Stop hotiilor de Primaria Nehoiu !

         


 Sedinta de Consiliu Local maine la Nehoiu, prin care edilii realizarilor care nu se vad,dar care totusi exista,un gard la rampa de gunoi, o arhiva si majorarea salariilor lor,nesimtit de mult si nesimtit de des, maine mai vin cu o nucleara.Muta zilele Nehoiului in luna Mai, in chiar  timpul campaniei electorale, cu scopul de a mitui si maximiza votul,dar pe bani muuuuulti.O forma perfida si perversa de mituire cu mititei si bere, cu manele si folclor si cu multe rugaciuni de la preoti,asa poate  procurorii anticoruptie, nu vor vedea pagubele aduse bugetului public de la Nehoiu.Simtind in ceafa, suflul Viceprimarului cojilor de floarea soarelui, noua feblete de la Nehoiu a lui Marcel Ciolacu,Ionut Milea greseste si greseste chiar penal.Nu ca i-ar fi strain termenul si incadrarea.Dosarele de uramarire penala, fac casa buna cu mandatul lui la primarie si in special cu tot ce tine de Primaria Nehoiu in ultimi 10 ani!Am scris aceste rânduri cu strângere de inima,pentru ca am crezut ca multi alții, ca doi tineri pot aduce schimbarea de atitudine,de mentalitate si curaj.Vax! Daca ai,ai,daca nu ai,nu ai !

Comentarii

  1. Mai lasa ne! Tu ce ai facut cat ai stat la psd? Dar la celelalte partide? Care sunt realizările tale?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mi-am facut mandatul desteptule.Intra si vezi ,daca nu du-te pe pustiu.

      Ștergere
  2. Dorule, nu te mai lega de salariile salariatilor din primarie, tu nu intelegi ca oricum sunt cele mai mici din zona, si oricum in legea salarizarii e grila ca salariile, cuantumuri la care trebuie sa se ajunga in 2022. Iti trimit 3 fluturasi de salariu: de la Patarlagele, Gura Teghii si Siriu. Ca sa te convingi si tu o data ca salariile de la Nehoiu sunt cele mai mici. Stai linistit ca si asa functionarii sunt suparati pe primar, nu ii da si tu apa la moara lu Milea, ca sa zica: nu va mai maresc salariile nu vedeti ce se scrie pe blog?? Salarii nesimtite au primarul si vicele. Ca si au mai pus 25% pt fonduri europene la salariul deja mare. Ei au salarii mari nu amaratii de functionari. Cu privire la zilele orasului....ce sa zic? Rade copilul asta de toti nehoienii, face asta ce vrea, dispune de banul public dupa bunul plac. De ce il lasam????? Asa ne trebuie, ne meritam soarta ca suntem prosti.Angajeaza pe cine vrea,face ce vrea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu vorbeam de salariile lor ,ale conducatorilor cu comportament de functionari mediocrii.Lasati-ma dracu" cu ineptia "cele mai mici salarii"ca mor dracului aici.

      Ștergere
    2. Asa da, sunt de acord cu tine ca primarul si vicele au salarii nesimtite. DE ACORD. Bine ca ai facut completarea asta, sa inteleaga toata lumea. Au salarii FOARTE MARI CEI DOI. Si nu le ajung......ar trebui sa le fie rusine. Ca nu au facut nimic de banii astia. AU MANCAT DI MANANCA BANII NOSTRI DEGEABA.

      Ștergere
  3. Asa a facut si Corcodel mare cherneza pe stadion cu 2 zile inainte de alegeri si tot a pierdut. Mergem, ne distram, ca sunt banii nostri acolo, ai tuturor nehoienilor, dar nu e obligatoriu sa il votam pe el.Oricum mai multa scarba ne provoaca chestia asta, ca face chermeze doar pentru voturi. NE DISTRAM, DAR NU- l VOTAM asta sa fie sloganul. Oricum cu chermeza aia mulge bani multi din buget.

    RăspundețiȘtergere
  4. Care dosare penale, d-le Doru. Spuneți concret, dați nr de dosar, unde se judeca? Ca de vorbe suntem sătui. Sa știm și noi dacă tot scrieți dar nu argumentați.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mare dreptate avea uneori C.Corcodel in ceea ce te priveste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mult gresiti daca dvs.credeti ca Corcodel a avut vreodata dreptate!!!

      Ștergere
    2. Nu,eu am avut dreptate in cel priveste.El este acolo unde-i este locul!

      Ștergere
  6. Avem acest personaj negativ ce joaca intr-un film de scurt metraj,productie romaneasca,unde binele invinge raul,devenind peste noapte actor.Nu negam ca are reflexele acestui personaj si in viata de zi cu zi,fiind regele cojilor de floarea soarelui.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca dai,ai(depinde unde dai).Daca nu dai nu ai.Imi place sloganul "NE DISTRAM,DAR NU-I VOTAM".Este bun.Felicit anonimul!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe vremea lui Corcodel, Primaria era organizata mult mai bine (nu era atata debandada),nu avea nici pe jumatate salaraiati fata de acum si se facea fata. Acum angajarile se fac pe pupincurism, pe prietenii, pe obligatii, etc. Nu pot spune ca s.au facut mari realizari in anii '96 - 2012, acum, in afara de cateva strazi asfaltate (multe din ele fiind asfaltate peste beton), un acoperis in piata de cereale, cateva panselute cu miros de zambile si finalizarea primariei (pusa de Corcodel ca o balega in mijlocul grajdului), nu vad alte mari realizari ! Caini sunt din ce in ce mai multi, parcurile pentru copii sunt pline de fecale de animale, chistoace aruncate de cele care-si plimba javrele pe acolo (ca deh, pe drum fac bataturi la picioare), asistatii sociali sunt in crestere (votanti de drept), procesul cu fosta firma de colecatare a gunoiului pierdut, etc,etc. Domnule Muzgoci, traseismul politic a fost una din cele mai tampenii votate vreodata (anii '90), lupul isi schimba parul dar naravul, ba ! Pai daca un om migreaza de de la un partid la altul,nu inseamna ca va deveni mai bun, nu! Este acelasi om dar isi urmareste propriile interese. Imi pare rau dedpre dumneavoastra ca sunteti in acceasi oala, dar asta este realitatea. Nu va acuz de nimic! Aveti o afacere personala, nu lucrati cu statul, stiu ca doriti sa ne fie si noua bine ( sper sa nu ma insel) nu sunt si nu am fost fanul vreunui partid sau om politic. As dori sa vad (nu numai eu) FAPTE, de vorbe sunt satul ca un caine de lant. Nehoil se duce pe zi ce trece de rapa, productie in Nehoiu nu mai este, pleaca familii, pleaca tineretul, nu mai au ce face aici, nu mai au din ce trai ! Pensionarii inca se uita dupa trandafiri pe buletinul de vot ! Pana in coada si final, noi cu cine votam !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu datele sunt de acord,dar de la cel admirat de dvs, a pornit mizeria asta!

      Ștergere
  9. Analfabetule. "Stop hotiilor DE Primaria Nehoiu". Care hotie? Consilierii locali vor decide.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu boule,vrei sa pari destept dar tot prost esti!

      Ștergere
    2. Ce decis consilierii locali???? Ca doar ridica mana, isi ia banii si pleaca acasa. Sunt afoni la problemele comunitatii. Ce zice primatul aia e. Deaia se fac listele de consilieri cum se fac. N o mai dati cu Consiliul local, ca stim cum e acolo. Aia nici nu dtiu ce voteaza.

      Ștergere
  10. Ma repet, nu am admirat si nu voi admira pe nimeni, doar am spus ca pe vremea lui Corcodel era organizata altfel primaria ( nu se angaja pe banda rulanta). Nu am avut niciodata vreo simpatie pentru el. Dar daca ma uit bine, fosti simpatizanti al regimului '96 -2012 se afla in organizatia pe care o reprezentati momentan. Sa ma scuzati daca gresesc cu ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate si pe vremea lui Ceausescu erau institutii organizate mai bine si cu mai putini angajati. Acolo vreti sa ne intoarcem?

      Ștergere
  11. Nu putem compara regimul de pana in '90 cu debandada de acum. Nu vreau sa fiu inteles gresit. In regimul comunist se impunea totul, opozitie nu exista ca acum.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cand se afla Milea in campanie, Domnul Petre Posea spunea că nu este destul de "copt" pentru a fii primar...de domnul Muzgoci ca vorbeste mult dar nu stie sa faca politică ... după ce Milea a ajuns primar, Domnul Posea nu se sfiește afirmand cu orice ocazie: eu te-am facut primar... asa ca Milea execută ce i se spune...Si uite asa se preda ștafeta comunistă intr-o tara ce se vrea democrată ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bateti un pic campii.Milea asculta de cateva femeiuste si un papagal pripasit.Din aceasta cauza el a tradat pe Corcodel,pe Lungu,pe mine de doua ori si o va mai face daca va mai avea ocazia.

      Ștergere
    2. Faza cu ștafeta comunista este depășită.De la revoluție au trecut 30 de ani.Pe Milea l-am facut toți primar,ca l-am votat.Ați vrut sa demonstrați ceva,dar nu v-a ieșit. Va da cu virgula.

      Ștergere
    3. Nu bat câmpii, eram una din cele 4 persoane care erau de față cand Dnul Posea Petre a spus acele lucruri...

      Ștergere
    4. Ce stafeta?Stafeta comunista nu mai exista.Este o stafeta a altei generatii.Stafeta pe care o sa o predau fiului meu...

      Ștergere
  13. Adevarat va spun ca primarul de la Patarlagele si vicele lui au salarii mai mari decat ai nostrii. M-am uitat pe declaratiile de avere publice la venituri. Asa ca vorbiti cu pacat.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce smecher/ smechera esti,vrei sa duci oamenii in eroare. NU NU NU primarul si vicele de la Patarlagele nu au salarii mai mari ca cei din Nehoiu, unde sunt nesimtite, functionarii din Patarlagele DA DA DA au salarii mai mari decat cei din Nehoiu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mai taranilor voi astia de la primarie cu pretentiile voastre vreti sa va atrageti antipatia poporului tot urland pe internet.Patarlagele nu are salariai nici cat are un singur birou din primaria nehoiu ,nu are salariati nici cati functionari va beti cafelele pe la bistro cu muzgoci

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări