D ALE BUZOIANULUI 18 FEBRUARIE DORU MUZGOCI P 1

Comentarii

  1. Cea mai buna emisiune a ta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dorule ai grija la unul cu conexiuni in lumea .....informatiilor care nu cred ca te va lasa pe tine sa-ti atingi obiectivele.Ala a fost obisnuit sa fie doar sef,iar pentru asta a prestat enorm.Bataios cum te stiu sigur nu te vei lasa.Oare publici?

    RăspundețiȘtergere
  3. Echipa mobila în Nehoiu ptr violenta domestică!!! Curios ce coordonator va face parte, ce asistenți sociali din cadrul Primariei. Unde dracu duci mamele, copiii în caz de violenta? Ai un centru de zi, un loc amenajat cu toate condițiile? Psiholog, pedagog etc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine s a înscris ptr postul de auditor Primăria Nehoiu? N au afișat nimic pe site. Nu trebuie sa știm?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pt auditor mai sunt 3 zile de inscriere

    RăspundețiȘtergere
  6. Eeee se pregateste si postul de la contabilitate...s a gasit persoana. Dar sti ce nu inteleg eu? In dispozitia de convocare nu e trecut acest proiect referitor la modificarea ppstului de inspector superior in inspector principal si stabilirea salariului, dar in proiecte apare....ce e nelalocul lui? De ce se fereste de chestia asta? V am zis ca se infiinteaza serviciul public de iluminat? V am zis ca sef va fi Manolache? Asa va fi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa e. In dispozitia de convocare nu apare acest punct pe ordinea de zi. Si nu este nici suplimentare a ordinii de zi. Dar in proiecte...apare. Doamne, cate magarii se fac. Am crezut ca daca alegem un tanar e corect, serios. Dar, NU.

      Ștergere
  7. Pentru ce ne trebuie serviciu de iluminat public? Să se toace bani de la buget? Ce va face acest serviciu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai toaca cat are timp?/Nu ati vazut? Acum trece salubrizarea la Termoprest, am inteles ca cu utilaje, cu muncitorii din organigrama primariei. In felul asta, toaca bani...pe masini si raman posturile libere la primarie sa angajeze pe cine.....trebuie .

      Ștergere
  8. Nu ma intereseaza pe mine cine este coordonator.Incetati cu rautatile!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am inteles ca nu sunteti de acord cu coordonatorul,dar daca asa a hotarat seful vostru nu am ce face.Mai este cineva care ii tot da intr_una cu "balacaraitul".Aici se spun adevaruri nu balacareli.Tot ce s-a spus pe aici s-au adeverit,totul.Cuvantul asta este drag unei doamne secretara,asa cum drag le este multor tineri din Nehoiu expresia "bre".Sa va fie de bine bre!Pentru unele informatii din spam ,MULTUMESC!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări