Actiuni disperate de fraudare a alegerilor la Nehoiu! Comunicat :

COMUNICAT:


      
Ca urmarea a Sedintei Consiliului Local Nehoiu din data de 28 februarie 2019, Organizatia Pro Romania Nehoiu, isi exprima ingrijorarea si indignarea fata de atitudinea aroganta si smecheresca made PSD de a face administratie publica, impotriva intereselor cetatenilor care i-au creditat cu incredere si vot.Totodata ne exprimam ingrijorarea fata de Proiectul de Hotarare nr 11 votat de majoritatea PSD-ista, prin care doreste sa sarbatoreasca Zilele Orasului, printr-o sarbatoare nou infiintata electoral, in plina campanie, in perioada 11-12 Mai 2019,pe care evident sa o foloseasca si anul viitor in campania pentru locale.Locuitorii orasului Nehoiu, resping aceasta manelizare fortata a cetatenilor sai si solicita reanodarea traditiei Zilele Forestierului,care avea loc  in cea de-a doua saptamana a lunii septembrie.Nehoiul, este inca baza forestiera cea mai importanata a judetului Buzau si forestierii tineri sau pensionari, tin la traditia si la brandul care i-a consacrat -lemnul si care inca mai are resurse importante aici.Solicitam Institutiei Prefectului sa nu dea aviz de legalitate acestei hotarari,pentru ca este abuziva si ilegala,pentru ca ar putea arunca in aer linistea orasului nostru.Aceasta ingrijorare este impartasita de absolut toate partidele politice de la Nehoiu si din C.L Nehoiu.Toate acestea, sunt semne ingrijoratoare de fraudare a alegerilor din acest an,iar disperarea PSD nu are limite.
           Totodata ne exprimam ingrijorarea pentru proiectul de hotarare nr 9 prin care se infiinteaza, pentru ca mai apoi sa delege dupa modelul Patarlagele, serviciul public de iluminat al orasului, pe bani multi, catre firme de casa ale liderilor PSD judeteni,aceeiasi care incaseaza de doi ani sume importante de bani publici,intr-un dispret total fata de lege, moda PSD-ista astazi in Romania.Intregul buget al judetului Buzau, a devenit o afacere a firmelor de casa PSD-iste de pe Valea Buzaului si nu numai.De la IT,la salubruizare ,constructii,deratizari si electricitate, intelegand prin asta ca institutiile statului, trebuie sa fie atentionate si sa vegheze la cheltuirea banului public,solicitam sa ia masuri in consecinta.Nu exista primarie si cheltuiala bugetara, fara ca un PSD-ist prin firmele sale sa nu fie beneficiarul incasarilor de sume exorbitante de la bugetul public!
                                           Cu ingrijorare Biroul Organizatiei Pro Romania Nehoiu
                                                         Coordonator Valea Buzaului, Doru Ctin Muzgoci

Comentarii

  1. Doru Muzgoci stiu multe din ce ai facut tu in politica,mai stiu ca ai fost decisiv uneori dar daca vreti sa faceti schimbare la Nehoiu trebuie sa va uniti fortele nu sa va risipiti.Esti omul care poate face schimbare la Nehoiu dar pentru asta trebuie sa aduni pe langa partidul tau pro romania si pnl si alde si tot ce mai este la Nehoiu.Nu am inteles de MP a mers la PNl cand toti credeam cxa o sa va dati mana doi oameni puternici si a ales PNL.Imi pare rau dar s-a stins.Nu este tarziu pentru nimeni.Tu poti lua voturi de peste tot du-te si vorbeste cu MP cu toti daca vreti sa aveti succes.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce langa partidul lui si nu langa alt partid? Compari Pro Romania cu PNL? ADICA VEZI TU CONDUCEREA PNL NEHOIU MILOGINDU-SE la Muzgoci sa scape de Milea?

      Ștergere
    2. Am si greșit uneori,am si făcut câte ceva alteori,am fost trădat mai mereu,eu niciodată ,dar viața este frumoasa pentru mine,nu pentru ei.In legătura cu MP nu este nimic de adăugat .El a ales,este dreptul fiecăruia sa aleagă ce crede el de cuviință.Toate astea nu a schimbat nimic între noi !Viata merge inainte !

      Ștergere
    3. Folositi de atatea ori cuvantul tradare de parca ati fi fost vreun rege, sau vreo tara. Nu poti sa tradezi decat patria sau suveranul caruia i-ai jurat credinta. In rest cuvantul tradare este folosit de inculti. Sau de manelisti in cantecele lor de dragoste.

      Ștergere
    4. Cand nu poti spune ca esti un frustrat,spui ca esti trădat:)))

      Ștergere
    5. MP inca mai alege, nu este decis. Sa treci din stanga in dreapta in 3 zile este ca si cum ti-ai trai viata la extreme, usor periculos as spune. Ori se joaca de-a politica , avand bani si nu-i pasa de nimic, ori are o alta tinta, mult msi sus, si avand bani are impresia ca i se cuvine. De fapt consider ca are impreia ca politica si functiile in pllitica se mostenesc. total gresit domnule in politica finctiile se castiga muncind implicandu te alergand facandu te vizibil in comunitate prin fapte bune . vad ca tot raspunzi pe aici cu aceeasi aroganta care te caracterizeaza imi pare rau ca a trebuit sa aflii in acest mod ca nu totul este de vanzare, mai exact o functie intr-un partid. Da esti fiu de fost deputat daca crezi va asta este o virtute si pleci cu un plus te inseli. ai intrat in psd au fost niste divergente ai plecat din psd in pnl sunt convins ca nu o sa ramai ni acolo.

      Ștergere
    6. Da ,trebuia sa aștepte sa fie umilit acolo de toti mediocrii si eventual sa le si sponsorizeze arogantele!MP a fost adus sa compenseze plecarea mea si mișcarea a fost buna.Numai ca omul pragmatic cum il stim, a pus întrebări,a văzut ca se dorește sa fie folosit si a reacționat pt ca lui ca si mie de altfel nu nne da Ciolacu sa mâncam.Noi nu suntem mâncăi.Daca va vedea ca nici acolo nu-i este locul ,de ce ar sta?

      Ștergere
    7. Perfect adevarat. Ai intuitie, tot ce-ti trebuie. Esti multumit ?Mai vorbim...Nu stiu ce credeti ca este de vanzare,dar nu cumpar. SI mai ales gogosi!

      Ștergere
  2. 1. Cetățenii orașului Nehoiu și-au ales reprezentanți în Consiliul Local. Dacă aceștia, cetățenii, nu sunt de acord cu aceasta sărbătoare, să și indemne aleșii să procedeze în consecința. Dacă nu îi trag de mânecă rezulta fie că nu le pasă fie ca le convine, fie ca doar profita de sărbătoarea moca.
    2. Toate partidele politice au firme preferate prin care sifoneaza banii publci, asta este, e rândul pesedistilor.
    3.este o rușine pentru o firma sa facă afaceri cu statul? In acest caz singura soluție este înființarea societăților prestatoare de servicii de către CL, după modelul Firea. Gurile rele zic ca asta ar fi o măsură comunistă. Nu este o rușine sa faci afaceri cu statul, cineva trebuie sa o facă. Rușine ar trebui să-i fie funcționarului public care nu veghează la cheltuirea corectă a banilor publici De fapt mai bine ar fi să-i fie rușine după gratii.
    4.O tentativa de fraudare a alegerilor semnalată doar în presă valorează în ochii cuiva care gândește cât de cât la fel de mult cât o gogoașă, fie ea și cu iz de campanie electorala În consecința, dacă e fraudă ne așteptăm la aceleași rezultate din partea dvs. cel puțin la fel de bune ca anterioarele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un pic ciudățel punctul dvs de vedere.Pe alocuri seamănă cu al bătrânilor care spun despre hoți “fura,dar mai si face”,”fura dar ne da si noua”,in rest sunt de acord cu unele lucruri.Inchei nu fara a observa ca dvs aveti mult prea multă toleranta chiar si pentru frauda electorală situație care ne desparte definitiv.

      Ștergere
    2. Domnule Muzgoci dupa ce ati castigat alegerile cu Florin Lungu la scurt timp (2 luni)a avut loc un referendum pentru demiterea presedintelui Basescu. Erati inca mana dreapta a acestuia si consilier judetean. Au fost sectii in Nehoiu unde s-a votat in proportii de peste 100% iar in majoritatea sectiilor oamenii opozitiei au fost invitati pe afara la o tigara timp in care s-au introdus in urne zeci de voturi de catre oamenii pesedeului. Spuneti-ne va rugam daca despre aceasta frauda ati avut cunostinta si ce ati facut sa o impiedicati sau ulterior sa va delimitati de ea.

      Ștergere
    3. Unde vedeți dvs toleranța? Prefer ironia virulentei, îmi pare rău dacă nu ați sesizat-o. Tocmai constatarea și expunerea unei stări de fapt demonstreaza intoleranta față de aceasta. Indiferent de importanta acțiunilor bune credibilitatea ne va fi afectata de fiecare cât de mică greșeală.

      Ștergere
    4. Ce am avut de spus am spus.Dvs insistati totusi.Cunosc si folosesc ironia,am simtul umorului si al autoironiei.

      Ștergere
    5. Comentatorului de la 756Ș La ora la care faceti referire eram trecut pe linie moarta.Nu am fost la vot si nu as fi votat niciodata pentru demiterea lui Base.Eu am fost reactivat in turul doi al alegerilor prezidentiale Ponta -Iohanis, cand la Nehoiu, rezultatul primului tur nu a fost pozitiv.In turul doi, am fost rugat de Boscodeala prin Romeo Lungu sa conduc campania .Am fost din sat in sat si am castigat turul doi la Nehoiu,avand rezultate foarte bune pentru judet.A fost daca vreti asa, relansarea mea in ochii tuturor de la Buzau,nu si pentru cei de la Nehoiu ,unde desi eram secretar executiv pe colegiul 1 ,Gavriloiu spunea ca eu nu sunt membru de partid!!!!!Am fost impotriva USL si m-am manifestat in consecinta.Am fost foarte sincer.Sper, sa nu fi mai suparat vreo valoare psd-ista!Inca ceva Dvs mi-ati adus aminte de inca un episod, cand raspundeam de alegerile din partid pe Valea Buzaului,iar cand am venit la Nehoiu de unde eram,Gavriloiu si Milea(venise)m-au impiedicat sa votez,tot pentru ca "nu eram membru"!!!!.Intr-un fel, mi-am meritat si eu soarta,stand prea mult in preajma unor jigodii lipsiti de caracter si inteligenta,imbatandu-ma cu faptul ca ma dorea Buzaul,iar ei primesc peste bot, refuzul indepartarii mele.Niste mediocrii se tineau scai de mine,iar inima mea nu m-a lasat sa-i indepartez pe toti ,desi i-am avut in mana.Doar pe cativa!

      Ștergere
  3. Doru, eu am plecat, ai ramas sa continui ceea ce am inceput acum multi ani. Cu respect Florin Zaharia

    RăspundețiȘtergere
  4. Din păcate , la Nehoiu nu avem opoziție în consiliul local. De aceea fac ce vor. Nu avem opoziție din cauza votului din 2016, dar nici partidul așa-zis de opoziție nu prea face nimic. De fapt ce să faci cu 2 consilieri și vreo 15-20 de membri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Partidul de opoziție nu este nici plătit si nici obligat să repare mereu ceea ce altii strica. Partidul de opoziție reprezintă vocea celor care doresc sa se implice, nemulțumiți de actuala conducere.
      Nu dati vina pe 15-20 de oameni de bună credinta ca nu au puterea sa se lupte cu acest cancer numit PSD și cărora tot voi le-ați dat puteri depline. Toti cetatenii care vor mai mult ar trebui să facă opoziție. E usor sa arunci cu noroi, dar e greu sa combați o caracatiță uriașă care nu tine cont de absolut nimic, nici de binele oamenilor,nici de justiție, nici de promisiunile făcute în campania electorală, s.a.m.d. Cei care au pretenția că cei din opoziție sa isi asume mereu raspunderea și să înfrunte PSD-ul, data viitoare ar trebui să voteze cum trebuie.

      Ștergere
    2. Din păcate, cei nemulțumiți de psd nu reușesc să identifice un partid care să se lupte cu aceștia, să moară de gât cu ei. De aceea nu au ieșit la vot. Iar partidul de opoziție mai are și niște blaturi cu puterea, dacă nu local, la nivel județean sigur.

      Ștergere
    3. Partidul de opoziție, ca și partidele de la putere primește subvenție de la stat, adică din banii tuturor contribuabililor. Pentru ce îi primește?
      Mai bine acei bani erau direcționați către spitale, școli, drumuri,etc.

      Ștergere
    4. Vorbeam de partidul de opoziție la nivel local. Si va asigur ca oamenii plătesc din banii lor cotizațiile, nu primește nimeni nicio subvenție de la stat.

      Ștergere
    5. Poate nu primiți la Nehoiu, dar la nivel național partidul primește. Mi se pare normal să trimită niște bani și în teritoriu, și de aici vin voturi!

      Ștergere
    6. Din banii primiți de la stat partidul organizează petreceri !

      Ștergere
  5. Lemnul este un brand? hmmmm... In romaneste brand inseamna aruncator de mine. In englezeste brand inseamna marca. Nu stiu la ce s-a referit dl Muzgoci dar lemnul nu este Adidas si nici aruncator de mine. Lemnul poate fi un simbol dar nu este o marca adica un brand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vreti dvs sa puneti problema asa,nu este nicio problema!Nu o sa va contrazic.

      Ștergere
  6. Niciodată sa nu spui niciodată Florin !Am văzut si am făcut extrem de multe !

    RăspundețiȘtergere
  7. Încep proiectele în oraș. Milea câștiga teren. Ce părere ai?

    RăspundețiȘtergere
  8. Uraaaaa,gata incep proiectele!Am sa va raspund:Nicusor Stoica de la Panatau a facut cat toti primarii de pe vale la un loc!Ce ziceti!!!!???Ia vedeti ce buget are Panatau si ce buget are Nehoiu.Succes!Ar fi fost culmea sa nu inceapa si ei ceva,pentru ca pana acum nimic,nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buget care se duce la invatamant si spital. Deci dl Muzgoci propune pe Nicusor Stoica la Nehoiu. Mai sunt alte propuneri? Milea nu castiga niciun teren, l-a castigat in 2016 si nu va pierde niciun vot din ce a avut.

      Ștergere
  9. De la acea hârtie arătată de primar și până la demararea lucrărilor mai este cale lungă. Nu cred că va demara ceva anul acesta. Să nu se întâmple cum s-a întâmplat cu stadionul!

    RăspundețiȘtergere
  10. A facut Nicusor un ceva MARE-MARE si miroase urat. Niciun primar nu a reusit sa-l egaleze. Doar daca iese Muzgoci e posibil sa faca ceva asemanator.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A facut Nicusor Stoica un pod de zici ca i podul de flori fe peste Prut. Dar cine beneficiaza de podul ala doar nu cele 10 gospodarii din Tega. Ci barosanii care au cumparat terenuri si vonstruiesc vile si pensiuni pe acolo. Ia sa vedeti cat de curand incep sa se impanzeasca pe toata zona aia numai case una si una. asa ca lasati o mai usor cu banii pt Nicusor ca stim deja care sunt interesele.

      Ștergere
  11. De ce incep proiectele doar in an preelectoral sau electoral? 2 sau 3 ani dupa alegeri si a umplut conturile personale si acum da nitel praf in ochi pentru voturi....Mi e scarba de politica asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deoarece un mandat este 4 ani. Ca sa implementezi un proiect trebuie urmati niste pasi, care de regula dureaza si 2 ani de regula; studii si altele. Tocmai de aia aveti impresia ca toteauna se concretizeaza ceva abia spre sfarsitul unui mandat,dar daca o sa cititi o sa vedeti ca am dreptate. asa pare din exterior dar daca o sa va informati o sa vedeti ca astia sunt timpii.

      Ștergere
    2. Astea sunt gogoși ale unora care pretind ca stiu,dar nu stiu nimic.Daca vrei îți argumentez,dar nu va este favorabil.

      Ștergere
  12. Ati auzit ultima bombă? Cristina Tănăsescu va fi decapitată. MP va fi noul președinte al PNL Nehoiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se fac din nou alegeri in pnl? Nu cred trebuie sa fie ales de organizatie in sedinta nu poate asa sa se puna presedinte care cum doreste. Corcodelisme

      Ștergere
    2. Astea sunt intoxicări ai unor frustrați din chiar partidul lor.Sunt niște “mărunței”care încearcă sa-i facă atmosfera proasta lui Mircea,un scandal ,considerând ca asa il vor îndepărta.Tipic oamenilor mărunți ! Il simt puternic si își manifesta frustrarea pe internet !

      Ștergere
    3. Cam toți sunt maruntei pe acolo!

      Ștergere
    4. Revin :Sunt răutăți.Dna Tanasescu este lider ales.Mai mult ea a adunat aceasta echipa in jurul ei.In rest,no coment !

      Ștergere
    5. Tampenii!Si,pana la urma ce?MP nu poate fi presedinte de partid?Unde-i bomba?Ar aduce fara nici un dubiu,mai multe voturi decat doamna!Cu MP la PNL,treburile ar fi cat se poate de clare pentru ca una din legendele urbei ar fi ca,de fapt,dumneaei este presedinte doar cu numele.Tot cei vechi conduc treburile pe acolo.

      Ștergere
    6. Dna Tanasescu nu e din Nehoiu, familia ei nu e din Nehoiu si inafara de locul de munca nu o leaga mai nimic. E just ca MP are mult mai multa notorietate si forta. Important e sa aiba rabdare ca un partid nu e o firma. Dictatorii nu mi au succes la Nehoiu.

      Ștergere
    7. Cristina Tănăsescu a câștigat mult teren in ultima perioada. Păcat ca se întâmplă astfel de lucruri. Ca sa fiu sincer la început nu i am dat nici o șansă, dar ea a făcut câteva chestii pe care nu multi puteau sa le faca. Mi a plăcut petrecerea PNL. Frumoasă. Imi pare rau ca nu am fost invitat, mâncare , băutura gratis mai rar :)))))

      Ștergere
    8. Este adevarat ca doamna pleacă la ALDE?

      Ștergere
    9. Ca sa faci politica iti trebuie buletin de "politician de Nehoiu"?

      Ștergere
  13. Faptul ca ne-a aratat ca se va face nu este nicio surpriza,odata tot trebuia sa se întâmple,pentru ca de aceea își iau salariu.Asta ne dorim si noi sa se facă,dar ca sa asiști cum curvele evlavioase si șuncile nehoiene,sa se oripileze pentru ca Milea ne-a aratat calea si ar fi posibil sa mai apărem si noi scepticii,este prea mult,pana mai ieri ne-a dat ......bezele.Am văzut oameni destul de tineri dar idioți,am văzut oameni aparent nu prosti ,dar bătuți in cap.Astia au asistat pasivi cand șmecherii Nehoiului le luau terenurile,care terenuri, astazi au început sa producă.Astia au făcut ca Nehoiu sa fie furat sistematic an de an,mandat de mandat.Mi-e sila!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa se oripileze ma ...las-o dreaq de literatura

      Ștergere
    2. Unii mor de admirației cum esti si tu se pare iar alții sunt oripilați !

      Ștergere
  14. Dragi prieteni,va dau o veste buna pentru uni,proasta pentru alții :Vor fi alegeri in doua tururi, la localele de anul viitor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar o veste buna pentru toata lumea.De ce sa fie o veste rea?Credeti ca sunt candidati carora le pare rau?Nu cred!Sa fie ales cel mai bun!

      Ștergere
  15. Mai,MPsiMUZGOCI,plecati cu fumigenele astea.Cat psd se afla la pupitru tehnic si o buna parte din pnl danseaza dupa muzica rosie...NICIODATA

    RăspundețiȘtergere
  16. Dorule nu il mai ridica atata in slavi pe Posea. A distrus PNLul. Cristina facuse o echipă frumoasă acolo. De cand s-a dus el s-a ales praful.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ce,înainte de doamna,echipa era urâtă?Sau,oare de ce a trebuit sa facă o alta echipa?

      Ștergere
    2. Dar ce s-a schimbat?Ce praf?

      Ștergere
    3. Dar ce s-a schimbat?Ce praf?

      Ștergere
  17. Daca MP va deranjeaza,luați lecții de la PSD-isti cum se înlătura un om !Simplu !

    RăspundețiȘtergere
  18. Mai băieți,poate nu ați înțeles bine,vor fi alegeri in doua tururi !!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Nehoiu va fi un singur tur.

      Ștergere
    2. Sunteti chiori? Este o strategie. Toti au beneficii cu preluarea pnl de Posea. Sa vedem cati raman acolo cu posea in frunte si sa vedeti ce urmeaza dupa europarlamentare. un mare blat

      Ștergere
    3. Intr-una din zilele trecute am inteles de la un pnl-ist ca acolo sunt totusi niste probleme.Marturisesc ca nu am si nu o sa am niciun amestec.Este total diferit de cum vad eu politica.Daca sunt cumva probleme ,ele nu sunt generate de mine.Personal cred ca noi si chiar asta si facem,avem ca adversari PSD.Aici ma raportez eu si partidul meu!.Ce va fi vom vedea!

      Ștergere
    4. Si eu cred la fel ca este strategie. Cristina Tănăsescu pleacă la ALDE și îi lasă cale libera lui MP. După europarlamentare vor lucra pe două fronturi împotriva PSD. MP va ajunge primar iar Cristina viceprimar.E intelegere intre ei stiu sigur.

      Ștergere
    5. Ai cotit-o ca la Ploiești,nea Doru!Politica!

      Ștergere
  19. Legislatia actuala prevede:
    Art. 101
    (2)Este declarat ales primar candidatul care a întrunit cel mai mare număr de voturi valabil exprimate.
    (3)În caz de balotaj se va organiza un nou tur de scrutin la două săptămâni de la primul tur, la care vor participa doar candidaţii care se află în această situaţie.
    Deci, nici urma de alegeri in doua tururi, decat in caz de balotaj, adica la numar egal de voturi.
    Iar timp prea mult de modificat nu este pentru ca Comisia pentru Democratie prin Drept (Comisia de la Venetia) statueaza: „elementele fundamentale ale dreptului electoral, în special sistemul electoral propriu-zis, componența comisiilor electorale și delimitarea circumscripțiilor electorale nu ar trebui să poată fi amendate înainte cu un an până la alegeri.”. In concluzie, modificarea legii se poate face doar pana la 1 iunie 2019.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări