Se limpezesc apele la Nehoiu !

La Nehoiu, avem clarificate oarecum echipele, care se vor confrunta in urmatoarele alegeri din primavara si toamna acestui an,care aduc totusi multe necunoscute.Necunoscutul, este dat de rezultatul fiecaruia in alegerile urmatoare, unde se va vedea si mana fiecarui lider cu influienta,se va vedea si partidul ,dar mai ales se va vedea potentialul de anul viitor.Plusurile din dreptul procentului obtinut de judet si chiar national se vor contabiliza la merite, in dreptul liderilor si echipelor lor.Asfel ca anul viitor se vor vedea liderii locomotiva si echipele capabile de rezultat.PNL-ul condus de Mircea Posea care sigur va demonstra si capacitati de lider politic,ALDE condus de Radu Bularca caruia i s-au alaturat Cristina Tanasescu si Nicu Tanase,Pro Romania condusa de o echipa formata din Cristina Miron,Alina Leulet,Voinea Ion,Cristi Floroiu,Titi Tacea,Dragos Borovina,Andrei Ion ,Lucian Pavel,Stoichita Irinel,Marinus Despescu,Nicolae Miron,Mihai Onea,Doru Muzgoci si alti cativa oameni cuminti si seriosi. Evident toata lumea este cu ochii pe  echipa PSD,care este in accentuata scadere de imagine,dependenta de puterea lui Ciolacu si de finantarea din pixul lui.Sfarsitul toamnei va definitiva in cea mai mare parte echipele care se vor mai completa cu cativa oameni valorosi in viziunea fiecaruia.Nu se stie cine conduce si cum vor arata USR si PMP la Nehoiu si daca vor juca vreun rol in aceste alegeri.Ce va mai fi vom vedea!Maine va fi despre Patarlagele!

Comentarii

  1. Si care ar fi programele prioritare ale lui MP??soarta orasului sau soarta pesonala??despre tine,dl Doru,stim ca vrei binele orasului,dar el,la cum il stiu oamenii,sigur nu are intentii bune...E greu sa cobori din masini de lux la nivel de caruta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu,nu trebuie sa gandim asa.Omul asta munceste pentru ce are,creaza locuri de munca si plateste impozite unui stat care nu ofera nimic in schimb.Poate cel mult dispret.Patriotismul local nu este direct proportional cu valoarea masinii din care cobori.Sunteti un pic rautacios.Toti iubim orasul asta ,dar depinde cat de credibili suntem,depinde cat de mult ne sacrificam pentru asta.Pentru unii intradevar politiuca eszte un mod de a iesi din saracie.Nu cred ca este cazul lui MP.Pana la proba contrarie, trebuiesc creditati oamenii cu incredere!

      Ștergere
    2. Adică sa-mi spui tu mie ca ala care n are ce manca sau cu ce plății facturile il voteaza pe Posea ca parca daca iese Posea primar i da lui ceva. Lasa ma Dorule ca nu ma mai convingeri nici unul. Adică tot il lauzi pe Posea pe aici de parca nu l stie lumea trăim pe alta planeta.se plimba cu bolidul ala sta numai in pizzerii și lumea se uita lung parca visează cineva vreodată sa trăiască la nivelul ala. Noi suntem pământeni nu extratereștri și să nu te aud ca zici Ghinion ca ilia mama naibii de noroc la unii s-a răsturnat carul și noi abia ne ducem zilele.ce exprimă nivelul asta de trai al lui lux opulența și noi nu mai avem burice la degete muncind in agricultura prin Europa asta zici tu ca i ghinion. E lupta mare pe Nehoiu ca nu le mai ajunge ce au și vrea mai mult. Nu-i sătura dumnezeu eu iti spun asa tu sa faci politica ca iti place și la asta te pricepi bine dar lasa ma cu Posea și cu politica comunistă a lu Posea care nu vrea decat sa încurce lucrurile. El numai contra la toți schimbați va comportamentul oameni buni daca vreti sa va aprecieze oamenii nu mao va lafaiti in de toate cand lumea traieste in sărăcie. Pa Doru vorbim după alegeri sa vezi ce cacat o sa iasa.

      Ștergere
    3. Bine ma atunci ala fara bani sa voteze unul tot fara bani ca inseamna ca o sa administreze bine banii orasului, se va pricepe. Daca nu puteti concepe ca unul care a avut succes in viata nu poate face bine societatii din care face parte, treaba voastra. Ala bogat nu are ce pierde.

      Ștergere
    4. Nu inteleg grija dumneavoastra pana la urma!Programele prioritare sau masinile lui MP?Daca ar fi coborat dintr-o Dacie facea mai multe,sau ce?Sa ne amintim un edil care nu avea nici macar masina,saracu',nu avea nimic LA VEDERE!!!Nu mai fiti ipocriti si invidiosi.Ati primit un cal pentru caruta la comentariul asta?

      Ștergere
    5. Domnu'/doamna cu burice la degete tocite prin Europa:acolo nu ați văzut mașini de lux?V-ați tocit buricele pe tastatura scriind un mesaj de rahat.Fiecare face cât îl duce capul și are proporțional cu asta.

      Ștergere
    6. Celui de la 13:04. Nu am cum sa va raspund.Cred ca nu v-am gresit cu nimic. Deasemenea nu voi mai raspunde la genul acesta de mesaje. Sper ca intelegeti.

      Ștergere
    7. Sa speram ca nu sunt majoritari la vot aia care nu au ce sa manance sau cu ce sa-si plateasca facturile, conform unui anonim de mai sus, oricat s-ar stradui PSD sa ne aduca in starea asta.

      Ștergere
  2. Echipe bunicele... Alegerile din primavara nu vor fi relevante pentru partidele mari (Psd, Pnl), în schimb pentru ProRomania este un mic test. Sa vedem cat de mult este lumea interesantă sa iasa la vot...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Partidele mari sunt extrem de interesate de acest vot,repet extrem de interesate.

      Ștergere
  3. Una din prioritatile mele, ar fi construirea unei parcari inteligente, cu fonduri europene. Spitalul o problema delicata,am cateva idei care pot fi usor puse in practica. Sunt multe.Soarta personala? Poate intelegeti ca atat timp cat am livrat, Rumegus, la pret rezonabil , preturile erau bune! Acest lucru il pot face in continuare. Dar nu, rumegus ieftin si coaja de floare scumpa .Cunosc, o gramada de ipocriti ,cu pantofi scofalciti si masini de acum 50 de ani. Asa vreti in continuare? Macar uni din administratie isi asuma masinile. Pt asta il laud pe dl Viceprimar ( Gospodar)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D le Posea, cu tot respectul, observ ca tot atacați în viceprimar, nu contest ca nu aveți dreptate. Dar ii croiți drum lui Milea, vad ca despre dansul nu vb nimic. Despre ce a făcut sau nu a făcut. Primăria nu înseamnă doar vicele, ci și primarul consilierii locali. Nu vreau sa ma amestec în jocurile politice, dar dacă Milea dorea sau avea un cuvânt de spus, dvs.erati și acum în PSD. Despre ce vorbim, aici? Sunteți în PNL, succes, dar stați cam mult de vorba cu Milea în primărie și particular. El spune ca îl veți susține la locale ca v a dat și v a dres. Nu sunt în măsura sa critic, dar spuneți ne și noua adevărul și cine este concret adversarul dvs ca și posibil candidat PNL. Mulțumesc

      Ștergere
    2. In general, statistic ,Primarul in functie are 70% sanse.Deci consider ca dansul e principalul adversar, al meu.Despre PSD si tratamentul aplicat mie,sa fie la ei acolo.

      Ștergere
    3. Daca nu incepe o propozitie sau fraza primarul se scrie cu p mic.

      Ștergere
    4. Cu p mic de la pitic.O sa ma pun la punct.Cu toate ca nu asta a fost ideea.

      Ștergere
    5. Da cum...ca tu esti înalt tare. Nu ai invatat până acum ca esențele tari se gasesc la fiole mici?

      Ștergere
    6. Compensează cu nasul,domnului!

      Ștergere
    7. Cu p mic de la pitic daca pitic nu este la inceput de propozitie. Asa a spus baiatul meu, baiat care va admira pentru tinuta vestimentara cu pantaloni skiny si glezna la vedere. Baiatul are doar 13 ani si intelege politica la fel ca dl Posea, deloc.

      Ștergere
    8. Cred ca un rumegus ieftin + Mircea Posea primar = un rumegus foarte scump. Asa ajung sa prefer coji de seminte scumpe avand in vedre faptul ca daca stai la bloc ai si drumuri bune si caldura subventionata in comparatie cu cei de la "tara" - locuitori ai aceluiasi oras, care au drumuri de pamant sau facute dupa reteta lui Corcodel - cu refuz de ciur, de nu poti sa mergi pe jos (exclus cu masina) nici cand este uscat iar starea drumurilor scumpeste lemnul de foc (transportul) cu 15-20%. Acum asteptam parcarea inteligenta :)

      Ștergere
    9. Am nasul mare ca sa pot mirosi mai bine. Platiti cat doriti. Eu ca primar, nu pot vinde rumegus,chiar si scump. Ne meritam conducatorii. Succes doamnelor si domnilor de la PSD.

      Ștergere
    10. Și nici nu o sa înțeleagă băiatul dvs.politica. Din ce îmi dau seama, nu are cine sa i-o explice.

      Ștergere
    11. Stimate El78,din ce imi aduc aminte,aveați mesaje mai obiective.Lăsând la o parte acest aspect,va rog,înainte sa va bucurați de coaja subventionata,verificați pe site-ul primăriei valoarea subvențiilor de anul trecut.Imaginati-va valoarea lor pe viitor!

      Ștergere
    12. Ca sa mai si glumim, parcarea inteligenta actioneaza astfel: cand in parcare nu mai este nici un loc liber si vine o masina mai scumpa, aceasta face o evaluare rapida si arunca din parcare masina cea mai ieftina sa-i faca loc celei mai scumpe. Altfel la ce ar folosi inteligenta?

      Ștergere
    13. Nu avem toti pedigree-ul politic al dumneavoastra si nici nu am de gand sa introduc in educatia copilului aceasta politica de Nehoiu. Sunt de acord cu faptul ca eu nu pot sa invat pe cineva politica deoarece eu nu stiu sa fac politica. Ce nu intelegeti este faptul ca nu trebuie sa ai studii politice sa vezi ca un individ care a stat tot timpul sub aripa PSD - Mircea Posea, a gasit compatibile doctrinele celor doua partide PNL si PSD si incearca sa ne explice noua - muritorilor de rand ca detine adevarul absolut iar noi am stat ca prostii am stat ani crezand minciunile conducatorilor. Abia astept sa vad Nehoiu ca in anii de glorie cand dl Posea senior si dl Pop - doua produse ale comunismului, afiliate la structurile PSD/PDSR sau cum naiba s-a mai numit, ne reprezentau cu succes in Senat si Camera Deputatilor in timp ce arabii curatau depozitele Foresta. Ce faceau acesti reprezentanti se numea tot politica. Recunosc ca nu stiu sa fac politica dar se vede de la o posta ca nici voi nu aveti habar cu ce se mananca.

      Ștergere
    14. Domnul Posea posteaza si cu MP si cu Anonim. Omul este foarte complex. Cred ca tot el posteza si cu El 78. Omul asta a stat ani la rand in umbra si s-a bucurat impreuna cu noi de investitiile in infrastructura, in educatie si cultura facute in ultimii 30 ani si abia acum cand si-a dat seama ca avem "de toate" numai o parcare inteligenta nu, s-a hotarat sa ia atitudine si sa candideze la functia de primar. Acum imi dau seama ca nu are legatura cu restrictiile tonaj, cu amenzile, nici chiar cu rumegusul, omul doreste sa candideze pentru noi astia care ne-am saturat sa coboram dupa toate coclaurile cu ghetele pline de praf, in masini de teren din care ne trag cainii si suntem obligati sa parcam in parcarile astea non-inteligente. Dl Doru, parcarea inteligenta este noul trend.

      Ștergere
  4. Posea aduna mafia lemnului de partea lui...aud de unii măruntei pe care i tine la degetul mic Posea, poate prinde și el neste procente dar slabe sperante după ce vad pe lângă el.Tu Dorule începi să strângi ceva oameni mai mult mafia constructiilor vad daca l ai băgat si pe Despescu care a prins lucrari in anii precedenti de la CL....stațiile de autobuz și alte lucrari ca sa vezi pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa trăiești.sa nu fi prea increzator nu sunt nume cu rezonanta in comunitate dar macar ai strans ceva. Alde au echipa bunicica sa vedem ce urmeaza sa faca la nivel national este cu dute vino și asta.si la Europarlamentare se va vedea ce ne așteaptă în toamnă dar încercarea moarte n are. Te salut Muzgoci de aici din Diaspora nu te lasa lupta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunteti nedrept cu "mafia constructiilor",el munceste si se lupta pe piata privata.Bag mana pentru astfel de oameni!Trebuiesc ajutati!

      Ștergere
    2. Bai Diaspora,te rog,lasa-ne.Nu ne saluta,nu ne da sfaturi si nu ne invata ce sa facem.Nu te baga intre "mafiile"astea,ca nu-i de tine.Ai aflat tu diasporo de mafia lemnului si de aia maruntei.Sau de constructii!Minciuni gogonate!

      Ștergere
    3. Vorbiti sa va aflati in treaba!Folositi cuvintul mafia,doar,doar o capata textul o greutate si o importanta mai mare.Va rog totusi,sa mergeti la primarie sa cereti listele cu beneficiarii de ajutor social,sa vedeti si acolo cati maruntei stau la degetul mic al actualilor edili.Asta nu va mai deranjeaza?Creier mic la degetul mic!

      Ștergere
    4. E....haideți să nu vorbim pe aici chiar tot programul de împăduriri de anul viitor și ce alte interese mai sunt. Sa nu se duca in alta directie dezbaterea d lui Muzgoci dar câțiva de pe aici nu avem creierul asa mic macar sa stii ca suntem informati.

      Ștergere
  5. Imi place echipa pe care incercati sa o formati dle Doru.Oameni simpli,dar seriosi din toate paturile societatii.Toti sunt baieti buni.Bravo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt baieti buni si cinstiti dar cu influenta si impact mic in societatea nehoiana. Iar o familie in conducerea unui partid arata putina lipsa de cadre.

      Ștergere
  6. E clar ca MP nu vrea banii din administratie,produce suficient,insa vrea sa.si protejeze afacerile,sa nu.i mai fie soferii amendati.Sa ne lase cu vrajeala ca stim bine ce vrea.Nu e ca dvs,dl.Doru...din niciun punct de vedere.Succes sa aveti!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E clar ca esti superdestept. Un om de afaceri intra in politica in opozitie si isi face dusmani pe cei de la putere, cheltuie bani sa finanteze o organizatie ca sa nu mai primeasca niste amenzi soferii sai. Imbatabila logica!! Mai ai frati, surori?

      Ștergere
    2. Are destui!Nu știți vorba aia"mama proștilor e mereu gravida"!

      Ștergere
    3. Afacerile nu au culoare politica. Trebuie doar sa faci politica (cat de prost) si o parte din problemele astea marunte (amenzi, restrictii de tonaj, diverse controale neauntate) dispar ca prin minune. Afacerile sunt un numitor comun in politica, ideea este sa nu stai deoparte. Mircea stie. Nu stiu cu ce il ajuta politica pe dl Doru deoarece pana acum a avut doar de pierdut.

      Ștergere
    4. Referitor la soferi , nu stiti , probabil, ultimele declaratii ale Dl Viceprimar. Vrea sa ma falimenteze. Stiti cum?Prin influenta pe care o are sa ridice permisele, colegilor mei soferi.Auzi parvenitul,veneticul...Asta e atitudine de Viceprimar? Tu nu poti mentine investitorii locali, dar sa aduci si altii?Stiti unde? Exact la Toscana, unde parcheza si el bolidul...

      Ștergere
    5. Va asigur ca asta e o mare minciună! De ce nu il întrebați direct? Preferați doar sa plecati urechea la altii? Nu vedeti ca lumea este rea? Eu nu l -am auzit niciodată spunând asa ceva si sunt destul de in masura sa zic asta. Mai degrabă puneti -va la punct vorbele acelea urâte, daca vreti sa dati bine la public. Si nu va mai faceti atatea griji...Daca era sa faca ceva, o facea pana acum.

      Ștergere
    6. Da cine sunteti sa ma asigurati.Eu am asigurator.Sunt vorbe urate?Sunt un delicat,in ceea ce-l priveste.

      Ștergere
  7. In momentul actual, cu aceste echipe, vad Pnl.ul pe ultimul.! Alde s a întărit cu venirea domnului Tănase, atât.( Doamna CT doar un vot poate sa aducă ..restul voturilor sunt in alta parte) ProRomania o echipă noua, puternică și o sa faca o figură frumoasa, iar Psd ramane PSd.

    RăspundețiȘtergere
  8. Important este ca in societatea nehoiana au loc zbateri si dezbateri,important este ca oamenilor le pasa.Este super ca Mircea Posea vrea sa se implice in administratia nehoiana.De ce nu?Este bine ca Nicu Tanase si-a gasit echipa care sa-i impartaseasca ideile.Personal nu iubesc ALDE,dar il respect pe Radu Bularca, pentru ce face in orasul Nehoiu si nu numai.Ma asteptam sa-mi fie desfiinta echipa, pe motiv ca nu sunt "vedete".Da asta mi-am si dorit,mi-am dorit oameni normali,familisti seriosi,gospodari si patrioti.As fi onorat sa continuam impreuna!O sa mai vedeti oameni noi si buni in echipa Pro Romania Nehoiu,o sa vedeti cum se castiga alegerile cu oameni cinstiti si onesti,buni profesionisti la locurile lor de munca.Sper ca oamenii mei sa ia din experienta mea politica si s-o puna in practica,eu invata de la ei la fiecare intalnire.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai să vezi cum o să ti-o iei în barbă de la Posea.Poti sa-l perii cât vrei,e rau și cu suflet urât.Cat despre afacerile lui ...Nu mai traieste Oancea Ion să spună, iar taica-su a fost un om super corect😋🍷

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tatal meu si este, ca nu a murit.Traieste ,deasemenea baiatul lui ION OANCEA"DUMNEZEU SA-L IERTE", poate sa va spuna el.Se vede de la o posta ce vrei.

      Ștergere
    2. Taica'su cui?Lu'Oancea Ion?Nu se înțelege. Fiți mai explicit,sau va tremura barba?Sau pupați un pahar când scriați comentariul?

      Ștergere
    3. Tatal meu traieste. Deasemenea si Adi Oancea va poate explica. De Tremurat nu - mi tremura nimic.Si cu paharul sunteti in eroare. Stiti ce cred:va cam tremura barbiile voastre. Nu stiti ce sa mai scrieti. O defaimare ieftina pe care o promoveaza cineva la fel de ieftin.Dar despre pahar , luati detalii de la primul edil.

      Ștergere
  10. Eu in barba nu o sa mai iau de la nimeni.Nu mai exista ceva care sa surprinda pe mine.Principalul adversar este PSD si Milea.Daca randul trecut avea un usor avantaj fata de mine,usor am spus,acum s-ar putea sa fie un pic mai mult sau......mai putin spre deloc.Am suficiente semnale sa fiu optimist si crede-ma nu sunt multi care sa se priceapa ca mine(iertata sa-mi fie lipsa de modestie).Apoi,eu nu voi suferi nimic,daca oamenii vor un primar tablou ,foarte bine, asa sa fie,dar vom fi acolo.Credeti-ma,altfel va arata Nehoiu de la anul.Altfel se vor cheltui banii publici de la anul.Viziune despre ce si cum va fi, nu prea vad sa aiba vreunul.Nu vad!Asta nu inseamna ca nu pot convinge.De cand umblu prin judetul asta,zilele astea am intalnit un om(milionar in EU cu multe zerouri)dar care mi-a demonstarat ca este toba de carte,ca stie politica,ca va face exact ce si-a propus.Alta data am sa vorbesc despre omul asta care m-a impresionat!

    RăspundețiȘtergere
  11. Tu zici că-i principalul adversar Milea MP zice la fel. Imi pare o ecuatie cu 3 necunoscute ...și rezultat final Milea castigator. De asta ce zici?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa zică? Ați chiulit de la ora de mate,în special când s-au predat ecuațiile cu 3 necunoscute.

      Ștergere
  12. Auzi tu....parcare
    Inteligenta sa avem unde parca bolidul cand stam la Toscana sa nu plasăm in fata la bistro. Ma voi sunteti nebuni...parcarea e acum prioritate. Mai prioritate mi se pare cât Da Posea pe un vot ca se aude ca 1m cub de lemn și 2 mil a pus la bătaie. Ca sa vezi cat se poate injosi ...Doru faci ce vrei dar nu mi se pare serios MP

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi astia de la PSD, nu intelegeti nimic . Nu doriti sa faceti nimic. Ce parchez numai eu masina?Nu parcheaza toata lumea? Cand merg la piata sau primarie. Ma ingrijorati total. Eu lemne dau cat doresc , cu acte. Bani nu dau, imi trebuiesc la Toscana. Parca v-am vazut si pe dvs pe acolo. Pe edili nu i-ati vazut?


      Ștergere
    2. Domnule Posea,aveti vreo problema unde își petrec oamenii timpul liber? Nu de alta, dar decand va doriti sa deveniți primar, ati inceput sa aveti co tact cu lumea,mai des.Multumesc.

      Ștergere
    3. Cred ca ma confundati. Chiar nu ma intereseaza. Cititi toate comentariile va rog. Nu este normal sa ma fac mai vizibil?Deasemenea curiozitatea unora nu are margini. As putea sa mai vorbesc. Chiar nu ma cunoasteti!

      Ștergere
  13. Puteti sa mi spuneti si dl inginer. Cu toate ca alta titulatura imi place.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce ai domnule te intreaba cineva daca esti pas ist sau pnl ist cand intri in cârciumă? De fapt nu te intreaba nicaieri ce optiune politica ai nici la biserica macar.ciudat este ca MP se tot plimba prin cârciumi de cand vrea sa prindă scaunul cine l a văzut pe la terasele din Nehoiu in ultimii ani? Erau prea mizere pentru el dar acum au devenit subit foarte încăpătoare și luxoase. Racoleaza pnl isti sustinatori se coboara vezi doamne la nivelul de jos știm strategia asta nu degeaba au loc întâlnirile cu Corcodel . Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  15. De la promisiuni la fapte e mult.sa vedem câți pun botul la promisiunile lui.sa și vada de treaba lui ca are destula și avere la fel

    RăspundețiȘtergere
  16. MP este bun acolo unde presteaza la firma lui . Trebuie să recunoastem firma merge bine are destui salariați face export profit cred ca are de aceea isi permite niste lucruri. Dar până la a fi apreciat in comunitate din alta prisma aceea a cetateanului e cale lunga și munca la fel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e,nimic de zis. Ar fi bine sa plateasca taxe si impozite la Nehoiu,dar le plătește la București,lui Tudorache :)))

      Ștergere
    2. Lasa ca se cunosc si unii din "popor" care au fost apreciati de cetateni si s-au schimbat pe parcurs.Ei au devenit infumurati si aroganti dupa.

      Ștergere
    3. Dar ce ar trebui sa fac? Sa devin apreciat de comunitate.

      Ștergere
  17. Si cei cu bani cand vor politica ar trebui să plece de jos de la lipit afișe nu direct presedinti de partid ca ai bani.nu este corect fata de cei care au muncit sau au o vechime în partid.aici nu i licitatie ai bani vi direct presedinte ca ai pretentii. Doar nu ai mostenit o functie ai mostenit averea de la ai tăi nu partidul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, toti lipitorii de afise ar trebui sa fie presedinti si vicepresedinti la partide si sa candideze la functia de primar. Pentru ca nu-i asa lipitul afise e dovada suprema de inteligenta devotament, abilitate politica si cunostinte administrative. Cu cat ai bani mai multi cu atat mai greu ar trebui sa ai acces la vreo functie pentru ca nu-i asa cei care se imprumuta intre avans si lichidare sau iau pe caiet sa aiba satisfactia ca te pot si ei umilii pe tine cel cu bani. Mars ma saracilor la munca nu va bateti voi pe burta cu mine. Asteptati voi sa primesc eu vreodata dispozitii de la vreun drujbist cu functie.

      Ștergere
    2. Ce mistocar!Auzi,da tu ce astepti?Inca un mandat al PSDului?

      Ștergere
    3. Tu ai mostenit prostia de la ai tai ca altceva nu se vede sa fii mostenit. Un partid se supune unui statut facut dupa niste legi si doctrine. Daca statutul permite sa fii azi membru si maine presedinte cine esti tu sa ma trimiti sa lipesc afise? Nu ati citit in viata voastra o carte nici macar povestile lui Ion Creanga dar va place sa stati la masa cu intelectuali si sa va dati cu parerea, ca vorba aia, suntem noi prosti dar suntem multi!

      Ștergere
    4. Si asta-i solutia sa inlaturi PSD, sa pui lipitorii de afise sa.i conduca pe intelectuali si oameni de afaceri?

      Ștergere
  18. Multe comentarii la adresa dlui MP.Pe cine deranjeaza asa de tare!?Pe mine nu ,desi dl MP este si adversaul meu.Totusi activam in echipe diferite.Cand era dl MP la PSD toate vuvuzelele imi spuneau "esti invidios pentru ca a luat un om de afaceri important","Milea aduna"etc. acum nu mai aduna!!!???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intotdeauna se va da in pomul cu poame. Din fericire nu toata lumea gandeste la fel.

      Ștergere
    2. Asa este zicala dl Posea dar ce poti face. Păcat ca ne-a rămas mic orasul asta si nu ne mai Încape. Razbunarile astea nu duc la nimic bun instabitatea politica duce la instabilitate economică.mai exista si victime colaterale și uite așa o sa tanjim după un post de șofer.

      Ștergere
  19. Un om de afaceri nu este neaparat și un bun aducător de voturi, sa ne aducem aminte cu Pnl.ul in frunte cu cel mai mare om de afaceri din Nehoiu s a cam facut de ras la ultimele alegeri. Asa ca aveti grija pe cine' adunați'.!

    RăspundețiȘtergere
  20. De-aia e bine fiecare cu mise-en-place-ul lui! Dar așa-i in democratie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai,m-ati terminat!Mai pe romaneste sunteti un mic comunist!

      Ștergere
  21. E lasă-l pe Milea ca ce-i al lui e pus de-o-parte

    RăspundețiȘtergere
  22. Daca un om de afaceri a pierdut la un moment dat,nu este musai ca toti oamenii de afaceri sa piarda sau sa faca la fel.Un om de afaceri pentru unii dintre dvs nu este bun,dar este bun unul care nu a facut nimic in viata lui!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Da,domnule Muzgoci,PSD Nehoiu este o gașcă de curve,inculți.Felicitari ptr ce incercati sa faceti in Nehoiu.Milea este o persoana condusă de celebrele curve din oraș și de celebri intelectuali obosiți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate va referiti la tipul de curve masculine si sunt perfect de acord,in rest nu cred ca aveti dreptate.Acolo sunt si foarte multi oameni buni ,dar nici ei nu sunt constienti de asta,asa ca se lasa calcati in picioare.Daca imi spuneti ca aia mai ....au mare influienta ,sunt de acord cu asta.Eu cunosc tipul de comentatatori angajati special pentru asta.Mai sunt anumite neveste,ca doar stim ce rol pot juca femeile in viata maimarilor unei urbe mici ca a noastra.Sa le fie de bine!

      Ștergere
    2. Curve și inculți....înseamnă că nu va dati îndărăt de la un test de inteligenta cu "curvele" psd iste! Mai ales ca au și alte 'veleitati".in celelalte organizații numai oameni cinstiti, cu frica de D-zeu. Mai lasati-ma cu sfinții din pnl și pro și cu maicileCecilia .Toate cu naframe și privirea in jos ca sfioasele

      Ștergere
    3. Cand o femeie cinstita, familista ataca o asa zisa curva o inteleg! Isi apara familia. Cand un barbat mai putin potent ataca o asa zisa curva il inteleg, e plin de frustrari si frici sau e sub papucul nevesti si nu vrea sa ramana singur. Dar cand niste barbati politici care nu au legatura nici cu una nici cu alta ataca niste asa zise curve la care au aderat dar au fost respinsi nu e frumos. Am intalnit curve extrem de inteligente si aproape toate au un dezvoltat simt al umorului, nu au inhibitii, si au mult mai multa demnitate decat multi altii.Le blamati degeaba, sunteti invidioase sau ipocriti. Care este greseala lor cand si Isus le-a iertat pentru ca iubesc mult!

      Ștergere
    4. Ala care le stii pe toate, pe care dintre curvele alea pe care nu le nominalizezi ai babardit-o tu? Si cum ti-ai dat seama ca uni sunt inculti?

      Ștergere
    5. Personal nu m-am referit niciodata la curve.Nu am facut niciodata vreo femeie in felul asta.Eu m-am referit doar la curvele masculine.Pe alea le gasesc foarte periculoase.Curvele masculine sunt niste frustrati, care stau in genunchi in fata nevestelor si atunci se anifesta cum pot si ei in relatia cu oamenii,mai ales in politica.Pana la iarna, PSD-ul va fi dezbracat absolut de tot.Retine-ti asta!Mai ramane doar cu niste romantici intarziati.Oamenii valorosi, vor pleca!Si cu siguranta, au si oameni valorosi!

      Ștergere
    6. Iubesc mult pe bani.Ati uitat sa mentionati.

      Ștergere
    7. Un intelectual obosit face mai mult decât o suta de prosti odihniti.

      Ștergere
    8. Bine ca aveti voi acasa sub patura femei cinstite si nu va papa banii.Papa și banii vostri și pe ai altora.nevestele cinstite și credincioase ale bărbaților cinstiti .

      Ștergere
    9. GRESESTI, NEVESTELE LOR CINSTITE CHELTUIESC CU ALTII BANII SOTILOR.

      Ștergere
  24. Nu doar un om de afaceri a pierdut la un moment dat, ia uitati-va putin in jur și faceti o statistica. Pe foarte multi i a împotmolit Corcodel ca asa era o regula, alții au pierdut din alte motive.incostetabil Mircea este un învingător a avut NOROC!Nu avem ce sa-i reproșam noi și nici nu suntem in masura. Problema este ca aceste atacuri la adresa unei părți a APL , chiar și la adresa domnului primar sau a vicelui nu isi au rostul aici.Probabil cu dl vice sunt probleme mai vechi nerezolvate dar nu acesta este modul de a pune punct unei polemici ba dimpotrivă.In rest de MP numai de bine personal am avut de-a lungul timpului o colaborare frumoasa de "cunoștințe vecbi" colegi și prieteni! O familie respectată în sat oameni de "frunte" cum se spune pe la noi.Succes tuturor și cred că trebuie să fim putin mai pământeni și să realizam ca aceste funcții sunt efemere.noi rămânem aici aici ne creștem copiii și aici ne îngropam părinții asta este bine sa conștientizăm.Multumesc dl Muzgoci și va rog frumos sa publicati !

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu aveam de ce sa nu public.Pozitia dvs este ok,o respectam!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vede ca MP nu are experienta politica , ce-i in capusa imediat si in gusa. Nu poti sa jignesti asa primarul si viceprimarul pentru ca le radicalizezi electoratul lor si in loc sa mai ciupesti ceva de acolo prin bunavointa nu mai pupi nimic. Din contra mai pierzi si din electoratul nehotarat cand te vad asa razbunator si acuzator pe vorbe si barfe fara nicio proba. Mai ales cand pui in discutie publica problemele tale personale. Daca politistii fac abuzuri fa.le plangere la parchet si dovedeste ca ai dreptate, poate dovedesti si ca au fost instigati. Daca procedezi altfel se vede ca nu ai stofa sa faci alt fel de politica si intri in aceeasi hora romaneasca sa nu zic troaca.

      Ștergere
    2. Poate aveti dreptate sau poate a-ti fost invatati cu o politica non-"gusa si capusa"Va pot asigura de un lucru, voi lupta pentru fiecare vot.Ce spuneti de faptul ca anumiti domni, sunt amenintati de edili , sa nu se mai intalneasca cu mine. Aaa ,se numeste experienta in politica...

      Ștergere
    3. Asta-i o meteahna veche si omul care spune "nu ma pot vedea cu tine ca m-a amenintat edilul" este o carpa de om care nu merita nici macar atentie sau e un atarnator dependent de bani moca de la primarie. Nu va mai victimizati domnilor candidati ca da al draq de prost. Auzi, sa.ti fie frica in 2019 de un tarcovnic ca Milea de 55 kg. Experienta politica te invata ca uneori tacerea e de aur decat vorbe in vant.

      Ștergere
    4. Edil! La singular.

      Ștergere
    5. Ma da,ce puii mei este experienta asta poltica?Vad ca se tot pune problema aici si nu inteleg.A avut-o vreunul la inceput?Se invata dintr-o carte si care a invatat-o mai bine,ne-a ajutat pe noi amarastenii mai mult?Electoratul primarului si viceprimarului in functie,care de altfel sunt toba de "experienta politica",exista doar daca s-a miscat ceva pe perioada mandatului,au facut ceva si pentru noi.In cazul asta zero.In rest sunt doar cei ce au de profitat cel mai mult si asistatii sociali.

      Ștergere
    6. D le Posea ăștia sunt postacii PSD Nehoiu, care umplu și facebook ul cu postări PSD dar nu vad ca nimeni nu le da like. Nu știu decât sa atace ptr ca le e frica ca pica Milea și nu și găsesc locul în univers.

      Ștergere
    7. Experienta politica te invata sa nu zici niciodata "niciodata" , sa nu respingi apriori o alianta, sa nu acuzi fara minime probe, sa nu jignesti nicio patura sociala niciun grup de concetateni indiferent de optiunea lor, sa fii diplomat si multe multe altele. Sunt niste norme de bun simt cu care poti sa vii din societatea civila nu neaparat sa le inveti cand intri in politica.

      Ștergere
    8. Pe cine a-ti descris, asa frumos?Pe dl Viceprimar?Pe Corcodel?

      Ștergere
    9. Mai domnule, dumneata esti chiar frustrat! Du te nene si ia l de mânecă daca amte deranjeaza asa tare,nu ne mai umple noua mintile cu viceprimarul, cu Corcodel si cu altii.Dezbateti idei, nu probleme personale. Si dumneata Muzgoci,la fel. Faci ce faci si bati șaua sa priceapă iapa. A priceput toata lumea care urmărește blogul. Altceva?
      Multumesc!

      Ștergere
    10. Nu ma duc domnule!Nici nu ma intereseaza de el. Cam cat a ajuns pretul la caldura? E o idee de dezbatut?

      Ștergere
    11. Sunteti prea "patimas" d le Posea.se vede de la o posta. Aveti vre-o "neimplinire"?

      Ștergere
    12. Cata oftica pe MP ca nu mai vinde rumegusul la centrala. Crapa fierea in el.

      Ștergere
    13. Am multe neimpliniri.Mi-am propus multe.Faptul ca nu am ajuns sa vizitez America este cel mai important!

      Ștergere
    14. Aveti dreptate! Ma oftic rau de tot!

      Ștergere
  26. Vreau eu sa fac niste precizari.Ca unul care le-a vazut pe toate (comentariile)sunt un pic indreptatit.MP a dorit sa raspunda cam la toate intrebarile ,interpelarile ,dar si nedreptatile, care s-au spus despre el si familia sa.Cu mici exceptii am publicat tot,pentru ca multi nu-si dau seama ,dar MP a sarit multe etape astfel,etape necesare cunoasterii.MP nu a spus niciodata ca el a intrat in politica sa-si protejeze afacerile,niciodata.Dimpotriva ,intrand in politica esti mai expus ca de obicei.Un om de faceri de valoarea lui, nu are nevoie de protectie politica,credeti-ma!Daca doreste, si-o poate lua fara prea mari eforturi.Daca dvs credeti ca primarul nostru, este un mare jucator,un tip extrem de influient ,va inselati.Nu l-ati vazut in opozitie!!!!!Nu spun ceva rau de el ,dar al nostru, NU este un lider.O fi un smecheras,dar niciodata un lider,are cateva machiavelisme ieftine,dar nu curaj si tupeu gen fostii,toti de dinainte.Nehoiu bate pasul pe loc,mai pune o galeata de asfalt,vom face si casa de cultura etc ,dar tot in urma vom ramane .Nu vreti sa vedeti,nu vreti si gata!Daca era un smecher, Ionut a avut sansa sa-l puna la punct pe Ciolacu si jigodiile de langa el si avea un aliat cum nu sunt multi.Eu nu am tradat niciodata.Pe MP l-a luat ca o masura de securitate in urma plecarii mele.In acest fel, a gandit si CT cand a adunat numai personalitati locale si i-a intrat in cap succesul.Va aduceti aminte, ca am spus ca este o greseala?Multi se vad primari, pentru ca s-a vazut ca in ultima perioada,ce rol a jucat intamplarea,norocul,pentru ca am avut promovati, oameni noi dar slabi,foarte slabi unii si asta a dat curaj.S-a vazut ca sunt ciolanisti,tradatori si la fel de jigodii.Atunci,unii fara experienta s-au si vazut buni de primari,fara sa fie macar un mandat de consilier local.Cand conduci o asemenea firma,cand vii dintr-o familie cu traditie in politica cum este MP,toate astea te recomanda sa fii pretendent la functia de Primar al Orasului Nehoiu.Noi vorbim aici ,daca este bun MP,DM sau RB, dar toti astia au demonstrat ca pot,ca au in spate ceva.Cu exceptia lui NT care are doar o experienta a muncii in occident,dar care te-ar putea face sa te indoiesti un pic.dar nu-i musai, toti cei intrati in politica, ar trebui sa va bucure.Daca luam in calcul comentariile chibitilor femei fara scrupule, care misuna pe lanaga Milea(mare greseala)atunci noi cei care am mai demonstrat cate ceva pe picioarele noastre,ar trebui sa stam acasa!!!Credeti-ma administratie inseamna mai mult decat cateva lucruri, care ar fi trebuit facute in primele luni.Dezvoltare inseamna altceva si eu chiar stiu ce insemna.Nu luati in deradere proiectele ambitioase ale lui MP,ele sunt fezabile si extrem de neceesare pentru Nehoiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunteti barbati colegi foști colegi și prieteni in viata reala.Coborati de aici domnilor și asezati-va la o masă puneti ideile in discutie si cu siguranta o sa iasa ceva constructiv.Mult mai constructiv decat ce rămâne în urma discuțiilor de pe blog sau pe Fb.Desprindeti-va de aici si luati satele la picior vizitați oameni simpli gospodăriile lor și o sa vedeti alta realitate. Asta mi se pare ceva constructiv nu aceste discuții în contradictoriu jigniri sub anonimat și cafele pe la restaurante. Vizitați satele de pe lângă vedeti ce nemultumiri au oamenii și ce solutii gasiti pentru asta nu dati sfaturi de administratie unui om care chiar se implica aleargă din sat in sat răspunde la telefon fin 5 În 5 min pentru diferite probleme ale locuitorilor (arde, moare,se imbolnaveste) primarul este primul care afla.Chiar vi se pare putin?

      Ștergere
    2. Face și NT un drac.Parca Domnul Tănase tatăl se bătea cu pumnul in piept la ședințele psd ului acu ce le mai trebuie? Vai de noi daca v-om ajunge sa ne conduca toți pistolarii din urbe.

      Ștergere
  27. Mai luati și cu alde ca p ăștia i-ati
    terminat. Zeu Dorule cand 2 se cearta al 3 lea castiga parca asa era.

    RăspundețiȘtergere
  28. Daca dv.domnule Muzgoci și dv.domnule Mircea veți încerca în perioada următoare sa faceti echipe separate care se bazează pe oameni competenți,integri,cu licențe adevărate,fara penali aveți toate șansele că unul dintre voi să-l detroneze pe acest șmecheraș și gașcă lui.Dupa multi ani ptr orașul nostru se întrevede o speranță.Nu vedeți ce echipa are domnul Milea.Care sunt motivele de nu a atras fonduri europene.Angajati primăriei au prevăzut în salariu un spor ptr atragerea acestor fonduri.De ce nu sa luptat ptr a scădea prețul la apa in Nehoiu.Se discuta că vor începe asfaltarea unor străzi în oraș,de ce se asfaltează cu firma lui Dobrică?De ce se mai țin angajați în primărie celebri gardieni(funcție inventata de Corcodel).Milea este în ultima perioada foarte speriat.Succes domnilor Muzgoci și Mircea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se asfalteaza cu firma lui Dobrica sa se mire prostii. Trebuia exclusa de la licitatie ca e din Patarlagele? Dupa care multi ani se intrevede o speranta? Lungu a fost pus de Muzgoci, dupa cum sustine si Milea a fost pus de Muzgoci si urmeaza sa spuneti la anul Mircea a fost pus de Muzgoci. Imi vine in minte zicala aia "tu vrei sa ma salvezi pe mine dar nu te poti salva pe tine", actualizata, dar de ce nu reusesti sa te faci pe tine primar daca poti pune pe oricine?

      Ștergere
    2. Nu am pus niciodata pe nimeni,nici primar, nici viceprimar ,nici consilier local ,pe niciunul.Daca este un apropo la mine, referitor la "vrei sa ma salvezi..."va spun doar ca eu nu am fost niciodata in situatia sa ma salveze cineva,niciodata.Nici nu ar fi avut cine.Te salveaza cineva care este mai puternic ca tine,dar asa......Am niste rezultate pe care nu mi le poate lua nimeni,absolut nimeni.Si mai mult decat atat,EU NU AM FRICI!

      Ștergere
    3. Se asfaltează cu firma lui Dobrică deoarece fica este deputat PSD.Asta cu sa se mire prosti denotă frica din partea de.De ce nu vine Milea cu argumente la tot ce se scrie pe aici de el.Cat de autentică este diploma pe care o are Milea?

      Ștergere
    4. Ca a lui Moise!! Moise consilierul popii

      Ștergere
    5. N-aveti loc de Dobrica acu...Si nici de Moise. Reinventati-va ca asta asteptati
      Stati ca sacalii la colt asteptati cate o erată a pas ului sa atacați. Atât va duce capul asta e politica voastră.

      Ștergere
    6. Milea este foarte speriat in ultima perioada ca l-a visat pe Muzgoci dand cu matura prin primarie si nu intelege semnificatia. Este deprimat si plange continuu.

      Ștergere
    7. De ce sa fie Milea speriat? Nici busteanul nici banii vostri nu o sa-l doboare pe Milea .Are susținerea Buzaului și a lui Ciolacu.Milea o sa fie candidatul PSD Nehoiu la anul viitor nu va mai ridicati poalele ca PSD nu o mearga cu alt candidat la locale.Stie Bz cu cine castiga.

      Ștergere
    8. As vrea sa vad eu in cazul in care PSDul scade in sondaje si la eurparlamentare da inapoi,daca il mai intereseaza asa mult pe dl.Milea sustinerea de la Buzau sau sustinerea lui Ciolacu.

      Ștergere
  29. Observ ca dl Posea își încheagă echipa.Aud multe persoane care vor sa i fie aproape. Cred ca va construi o echipa puternica, iar cu susținerea ta, Doru sigur va ajunge primar. Trebuie sa lăsați orgoliile sa va uniți și sa faceți front comun ptr dărâmarea lui Milea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca mi-am aratat sustinere pentru implicarea dlui MP in politica,a lui si a altor ca el,nu insemna ca eu ma voi pune la remorca domniei sale.Probabil din aceleasi considerente, nici domnia sa nu a acceptat sa vina sa lucreze cu mine.Ca sa ne intelegem:Am respect pentru oricare cetatean al orasului, care se va implica in politica nehoiana,dar va rog sa retineti: Pro Romania are si va prezenta, cea mai buna echipa in alegerile de anul viitor.Am indubitabil cea mai mare experienta politica si conexiuni, dintre toti contracandidatii mei.Am proiecte fezabile pentru Nehoiu si nu sunt omul care sa stea cu mana intinsa la partid,ca sa faca si el ceva intr-un mandat.Eu stiu ce-i trebuie unui edil, pentru a avea succes.Unii, acum invata cum este organizat statul roman si contextul european.Cine vrea sa fie mandru ca locuieste in Orasul Nehoiu ,atunci sa se uite catre Pro Romania,pentru ca va avea ce vedea,pentru ca sigur va fi mandru ca locuiete in Nehoiu.Retineti asta!Nehoiu va fi respectat,Nehoiu va avea ce merita sa aiba,Nehoiu va REDEVENI MICA SINAE!Imi spunea cineva aseara, ca trebuie sa venim cu proiecte.Eu doar le voi aminti,pentru ca felul cum trebuie sa arate Nehoiu eu stiu de mult,ce ii trebuie Nehoiului ,eu stiu de mult.Am multa determinare pentru toate astea!

      Ștergere
    2. Lasă că a făcut Milea la proiecte la un pahar de vin .

      Ștergere
    3. Cui nu-i place un pahar de vin sa dea primul cu piatra!

      Ștergere
    4. Fugi si te împușcă cu sfaturile și cu fronturile

      Ștergere
    5. Da l-am vazut si eu pe Mircea dand cheag la echipa. Pe urma o strange si o lasa la scurs. Ramane si urda destula.

      Ștergere
    6. Nehoiu este un oraș frumos și în curs de dezvoltare și promovare .Se face tot ce se poate pt asta și se vede.nu strica însa sa veniti cu idei cu sfaturi cu aportul fiecaruia in intampinarea acestui proces de promovare.Cu cât mai mulți cu atât mai bine.

      Ștergere
    7. Este un inceput bun. Urda cu ridichi chiar merge. Decat zer zelos si la punga gros!

      Ștergere
    8. Las ca altii nu mai dau cheag deloc!O strang cu japca in functie de interese!

      Ștergere
  30. Esti diplomat Doru. Noi mai citim și printre rânduri.

    RăspundețiȘtergere
  31. Desi sunt total pro dezvoltarii, cred ca fiecare tara trebuie sa se dezvolte personalizat. Mi-ar placea o Romanie super agricola si verde, pentru ca in fond... cam astia suntem (patura cea mare).. Cat despre orașul meu, mi ar plăcea la fel. Și cred ca un om de afaceri bun, unul ca voi, pot dezvolta orașul. Are capacitate. Unul ca Milea, un trădător si fără școala, nici măcar pe a vieții,nu ne poate oferi nimic, din contra mai rău ne infunda.

    RăspundețiȘtergere
  32. Ce domni adevărați pe aici...n-a trecut mult de la 8 martie cand le făceați complimente doamnelor din psd și duceati flori.ca nu poti trai fara femei ca fara ele nu ati fi existat.voi nu sunteti bărbați sunteti carpe "duomnilor'. Probleme de personalitate ,frustrări neîmpliniri. Bravo d-le Muzgoci după aceste comentarii oamenii își dau seama despre fiecare cât poate. Astea sunt armele voastre atât puteti dati drumul la treaba.nu ma misca nimic sunt imună la acest gen de cuvinte de mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  33. Da bine ca ti a oferit Corcodel 16 ani era asa înfloritor Nehoiul mama cate culori cate construcții impozante cate școli și grădinițe terminate cate străzi asfaltate și cum ne mai mergea de bine tuturor! Tu esti inundat pe creier de mult ce sa te mai înfundă Milea. Înțelegeți odată pentru totdeauna Milea vrea să facă treaba și chiar a demonstrat că poate și o sa faca multe până la anul .Si sa mai stiti ceva : nu-l intereseaza pe Milea barfele și jignirile unor frustrați ca voi.mai mult decât l-ati terfelit voi nu a facut-o nimeni altcuiva vreodată. Si nu s a lăsat ati vazut ce campanie mizerabila a suportat in 2016 si nu a cedat. Asa ca nu mai sperati degeaba Milea nu se lasa intimidat de toți anonimii lasi de pe aici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,domnul Milea nu se lasă intimidat o să-l intimideze hotărârile judecătorești care vor apărea.Se va intimidat când vicele îl va trada,cand celebrul consilier Dorel va lua mana de pe el,când amanta îl va părăsi.Domnilor de la PSD Nehoiu de ce nu înțelegeți ca aveți școala cat au vacanta cele două echipe politice create în Nehoiu.Mai pesedisti nehoieni nimic din ce se întâmplă acum in Nehoiu nu este întâmplător.VINE APOCALIPSA peste voi.

      Ștergere
    2. Nu a demostrat nimic!Las-o mai usor,ca te inunzi si tu pe creier."O sa faca multe pana la anul"-eu sa fiu in locul lui,te-as penaliza pentru comentariul asta.Ai incercat sa il sustii,dar nu ti-a iesit.Pana la anul,adica anul electoral,nu?Se pastreaza pentru alegeri?De ce nu a facut multe si pana acum?Cine l-a oprit?Nu a demonstrat decat ca poate face ce au facut si predecesorii lui!Ciolanul inainte de toate!

      Ștergere
    3. Vine peste voi apocalipsa asa spuneti de 6 ani continuu.care hotărâri judecatoresti in ce dosare unde se judecă aceste dosare ca ar trebui să fie publice .Eu nu gasesc nimic pe site ul judecătoriei sau a altor instituții de gen.sunteti bolnavi deja ati luat o rau cu mintea.veniti cu dovezi sa citim si noi lucruri adevărate nu toate minciunile inventate de toți declaratii.termina Dorule cu campaniile astea aveam pretenție la tine zău.

      Ștergere
    4. Dacă vicele il va trăda sau nu daca vin hotarari judecatoresti sau nu haideți să așteptăm să vedem ce procese în ce spate și pe urmă să atacati. Dar voi nu faceti decat sa anticipăti nu cumva tot voi sunteti și procesomanii cu plângerile pe la DNA și ANI și restul?

      Ștergere
    5. Bine ca are si dl Primar amanta sa fie in randul lumii .lăsați ma cu primaru și amanta.auzi ce va trece prin cap

      Ștergere
    6. Dacă sunt persoane din interiorul pas care o sa l traseze pe Ionut nu va bulugiti sa-i luati voi. Aaa o sa vi se intampla si vouă.Iar cei care o sa trădeze pe el și partidul înseamnă că nu merita sa fie lângă el asta e clar. Poate o sa plece și vicele și alți vre o 2 3 dar Dorel din psd nu o sa plece niciodată.cei care o sa plece sunt ultimii veniti in partid și stiu ce spun.2 de dreapta care au o prietenie aparte cu Dl Posea tăticu. În rest nimeni nu o sa plece asa zvonuri au fost destule până la a se concretiza durează. Poate ca nu pleaca in acest moment deoarece profita de indemnnizatia de consilier și de alte avantaje.

      Ștergere
  34. Nu-i chiar asa usor sa obții proiecte... Si eu ca si marea majoritate ne dorim un oraș înfloritor. Oricine ajunge Primar sper sa faca treabaaa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ,am dorit sa va raspund.Doar prostii,hotii si puturosii spun ca este greu.Ma refer la primari.Daca vreti dezvolt.

      Ștergere
    2. Sa mori tu?Si atunci de ce mai platim o gasca de angajati si consilieri personali?De ce nu putem obtine fonduri avand in vedere ca suntem de aceiasi culoare ca cei de la putere?Scuze,scuze si iar scuze!

      Ștergere
  35. Ce a facut Milea anonimul de îl faci trădător? Pe cine a trădat?lumineaza-ne

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lumineaza-ne pe noi,Doamne ca mare-i gradina ta.Nea Doru lumineaza-ne totusi care-i treaba cu Milea anonimul.

      Ștergere
  36. Dacă era Doru primar aveam superstrada pe 1 decembrie și dacă era Posea parcare subterana posibil inundată de apa din subsolurile bl 23.Si proiecte cât n au facut alții într-o viață.da uite ca nu avem de unde afla asta.o sa iasa Posea primar cand o face plopul mere. Dar este liber sa incerce.sau NT sau MP ori altii și uniți și rasfirati și cap in cap daca stati tot Milea o sa fie primar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad ca aveti o problema cu mine. Eu nu pierd niciodata. Poate vb de dl din Neamt!

      Ștergere
    2. Te -a luat valul MP. Tot Corcodel ti-a băgat în cap ca o sa fi primar? Nu de alta dar el nu a putut face nimic pt el . Da pentru tine.S-au intaratat toți ca vrea primaria acu .

      Ștergere
    3. Cred ca nu vreti sa intelegeti , la ce ma refer!

      Ștergere
  37. De ce este Milea trădător:-A deturnat fonduri din bugetul local,a acceptat in echipa sa funcționari penali,nu a făcut niciodată o decontare a bugetului local în fata nehoienilor,acorda ajutoare sociale preferențial,nu a dezvoltat în comunitate proiecte de interes major,are firma împreună cu vicele.Toate cele menționate se pot demonstra.Mai mult în ultima perioada amenință funcționari din primărie să nu mai intre în contact cu domnul MP.Sfat ptr domnul primar:Domnule primar administrația Nehoiu nu se conduce la sfatul soției,șoferului și câtorva funcționari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia elucideaza ne tu..Cum se numeste firma? Sa Ne interesam si noi de ea.

      Ștergere
    2. Are firma pe luna cu vicele.sunteti nebuni aruncați vorbe și nu veniti cu argumente.vrem să vedem dovada atotstiutorule securici.a deturnat fonduri auzi...

      Ștergere
    3. Nu stiti decat sa inventati. VA da cineva premiul nobel?

      Ștergere
    4. Decontare in fata Nehoienilor a facut Corcodel chiar de 3 × pe an!

      Ștergere
    5. Interzice salariaților sa se intalneasca cu MP. Personal cred ca MP nu era asa apropiat de niciun salariat al primăriei acu l au luat curiozitatile și de aia.Chiarsunteti chiori nu vedeti ca asta numai informații vrea sa i gaseasca lu Milea vreo greșeală sa l atace.mai și răspândiți zvonuri false pe aici.

      Ștergere
    6. Nu aveti ce face serios.Astea sunt niste aberatii inventate. Veniti aruncați mizerii de astea sub anonimat și aveți pretenție probabil sa mai și credem.fugi ma securiciule

      Ștergere
    7. Pt anonimul de la 7.34,4 aprilie. Ne am convins ca tu esti,Muzgoci! Ai modificat comentariul 😆😆😆

      Ștergere
    8. Ma vedeti voi pe mine sa-mi iau satisfactiile din anonimat...

      Ștergere
    9. Firma exista.Numai ca nu este "pe luna",ci este prin persoane interpuse,treaba-i clara.Nu primeste nimeni premiul Nobel,dar voi cred ca sigur primiti o particica din profitul firmei de pe luna pentru postarile aste pro.

      Ștergere
    10. Satisfactiile nu, dar razbunarile?? Denunturile de invidie se fac anonime.

      Ștergere
    11. A amenințat pe dracu din primarie.dute de plimba ursu fiecare e liber sa faca ce vrea după program. Eu lucrez in primarie și nu m a intrebat nimeni ce fac după 16 30.nu mai incerca sa l pui intr o lumină proasta pe Milea ca nu e asa. Dimpotrivă atmosfera din primarie e relaxată nu cum eram pe vremea lu Corcodel de stăteam drepți în fața lui parca era Hitler.nu mai vorbi ce nu stii.

      Ștergere
    12. Pai zi detectivule numele firmei daca exista. Daca nu esti facut pe centura cu un turc nespalat!

      Ștergere
    13. Corecta și varianta asta!Dar nu înseamnă că nu sunt adevărate.

      Ștergere
  38. D le Doru dvs sunteți împotriva PSD și implicit împotriva lui Milea. Bravo! Nu prea observam dacă ai dl. Posea este împotriva lui Milea.Gurile rele vb ca nu prea ar fi, ca de fapt el are ce are cu vicele. Dacă dorește, dl. Posea ne poate oferi un răspuns aici. Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  39. Sandu nu se lasa nici acum.intarata lumea cum este și recunoscut de intaratici. Lasa-ne mosulica gata fugi la somn!citeste ziarul da mâncare la găini de-astea acu ca ne ai terorizat destul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios? Vrabia mălai visează și maimuța păr pe c..r.Si Milea protopop!!! 😜

      Ștergere
    2. De ce va câștiga MP primăria:-Este o persoana cu studii superioare adevărate,a demonstrat că știe să administreze bugete,va crea în jurul său o echipa serioasa.

      Ștergere
    3. De ce nu v-a castiga MP primaria: Nehoienii s-au mai ars cu un om bogat. Nehoienii nu pun pret pe studiile candidatului si bine fac. E o chestie de invidie, oamenii zic Micea ai de toate nu poti sa le ai chiar pe toate las ca votez pe altul!

      Ștergere
    4. Si eu am studii superioare adevărate dar cine nu are in ziua de azi.aaa stie sa administreze bugetul f bine sunt sigur dar ce s-o face dumnealui cand o sa vada ca jumatate din buget merge către salarii și mai rămân asa puțini.sau aproape deloc.despre echipa serioasă din jurul său lasa -mă sa ma abțin ca pana la anul mai este.

      Ștergere
    5. Ha ha are studii adevărate are are.cred ca le a definitivat cand era tăticu
      deputat.echipa serioasă are știm și noi că mai mult ca oricand dl Posea mișună prin restaurante impreuna cu echipa.pf și si-a pus și poza pe banner lângă Rareș Bogdan doamnele du-i departe pe amândoi daca se poate sa treaca de Bruxelles departe departe 'succesuri' amândurora vitejii mei sa fluturati spre zări precum bannner le de pe stâlpi.asa ceva sa-ti pui poza pe banner pt Europarlamentare.daca punea poza Romanescu înțelegeam el e deputat da tu in prezent administrator de firmă presedinte de rog pnl de o săptămână sa te pui in poza înseamnă că te a luat febra rau.

      Ștergere
    6. Si sociabil! E certat cu toată lumea .

      Ștergere
    7. Nu va mai agitati! Milea o sa fie primar. Are studii, par, se imbraca la costum. Ce sa mai, impecabil!

      Ștergere
    8. Hai gata ca va meritați salariile!Chiar și un miel de Paște!Luați o pauza și mai ocupati-va și de problemele urbei.

      Ștergere
  40. Sandu nu mai are nici o parghie de a intra în administratie si se foloseste de MP . Deja zice ca-l pune primar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sandu are interdicție asa ca hai sictir , duoamna,, Te folosești de numele lui ca să discretitezi pe toți.

      Ștergere
    2. Cu cine se cearta ăsta aici?are interdictie sa candideze dar la gura nu i pune nimeni interdictie. Ca de fitileli e bun

      Ștergere
  41. Apăi și vicele asta. Cine dracu te a pus Doru sa l pui acolo.mai bine erai tu vice și alta imagine avea Nehoiu .un flencanit nimic nici un plus nu a adus .il termina și pe Milea cu atitudinea lui.o sa vedeti cum fuge ca un las exact la anul până în locale. Se lauda ca mai are o singura dorinta. Sa vedem care.

    RăspundețiȘtergere
  42. Ce,dorința are să funcționeze CT tot pe semințe și Gelu sa se întoarcă la el.Vicele este un mic porc de Guinea in politica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Posea, ati uitat din nou sa va semnati!

      Ștergere
    2. Vicele nu are nicio treaba cu centrala termica si nici cu ce functioneaza.

      Ștergere
    3. Sa-l pupi sub coada pe porcul de Guineea.

      Ștergere
    4. Ai impresia ca numai Posea are de comentat impotriva vicelui?Te inseli!

      Ștergere
  43. Va rog sa ma credeti nu am nimic cu nimeni.Nu am nimic cu Florin,pur si simplu nu ma intereseaza.Sicer si eu cred ca asa trebuie sa se faca politica,intorcand spatele,tradand,mintind etc.Vreau sa precizez totusi ceva si pentru toata lumea:Eu nu i-am propus lui Florin sa ma urmeze,in consecinta nu m-a tradat.Faptul ca nu mai avem niciun fel de relatie se "datoreaza"probabil unor binevoitori sau felului meu direct de a fi,de a spune niste lucruri.Nu m-am certat cu nimeni,nu-mi datoreaza nimeni nimic.Dvs il minimalizati iar altii il ridica in slavi.Este fix problema lor sau a lui!

    RăspundețiȘtergere
  44. Vreau sa fac niste precizari, care sa puna lucrurile pe fagasul lor normal:Pro Romania are clar dorinta de a castiga alegerile de anul viitor de la Nehoiu.Eu ma straduiesc sa adun oameni si oameni valorosi.Vreau in jurul meu nu vedete ci oameni care reprezinta ceva in imediata lor apropiere.Oameni seriosi,parinti buni,apreciati la locul lor de munca si care impreuna sa dea o echipa pentru Nehoiu,o echipa adevarata.Stiu ca s-au facut propuneri oamenilor mei, dar au rezistat tentatiei si au aratat caracter.Asta mi-am si dorit.Eu am mai vazut oameni luati de langa mine care au devenit nimeni dincolo.Toti credem ca ne pricepem la oameni,dar eu toata viata am lucrat cu oameni si printre ei.Oare nu ma crediteaza nimeni si cu oarce talent!?Lanaga mine in 2-3 ani vor creste viitorii conducatori ai Nehoiului.O sa vedeti ce oameni o sa mai iau.Urmariti Pro Romania!Suntem pamanteni,suntem modesti,suntem de acolo dintre oameni si nu avem incrancenari, chiar daca suntem hotarati,chiar foarte hotarati!

    RăspundețiȘtergere
  45. Dintre actualii consilieri locali luați vreunul în echipa dvs.?

    RăspundețiȘtergere
  46. A apărut proiectul de buget! Citiți și vă cruciți!

    RăspundețiȘtergere
  47. Dar poate nu vine niciunul sau poate vine....

    RăspundețiȘtergere
  48. Transfer ADCN 40 000 lei!!!! 😜 Surpriza, an electoral. Sa vezi ajutoare!!! 400 de milioane? Se umfla tarata în contabila și alți angajați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dorule, nu poti face nimic la bataia asta de joc ???? Te face Milea cu contabila Buta cu banii astia.

      Ștergere
    2. Am vazut ca la asociatia pt caini da 25.000 lei ( si ca caini face Milea campanie ????ha ha ) si la O.D.E
      N ( ce e asta ?) 10.000 lei.si, bineinteles, celebra ADCN 40.000. lei.?????? ISI BATE JOC DE BANII NOSTRI. Iar asigura unele familii ale salariatilor cu cele necesare de Paste. ( stiti cine sunt, daca nu, va spun io ) Este la faza de consultari. Ce se poate face Doru sa nu adopte ABERATIA asta de buget? CHIAR NE CRED PROSTI. ??? FACEM CONTESTATIE LA PREFECTURA.

      Ștergere
    3. Cine nu te lasa asta e oricum specialitatea ta.

      Ștergere
  49. Posea candidează la Europarlamentare? Ca este poza lui peste tot și pe bannere mare lângă ala chel de la pnl.adica amândoi sunt chei .aaa da cum era vorba aia curvarul cheleste sau desteptul sau....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Informează te cum era vorba aia..postac PSD ist. Dar nu te duce capul ca asa i partidul de hoți și de inculți în frunte cu Dragnea și Veorica.

      Ștergere
    2. Văi,de voi,ai lui Milea nici nu știți cât de mici o să fiți.De ce va este frica?

      Ștergere
    3. Sa fi chel este un defect?

      Ștergere
  50. E imposibil să spună acest lucru. Cineva o sa intre la bănuieli și riscă să si piardă mandatul, din punctul meu de vedere cu siguranta o sa ia pe cineva...câțiva si au castigat locul datorită lui.

    RăspundețiȘtergere
  51. Mare pisicher esti Dorule i provoci p ăștia aici si tie iti convine iti intra banii in cont in functie de vizualizări.iti place?

    RăspundețiȘtergere
  52. Eu cu cine votez la europarlamentare?
    Cu Rareș Bogdan sau cu Posea Mircea???
    🤣🤣🤣

    RăspundețiȘtergere
  53. Cu PSD ul votezi! E bine?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări