Formidabil!Si de la bomboanele de pom se fura !

             

                                     
   Ca unul care am fost interesat tot timpul de cheltuirea banului public,nu am cum sa nu aduc in discuție un subiect extrem de fierbinte astazi in județul Buzau si anume,”furtul bomboanelor de Craciun”.Daca este asa,este grav,extrem de grav ! Institutii ale statului,au descoperit o filiera de partid in județul Buzau,prin care se fura si de la bomboanele de pom.Se știe,primăriile cheltuiesc cu nonșalantă sume uriașe sub masca grijei pentru bătrâni si copii, in apropierea sărbătorilor Crăciunului .Curtea de Conturi,a solicitat controlorilor săi sa verifice veridicitatea informațiilor .Se pare ca pachetele nu conțineau valoarea declarată in documente !!!!!Adica era umflata !!!!Unul din lipitorii de afișe de la Buzau,are o firma care le aduce primarilor dulciurile pentru pomul de iarna.Au ajuns si la Nehoiu, unde se știe se cheltuiesc sume uriașe pentru sărbătorile de iarna.Deocamdata nu stim mai multe,dar ne punem fireasca si legitima intrebare :Cine este firma sau firmele de la care s-au achiziționat pachetele de iarna pentru copii si bătrâni.? Ce suma s-a cheltuit totuși ? Publicarea de urgentă a listelor cu beneficiarii pachetelor si nu in ultimul rând,ce conținea un pachet si ce valoare avea?Speram ca răspunsul sa ne fie dat, nu de secretare între un ceai si o cafea, ci de către PSD,Președintele Consiliului Local Nehoiu,Primarul orasului !Speram noi ca zvonul sa nu se confirme la nivelul orașului nostru !

PS:Lansez o rugaminte pentru noii pupincuristi de la Nehoiu .Nu aveti experienta celorlalti din trecutul nu prea indepartat,asa ca nu uitati,administratia Nehoiu are experienta in condamnari penale de gen.Unii sunt antrenati,stim asta.Asa ca "usor cu pianul pe scari"!

Comentarii

  1. Corect ce spui Dorule. Ai dreptate, pachetele de Paste duse personal de primar prin sate, au COSTAT........cand o sa afli...... . Sper sa nu intervina iar secretara PSD sa raspunda. Nu inteleg de ce tosmai ea trebuie sa anunte cand platesc impozitul proprietarii terenurilor din camp. Ce treaba are primaria cu PSD ul. ???? Sau dna e angajata primatiriei si noi nu stim ???? TRIST ce se intampla in Nehoiu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca si la Nehoiu este asa,ramana insa de vazut.Nu vreau sa-mi raspunda sustinatorii fostului de trista amintire, acum pupincuristi de serviciu.Eu doar doresc sa stiu ce trebuie sa stie toata lumea.De data asta toate panaramaele astea din jurul borcanului, vor plati.Indiferent sub ce fusta se ascund!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine crede ca ma va opri pe mine cu femeia de serviciu face o mare greseala.Din pacate pentru uni,voi face din nou lista la ei in partid,dar si pe langa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D le Muzgoci ,felicitări ptr faptul că incercati sa creati la nivel de oras Nehoiu , organizația Pro Romania.Aceasta organizație nu va fi niciodată cum a fost organizatia PDL Nehoiu.

      Ștergere
    2. Nu,nu va fi la nivelul celeilalte,dar va castiga alegerile anul viitor!Mai vorbim la anul!Inca ceva:Sub o forma sau alta, voi face listele anul viitor!Retineti asta!

      Ștergere
    3. Iar faci liste? Cred ca nu tot cu Ciolacu

      Ștergere
  4. Nicu Tanase si Romica Jarcau au contactat deja USL Buzau pentru a trece la ei.Daca nu au trecut deja.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca dl Primar nu raspunde interpelarilor noastre referitor la implicarea Nehoiului in afacerea "bomboane de pom" pe motivul superioritatii !!!!! invocate de femeia de serviciu de la partid,nici eu nu voi publica raspunsul femeii de serviciu, care raspunde totusi in numele primarului si al consiliului local.Specific PSD:Si Viorica pentru a nu spune prostii,citeste de pe hartiuta!Dar tot prost!

    RăspundețiȘtergere
  6. Hai ca sunteti nebuni cu toții. Mi se pare ca alocați prea mult timp și spațiu unei femei ca secretara. Asta chiar o sa creada ca e cineva și i se urca la cap.

    RăspundețiȘtergere
  7. Intreb si eu ca un nestiutor: de ce pe facturi, contracte si alte documente don primarie nu apare viza de control financiar preventiv. Oare documentele nu sunt legale? Pentru ce doua salariate ( dna Tomuta si dna Matei) iau 20% spor la salariul de baza ? Eu nu mai inteleg nimic ce se intampla la primaria Nehoiu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru ca legislația prevede asta si pentru ca probabil doamnele îndeplinesc condiția ca sa pună viza de control pe documente.Este o măsura de precauție prin care legiuitorul a scos spre transaparenta unele documente,care au in spate bani.Nu este nimic aiurea sau abuziv.Acum nu trebuie sa stam cu ochii pe salariați ca pe butelie,lăsați-i in pace sa-si facă treaba,pentru care răspund.La ilegalitați si abuzuri sa fim sensibili,nu la modalitățile lucru,cutume,regulamente etc.Asta cu viza,este extrem de responsabila si serioasă.Raspund !Din câte stiu, dânsele nu au avut probleme si nu au fost amestecate in nimic ilegal.Incheiem aici!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai dnu Doru, nu au fost amestecate ca nu pun nici o viza, dar primesc sporul....alo, Curtea de Conturiiiiii?????? Si ele cred ca documentele nu sunt ok, deaia nu pun viza, de fricaaaaa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dar cum plateste primarul facturile fara viza?????? E legal??? Dale sporul degeaba primare, ca raspunzi tu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu am incheiat un contract cu primaria si l am dus la apia, acolo sau mirat dnele ca contractul nu are acea viza. Leam zis ca nu stiu, asa mi la dat primaria asa i lam dus.

    RăspundețiȘtergere
  12. De ce trebuie sa fie 2 persoane care sa ia spirul asta? Una nu e de ajuns????? Asa e la alte primarii.....primaria nehoiu e mai darnica????? E vorba de banii nostri Dorule, de ce sa nu publici ? Bani luati degeaba de cineva.

    RăspundețiȘtergere
  13. Astea sunt răutăți si invidii ale unor colegi.Ce trebuie sa aibă viza si nu o are,raspunde doar primarul sau cine are in responsabilitate domeniul.Nu sunt bani degeaba sunt cu responsabilitate.Ma rog,chiar nu-i corect sa complicam lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
  14. Știrile săptămânii :MP in conflict cu PNL. A fost subiectul zilei la Nehoiu.Iar ai avut dreptate Dorule ca nu a ales bine MP. Nicu Tanase a luat USL si va fi candidatul lor la primarie.Il mai vrei pe MP sau crezi ca nu o sa va impacati ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca nu minti pana la europarlamentare MP termina toate partidele din Nehoiu. Ce este USL ???

      Ștergere
    2. Ce sa comentati si dumneavoastra!Nu imi duceti grija,va rogNumarul partidelor politice din Romania este de cca 160.Multumesc, dar imi supraevaluati fortele. Nici macar eu nu pot.As face un partid al nehoienilor!Ce ziceti va inscrieti?

      Ștergere
    3. MP partidul nehoienilor neaosi sau nehoienilor veniti cu pluta pe acolo?

      Ștergere
    4. Am ajuns la momentul,in care notiunea de nehoian neaosi se identifica cu toti nehoienii.Cei veniti din alte parti sunt poate la a treia generatie,mai mult sau mai putin si si-au adus aportul semnificativ in ceea ce este Nehoiu acum.Cei veniti cu pluta sunt doar vremelnici,pe distante mici.

      Ștergere
    5. MP daca nu erai important nu erai hartuit si provocat. Mai calca-ti pe orgoliu si ramai la PNL . E singurul grup care la Nehoiu poate fi o alternativa sanatoasa.

      Ștergere
    6. Era vorba de partidele din Nehoiu MP, citeste atent. Mai ai ALDE si PRO ROMANIA.

      Ștergere
    7. Va multumesc foarte mult.Nu ma deranjeaza aceste reactii potrivnice,chiar ma intaresc,inseamna o motivatie in plus pentru mine sau poate o curiozitate imperativ exprimata a dansilor.In ceea ce priveste PNL am mai raspuns,dar o fac cu placere de fiecare data,voi ramane in orice conditii.Domnului cu cititul atent ii atrag atentia ca in NEHOIU mai sunt si alte partide.

      Ștergere
    8. Ma bucur ca v-ati facut opisul partidelor. Oricum sunt sigur ca Romanescu va place si nu va lasa sa plecati, va indeplineste orice dorinta.

      Ștergere
  15. Personal sunt intr-o relație mai mult decât buna cu MP pe care il apreciez.Subiectul nu imi este străin,dar franc cum il stim numai MP poate sa confirme sau infirme.Cu Nicu Tanase nu ne-am văzut in ultimile zile si nu stiu.El este din ce in ce mai rezervat spre rece in ce ma privește.Nici nu stiu de,nici nu vreau sa stiu si nici nu ma privește.Stiu ca-si dorește sa-si promoveze propria concepție despre administrație si nu-i nimic rău in asta.Ultima fraza este un pic exagerata.Eu am spus întotdeauna de cand MP a dorit sa se implice in politica,ca nu-mi voi schimba părerea buna fata de el,funcție de alegerea taberei unde va dori sa facă politica,cu mine sau cu alții.Am fost consecvent cred in acest sens.Politic,este foarte important sa ai echipa care trebuie,oamenii care trebuiesc,pentru a te putea dezvolta in interiorul grupului.De aceea am prezentat circumspecție vis a vis de alegerile sale,doar ațat.Totul este foarte devreme pentru orice.Eu fac ce fac sa nu ma trezesc ca ma scol prea târziu !

    RăspundețiȘtergere
  16. Hai recunoaste ca MP nu e dorit pe nicăieri. El vrea sa fie șef, ca la firma lui. N are noroc. Nu toata lumea e proasta, cum are el impresia!

    RăspundețiȘtergere
  17. MP ar trebui să-și facă un partid local, d-ăla cu 3 membrii, cum este la Pătârlagele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este o idee rea!3-5 membrii,ce conteaza.Conteaza ca este un partid local ce se preocupa de Nehoiu.De directive si politici dictate de sus ne-am saturat.De parca ar fi singurul care si-ar face partid!Uitati un lucru:si partidele mari (PSD,PNL,ALDE etc) sunt conduse pe alocuri,de oameni a caror impresie este ca sunt stapani.

      Ștergere
    2. Va intereseaza,sa fiti intre cei 3 membrii?Sa fim seriosi,chiar credeti ce afirmati?Vom mai vorbi despre echipa, membrii.Toate la timpul lor.Imi trebuie doar o sansa. In partidele mari lupta si interesele sunt mari,nu?

      Ștergere
    3. A trecut neobservat comentariul lui nehoiu barfe.El de regula nu este publicat la mine.A fost o scapare!Scuze!

      Ștergere
    4. Saraca batrana doamna. Ce rau e sa nu te mai bage nimeni in seama!

      Ștergere
  18. In conflict cu PNL-este mult prea mult.Daca ai pareri diferite esti in conflict?Am ales foarte bine. Voi ramane in PNL,in orice situatie.Unii mascheaza intentia de a pleca din PNL si o numesc ''conflict".Cum s-a si intamplant!Vom mai vorbi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O intrebare daca imi permiteti dl Posea; ce mama dracului cautati in politica daca tot nu va gasiti locul pe nicaieri?
      Nu spun ca nu ar trebui să faceti politica dar daca tot este asa complicat de ce nu va astamparati sa va vedeti de administrarea firmei și gata.
      Nu este cazul să vă complicati existenta vad ca aveti goluri mari in sectorul politica.
      Cred ca ati mai fost întrebat dar tot evitati raspunsul.
      Din dorinta de a ajuta sau care este scopul mai exact?Atât de multă vorbă și fapte bune nu vad. Sau prin comentariile astea credeti ca prindeti niste bile albe? Astept raspuns domnule
      Muzgoci va rog sa publicati chiar sunt curios de raspunsul domnului MP.

      Ștergere
    2. Vrea sa conduca si politia romana

      Ștergere
    3. Sunt destul de provocatoare intrebarile,dar va raspund cu toate ca nu ar trebui,avand in vedere ca raspundeti la unele dintre ele.Sunteti usor teatral. Am mai fost membru la un singur partid ,acum sunt la PNL si nu voi pleca.Cine spune ca este complicat?Totul depinde de munca si colaboratorii pe care ii ai,ca si intr-o firma.Lipsurile pe care credeti ca le am le voi compensa prin munca si o echipa puternica fara a-mi complica existenta.Eu ajut mereu,nu neaparat cu un scop si fara multa publicitate.De precizat ca o fac din sursele mele.Indiferent cine sunteti, nu aveti dreptul sa-mi cereti a vedea faptele bune,mai ales ca nu vedeti in mine un viitor politician cu rezultate bune.Dar,va intreb,ce politician local cu rezultate si fapte bune cunoasteti?Eu sunt implicat in politica de 5 luni,dar fiti sigur ca veti mai auzi de mine.Pe acest blog eu doar am raspuns unor intrebari,nu am promis nimic,nu am jignit pe nimeni,deci unde este nevoia de bile?

      Ștergere
  19. Domnu Doru, se face taxi în Nehoiu? Ăștia nu știu cum sa mai pape bani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect. Sa mai angajeze oameni pentru campanie. Sa mai pape bani, CORECT. Oamenii mor de foame in Nehoiu si primarul infiinteaza serviciu de taximetrie. De rasul curcilor. Pai cine sa mearga cu taxiul primare?????? Sa le folosesyi tu in campanie? Sa mai angajezi oameni pe care sa i folosesti doar on campanie????. Este extraordinar ce se intampla. Fac tot, dar absolut tot ce vor. Di vad ca sunt lasati sa faca tot ce vor.

      Ștergere
    2. Cu angajații și mașinile primăriei se pun bannere cu PSD prin oraș!

      Ștergere
    3. Nu,nu pun,angajatii primariei sunt functionari ,sunt platiti din banii nostrii si ei nu fac politica!Niciodata nu au facut......

      Ștergere
    4. Ce glumet esti Dorule.

      Ștergere
    5. Iar intervine ala cu 70 de semne de intrebare. Cred ca si pe masa o intreaba cine o fi tacsu.

      Ștergere
  20. Domnilor, atatea pronosticuri si niciunul cert! Vorbarie multa fara niciun rezultat concret. Nustiu daca negativa sau pozitiva plecarea domnului M.P. din PNL, nu conteaza pozitia, conteaza ca fiecare organizatie politica sa.si faca echipe puternice si statornice. De la atata traseism se pierd oameni buni, se pierd sansele de a bate PSD.ul. Nu-si are rostul batalia pentru sefie sau ocuparea unui anume post. Ca sa candidezi la o functie publica nu trebuie sa ajungi sef la o organizatie sau sa ocupi o functie mai inalta. Orice membru poate fi sustinut de organizatia din care face parte. Totul consta in stabilitatea membrilor si intelegere, orice disputa duce la dezorganizare sau in cel mai rau caz, destramare. Disputa intre membrii (oricarei organizatii, nu ma refer la una anume) duce la mai multr sanse de castig celor de la PSD. Ca sa-i putem invinge, trebuie sa fim organizati si uniti,altfel vom tavali inca 4 ani noroaiele si nevelul de trai va scadea drastic in Nehoiu. Va salut pe toti si fiti uniti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce tot atâtea pseudonime: pf mp mft
      Trebuie dat in ghici sa deslușim cine-i publicistul. De anonimi nu mai zic cred ca esti tot tu Dorule las o incolo

      Ștergere
    2. Anonim esti si tu,tot eu sunt !?

      Ștergere
  21. Ce-i campania asta ,poate USR + ce USL sunteti nota de manciuria

    RăspundețiȘtergere
  22. CEVA TRANSFERURI-ACHIZITII LA PRO ROMANIA? SAU VA BAZATI NUMAI PE PONTA SI CORINA?

    RăspundețiȘtergere
  23. Pro Romania la nivel national sta extrem de bine.Poate conduce Romania cu maaaaaare succes.La Nehoiu insa am facut cateva achizitii de oameni de care sunt mandru!Sapatamana viitoare vorbim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca cu 9 la suta sta extreeeeeem de bine si crezi ca va conduce Romania, esti un maaaaaaaaaaare politician.

      Ștergere
    2. Asa e dar Basescu a fost si ramane unic in politica romaneasca!

      Ștergere
  24. Domnul Doru, va scriu cu sufletul lacrimand . Nu e corect ceea ce se intampla in Nehoiu. Eu o am pe mama acolo. E singura, are pensie si noi o vizitam la fiecare sfarsit de saptamana. Nu e MORAL ce fac cei de la asociatia asta ADCN . Ii duci batranului o punga de faina si una de zahar si il pozezi pe fb sa te lauzi? Dar nu te gandesti ca nu ii faci bine persoanei respective? E bolnava, arata intr un anumit fel, poate in camera e mai putin curat, ca e p persoana in varsta, si tu pozezi si pui pe fb ca sa iti poti oarecum sa dovedesti unde se duc acei bani ? MURDAR SE JOACA ACOLO PENTRU BANI. Sa- i imparta intre ei ( banii) fara sa isi mai bata joc de batrani. Ca asta fac: SE FOLOSESC DE BATRANI PENTRU BANI. Nu stiu cum sa procedez, o sa vorbesc cu un avocat, sa vad ce pot face, dar nu imi place sa o vad pe mama in astfel de poze pe fb. Ce fac unii oameni pentru bani. Aparent, folosesc cuvinte pompoase sa nu bata la ochi, in realitate, MIZERIE. MĂ DOARE SUFLETUL CAND VAD ASA CEVA.

    RăspundețiȘtergere
  25. Fabulous, what a weblog it is! This webpage gives useful data to us,
    keep it up.

    RăspundețiȘtergere
  26. Asa este, aveti dreptate. Am vazut si eu pozele. Dupa ce sunt amarati, bolnavi, ii pozezi si ii pui pe net.Dar nu inteleg: consiliul local aloca fonduri pentru asociatia asta sa le dea pungi ( am inteles ca e nimica toata, doar pentru o campanie electorala mascata) batranilor. De ce nu face acest lucru asistenta sociala din cadrul primariei?. Oare aceasta nu e treaba asistentei sociale? Asociatia chiar isi bate joc de serviciul de asistenta sociala al primariei.Mai spune si ca: sunt o groaza de astfel de cazuri. Pai salariatii de la asistenta sociala ce fac ? Nu stiu, dar ceva e putred aici. Mai ales ca sunt fonduri din acelasi loc si chiar asociatia critica asistenta sociala din cadrul primariei.Lasa oamenii de la asistenta sociala sa se ocupe de cazurile astea, ca sunt convins ca le cunoaste si le rezolva, nu te baga tu, o asociatie ca musca in lapte. Mai ales ca in asociatie nu sunt oameni cu pregatire in domeniul asistentei sociale. Asa, de dragul lelii, sa duci 2 kg de zahar cuiva si sa l pozezi,alegand si scotocind prin casa unghiurile cele mai naspa, unde nu e curatenie, sau a picat nitel varul, sau sa pozezi batranii in hainele de noapte, desculti, etc mi se pare o mojicie.Va intreb pe voi, cei care faceti pozele: la voi acasa e mereu curat? la voi acasa nu s a intamplat sa sr umfle varul pe pereti si sa crape? Sunt convins ca multi dintre acesti fotografi ai acasa aceleasi situatii, dar pozeaza acesti batrani neputinciosi. Dragi salariati de la serviciul de asistenta sociala nu mai lasati astfel de oameni sa- si bata joc de munca voastra, ca practic asta fac, va discrediteaza pe voi si e pacat, e pacat de munca voastra depusa in slujba acestor oameni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad ca din nou se ataca latura asta a serviciilor sociale . Înțelegeți odată pentru totdeauna in curand o sa se destrame aceasta caracatiță a serviciilor sociale. Repet SERVICII SOCIALE nu ajutoare sociale.Dar este adevarat și ca vartnicii noștri nu sunt obișnuiți cu "intrusul in casa" deoarece in Romania pt un bătrân asta înseamnă o persoana pregătită care i violează intimitatea.Acesti bani care vin pentru servicii sociale sunt bani alocați pentru a presta o muncă în casa celui neajutorat. ștergi curenți o ajuți in casa pe acea persoana, nu-i duci plotin ca nu esti autorizat sa faci asta. În concluzie distribuirea acestor pachete pt batrani este un mic ajutor care sa compenseze oarecum aceste servicii care ar trebui facute. Nu este o lipsă de implicare este pasul înainte spre ideea de civilizație. Până în momentul în care cei nevoiași se vor obișnui cu ideea de a lasa pe cineva sa le încadreze spațiul. Sunt o sumedenie de strategii ore de socializare cu ei vizite la domiciliu discuții cu familiile lor până când aceștia acceptă ca au nevoie de acest tip de ajutor. Sunt pași multi de urmat dar cu perseverență nimic nu este imposibil. Dar primul pas trebuie facut din interiorul aparatului administrativ respectiv cei care sunt angajați pe acest domeniu. Trebuie inteleasa ideea de serviciul social...Nu stiu cine se ocupa cu asta in Nehoiu dar probabil ca de aici pleaca tot nu își fac treaba asa cum trebuie, respectiv muncă în teren, da deoarece acesta este rolul unui angajat în acest segment al primăriei. După care, colaborarea cu aceste ong uri, care au șansa să includă acești nevoiași pe listele lor de beneficiari bineinteles și aici trebuie facut un punctaj in momentul in care se constată că au nevoie de aceste servicii. Este mult de vorbit pe aceasta tema tare as dori sa stiu cate cazuri sociale sunt in Nehoiu și câți beneficiari sunt asta daca are cineva o statistică.Multumesc

      Ștergere
    2. Serviciul de asistenta sociala din primarie este condus de BRINZEA MARILENA. Vă dati seama..............

      Ștergere
    3. Dar ce, secretara asta are facultate?

      Ștergere
  27. SUNTETI ca aloe vera de la o zi la alta va descoperim alte proprietati; critici politici scriitori multi . Noroc cu ziarul tau...Ca ne luminam și noi ăștia mai prosti.Filozofule de Begu

    RăspundețiȘtergere
  28. Salariatii de la asistenta sociala din primarie, depun munca doar de birou, ar fi de datoria lor sa se mai deplaseze pe teren,sunt multi batrani singuri, parasiti si copii saraci dar nu se intereseaza nimeni de ei,serviciul de asistenta sociala din orasul Nehoiu lasa mult de dorit, ar trebui sa se implice mai mult in slujba oamenilor aflati la nevoie

    RăspundețiȘtergere
  29. Eu cred ca aceasta asociatie pune serviciul de asistenta sociala intr o lumina proasta si nu e corect. Cei din asociatie duc o punga de 3 lei unui batran si ii face 1000 de poze pt reclama. Asa rezolva cazul? NU. Nu stiu ce vrea sa arate aceasta asociatie ( in afara ca sunt bani_CULMEA, tot de la C. L.). Eu cred ca asta a vrut sa spuna comentatorul de mai sus sau, cel mai probabil, COMENTATORUL DE MAI SUS FACE PARTE DIN ACEASTA ASOCIATIE. Cu siguranta cel de sus primeste bani de la asociatie si incearca sa minimalizeze activitatea serviciului de asistenta sociala pentru a maximiza rolul asociatiei. Domnul primar ar trebui sa intervina, nu e corect ce se intampla. Sa si vada fiecare de treaba lui si aceasta asociatie sa stea cuminte, ca ii face rau chiar si dlui primar. Aceste pungi pot fi date si de primarie, oricum banii tot de acolo sunt. De ce trebuie sa ia niste bani persoanele alea de la aspciatie ca impart niste pungi din banii nostri?

    RăspundețiȘtergere
  30. E clar, esti din asociatie. Papi bani de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  31. Mai draguta. Tu sigur esti din una care papa banii de la asociatie si vrei sa minimalizezi activitatea serviciului de asistenta sociala si mama ce activitate faci la asociatie. Lasa in pace oamenii aia sa si faca treaba nu va mai bagati voi ca supozitoarele.

    RăspundețiȘtergere
  32. Serios? Sti tu ce trebuie sa faca salariatii de la asistenta sociala? Lasa i in pace si stai cuminte ca oricum iei bani de la asociatie degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  33. Simpatico, sigur esti de la asociatie, sigur ai plimbat si tu pungi cu zahar pe valea nehoiului. Lasa serviciul de asistenta sociala in pace.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari dlui Anonim din data de 22.03.2019 orele 13,29. Asa este. Faptil ca duci unui batran un pachet nu inseamna ca faci asistenta sociala. Asistenta sociala presupune mult mai multe. Dar activitatea asociatiei lasa de dorit : duc o punga ,fac poze, le afisez pe net si gata......am facut asistenta sociala, am facut treaba. Nu asa, ca batranul ramane ca si inainte. Se p--a pe punga ta ca nu are nevoie de ea, ca are pensie, isi cumpara, important e sa stai de vorba cu el ceva timp, siulte altele. Da, intr adevar si serviciul de asistenta sociala din primarie, lasa de dorit.Nu stiu cine il conduce dar e clar, nu se pricepe.

      Ștergere
    2. Consider ca asociatia si serviciul din primarie ar trebui sa mearga mana in mana. Dar trebuie o asociatie cu oameni specializati in domeniu. Acolo singura conditie este ca persoana sa aiba masina sa poata cara pachetele.Nu e in regula. Trebuie asistenti sociali, psihologi, nu pensionati sau persoane care nu au avut si nu au nici o legatura cu aspectele astea.Ce face asociatia ? Duce pachetele si se plange pe net ca sunt o groaza de cazuri sociale. Serviciul din primarie tace, si etc. In nici o localitate nu se mai intampla asa ceva. Asociatia asta a fost infiintata de Corcodel cu scopul de a spala bani, dar bani obtinuti din diferite proiecte, nu din fonduri alocate de Cpnsiliul Local. Acum e o prostie: Consiliul Local aloca fonduri acestei asociatii pentru a angaja diferite persoane ( pentru campanie electorala sau cumetreli) in vederea impartirii catorva pachete catorva batrani ( si am vazut ce batrani : mama contabilei, socrul contabilei, salariatul primariei dupa Valea Nehoiului, bunica unui salariat, matusa salariatului de la Urbanism,- de ce nu ii pozeaza si pe astia? ) O MARE MAGARIE ACEASTA ASOCIATIE. DE CE MU FAC PROIECTE SA OBTINA FONDURI, NU ASA.......DE LA C. L.

      Ștergere
  34. Nu sunt de la asociatie stati linistiti,doar ma doare sufletul de nepasare, indiferenta fata de cei in suferinta, nici cei de la asociatie nu procedeaza bine, de aceea zic ca acest serviciu in Nehoiu nu prea exista!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios? Ce te mai doare pe tine sufletuuuuuulllll. Vrei sa te si credem ? CATEGORIC NUUUUUUUU. Tot ce faci faci pentru bani, stimata doamna !!!! Si lasa ne cu sufletul ca stim cum sta treaba cu sufletul.

      Ștergere
    2. Veziti de drum anonimule de la 23.03.2019, orele 18,31. Cum se apropie campania electorala, va dor pe toti sufletele pentru cei in suferinta. Ba, ma lasi? Uite ca din 2012 si pana acum nu tea durut sufletul, sa gasit acum sa te doara. Ce suflet ai. !!!!!!!!

      Ștergere
    3. Trist, cata rautate,invidie, si mai ales INDIFERENTA,in timp ce voi va culcati seara cu burtile pline, unii n-au nici o bucata de paine,nu va obliga nimeni sa-i ajutati voi care aveti inimi mai mici, dar lasati-i pe altii s-o faca, fara sa -i improscati cu noroi!

      Ștergere
    4. Sa faca, dar so faca CORECT.

      Ștergere
  35. Felicitari Anonimului de la: 22/03/2019 orele 13,29. Sunt de acord cu el. Are dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  36. Formidabil cum va face PSD ul pe toți. Alde creste, PNL tot un fel de PSD, având în vedere ca Posea e prieten cu Milea. Tu Dorule cu cine ești?

    RăspundețiȘtergere
  37. Si uite asa Posea ramane singur in PNL. Bine...aproape singur,doar cu angajații lui,obligați să l urmeze peste tot.
    Acum te ai convins domnule ca aveam dreptate la un moment dat? Ca fug toti de tine? Declarația Cristinei, cum ca Romanescu ar fi motivul plecării, este doar o" perdea". Sa fie un noroc sau un demon?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca voi ramane singur. Si daca va fi asa nu oblig pe nimeni sa vina cu mine. V-as ruga sa nu - mi mai purtati de grija. Vom vedea ce va fi. Femeile duceau copii ,la demonul noroc sa- i friga si sa-i manance. Stiti de ce?

      Ștergere
  38. Nu prea se confirma plecarile "in masa"...

    RăspundețiȘtergere
  39. Ei,nu!
    Tănase,Petrosel,Tănăsescu,urmeaza Catalina Stan, Bianca Radu, prietenele ei cele mai bune, si alti apropiați ai celor vechi. Restul, poate sunt loiali partidului,indiferent de cine este la cârma, deși ma indoiesc...

    RăspundețiȘtergere
  40. Pe Manea si Jarcau nu-i mai puneti.Sunt vicepreședinți, totuși.Si nu halesc Posea sigur

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar pe ei cine-i haleste?

      Ștergere
    2. Cei ce i-au pus vicepreședinți .Asta spune ca-i haleste multă lume,sigur mai multă lume decât pe Posea

      Ștergere
  41. PNL.ul pentru multi sunt acei "struguri acri", sau le "pute". Hai sa fim seriosi, multi ar vrea sa se duca la PNL dar au cam trantit usa cand au plecat! Altii poate nu vor dintr.un anumit orgoliu (prostesc). Cei care pleaca o fac doar din 2 motive, ori nu pot sa.si urmareasca interesul personal sau verticalitatea duce catre orizontal. (al 3-lea motiv e cam greu de digerat, impus "de sus"). Cei care sunteti pe langa PNL, comentati chiar fara rost, domnul MP nu a ramas si nu ramane singur, chiar are si va avea oameni de calitate langa el! Cine pleaca inseamna ca nu apreciaza!

    RăspundețiȘtergere
  42. Exista in judetul Buzau, doua asociatii acreditate pe furnizare de servicii sociale. ADCN este una dintre ele. De ce aruncati tot timpul cu noroi si estompati orice lucrare buna? Toate persoanele care apar in poze, au semnat un acord de imagine. Pozele nu au fost publicate fara acceptul persoanei sau a reprezentantului legal. Cum s ar fii putut demonstra altfel ca produsele au ajuns la ei. Mergeti oameni buni si voi in fiecare luna pe la batrani, pe la copii care nu au ce manca, ce imbraca si atunci nu ar mai fii astfel de cazuri. Sau va e rusine ca vad oamenii cum au ajuns parintii vostri? Ca nu va mai pasa de ei? I ati uitat...alergand sa agonisiti averi. Si voluntarii din cadrul asociatiei detin documente ca sunt calificati sa viziteze batrani. Cine vrea sa se documenteze cum se lucreaza, sa mearga la asociatie....va pun la dispozitie documente. Si chiar se lucreaza in colaborare cu serviciul de asistenta sociala din cadrul primariei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești proasta. Cum sa demonstrezi prin poze ca ai dus produse? Habar n ai . Trebuie sa demonstrezi primăriei care îți dă bani, nu noua. Ai toate marjele sa demonstrezi, fetita. Dacă asistenta sociala înseamnă pachete cu zahar și biscuiți, te înșeli. Cauta în statut ce înseamnă asistenta sociala . Salariile cum le justificați? Ce salariați aveți? Ce fac ei, 8 ore pe zi, o luna întreaga? Cară pachete?

      Ștergere
    2. Cum îți permiți cucoana sa afirmi sa ne fie rușine? Vouă sa va fie rușine ca a văzut tot orașul bătrânețea chinuita a părinților noștri Nu poți întra tu cu picioarele în viata privata a cuiva, doar de dragul de a posta niște poze în care doamne ce bine faceți voi. Bătrânii aceia pot beneficia de ajutor social, de asistenta medicala dar nu din partea voastră, matracucelor. Voi plimbați niște pachete o data pe an. Justificați ce ați făcut lunar cu banii de la Consiliul Local!!! Sa va fie rușine, o sa răspundeți în fata legii, nu o sa ma las. Va arat eu vouă, ați pătat imaginea părinților a copiilor, sa faceți voi poze, sa umpleți faceebok ul cu mizerii.

      Ștergere
    3. Daca a vazut tot orasul batranetea chinuita a parintilor vostri atunci voua sa va fie rusine. NU mai sta pe facebook si bloguri si mergi de-i ajuta. Si poti sa intrerupi si contractul cu ADCN daca nu mai au nevoie si ti-e rusine de adevar.

      Ștergere
    4. Bătrânețe chinuită..Mai degrabă i e rusine de mizeria in care stau oamenii ăia. Plecati la munca in strainatate, va purtati in straie de firma si in casa batraneasca, colcăie gândacii...

      Ștergere
    5. Toti analfabetii folosesc calculatorul: "sa va fie rusine ca a vazut lumea mizeria batranilor"! Ca si cum daca nu ar fi fost facuta publica ea nu ar fi existat. Sunteti adeptii bagatului mizeriei sub pres. Va supara adevarul. Sa fie rusine rudelor si copiilor si nepotilor acestor saraci batrani nu celor care merg in casa lor si-i mai ajuta cum pot.

      Ștergere
  43. Cum lucreaza in colaborare cu serviciul primariei cand se exprima : sunt o groaza de cazuri sociale..?? Stiti ce inseamna asta pt serviciul primariei? Daca luam aceste cazuri, jumatate sunt rudele celor din asociatie, persoane cu pensii , cu situatii materiale bune. Va demonstrez lucrul asta. Activitatea asociatie este ...fix apa de ploaie. Nu rezolva nimic in comunitate.Acim, dupa ce s a discutat aici, "au pregatit hartiile ", cu semnaturile batranilor. Cu siguranta batranii nici nu stiu ce au semnat. Dar asta ramane de verificat.oricum semnaturile sint dupa aparitia pozelor si am dovezi in acest srns . Eram sigur ca asa se va intampla, am anticipat si am fpst cu un pas inaintea lor. Ce asistenta sociala sa faca cri din asociatie ca doar ii cunoastem. Ce mai incolo si incoace asociatia papa niste bani aiurea. Beneficiari : rudele salariatilor din primarie si cate in alt batran. Normal ca documentele au putut fi facute repede.

    RăspundețiȘtergere
  44. Tie iti pasa de parinti ca le duci pachetul de la asociatie si nu lunar ci si mai des.( bamuiesc si eu, iti dai seama) . Am dreptate.? Teai dat mult de gol in comentariul de la Anonim 25.03.2019,_22,50. Noi nu estompam lucrurile bune, stimata dna, pentru ca asta nu e un lucru bun si esti constienta de lucrul asta si tu, dar iti convine. Gresesc ? Nu..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce semnează bătrânul? Ca i ai dus pachet? Sau ca ai făcut asistenta sociala ? Sunteți de ras dar va merge ca doar Corcodel v a învățat, aveți experienta.

      Ștergere
  45. Eu zic sa incheiem discutia cu serviciile sochale. Fiecare sa isi faca treaba cu simt de raspundere si atat.

    RăspundețiȘtergere
  46. Vine campania pt europarlamentare, avem treaba. Sa abandonam aceasta discutie. ZIC.

    RăspundețiȘtergere
  47. E o tampenie asociatia asta.In primul rand trebuie sa verificam : daca asociatia are presedinte ( ca am inteles ca de la moartea dnei Mircica, nu s au facut doc pt schimbarea presedintelui) . Un alt aspect deosebit de important este sa verificam daca contabilul sef al primariei care aloca sume e bani asociatiei poate fi si cenzorul asociatiei. Acum se afiseaza, cand era functionar public tot ea era cenzor dar "la secret". Va dati seama ea vireaza banii de la primarie la asociatie, ea ii cheltuie, ( ea apare prin poze la batrani ) ea verifica. Sa vedem: E CORECT, E LEGAL ?. Sa vedem daca la asociatii de genul asta e corect ca cenzor sau contabil sa fie contabilul primariei. Oare nu e incompatibilitate? INTREB SI IO. Ce face asociatia: are o suma de bani, angajeaza cativa oameni ( pile) , care sa duca batranilor cate o punga. Evident ca punga nu contine in fapt ce contine in drept. Dar important e ca cenzorul si salariariatii asociatiei sa apara in poze la batrani. Daca ne pun o poza ei cica demonstreaza ca au dus punga. Doamne ce prosti ne cred.Restul banilor: jumi- juma. Documente, " exista, veniti la sediu sa vi le aratam ". Dar nu stim noi cum sunt ? Pacat de acesti batrani neputinciosi de care isi bat ei joc.Cum sa- i pozezi ma in aceste situatii si sai pui pe fb? CÄTA LIPSĂ DE RESPECT TREBUIE SĂ AI ? CĂ OM NU TE POTI NUMI.Si ne raspunde dna cenzor ca are acordul batranilor.RUȘINE. Batranul semneaza cand merge dna cenzor orice, pentru ca cica "am semnat mama, ca e dna de la primarie" Acum intelegeti cum fac ei doc? Merge cenzorul ca lumea o cunoaste ca na, e de la primarie si batranul semneaza.Dar nu au voie sa posteze astfel de poze. Reclamatia catre parchet se pregateste, precim si actiune in instanta. Nu poti face asa ceva, sa iti bati joc de batrani, si unde mai pui? Pe banii nostri. Or sa le vina si lor randul. Painea se mananca in randuri.

    RăspundețiȘtergere
  48. Nu are importanta cine duce pachetul,dacă poate fi numit asa,important este ca bătrânii se bucură pt nimicul ala, cât de puțin, așteaptă să l primească. Sunt impresionată de atata răutate asta nu denota decat gradul de sărăcie in care trăim vad ca s au mutat atacurile aici cei care le făceau cândva la DNA sau ministerul muncii și protecției sociale.

    RăspundețiȘtergere
  49. Daca ar sti batranii adevarul, nu s- ar mai bucura, ba dimpotrivă, v- ar da afara din casa, nu v ar primi sau ar chema politia.Nu va mai bateti joc de ei sub masca asta de binefacatori.

    RăspundețiȘtergere
  50. Cand esti OM trebuie sa simti lucrul asta, nu sa te dai OM pentru impresie artistica, papușă.

    RăspundețiȘtergere
  51. O vorba din batrani spune : BINELE SE FACE IN TĂCERE, RESTUL....E DOAR TEATRU " Ce se potriveste acestei asociatii dubioase.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări