Miscari cu multe necunoscute la Nehoiu !Se incinge lupta!

 
 Nu a trecut mult timp de cand citam dintr-un banc popular urmatoarele cuvinte: "bucatele au fost bune,dar n-a stiut nasa a le pune".Se pare ca, am cam avut dreptate!ALDE se intareste cu Cristina Tanasescu care demisioneaza din PNL,descoperind "adevaratul liberalism"langa fratele sau si Florina Stoian sefa de la ISJ Buzau.A castigat ALDE si Radu Bularca,au pierdut Cristina Tanasescu si PNL.Marele castigator asa cum era de asteptat este Mircea Posea care de joi va fi Presedintele PNL Nehoiu ,situatie care oricum ar fi avut loc, prin dizolvarea organizatiei de catre judet ,prin Cristi Romanescu Presedintele PNL Buzau.Pana la aceasta ora, nu se confirma plecarea in masa asa cum se anunta in presa buzoiana astazi.Nicu Tanase plecase mai inainte cu cateva zile,iar inscrierea sa in ALDE, ar fi conditionata doar de nominalizarea lui drept candidat, anul viitor la Primaria Orasului Nehoiu.Milea are in coasta trei adversari puternici de acum,Pro Romania, eu spun cel mai puternic adversar si o sa vedeti asta,PNL condus de Mircea Posea si ALDE condus de Radu Bularca.La doua tururi de scrutin, Ionut poate sa-si impacheteze ficusul.Nici la alegeri din primul tur, Milea nu poate zambi relaxat.Noi stim,am mai vazut si am mai trait asta!Sunt curios, ce incurajari ii va mai da Ciolacu cand se vor intalni!!!Daca totusi oamenii ar vota Milea primar anul viitor, va fi doar beneficiarul salariului de primar,in rest poate sa stea acasa.Pentru Nehoiu si nehoieni dezastru,pentru el personal ok!Recunosc ca imi convine de minune ce se intampla.Mai ramane o necunoscuta:Unde va merge si daca va ramane Romica Jarcau alaturi de MP,stiindu-se faptul ca si acesta isi doreste sa fie candidat pentru fotoliul de primar la Nehoiu din partea PNL.Succes Mircea!Bafta Cristina!Atentie Ionut ,se anunta furtuni grele la Nehoiu anul viitor!


                                                                                

Comentarii

  1. Sa nu uitam ca domnul MP a intrat pe usa din dos in PNL. Nu pot spune ca nu se va face ceva alaturi de dansul, dar gura targului spune ca ar mai trebui sa lase din orgolii si nasul putin mai jos, Nehoiu totusi are oameni simplii si amarati. Cat despre actuala conducere a primariei... tot cu ajutorul domniei voastre, domnule Doru, a ajuns sa ne dea detoate, pe sub nas, bineinteles ! Poate faceti cumva sa.i si daramati, asa cum i.ati si urcat. Si in inchere, daca Ciolacu va face pasul catre ProRomania, orientarea dumneavoastra sigur se va schimba!? gresesc ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca Ciolacu “face pasul”cum spuneti dvs, ma va găsi pe mine aici.Eu am aprins lumina la Buzau in acest partid.Eu Felix si încă un băiat.Aici va găsi o echipa ,nu jagardele.Eu cand am ales sa plec din PSD,nu am făcut-o la impuls cum cred agaricii.Pana acum mi-a ieșit,dar am si muncit mult.Si eu investesc,dar sa știți ca si partidul investește in mine pe toată valea asta,unde eu cu toată dragostea,nu sunt chiar un nimeni .Asta daca esti obiectiv.Desi se poate orice ,nu am astfel de temeri.Sa vina,il astept,dar nu va veni!

      Ștergere
    2. Stimate domn, am intrat pe usa care trebuia,avand in vedera ca am fost cautat insistent de dna Tanasescu.Recunosc ca mi-am dorit.In ceea ce priveste gura targului,nefiind o persoana sa zicem publica,pana acum,posibil sa fiu perceput asa.Dar asta numai pentru cei ce nu ma cunosc.Si astea se pot schimba.

      Ștergere
    3. Pai vreau si eu sa ma caute insistent doamna. Chiar sa ma si perchezitioneze daca nu-i e suficient doar sa caute. Normal ca ti-ai dorit, ai auzit gura targului "cauta bine".

      Ștergere
    4. Sa pastram totusi o limita a bunului simt!Lasati doamna in pace.A facut ce a putut.

      Ștergere
    5. Mi -am dorit in PNL,nu sa ma caute doamna.Esti cam mitocan.Dar asa sunt barbatii.

      Ștergere
  2. Trebuie sa fiti fraieri sa credeti ca Romaneecu a determinat-o pe Cristina Tănăsescu sa plece din PNL. Ea a plecat din cauza lui MP. Știa că va fi înlocuită și a plecat. Si-a facut-o cu mana ei, trebuia sa nu il primească în partid.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pierdeti esenta.Daca era interesata cu adevarat de partid si era penelista pana'n maduva oaselor,nu pleca.Ramanea si faceau o echipa de rupeau gura targului.Posea,indiferent de ce spun unii sau altii cred ca vrea sa faca politica.Are resursele si inteligenta necesare,se poate mobiliza sa obtina rezultate bune.De unde deduc ca pe ea de fapt nu o interesa asa mult partidul sau doctrina PNL,ci doar statutul "doamna presedinta".Interesant este ca nu ati mai fost mirati cand,in urma alegerii ei ca presedinte,multi au plecat din PNL prin demisie sau pur si simplu nu au mai fost interesati.

      Ștergere
    2. Roata se învârte!

      Ștergere
    3. Cand a venit CT la PNL, nu mai era nimic. Despre ce vorbim? Am văzut că a plecat dar nu a luat nici o funcție. Dacă voia sa ramana președinta ca ii plăcea statutul, rămânea. Nu inteleg d3 ce nu spune public ce s a întâmplat cred ca sunt multe despus

      Ștergere
    4. Cred ca CT a ales aceiași strategie care a ales-o și MP. Mai bine plec eu cu fruntea sus decat sa ma inlaturati voi de acolo. Asa a patit și Posea in PSD doar ca el atacase organizatia pe blog aveau motiv sa l inlature . Cristina era buna acolo o sa vedeti ca stiu ce spun.

      Ștergere
    5. Cum adica "sa nu-l primeasca in partid" ? Ce, e partidul mumasii de la Calvini?

      Ștergere
    6. Cand a venit CT la PNL presedinte,erau cei lasati strategic de domnul Bularca special sa ii pastoreasca dumneaei.Exact ca dvs "despre ce vorbim"?Era tot un ALDE imbracat in galben.A plecat,adevarat,dar cu promisiunea unei functii la ALDE.Asteapta doar sa i se usuce cerneala pe adeziune.

      Ștergere
  3. Sunt niște indivizi care probabil au niște frisoane si încearcă sa ma sperie pe mine jignindu-ma .Puteati comenta aici chiar daca negativ la adresa mea(ma doare pe mine fix undeva),dar nu ma jignești fraiere.Te-ai chinuit sa scrii degeaba!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da domnu Doru nu numai ca ai dreptate dar eu cred ca-i si faci asa cum vrei dumneata.Cred ca dumneata ai legături cu toti si mai cred ca Milea pierde susținerea oamenilor importanți.La ora asa doar cu Milea te bati.Poate si in toate situațiile.Ionut trebuia sa munte piardă.Posea va face o figura frumoasa in ciuda lipsei de experiența.Zilele astea adunau semnături pe la blocuri .Cristina a fost tot timpul in relații bune cu Bularca.Da-i bice ca este loc de jucat la Nehoiu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vorbiti ce nu trebuie. Fata asta a muncit pentru PNL cat toti la un loc. E foarte sufletista, ambițioasă și deșteaptă. Posea afara de bani nu are nimic care sa il ajute in politica. El vine sa isi protejeze afacerile și să își termine cearta cu Milea
    Nu stiu ce sa intamplat cu adevărat dar parerea mea e ca Cristina este un om cu caracter.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule, acesti bani au picat din cer?N.u sunt rasplata a zeci de ani de munca , investitii,stategii.Poate nu stiu politica, dar nici nu doresc sa invat politica actuala.Vreau altceva,mai simplu ,direct,fara orgolii,dedesubturi,mojicii.

      Ștergere
    2. "Ca Cristina este un om cu caracter"!Parca ar fi singura!Restul suntem o adunatura.Bine ca s-a gasit fata asta "sufletista,ambitioasa si desteapta" sa ne invete si pe noi una alta,ca de nu muream prosti.Lasati-o mai usor ca majoritatea nehoienilor stiu cum sta treaba.

      Ștergere
  6. Imi pare rau,Dorule dar Cristina a demonstrat.Posea face filozofie.Mai bine gramatica.E peste Posea si vei vedea scorul pnl-ului cu toti banii lui Mircea pe care oricum îi dă cu durere.Ti-o spune un penelist.Eu o să votez cu tine că nici cu alde n-o pot face

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina este o femeie inteligenta si destul de abila,dar a ales gresit.MP o sa faca o figura frumoasa.problema nu se pune acum,ci se pune problema consegventei.Nu faceti greseala sa-l subestimati!

      Ștergere
    2. Nu iti rapund,mai bine ne vedem!

      Ștergere
  7. Pana la urma ce s-a intamplat nu este nimic extraordinar.Sunt lucruri care se intampla.Partidele nu sunt nici manastiri,nici gasti de prieteni si nici rude.Sunt interese si interese.Este adevarat ca la noi, primeaza interesele personale.Suntem maestrii in nepotism,suntem maestrii in tradari.Un om merge acolo unde se simte apreciat,unde are satisfactii.Pe cine a tradat si cine!!??Eu am trait astfel de momente si nu o data.Daca maine nu ma mai regasesc undeva,daca sunt impiedicat sa evoluez,plec.Muncesti cu mine in campanie ,dar conduci cu altii !Repet,am trait!Personal nu am dorit sa merg in PNL,pentru ca PNL are comportament PSD-ist cel putin la Buzau.Toti cei care au mers catre ALDE, au facut o greseala.Foarte multi se uita doar la Buzau cand privesc spre viitor,iar atunci iau decizii dezastruoase pentru toata lumea.Ei inca mai spera ca isi vor pastra puterea impreuna cu PSD, alaturi de care au pus umarul la marginalizarea tarii in Europa si in lume.La anul, tara va scapa de PSD,iar judetul Buzau, daca va fi gasit un urma alegerilor cu un procent ridicat, va traii crunta marginalizare si insaracire a noastra a buzoienilor.Pentru Nehoiu ar fi un dezastru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu: partidele sunt grupuri de oameni care își doresc îndeplinirea unor interese personale. Bine ar fi sa fie nu strict personale însă asta sună a idealism. Oamenii își doresc sa ajungă în funcții de conducere nu pentru a-și satisface orgoliul sau pentru că au avut într-o dimineață revelația că pot schimba lumea în mai bine ci pentru ca acele funcții sunt mai bine plătite și sunt etape premergătoare ocupării unor funcții și mai înalte deci mai bine plătite. Poeziile patriotice sau ipocriziile nu își au rostul aici. Remarc un paradox al zilelor noastre, acela ca din ce în ce mai mulți antreprenori de succes își doresc funcții în acest stat. Dacă o fac pentru a-și proteja afacerea este desigur firesc-omenesc, important este însă ca intenția să fie pe fond una de a face bine comunitatii și implicit sieși. Este desigur benefic pentru o comunitate ca în vârful acesteia sa fie oameni cu experienta managerial antreprenoriala, rămâne doar ca intenția acestora sa fie mult mai mult decat a-și proteja firma proprie.
      Probabil că plecarea din PNL către valori mai liberale a unora a fost legata de nemulțumirea cauzata de intrarea pe ușa din față și în capul mesei a d-lui Posea. Părerea mea este că liberalii din Nehoiu nu au pierdut ci au câștigat, posibil un viitor primar : desigur nu are experienta politica,desigur nu este cunoscut de unii care și l-ar dori la o bere la scapă rata ca să fie mai popular însă chiar și cei care nu îl cunosc știu ca un om care a construit va construi în continuare. Cui nu i-ar place sa vadă o administrație locală funcționand în ritmul și cu eficiența unei firme private?!

      Ștergere
    2. Nu stiu daca Doru da drumul la ce voi spune dar imi spun si eu punctul de vedere.Nu sunt unul dintre cei care cred ca Mircea nu este bun in politica,dimpotriva salut implicarea.Totusi am vazut unde duce administratia publica facuta de oamenii de afaeri.Personal cred ca Doru indeplineste toate conditiile pentru a fi un primar de top.Este activ si curajos si are mare experienta si cam stie cu ce se mananca politica.Doru imbina perfect afacerile cu administartia si politica.Ce ziceti?Sper ca nu voi fi acuzat ca-l pup,dar cred asta.Nu a furat, a stiut sa faca pasul inapoi.Nu se spune ca omul se voteaza?Hai Dorule ce zici?

      Ștergere
  8. Domnule Doru, daca PNL.ul la nivel de Buzau are comportament PSD.ist, asta nu inseamna ca si la Nehoiu este lafel! In loc ca fiecare sa.si vada de propriul "ogor", ne bagam "sapa" si pe la vecini. Cum ai spus mai sus, Ciolacu te.a gasit pe tine in ProRomania, chiar imi doresc, personal, sa.l vad cum sare din barca PSD.ului in cea a Pro.ului. Restul ramane se discutat! Suntem interesati ce face "vecinul", cu cine se mai intalneste si cu cine se mai cearta sau pupa! PSD.istii isi fac tot felul de strategii cum sa scape fara puscarie si sa fie curati ca lacrima. Personal cred ca domnul MP va fi singurul care are puterea de face ordine in Nehoiu, nu Romanescu, nu Ciolacu, nu Tariceanu, nu! acestia nu vor veni sa ne organizeze treburile aici! Sa nu uitam ca atata timp cat la guvernare avem PSD-ALDE, organizatiile la nivel judetean si local sunt lafel! Fara discutii! Am tot vazut comentarii de genul ca ALDE este cu PSD doar acolo, aici nu, aici facem politica de dreapta, corect dar acea dreapta e cam stramba din pacate! Ca sa nu uitam si de Pro ca este un copilas al PSD.ului, Ponta nu cred ca se trage din vreun neam de Liberal, tatucu Iliescu l.a indoctrinat si pe el ca si pe ceilalti PSD.isti. Doar intr.o anumita formula se va putea fave dreptate la Nehoiu, nu o voi spune acum... cu alta ocazie.
    Eftimie.V.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu lasati nu ne dati noua lectii despre ce si cum.In Pro Romania Buzau eu sunt fost PSD-ist,restul nu au facut politica.Daca vreti eu sunt mai liberal decat Romanescu cu toata gasca lui,dar asta este.Pro Romania pare un copil al...dar nu este o sa vedeti.Faptul ca un scelerat conduce acum tara nu inseamna ca PSD nu are oameni valorosi.Chiar are!Ponta,daca va pricepeti un pic la liberalism a avut cea mai liberala politica economica a Romaniei de dupa 89.Asta il si face cel mai performant premier si guvern.Sigur ca are si niste greseli,politice unele,dar nu a pus botnita justitiei,desi el a cam fost abuzat.Nu si-a pus cenusa in cap si nu s-a alaturat gasti de penali politici fara culoare politica,care asasineaza justitia.Aia cu facem noin aici este rasuflata.MP va reusi daca va fi sprijinit de Buzau ,daca nu ...mai vorbim,va reusi daca-i va convinge ca reprezinta o zona importanta economic si politic.Ca sa ai putere nu sunt suficienti banii.Ai nevoie de putere,de functii,de parghii,de structuri in administartie,de voturi,ai nevoie de reprezentare.

      Ștergere
  9. Mare dreptate aveti dl Doru, ALDE a pus umarul la marginalizarea Romaniei. De aceea cei care merg spre acest partid este ca si cum ar merge la PSD. Imi pare rau sa constat dar dna Tanasescu cu aceasta miscare si-a pierdut mult din imagine si din credibilitate. Nu poti sa faci asa ceva brusc ca presedinte de organizatie oraseneasca. Se vede ca erau cartile facute mai demult si a asteptat pretext. Este exact situatia cand ea azi ii jura ca-l iubeste peste o saptamana divorteaza si a doua zi se marita cu altul. Cum draq l-a gasit asa repede, cine te mai crede ca ai fost cuminte? Se vede lipsa de experienta politica in luarea deciziei. I s-a facut curte demult, atentii, cadouri si pana la urma a cedat. Motivele divortului sunt puerile adica nepotrivire de caracter. Ce nu te-a lasat Buzaul sa faci actiuni locale cu echipa locala? Asemenea oameni politici sunt meteoriti dle Muzgoci. Daca venea langa dvs. avea alt viitor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna Tanasescu a facut ce a putut si unele lucruri nu le-a facut rau,cu exceptia de a face pasul catre ALDE.Daca as fi fost MP ,as fi facut tot posibilul sa o fac sa ramana.Viata merge inainte,iar eu cred ca si MP va face treaba.Nu stiu eu ce viitor avea, daca venea langa mine,stiu doar ca nu a venit.Am insa propriile mele idei despre ce ar trebui acum la Nehoiu,despre ce oameni ar trebui sa faca parte din echipa mea.Apoi,nici nu-i poti avea pe toti pe care i-ai dori!

      Ștergere
    2. Posea mai coment3aza si ca anonim. Cu toti banii tai nu ai putut să o convingi pe fata aia sa nu plece de lângă tine. Puteți să ziceți voi ce vreti dar CT are politica in sânge stie cum sa actioneze nu mai faceti voi pe bravii . Nu ii lipsea nimic era presedinte ales putea sa faca ce jocuri voia cu ALDE chiar dacă rămânea în PNL . Sincer mie mi se pare ca e tare verticala.

      Ștergere
    3. De ce nu ai facut tot posibilul sa vina Cristina la tine???
      A,pt ca postezi comentarii care o jignesc? Fata deșteaptă!

      Ștergere
    4. Nu ,nu a jignit-o nimeni.Au fost doar pareri civilizate despre subiectul zilei.Personal am apreciat-o aici,dar am punctat si greselile.Domnia sa a ales si o priveste de ce a ales asa.Poate daca ar renunta la discursul fratelui despre liberalism si drepta ar fi mai credibila.Eu stiu psd-sti vechi, care l-au urmat pe Corcodel la PNL si ei sunt tot liberali acum.Nu dezvoltam.Revin si spun ca EU sunt cel care ia sugerat lui CT sa nu plece la PMP si sa ramana in PNL.Am avut dreptate, a ajuns presedinte.Poate intra sa confirme sau sa infirme.Dupa aceea lucrurile au degenerat putin si pentru domnia sa a iesit cum a iesit.Nu dezvolt subiectul !

      Ștergere
    5. Chiar am raspuns si la 20:35.Crezi ca nu am ce face? Sau nu am ce face cu banii?Vreau metode corecte, civilizate. Sa incercam a fi mai constuctivi.Pentru unii e greu. Mai ales pt cei care au stat pe langa strategul suprem.

      Ștergere
    6. Observ ca domnul Posea este în centrul atenției pe acest blog. Poate ar trebui să schimbați denumirea blogului și să îl numiți "Susțin coloana vertebrală a dlui Posea".Si sa ii ridicați și o statuie in centru intre sediul PNL și Pro Romania. Aveti grija ca privirea sa fie atintita spre Primărie poate ajungeți acolo împreună. Poate...

      Ștergere
    7. Ce va mai roade invidia!Puteati fi si dumneavoastra in centrul atentiei,dar sunteti un anonim.De aia nu o sa aveti niciodata o statuie!Poate,daca iesiti la "lumina" o sa inceapa la soclu.Poate!

      Ștergere
    8. Anonimului din 26.03.2019,20:35.
      Ce legatura au banii cu plecatul?Ati desconsiderat-o pe CT maxim!Nu asa se pune problema.Nu trebuia sa renunte si gata.Ce politica in sange?Va contraziceti singur!Ba ca putea sa faca blaturi cu ALDE fiind presedinte ales al PNL,ba ca este verticala!

      Ștergere
    9. Bună asta cu statuia! Și sa fie cu 2 fețe o fata cu Sandel și una cu Posea și sa fluturati si un drapel cu martirii nehoiului

      Ștergere
    10. Pe mine va rog, lasati- ma mai la urma cu statuia. Construiti una cu actualii. Dar fiti atenti, sa nu iasa vicele cu un cap mai sus!

      Ștergere
  10. Dupa europalamentare incep sa se liniștească apele, sa vedem ce o sa faca MP 'fara 90% din Pnl'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca singurul repros care i se poate aduce lui MP din partea pnlistilor e " de ce nu ai venit domnule la noi de prima data"? In rest ce aveti domnilor cu MP ? CT a plecat acolo pentru ca e santajabila emotional si stiu ce spun. Cand PNL a devenit destul de puternic incat sa puna probleme, baietii destepti au spus "stop", trebuie sa destramam organizatia si cel mai bine presedintele o poate face. Cristina nu a facut niciodata opozitie reala PSD.ului la Nehoiu, a vorbit mereu de psd-ul mare de la centru. Totul a fost o cacealma regizata cu Nicu T. si finantata de Radu B. E normal ca pe un om de calibrul lui MP e greu sa-l pacalesti si imediat s-a daramat sandramaua. In politica nehoiana mai sunt doi oameni de caracter care vor face sincer ceea ce declara, Doru Muzgoci si Mircea Posea(si e bine ca sunt in partide diferite), restul sunt papusi in atele pesedeului.

      Ștergere
    2. Daca dna Tanasescu era 90% din PNL atunci organizatia aia era varza, nu e nicio paguba daca o ridica de la 0.

      Ștergere
    3. Nu este bine ca sunt in partide diferite.Singurul care poate sa faca diferenta in campaniile electorale pe care le stapaneste excelent este Doru Muzgoci.Mircea Posea are nevoie de un om ca Doru pentru al promova care este o treaba foarte grea si foarte importanta.Voi nu vedet cum il apara uneori,dar si cum il lasa in coltii crocodililor?Daca nu vreti sa recunoasteti autoritatea lui Doru ati pierdut din start.Oamenii il apreciaza pe Muzgoci chiar daca-i si reproseaza multe.Puteau sa gasesaca care sunt dorintele fiecaruia si sa se sustina.Pro Romania are astazi niste oameni foarte buni langa doru semn ca stie ce aduna langa el.Cristina a vrut vedete locale si nu a reusit.Ce era Constantinescu fra Doru?Lungu nu reusea fara Doru.O sa mai vorbim.

      Ștergere
    4. Enumerati va rog acei oameni foarte buni din echipa Pro Romania ca eu nu pot sa-i vad clar. E foarte bine ca sunt in partide diferite si cel care nu intra il va sustine pe cel care intra in turul 2 cu Milea.

      Ștergere
  11. Pnl va ieși foarte bine la europarlamentare, dar Posea nu are nici un merit în treaba asta. Toată lumea vede sondajele și stie cum sta treaba. Important este ce se întâmplă la locale Unde se voteaza omul. MP nu are nici o șansă să iasă primar. Si nu il mai ridica atât Dorule ca oricum rămâi pe dinafara.

    RăspundețiȘtergere
  12. 90% din PNL a rams, restul au plecat,10%. Daca MP va face ceva bine, daca nu, atunci posibil sa plece toti. Mai este pana departe!

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt corect,nu ridic pe nimeni,iar pe dinafara nu sunt si nu raman.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunteti total pe dinafara iar MP este un prefăcut. Recunoaște domnu Posea care sunt adevăratele motive care au facuto pe CT sa plece din PNL. A dat dovadă de caracter oricât noroi încerci tu sa arunci acum in ea prin comentarii anonime. Ar trebui să îi mulțumești, s-a ridicat de la masa si ti-a cedat locul elegant. Eu in locul ei nu as fi facut asta niciodata. Tu ai recunoscut că ai venit in PNL ca te-a căutat ea insistent și ti-a deschis ușile. Eu văd din afara si o apreciez. Si am vazut ca PNL a făcut opoziție la Nehoiu cand a venit ea , de mult nu s-a mai dus un președinte la o sedinta de CL sa isi spuna parerea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimeni nu arunca cu niciun noroi. Dna Tanasescu a explicat pe pagina ei de facebook destul de clar motivele pentru care a plecat si nu l-a acuzat de absolut nimic pe MP pe care ea insasi l-a adus in PNL. Comenteaza aici toti chibitii care nu au trecut mai departe de linia 20 a Garii Buzau. Luati toae hotararile de consiliu local, vedeti cum au votat consilierii PNL sub presedintia CRISTINEI T. SI DUPA ACEEA COMENTATI DACA A FACUT OPOZITIE LUI MILEA. Nu a contestat administrativ nicio hotarare de CL, nu a avut niciun proiect de hotarare locala si atunci prin ce spuneti ca s-a remarcat si a luptat? Prin decenta si fair play poate dar cu asta nu se castiga decat niste premii nu niste alegeri. Un presedinte de partid nu fuge la alt partid inainte de alegeri. I-a fost teama de rezultate proaste. Nu mai dati vina pe MP ca acesta a adus un plus de vigoare organizatiei nu i-a facut absolut nimic Cristinei. Nu mai scuzati lasitatea.

      Ștergere
    2. Am stat de vorba de cateva ori cu dna Tanasescu. Nimic de reprosat ca profesor si dedicatie pentru aceasta meserie. Ca om politic insa e visatoare, se vede prea repede pe la Bucuresti sau chiar Bruxelles. Pe filiera PNL o asemenea ascensiune este aproape imposibil fara rezultate in teritoriu. La ALDE sau PSD insa, daca te simpatizeaza cine trebuie.... Vedeti sefa ANAF, sefa de la Interne, etc. Adica in atitudinea asta nu vedeti niciun pic de oportunism? CT voia rapid functie mare pe la Buzau, inainte sa fie validata de niste rezultate, de niste alegeri.In PNL erau membrii vechi si marcanti dar cine merge mai des pe la Buzau ajunge presedinte. Veti vedea.

      Ștergere
    3. Nu comentez ca si anonim. Daca nu crezi e treaba ta.Deasemenea cu prefacutul...esti jalnic! Ce noroi? Esti nebun(a)?Este un politician pe care il respect. La acea sedinta am fost mai multi printre care si eu, Doru. A fost initiativa dansei. Stia ca o voi insoti.Restul , nu mai comentez. Sunteti departe!

      Ștergere
    4. Domnu Doru stiu ca sunteti responsabil pe toata Valea Buzaului cu Pro Romania. Vedeti domnule ca la Patarlagele aveti un adversar extraordinar domle. Nu-i dau numele ca-i fac publicitate gratis. E rau tare bre ce mai dar nu stiu cata ipocrizie mai incape in el. El acuza pnl ca este egal psd. Nu zice ca de ce, ca cum doar ca el e total impotriva PSD , ca ciuma rosie , ca Dancili ca etc. Daca va spun ca e liderul ALDE, va cruciti. Pai cum ma deontologule si doctrinarule partidul tau de mare dreapta si mare liberalism este aliat pe fata cu ciuma rosie si-i pupa mana lui Dancila dar tu urli ca pnl e rau , ca e de cacao "ca tine cu psd". Nu e de noaptea mintii dle Doru, ati mai vazut asa ceva? Ce politicieni sunt astia mai oameni buni, ce caractere au??? Si mai ajung si sefi de organizatie, va dati seama ce-i sub ei? Posteaza filmulete ca-l hartuieste politia cand aia-l amendeaza pt viteza, se victimizeaza, fac circ si panarama, numai cu scopul de a deveni notoriu. Eu va spun un lucru, Tariceanu este un om perfid rau si ahtiat dupa putere. A tradat alianta DA din 2005 facuta impotriva lui Adrian Natase si a PSD doar sa ramana la putere. Cand Antonescu a anuntat desfacerea USL, Tariceanu alerga ca disperatul la guvern cazand in genunchi la Ponta sa-i dea un ciolan ca el ramane in alianta. Acum e aliat cu Dragnea! Tariceanu si ALDE sunt mult mai toxici decat PSD!! Macar aia si-au asumat un esichier politic, un electorat stim la ce sa ne asteptam. ALDE pacaleste electoratul ca sunt liberali, ca sunt de dreapta si se aliaza la ciolan cu oricine se poate si cu udmr si cu fidesz cu extremistii, nu conteaza , la putere sa fie. Fac un rau imens tarii acesti fripturisti. Si multi sunt se pare dupa chipul si asemanarea lui. Fereasca-ne Dumnezeu!

      Ștergere
    5. Domnul de la Patarlagele face un deserviciu ideii de politica!Este o ofensa adusa ideii de competitie,liberalism si educatiei.

      Ștergere
  15. Da ea a început pledoaria pe Fb cu " pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti". Asta ce vrea sa zică? Nu a acuzat direct dar a fost cu substrat nu o mai scăldati i-a luat locul in partid

    RăspundețiȘtergere
  16. Tot aud aici ca s-a suparat nustiucine ca ala a intrat pe usa din spate ca nu stiu ce functie a primit, etc. Mai sunteti cu capul? Pai ce ati vrea , ca unul ca MP sa lipeasca afise vreo doi trei ani, sa mearga prin sate sa stranga semnaturi ca sa confirme? Adica sa faca ucenicie politica unde, in Nehoiu? Atata infatuare si nesimtire nu s-a mai pomenit. Ca si cum pe juniorul Hagi l-ar cumpara acum Gloria Buzau si vreun an l-ar tine pe banca sa care mingiile sau traista cu sticle de apa sa nu cumva sa se supere niste jucatori mai batrani care nu au demonstrat nimic toata viata. Terminati domnilor cu aberatiile, cand iti vine un om adevarat , il pui imediat pe locul potrivit daca esti un sef bun si vrei sa vezi ce poate. Nu Dorule? Tu ai angaja o inginera si ai puneo cateva luni sa dea cu matura?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am raspuns la momentul potrivit.Il doream pe MP partener!

      Ștergere
    2. Eu zic sa-l punem pe MP direct Presedintele tarii si pe Janis Hagi sa-l ducem direct la Real Madrid.Bai Anonim 07:10,ca sa ajungi undeva,trebuie sa pleci de jos.Daca esti bun.urci.Daca nu,ramai la matura.Mircea este un novice in ale politicii si de aceea,parerea mea,ar trebui sa mearga sa lipesca si afise daca vrea sa ajunga sus.Nu asocial politica cu afacerea lui.Despre Hagi,e bine unde este acum.

      Ștergere
    3. Dobitocule lipitori de afișe găsești la orice bodegă. Un manager cu firma de 23 de ani și o sută de angajați nu. Esti un lache si de asta merge tara prost ca unii ca tine au drept de vot.

      Ștergere
    4. Si cum urci boule lipind afișe? Dacă tin dacă nu se dezlipesc esti promovat? E plin de inteligenti pe acest blog. Toti sunt profesori în politica.

      Ștergere
    5. Doua comentarii de oameni inteligenti.Atata ii duce capul.Daca nu stiti sa cititi printre randuri,nu va mai dati tantosi pe aici.Am spus ca MP este novice in ale politicii si voi,nu si nu.Sunt convins ca Mircea a inteles ce am zis.Va dati arama de inculti.Politiciuenii lui peste!Apropo,Federer a fost copil de mingii,pana sa ajunga ce este.

      Ștergere
    6. Oarecum,aveti dreptate.Trebuie sa muncesti mult pentru a avea rezultate.Totusi,MP,are rezultate bune,chiar daca nu in domeniul politicii.Sa nu exageram.Nu l-am vazut nici pe actualul primar,sau pe dl.Muzgoci,Lungu,Corcodel la lipit de afise prin zona.Ar fi bine sa il punem pe MP presedinte.Poate ne-ar organiza mai bine.Pe dumneavoastra sa va puna sef peste lipitorii de afise din tara si responsabil cu lipiciul si bidinelele pentru afise.Ca de,trebuie sa incepem de jos!

      Ștergere
    7. Cand o sa incep sa fac politica,asta va fi primul lucru,o sa merg sa lipesc afise.La noi s-a impamantanit tinutul nasului pe sus.Banuiesc ca lucrati la MP de il tot periati.Politicianul,este in slujba noastra,nu stapanul sau patronal nostru.Daca vrea sa faca politica,trebuie sa munceasca pentru a face lucruri bune comunitatii de care este retribuit.Observ ca pupincurismul nu piere din zona.

      Ștergere
    8. Ai mare dreptate cu Federer, daca nu ar fi fost copil de mingi nu avea acum 101 turnee castigate! Excelenta paralela. Are legatura ca baba cu mitraliera.

      Ștergere
    9. Imi place ca vrei sa-ti arati intelighenta dar nu-ti iese.Mai insista!

      Ștergere
  17. Dorule, aseara, la un pahar de vin bun, am aflat ceva. In 2013 padurea primariei era la Ocolul Nehoiu. Ocolul Gura Teghii la angajat pe Șușu la ei cu conditia sa duca padurea la ei. Asa a facut Milea . A luat padurea de la Nehoiu si a duso la Gura Teghii.Acum la angajat pe Șușu la Ocolul Nehoiu ( de anul trecut din septembrie) cu conditia sa aduca padurea la Nehoiu. A reziliat contractul cu Gura Teghii si incheie contract cu Nehoiu, cu pretul de 3 !!!! ori mai mare./ ha. Se joaca cu padurea noastra, dupa cum bate vantul.Cum sa reziliezi contractul cu unul care iti ofera un pret mai mic si sa te duci la unul care iti ofera un pret de 3 ori mai mare ? Oare atat de mult ii da salariu lu Susu ? Echipa asta don administratia locala, echipa votata de noi, chiar face ce vrea ? Dorule, implicate nitel. Chiar trebuie cercetat aspectul asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haideti sa nu ne legam de Susu. Si asa trece prin procesul asta total aiurea, este suspendat din functie. Va dati seama prin ce trece. Nu va doresc. Faptul ca Milea schimba padurea, nu cred ca are legatura cu Susu. Trebuie cercetat aspectul, daca este asa. Sa vedem de ce atunci a dus padurea la OS Gura Teghii si acum o ia si o duce la OS Nehoiu. Dl primar a spus ca el lucreaza transparent. Parca de cateva zile afisa proiectul cu Casa de Cultura. Poate nu raspunde la această problema si ne lamureste.Poate e legal, poate are o explicatie. O asteptam, dle primar.

      Ștergere
    2. Eu nu cred. E un comentariu rautacios.

      Ștergere
    3. Ai aflat dupa ce ai baut vinul sau inainte? E important de stiut.

      Ștergere
    4. Nu are legatura cu Susu. El are salariul minim pe economie. Haideti sa nu ne mai legam de el. E suspendat din functie, trebuie sa traiasca si el. Dar nu are el legatura cu padurea. Referitor la padure, sper sa ne raspunda Milea despre ce e vorba.

      Ștergere
    5. La un pahar se spune adevarul. Nu, dl Milea ??? PRIETENII STIU DE CE !! Asta este pentru anonimul de la 27.03.2019, 22,10.

      Ștergere
  18. V-ATI MAI FRIPT O DATA CU LUNGU.LUNGU AVEA TOTUSI UN PIC DE SUFLET,VAI MAMA LUI.POSEA E PERICOL DAR DACA VA AJUNGE PRIMAR, CITITI AICI,ISI VA MUTA APARTAMENTELE DIN THASSOS LA MANDRESTI.EL ESTE TRIMIS DE BAIETI,NU INTAMPLATOR SE AGITA ,DAR TOT BAIETII O SA-I SCHIMBE DOMICILIUL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este un comentariu rautacios si nedrept.Mircea este un tip pragmatic,experienta are cat cuprinde si mie imi pare ca si invata cu rapiditate.Florin s-a lasat purtat de valul puterii si a acceptat lanaga el niste iesmeni.Daca era atent era un primar foarte bun.Drumurile pe care le-a facut el,cu alea am ramas.Asfaltul la fel.Avea curaj,mult curaj uneori,lucru care trebuie unui primar bun.Daca unul a facut greseli nu este musai sa faca si celalat sau ceilalti.Vedeti ce inseamna sa conduca oameni care nu au condus nimic,nu au experienta de viata,nu au dat un salariu cuiva in viata lor.Mare atentie!

      Ștergere
    2. Ce vrei sa spui? sa fim conduși doar de oameni de afaceri? Ca nu pricep unde bati!

      Ștergere
    3. Si daca avea suflet , cu ce la ajutat? Poate era nevoie de mai mult!Daca voi ajunge Primar stiu ce sa fac si va asigur ca nu sunt mai prost decat astia .Despre ce baieti vorbiti? Fiti mai clar! Cu Mandresti va doresc si dvs la fel!S-ar putea sa nu aveti ce vinde!

      Ștergere
    4. Si daca avea suflet , cu ce la ajutat? Poate era nevoie de mai mult!Daca voi ajunge Primar stiu ce sa fac si va asigur ca nu sunt mai prost decat astia .Despre ce baieti vorbiti? Fiti mai clar! Cu Mandresti va doresc si dvs la fel!S-ar putea sa nu aveti ce vinde!

      Ștergere
    5. Ce te faci Muzgoci,cand ajunge Posea primar? Sau pana atunci esti cumparat deja,de el si-i vei fi consilier personal! Va asemanati, din toate pdv.

      Ștergere
    6. Va dati seama ca as fi si eu platit de unul, urmare a serviciilor aduse.Pana acum eu nu am fost platit,eu am fost tepuit.De platit au fost palatiti toti puscariabili din toat judetul.daca spuneti asta inseamna ca acceptati ca PM este de cuvant.

      Ștergere
  19. Cred ca nu poate fi judecată pentru reacția ei,sub nicio forma.Nu avea cum sa nu se simtă prost,din moment ce se punea problema înlocuirii ei.Pe de alta parte,este de înțeles si dorința lui MP de a conduce.Acolo erau mai multi pretendenți care doreau sa candideze si atunci devine de înțeles dorința de a conduce.Personal cred ca mai bine acum,decât mai târziu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine are curaj, candideaza si se supune votului colegilor nu fuge la adversar! Adica daca nu sunt presedinte la revedere sunt prea buna pentru voi. Eu va spun un lucru , ALDE la Nehoiu nu trece de 10% cu toti pretiosii de acolo. PNL nu are timp sa-si revina pana in mai dar la iarna o sa ia un scor mare pentru prezidentiale.

      Ștergere
  20. Muzgoci stai cuminte cu Posea sa nu ai asteptari prea mari de la el. tot pe 2 galbeni te va vinde imediat e mai alunecos ca uleiul de motor. Strategia din 2012 nu o sa mearga acum nu vorbim despre aceiasi situatie o sa vezi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt intr-un partid,PM este in alt partid.Nici eu si nici el nu putem face ceva rau celuilalt.Nu vad cum si de ce!Dar putem colabora!

      Ștergere
    2. Imi subapreciati calitatile de vanzator. Este lucrul la care ma pricep cel mai bine.Macar pe o galeata de cocosei!O comparatie mai buna era "alunecos ca un peste" Are balta peste.In Nehoiu deci, nu sunt in top 300 , cei mai alunecosi.

      Ștergere
  21. Cristina este un profesionist din toate punctele de vedere atât ca om politic cât și cadru didactic. Ce faci aici Dorule nu este decât sa o denigrezi lăsând toți anonimii sa comenteze. Da dovada de buna cuviință și nu mai publica vad ca istoria se repeta Cristina nu este nici singura și nici fara aparare cum o considerati. Nu amesteca viata personala cu politica ascunzându te in spatele unui pamflet.

    RăspundețiȘtergere
  22. Asta cu denigratul este o porcarie cat Casa Poporului de mare.Eu am hotarari judecatoresti care spun ca aici totul se desfasoara in limitele legii ,in limitele constitutionale.Dna CT a ales sa se supuna controlului public in ziua cand a decis sa intre in politica si sa aiba ambitii de cariera.Oamenii pun intrebari,se intereseaza,vor sa cunoasca etc.M-ati omorat invocand profesionalismul si liberalismul pe paine.La fel si cu MP,lumea a devenit interesata de el in momentul in care a dorit recunoastere publica.L-am vazut constient de asta si omul raspunde la toate intrebarile,fie ele oricat de incomode ar fi.Personal am apreciat multe din calitatile pe care le are ,dar hai nu sunt platit ca PR -ul nimanui.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări