Alta demisie la Nehoiu !

               
Alta demisie din Consiliul Local Nehoiu,unde Cristi Morarasu, candidatul PNL la functia de Primar al Orasului Nehoiu din 2016, renunta la manadatul de consilier local.Gura targului spune ca demisia i-a fost sugerata de Presedintele Interimar al PNL Nehoiu ,cel care pana de curand ,ocupase pentru cateva luni, functia de Presedinte Executiv al PSD Nehoiu.Sursele noastre, spun ca vor mai urma demisii,in chiar zilele urmatoare.Sper ca stirea sa aduca linistea unor membrii ALDE, care imi solicitau sa public stirea zilei.Credem ca in perioada urmatoare, la Nehoiu membrii de partid, vor fi la mare cautare,mai ceva ca oule de paste sau bursa locurilor de munca.Dansul continua!Cine si ce va urma!?Tineti aproape!
            PS: Stimati prieteni,stimati cetateni, jucatorii politici actuali din Nehoiu, cred ca dvs nu contati,cred ca ei vor decide cine si cu cat vor castiga la Nehoiu, aruncand bani si resurse demne de cauze mai bune.Daca doriti sa-i linistiti pe nerabdatorii politicieni, atunci votati Pro Romania la alegerile din Mai si asa veti  face dreptate!

Comentarii

  1. Singurul om valoros al partidului... Incredibil ... Să pierzi un Morarasu și să aduci toate rebuturile din alde, psd, etc🤣

    RăspundețiȘtergere
  2. D le Doru, dl Morarasu nu era la PSD? Adică sub sigla pnl, lucra pentru PSD? Dvs ne puteți lamuri ca a-ți fost în PSD. Morarasu ...marele candidat la alegeri locale ptr primar. Cui a făcut jocul? PSD ului cumva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Morarasu a fost si este un om cuminte.Nu a făcut jocul nimănui !

      Ștergere
    2. Domnul Morarasu, asa cum il stiu de pe strada, de la serviciu si din campanii, este un om cerebral, inteligent si cu coloana vertebrala, acest om a fost si va ramane liberal! Chiar daca va ramanea ca simplu membru sau nu. Domnul MP este "locomotiva" organizatiei, raspunde pentru deciziile dansului.Sunt treburi pe care ar trebui sa le lasam tot lor sa le rezolve. Intrucat noi, privitorii, doar ne uitam la aceste stiri locale, nu avem nicio influienta prin comentarii, rautacioase sau nu, asupra deciziilor care se iau in organizatiile locale, doar dupa ce ne exprimam votul!
      Sanatate si minte la toti! Iesiti la vot si cu maxima atentie, VOTATI !!!

      Ștergere
  3. Incredibil... Să pierzi un om valoros ca Morarasu și să accepți toate rebuturile traseiste! 🤣

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce sa faci, asta i viata! Când n ai cojones, n ai! 😢

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant si nu prea...zi.mi 3 lucruri prin care s.a evidentiat Morarasu. Este inginer, corect, inteligent si probabil corect....dar in politica daca nu esti luptator si nu faci putina galagie esti cam degeaba..

    RăspundețiȘtergere
  6. Oare de ce ar pune presiune MP pe el?? Nu are nicio logica... Se va duce către alt partid sau se va lasa de politica???

    RăspundețiȘtergere
  7. In sfarsit se dau blaturile si cumetriile pe fata. Morarasu a fost tot mandatul de consilier cu majoritatea, a votat cu PSD. Era normal ca Posea sa-l shimbe. Acum cred intradevar ca va fi lupta cinstita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha ha! Singurul PSD ist din PNL este Posea!

      Ștergere
    2. Din tata in fiu..hahaha

      Ștergere
    3. Sa intelegem ca de acum încolo, loctiitoarea lui Morarasu merge să voteze împotriva? Doar pentru atata lucru sa i faci asta d lui Morarasu? Sunteti nebuni, asta nu i politica sau principiu liberalist asta i a lua partidul cu japca.

      Ștergere
    4. Da,principiu liberalist este sa stai cu curu'n doua barci,sa astepti momentul potrivit.Cu japca se voteaza pe banda rulanta in consiliu.

      Ștergere
  8. Periculos acest MP. ! Cine urmează să ia locul domnului Morărașu? Va demisiona și celălalt consilier sau va fi demisionat?

    RăspundețiȘtergere
  9. Oare domnul Morarasu nu a avut niste proiecte care au fost aprobate in CL? Sa inteleg ca domnul MP nu vrea sa fie inconjurat de oameni capabili?
    Asta da stire bomba! Pun pariu ca daca.si va pastra aceasta atitudine, va ramane inconjurat doar de angajati si poate 1-2 membrii mai vechi. Va crea pista lejera pt Milea si/sau Psd pt la anul, pacat! Acum se intelege perfect plecarea doamnei CT, nu dorea sa execute ordinele domnului MP.

    RăspundețiȘtergere
  10. Locul lui Morarasu? Adică cum vine asta? Morarasu nu și a câștigat locul singur a fost pus de PNL.Daca partidul a considerat ca nu e omul bun la locul potrivit ce tot comentam atât. Sa fi în PNL și sa faci jocul PSD, nu e o onoare..😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si s a trezit marele pnlist Mircea Posea si cu aia care s au plimbat cu Corcodel pe la toate partidele sa il dea afara. Morarasu a avut voturile lui ca si candidat la Primărie, lumea l-a votat pe el, nu partidul. Esti pe lângă mai anonimule, lumea voteaza oamenii care reprezintă partidul, nu partidul neaparat. De aceea multi sunt aleși independenți. PNL se crede vreun Dumnezeu acum, pune el oameni și îi schimbă. Ati uitat ca ajunsese la 12 % in 2016 de ii blestema Rareș Bogdan cat putea . Eu zic sa nu va avantati, PSD ramane la putere.

      Ștergere
  11. Nu vă grăbiți, schimbarea CT cu Ilie a fost una buna, poate il schimbă pe Morarasu cu altcineva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Una buna pt Alde!

      Ștergere
    2. CT nu a fost schimbată cu nimeni.S a dus unde ii e locul, nu? Serios Ilie nu reprezintă nimic

      Ștergere
  12. Morarasu nu se aseamăna cu MP, Lui MP ii trebuie oameni cu VOCE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, sigur! Morarasu a fost executat pentru ca era asociat cu CT. Toată lumea știe că sunt prieteni foarte buni. Ea și-a lăsat acolo câteva personaje ca sa tina sub control. E teatru faza cu supărarea pe prietenele ei care le a lăsat acolo. Asa facea și Corcodel, ca sa nu dea de bănuit raspandea vestea că s a certat cu x sau y. Cristina a plecat la Alde și i a lăsat lui MP locul , e intelegere intre ei. Ea era presedinte ales, nu avea cum sa o dea afara. Posea se lauda ca a venit el prin intervenții de la Bucuresti si ca in curând ii ia locul și lui Romanescu. Minte ca sa creasca in ochii oamenilor. Oricum PNL Nehoiu pierde mult din cauza lui. Stie toata lumea ca a fost la PSD pentru funcții și putere iar la două luni a venit la PNL pentru acelasi lucru. Nu are nici o treaba cu partidele.El încearcă să își cumpere funcția de primar. Nu o sa ajunga niciodata!

      Ștergere
  13. CT a plecat din cauza lui Posea, asta e clar.

    RăspundețiȘtergere
  14. De ce dorește MP să facă politică? Pentru binele orașului? Pentru binele propriu? Să scoată orașul din starea deplorabilă în care se află? De fapt, poate vreun candidat să facă acest lucru? Mai exact vrea?

    RăspundețiȘtergere
  15. Hmmm,"aiasta nu-i politica si nici liberalism nu e","aiasta-i dictatura si diletantism",dar este problema fix a lor ce vor sa fie intr-o democartie.Vor sa fie slugi,vor sa fie parteneri sau ce dracu vor sa fie.Un singur lucru va rog nu-i mai dati cu liberalismul si liberalii autentici.Nu exista!Singura alternativa pentru Nehoiu ramane Pro Romania care promoveaza liberalismul moderat,social democratia europeana,promoveaza prietenia si dialogul.Suntem singurii care stiu cu ce se manaca administratia publica moderna.Aveti curajul sa mergem pe un post tv si sa discutam despre administratie,proiecte si viitor?Nu cred!Acolo vom vorbi de bugete,de finantari,de legislatie.Administratia publica este bine ancorata intr-un pachet legislativ ,pe care daca nu o sti ajungi in partea cealalta.Europenele din Mai aduc in fata dvs anumiti oameni, mai buni sau mai rai.Pro Romania vi-i aduce pe Mihaui Tudose,Corina Cretu,Iurie Leanca,Irina Petrescu si evident cel mai bun Premier postdecembrist Victor Ponta,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este clar, tot asa vor merge treburile. ProRomania nu inseamna liberalism cum nu sunt nici cei din ALDE. Singurii liberali sunt in PNL, care au mai ramas fideli, in rest sunt travestiti politic. Imi pare rau ca va "cert", ProRomania este infiintata de copilul PSD.ului, asa ca va rog sa nu ne spuneti de liberalism. Tudose? ce a fost liberal?, nu! Atata timp cat in toate partidele , inclusiv PNL, ca despre el este articolul, au oameni travestiti (traseisti) politic, ROMANIA NU SE VA MAI REDRESA! Toti au avut si au interese personale!

      P.S. Daca.l publicati bine, daca nu, macar stiu ca ati citit!
      Respect pentru ca va implicati in ceva si altii stau sa le pice!

      Ștergere
    2. Eu stiu ce sa zic dle Muzgoci? Tudose pesedist batran din 1992 nu a demonstrat ceva palpabil, Corina Cretu pupila lui Ion Iliescu, Victor Ponta pupilul lui Nastase, prieten intim cu Ghita, nu-i vorba bunisor ca prim ministru dar eu stiu ce sa zic? De ce ar fi mai buni ca lista USR de exemplu? O sa ne aburiti cu Soros si statul paralel? Va inteleg ca trebuie sa-i slaviti dar sa nu cadem in ridicol. Suntem totusi in 2019, nu mai exista zei pe Pamant.

      Ștergere
    3. Daca ati fi vazut astazi discursurile celor invocati de dvs si ati fi bine intentionat ,atunci atunci ati intelege ca Pro nu are nimic cu psd,ca este un adversar,o alternativa si una credibila la toate partidele.O sa mai vorbim!

      Ștergere
  16. Uraaaaa, uraaaaa,uraaaaaa !!!!!! Mai rar asa discurs!

    RăspundețiȘtergere
  17. Eheeeee Milea sia dat cu stangul in dreptul.... A gafat ENORM. A facut 2 lucruri care il vor costa multe voturi. 1. A facut 2 angajari total gresite, oamenii pe care ii credea "ai lui" NU SUNT. 2. A facut delegare de atributii unei persoane pe care o credea " a lui " ( a lui politic vorbind, intelegeti ). Sa inselat din nou. O sa te coste dl Milea toate astea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este. Si persoanele respective lucreaza in birouri cheie, birouri importante in campanie. Bravo Milea. Inseamna ca nu esti asa destept pe cat te crezi.

      Ștergere
    2. Fiecare pasare pe limba ei va pieri.

      Ștergere
  18. Încă putin Muzgoci și o sa vedem capacitatea partidelor,după care unii pitesc capul precum strutul ,alții își iau talpasita de la un partid la altul, o sa vezi ce i moare elanul lui MP.

    RăspundețiȘtergere
  19. "Oule" sunt defapt ouăle, "pastele" este Paștele,iar "Mai" reprezintă luna mai. Atât am vrut să spun! 😶

    RăspundețiȘtergere
  20. Dorule in ședinta de la PSD,Romeo lungu a fost întărâtat de Vice care a spus ironic ca ei sunt egalii lu”Muzgoci.Mare nesimțit băiatul asta pe care l-ai adus in partid,l-ai pus Vice si după l-ai făcut membru de partid.Acum il iubeste si pe Dragnea .Te cred si eu la ce venituri are din primarie.Sa ști ca nici fina ta nu este o sfânta.Cand lungu a glumit despre Năsăud si fina ea a ținut sa precizeze ca nu va trăda partidul,adică a luat distanță fata de tine.Nu tu ai adus-o mai Muzgoci?Iti spun astea măcar sa sti .Psd Nehoiu primește ordine de la lungu !Echipa de pupincuristi grețoși.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hopa!Porcușorul de Guinea ia viteza?Domnule vice atenție la regurile politice.Sunt curios daca după condamnarea lui Dragnea,domnul vice și șoricelul de Milea vor mai avea atât tupeu.Bafta domnule Muzgoci.

      Ștergere
  21. Doamna Genilia este in PSD de foarte mult timp, nu a adus-o nici un Muzgoci, poate invers.asa că....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este cu precizarea ca eu am readus-o in echipa pentru ca din motive de imagine.... se retrasese......este mai mult de vorbit aici.Echipa lui Gavriloiu nu a dorit-o.Eu am venit dupa alte pozitii....nu mai discutam acum.

      Ștergere
  22. Doamna director a intrat în politica de mult timp, și dl Corcodel a fost cel care a integrat-o in PSD. Bateti câmpii.

    RăspundețiȘtergere
  23. Este daca vreți si cheia care m-a făcut sa renunț la tot in PSD.Imi era rusine cu eticheta de PSD-ist. IMI ERA RUSINE !Daca poate cineva intelege asa ceva.Si astazi imi este rusine pentru perioada aia!Asta este diferența dintre mine si alții .Eu am niște reguli ale mele,niște limite pe care nu le depășesc si nici nu las pe nimeni sa mi le încalce.

    RăspundețiȘtergere
  24. Cine va lua locul lui Morarasu?

    RăspundețiȘtergere
  25. Acele blocuri ANL nu au fost construite de Milea,el nu ia decât chiriile ca nu știe de unde sa mai stoarcă bani pentru salariile uriașe ale angajaților din primărie.Apropo de aceștia am vrea sa știm și noi câte persoane au fost angajate la primărie în ultimii ani și cu ce se ocupa aceștia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chirii care nu sunt stabilite corect. Tot ce stiu este ca dna de la transporturi, dna de pe valea nehoiului angajata de Milea, sta toata ziua pe fb cu dl consilier al primarului, Moise. Cred ca li se pare ca trec cele 8 ore asa greu.... SĂRACII. Nu sunt ei vinovati. Pur si simplu NU AU CE FACE.

      Ștergere
    2. Dar incaseaza chiriile preferentisl. De ce sunt restantieri cu sume enotme: 3000,:5000, etc. ? De ce ? Nu e aceeasi lege pt toti? Unii sunt mai fraieri si altii mai smecheri ? Se pare ca da. Probabil iau dat datul primarului. Astae. Asta e PSDul. Sal votati in continuare

      Ștergere
  26. Și totuși ce s-a întâmplat cu Morarasu?Sincer nu prea știa sa facă politica.Faptul ca participi la o ședință și nu deschizi gura nu te face politician. Morarasu e prea "cuminte "pentru a putea face fata acestor mișcări politice.

    RăspundețiȘtergere
  27. Unde sunt PSD-isti lui Milea?Nu au curaj să iasă în strada, sau le e frica sa nu-îi huiduie oamenii ca pe Dracnea. Nu le e rușine de ce-i în tara asta.Am ajuns la limita sărăciei și ei continua să fure și sa-și strângă averi, nu i-ar mai rabdă pământul de calici!

    RăspundețiȘtergere
  28. Zice o femeie credincioasă....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu care credeam ca sunteti ocupati cu printarea pliantelor false. Huh.Hai ca știm, tot PSD ul le a făcut.

      Ștergere
  29. Vizitatorii d voastră d le Muzgoci' sunt de două categorii:
    Unii sunt educați, civilizați,raționali și ceilalți rudimentari și viscerali
    Primii ii lasa pe cei din urmă să-și facă numărul, sa și verse ura prin atacuri de tot felul.
    Poate asa o sa realizați care sunt scopurile lor și cu ce categorie de oameni aveti de- a face.

    RăspundețiȘtergere
  30. Echipa Gavriloiu nu v a vrut pe dvs și nu s a lăsat pana nu va închis toate ușile.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări