La Patarlagele,o alternativa serioasa-PRO Romania !

        
                     
Chiar daca rezultatul urmatoarelor alegeri ne preseaza si pe noi, Organizatia Pro Romania Patarlagele, aduna cu migala si echilibru in echipa sa oameni seriosi, care fac lucruri  bunne si foarte bune pentru orasul Patralegele, oameni care pot aduce un plus de valoare acestei localitati care merita mai mult, asa cum spune si mesajul de pe banerul PSD.
          Pana acum, in arena politica a orasului erau doar doi protagonisti. Echipa PSD condusa de actualul primar Viorel Gherghiceanu cu plusurile si cu minusurile sale si un domn care foloseste agresivitatea ca arma politica, consilier local PNL la Cislau, subit indragostit de Patarlagele si autoproclamat candidatul "adevaratei drepte"de la Patarlagele!!!!!Nu-i vom da numele pentru ca nu este cazul,domnul considerandu-se mult prea pretios si nervos pe deasupra. Ca alternativa politica se constituie si partidul local al profesorului Constantin Mircica, intitulat "Initiativa Patarlagele",caruia personal, ii apreciz idealismul politic, chiar daca inca nu cred intr-un partid local ca alternativa la actuala clasa politica.
        In rest, pe toate temele se poate colabora cu profesorul Mircica  pentru binele orasului Patarlagele. Am colaborat si mi-a fost alaturi cand impreuna am salvat Liceul "Radu Vladescu", condamnat la distrugere si mediocritate, de catre Inspectotatul Judetean al Invatamantului
condus de un membru marcant ALDE.
         Noi putem vorbi de educatie,"alde astia" nu! Ca alternativa la actuala administratie a orasului Patarlagele, propunem locuitorilor acestuia  echipa Pro Romania care este la inceput de drum si doreste sa adune in jurul sau oameni de calitate din toate satele apartinatoare orasului, din toate categoriile socio-profesionale, asa cum este ea structurata societatea patarlageana. 
        Destinele organizatiei Pro Romania Patarlagele sunt astazi in mainile catorva oameni:
Mihai Vladescu, tanar inteprinzator din Valea Lupului, absolvent al Faculatii de drept, un om calm, inteligent si meticulos , omul alaturi de care am aprins lumina la Pro Romania Patarlagele.  
Col(r) ing.  Viorel-Nicolae  Tanase, este din Crang,  fiul fostului inv. Titi Tanase, deci un om care apartine locului, un om care are o cariera profesionala si personala  stralucita. Viorel Tanase a fost si ramane un lider al generatiei sale, inteligent, ordonat, meticulos, un om extrem de organizat si consideram noi un plus pentru organizatie si oras.
Adrian Iliescu, pensionar MAI si om de afaceri din Maruntisu, este un om franc,incomod uneori in discutii, dar care arde si el pentru orasul sau. Adrian este un om muncitor care isi aduce aportul la plus valoarea orasului in care traieste. Personal ma bazez pe Adrian Iliescu, pentru ca energia sa trebuie canalizata pentru binele tuturor. 
Petre Constantin, Golea Gabriel, Barbu Valentin C-tin, Mihalcea Petre, Gadiuta Mihai si Coman Adrian sunt doar cateva nume din biroul permanent al organizatiei, care pun umarul la schimbarea in bine a orasului lor. Echipa se va dezvolta, va munci mai intai pentru binele comunitatii, va obtine rezultate in cele doua campanii care vor urma si mai apoi isi va desemna candidatul cel mai bine plasat pentru alegerile locale de anul viitor.     
           Aveti incredere in echipa Pro Romania Patarlagele, pe care o coordonez ca lider al Vaii Buzaului si avem certitudinea ca ne vom aduce aportul la dezvoltarea orasului si a Vaii Buzaului !

Comentarii

  1. Este un inceput bun.Aveti oameni buni si va rog sa-i cautati pentru ca la Patarlagele sunt oameni valorosi.Felicitari Doru Muzgoci pentru ca te implici si la Patarlagele si o sa iasa o treaba buna.Ana B.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bre nea Doru, alde liderul ala de la Patarlagele m-a rugat sa-ti transmit un mesaj: " auzi ma mancatias, tu sa nu te mai ei da noi ca te spun la safu nostru hal mare de la Buzau ala mare cu capu chel." Am incheiat citatul. In alta ordine de idei, domnu Muzgoci se pare ca Dragnea cel abil ca un sarpe foloseste ALDE ca pe o maciuca acolo unde organizatiile PSD misca in front. Buzaul este un exemplu, Ciolacu doar s-a uitat un pic ci drag la Tudose ca Dragnea i-a si taiat portia si i-a permis lui Tariceanu sa urce scroafa in copac. Ma insel?

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos si echilibrat articolul !

    RăspundețiȘtergere
  4. Da,este un inceput bun la Patarlagele si se pare ca oamenii inteleg sa se alature unui proiect valoros care sa relanseze orasul lor.Aproape intreaga conducere Pro Romania Patarlagele a absolvit Liceul Radu Vladescu, unul dintre cele mai bune licee din judetul Buzau.Ca un paradox,aproape celalti competitori nu sunt absolventi ai acestei scoli.Ne implicam si noi in dorinta de a face ceva,in dorinta de a misca lucrurile din loc.Personal sunt implicat in acest proiect politic pe Valea Buzaului si mi-ar face mare placere sa realizam lucruri.Cu siguranta ne vom bate pentru asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti o fotografie de m-a dat pe spate! Zici ca sunteti un partid ilegalist aflat in rezistenta si faceti sedinta in vreun pod de casa!! Ce draq mai Doru asa mare e saracia? Prosperii oameni de afaceri sa mai investeasca putin si intr-un sediu decent.

      Ștergere
  5. Politicä, politică. Dar sa fim atenti si la concursul organizat de primarie pentru functia de referent la registrul agricol. S a afisat procesul verbal de analizare a dosarelor. Cumnatul lu finu primarului nu s a mai inscris.Sa inteleg ca nu a mai riscat primarul? Ii este frica????? Oricum cumnatu lu finu lu primar si finul ginerelui lu Dorel luase 14 puncte la primul concurs!!!!!!! .Sa vedem ce va iesi, sau mai exact cine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana la urma esti cretin! Cumnatu lu finu lu ginerele vecinului lu cuscra ... Mare nepotism e aici!!!! Doamne ce v-a ramas gena de trait toata viata cu unghia in gat.

      Ștergere
  6. Eu zic sa nu se mai organizeze concursuri, sa te angajeze după poza din buletin. Sunteți cretini la cap.

    RăspundețiȘtergere
  7. Astazi la Patarlagele omul politic de "dreapata adevarata",nu stiu cum il chiama a venit la mine cu intentii agresive,cu amenintari si frustrari care evident m-a cam enervat.Liderul.... ma apostrofa pentru faptul ca nu l-am numit in prezentare, ca fiind un politician puternic si a venit sa-mi demonstreze asta.Avand in vedere cele petrecute m-am gandit sa fac o postare in zilele urmatoare si sa le infatisez eu oamenilor cine este tipul care se erijeaza in politician local, gata sa se urce pe scaunul de primar!Doamne fereste! A venit unul si din partea primarului ,dar care a reusit sa ma umple doar de scarba!Sper sa nu ma supere mai mult,spre binele ciolanului din care se infrupta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Lasă, Doru ca le cam meriți ca prea le ști tu pe toate. Toți sunt prosti, inculți numai tu ești deștept, Zmeul zmeilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-ar putea sa ai dreptate,dar in cazul asta cam am eu.Crede-ma ,nu ma cunosti!

      Ștergere
  9. Bravo! Frumos proiect, frumoasă ideea acestui partid, imi place implicarea domnului Muzgoci dar tare îmi e că acest domn nu putea ajunge la ciolan in PSD si acum si-a luat jucăriile şi incearcă la alt partid cu aceeaşi orientare că o trecere la pnl sau alde era penibilă! Mult succes băieti, mai ales lui Mihai, tine te de Muzgoci, sabotează-l pe Gherghiceanu si s-ar putea să ajungi primar că la câți " politicieni " sunt în Patarlage îi poti inumăra pe degetele de la o mână. Faceți treabă şi intrați serios în politică că se poate

    RăspundețiȘtergere
  10. Crede-ma,nu sunt un ciolanist.Mai de graba un idealist.Sa sti ca sunt un idealist mai pe partea dreapta asa...La PNL nu am vrut sa ma duc pentru ca vedeam cam aceleasi metehne de a-si da oamenii afara.Atunci am ales sa construiesc.Sa stii ca eu am luat-o de la minus,impreuna cu alti 2 am aprins lumina la Buzau cum se spune,pana in congres,pana sa fie cotat in sondaje.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu cred in dumneavoastra domnule doru.Dumneavoastra ati miscat lucrurile si la Nehoiu.Multi prosti la patarlagele care se lasa ametiti ori de ai primarului ori de ai lui claudiu.Sotul meu este din nehoiu si de cate ori venea la nehoiu imi spunea uite ce face muzgoci cu aia de ala nehoiu .Noi caram lemene la etajul doi pentru aca avem copii.Dumneavoastra dati de lucru la niste oameni aici in patarlagele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna ultimi ani la Nehoiu a demostrat ca nimeni nu este vesnic.Doamne ce mici si pisici devin.Doamne ce mai sunt scuipati de chiar cei carei pupa in c....r!

      Ștergere
  12. Atentie:Cat timp scrieti si destul de mult unii,cu scopul vadit de a-mi adresa jigniri sau ostilitate pe fata,nu o sa va mai dau drumul sa polemizati aici.Am mai facut si asta si o s-o fac in continuare.Intri in casa mea si ma injuri,te arunc afara de nu te vezi!Nu ma suporti,vezi-ti de treaba ta !

    RăspundețiȘtergere
  13. Vad ca tot primesc comentarii pline de rautate despre ADCN.Chiar rautacioase.Va rog sa-i lasati sa-si faca treaba pentru care s-au angajat.Stiu ca tot timpul era cineva care voia sa puna mana pe ADCN.Lasati-i in pace!

    RăspundețiȘtergere
  14. Bună dimineața! Uniți va și luptați sa scăpăm de Milea ! S a cocoțat pe primărie după ce l a trădat pe Corcodel și apoi pe Lungu. Lumea din Nehoiu îl urăște, inclusiv salariații. Asemenea persoana nu merita sa fie primar. A câștigat datorita ție, Doru Rușine sa i fie ca nu te a susținut. Te a trădat ca și pe ceilalți E dracu in persoana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Milea=marioneta mafiei PSD de la nivel județean.Este adevărat va trădat domnule.Milea conduce administrația după cum dorește celebra secretara,domnul Ștefan Dorel și câțiva funcționari penali.Dar cred că dacă o să atrageți persoane integre langa dv o să castigati.

      Ștergere
  15. MP = Corcodel Alexandru. Iar tu Dorule ești un orb!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Strategie psd=minciuni.Corcodel nici nu mai știm dacă există i a rămas doar poza.Mai deslipiți va degetele de pe butoane, sunteți plătiți din banii noștri mai doamnelor și domnilor Încercați să scoateți pe piața mizerii, dar nu va merge.

      Ștergere
    2. S-a intamplat mereu.Cei platiti din banii nostri,desi functionari publici,fac politica si campanie electorala mascata.Le dau dreptate intr-un fel!Dar ar trebui totusi sa existe o limita.Ce bine ar fi daca ar arata atat de mult devotament si cetatenilor.Mai incercati o egalitate stimate anonim MP=M..E P.D.Ca la jocul ala,spanzuratoarea!

      Ștergere
  16. A inceput iar ADCN ul o campanie . Mai fratilor eu nu inteleg un lucru: Daca am posibilitatea sa ajut un copil, sau un batran, PĂI II DUC EU UN PACHET. De ce sa duc pachetul la asociatie, cri de acolo sa duca oamenilor pachetul si sa se afisezr in mii de poze pe fb ca au facut treaba? Asa se intampla so cu banii CL . de ce nu da pachete primaria si CL .?? De ce da baniii asociatiei ca asociatia sa dea pachete??? CE MAGARIE.... CÂND POSTARILE ASOCIATIEI PE FB.......SI DISTRIBUITE APOI DE CINE ARE INTERES......OFFFFF saracii batrani. PĂCAT. Sper sa publici Doru, chiar merita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E usor sa critici si sa nu faci nimic. ADCN este o sucursala a unui ong bucurestean. ADCN nu se ocupa doar cu asistenta sociala, ati vazut ca are numeroase actiuni in special pentru un mediu curat, strangerea deseurilor toxice,lobby pe proiecte sociale etc. Nu face campanie electorala nimanui, daca aveti vreo dovada sau marturie spuneti-o si cine a facut campanie nu va mai lucra in ADCN. Regulile sunt stricte in aceasta privinta.

      Ștergere
    2. Doamna Popescu asa multe fapte bune ati facut in viata asta si considerati ca sunteti in masura sa dati sfaturi? Lăsați campaniile umanitare pentru cei cu sufletul curat și impacat și vedeti-va de treburile murdare cu care sunteti obișnuită.

      Ștergere
    3. Nu sunt dna Popescu sunt un domn care a lucrat in ADCN si nu vad care erau sfaturile pe care nu le suportati dvs? Daca ne puteti lamuri cum arata si unde sunt persoanele acelea cu "sufletul curat" si din care motiv oricine altcineva nu are voie sa faca gesturi umanitare? Va dati seama cat de bolnava e gandirea dvs?

      Ștergere
  17. Duoamna esti bolnava . Dacă bunica avea un c..i era ministru de război !Ți s a pus pata, ție apropiata lui Milea da ți trece.

    RăspundețiȘtergere
  18. Asa este. Chiar o magarie, o campanie electorala mascata. O tampenie.

    RăspundețiȘtergere
  19. Domnu Doru sunt un om de 55 de ani care am pasiune pentru politica dar sunt cam beteag de un picior si nu prea ma deplasez. Aici la Nehoiu este o zona foarte foarte frumoasa domnule e mare pacat ca nu este folosita in turism. In privinta alegerilor eu va apreciez foarte mult si il apreciez si pe Ionut il simt un om bun dar nu are prieteni sinceri si destepti pe langa el. Voi doi ar fi trebuit sa fiti mult mai apropiati si ati fi facut lucruri bune pentru orasul asta amarat. Dar nu este tarziu, eu cred ca daca Dragnea pierde alegerile euro va fi mazilit si Ponta va face alianta cu Psd. Ar fi bine sa mergeti impreuna Muzgoci si Milea primar si viceprimar in functie de cum va vede nehoianul la momentul respectiv. Nu va inchideti usa in nas unul altuia ca nu e bine ceilalti abia asteapta si vom trai o noua epoca Corcodel daca iese PNL. Dincolo de disputele politice de la Bucuresti voi trebuie sa va ganditi la Nehoiu si la binele lui. Sa va dea Dumnezeu gandul cel bun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Sunt de acord! La PNL s-a instaurat fosta gașcă a lui Corcodel. Milea face echipa bună cu Muzgoci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa spun!A lui Corcodel!Ce ipocriti mai suntem,nu?Avand in vedere ca omu a stat 4 mandate la primarie,fac pariu ca si tu l-ai sustinut la un moment dat,probabil.Asa ca lasa vrajeala.Si daca e sa stau sa identific si pe la Milea sunt o gramada din gasca lui Corcodel.Chiar mai multi!

      Ștergere
    2. A stat 4 mandate și a băgat bani in buzunarul propriu pt 10. Ai zis bine ca a stat ca de facut nu a facut nimic pt Nehoiu.ruine doar peste tot.

      Ștergere
  21. Toți fostii pnl isti sub cort in centru . Vestele galbene de Nehoiu. V am zis ca Posea tatăl, se întâlnește cu Corcodel. Nu m ati crezut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Vestele galbene" este o miscare ce capata amploare!Sa vina si vestele rosii si vestele albastre!Sa vedem!

      Ștergere
    2. Si sa vedeti poze de grup pe platoul casei de cultură! Pariez ca o sa fie memorabil,

      Ștergere
  22. Ai vazut pozele Doru acu te ai convins și tu ce echipa are Posea.

    RăspundețiȘtergere
  23. Pana acum MP nici nu ne saluta când trecea cu masina pe drum.Acum opreste masina sa ne ia din stații, ne întreaba dacă avem nevoie de lemne. Cat de mult se poate schimba omul atunci când are un interes!

    RăspundețiȘtergere
  24. Am auzit si eu ca văz Doamne PNL se va bate cu Milea anul viitor.Da,asa este,va câștiga Pro Romania, iar ei se vor bate pentru locul 2-3 in consiliu!

    RăspundețiȘtergere
  25. Probl nu este asta, ca e pnl sau pro. Puneți umărul la dărâmarea lui Milea și PSD ului în Nehoiu. Fiți uniți, lăsați orgoliile, luptați și veți câștiga Nehoiul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lăsați orgoliile și daramati! Un îndemn vrednic de un liberal autentic... Liberalii au nevoie de ajutorul lui Doru ca singuri sunt pielea ...! Dar când s_a pus problema să vină Muzgoci la ei au sărit în sus de 3 metri ca ce sa caute ...ala la noi?

      Ștergere
    2. Ce ai cu Milea de vrei să-l darami?
      Asta ce a facut de te deranjează! Comentariul tau instigă la violență acu ce vreti toți sa l tabarati pe Milea.
      Ce aveti oameni buni, aveti un an la dispoziție sa va poziționat cât mai bine prin metode civilizate nu cu nepotisme de astea.

      Ștergere
    3. Romanii la 30 de ani de la caderea comunismului nu stiu sa faca altfel de politica, altfel de campanie decat cu ura, insulta, calomnie, minciuna. Ma uitam aseara chiar si la Rares Bogdan un jurnalist bun dealtfel cum debita doar aceste cuvinte : lupta, oastea Pnl-ului s-a trezit, soldatii partidului, dezastru pentru psd, vom invinge, vom lupta etc. Domnilor in orice tara civilizata adversarii politici trec unii pe langa altii, se saluta, se respecta, isi fac fiecare campania lui fara sa insulte sau calomnieze, daca sunt in opozitie prezinta ce lucruri nu a facut puterea sau ce nu a facut cum trebuie si cum ar face ei, daca sunt la putere isi prezinta realizarile si ce vor face incontinuare, eventual de ce nu sunt bune si irealizabile planurile opozitiei. Atata tot. Dupa ce se termina alegerile se recunosc rezultatele, se felicita invingatorii si viata isi urmeaza cursul firesc ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Dar la noi e foarte urat ce se intampla, iar aceasta discordie din pacate e intretinuta de la varfurile politicii. Se jignesc in ultimul hal primii 3 oameni in stat si capii tuturor institutiilor. Nu exista un cod moral, niste norme de etica politica, suntem ca niste triburi de salbatici. Si unii dintre acestia ne reprezinta in lume. Pacat, ca nu suntem o natiune asa de josnica sa fim reprezentati de asa oameni.

      Ștergere
    4. Nu ai cum sa nu fi de acord cu dvs!Corect!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări