Hotie,prostie sau indiferenta! Unde sunt banii dumneavoastra?

       
  Mi-ar parea rau ca negura uitarii sa se astearna peste niste pagube de notorietate produse bugetului Orasului Nehoiu.Amintesc doar cateva care inca mai sunt de actualitate,dar care risca sa se faca pierdute in hatisul hotiei,ignorantei si prostiei.
                     -17 miliarde de lei vechi care inseamna pagubele neindexate de la Cresa din Nehoiu !Tragerea de timp a vinovatilor folosind dreptul la justitie, nu inseamna ca paguba nu exista,iar Nehoiu sufera dupa cum se vede.De altfel unele instante s-au pronuntat si doar demolarea justitiei de catre actualla putere, a facut sa nu fie definitiv si irevocabila la ora la care discutam.Nici "urmasii"nu s-au dat cu c...u de pamant sa ne recupereze pagubele, fraternizand cu niste functionari atinsi de vesnicie si care au tot interesul sa-si acopere niste urme.
                    -terenurile de la Lunca Priporului predate inca din timpul procesului, care fac obiectul unor sute de mii de EU.Din cate cunosc eu este vorba de 3-400 mii de EU.
                     -ajutoare de urgenta fictive,care se pare la fel sunt acoperite de anumite persoane.2,7 miliarde erau numai in urma alegerilor din 2012.Gestul s-a repetat sau poate se repeta si astazi se pare.Nehoiu este singura localitate care are capitol de miliarde la dispozitia primarului si nu prin consiliul local ,cum au toate localitatile din judet!!!!!Aprobate prin Consiliul Local au si transparenta si nu mai vine niciun nesimtit ales,sa ceara bani pentru maica-sa sau alta ruda.
                       -13 miliarde de lei paguba produsa prin non-combat, in urma rezilierii contractului cu Romprest,care cerea doar 1,6 miliarde de lei vechi!!!!!De ce am platit si imediat 13 miliarde ,n-am sa inteleg niciodata!?
                        -1 milion de EU Stadionul Nehoiu,care nu este terminat, avand totusi termen de predare de doi ani!Cat este paguba,cine sunt vinovatii si ce facem noi pentru recuperarea pagubelor este o intrebare!
                        -miliarde impozite de la fostul IFEET nerecuperate.Aud ca-i inchiriem spatii pentru depozit de rumegus!!!!Depozitul de la Lunca Priporului,pentru care a fost o intentie de returnare la adevaratul proprietar care este  Consiliul Local Nehoiu,de ce nu constituie o optiune!!??Pentru ca este cumva ieftin!?
                        -Cum a fost posibil sa avem buget de 1,5-2 miliarde la stadion, cand noi nu mai aveam nici  macar echipa?
                        -Casa de Cultura nefunctionala de ani de zile,dar care are buget de 2 miliarde de lei vechi!!!!! Daca am lua putin de la casa de cultura si putin de la stadion,am avea medicamente la spital.Nu ar fi o solutie?Intreb doar!
 Ma opresc aici in speranta ca bugetul de anul acesta va fii unul al investitiilor proprii ,fara mana intinsa la mai marii judetului,ca vom avea o viziune moderna atintita spre viitor si dezvoltare, nu consum si mita electorala mascata.Inca ceva:terminati cu angajarile in primarie, exaspereaza pe toata lumea si s-ar putea sa vada si poporul baza de selectie la un moment dat,daca nu a vazut-o chiar!

Comentarii

  1. Un sfat util si gratuit dle Muzgoci, inainte de a publica un text, mai citeste-l odata, de doua ori si elimina greselile de scris sau de exprimare. lunca pripor cu litere mici? "vom vedea o viziune"??? Un consilier de p.r. recomanda unui politician sa vorbeasca tuturor asa cum stie, daca vorbesti prostilor cu neologisme te injura ca razi de ei, iar daca nu le folosesti unde sau cum trebuie vor rade cei care le cunosc sensul. Asa ca mai bine vorbeste pe limba ta. In rest sunt binevenite intrebarile, faptele si cifrele. Asa se face politica, asa se deschide mintea nehoienilor asa se opreste furtul, jaful, nepotismul si spiritul de gasca dintr-o administratie. Succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate nu ar strica si niste intrebari"oficiale" in baza legii liberului acces la informatii de interes public. Caci la intrebari pe blog sunt sigur ca nu vor raspunde cei din primarie.

      Ștergere
  2. D le Doru, de ce nu se publica lunar, lista cu beneficiarii ajutorului social? De ce nu cere PNL ul care are consilieri,lista sa o facă publica . De ce ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conform legii 416/2001, primarul este obligat sa afiseze lunar lista cu beneficiarii ajutorului social.Dar nu sa o afeseze seara si dimineata sa nu mai existe. Sunt si sanctiuni.

      Ștergere
  3. Aproape ca mi-au dat lacrimile citind, nu de necaz ca s-au "pierdut" atâția bani si nu s-a realizat nimic, ultima parte m-a înduioșat, cea cu spitalele ...
    Măcar 10% din sumele enumerate, ar fi salvat spitalul ca și instituție, căci la capitolul salariilor medicilor si al asistentelor nu-mi fac griji, dar ca să ajung la secția de urgente, în stare lipotimică și să mă trimită să-mi cumpăr medicamente mi se pare strigător la cer.

    RăspundețiȘtergere
  4. Corect, cu angajarile. Cum sa SUSPENZI CONCURSUL PENTRU A MODIFICA PERIOADA DE VECHIME DOAR PENTRU CA RESPECTIVUL NU ARE 1 AN VECHIME CI 6 LUNI ? Despre ce vorbim ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il suspenzi pur si simplu. Zici ca nu e o urgenta asa mare acoperirea acestui post. Dar daca era facatura il intreba dinainte , ba, cata vechime ai? Ca sa nu se mai faca de ras ulterior.

      Ștergere
    2. Si devine o urgenta dupa 2 luni ? Sa fim seriosi. Uite a gresit, nu l - a intrebat ia scapat. Nu le stie nici primarul pe toate.

      Ștergere
    3. Daca se cere un an vechime si nu se inscrie nimeni, este normal sa diminuezi perioada. Dupa mintea unora cred ca trebuiau sa astepte sase luni sa se faca vechime. Nu este pentru anonimul de la 20:11, este pentru cei care stiu sa citeasca.

      Ștergere
    4. Oare vor pune pe site-ul primariei rezultatul concursului?

      Ștergere
    5. Ia respins pe toti sa nu bata acum la ochi? Nu putea sa angajeze nici alt candidat, nornal. Ia picat pe toti, va scoate postul la concurs peste alte 2 luni si va lua in final tot cine trebuie. Cumatru lu finu, VA GARANTEZ.

      Ștergere
    6. Si ce te face pe tine sa crezi ca Anonim de la 20.11 nu stie sa citeasca dar se vede ca a stiut sa scrie? Este adevarat ca in curand sub inteleapta conducere PSD nu veti mai gasi pe nimeni cu vechime in munca si veti cere sa aiba macar vechime in primire de ajutor social. Nesimtitilor! Suntem tara cu cei mai multi bugetari raportat la populatie din UE. Va angajati toate putorile de rude. Au inceput sa plece patronii de microintreprinderi din tara ca salariul unui bugetar depaseste profitul unei firme. Mai vorbim noi in 3-4 ani daca se continua aceasta nesimtire.

      Ștergere
    7. Daca primarul nu le stie pe toate sa-si ia consilier destept.

      Ștergere
    8. Nesimitirea dureaza de 30 ani. Toti am pus umarul la ceea ce suntem azi. Nu stiu de ce PSD-ul este vinovat de ce se intampla. Cine a votat acest partid? Noi. Noi suntem cei care am ales ca acei oameni sa ajunga la conducerea tarii. Daca ai mers la vot si ai votat PSD, sau ai stat acasa si te-a durut in cot de vot, sau ai mers la vot si ai votat un partid care nu avea sanse sa ajunga in parlament pentru ca noi stim sa facem politica si cum am asteptat 30 de ani sa se schimbe ceva mai putem astepta 3-4 ani sa le aratam noi lor cat sunt de prosti. Din pacate nu stim sa citim si chiar nu citim. Si Doru stie sa scrie, cu multe greseli dar scrie (te unge la suflet cand expune problemele comunitatii) dar nu stie sa citeasca si nici sa asculte. Nu trebuie sa sti sa scrii pentru a putea citi.

      Ștergere
    9. Eu nu am pus nici umarul nici macar degetul. Nu am votat niciodata PSD si nici nu am indemnat pe cineva sa o faca. Am urat comunismul si noile lui infatisari.Multumesc lui Dzeu ca sunt sanatos stiu sa citesc dinainte sa stiu sa scriu si ma descurc oriunde pe planeta asta. Nu stau la pomana nimanui mai ales a statului. Dar nici nu-i dau taxe si impozite. Nu merita. Pana la urma degeaba stii sa citesti daca nu stii sa traduci in fapte.

      Ștergere
    10. Nu dragule , nesimtirea nu dureaza de 30 de ani. Nesimtirea a crescut din 2006 incoace. S-a redus in 2009 si a explodat din 2012. Vezi organigrama primariei in 1994 cand Nehoiu avea 14.500 de locuitori si o vezi si acum cand are 11800 si suntem in era digitalizarii, intranetului, internetului, copiatoarelor, celularelor, etc. Nu domnule, daca ai ochi vezi cine sustine sugerea bugetului pe consum si cine vrea infrastructura si buget de investitii.

      Ștergere
    11. Nu este vorba despre "cumatru lui finu", este vorba despre "finul fiicei domnului Dorel". Astia sunt concilierii locali pe care dumneavoastra i-ati ales. Trecand peste relatiile de cuscreala si avand in vedere ca postul se adreseaza persoanelor cu studii medii, as vrea sa vad 30 de persoane inscrise la concurs.

      Ștergere
    12. Este si cumatrul ( este cumnatul fratelui lui finu primarului) Este fratele sotiei lu Boaja - fratele finului si nepotul lui Dorel.

      Ștergere
    13. Daca nu dai taxe si impozite statului nu ai dreptul sa ceri. Am vazut ca sunt cativa "suverani" si pe la noi dar cred ca au in primul rand probleme psihice.
      Din 1990 si pana in prezent tara a fost condusa de urmarii comunistilor (fosti membri de partid si rude ale acestora). Raul a fost facut cand noi nu aveam acces la informatii dar vedeam ce se intampla si nu faceam decat sa "ne bucuram de democratie". Nu ne-a predat nimeni democratia la scoala si nici acum, dupa 30 de ani, noi nu stim ce este aceasta. Nesimtirea a inceput in anii 90, odata cu instrainarea bunurilor tarii si cu numirea in conducerea tarii a comunistilor oportunisiti. Poate sunt cativa care nu au votat PSD-ul dar urmasii comunistilor au fost si sunt prezenti in toate institutiile statului. Noi nu platim taxe statului, noi nu mergem la vot, noi plecam in alte tari pentru ca pe timpul comunismului nu puteam face asta, noi nu facem voluntariat iar randamentul muncii prestate in romania (nu in tarile adoptive) este la 50% fata de anii '80-'90.
      Internetul si copiatoarele nu pot ridica gunoiul, nu presteaza servicii de intretinere a drumurilor si nu pot matura strazile. In 2012 nu a explodat nesimtirea - ceea ce trebuia sa anunte o schimbare in bine pentru orasul Nehoiu a fost de fapt un moment de declin. Noi am ales, impreuna cu domnul Doru, un "individ" la conducerea orasului doar de dragul schimbarii. Acum incercam acelasi lucru si "daca ne iese, le-am arat noi lor". Sper sa nu mai ajunga unul ca Lungu sa conduca acest oras.

      Ștergere
    14. Poate or fi si suverani cu probleme psihice domnule psihanalist. Eu zic doar ca nu dau taxe si impozite statului, dar de fapt ii dau fara sa vreau. Fumez un pachet de tigari pe zi intr-un an ii dau accize statului 3650 lei. Unul de la ajutor plateste impozit pe casa 1 milion si cere o gramada ca e contribuabil. Alimentez un plin de benzina pe luna adica 12 pe an, iar dau la stat accize de 1800 lei. Asa ca domnul psihiatru, mai dau si rovigneta si tva, etc si sa nu-mi spui tu ca nu am dreptul sa cer statului nimic. Ce imi da statul in schimbul banilor pe care mi-i ia prin intermediul agentilor economici? Taxele si impozitele locale sunt praf in ochi pe langa ce dam statului prin consum.

      Ștergere
  5. Nu public postarile veninoase la adresa unor salariati din primarie.Noi aici vorbim de bani publici de dezvoltare,de moralitate,de oameni ,de monitorizarea celor care administreaza orasul.Va rog!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma intreb:oare cum la o comuna cu o populatie atat de mica cum e Gura Teghii,primarul poate face in 2018 un teren sintetic de fotbal,foarte frumos,si o casa pentru medicului de familie si la o populatie mare cum e Nehoiu nu se poate nimic??cat buget propriu are o comuna si cat un oras?? Nu e oare o dovada a lipsei de interes in a face ceva util pentru comunitate??observ din ce a postat dl.Doru ca se cheltuiec sume uriase pe nimic concret...RUSINE!!!!Astia nu fac nimic decat unde au interes material.L-au indepartat pe MP si acum sunt sigur ca il vor si pune cu"botul pe labe"...ca sa arate ca ei sunt jupanii..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banii pentru terenul sintetic nu au fost din bugetul local. La Nehoiu, cand s-a dorit reabilitarea Casei de Cultura, au fost multi nehoieni inteligenti care au pus bete in roate. Gura Teghii, Patarlagele, Panatau, Colti, Siriu, Calvini, Catina si Chiojdu trimit bolnavii la Nehoiu si nu duc grija intretinerii spitalului. Primaria Nehoiu a investit in sistemul de termoficare cat au investit comunele enumerate mai sus in infrastructura (in total). Este bine sa ai caldura cu costuri la intretinere minime. Nu vedem si lucrurile bune. Primarul ideal este cel care ne pune o "lampa" la poarta sau chiar in curte si ne lasa sa ocupam abuziv domeniul public.

      Ștergere
    2. Pai cine l-a pus sa se puna cu primarul si vicele, mai ales cu domnu vice. Asa ii trebuie.

      Ștergere
    3. Atât timp cât spitalul Nehoiu are pacienți și din alte comune mi se pare normal să primească bani și de la acestea sau dacă nu, de la Consiliul județean. De ce se numește Spitalul orășenesc? Majoritatea pacienților nu sunt din Nehoiu. Nu mi se pare normal să se aloce bani de la bugetul local ptr. pacienți din alte părți. Poate d-l director și d-l primar ne explică.

      Ștergere
    4. As vrea sa cred ca sunteti ironic la faza cu domnu vice!Nu stiam ca trebuie sa fim atenti cu"conducerea",sa nu ii deranjam.Lasati lauda sistemului de termoficare si nu il mai prezentati atat ca pe o realizare.Acolo este o cutie a Pandorei si o stiti foarte bine.Lasati dracului aburelile astea cu costuri la intretinere minime si primarul ideal.

      Ștergere
    5. Doamna de mai sus, care îl pupa pe Milea sigur e secretara PSD Nehoiu, feblețea lui Ciolacu. Sa postezi Doru, ca a zis ca te a pus cu botul pe labe, ca știe ea ce știe..

      Ștergere
    6. Daca e vorba de suparat mai ales pe domnu vice,inseamna ca el are mai multa putere de decizie si un cuvant mai greu decat primarul.Nasol pentru Milea o sa piarda pe mana vicelui.Dar,nu imi convine nici de vice ca nu este de-al nostru,nascut si crescut in Nehoiu.Este venetic ca si Corcodel,numai ca el mai de aproape.Oricum,imi vine sa ma fac membru psd sa ma invete si pe mine astia faza cu botu pe labe.

      Ștergere
    7. Nu puteti critica daca nu sunteti in stare sa apreciati investitiile facute. Daca se face o investitie - "lasa domnule ca stim noi ce si cum", daca Gura Teghii a facut un teren sintetic iar al nostru (investitie privata pe terenul primariei) nu este folosit tot primaria este de vina, daca in Nehoiu s-au construit 2 blocuri prin ANL in ultimii ani si acum se construiesc apartamente in alte doua blocuri, tot Gura Teghii este mai tare ca a facut o casa pentru nu stiu ce medic.

      Ștergere
    8. Eu cred ca traiti intr-o lume paralela!Ce investitii sunt de apreciat?Praf in ochi,2 blocuri prin ANL.Unul este a lu'tata Corcodel,deci nu se pune.In plus,investitia nu este acoperita toata din bugetul primariei.Si da,Gura Teghii este mai tare pentru ca ne raportam la marime buget/procent investitii.

      Ștergere
    9. O comuna construieste o casa din bugetul propriu, singura in ultimii 10-15 ani si noi ne raportam la aceasta. Gandire ingusta

      Ștergere
  7. Nu trebuie sa plateasca primaria medicamentele de la spital si nici salariile medicilor. Platesc taxe de 17 ani si nu am beneficiat de retete compensate sau servicii medicale in unitatile medicale de stat. De ce trebuie sa plateasca primaria facturile spitalului? Am vazut ca nu se mai plange nimeni de salariile angajatilor de la spital si nici spaga nu a disparut. De ce nu iesiti sa protestati in fata spitalului si sa-i intrebati cum naiba pot sa-si faca treaba fara medicamente? Nu cumva fac doar act de prezenta (mancare asigurata, caldura este, spaguta este, salariu mult peste media zonei) si nu-i intereseaza cu adevarat sa-si faca si meseria? Personalul spitalului face greva doar pentru marirea salariilor si nu ii intereseaza lipsa medicamentelor si a altor articole medicale necesare pentru buna functionare a unitatii. Imi place ca este singura unitate din zona unde se plateste somnul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,ti se face rau, chemi ambulanta, esti dus la spital,iti da o reteta spunandu-ti ca trebuie sa cumperi pastilele, te ridici de pe targa si mergi la farmacie cu dureri si nesiguranta, apoi te tine o zi ,te externeaza si in urmatoarea zi mori, asta s-a intamplat recent in Nehoiul nostru.

      Ștergere
    2. Pai ce sa facă niște momai de asistente angajate pe pile? Cum Va explicați ca pe postul de șefa de secție, post intern a fost angajata una din afara sistemului? Ce Sa știe aia, ca șefa de interne? Șefa domnilor care nu a lucrat niciodată în sistemul sanitar, spital. Te omoară cu zile, cică nu știe sa pună o branula, sa facă o perfuzie, a nenorociți o bătrână la mana. Unde este corectitudinea d le Doru? Am ajuns sa ne fie frica sa mergem în spital, va spun sincer. Eram la urgente când un,, domn doctor,, a primit șpagă 50 lei de la un amarat cu mana rupta. Mi a crăpat capul.. 50 lei și are salariu 100 milioane. Rușine sa va fie !!! D le Doru sper sa puteți face ceva, sa scăpăm de corupția din Nehoiu ca ne am saturat. Succes, va dorim. Familia mea va susține.

      Ștergere
    3. Trebuie investit in unitatea de primiri urgente, doua saloane pentru terapie intensiva si 5 ambulante care sa care pacientii la Buzau. Banii care se dau pentru salarii la Nehoiu se pot da pe medicamente la judetean. Daca personalul medical doreste, poate sa faca naveta la Buzau. Faci mai putin cu ambulanta pana la Buzau decat pe jos pana la farmacie sa-ti cumperi medicamente. Avem la Nehoiu medici specialisti care dau trimiteri catre alti medici specialisti de la Buzau sau din alte judete. Nu putem sustine o unitate daca nu este rentabila doar pentru plata salariilor unor angajati care nu se pot deplasa nici sa cumpere medicamente pentru pacienti cu banii pacientilor.

      Ștergere
  8. Dorule, hai ca iai speriat cu concursul de la prinarie. MOMENTAN, lea fost frica sa mai faca ceva ilegal. Stai cu ochii pe ei ca data viitoare SIGUR vor face in asa fel incat sa castige cumnatu lu finu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa ia cumnatu lu finu cand acum a luat 14 puncte? Fara subiecte, zic.

      Ștergere
  9. Nu stiu cum v-a scapat un eveniment de o extrema importanta. S-a mai daramat un mit, mitul invincibilitatii lui Corcodel. Abia acum vad, putem sa-l numim oficial infractor aflat in perioada executarii pedepsei. Si sa mai spuneti ca nu avem justitie in Romania." În baza art.33 alin.1 cod penal – art.34 alin.1 lit. b cod penal (1969) aplică inculpatului Corcodel Alexandru pedeapsa rezultantă de 3 ani închisoare. În baza art.71 cod penal (1969) aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevăzute de art.64 alin.1 lit. a teza a II-a şi lit. b cod penal (1969), respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice". Domnilor nehoieni trebuie sa ne mandrim, din cei 4 primari care au ocupat aceasta functie dupa 1989, 3 dintre ei sunt condamnati penal. Ce alta comunitate se mai poate mandri cu asemenea isprava? Propun sa intram in Cartea Recordurilor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnule Muzgoci ati avut curiozitatea sa vedeti HCL-urile de la ultima sedinta din Consiliul Local Nehoiu? Este un blat ordinar intre PSD si PNL. NICI UN VOT IMPOTRIVA la nicio hotarare desi era vorba de executia bugetara, bani necheltuiti, depasirea cheltuielilor la "Dezvoltare" cu 3 MILIARDE , plan de lucrari pentru asistatii sociali,ETC. Toti consilierii sunt cumparati. Eu sa fiu presedinte al PNL sau al celorlalte partidulete care mai au consilieri i-as inlocui imediat. Sunt niste tradatori sau e complicitate pana la Buzau.

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca PNL vi se pare o alternativa,atunci sa stiti ca ma simt dezamagit.PNL sutine PSD-ul pe toate fronturile.Va rog sa-mi spuneti si mie despre o declaratie politica a liderilor judeteni PNL care a zguduit si a creat frisoane lui Ciolacu si PSD.In judetul Buzau cel putin Pro Romania face opozitie la PSD.Ceilalti fac afaceri cu PSD.Si la Nehoiu sunt parteneriate cu PSD pe bani,doar unii membrii PNL nu vad si cred ca activeaza intr-un partid mare alternativa pentru Romania.Pachete pe bani publici la familiile neajutorate, se dau impreuna PNL-PSD.Ei le numesc PROIECTE! Vax!Eu le numesc BLATURI! Cand chipurile vor descoperi ca sunt pacaliti,vor sari din lac in put la "adevaratul liberal" neprihanitul Mocanu cel fara de pacat!Aud ca la PNL toti vor sa candideze!Nu-i rau de loc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In 2016 inainte de alegeri cu 8 luni eram in PNL si le-am aratat ca M. Cojocaru si colegii lor consilieri nu fac nicio opozitie pimarului in consiliul local. Le-am aratat cum au aprobat si ei 700 milioane sa-si ia primarul Duster si multe altele. M-au luat de dusman. Am vazut ca si Bularca era blat, simtea scandalul cu Gara Nehoiasu si mi-am dat demisia era tot o gasca cu pacate pe la primarie. Au luat 10 la suta in alegeri. Atat iau si acum. Am crezut ca Tanaseasca o sa schimbe lucrurile dar o duc astia de nas cum vor. Nici Mircea nu cred ca reuseste ceva. Ma fac sa cred ca Milea si-a implantat acolo exact oameni care pun frana PNL.ului. Pacat.

      Ștergere
    2. Normal ca PNL teoretic este alternativa, e partid de dreapta si e cel mai mare dupa PSD, are filiale in toate UAT-urile tarii. Teoretic ar trebui sa-i faca cea mai puternica opozitie. Practic vedem ca nu se intampla chiar asa. Conducerea PNL Buzau e cea mai slaba si nevolnica din 90 incoace. Pro-Romania face opozitie doar lui Dragnea si guvernului lui, cu PSD se poarta frumos, poate-poate cine stie!!?

      Ștergere
    3. Erata, se intampla in 2015 cu 8-9 luni inainte de alegerile locale din 2016.

      Ștergere
    4. Doamna Tanasescu nu este fina domnului Claudiu Corcodel?

      Ștergere
  12. E adevarat, toti de la PNL au fost si sunt niste cacaciosi fripturisti. Daca nu era Corcodel nici nu se auzea de PNL la Nehoiu.

    RăspundețiȘtergere
  13. O duc pe dracu de nas. Ii duce ea de nas pe toti cum vrea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine,sa-i duca de nas!Inseamna ca sunt toti niste fraieri!Dupa cum citeam pe aici merg de mana in consiliul local cu PSD,nu fac opozitie deloc.La ce sa ne asteptam?

      Ștergere
    2. PNL trebuia sa respinga vreo hotarare si nu au facut-o, sau trebuia sa dea vot negativ doar pentru ca teoretic sunt in opozitie? De ce nu va ganditi ca au toate proiectele de hotarare au fost Ok si nu au dorit sa puna bete in roate administratiei locale?

      Ștergere
    3. Interesant ce se intampla la Nehoiu.Milea are pareri de rau ca a ramas cu Constantinescu si l-a indepartat pe Mircea.Nu i-a convenit nisti statura lui Mircea, care nu era orisicine si cine stie ce pretentii ar avea mai tarziu!Vedeti toata lumea vrea unul slab pe langa el,ori individ ca Muzgoci sa-ti dea 100%,munca ,bani,suflet,cuvant,sfaturi, nu gasesti si atunci incepi sa gresesti.PNL-ul crede ca facand achizitii, o sa devina si mai puternic,numai ca oameni considerati "nume", in goana lor dupa brendul PNL, ajunsi acolo se sparg....Este adevarat ca PNL -ul a facut cateva achizitii excelente,dar vorba tataului meu "bucatele au fost bune,dar n-a stiut nasa a le pune".De la Nicu Tanase la Jarcau pana la Mircea Posea, meritul exclusiv este al dnei Cristina Tanasescu.Bine,pentru asta platesti si un pret,pretul pierderii unor prieteni adevarati si castigarea unor prieteni politici,adica NIMIC.Pentru asta iti asumi totul!Va marturisesc ca nu am vazut o declaratie mai neinspirata a unui partid cum a fost declaratia PNL de primire a lui Mircea Posea.Jur ca ma asteptam la mai mult.Pentru Mircea imi pare rau,mai ales ca acolo sunt nisipuri miscatoare.Imi aduc aminte ce a putut sa faca PNL dintr-un om serios si un candidat cu potential, Morarasu.Au crezut ca daca il sufla, ei vor avea succes garantat.PSD se intoarce fara sa-si dea seama,la formula pe care eu o bateam in toate alegerile.PSD se intoarcee la formula, alaturi de care in 2016, Genilia refuza sa iasa pe strada,dar alaturi de care astazi isi asuma totul,cu Manu,Gavriloiu,Dorel si probabil "seful campaniei din 2016"CT,care urma sa ajunga vice ,daca nu ar fi fost sondajul lui Ciolacu.Oare ce se va intampla stau si ma intreb !!! La ora la care va scriu,deja Mihai Tudose s-a inscris in Pro Romania!?Sa inteleg ca in Nehoiu, nucleul dur amintit mai sus, va ramane alaturi de PSDragnea!?Impartasesc ei politica izolationista a PSD-ului actual.Sunt ei mandrii oare de partidul care conduce astazi Romania ? Bombele abia de acum incolo incep sa apara!Fiti pe faza!IN ultimile zile un zvon strabate tot mai tare prin cercurile partizane din Nehoiu si de la Buzau.Favoritul lui Ciolacu pentru primarie, nu ar mai fi Milea ci chiar de acum cel mai fidel PSD-ist, Constantinescu.Viteza cu care mi-a intors mie spatele, a fost pe placul liderului de la Buzau, care fiind recunoscut ca un om de "mare cuvant"il sustine.Nu este mar otravit,nu eu am scos asta,pur si simplu am auzit-o si de aici si de la Buzau.Aceeasi stire bomba am auzit-o si la Patarlagele, cum PNL Nehoiu, va trece la un moment dat cu arme si bagaje la PS-ALDE,numai ca un lider local se opune si el este foarte puternic.

      Ștergere
    4. Pai daca toate proiectele de hotarare sunt OK ca sunt ale PSD si ale primarului, asteptam o declaratie de la PNL: "Consilierii nostri nu s-au abtinut si nu au votat impotriva niciunui proiect de hotarare pentru ca toate au fost bune, excelente si noi am fi guvernat la fel". Si atunci ma intreb PNL va avea candidat anul viitor? Va vrea schimbarea primarului? Sub ce motiv daca totul e ok , toate bune si frumoase in Nehoiu? Sa-l sustina tot pe Milea daca toate hotararile lui sunt bune.

      Ștergere
    5. Nu mă pot oprii din râs! Ce mi-ar plăcea ca Ciolacu să-l urmeze pe prietenul Tudose la Pro România!

      Ștergere
    6. Urat din partea vicelui daca a facut asta.Toata lumea stie de prietenia care va lega,erati prezenti aproape zilnic in "poiana lui iocan de Nehoiu"L-ati sustinut si ajutat sa creasca politic si nu numai.Ce ati spus dumneavoastra cu "pierderea unor prieteni adevarati si castigarea unor prieteni politici,adica nimic" este valabil si pentru Milea.Cred si eu ca ii pare rau dupa MP.Constantinescu nu o sa se ridice niciodata la nivelul lui MP,financiar sau intelectual.Milea ar fi primit sustinere si ajutor de la MP,asa cu Constantinescu trebuie sa isi mai puna o pereche de ochi la ceafa!

      Ștergere
    7. Mai bine ai grija ca din surse si mai sigure dupa trecerea lui Tudose la Pro Romania si Marcel Ciolacu va trece la Pro Romania. Sa te vedem atunci cum comentezi.

      Ștergere
    8. S-a reactivat Nehoiu Barfe!Nu ma pot opri din ras.Si daca il urmeaza ce?Politica face si desface.O sa se gaseasca o cale de mijloc.

      Ștergere
    9. Felicit anonimul din 29.01.19,ora 22:39 pentru comentariul pertinent.Mai aveti vreo replica,domnilor/doamnelor din PNL?Cred ca v-a anulat-o din start.

      Ștergere
    10. Cred ca Milea o sa candideze din partea: Pro Romania 70% sau PNL 30%. Doru o sa fie "gornist" din nou :)

      Ștergere
    11. Daca doriti sa faceti opozitie intrebati pe cei care erau putere in mandatul 2012-2016 si va va spune cum se face opozitie.Nu toate .....fac miere!Dragi PNL-isti, voi nu o sa castigati nimic,mai mult nu o sa fiti a doua forta politica nici la Buzau si nici la Nehoiu.Daca vreti sa aveti succes,sustineti candidatul Pro Romania,daca nu .....cine stie uite ce spune cel de mai sus,vine milea 70% cu gornist Doru ,iar ati pierdut.PSD,imi pare rau ,dar tot eu fac listele.De data asta nu gresesc,doar daca la voi le face Constantinescu.

      Ștergere
    12. Cine draq a facut opozitie intre 2012 si 2016???

      Ștergere
  14. Opozitie trebuie să facă toti cetatenii,la vot dacă se vrea schimbare.E comod ca stai la căldură și să iti dai cu parerea ca anonim pe blog. Dacă va pasa cu adevărat implicați-va direct, ca de zis e usor. Eu am văzut că PNL se implica. PSD are majoritatea,ei hotărăsc. A cui e vina?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desteptilor, hotararile de consiliu se duc la Prefectura Buzau pentru avizul de legalitate. Cand vad aia unanimitate de voturi, unanimitate de voturi nici nu le mai controleaza ca nu le poate ataca nimeni in contencios. Verificati cate hotarari i-au fost atacate lui Corcodel intre 2008 si 2012, cate i-au fost respinse si anulate de la Prefectura pentru ca avea opozitie in consiliu chiar daca avea majoritate. Fiecare proiect era analizat la sange, analizate aspectele legale, verificata oportunitatea, finantarea, conflictele de interese etc. Consilierii vostri se duc la sedinte doar sa faca act de prezenta si sa-si incaseze banii nu merita sa reprezinte cetatenii, habar nu au ce voteaza. Sa le fie rusine caci si cu votul lor se praduieste bugetul si sunt complici.

      Ștergere
    2. Un anonim critica alti anonimi!Aoleu si eu postez tot ca anonim.De la caldura cred ca mi se trage.Intr-un fel aveti dreptate cu implicarea.Am tot citit blogul si tin sa feicit doua persoane,MP si Doru Muzgoci.Sunt singurii curajosi care se semneaza si isi asuma parerile si textele.Pun pariu ca pe aici ca anonimi au mai comentat si alti presedinti,membrii de birouri ale partidelor,salariati din primarie,etc!Cum se implica PNL-ul?Nu prea vad.La inceput mai postau pe facebook,dar pe urma gata,ciocu mic.Cred ca au ajuns la o intelegere prin intermediari (familia Tanase spun prietenii).

      Ștergere
  15. Răspunsuri
    1. In nimic.Nu au cu cine.Deocamdata incearca jocuri de culise manati de invid...pardon barbatie!Intrigi la curtea unui sultan(a)!

      Ștergere
  16. Nu mai poti de invidie. MP a fost primit cu surle și trambite la PNL, chiar frumoasă primirea, peste așteptări. La PSD nici macar nu i au menționat numele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca a fost primit de multi pnl-isti. Erau vreo 6. Cum sa-ti propui sa castigi alegerile cu 10 membri?

      Ștergere
    2. Aici comentati doar din invidie.Hai domnule ca sunt membrii de seama.Au electorat puternic in spate.Problema este ca trebuie sa il imparta.Ganditi-va numai daca aduce fiecare cate 20 de simpatizanti.Sunt 200,domnule.Unii o sa voteze pe la Panatau,altii pe la Buzau si restul cu PSD.

      Ștergere
  17. Mai sus eu am spus ca nu am vazut declaratie mai ridicola ca cea in care l-au primit pe MP.Tot eu am spus ca Mircea merita mai mult si am mai spus multe lucruri.Imi pare rau sa va spun, dar sunteti novici toti.O sa vedeti voi spectacol mediatic ,atunci cand trebuie.Priviti si luati lectii.Repe,t MP merita mai mult,din pacate l-ati prezentat tot ca pe ....o pusculita.Mai mult,ca si in cazul altor membrii de seama au inceput frecusurile......Asteptam..... si fiti cu ochii pe Pro Romania!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parca sunteti Dan Diaconescu la OTV.

      Ștergere
    2. Aveti dreptate dl.Doru.MP merita mai mult.Este un om exceptional,a incercat sa faca ceva implicandu-se mai mult si mai activ,dar toti au sarit ca arsi.Cu ce este MP mai prejos decat restul domnilor care fac politica la nivel local si judetean?Ii depaseste pe multi ca intelect,comportament,cunostinte si putere financiara.Si ce daca a fost la PSD si acum este la PNL?Este la inceput.Dati-mi exemplu de un om politic de pe zona noastra,neafectat de traseismul politic.Eu cred ca,daca era inspirat sa intre in politica cu cativa ani in urma,ajungea departe.Daca cei din PSD Nehoiu ar fi dat dovada de mai multa inspiratie si dorinta de a realiza ceva mai mult pentru binele comun,nu se ajungea aici.Poate la PNL o sa faca echipa buna cu doamna Tanasescu iar dumneaei o sa invete din greseala celor de la PSD.

      Ștergere
    3. Eu stiu lanaga cine va fi si unde trebuie sa fie MP!Restul sunt gogosi pnl-iste necrescute!

      Ștergere
    4. Ce le mai stii tu pe toate. Numai unde e locul tau si unde vei fi peste 6 luni nu stii. Ai deja 4 partide la activ.

      Ștergere
  18. PNL are organizație, macar are un Birou. Suntem cu ochii pe Pro ,poate reușești și tu sa faci o echipă ca te prind alegerile sef solitar. Dacă stau să analizez situatia PNL are cea mai bună organizație, oameni din toate domeniile. Sincer dacă raman in formula asta vor câștiga toate alegerile la Nehoiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au echipa dar nu au candidat pentru functia de primar.

      Ștergere
    2. Nu au candidat pentru ca dl Nicu Tanase vrea sa plece :)

      Ștergere
    3. Salutam revenirea din plans si neoprirea din ras a dnei D. alias Nehoiu Barfe.

      Ștergere
    4. Revenirea lui Nehoiu Barfe,se datoreaza doar neatentiei mele.Nu va mai publica aici.I-am promis-o!Imi cer scuze,dar nu am observat.Mai greseste omul!

      Ștergere
    5. Nu muriti de grija mea!Eu am echipa si nu ma grabedsc.Voi castiga alegerile!Pe pariu?PNL nu numai ca nu va castiga alegerile,dar ei nu sunt o echipa si nici nu stiu ce-i aia echipa.Unul de la ei ,singurul pe care il vreau va veni langa mine.Eu pe ce pun mana nu se ofileste.Infloreste si se dezvolta.Unii oameni asazisi politici nu recunosc valoarea celuilalt,dar in final ce trebuie sa fie se va intampla.

      Ștergere
    6. Daca il vrei pe Nicu Tanase (un posibil finantator, nu pusculita), cred ca o sa vina dar nu stiu ce faci cu Coca Lungu - nu are bani si nici imagine. Nu ai spus cine este candidatul vostru pentru Primarie. Eu tot cred ca vine Milea.

      Ștergere
    7. Eu cred ca tu te dezvolti cand pui mâna pe cate unul cu potențial financi....scuze politic

      Ștergere
    8. Ce ai cu "Nehoiu barfe" Dorule?. Parca te considerai genul de lider combatant. La cum filtrezi comentariile, poti sa lasi doar rudele (alea care te vorbesc de bine) sa comenteze pe aici.
      Daca o sa candidezi la functia de primar, cu ganduri de razbunare si cu Lungu in backing vocals, scoti cel mult 25% din care 15% le ofera partidul (frumuselul de Ponta "de la PSD"). As vrea sa spun ca esti pe drumul cel bun dar nu faci decat sa te ingropi de unul singur.

      Ștergere
    9. Sa nu uiti ca ai iesit consilier judetean doar pentru faptul ca PSD-ul a facut blat/alianta cu PNL-ul pentru judetene. De ce nu mai esti consilier judetean? Noi te-am votat sa ne reprezinti acolo, sus, la judet. Nehoiu avea nevoie de tine in CJ nu la ITM. Nu consideri ca ne-ai inselat o data increderea?

      Ștergere
    10. Doru, PSD istii va distrag atentia di va baga in discutii cu pnl ul, sa uitati de ei. Nu lasati psd istii sa faca ce vor

      Ștergere
    11. Milea cred ca isi da seama ca a cam ramas inconjurat de niste poame......

      Ștergere
    12. PNL "are echipa"....oare cum se impaca cu cel care spune ca eu iau 25%.Voi cat mai luati?Exact cat spun si eu....Ce echipa aveti voi mai dragilor,daca tot eu v-am salvat dandu-va un presedinte de import.....de la Panatau.Daca era si de la Begu mai aveati niste sanse,asa...Alegerile nu se castiga cu cativa profesori,onorabili de altfel.alegerile se castiga cu aia de-i dispretuiti patru ani de zile.Muncitori,necalificati,asistati social,patroni,doctori etc.Faceti voi proportia!

      Ștergere
    13. In PNL nu este haos. Nu pleaca nimeni. Sunt oameni de calitate, unde se doreste o altfel de politica. Politica bunului simt, a discretiei, ajutorului. Candidatul nostru , va fii ales dupa criterii strict democratice.Multumesc

      Ștergere
    14. Sa sti ca ne-ai convins.Ai avut mare noroc ca Doru te-a protejat in aceste zile dar nu si colegii tai.

      Ștergere
    15. Cum, de ce și de cine l-ati protejat??? Era in pericol?

      Ștergere
    16. Sunte-ti provocatori. Doar atat. Nu se poate face o schimbare?De ce sunte -ti asa rai?Nu sunt in nici un pericol! Pericole sunt altele precum: inundatii,cutremure... sfarsitul lumii ... Multumesc

      Ștergere
    17. Cred ca si limba romana. :)

      Ștergere
    18. Asa este. Era tarziu. Multumesc .

      Ștergere
  19. Se pregateste"primarul gospodar". Face joc de glezne.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce,turele trecute cand a candidat, a alergat direct?

      Ștergere
    2. Primarul gospodar are o mica afacere, cotizeaza la bugetul local si a oferit si un loc de intalnire pentru simpatizantii Pro Romania si liderul local al partidului. Se implica mult mai activ decat lasa sa se vada.

      Ștergere
  20. Răspunsuri
    1. Nu mor caii cand vor cainii...

      Ștergere
    2. Si nici cainii cand vor stapanii!Sunt constructive discutiile pe aici!Insa,se recunosc cei care au de pierdut in urma schimbarii de la o posta.Erau la fel si la alegerile cand a pierdut Corcodel.

      Ștergere
  21. Era o usoara ironie sau autoironie referitor la..... presdinte de la Begu.Am spus doar ca dna are merite incontestabile,dar nu pedalati cu jignirile la adresa mea, pentru ca va fac vedete.Simtul umorului il ai daca ai minimum de inteleigenta,daca nu-l ai,asta e.Nu,nu ne prezentati idilic imaginea de echipa la PNL, pentru ca eu nu sunt venit cu pluta.Unii sunt plecati sau ca si plecati,si sa stiti ca nu vin la mine si nici nu stau cu sacul sa prind pnl-isti nemultumiti.Nu uitati ,marele PNL are 3-4primari pe care -i intalnesti pe la toate pomenile psd-iste.Unulcare se "pricepe"la politica imi spune ca nu o sa iau mai mult de 25% la europarlamentare si ca daca o sa iau mai mult el o sa mearga in curul gol prin Nehoiu.Hm,asta pretinde ca ma uraste, dar ma apreciaza foarte mult,ma supraapreciaza.Pai tipule,daca iau 25 nu peste ,eu o sa dau turul Nehoiului in c...l gol.

    RăspundețiȘtergere
  22. Si nasa se lauda pe blogul tău cum o făcea si fina .Este trăsătura de familie.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ce corect se calculeaza lucrarile la concursurile de la primarie. Initial dna Dedu a luat 41 puncte,si la contestatie a luat 34. Cu alte cuvinte, sa nu mai faceti altadata contestatie, cum indraznesti ? Daca facea contestatie respectivul, sigur primea 50 de puncte. Dar acum, primeste data viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  24. https://www.europafm.ro/sondaj-imas-cum-ar-vota-romanii-daca-duminica-ar-avea-loc-alegeri/

    RăspundețiȘtergere
  25. care s nasile si finele astea ca ma omorati. a cui nasa si cine i fina

    RăspundețiȘtergere
  26. Raportul ADCN - O RUSINE. oare asa se face un raport? Nu cu sume pt fiecare cheltuiala? Ce ne a dat? O insiruire de persoane pe care le a luat de la asistenta sociala, a mai pus 2 poze si hai sa le aruncam prostilor in ochi, poate tac.nu sume, nu nr de salariati, NIMIC. chear ne credeti prosti ? Mai bine nu ne dadea nimic, poate uitam, decat MIZERIA aia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate aceste acțiuni s au facut cu voluntari on cursul anului. S a specificat că autoritățile locale au virat banii in luna decembrie. Iar produsele care au fost distribuite, costa si ele bani. Tot timpul numai sa criticați...

      Ștergere
    2. Sa intelegem ca ati luat produsele in cursul anului "pe caiet" si cu banii primiti in decembrie le platiti? Chiar suntem prosti credeti ? Eu va spun ca NU. Nu stiti cum sa motivati nimic. Un raport de cacat, fara sume, mai bine nu il puneati, ati motivat mai sus ca banii s au dus pe salariati.deci e clara treaba unde sunt banii. Stim unde se duc banii. Nu va mai stresati sa scrieti pe aici din 3 in 3 zile cate o minciuna. Actiunile astea sunt campanii electorale, arunci o piine unui om amarat si treci in raport ca iai dat pachet de 50- 100 lei. MIZERII.

      Ștergere
  27. Daca taceai, filosof ramaneai, asa, esti un simplu postac al primarului sau un salariat de la adcn ul asta. Stim cu toti ce se intampla la adcn.Spor la cheltuit banii. O sa vina vremea sa ii dati si inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  28. Puneti fratilor osul la treaba cu totii ! Daca va considerati mai capabili, inscrieti-va ca voluntari la Adcn, mergeti la batrani, ajutati copiii, accesati fonduri! Toata ziua numai sa aruncati cu noroi! Rusine! Voi, prin mizeriile publicate, reduceti orice initiativa buna. Daca faci un bine, iti e frica, in secunda doi, te trezesti balacarit aici sau in alta parte. Chiar nu aveti altceva de facut?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări