Casa de In’Cultura Nehoiu ,gaura neagră !

         
   Nu,nu este un atac la actualiii edili ai Nehoiului,este o atenționare prin care ii rog pe cei responsabili,Consiliul Local Nehoiu si Primar,sa spuna STOP scurgerii de bani publici prin aceasta instituție fantoma,pana nu va fi prea târziu,pana nu-i vom acuza de furt.In final un furt este! Personal am fost acuzat in instanța si am plătit bani grei,pentru ca am spus adevarul despre aceasta instituție prin care se scurg bani multi,exagerat de multi.In fiecare an instituția fantoma,totuși simbol al orașului prin arhitectura si mărimea ei ,cheltuie de la bugetul orașului de ani buni,între 150 000 si 200 000 si chiar mai mult.De ani buni prin Casa de Cultura, care nu mai produce absolut nimic,niciun act de minima cultura,se plătesc salarii ale obligațiilor politice ale descurcăreților politici.Mai sunt si alte asemenea găuri si as dori sa precizez ca,personal am mai adus in discuție acest subiect dureros.Nu mai vorbim de felul cum voit a fost lăsată sa ajungă o ruina,insalubră si chiar periculoasa.Vai mama noastra,daca Ciolacu nu va reuși sa dea niște bani spre Nehoiu in aceasta primăvara ! Cu speranța ca o va face,in amintirea vremurilor cand era gonaciul vânătorilor lui Haisam,speram.Voi reveni si cu alte subiecte !

Comentarii

  1. Nu numai Casa de cultură este o gaură neagră ci și clubul sportiv. Și acolo se plătesc obligații în timp ce sală de sport devine un dezastru pe zi ce trece. Comparați-o cu cea de la Pătârlagele și veți vedea că suntem mult în urmă! De fapt suntem în urmă cu multe. Suntem un pic înapoiați. Sau chiar mai mult. Ne îndepărtăm de civilizație, de modern . Ne afundăm în mediocritate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect, se investește atât în clubul ala sportiv degeaba. Nu vad nici un beneficiu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Păstrez in spam câteva comentarii cu numele celui care se va angaja la cadastru.Este o mita care este folosită. La Nehoiu excesiv.Procesele nu s-au terminat aici .Mai mult văd cum se angajează si din penalii externi......Am priceput.In zilele următoare voi vorbi despre afacerea ......gunoiul.Gunoiul sub preș.Tot in spam se mai vorbește despre afacerea stadionul si ........banii de acolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. brrrr... ne-am speriat.

      Ștergere
    2. Ce partid reprezentati, domnu' Doru?
      Observ ca este unul anti-PSD dar nu suntem lamuriti care.
      Multumim.

      Ștergere
  4. Și de ce le țineți în spam? Dați-mi drumul sau aduceți informațiile dvs. Atât gunoiul cât și stadionul sunt probleme care interesează multă lume!

    RăspundețiȘtergere
  5. Văd ca știți si nu sunteți putini care stiu cine va ocupa postul.Toti cei pe care dvs i-ați numit aici,ulterior au fost angajați.Oare DNA a murit !?Se vorbește înființarea serviciului de iluminat public ,evident beneficiarul va fi Pușculița de partid a PSD buzau.Acolo operează mai multe găști care colectează bani de la firme si de la anumiți primari si consilieri județeni.Cercul este închis si solidar !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si- ti este ciuda ca nu mai participi si tu la imparteala?

      Ștergere
    2. Oare membrilor Comisiei de concurs nu le e teama de dosare penale ?

      Ștergere
    3. Mai sunt și unii care nu știu cine vs fi la cadastru! Dați-mi un indiciu!

      Ștergere
    4. Bugetarii au "Solitaire" si "Candy Crush Saga" iar eu am "Proiect pentru Nehoiu". Va multumesc domnu' Doru!

      Ștergere
    5. Posturile scoase la concurs sunt afisate pe pagina primariei. Tot acolo gasiti conditiile de participare si numele candidatilor inscrisi.

      Ștergere
  6. Stau și citesc, mai citesc o dată și mă dumiresc . Hai să citim, pardon să cităm invers : "Foarte important de precizat este că CNI, când decide finațarea, preia în întregime obiectivul, liber de sarcini, pe toată perioada lucrărilor. Este o procedură prin care asigură buna desfășurare a contractului, cu tot ceea ce prevede acesta, de la măsuri de siguranță și protecție până la termenele stipulate. Practic investitorul este proprietarul temporar al obiectivului ", am încheiat citatul edilului și urmează : "Proiectul inițial, aprobat și finanțat de Compania Națională de Investiții, ajuns în etapa atribuirii contractului de achiziții publice în vederea realizării obiectivului, a fost blocat de cererea nr. 6281/14.08.2014, prin care SC P&A CHERRY GROUP SRL aduce la cunoștința CNI faptul că își desfășoară activitatea în sediul Casei de Cultură Nehoiu ".
    Le-am pus invers ca să înțeleg mai bine, adică CNI aprobase finanțarea, deci avea Proiectului de reabilitare, modernizare și dotare a așezământului cultural, știa ca așezământul cultural este degrevat de sarcini si s-au trezit unii P&A CHERRY GROUP să trimită adresă la CNI, că funcționează nu doar ei, ci vreo 12 societăți si trei dintre ele sunt in litigiu cu Casa de Cultură Nehoiu. Cu alte cuvinte CNI avea pe masa un proiect impecabil, cu o clădire degrevată ( doar pe hârtie ) de sarcini, gata de finanțare. Fals, uz de fals, delapidare .

    RăspundețiȘtergere
  7. La sala de sport nu putem renunta la salarii ptr ca e finu.nu ne pare rau dar sa fie mai gospodar.arata jalnic.o mizerie.sau daca nu sa mai angajeze o femeie de sevici un zugrav un instalator un sofer si o secretara eventual

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine punctat!Bani "cheltuiți " aiurea din bugetul local.De menționat ca sunt mai mulți acolo pe salarii de invidiat.Orele de sport se desfășoară în condiții groaznice.Căldură,ce sa mai vorbesc!Am crezut în Milea,l-am votat,dar este o dezamăgire totala.

      Ștergere
    2. Ar trebui să chemăm o televiziune să vadă și alții condițiile excelente de la sală. Până la urmă noi suntem vinovați că holeră așa ceva. Dacă s-ar dori primăria ar putea construi o sală de sport mai aproape de școală pe care să o folosească doar copiii din oraș, în special elevii.

      Ștergere
  8. Iar finu nu prea taie chitanțe!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vedeti va rog imaginea din postare,este o imagine care spune totul despre progresul nostru.Diferenta o dau masinile bengoase in locul daciilor.Arata la fel ca in 89.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si inca ceva...toti va vor asocia cu el daca o sa mai mai continuati sa.l periati atat...Imi pare rau ca nu puteti vedea dincolo de relele de socializare,bloguri ai altele...Discutati cu oamenii si o sa vedeti ce parare au despre el...pareri obiective...Sau poate ca e o strategie si asta,il lasati sa creada ca e placut de oameni,cand de fapt e mai mult criticat pe blog si dvs postati numai ce vreti ca sa se simta bine...Cred ca pana la urma conteaza cine taie cartile,nu cine le face!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sala este mereu inchiriata si finu face legea.Nu taie chitante.Inchirieri din astea sunt frecvente pe la noi si nu numai la sala.Cica si Dorel inchiria sediu psd.Care o fi scorul?Nu ii intereseaza decat de ei si buzunaru lor.Restul suntem buni la vot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scorul este 2-0-0.Goluri inscrise in prelungiri.Finalul este aproape.Nu conteaza cine centreaza si de pe ce parte.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări