Ambitii mari pe Valea Buzaului in aceste alegeri !Pro Romania in top!

                   

                           
 Campania electorala a inceput in forta.Toate partidele nehoiene au lideri gratie imploziei din randul PNL, cand fiecare lider plecat si-a gasit linistea in fruntea unui partid in cautare de oameni.PSD-ul sta si observa,PNL-ul cumpara si se manifesta.In ce fel, ramane de vazut cum va fi perceput de nehoieni. ALDE se organizeaza si se pozitioneaza,iar Pro Romania munceste,se zbate si iese in fata, in ciuda aerelor de superioritate ale contracandidatilor nostri,un pic profani in ale politicii ca sa nu spun netalentati. USR-ul acum se organizeaza,dar nu trebuie tratati cu superioritate, datorita in principal mesajului national. Noi ii observam,ii evaluam si ne adresam transmitand mesaje ,care speram noi sa ajunga la urechile nehoienilor.Ma adresesz tinerilor,populatiei active si nu in ultimul rand parintilor si bunicilor nostrii ,ca un tot ce compune societatea romaneasca." Nehoiu Maine" este deviza  si obiectivul Pro Romania Nehoiu!Oricate rautati mi-ar fi aruncate in cap ,am demonstart ca ma supun intereselor nehoienilor,am avut obiective indeplinite si imi fixez obiective care sa-i intereseze pe nehoieni si pe locuitorii de pe Valea Buzaului.
                         De ce trebuie sa voteze lumea pe 26 mai Pro Romania ?
             -pentru ca jud.Buzau este reprezentat de  Mihai Tudose un Premier care a ajutat foarte mult judetul Buzau, cand a fost  Prim Ministru al Romaniei!A ajutat si orasul Nehoiu oferind urgent bani pentru Centrala Termica a orasului si nu numai,este un admirator al Vaii Buzaului! A fost un Premier bun pentru Romania!etc.
              -Guvernul Ponta este cel care a facut in perioada cat a fost Prim Ministru, ca Romania, sa aiba o traiectorie europeana,sa aiba o crestere economica sustenabila,s-a tinut de cuvant in ce priveste salarizarea cadrelor didactice si a avut scaderi de taxe si impozite cu impact major in economie(micsorarea tva)etc,masuri care au facut sa traiasca si guvernaarea PSD, recunoscuta doar pentru distrugerea justitiei ,al carui scop a fost scaparea liderului lor de puscarie!
              -Comisarul European Corina Cretu, este cap de lista alaturi de Victor Ponta pe  lista Pro Romania si este oficialul roman ,care si-a facut treaba cu profesionalism,demnitate si patriotism in Europa.Este de notorietate ca dna Cretu a invitat Guvernul Romaniei sa depuna proiecte sa acceseze fonduri europene ,pentru dezvoltarea Romaniei.A facut asta in plin mandat si a demonstart ca in Europa este mai intai roman si mai apoi membru de partid.
               -Avem o echipa cu discurs Pro European,Pro Justitie si Pro Dezvoltare,o echipa care are oameni pregatiti,o echipa de profesionisti,cu studii sanatoase si care le pot pune in slujba tarii!           
 Personal, am rugamintea ca nehoienii si locuitorii Vaii Buzaului sa voteze si cu gandul ca rezultatele cu care noi,vom merge sa cerem proiecte de dezvoltare pentru orasul nostru,pentru valea noastra,vor fii atuul nostru in fata tuturor!.De cand fac politica, am demonstrat asta.Ma supun doar intereselor generale, ale locuitorilor de pe Valea Buzaului si Nehoiu ! "Dati-mi un punct de sprijin si voi misca lumea"!

Comentarii

  1. Dai drumul doar la ce comentarii iti convin! Te cred ca arunci cu noroi in PNL, in PSD mai putin si in ALDE aproape deloc, iti protejezi organizatia si membrii. Acum m.ai convins, chiar vroiam sa votez ProRomania, zic pas! O sa ma gandesc foarte bine inainte de a vota, chiar voi merge la vot si indrum pe toti sa mearga, in special tineretul, iar cei care vor sa voteze PSD, sa stea acasa sau sa mearga la pupat moaste.
    Nustiu daca mai reuseste cineva sa ma convinga sa votez Pro! Erai altfel, chiar ne gasisem acum ceva timp si.ti spusesem ca te voi sustine, imi retrag cuvintele. Campaniile in Romania sunt intelese total aiurea! Ar trebui trimise mesaje de incurajare intre echipe, nu noroi si vorbe urate! Pacat!
    Chiar mai aveam o farama de speranta ca se va mai face ceva in Nehoiu, NU SE VA MAI FACE NIMIC! Nici MP,nici IM, nici NT si nici tu nu veti face nimic!
    Te salut si.ti urez succes!

    P.S. Chiar daca nu vei aproba comentariul, macar stiu ca l.ai citit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fie ca-ti place fie ca nu eu administrez blogul cum cred eu de cuviinta.Daca incalci regulile platesti.Spre exemplu nu am putut da drumul la comentarii neelegante la adresa dnei Stan si asta pentru ca s-a semnat,pentru ca este doamna si pentru ca a venit cu niste idei.Nu conteaza daca eu sunt de acord cu ele,incurajam disputa de idei.Nu era corect sa fie pusa la zid de un anonim, oricine ar fi el.Am considerat ca se platesc polite si nu am vrut sa fiu partas.Nu am dat drumul nici la dl Posea,ba chiar la foarte multe desi dansul nu poate aprecia gestul este un pic furat de val si de orgoliu.Se va linisti el.Nu am dat drumul nici la Milea la tot,desi el este in exercitiu si trebuie sa dea ceva mai multa socoteala.Nici la secretara ,atunci camd lucrurile au fost prea personale,ca de altfel la nimeni.Apoi am observat ca tuturor le place sa fie rasfata aici,atunci Doru este cel mai mai ,atunci cand insa sunt luati in vizor mama ei sunt cei mai cei.Orgoliile unora implicati in politrica, le joaca feste.Niciunul nu a inteles ca este vorba de moment,de talent de timp si de loc ca sa ai succes in politica.Daca mai spui o data ca" arunc cu noroi in PNL" nu o sa mai auda nimeni aici nimic de PNL.Eu nu sunt PR-ul PNL si nici partenerul lui.Simtiti nevoia sa fiti laudati,ei bine se vede treaba asta de cand va conduce spiritual Corcodel.De atunci blogul a devenit "toxic" si neprietenos.V-ati prezentat aici cu toate armele si bagajele si nu ati fost cenzurati,dar vad ca bagati batul prin gard si ma suparati rau.Nu stiu cine este toxic!V-am publicat chiar si atunci cand aruncati sageti cat de ortomani sunteti voi in comparatie cu Pro, care nu este de bagat in sema.Vedem pe 26!Sper sa nu ma faceti sa vorbesc eu!Nu am inhibitii!Eu doresc ca societatea nehoiana sa aiba democratie ,sa aiba dispute de idei,dar nu incurajez badaranismul,mojicia si aroganta.Sa auzim de bine!PS.Altii nu au facut nimic,eu insa am facut si fie ca place fie ca nu, numele meu insemana ceva in politica buzoiana si a Vaii Buzaului.Am demonstarat ca nu ciolanul este scopul politicii mele!

      Ștergere
    2. Inca ceva:In PSD dau si chiar dau,dar nu o fac cu ura,in PSD de la Nehoiu evident.Acolo sunt si oameni onesti,unii dintre ei promovati si de mine si repet, nu fac cu ura nimic si cu nimeni.Nu-l urasc nici pe mentorul dumneavoastra Corcodel!Nu fac nimic cu ura, dar fac cu mult curaj!

      Ștergere
    3. Nustiu la ce te referi vis-a-vis de Corcodel, nu este mentorul meu! Nu l.am agreat si nu.l voi agrea, e prea comunist in gandire, nu neg ca cei care.l asculta nu ar avea alta gandire... Revenind la blog, corect, fiecare dicteaza la el in casa cum vrea! Nu am zis ca arunci cu noroi in PNL, dar e singurul partid terfelit mai tare. Intr-un fel te cred, poate ai asteptat ca unele persoane sa mearga in Pro si nu la PNL. Intrucat balanta se inclina momentan in favoarea PNL, multi "statatori debgeaba" prefera sa fie acolo, poate rod si ei la un ciolanas, maine mult pana departe! In PNL Nehoiu sunt persoane care efectiv nu merita sa fie in niciun partid. Sunt acolo ca sa fie iar altii sunt din interes. Politica e inteleasa total gresit in Romania! Cred ca este a 4-a oara cand scriu pe blogul tau si sper sa fie ultima. O sa.mi vad strict de treburile mele si jur cavnu voi mai cere ajutor la nimeni, oricum am fost refuzat de fiecare data. Va urez succes la toti iar pentru restul privitorilor: aveti grija ce votati ca e posibil sa se intoarca impotriva voastra!

      Ștergere
    4. Singurul om din pnl caruia i-am arat oarecare interes a fost actualul sef ,intr-un moment delicat pentru el.In rest ii respect dar am alta viziune despre selectia oamenilor intr-un partid.Apoi eu nu sunt atat de disperat dupa voturi,dar nici nu sunt omul care sa faca figuratie.va asigur ca anul viitor eu nu voi fi al n-lea.

      Ștergere
    5. "Echipa lui Corcodel","mentorul Corocodel",cred ca isi freaca mainile de bucurie!Dupa atatia ani de cand a pierdut,tot mai provoaca rumoare!Haideti mai oameni buni,prezentati-ne cu curaj candidatii,proiecte,planuri!Hai sa facem o politica curata si de bun simt!Nu barfe si rautati!

      Ștergere
    6. De acord, numai ca cu selectia membrilor la Pro ma abtin, ai doar cativa membrii buni, restul sunt produsul celui mai sus amintit, mentorul! Personal am stimatnpe cei cu curaj de a incerca sa faca ceva pentru comunitate, numai ca au intrecut masura si din binevoitori au ajuns sa fie interesati de ciolan, aruncand vorbe urate in stanga si dreapta, ba ca ala nu e bun in partidul x, ba ca respectivul da cu ciocul din partidul y, etc. Ar trebui sa se respecte reciproc, sa nu se urasca si sa ureze succes unul altuia, atunci votantii ar avea de unde lua exemplu bun si cel mai bun castiga! Pana atunci vor mai trece 3-4 generatii!

      Ștergere
  2. Foarte corect. La ambiții sunteți premianți cu coroniță!
    Mi-a plăcut aia cu guvernarea PSD recunoscută doar pentru distrugerea justiției! Guvernul Ponta a fost bun dar n-a avut nicio treabă cu justiția, de justiție s-a ocupat PSD-ul, nu Ponta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Proiect Nehoiu23 aprilie 2019, 10:49

      Victor nu a atentatt la justitie cat a fost Premier.Tudose a fost singurul care nu a fost injurat de REZIST si asta p[entru ca le-a spus din start si public, ca el nu da ordonanta de amnistie si gratiere.Cred ca este momentul care l-a definit ca barbat politic pe Mihai Tudose!

      Ștergere
    2. Securiștii nu se înjură între ei!

      Ștergere
    3. Da. Victor a numit-o pe Codruța și pe urmă Codruța vroia să-l proptească.

      Ștergere
    4. Si a dat cineva pana acum ordonanta pe amnistie si gratiere?

      Ștergere
  3. Ponta afirmă că tot mai mulți parlamentari PSD și ALDE pot trece la Pro ca să-l ajute să schimbe conducerea Camerei Deputaților și Guvernul actual, altfel o să stăm până în decembrie 2020 și groapa în care suntem va fi din ce în ce mai mare.
    Să zicem că sar în barca Pro și alți parlamentari PSD și ALDE astfel încât actuala alianță pierde majoritatea. Să nu uităm că există UDMR care abia așteaptă să intre la negocieri.
    Cum s-ar putea schimba Guvernul că nu prea înțeleg? Ar fi o variantă cu un guvern de uniune națională susținut și de PSD în schimbul achitării lui Dragniea la ÎCCJ. Și cu asta ce-am face? În decembrie 2020 tot PSD-ul o să fie cel mai votat partid!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce nu este lasat PSD-ul sa-si rupa gitul cu asalturile lui asupra justitiei? Sa il taxeze lumea la vot. Parca vad ca iese Tariceanu presedinte si-l gratiaza individual pe Dragnea!

      Ștergere
  4. PSD -ul este un partid expirat.Numai daca isi umfla muschii romanii asa cum au facut-o la prezidentiale si dispar definitiv.Cei cu interese vor fugii iar neinformatii vor mentine in functii o mana de nemernici.Le dispara insa structura mafiota cum este cea de la Buzau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident că le dispare structura mafiotă de la Buzău! Ciolacu trece și el la Pro, nu! Sau așteaptă scorul din 26 mai! Nu cred că Toma îl va urma pe Ciolacu cu toate că lui îi datorează funcția de primar. Probabil de-asta n-a trecut Ciolacu până acum la Pro! Când o va face probabil o va face cu toată liota de primari credincioși, să fie sigur că nu-i lasă lui Toma tot județul.

      Ștergere
    2. Inconsecventa celor care au votat actualul presedinte a costat enorm. De ce n-au facut acelasi efort si la Parlamentarele din 2016, sa voteze oamenii presedintelui? Sau, cine stie, l-or fi facut dar voturile de la prezidentiale n-au fost reale!
      Si la prezidentiale dar si la europarlamentare votul din diaspora conteaza enorm, iar acest vot este greu de controlat. La parlamentarele nationale diaspora nu este interesata pentru ca au mandate putine si separate. La europarlamentare diaspora voteaza aceiasi candidati pe care-i voteaza si cei ramasi acasa. Sa vedem ce emotie se mai creaza acum si cu ce va fi inlocuit sloganul "Ponta nu ne lasa sa votam".

      Ștergere
    3. Pro este dezavantajat de votul din diaspora. Se va specula aceiasi emotie falsa rostogolita pe facebook la prezidentiale cum ca 'Ponta nu lasa diaspora sa voteze'. Este dificil sa spui acum 'Votati Ponta ca n-a luat justitia cu asalt'!

      Ștergere
  5. Felicitari dl.MP ca ati adus echipa celui mai mare dusman al nehoiului langa dvs!!! O sa va ajute foarte mult sa pierdeti voturi. la asta se pricep. Si daca vreti sa aruncati manifeste noaptea tot ei sunt cei mai buni ca au umplut piata si cu cele in care isi bateau joc de dvs si de tatal dvs. dati o sticla de wisky daca va spun cine le-a scris si aruncat si cu cine au vorbit la ziar sa publice???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lupul isi schimba blana dar naravul ba!Ieri te-am ajutat eu pe tine,azi ma ajuti tu pe mine.

      Ștergere
  6. Mamăăă, da ce de bani aveți? De unde mânca-ți-aș! Că n-am văzut oameni de afaceri pe la voi! Doar bugetari cu SNSPA și UNAp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este posibil sa fie bani de la PPE. Cretu are misiunea sa rupa de la socialisti macar 3 mandate. Nimeni nu-si imagineaza ca europarlamentarii Pro se vor afilia la socialisti, ALDE sau suveranisti. Cred ca si Ponta vrea sa se razbune pe socialistii lui Barroso dupa biletelul cu 10 porunci pe care l-a incasat de la acesta. Vor conta enorm cand se va trage linie. Italia si Ungaria sunt conduse de eurosceptici, Franta este pe un trend descendent de cand cu vestele reflectorizante, nimeni nu mai este sigur de nimic, se arunca pe piata sume fabuloase. E drept, si miza este pe masura. Formarea majoritatii si alegerea jupanilor Europei in urmatorul mandat al Parlamentului European si trebuie subliniat si faptul ca este singurul Parlament de pe planeta care nu are opozitie, ci numai putere.

      Ștergere
    2. Cretu are misiunea sa deschida ochii romanilor ca Europa este un partener onest si asa ne vor si pe noi,onesti.Are misiunea sa reprezinte cu cinste si la cel mai inalt nivel Romania si nu numai partidul care a trimis-o acolo!Are misiunea sa ajute Romania sa atraga fondurile de dezvoltare atat de necesare Romaniei!

      Ștergere
    3. Asa, in general, Europa este un partener onest dar daca luam in discutie onestitatea unor tari membre fondatoare, numai de onestitate nu poate fi vorba. E ca in zicere: pina la Dumnezeu te maninca sfintii!
      Am dreptate cand afirm ca Pro se va afilia PPE-ului, sau nu?
      Timmermans chipurile era de la socialisti dar facea jocurile PPE-ului care inseamna de fapt Germania.
      Ruperea PSD-ului se poate justifica doar daca PPE-ului îi este frica sa nu cumva PSD-ul sa treaca in barca suveranistilor.
      Pe principiul asta Pro poate sa treaca si la socialisti important este sa voteze alaturi de PPE.
      Daca Pro atinge tinta de 5 europarlamentari (15% din voturi) atunci Cretu va avea un alt mandat de comisar, probabil alt portofoliu.
      Cam asa vad eu politica. Totul se negociaza. D-aia au succes afaceristii in politica, au experienta negocierilor. Ce sa faci in politica cu unul care n-a negociat nimic in viata lui!

      Ștergere
  7. Sunteti niste frustrati obositi.Domnul Muzgoci este un om demn si realist.Doreste cu ardoare ca valea buzaului sa arate asa cum trebuie.Voi nu sunteti decat niste papagali ciripitori,care nu a-ti realizat nimic in vietile voastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exagerați si dvs cum exagerează si alții pe aici.Nu sunt frustrați niciunul ,sunt susținători zeloși ai grupării de unde vin !

      Ștergere
  8. Ai ajuns cerșetor!! 😜 😜

    RăspundețiȘtergere
  9. Iohannis îi respinge pe cei trei noi miniștri propuși de PSD. Așadar, probabil, vom afla în curând dacă Dragnea mai are cu adevărat majoritate în Parlament.Sa discutam ce se întâmplă la nivel național, d-le Muzgoci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intre timp PSD-ul s-a razgindit. Nu mai face restructurare in parlament. Nu face nici alte 3 propuneri caci nici presedintele n-a luat act de demisiile celor 3 si se reia polemica cu, si astia sunt tot prima propunere ca locul nu este liber. Merg pe varianta interimarilor adica membrii din guvern care au si portofoliile in discutie timp de 45 zile. Este varianta care-i convine de minune presedintelui pentru ca interimarii nu pot da OUG cu ceva care sa-l incurce la referendumul din 26 mai.
      Este o practica ciudata sa iei oameni alesi si sa-i pui pe alte liste de alesi in timpul exercitarii mandatului. Ciudat este si sa-l pui in capul unei liste iar dupa vot acesta sa renunte la mandat. La europarlamentarele din 2014 este cazul Andronescu, Dancila, Negrescu de la PSD, Hellvig de la PNL, iar in 2019 avem deja declaratiile lui Ponta ca va renunta la mandat, ca nu merge in parlamentul european. Este perfect legal dar nu este chiar corect. Mai corect ar fi ca partidele sa-si faca lista dupa alegeri. Alegatorul sa voteze partidul si sa nu fie influentat de cei pusi pe lista. Daca in patrulaterul partidului se afla si lista cu candidatii macar sa fie ca la uninominale. Cetateanul sa voteze partidul dar si o persoana din lista, iar mandatele sa fie ale celor care au cele mai multe voturi pe persoana fizica. Astfel s-ar crea si o ierarhie reala in functie de preferintele alegatorilor si sefii partidelor nu si-ar mai permite sa impuna in fruntea listelor oameni scosi din joben. Cei care au luat cele mai putine voturi sa nu mai fie pusi pe liste viitoare.
      Pare utopie ce bolborosesc eu pe aicea, dar nu e. Este fix ce se intimpla la votul uninominal din Germania. Alegatorul primeste 2 buletine de vot. Unul cu partide si unul cu persoane. O sa spuneti ca am experimentat si noi votul uninominal. Gresit. Ala n-a fost vot uninominal ci o mizerie romaneasca menita sa discrediteze ideea de vot uninominal. Daca se dorea corectitudine se prelua exact in forma in care functioneaza in Germania si nu i se adaugau romanisme. In Bundestagul german n-o sa intalniti niciodata amante de sefi de partide, beizadele de miliardari, nicolici si turcani.
      Multe discutii se invirt in jurul Curtii Constitutionale. Cand era Basescu se urla ca e a lui, acum cica e a PSD-ului. Vine USR-ul si zice că nu e bine ca 3 judecatori sa fie numiti de presedinte, 3 de camera deputatilor si 3 de senat. Zic ei ca 3 sa fie numiti de presedinte, 3 de parlament (camera deputatilor + senat) si 3 de CSM (Consiliul Superior al Magistraturii). Eu zic ca mare schimbare nu este. Eu as merge tot pe mana nemtilor. Doua curti constitutionale distincte. Ce trece de ambele curti se validează. Ce trece doar de una nu se valideaza.

      Ștergere
    2. La noi nu ar funcționa. Curțile pot fi distincte dar cine numeste judecătorii este problema. Ar putea funcționa dacă ar delibera simultan si in secret pe aceeași speță. Ca juratii.

      Ștergere
    3. Diferența dintre judecătorul de la noi și jurații de la alții este enormă. Judecătorul de la noi este obligat să motiveze de ce a luat o decizie pe când jurații doar deliberează într-un sens sau altul nefiind obligați să-și motiveze decizia.
      Și cine s-ar opune dacă ar delibera simultan și în secret?
      CC din Italia are în componență și societatea civilă. Prin Europa sunt formule cu 9 judecători, cu 12 judecători, cu mandate de 5 ani, cu mandate de 9 ani, se pot imagina și alte variante de numire sau chiar de alegere a acestora de către popor, doar voință de a perfecta sistemul să existe. Să ne imaginăm că în următorii 10 ani președinte va fi Tăriceanu iar în Parlament va deține majoritatea tot alianța PSD+ALDE. Deci numirile la CCR le vor face doar alianța PSD+ALDE. Nu prea este în regulă. Judecătorii CCR nu ar trebui să fie numiți politic. Cred că alegeri ar fi mai indicat. Judecătorii care se califică pentru CCR, să-și facă campanie, să-i cunoască electoratul și să fie votați de către acesta.

      Ștergere
  10. Nu publicați!! Doamne-ferește! Doar citiți ce spune Răzvan Constantinescu:

    „Victor Ponta beneficiază de protecție maximă din partea „statului mafiot” (cum îl denumea cel care l-a desăvârșit) deoarece este singura speranță de recuperare a terenului pierdut, singurul care poate să schimbe majoritatea parlamentară prin racolarea, prin diverse mijloace, a deputaților și senatorilor PSD. Acest lucru s-a văzut după ce Elena Udrea s-a apucat, din Costa Rica, să devoaleze o mică parte din șpăgile pe care ea și Dorin Cocoș le-au plasat inclusiv lui Ponta, ceea ce poate produce daune importante. Este dificil de explicat de ce acest atac a fost declanșat acum; ori Elena Udrea nu a înțeles, ori, din contra, a înțeles că toate resursele sistemului sunt canalizate acum către Victor Ponta pentru a convinge cât mai mulți parlamentari să treacă la un partid care nu se știe dacă va trece pragul electoral de 5%, dar este extrem de important în perspectiva debarcării actualului guvern. Este de remarcat că dosarul Elenei Udrea este singura cauză în care contestația în anulare pe tema completurilor de cinci nu a fost admisă, iar judecătorii au ales să nu se supună legii și hotărârilor obligatorii (?) ale Curții Constituționale. Ba, mai mult, o într-o țară în care elitele intelectuale premiază torționarii, iar aceștia transmit mai departe premiile către fostele victime (Ionesco, Orwell, Kafka ar fi invidioși), judecătorii păpușari de la Instanța Supremă întreabă Curtea de Justiție a Uniunii Europene dacă deciziile CCR sunt obligatorii sau nu, cu alte cuvinte dacă pe teritoriul unei țări se aplică sau nu Constituția acesteia! Dacă această sesizare halucinantă, care nesocotește în mod flagrant Constituția României, ar avea câștig de cauză (prin implicarea serviciilor „prietene” care să determine CJUE să decidă că instanțele din România pot ignora deciziile CCR), atunci va începe cu adevărat dictatura statului mafiot.”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Atacurile politice vin din partea unui condamnat penal cu sentinta definitiva.Victor Ponta nu a fugit de justitie,Victot s-a supus ei.Pentru greselile politice pe care le-a facut a platit.La unison toata lumea spune ca a avut cea mai buna guvernare postdecembrista.Asta spun si eu de aceea sunt astazi aici si nu in alata parte.

      Ștergere
    2. Ca în bancul cu Ițic și rabinul. Bagă în casă orătăniile după care scoate-le! Cum e? Așa și cu guvernarea Ponta. După austeritatea asumată de guvernarea Boc evident că măsurile reparatorii din timpul guvernării Ponta au creat senzația că este cea mai bună guvernare a țarii din toate timpurile!

      Ștergere
    3. Excelenta observatie.

      Ștergere
    4. Cine draq mai e si Răzvan C ?

      Ștergere
  11. La Codul de Procedură Penală, un deputat PSD a votat împotrivă: Nicu Niță, ales în Brăila. Social-democratul a votat însă pentru Codul Penal.

    Corneliu Bichineț (PMP) a votat pentru adoptarea ambelor coduri, linia politică a partidului fiind împotrivă.

    Corina Bogaciu și Nicolae Georgescu, de la Pro România, au votat pentru ambele coduri penale.

    În tabăra minorităților, Ovidiu Ganț și Iulius Firczak au votat împotriva celor două coduri

    Camera Deputaților a adoptat, în calitate de for decizional, proiectul de mod-ificare a Codului penal cu 180 de voturi pentru, 81 împotrivă și două abțineri. Codul de Procedură Penală a fost adoptat cu 181 de voturi pentru, 83 împotrivă și o abținere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are de muncit Ponta! Dacă scazi din votul ăsta UDMR-ul (21) și Minoritățile (17) și îi treci în partea ailaltă tot rămân de convinși să treacă la Pro încă vreo 10 pesediști!
      180-21-17=142; 84+21+17=122; 142-122=20 20/2=10

      Ștergere
  12. Corneliu Bichineț (PMP) a votat pentru adoptarea ambelor coduri, linia politică a partidului fiind împotrivă.
    Corina Bogaciu și Nicolae Georgescu, de la Pro România, au votat pentru ambele coduri penale.

    RăspundețiȘtergere
  13. Intre timp presedintele a fost de acord cu interimarii și a luat act de demisii. 45 zile avem ministrii interimari. De acum încolo se pot face nominalizari. Urmeaza dansul. Unul propune altul refuză. E ca la melodia cu meduza și meduzul:
    Ea propune el refuză, nu se ard!

    RăspundețiȘtergere
  14. Insemana ca au avut libertatea sa voteze dupa propria constiinta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar constiinta lor cum e? Nu ar trebui azi sa fie exclusi din partid? Eu cred ca aveti multe cartite trimise de Dragnea. MUUUUULTE...

      Ștergere
    2. Și atunci, la ce mai avem nevoie de partide? Tragem la sorți din Pagini Aurii, îi trimitem în Parlament și fiecare votează după propria conștiință.

      Libertatea să voteze după propria conștiință este de bine sau este de rău?

      Ștergere
  15. Cine și cum să-i distrugă cînd ei au toate pîrghiile puterii în mînă, dintre care cea mai eficientă e fraudarea scrutinelor. Deci nici cu votul nu mai putem schimba ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cred ca PRO ROMANIA este un partid foarte mic umflat artificial prin strategie bine pusa la punct de PSD iar cand va trebui vor schimba iar macazul. Traseistii nu se dezmint niciodata.

      Ștergere
    2. E și asta o variantă. Se vehiculează că Firica s-a împăcat cu Dragnea. Cică de „dragul” bucureștenilor! Sîc!

      Ștergere
  16. Când vine unul la cei simpatizați de voi este democrat,el nu este traseist,nu este un trădător.Cand vine la noi este orice numai om serios nu este.Ei bine o sa vedem pe 26 cine rade la urma!Daca nu s-ar pleca de la PSD,ar fi vai si amar de țara asta!Ceilalti au obținut foarte puțin,iar țara se guvernează cu majoritați !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum sondajele dau Pro la 6-7%. Pe ce vă bazați când afirmați că pe 26 mai luați dublu, 12-14%? Vorbesc de scorul pe țară, nu la Brăila sau Diaspora!

      Ștergere
    2. La care voi? Eu nu fac politica si ii numesc pe toti care trec de la un partid la altul "traseisti". Il inteleg pe om cand este dat afara pentru ca se opune unor idei ale partidului care nu i se par in regula dar cand te trezesti cu el plecat fara niciun motiv-anunt, fara lupta de a schimba raul ala e traseist.

      Ștergere
    3. Trebuie sa fii prost sa astepti sa te dea afara dintr-o echipa cand ideile tale nu sunt apreciate sau sustinute. Intr-un partid te duci ca vrei, nu ca sa te lupti cu unii sau sa le demonstrezi ca tu esti cel mai bun. Daca nu mai ai aceeasi viziune ca ceilalti, cauti sa te apropii de alti oameni. Asa ca, decat prost, mai bine traseist.

      Ștergere
    4. Românul s-a născut poet, nu-i o vorbă goală! Auzi... cică te duci în partide din cauză de... viziuni!?

      Ștergere
    5. Nu, te duci sa scapi de prosti. Viziunea e a ta, oriunde ai fi. Il felicit pe MP ca a plecat din PSD si nu a asteptat sa il dea ei afara! Sigur nu a venit la PNL sa sa caute viziuni, cum nici doamna Luxica si sotul ei nu au plecat de la ALDE pentru a cauta viziuni. Doar ca le a placut mai mult noua organizatie PNL Nehoiu 🤭🤭🤭

      Ștergere
    6. Traseistii nu au nicio idee. Spuneti-mi unul care a schimbat partidul pentru o idee, o lege , un ideal si acolo unde s-a dus s-a realizat!! E o poveste, traseistii sunt niste fripturisti usor de cumparat.

      Ștergere
    7. Traseistii se cumpara, inseamma ca au valoare!;) Mai rau e de unii care nu vrea nimeni sa ii cumpere, ei raman cu viziunea :)))

      Ștergere
  17. Dacă PRO ROMANIA nu ia 10% la aceste alegeri nu mai trece niciun parlamentar PSD la PRO. Mă bazez pe faptul că în acest moment PRO a racolat 20 deputați. Total deputați avem 332. 10% din 332 reprezintă 33 deputați. Nu cred că-și imaginează cineva că vreun deputat PSD va trece la PRO dacă nu i se garantează că mai prinde un loc și în următorul legislativ! Dacă PRO ia 7% atunci nu mai pleacă nimeni din PSD după 26 mai pentru că deja locurile în viitorul parlament sunt ocupate! 332x7%=23 deputați.

    RăspundețiȘtergere
  18. Este extrem de amuzant să auzi de la cineva care a contribuit efectiv la numărul mare de parlamentari care fac să fie „vai și amar de țara asta” că ceilalți au obținut foarte puțin! Din câte îmi aduc aminte acel cineva a figurat pe lista la camera deputaților a „vai și amarilor” în 2016, e drept, pe locuri neeligibile, dar prezența acolo a atras un număr de voturi, nu le-a gonit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, Muzgoci e foarte amuzant si cinic.

      Ștergere
  19. Pro Romania va face la nivel național peste 10% ,chiar undeva la 13 %,iar pe județ undeva la 15%.La Nehoiu Pro Romania va fi întrecută doar de un singur partid ,daca nu cumva vom fi primii!Eu întotdeauna Fintescu locul unu ,eu nu ma duc la un drum sa fac figurație.In 2020 Pro Romania la locale va obține undeva la 20% si va câștiga Primaria Nehoiu. In toamna la Parlamentare ,Pro va avea un scor peste 20 spre 25%.Spe ca începutul sa fie cu mine si sa câștig la Nehoiu alegerile din 26 Mai! Il rog pe bunul Dumnezeu si pentru asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca speri ca cu 20% se castiga primaria esti bun la emisiunea IUmor.

      Ștergere
    2. Esti pe lângă total prietene!Nu întâmplator te-am publicat.Multi din astia care sunt pe scena politica,cred ca se pricep.Adevarul este ca poți câștiga si daca esti praf,asta este adevărat!

      Ștergere
    3. Pot să înțeleg discursul motivațional dar chiar așa! Am să tipăresc și înrămez postarea asta. Dacă se adeverește mănânc tabloul cu ramă cu tot!

      Ștergere
  20. Încă ceva.In ultima perioada eu primesc” lecții “de la PNL de la ALDE si USR .Nu stiu de ce dar toti cei enumerați ma privesc de sus,cu superioritate .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti se pare. Inseamna ca nu ai scapat de complexul de inferioritate.

      Ștergere
    2. Tocmai aici este problema,sunt acuzat ca am ......de superioritate.De inferioritate chiar nu am.Si nu cu cine credeți voi !

      Ștergere
  21. Referitor la traseiști,din păcate mulți se plimba după ciolan.Totusi cred că mai sunt oameni de valoare,oameni care au demnitate ! Haideți să fie mai buni ,ptr că în fața lui D zeu suntem toți,egali .Paste fericit tuturor nehoienilor și să nu uităm că aici conviețuim și că avem nevoie unii de alții .Daca nu ne ajutam noi intre noi ,nu vine nici Dragnea,nici Ponta nici Orban sau Barna sa ne întindă o mana.

    RăspundețiȘtergere
  22. Dincolo de controverse,interese si gusturi va doresc sa aveti un Paste Fericit,cu sanatate si lumina in suflet!La multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  23. Cine reprezinta Pro la Gura Teghii?

    RăspundețiȘtergere
  24. Daca deoriti sa intrati in echipa contactati-ma pe mes!

    RăspundețiȘtergere
  25. In legatura cu bomba detonata la Nehoiu.Foarte buna dar ar mai trebui detonata inca una:presedintii de sectii.De ce de ani de zile sunt aceiasi presedinti?Persoane care in celelalte zile sunt angajati ai primariei?

    RăspundețiȘtergere
  26. Cred ca nici nu era bomba, daca nu o detona Muzgoci cel mic. Nu se vede ca e aranjată de Muzgoci,tatăl?
    P.S V a cam luat o inainte MP cu umblatul prin sate. In sfarsit stie si domnul unde sunt acestea.

    RăspundețiȘtergere
  27. Domnule Muzgoci, cumva nu aveti nicio replică pentru domnul Bacneanu, primarul de la Gura Teghii?
    Bravo dansului, ca v-a pus la punct, asa elegant si cu mult calm!

    RăspundețiȘtergere
  28. Eu replica acestui las i-am dat,dar se pare nu mi-a fost lăsată.A lăsat toti prostii si frustrații sa se exprime însă.Dacacera bărbat venea pe pagina mea unde l-am atenționat.Astazi reparate ceva,semn ca nu am vorbit degeaba.Eu l-am protejat in campanie cand mergeam la G Teghii pe banii mei.Lui ii era frica sa iasă din casa.Intrebati va rog pe Dorel,Viorel Stefan,alți PSD-isti de la Nehoiu.Eu nu alerg sa dau replici la toată lumea !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări