"Prostul spune ca invata din propria-i experienta"!

     
Atunci cand te lasa nervii, primul impuls este sa lovesti, folosind instinctul animalic de aparare.Mai nou,nu mai trebuie sa folosesti bata,folosesti internetul.Internetul lasat pe mana cui nu trebuie, este o "arma de distrugere in masa". Cum romanii sunt cel mai mare consumator de energie politica, dupa spusele marelui Eliade, avem de a face si cu accidente neplacute.Pe lanaga energia politica in exces, mai avem o alta mare problema,suntem dependenti de televizor si judecam lucrurile teleghidati de emisiunea si televiziunea pe care o urmarim. Marea mea problema este ca orgolios fiind, nu am vrut sub nicio forma sa-mi spuna cineva ca sunt hot,ca depind de x sau y politician.,ca sunt pupincurist. Nu am fost dispus sa fac compromisuri pentru bani,pentru ca eu i-am castigat singur,asta creindu-mi o oarecare independenta fata de "sculele momentului". Acestea fiind spuse, nu -mi face nicio placere cand vad indivizi,care numai pentru faptul ca fac politica, trebuie sa fiu hot sau sa nu fi facut nimic.Desi folosesc internetul,postacii nervosi,nu intra sa vada ca tu nu iei bani de la stat,ca nu ai avut probleme cu legea,ca nu ai fost amestecat in scandaluri care sa te faca nedemn de votul sau sustinerea oamenilor.Mai exista o alta categorie,politicianul prost hot si ipocrit.Politicianul prost a invatat ca astazi este la moda sa injuri partidul de guvernamant care chiar merita si atunci gaseste apropieri si  motive pentru ati arunca in cap dejectiile lui intelectuale.Cum lumea-i mare,el are si sustinatori,nu multi, dar are,iar mintea creata a politicianului prost, percepe altceva si nu va vedea niciodata ,cat de mare-i este palaria. Haznaua cu dejectii politice s-a instaurat si la Patarlagele,nu numai la Nehoiu,iar un grup de indivizi, cred ca cine injura mai tare, vor avea si sorti de izbanda mai mari.Prostitutia politica intr-un anumit moment le-a reusit.De ce nu le-ar reusi in continuare !?Gandul le este pervers si ma voi lupta sa-i opresc! Haideti s-o facem impreuna!             

Comentarii

  1. Ce s a intamplat, Doru ? De ce esti suparat ? Ca nu am inteles.

    RăspundețiȘtergere
  2. De aia nu mai putem noi de aia de la Patarlagele! Nu avem destule probleme la Nehoiu?

    RăspundețiȘtergere
  3. O nuuuu ,nici Nehoiu nu este vindecat ,dar parca sunt mai multi sarlatani si limitati la Patarlagele.Acolo insa oamenii reactioneaza foarte dur uneori!La vot ma refer.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am observat. Voteaza cu Gherghiceanu ca sa fie duri cu opozitia.

      Ștergere
  4. Primaria Nehoiu are site.Pentru transparenta deciziilor,alocarii banilor,concursurilor,s.a.m.d.Inutil.Oameni noi,obiceiuri vechi!Studiati va rog,H.C.L nr.6/22.01.19.Ramai traznit.Casa de Cultura inca mai inghite de ex.in 2018-314.950lei,subventii de la primarie,cheltuiti in special pentru salarii,dar si "alte bunuri si servicii pentru intretinere si functionare"-93.917lei.Ne poate detalia cineva ce reprezinta?
    In conditiile in care copiii nostrii fac ora de sport intr-un spatiu neincalzit si insalubru,Club Sportiv Carpati primeste subventii de la primarie in valoare de 159.326lei.Ghiciti pentru ce?Salarii in mare parte,iar diferenta bunuri si servicii (58.686lei).Nu se poate fara biserica-65.000lei,Clubul pensionarilor 25.000lei,ADCN-25.000LEI,O.D.E.N-10.000lei.Daca despre ADCN s-a auzit,au organizat diverse actiuni,O.D.E.N ?????
    Observati va rog,ponderea cheltuielilor de personal in totalul cheltuielilor curente ale urbei!Minunat,nu?Ca sa stiti pentru ce va chinuiti dragi nehoieni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar dacă nu ar trebui să intru în dispută cu un „Anonim”, de dragul tinerilor care au beneficiat de activităţile organizate de ODEN, şi de energia pe care am consumat-o pentru diverse activităţi, va trebui să dau o replică. Ba chiar două...
      În primul rând, dragă „Anonimule”, după cum observi, eu îmi declar din capul locului identitatea. Sunt Bogdan Chiriacescu, cetăţean al Nehoiului şi preşedinte al asociaţiei numită Organizaţia pentru Democraţie şi Educaţie Nonformală. Dacă nu ai auzit de noi poate fi din câteva motive: 1. grupul nostru ţintă este axat pe tineri (să zicem până în 20 de ani); 2. nu avem destui bani pentru promovare, chiar dacă în 2018 am beneficiat de o finanţare de la Consiliul Local de 10000RON (este pentru prima dată când beneficiem de finanţare de la CL, deşi funcţionăm din 2011). Mai multe nu îţi spun până când nu îţi declari identitatea (din câte ştiu eu, dl. sau dna. „Anonim” nu se află pe lista celor care plătesc taxe la Nehoiu, deci nu are dreptul să pună întrebări cum sunt distribuiţi acesţi bani). Te asigur, însă, dragă „Anonim”, că voi ruga pe tinerii care au avut de beneficiat de pe urma existenţei Asociaţiei ODEN să-ţi răspundă. Dar, desigur, dacă vei avea decenţa să-ţi declari identitatea. Altminteri, nu exişti.
      Ajuns în punctul acesta, mă îndrept către dvs., domnule Muzgoci şi vă pun următoarea întrebare: cum permiteţi ca nişte persoane care se ascund sub paravanul anonimatului să aibă păreri, să pună întrebări şi comentarii tendenţioase? O regulă minimală a unui dialog civilizat este ca oricine să ştie cine este interlocutorul, ca oricine intră în discuţie să-şi asume cele spuse. Sub acoperământul anonimatului putem spune orice prostie, calomnie sau năzdrăvănie. În acest caz, ne aflăm în zona discuţiilor de precupeţe în care nimeni nu răspunde pentru afirmaţiile sau insinuările făcute. Şi atunci, cine răspunde? Păi, omul care are controlul absolut, în cazul acesta, administratorul blogului, adică dumneavoastră, domnule Muzgoci! Vă rog foarte mult ca pe viitor să nu mai lăsaţi „Anonimi” să-şi exprime păreri aşa, doar de dragul vârâtului băţului prin gard. Mă simt prost că a trebuit să dau o replică unei persoane suficient de laşe pentru a-şi ascunde răutăţile în spatele anonimatului, dar a atins o parte din viaţa mea (şi nu numai) în care am investit foarte mult şi care a făcut mult pentru Nehoiu (şi nu NeGoiu cum era cunoscut înainte de eforturile noastre). Mă amărăşte faptul că un lider local poate să gireze astfel de discuţii „anonime”, pline de venin şi lipsite de o reală informare. "A bon entendeur, salut!".

      Ștergere
    2. Ah, şi încă un lucru, dragă „Anonim”: înainte de a face comentarii maliţioase despre organizaţii implicate în educaţie, sau comentarii de orice fel, te rog frumos să te pui la punct cu scrisul. În limba română folosim diacritice (adică nişte caractere speciale precum ă, î, â, ş, ţ) şi, uneori, mai punem nişte pauze între cuvinte/ fraze/ pasaje. Iar „noştri” (de la „copiii noştri” se scrie cu un singur „i”). Vino la activităţile noastre şi poate vei învăţa câte ceva... Şi poate că vei învăţa un lucru esenţial al democraţiei, anume că, în calitate de anonim, nu ai drepturi. Vedeţi, domnule Muzgoci, am devenit un pic tăios, dar m-am cam săturat să fiu luat „în pleaznă” (asta-i o vorbă din popor) de orice „Anonim”...Over & out!

      Ștergere
  5. Acum am intrat pe site...e adevărat..hm mi e prieten primarul dar cand e vorba de astfel de chestii nu prea imi place...dacă nu ia haturile si crede ca l scoate primar câțiva angajați și L Mare cred ca se înșeală...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inseli tu daca iti inchipui ca el nu stie pe cine se bazeaza. 60% din voturi nu au fost de la Lunca Mare si cativa angajati. Pe omul care l-a votat nu-l face oricine sa-si schimbe optiunea cu barfe de blog. majoritatea nici nu citesc aici. Voi va inselati daca credeti ca un primar se da asa usor jos.

      Ștergere
    2. Corect.Nu bârfele și nu imediat.Dar,după 4 ani de mandat cu nici o schimbare si nici o realizare,DA!

      Ștergere
    3. Statistic 80 la suta din primari iau si al doilea mandat daca candideaza. Schimbari si realizari remarcabile nu sunt dar nici 4 ani nu sunt 20 de exemplu cat a avut Corcodel la dispozitie. Daca nu provoci o stare generala de nemultumire ai sanse mari.

      Ștergere
    4. Primarul de acum nu se compara cu Corcodel.Este doar un ucenic cu vreo doua trei lectii la activ.Atat.Tocmai de aceea nu vorbim despre 20 de ani.Si,peste toate astea,cred ca nehoienii si-au invatat lectia.

      Ștergere
  6. Ar fi bine ca toate aceste aceste asociații, ONG-uri să publice un raport privind modul de cheltuire a acestor sume. Cu banii cheltuiți la Casa de cultură cred că se putea începe renovarea acesteia. Iar la clubul sportiv este bătaie de joc. Clubul întreține o parte a familiei Ștefan și pe finu. Sala este o cocină. Copiii nu sunt în siguranță acolo.Nu am nimic cu Ilie dar nu are ce căuta să locuiască acolo. Cine a fost în sala de sport de la Pătârlagele să zicem poate face o comparație între modul în care cele două primării se preocupă de copii. Ca să numaispunem de școlile din Pătârlagele care sunt peste cele din Nehoiu la aspect, la dotări. Acolo primăria se implică.La Nehoiu se finanțează găști.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da...si au wc in curte...

      Ștergere
    2. Stefan,finu,obligatii vechi,obligatii viitoare.Oamenii de frunte din orasul nostru!Am intrat pe site.Nu mai vreau sa platesc impozitele la primarie pana nu ne explica cineva ce cheltuieli reprezinta intretinerea aia la casa de cultura si bunuri si servicii la clubul sportiv.Asa se pierde urma banilor si ajung unde trebuie.Patarlagele este mult peste noi si cu un buget mai mic.Rusine!

      Ștergere
    3. Corect. Sa se publice lista cu persoanele care primesc ajutoare de urgenta, (nu cu ancheta sociala facuta din birou ), sa vedem caracterul de urgenta al acestor sume, sa vedem daca persoanele respective au nevoie de bani, au situatii materiale grele, sau e doar campanie electorala. Sa vedem ce se face anual cu 25.000 lei la ADCN, si intr- adevar cu banii de la casa de cultura, ckub sportiv, precum si cu cei alocati pentru bunuri materiale pt primarie ( e foarte interesant, credeti ma. Pt cine se cumpara telefoane si laptopuri.Sa se publice lista cu beneficiarii ajutorului social. Sa vedeti ce nu ati vazuuuut.

      Ștergere
    4. Nu o să vedem! Au pus mâna pe primarie și pe buget și fac ce vor!

      Ștergere
    5. Mergeti la Primarie si cereti. Sunt documente publice. Dar daca v-a fost lene sa iesiti la vot ma gandesc ca va este lene si sa va deplasati pana la primarie. Bla, bla, bla...

      Ștergere
    6. Ce legatura au toate astea cu votul. O sa iesim acum, sa alegem un ADEVARAT primar.

      Ștergere
    7. Indolenta si sarcasmul unuia din primarie!O sa le dea imediat.Parca vad!Iese domn primar la tribuna si dupa ce ne explica faza cu cheltuielile si salariile,ii striga pe rand si pe aia cu ajutor social!Oamenii au fost la vot cu speranta de mai bine si cu incredere in tinerel.Dar,ce sa vezi taica Corco a lasat "instructiuni de folosire" acolo si nu se iese din tipar.

      Ștergere
  7. Domnule Muzgoci, va intreb si eu ceva: functionarii primariei sunt oamenii de seviciu ai dlui Bularca? Primarul obliga salariatii primariei sa care molozul lui Bularca de la fostul sediu IFET, acolo unde se fac apartamente.Oare de de? Ori are actiuni si primarul acolo? Bai fratilor salariatii trebuie sa reepecte fisa postului , nu alte munci la administratori de firme.Primarul le a zis clar : nu te duci, te dau afara. Serios, ma? Vrei sa te pui bine cu Bularca, cu PNL - ul pe spinarea amaratilor astora? RUSINE! Sa urmarim finctionarii si in campania electorala, ca fac lucruri, pusi de primar, lucruri care ii fac incompatibili cu functia publica. Revenim cu amanunte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu Bularca sau cu PNL-ul?Ca Bularca nu mai este la PNL,este presedinte ALDE.A plecat cu o parte din echipa la ALDE.Restul au ramas pentru informare.Poate chiar conduce PNL-ul din umbra.

      Ștergere
    2. Nu face Bularca apartamente in blocul IFET. Ori sunteti prosti si doriti sa dezinformati ori sunteti prosti nativi. Avand in vedere ca lucrarea este executata de o firma de constructii, imi este greu sa cred ca ceea ce spuneti este adevarat. Pofta buna!

      Ștergere
    3. Serios? Avem poze, cu functionarii incarcand moloz, dragul/ draga mea. Avem material pt campanie. Avem poze si cu functionari lucrand la o casa din Lunca Mare. Oare a cui e casa? Ghici ciuperca ce i ?

      Ștergere
    4. Sunteti in eroare totala. Stiam ca au fost aduse ceva modificari codurilor penale si civile in care se spune ca aveti obligatia de a denunta faptele de natura penala/civila, intr-un anumit termen. Daca nu faceti acest lucru, deveniti complice. Eu ma gandeam ca sunteti rau intentionat dar vad ca sunteti doar un pasionat de micologie. Cred ca am ghicit ciuperca. Asta sa fie: - "Phallus impudicus"? Wikipedia spune ca este comestibila.

      Ștergere
    5. Bine mai nea Vasile. Mataluta pe unde mai lucrezi ca sa stim ce ai patit!

      Ștergere
    6. Intamplarea face ca unii dintre noi sa mai si lucreze. Sa fie o boala?!?!

      Ștergere
  8. Bularca nu era cu ALDE? Nu mai inteleg nimic.

    RăspundețiȘtergere
  9. Muzgoci, ai amuțit? Ti a tras țeapă MP? Grav..
    Te am vazut si fara prieteni la pitarie, usor usor o sa rămâi doar tu cu tine si afișul de pe căsuțe!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu nu m-a parasit nimeni.Cu afisul sa raman dar sa ma simt bine.Decat cu jigodii care sa-mi ceara ceva, ca mai apoi sa ma tradeze, mai bine cu afisul.In cel priveste pe MP am spus ca-i respect alegerea.Omul face alegeri din care spera sa-i mearga bine.Ii doresc tot binele din lume!Nu retractez nimic din ce am spus despre el.Daca vrei, nu este greu sa vezi ca eu am caracter si ca nu atac asa oamenii din senin.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si familia lu finu se mareste in administratia publica. La cadastru va fi angajat, cine credeti? Cumatru lu finu. Uitati va pe sit ul primariei, si va veti da usor seama. Este de necinceput ce se intampla.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,,,,, pai stim de mult. E vorba de finu lu Carlan, ginerele lu Dorel,e vorba de baiatul de pe Fluierasi.S a dat de gol primarul la un pahar de palinca.Ce concursuri sunt la primaria Nehoiu.....oare de ce se mai nunesc concursuri? Ar trebui sa se numeasca simplu: angajare. Ca oricum primarul angajeaza, folosindu se de comisia de concurs, pe cine vrea. Amintiti va cum se vorbea in tot Nehoiu, ce scandal a fost la "concursul" de la turismul ala din centru, cand se auzea ca au fost furate subiectele din calculatorul contabilei sefe. Ce am mai ras/ plans atunci seara cand am auzit. Eram la discoteca din centru. Se vehicula si numele celui care le a furat. Acum e persoana importanta in primarie. Traim vremuri grele.

      Ștergere
    2. Se cunoaste rezultatul concursului. La primaria Nehoiu mai intai se stabileste persoana, apoi se scoate postul la concurs.

      Ștergere
    3. Fugiți de aici cu speculațiile! Toate concursurile de la primărie s-au desfășurat corect! În primăria Nehoiu sunt oameni responsabili care nu ar face măgării.Avem mare noroc cu acești oameni! Nehoiu înflorește pe zi ce trece!

      Ștergere
    4. Problema este ca șeful comisiei de concurs ia un spor, 40% din salariu. De ce șefa comisiei este mereu , doamna, ,

      Ștergere
    5. Problema este ca șeful comisiei de concurs ia un spor, 40% din salariu. De ce șefa comisiei este mereu , doamna, ,

      Ștergere
    6. Ha, ha, ha. E buna asta !

      Ștergere
    7. Bună, rea d na Dobre este mereu șefa comisiei de concurs. Ce sa înțelegem? Din câte cunosc, dacă nu sa ma contraziceți, treb sa vina la concurs și reprezentanți de la Prefectura, ptr ca sunt viitori funcționari publici. D le Doru când dvs ați dat concurs, a fost dl. LUNGU DE La Prefectura. LA NEHOIU cine este

      Ștergere
    8. Pentru ca dna poate, are "potential". Tot pe potentialul asta a facuto si sefa, nu ?

      Ștergere
    9. Poate se satura si " dna presedinte" de bani. La cat mai multe concursuri "CORECTE", nu? Daca ia 40% din salariu, de ce ne mai miram de rezultatul concursului? ITI DAU, DAR FACI CE VREAU. Si ea va fi mereu presedinte ca doar: are sotul padure, nu ?

      Ștergere
    10. De ce e mereu aceeasi sefa la comisia de concurs? Pe competente cred. Aceleasi competente pe baza carora ocupa o functie publica de conducere, aceleasi competente care() ma opresc, mai bine, nu? Prietenii (nehoienii) stiu de ce, cunosc acest aspect. Si apropo de spor, toti membri comisiei cred ca primesc bani cat timp fac parte din comisie. Membri comisiei primesc un procent mai mic, dar primesc. Nimic nu e gratuit pe lumea asta, nu ?

      Ștergere
    11. De fiecare data vine un reprezentant de la Prefectura. Imi pare rau ca va dezamagesc. Eu nu inteleg de ce nu va inscrieti la concurs. Daca primaria a ajuns sa coboare stacheta in ceea ce priveste vechimea inseamna ca Nehoiu nu are oameni pregatiti pentru a ocupa aceste posturi. Daca se solicita master sau vechime de 15 ani, iar era cu dedicatie.

      Ștergere
    12. "Sefa comisiei de concurs" este doar secretara comisiei. Fara spor salarial si alte beneficii. Iar va dezamagesc. Scuze!
      Referitor la "calitatea" angajatilor, urmariti site-ul primariei si inscrieti-va la concurs.

      Ștergere
    13. Are spor, are si alte condimente, cunoastem foarte bine problema. Nu le ati dat acum subiectele de frica, dar sunt convins ca data viitoare le va avea si va intra cine trebuie. La astfel de "concursuri" se inscrie CINE TREBUIE. daca se inscrie cine vrea, e pe riscul lui. Acum le a fost frica, data viitoare sunt ABSOLUT CONVINS ca nu le va mai fi si va intra cumatru lu finu. Oricum postul e promis lui, va garantez.

      Ștergere
    14. Ai spus ca e DOAR SECRETARA???????? BA MA LESI? SECRETARA FACE CARTILE CU ACORDUL PRIMARULUI.

      Ștergere
    15. Dorule, mai bine secretara decat primar. Baietii spun pe aici ca este mai rentabil. Trecem peste faptul ca nu au habar despre ce vorbesc. Mor de ciuda cand vad atata risipa de talente pe aici si la concurs se inscriu doar fini, nasi si cumetrii.

      Ștergere
    16. , Doamna, draga stai liniștită și spala ceștile la partid.Nu mai comenta aici, nu i loc.A și pune un tablou cu Ciolacu sa l pupi când intri în sediu.

      Ștergere
  12. Cat adevar in ceea ce s a scris pe blogul : SINGUR PRINTRE DUSMANI. Va rog sa cititi, e fenomenal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevar da! Ionut Milea e cam singur printre hiene

      Ștergere
    2. Saracu Ionut!El este tata leilor printre hiene!Oricum,a fost optiunea lui.Sa ramana "cam singur".La oamenii pe care l-au/l-ar fi sustinut a renuntat usor.

      Ștergere
    3. Oare? Ai citit? Asa ai inteles? E clar atunci. Astfel de oameni ne conduc Sigur e INVERS, baiete. Esti constient si tu de lucrul asta, dar ai niste avantaje si taci, pe moment esti multumit. Mai vedem .

      Ștergere
  13. Cum nu te-a parasit!?La sedinta PSD de excludere a lui MP s-au dat atacuri la Doru Murgoci de la cei pe care-i numeai tu ca i-ai adus 2016.A zis ca "isi asuma"dar tu esti vinovat de raca de la PSD.Asa s-a intamplat si cu Lungu si cam asa se va intampla in continuare.Pentru functii uni sunt in stare s-o omoare si pe masa.Si la PNL ai neamuri care te-au facut pe romanste.Nici nu stiu daca este vina ta sau a lor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am fost exclus din PSD, mi-am dat demisia. Probabil ,nu mai era mult ,pana se trecea la vot. Asa , pentru aflarea adevarului. O sa o pun pe facebook , pentru a vedea mai clar motivele.Discutiile de acolo, le am uitat. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  15. Apropo de concursurile de la primarie.Toata lumea aduna,toata lumea face calcule,rezultatul este cu minus pentru nehoieni.Acuma nu ca nehoienii plang de lipsa moralitatii din administratie!Nuuuuu!

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca au vazut ca ne intrebam ce se intampla cu alocatia de la primarie prntru ADCN, primarul a trimis o pe fosta contabila sefa ( care e si contabila la ADCN) prin sate, la cativa batrini sa ofere cate ceva, se vad cateva caserole cu ciorba de la cantina.Si imediat se posteaza lucrul asta, bineinteles, sa vedem si noi,nu i NORMAL ? Ne arunca nitel praf in ochi ca de fiecare data.

    RăspundețiȘtergere
  17. Bai fratilor, astia ne cred prosti? Vor sa justifice 25.000lei la ADCN cu 3 pungi cu 2 paini si o conserva la 3 batrani? Dupa ce ca le da extrem de putin , doar pt publicitate, ii obliga sa ii pozeze, sa puna pe fb. CE URAT. CE JOSNIC. Se folosesc de oamenii astia pentru asi urmari interesele lot. Pacat de functionara aia, ca e fata desteapta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cei 25000 alocati, ADCN- lui , se platesc si salarii nu doar pachete! Serviciile sociale sunt efectuate de persoane ...care nu cred ca fac voluntariat!

      Ștergere
    2. Sunt convinsa ca nu fac voluntariat. Era bine sa fie asa. Contabila de la primarie mai primeste un salariu si de acolo, secretara lu Milea, si inca o persoana, " mai pe bune" pt ochii lumii. De ce sa nu tragem si de acolo ceva? ADCN ul asta intra in functiune cand se apropie campania electorala. Probabil deaia sunt o groaza de batrani amarati, nu ?

      Ștergere
  18. Doamnele de la ADCN fac o treaba extraordinara, poate acei batrani nu vad ciorba cu lunile si sunt o groaza in zona noastra, macar de s-ar inmulti astfel de fapte bune in atatea rele ce se intampla.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect. Dar de ce trebuie sa te pozezi cu ei si sa pui pe fb. Sa justifici 25000 lei? Fa gesturi fara sa pozezi.Asta se numeste suflet.

      Ștergere
    2. Asta inseamna ca serviciul de asistenta sociala din cadrul primariei nu isi face treaba. Oare nu ei sunt cei care ar trebui sa se ocupe de acesti batrani, mai ales ca sunt o groaza? De ce trebuie sa li se dea acestora,cate un pachet pe an de la ADCN cand sunt salariati in primarie cu astfel de atributii ? ( stiu, sa se justifice banii de la ADCN ). Sa deplasat la vreun astfrl de batran cineva de asistenta sociala de la primarie ? NU. ei fac anchetele sociale din birou si nu cunosc ce se intampla prin sate, pt ce prinesc banii? Doar sasi etaleze toaletele prin oras? Deaia sunt o groaza de astfel de cazuri de batrani.

      Ștergere
  19. Poti sa fii destept dar fara suflet.

    RăspundețiȘtergere
  20. In comisia de examinare este persoana desemnată care are atribuțiuni de personal.Pentru funcționarii publici ANFP-ul desemnează un funcționar din cadrul prefecturii care este șeful comisiei.Nu ei decid concursurile !

    RăspundețiȘtergere
  21. Dorule, practica de la primaria Nehoiu bate teoria.

    RăspundețiȘtergere
  22. Apropo! Ceva comentarii cu persoana care a castigat concursul? Va ieșeau ochii ca la melc când comentați despre "finul, nasul, fratele, băiatul după Fluieraș, etc" V ați dat seama oare ca mâncați c...t degrada!? Vedeți ca nu am luat concursul? Ceva comentarii obiect five?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări