. Bravo anonim de la 18.04.2019, 21,51. Asa e. Acum teai convins de ce la cei bl A9 sunt trecute suprafete mai mici in contracte? Bine ca teai prins niciodata nui tarziu. Milea nu a avut bunavointa CA MACAR ACOLO CA EXISTA CF SA CALCULEZE CHIRIA REAL. De ce va mai mirati voi, cei din 28 E ca platiti mai mult? Omul- primarul, nu a avut si nu are nici un interes. Ce zice: platiti prostilor, ce treaba am eu? Eu am salariu URIAS. Dar voi sunteti prosti: cand vine in bloc pt voturi, inchidetii usa in nas. Ca asa merita ca intrun mandat pt voi nu a facu NIMIC.ADRESATIVA UNDE TREBUIE. CUM SA AIBA APARTAMENTELE ALEA ACELE SUPRAFETE? CE SUNT AP REZIDENTIALE? Doar in Nehoiu se intampla asa ceva. Nehoiu- orasul tuturor ciudatenilor. PĂCAT, MARE PACAT.

    RăspundețiȘtergere
  39. Apartamentele din bl28E sunt făcute după normele europene cu suprafețe mai mari decât la blocul A9 și au confort sporit (termopane ,parchet,instalații termice și sanitare de calitate superioara,termostate, gresie faianta și lift.)Pe la când la ANL piața bate vântul prin ușile și ferestrele proaste .

    RăspundețiȘtergere
  40. Aceste diferente se concretizeaza la vanzarea cumparare, stimata doamna, nu la chirie. Citeste legea, ca esti fata " desteapta" Cand se calculeaza pretul de vanzare, automat cele din A9 sunt mai ieftine. Dar intelegi naibii o data ca suprafetele ap din 28 E sunt UMFLATE MULT. Crezi ca acei chiriasi nu au ruleta, stimata dna? Nu te mai baga aiurea. Stiu ca vrei sa il aperi pe primar, dar facetiva treaba ca sa nu mai fie nevoie de postaci prosti. Vrei sa sti ca ieri am mers intr un ap cu 2 camere din 28E si l am masurat? Si ce sa vezi : mai putin cu 18 m.p. TI SE PARE NORMAL DNA POSTAC ? ITI DAI SEAMA CA ACEL CHIRIAS PLATESTE CU 80 LEI / LUNAR MAI MULT CHIRIA? TIAR CONVENI DNA POSTAC ? ACEL CHIRIASI ARE COPII DNA POSTAC, Nu stiu daca stiti ce inseamna, deaia postati aiurea pe aici.De ce nu faceti C.F. ul? Ca nu vrea muschii vostri, nu ? Ziceti macar bogdaproste pt banii aia in plus pe care ii luato de la amaratii aia. Numi spune tu mie cu normele europene, ca nu te crede nimeni. Nu conteaza normele europene, conteaza suprafata la stabilirea chiriei,asa spune legea. Si la stabilirea chiriei, nu sr face, conform legii, nici o diferenta ref la anul fabricatiei blocului. Si, daca tpt teai referit la chiriasii din A9, ca vand ca de aia te doare capul, ce chirii au platit pana anul trecut? Deci din 2004 pana in 2017 chiriasii din A9 au platit 30, 40 lei/ luna. Ce zici ? Pe cand cei din 28 E au platit de la inceput sumele alea mari. Asa ca nu incerca sa te scuzi ca nu ai nici o sansa. Nu aveti dreprate aici. LEGEA E LEGE. CITITIO, INTERPRETATIO NAIBII CUM TREBUIE SI APLICATIO CORESPUNZATOR. NU VA MAI BATETI JOC DE OAMENII ASTIA. CA SI EI POATE AU FOST VOTANTII VOSTRI.RUSINE, RUSINE, RUSINE.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări