Coloana vertebrala a lui Mircea Posea a ramas dreapta!

         

 Inca o victima a libertatii de opinie marca PSD.La fel,cam din aceleasi motive si cam aceiasi oameni,care m-au vandut si tocat pe mine,au incercat sa-l reduca la tacere si pe proaspatul Presedinte Executiv al PSD Nehoiu ing.Mircea Posea.Era evident ca un asemena om de afaceri,tanar,nu poate sa intre in politica si sa fie doar "pusculita de partid"a vremelnicilor conducatori de la PSD.In seara aceasta, in sedinta Biroului Executiv al PSD Nehoiu s-a incercat punerea la punct a omului de afaceri, caruia i s-a reprosat excesul de atitudine sau cum se spune in PSD ca "are gura mare".Vazand circul provocat de netalentatii politicieni locali ai PSD,asa cum era si firsc ,Mircea Posea a venit in intampinarea "artistilor politici"si si-a inaintat demisia.In ultima perioada, tanarul politician a acuzat grave nereguli in administrarea banului public,a acuzat afaceri cel putin ciudate, cu costuri foarte mari pentru administratia nehoiana, care pana in prezent nu prea are cu ce se lauda,orasul ramanand mult in urma altor localitati.Dependent de ziua buna a "vanatorului"Ciolacu pe care Mircea l-a infruntat in sedinta de la  alegeri,orasul Nehoiu are nevoie urgenta de oameni puternici,de oameni capabili,de oameni capabili sa ia hotarari. Nu inlaturati! Anul 2019,an electoral se anunta unul extrem de zbuciumat.

Comentarii

  1. Sa intelegem ca atat timp cat dumneavoastra v.ati aflat in acest partid, PSD, acesta a fost un partid corect, cu oameni de onoare care urmareau construirea unui viitor plin de bunastare pentru nehoieni si pentru romani in general iar dintr.o data acesta s.a schimbat brusc intr.o trupa de hoti si tradatori de neam si tara?

    RăspundețiȘtergere
  2. Trist, trist că trec pe stradă si vad un oraș ponosit si obosit. Mai mult din jumătate din populația orașului a plecat, cei care au rămas, un sfert se abține de la orice reacție pentru propria liniște si siguranță, aproape trei sferturi ling bocancii si adună frimiturile căzute de la masa "marilor conducători" ai acestui oraș, iar cei câțiva rămași care au si mintea si puterea să schimbe in bine soarta nehoienilor si al orașului Nehoiu, sunt puși la zid, îdepartați, amenințati, călcați pe cap cu bocancii lor curățați de lingăi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine de jumatate din populatia orasului a plecat? Ai si niste cifre sau vorbesti sa nu adormi?

      Ștergere
  3. Du-te........plm Muzgoci,ai avut dreptate.Acu sa vezi ! Faci echipa cu el ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar ce MP sta pe centura politicii si face semn "la ocazie"? Asa vedeti voi lucrurile? Locul lui MP este la liberali si sa se termine si acolo cu amantlicurile. Corcodel a bagat un cal troian in PNL si a stricat onoarea acestui partid.

      Ștergere
    2. nu mi spuneti ca tot Corcodel dirijeaza acum pnl nehoiu ca nu va crede nimeni

      Ștergere
  4. Un poliician cu experienta ta Dorule a putut face asta. De la tine a plecat tot scandul in PSD Nehoiu, ceea ce faci tu prinde la cei neantrenati politic. sa i lasam sa si rezolve problemele si neintelegerile care se vor rezolva cu siguranta si noi sa ne pregatim temeinic de campania urata le care ai inceput o.Sper ca nu faci echipa cu el ca va bateti ca chiorii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In loc sa aduci argumente la ce am scris eu,daca este sau nu adevarat,tu dar mai sunt doi idioti ma injurati la mine acasa.Asta imi confirma ca nu estyi altceva decat un papitoi neinteresant.De fapt am nvazut ca multi papitoi pe care eu i-am tinut mai departe s-au intors si fac ce stiu ei mai bine,sa linga,sa pupe ,sa scuipe.Daca Mircea ar veni alaturi de mine, nu am avea cum sa ne certam, pentru ca mie nu-mi curg balele la banii lui,eu as fi partenerul lui,asa cum am fost si la altii.Esti agitat pentru ca inca un om puternic pleaca scarbit de unele javre.Pacat insa ca tineretea lui Milea nu vede asta.O parte din oamenii pe care EU i-am adus, m-au convins ca de fapt am inlocuit niste jigodii cu altele.O parte!

      Ștergere
  5. Eeee...jocuri politice lasa ca nu pleaca a fost asa de intimidare.

    RăspundețiȘtergere
  6. In politica "ori esti cu noi, ori esti impotriva noastra". Cei cu coloana vertebrala si vocali, nu au loc langa sacali. Sacalii, gen vanatorul, sunt sustinuti de cativa pui de sacal locali si de o puzderie de fraieri mici care primesc sute de lei pentru sedinte de consiliu. Dl.M.P. poate incerca sa faca ceva pe cont propriu, asa cum incercati si dvs. Sau poate faceti o echipa !

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragi nehoieni:Copii vostrii sunt plecati prin toata lumea dar nu si-au gasit un loc de munca in orasul lor.Unii dintre ei au avut carte mult mai multa decat au toti angajatii primariei.Stimati concetateni eu am 56 de ani am un liceu si o scoala tehnica si ma chinui in Italia.Copii mei sunt in Anglia au facultati si muncesc pentru altii.Au facultati la stat.Vin acasa de doua trei ori pe an si vad ca spitalul este ca pana in 89.Drumul este acelasi pe care l-am avut in anii 70 cand faceam eu liceul la Patarlagele.Eu am intrat cu examen la liceu unde nu intra orice elev.La primarie toti cei care au avut dosare penale si citeam despre ei i-a adus domnul Milea pe toti inapoi.Cu se face ca acolo sunt copii de preoti,sunt copii de patroni,de oameni instariti si nu din aia simplii ai lui nimenea in porumb.Fta aia care a fost in judecatorie cu fostul primar si care a fost condamnata a angajat-o domnul primar la Investritii in primarie.Toti puturosii umplu barurile din nehoiu dar sunt angajati la primarie.La stadiona s-a umplut de rudele domnilor primari,la casa de cultura spune domnu Doru ca se chieltuie miliarde dar ea nu functioneaza.Pai cum sa nu arate blocurile ca pana in 89 daca se arunca cu banii nostrii pe fereastra.Pa doru muzgoci l-ati aruncat desi noi il vedeam ca se zbate sa faca ceba bun pentru noi pentru toti.Nu a vaut parte de dosare ca ceilalti si a fost dat la o parte.Acum pe baiatul lui Posea,am vazut ca asta vroia si el sa faca ceva si l-au dat afara.Asta imi confirma mie ca oamenii valorosi sunt indepartati ca sa nu faca sa nu le puna posturile si afacerile in pericol.M-am intins cam mult si va multumesc.Domnu Doru faceti ceva sa ne aduceti acasa,uniti-va si cu a lui Posea si faceti ceva ca doar nu om fi toti ceilalti niste prosti.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o diferenta majora intre a fi dat afara si a-ti da demisia. Nu-i vad pe aceia care-i puteau da afara cu argumente pe Muzgoci sau Mircea P. Au plecat de bunavoie dintr-un motiv sau altul dar cel mai sigur pentru ca nu au putut convinge organizatia ca merge pe un drum gresit. Dar eu nu inteleg de ce tineti voi cu dintii ca in PSD sa fie democratie, sa fie liniste, sa mearga treaba, etc. Voi cui ati mai face opozitie daca acolo ar fi toate bune si frumoase? Daca pe linie administrativa se incalca legea, sesizati organele competente, iar daca pe linie politica sunt un dezastru bucurati-va aveti toate sansele ca populatia sa-i taxeze si sa va voteze pe voi! Atata grija poitica pentru un adversar nu am mai vazut. Aratati ce faceti voi bine in partid.

      Ștergere
    2. Blocurile arata asa cum vor proprietarii. Fatadele nu sunt in proprietatea primariei.
      Din pacate avem acelasi drum ca in anii '70, deoarece este pe amplasamentul ideal :).
      "Chieltuirea" banilor publici este transparenta. Aveti reprezentanti in Consiliul Local.
      Nu stim cine este "Fta aia care a fost in judecatorie cu fostul primar si care a fost condamnata a angajat-o domnul primar la Investritii in primarie". De pe site-ul primariei am aflat ca posturile scoase la concurs sunt pentru toata lumea (in principal pentru vorbitorii de limba romana) si nu angajeaza primarul pe cine doreste, asa cum se proceda pana in 2003.
      De ce absolventii de facultati de stat romanesti (ale caror cheltuieli au fost sustinute din bani publici) lucreaza in Anglia, Germania, Italia etc. ca muncitori necalificati (peste 75%) si nu lucreaza ca specialisti in conformitate cu calificarile obtinute? Suntem patrioti dar nupunem umarul la ridicarea acestei tari. Nu mergem la vot, luam atitudine doar pe bloguri fi retele de socializare, "chieltuim" banii in tarile in care muncim dar nu investim in tara asta "de care ne pasa" - aici facem cate o casuta (de preferat fara factura pentru ca este scump, noi nu dam bani statului) si venim de "3 ori pe an" sa ne petrecem concediul pentru ca aici este mai ieftin.
      Prin intrarea in PSD (direct pe functie de conducere!!!) dl Posea dorea sa-si protejeze afacerile si sa plateasca ceva polite mai vechi sau mai noi. Tot respectul pentru Dl Posea pentru ca a reuseste sa aiba o afacere de succes dar sa nu uitam ca la baza acesteia a stat falimentul IFET/Foresta Nehoiu, mandatele de deputat ale tatalui, faptul ca, asa cum a facut si Lungu, a construit fara autorizatie si a folosit domeniul public dupa bunul plac.

      Ștergere
    3. Diferenta este ca nu am dosare penale. Nu am bagat eu Foresta in faliment.Tatal meu, pana la varsta de 75 de ani, nu a fost , pe holurile tribunalelor.Poate de acum...

      Ștergere
    4. Ce vrajeala si pe asta cu Italia la 56 de ani ca se chinuie pe acolo. Da unde ai lucrat ultima data ? Un singur adevar ai spus , nu sunteti prosti ...de ieri de azi!

      Ștergere
    5. Nu inteleg, cine e fata aia care a fost la judecatorie cu fostul primar si a fost condamnata si angajata de actualul primar? Singura cu dosar penal, dar nu condamnata definitiv si angajata de actualul primar e contabila sefa. Mai este alta ? Doamne fereste.Asa ceva nu se poate.Curata nesimtire .

      Ștergere
    6. Contabila e pe postul de contabila. Mai sus s a spus ca a fost angajata acea persoana la investitii. Oare cine e ?

      Ștergere
    7. Despre ce fata e vorba? Contabila, stiu ca e angajata mai de mult si singura fata angrenata in acea chestie cu dosarele penale mai e jurista. Despre jurista e vorba? Pe ea a angajat o la investitii ?

      Ștergere
    8. Nu, nu a angajat pe jurista. Si e vorba de achizitii publice, nu investitii. Si a angajat pe tipa aia din Lunca Mare care a fost data afara de la IFET. Nu o recomanda decat trompeta sotului din campania electorala. Ca dati seama unde am ajuns?

      Ștergere
    9. Domn' Doru, da drumul la toate mesajele. Nu cred ca te deranjeaza faptul ca Marius Manolache lucreaza pentru Mircea Posea. Hai sa informam cetatenii in mod corect!

      Ștergere
  8. Nu prea e dreapta coloana,daca nu pleca,orcum il dadeau afara...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ma dadeau afara, era necaz. Chestiune de nuanta. Poate si aici s-a dovedit.M ca sunt mai abil.Nu am putut insa sa-l intrec pe dl Dorel care stia tot, nu a vrut sa spuna.Si-au tocit pantofii niste guralivi, din spate. Le-as spune eu pe toate...Dar tot din spate veni doamna Hipocrate. Doamna Director a-ti castigat vreodata Lunca Priporului?Rusine mare sa vb asa de dl Muzgoci.Imi aduc aminte de dvs din generala.E ,cu bune cu rele, am primit o lectie serioasa.Acum aproape 3000 de ani , textele puranice spuneau cam asa:va fi o inflatie de lideri de proasta calitate, sefi de stat de origine joasa, muncitorii vor face treburile intelectualilor. Vi se pare cunoscut. Oare Ionut nu era mai bun ca bucatar, la Radu Bularca. Dl Florin ca sofer la mine? Nu eu am colegi mai buni si destoinici.

      Ștergere
    2. Si ca sa continuam cu ce e mai actual din textele puranice " Va avea loc, cu alte cuvinte, un destructurant amestec al „castelor“, o destrămare dramatică a ierarhiilor fireşti, o ireparabilă dezordine socială. Necinstea va căpăta o răspîndire fără precedent, la toate nivelele. Hoţii vor deveni lideri. (Rog să nu mi se atribuie nimic din toate aceste afirmaţii! Nu fac decît să citez un text multi-milenar!). Femeile nu vor mai pune preţ pe propria virtute. Proştii, impostorii, naturile rudimentare şi gălăgioase vor fi luaţi drept înţelepţi. Oamenii „drepţi“, de bună calitate, vor avea tendinţa de a se retrage din viaţa publică." Ce facem domnule , ne retragem din viata publica , lasam tot pe cei galagiosi si rudimentari?

      Ștergere
  9. Mircea Posea, Nicu Tanase, Radu Bularcă si mai sunt câtva, sunt văzuți doar ca o potențiala "pușculiță a partidului" . Toti au mintea si puterea să zdruncine din rădăcini scaunele impotenților (din toate punctele de vedere) care fac prăpăd în orașul ăsta de atâția ani, dar ghici ce, nici unul mai sus menționat n-o să ocupe vreodată o funcție politică in acest oraș . De ce? Fiindca nu sunt dispuși să fure, sau sa dea de la ei din buzunare la partid .
    Din păcate nu e doar la nivel de oraș, e la nivel de țara....
    Ne scufundam prieteni, nu renunțarea este soluția, "datul cu ei de pământ" e soluția . Dacă renunțam toți si plecam, sau ne vedem de ale noastre in continuare, unde ajungem ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Terminati cu termenul asta "pusculita" ca il folositi prost. Ca sa scoti bani din pusculita mai intai trebuie sa bagi in ea. Ce bani au bagat partidele in cei enumerati mai sus?

      Ștergere
  10. Se pleaca in masa din psd nehoiu. prevad ca nu mai iese Milea primar dar nici pe posea primar nu l vad poate tu Dorule ca ai mai incercat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, sa fim seriosi, poate vom fi si noi in stare sa votam un om matur ca primar , nu un copil. Sunt convins ca Nehoiu are astfel de oameni. Ce Dumnezeu? In 2016 a fost o intamplare, sper sa nu se mai repete aceeasi greseala..Hai Dorule, osul la treaba.

      Ștergere
    2. Daca nu ai echipa langa tine la Nehoiu nu faci nimic.Echipa cu oammeni ca Mircea,imi permit sa spun ca mine,ca alti oameni adevarti, care sa-ti spuna nu atunci cand trebuie.Oameni care sa se gandeasca ca ies pe strada si se intalnesc cu cei care l-au trimis acolo,nu ca va pierde 900 de ron.

      Ștergere
  11. nu pleaca Posea din psd o sa vezi Dorule ca nu pleaca

    RăspundețiȘtergere
  12. Surse apropiate spun ca s a lasat cu lacrimi aseara la psd

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi pare rau ca publicati numai ce vreti!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Muzgoci esti un maestru! Prietenii stiu de ce!

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi dau seama din spam ca unii au fost angajati(e)pe post de pupincuristi trompeta.Acum ceva timp imi trimiteati mesaje ca ati luat un om extraordinar care ajuta Nehoiul,care va da rumegus gratis,care va face cabinete,care va plateste secretara sa aiba cine contra pe facebook,incepuse chiar cu mine,iar acum este fiul tatalui,care a distrus IFETUL, bla bla,nu mai este omul care da paine la 150 de oameni.Nu mai este omul care v-a stilizat protocolul,care va dadea sponsorizari la toate evenimemntele politice populiste.Ei bine am fost pe aici si am scris despre asta.Dl Posea Petre nu a fost cel care a vandut IFEET-ul,nu s-a pozat cu Iliescu si nu a fost la vanatoare cu Haisam.Cand dl Posea a plecat din IFEET erau cel putin 1500 de muncitori,dar nu mai vorbim despre asta.Intrebati-l pe vanatorul Ciolacu.Era mana dreapta a lui Haisam si stie foarte bine ce si cum a fost.Mircea are firma lui nu a familiei,firma pe care el o administreaza.Adevarul este ca oameni marunti, au fost ingroziti ca vine unul si va demonstara ca se poate.Ma regasesc in situatia lui.Am gustat din barbatia acestor colegi.Se uita la buzunarul unuia ca sa-i faca consilier local sa ia 900 de ron degeaba.Sunt persoane, care nu mergeau pe strada cu propusii de atunci pe lista,dar astazi stau la masa si hotarasca pentru Nehoiu.Pentru banii astia o vand si pe masa.Unii, normal!Cei adevarati o sa plece,o sa vedeti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca nu ai "gustat" din barbatia colegilor. De fapt te cred in stare dar nu vreau sa stiu :)

      Ștergere
    2. Chiar scapasem aspectul. Nu ne-a spus ce gust avea barbatia colegilor. Nu ca as fi curios, dar sa duca destainuirea pana la capat, nu?

      Ștergere
  16. Tot ce citesc aici este doar despre bani, despre "pușculițe", cine a dat, cine a luat, cât a luat sau cât a plătit, care a furat mai mult sau care vrea și el o bucățică de ciolan....
    Unde sunt oamenii in acest context, unde se vorbește de vreo familie nevoită sa ia drumul străinătății la 50 de ani, pentru că in Nehoiu se reduc posturile, iar ei au doi copii in facultate . Cu ce ajuta partidul si conducătorii acestui oraș pe copii care au terminat liceul si la 19 ani pleacă sa lucreze în străinătate ? Unde sa ma duc sa-mi fac si eu o radiografie, dupa ce 25 de ani am cotizat la stat si doamna doctor ma trimite la cabinetul particular, unde este toată aparatura destinată secției de radiologie a spitalului, cabinet unde plătesc consultația .
    Nehoiu nu înseamnă bani, Nehoiu înseamnă oameni . Nu suntem o adunătura de prosti, nu ne tratati ca atare .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Total de acord cu ce si cum spuneti.Sa știți ca totuși disputa publica este despre ce vorbiți dvs.Aia cu “Pușculița”era despre așteptări ,nu musai despre bani,chiar daca unii numai la ei se gândesc.Personal tot ce am făcut ,am făcut despre onoare ,nu despre bani.Va asigur!

      Ștergere
    2. Dacă sunteți bărbați scrieți cu nume și Prenume cine sunteți ,nu va ascundeți in spatele anonimatului,aveți curajul răspunderii .
      Se pare ca in aceasta comuna electrificată au rămas din păcate câțiva șmecheri care ghidonează o mică comunitate spre disperare,cu excepția câtorva ,toți sunt aceiași turnători,egoiști ,frustrați . Păcat de zona ,păcat de oamenii neajutorați

      Ștergere
  17. Felicitari Mircea! Spre unde acum?

    RăspundețiȘtergere
  18. Daca tot aveti dovezi ca actualii edili cheltuiesc aiurea banii publici, mergeti si faceti ce teebuie nu msi aruncati vorbe fara argumente! Cine e vinovat plateste. Atat de greu este...totul este public transparent. poate nu asa bine gestionati dar este o diferenta! Nu stiu ce sa mai cred despre asta...prietenii stiu de ce!

    RăspundețiȘtergere
  19. Oameni buni fiti mai atenti va rog!Citesc aici nume de oameni care au afaceri, bani și putere. Unul ca Posea sau ca Bularca, sau ca Tănase nu intra in politica sa investească într-un partid, vine sa isi protejeze afacerile. Credeti ca ăștia au muncit ca sa strângă bani și să îi împrăștie acum prin partide? Ei au tot ce isi doresc nu cunosc nevoile oamenilor de rand, nu știu ce înseamnă să trăiești de la o lună la alta din salariu fix. Lăsați textele astea lacrimogene ca vin ăștia sa salveze Nehoiu din averea lor. Orientați va la oameni cu putere de munca si seriosi. Lăsați afaceriști, ei vor negocia orice ca asa sunt învățați. Nu negociati suflete si destine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca pentru unul ca tine, faptul ca niste oameni,concetateni de-ai nostrii, au reusit in privat,nu inseamna pilda pentru ceilalti sau pentru copii tai,atunci du-te si voteaz-o pe Dancila.Va meritati unul pe altul!Stiti cum se spune Șcei de nota 10, sa se poarte frumos cu repetentii,pentru ca vor ajunge sa fie condusi de ei!Toti trei au reusit in economia privata,nu in economia dependenta de bugetul de stat.Voi vreti oameni care nu au facut nimic in viata asta sau nu au reusit in viata!Bravo!

      Ștergere
    2. Mentalitate romaneasca de bugetar!Nu cunoasteti valoarea banului muncit din greu,stimabile."Sa salveze Nehoiu din averea lor" este cea mai mare tampenie.Asa vedeti dvs lucrurile?Domnii trebuie sa dea efectiv bani nehoienilor sa salveze orasul?Ei deja participa la salvarea orasului prin faptul ca ofera ceva locuri de munca,platesc taxe si impozite.Nehoiu poate fi salvat daca am fi mai uniti,daca am profita de experienta domnilor despre care vorbim,daca am merge la vot,daca ne-am implica mai mult.Stati linistit ca nici Corcodel nu era afacerist,dar la negociat excela era as.In ceea ce priveste edilul din prezent negociaza numai cu vicele sau prin el.

      Ștergere
  20. Dorule, nu mai da drumul la toate tampeniile pe aici. Mesajele scrise de cei care nu stiu sa scrie corect gramatical, astfel incat nici nu se intelege ce vrea sa transmita, da- le cu flit. Multumesc. Nu stam sa citim toate idioteniile.

    RăspundețiȘtergere
  21. secretara e la Magura aranjeaza ploile cu un domn

    RăspundețiȘtergere
  22. De ce esti atât de interesat de “transparenta”fondurilor publice?Noi informam,nu reclamam.Da,totul este “atât”de transparent !?

    RăspundețiȘtergere
  23. Ca tot vorbim pe aici de dosare penale. Haideti sa terminam si noi cu "penalii" - vorba lui Iohanis . primarul are dosar penal. Primarul are doi consilieri personali: Lungu Constantin, condamnat in prima instanta la inchisoare CU EXECUTARE, si pe dl Moise Adrian, care a avut dosar penal ca a dus in eroare administratia publica,si a incasat ilegal un salariu pt studii superioare.Cei doi il sfatuiesc pe primar. Despre ce vorbim? Acestia sunt oamenii care gestioneaza bugetul local. Va mai trebuie o alta transparenta? Normal ca avem suspiciuni, NU ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand o sa va bagati mintile in cap ca romanul inca nu voteaza dupa cum stampilati voi oamenii ca-s penali ca-s condamnati, etc. Cat timp le spala Antenele si Romania tv creierul ca statul paralel face dosare la oameni nevinovati lumea nu se ia dupa astea. Daca intr-o duminica primarul face un tur de forta prin piata si prin sate si sta de vorba cu oamenii simpli si le strange mana si se imbraca si el un pic mai prost si se vaita si el un pic de fonduri, nu il mai intreaba nimeni de dosare, o sa zica auite ce primar bun si modest si popular avem. Tot pe el il votam "ca e de-al nostru" nu se da boier ca altii! Romanul inca voteaza emotional.

      Ștergere
  24. Nu exagerati..dl MP nu este victima nimanui.Si niciodata nu o sa fie ,o sa inceapa " valsul" urmarim cu nerabdare daca o sa plece sau nu din psd si daca va pleca cine il urmeaza.atat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este nevoie sa-l urmeze nimeni,tot MP se va chema maine si va avea respectul mai multor oameni.

      Ștergere
    2. Fiind om de afaceri, care nu vinde niciodata suflete va raspund. Nici pt 1 milion de euro nu ma intorc in PSD. Daca as fi facut-o vreodata, o facem pentru Ionut.Are ceva, nu stiu ce-mi place la el.Din pacate s-a deformat fff tare. Deci o faceam pentru"un suflet"
      As vrea sa intreb: "Talpa Nehoiului" unde este?Suntem sabotati si acum , de fosti primari comunisti, care nu au invatat nimic, educatia le-a fost facuta la scoala de partid.Era urmatorul care tb sa ia cuvantul.E gaurita toata talpa , de mers pe drumuri si facut promisiuni mincinoase.Nu este asa? Ei spun ca sunt "talpa" ,PSD.Sau traiesti sau esti trait. In politica vreau sa traiesc, nu sa fac gimnastica, nu aceea pt muschi, cea care se face pentru altii. Sunt multe de spus, domnul cu apa murdara, dupa atata gimnastica orala.Sa mergem mai departe. Criza dnei Directoare. Nu citeste bloguri. Cititi d-na. Si revenim acum 3000 de ani cand se spunea: se va ajunge, ca rudele, prietenii sa nu mai fie bineveniti in casa, d- na.Personajele: Ionut, dl de la apa, primarul comunist , dna Directoare si Viceprimarul care merita un episod sunt pur imaginare.

      Ștergere
    3. O sa-l urmeze aia pe care i-a adus adica nimeni.

      Ștergere
    4. Nici nu doresc , sa vina. Sa ramana acolo. Sunt cativa, poate care merita, mai multa atentie.

      Ștergere
    5. Am vazut multi papagali ipocriti care nu citesc bloguri decat in situatia cand sunt laudati,pentru ca avand complexul Dinu Paturica,stiu ca au nevoie de asa ceva,ei nefiind niste profesionisti, ci niste pupincuristi dependenti de mai marii vremurilor.Mai mult eram bun cand le luam apararea si atunci brusc citeau si-mi multumeau.Pe multi dintre aceste jigodii i-am sustinut extraordinar de mult.I-am invatat sa vorbeasca,sa se comporte politic,i-am ajutat sa urce,iar cand a fost vorba de recunostinta,au uitat pur si simplu termenul.Asta este esti raspunzator doar de ce cresti tu,nu de ce creste si cum il creste altul.Daca cei care cititi aceste randuri empatizati cu mine cu PM cu altii ,inseamna ca sunteti onesti,sunteti cu moralitate si speranta,daca nu.....asta este ne meritam soarta.Daca va plac tradarile, injurati-ne! Daca nu, haideti sa purificam un pic politica locala de asemenea paraziti cu aere.Eu sunt dispus ,de aceea am luat-o de la zero.Nu m-a obligat nimeni!

      Ștergere
  25. Facusi treaba Dorule ai intaratat treburile Corco mergea pe strategia asta dezbina si apoi cucereste intelegi

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu inteleg cum as fi putut eu sa-i intarat,cand de fapt a fost un conflict intern,chiar la varf,primar,fostul meu copil de suflet,vicele inchiriat acum de Ciolacu si dl Posea.La astia era vorba de papica,la MP era vorba de principii.Cineva care a uitat ca refuza sa mearga pe drum cu o anume echipa,iar acum refuza sa se uite in stanga si in drepta.Sunt de fapt aceiasi oameni,unii dintre ei intorcandu-se din exil cu aceeasi cantitate de prostie in tartacuta.Totusi nu uitati MP v-a sponsorizat la multi activitatile si ati uitat sa-i multumiti cum se cuvine.Voi ati luat salarii pentru asta.Pe mine nu m-a sponsorizat MP cu nimic,dci nu am obligatii,iar daca nu am vrut sa va fac pe plac atacndu-l,inseamna ca chiar apreciez multe calitati pe care indiscutabil le are.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a sponsorizat si Mircea si ai sponsorizat si tu cand erati in echipa. acum fiecare sponsorizeaza " interesele" lui. nu stiu pe cine sponsorizeaza

      Ștergere
    2. Cand draq au fost amandoi in echipa?

      Ștergere
  27. Cumva este vorba de ...............ta!!!!???

    RăspundețiȘtergere
  28. Eu credeam ca astazi vei anunta cununia cu MP,dar nimic nimic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai da secretosi mai sunteti, faceti mare sedinta la Pro Romania, sediul plin si nu ne spuneti si noua nimic din ce ati hotarit.

      Ștergere
    2. Lasam lucrurile sa se decanteze!Acolo unde va merge sper sa aduca un plus orasului!Eu il incurajez!

      Ștergere
    3. Da ne-am intalnit la sediul Pro Romania la Nehoiu si am discutat programul urmator, dar mai ales despre vizita liderului nostru Victor Ponta de maine de la Rm Sarat, unde vom participa, alaturi de o delagatie numeroasa de pe Valea Buzaului.

      Ștergere
  29. Adica daca ai bani si totusi vrei sa faci politica, este de neacceptat in mintea vostra ingusta, ca iti urmezi interesele! ma ati capiat cu totul..sa faca politica daca o face din placere de ce sa nu faca! este o practica generala vad, fiecare om care dispune de bani, uite si exemplu tau Doru , poate face si politica deoarece ii place. Sa faca si cei cu bani, sa vina cu idei de proiecte sa vina cu solutii pentru proiecte dimpotriva aduc un plus in asta. Dar sa fie lasati sa o faca .

    RăspundețiȘtergere
  30. Parca si tu ai sponsorizat unele activitati cand erai in psd. Inca mai primesti recompense pentru asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este vorba despre sponsorizarea despre care credeti dvs in cazul asta.Spre exemplu eu am cadre didactice carora le-am sponsorizat activitati etc.Pentru asta cadrele primesc punctaje la serviciu etc.care in final se traduc in bani la salariu.Chiar nu trebuie sa-ti fie recunoscator nimeni!?Va intreb si eu asa!Asta am facut-o si eu si MP, ani in sir.Nu meritam niciun pic de respect,recunostinta!?

      Ștergere
    2. Sunteti respectat in comunitate, atat dumneavoastra cat si Dl Posea, aveti respectul cetatenilor nu pentru ca ati mai ajutat la nevoie, ci pentru ca ..chiar v-ati castigat respectul. recunostinta se oglindeste in multumirea sufletului, aceea ca ati adus bucurie in ochii cuiva si in sufletul cuiva. nu este de ajuns?

      Ștergere
    3. Atunci faceti-ne sa intelegem care e mecanismul gandirii dvs atunci cand faceti un bine, ajutati pe cineva sau oferiti o sponsorizare a unei activitati! La ce va ganditi? La recunostinta? Cum vreti sa se manifeste aceasta recunostinta? Supunere politica , votare, acceptarea oricarei idei a dvs., cum vreti ca nu mai intelegem nimic din reprosurile dvs.

      Ștergere
  31. N am inteles ..cine s-a cocotat pe vice si cine pe pimar

    RăspundețiȘtergere
  32. Sunt bucuros sa va anunt ca in ultimile zile au fost oaspetii blogului Proiect Nehoiu de la 1500 la 2700 de vizitatori pe seara.Asta spune multe despre interesul oamenilor privind viata poliica si administartiva a urbei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru că n-au altceva mai bun de făcut și se cred experți în politică. Și dacă postați ceva de calitate, nu interesează pe nimeni.
      Atunci când se apropie campania electorală, bubuie blogurile. În rest, nimeni nu face nimic să dezvolte orașul ăsta. Oricine poate face ceva, să vină cu idei, să facă voluntariat.

      Nu aveți nimic de comentat despre expunerea asta de motive și de numele apărute în acest document?
      http://www.primaria-nehoiu.ro/wp-content/uploads/2019/01/Suplimentare-ordine-de-zi-Proiect-de-hotarare-nr-6-bun.pdf

      Ștergere
  33. Răspunsuri
    1. Cred si eu ca ne multumesti. Intretii barfa asta politica si-ti intra bani in buzunar pe publicitate!

      Ștergere
  34. Muzgoci dacă MP pleca la PNL sau la ALDE și nu vine cu tine tot asa frumos o sa vorbesti despre el?

    RăspundețiȘtergere
  35. Iti meriti soarta dl Doru ca ai publicat numai comentariile bune la adresa lui MP...Acum ca a trecut la PNL, tot pe alea le postezi??nu ma astept sa ai barbatia sa le postezi pe toate...

    RăspundețiȘtergere
  36. Daca il desființam mi-ați fi reproșat ca nu am obraz si ca ii bălăcăresc,cum spun toti cei criticati aici,nu si cei lăudați .Ii doresc succes si sa știți ca nici acum nu voi publica altceva decât ce voi crede eu ca este normal.Oricum nu mai insistați,caz închis !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar sunteti secretosi, ati fost 3 autocare cu membrii la RM Sarat sa vorbiti cu Ponta si pe noi nu ne informati. Tineti la secret toate planurile bune de bunastare a romanului. Nu e frumos.

      Ștergere
  37. Va e gandul numai la daramat!
    Rostiti mai des cuvinte precum reconstructie, corectitudine, empatie, prosperitate, unitate si bun simt si poate va si raman fixate in minte. Scopul vostru pare a fi doar daramarea unora, dupa acest moment toti va pierdeti elanul si uitati de toate promisiunile facute celor ce v-au acordat acel vot care va aduce pe voi in pozitia confortabila dupa care tot alergati cu totii!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări