2019 un an important politic la Nehoiu!

       
Inceputul de an 2019 nabadaios la Nehoiu si asta pentru ca aici, in orasul care alta data se chema Mica Sinae a Buzaului, se petrec lucruri.Unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Nehoiu si de pe Valea Buzaului, dupa ce a fost adus in PSD cu oarecare festivism,este tras pe linie moarta chiar de catre cei care l-au adus.Inteligent si pragmatic,Mircea Posea, pentru ca despre el este vorba,vazand ca noii colegi il vor doar "pusculita",neintersectandu-se cu dorintele sale de a face lucruri pentru orasul unde s-a nascut,da semne ca relatia este pe cale sa moara ,daca nu a fost moarta din fasa.Se dovedeste inca o data ca PSD doreste doar oameni controlabili,pe care baronul Ciolacu sa-i manipuleze dupa bunul sau plac.Era de asteptat ca PSD-ul nu doreste un om care sa se remarce prin a face ceva,PSD avand oamenii sai pe Valea Buzaului,care sunt implicati in afaceri cu statul cu sprijinul mai multor primari care au prins gustul afacerilor.Alta data pe un spatiu mai larg vom reveni cu amanunte.Anul 2019 aduce si pentru PNL framantari,noutati si clarificari,astfel ca liberalii arunca in competitie doi pretendenti la fotoliul de primar pentru 2020 in persoana dlor Morarasu Ctin, fost candidat in 2016 si Nicu Tanase, reintors in tara dupa un periplu de succes prin Europa.Sursele noastre spun ca astazi ar fi ziua hotaratoare pentru cine isi va asuma rolul de locomotiva, in alegerile de anul acesta ! ALDE Nehoiu sub conducerea lui Radu Bularca, sta si el la panda si va incerca maximizarea scorului electoral pentru cele doua alegeri de anul acesta.Pro Romania se consolideaza si in urmatoarele zile, va face cunoscuta echipa care va ataca cele doua alegeri de anul acesta si unde ne propunem un scor care sa depaseasca media judeteana a partidului si trebuie sa recunoastem si media nationala a partidului.Componenta echipei de la momentul actual, ne da speranta!Ce va mai fi ,vom vedea! 

Comentarii

  1. Hai la treaba !Nu ne intereseaza ce fac altii acum ! Vom vedea si stabili strategia 1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La treaba,dar ne interesează si ce si cum fac ceilalți !Suntem intr-o competiție .

      Ștergere
  2. Dacă se va continua cu acest stil de a face administrație ( de fapt nu se face sdministrație ci se acționează în interesul unor găști) în câțiva ani Nehoiu va fi un oraș părăsit în care vor rămâne pensionarii și câinii. La ora actuală Nehoiu nu oferă nimic tinerilor care pleacă în străinătate sau în orașe mai atractive. Populația este în scădere, pleacă familii cu 2-3 copii iar administrația se ocupă de lucruri mărunte. Cât timp tinerii nu sunt încurajați să rămână în Nehoiu sau să se întoarcă acasă viitorul este sumbru. Haide-ți să ne trezim și să ne facem singuri viitorul!Să nu lăsăm corupții, incompetenții, infractorii să ne distrugă orașul și viitorul! La alegeri să-i trimitem acasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar la Nehoiu nu s-au întors tinerii acasă! Toată diaspora a revenit...
      Comentariu asemănător cu unul de pe pagina dvs de facebook, d-le Muzgoci,pardon anonim!

      Ștergere
    2. Corect gândiți dvs,dar mesajul dvs trebuie sa ajungă la toti nehoienii.

      Ștergere
    3. Este simplu.Sunteti de acord sa dezbatem aici cazuri concrete de corupție?Va dați acordul în a le publica?

      Ștergere
    4. Pentru anonimul cu diaspora: sunteți Ciordache sau Bădălău ?
      Am pus problema Nehoiului pentru că sunt din Nehoiu. În toată țara este această situație , dar există și localități care au devenit atractive, arată frumos și au atras bani europeni. V-aș întreba ce fonduri europene au fost atrase de actuala administrație ?

      Ștergere
  3. Sa vedem ce faceti si voi, la Pro..

    RăspundețiȘtergere
  4. Iar s-a infundat filtrul?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce vă mai bateti pe ciolan pro de la ce vine oare ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pro Romania,pro dezvoltare,pro sanatate,pro educație .......intr-o țara in care toti sunt contra!

      Ștergere
  6. Analiza . Competitori,PSD PNL ALDE PROROMANIA,ALTII. Posibili candidati, Milea, Tanase(Morarasu), Bularca, Muzgoci.CLASAMENTE. Experienta de campanii(20%):1 Muzgoci 2 Milea 3 ceilalti. Notorietate(10%) 1.Muzgoci si Milea la egalitate 2. ceilalti. Carisma si oratorie(10%) 1.Muzgoci 2. Milea. Buget de campanie(25%): 1. PNL si PSD, 2.ALDE 3. ProRomania. Echipa de consilieri(30%) in acest moment doar putem specula: 1. PSD 2.PNL-ALDE 3.PROROMANIA. 5% lasam hazardului. Din aceasta scurta analiza putem vedea ca fiecare are plusuri si minusuri. Pentru a-si maximiza sansele Doru are nevoie de o echipa puternica si un buget consistent, singur nu poate lupta cu toti. Milea are nevoie de investitii masive pentru ca trebuie sa deconteze aproape 2 mandate si va fi cel mai atacat. Pnl si Alde au nevoie de candidati cu mai mare notorietate in sate, carisma si discurs. Ele reprezinta clasa de mijloc, intelectualitatea si trebuie sa aiba candidati pe masura. PNL poate beneficia de uzura PSD la guvernare. Desi imi vine greu sa cred ca Pro Romania va candida fara sa intre in vreo alianta cu un viitor Psd fara Dragnea Europarlamentarele vor fi un bun barometru, iar daca Cretu Corina va candida cu Ponta va fi f bine pentru ei. Astept pareri pro si contra!

    RăspundețiȘtergere
  7. interesantă analiza,dar nu inteleg câteva lucruri ;La atuuri dvs spuneti ca sunt primul si ați enumerat câteva.Clasamentul final însă ma da pe ultimul loc.Nu prea se leagă !Par eu asa de sărac, încât nu-mi pot face o campanie?In scurt timp o sa va dau si eu atuurile mele, cu oameni post pe post.Oricum interesant!Nu a avut PNL si ALDE bani in 2016!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care clasament final? Eu am spus ca nimeni nu este castigator din start, fiecare mai are nevoie sa ajusteze. Nu sunteti sarac dar nu stiu daca avet banii lui Bularca sau ai Primariei Nehoiu-PSD. Si la liberali sunt ceva bani daca nu sunt arici prin buzunare. Asta e parerea mea ca plecati cu sansa a doua dar puteti castiga. Sunt sigur ca aveti multa experienta in a alege oamenii cei mai buni pentru consiliu, dar mai trebuie sa si ai de unde alege. Nu stiu decat 2-3 persoane si nu sunt wow. Sunt buni dar nu wow repet! Am si dat in procente ca nu doar banii conteaza dar stiti f bine in precampanie si campanie sunt necesare multe intalniri cu cetatenii, intalniri care costa!

      Ștergere
    2. Nu sunteti pe primul loc la toate sectiunile. De unde ati dedus ca sunteti in final pe ultimul loc? Bugetul si echipa conteaza foarte mult si aici nu sunteti pe primul loc, dupa opinia mea binenteles. Dar e bine ca aici e loc de surprize nu?

      Ștergere
    3. Uneori poti sa ai bani si sa-i folosesti prost. Unii cumpara paine bere si ciocolata si bat la fiecare usa. Au avut un succes de zile mari!

      Ștergere
  8. PS:Echipa de consilieri Pro Romania va fi cea mai redutabila ca sa nu spun cea mai buna.Ma vedeți pe mine cu echipa sub ce are astazi oricare partid din Nehoiu ?Ziceam si eu.Mi-ați dat nota buna la pricepere si experiența.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dorule, daca vrei sa castigi fi cu ochii pe actiunile primariei. Ajutoare de urgenta, ajutoare sociale, pachete pt batrani ( anul asta primarul le a dat personal in toate satele, evident din bugetul primariei, adica din banii nostri), ADCN ul, unde se aloca anual bani si sunt folositi tot pt campanie, etc. Pleci cu un handicap in comparatie cu actualul primar. In toate campaniile electorale, creste suma pt ajutoare de urgenta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciu-ciu. Banii se iau din lucrari. Mici dar multe. O punte, un pod, balastul se subtiaza, e spa;at de ploi,o teava. Unde nu curge pica.

      Ștergere
  10. Chiar daca penalul nu se indeparteaza de primaria Nehoiu eu cred ca nu mai este dispus nimeni sa faca puscarie pentru un mandat de primar sau al unui primar.

    RăspundețiȘtergere
  11. O foarte buna analiza,domnule Muzgoci.Linia data la nivel de tara de PSD se vede foarte clar si la Nehoiu.Nu este nevoie in PSD de oameni capabili,cu convingeri,opinii si principii.Au nevoie de oameni controlabili,deoarece la randul lor sunt controlati de Buzau.Slabi.In ceea ce il priveste pe MP,il felicit.Nu imi aduc aminte ca pana acum cineva sa fi spus lucrurilor pe nume atat de repede si atat de direct.Omul s-a lamurit,aveti dreptate este inteligent si pragmatic.Am avut ocazia sa il intalnesc de cateva ori.Este un tip serios,isi respecta cuvantul,de multe ori tolerant.Nu este locul lui in PSD.Nu are cu cine face echipa.Domnii care taie si spanzura la Nehoiu mai au multe de invatat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oamenii care vor sa faca ceva pentru oras,pentru tara de ce nu,nu au cum sa se exprime in PSD,nici la Nehoiu si nici aiurea.Te trezesti ca te folosesc si la urma merg pe mana celor care au vocatie de pupincuristi etc.O echipa cu adevarat se construieste in opozitie,se construieste cu oameni care gandesc la fel,au teluri comune,suporta mojiciile potentatilor.Sigur ca oamenii cu coloana sunt blocati,marginalizati,inlaturati pentru ca ei stiu sa spuna ,gata,ajunge,nu.

      Ștergere
    2. Nu trebuie sa fiti atat de categorici. Reactia lui Milea si a lui Constantinescu a fost umana, sau mai bine zis romaneasca: noi ne-am tocit pantofii pe coastele satelor, am mintit, am jurat stramb, am inselat, am scos bani pe motorina balast si alte lucruri fantomatice sa castigam alegerile, sa facem si noi un chef ceva si vine MP fara voturi fara experienta sa ne ia sunca din fasole. E normal ca au avut o reactie de autoaparare(conservare), dandu-i parole de acces false la secretele partidului si inchizandu-i culoarele principale. Milea e primar in functie. Nu mai este paltonas, a fost dar nu mai este, mare atentie. Pare el usor de manevrat dar e mistret. Il duci spre groapa si acolo sare peste, o simte. Functia iti da o mare incredere in tine si forta. Nu-l subestimati si mai ales cei care depind de el il vor sustine cu orice risc. MP a venit cu ganduri pozitive sunt sigur dar ceilalti s-au speriat de schimbari. Cui ii este bine se teme de schimbari, asta s-a intamplat,iar Mircea are ochi, a vazut ce nu merge si din cauza cui. Mircea va avea mare succes dar ca sef de partid, nu e facut pentru locul 2 sau poate fi si 2 daca 1 este cineva pe care-l poate respecta. Baiatul cu Analiza.

      Ștergere
    3. Pentru ca ce sa vezi cand un primar te primeste in partid si-ti da o functie mai importanta e cu ochii pe portofelul tau si voturile ce le aduci nu pe ce ai in cap. B.c A.

      Ștergere
    4. In 85% din cazuri,cam asa se intampla prin partide.Dvs credeti ca se intampla in fiecare zi, ca cineva sa te impinga in fata, asa de amorul artei!?Sa-mi fie iertata modestia ,dar credeti ca in fiecare zi gasesti un Doru Muzgoci care sa te faca primar,viceprimar etc

      Ștergere
    5. Modestia poate fi laudata, LIPSA de modestie se cere iertata! Domnule profesor.

      Ștergere
  12. Stie cineva ce il mai recomanda pe domnul Nicu Tanase?In afara de periplul de succes?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi permit sa raspund eu.Este cetatean al oraului Nehoiu.S-a intors acasa si vrea sa-si puna experienta in slujba comunitatii din care face parte.Nu vad nimic rau in asta.Poate ii trebuie niste timp si experienta politica,dar este bine ca se implica oameni,care nu au mai facut pana acum politica.

      Ștergere
    2. Da cred ca este un candidat bun !

      Ștergere
    3. Va avea un periplu de succes!

      Ștergere
  13. Mi-a placut treaba cu Muzgoci candidatul pnl sau al unei coalitii.Sa ne intelegem,este greu sa castige un incepator ale politicii nehoiene chiar daca psd si milea nu sunt in forma.Milea demonstreaza ca nu este un lider ci cel mult un combinator, care ar putea la un moment dat sa negocieze chiar si cu dumneavoastra.Pentru Mircea Posea este foarte important cu cine se afiseaza,pentru ca si el arata ca doreste sa intre in politica locala,dar probabil are aspiratii mai mari.Langa dumneavoastra ar fi altceva si probabil nimeni nu se va mai gandi in liniste la alegerile urmatoare.Asa cum spunea cel de mai sus,daca Muzgoci ar avea o echipa puternica si ceva bani ar putea castiga alegerile locale.Experienta este net in favoarea dumneavoastra dar si faptul ca nu ati fost amestecat in scandaluri penale.Milea foloseste banii publici,angajeaza persoane care mai tarziu sa-l sustina si va plusa,dar eu cred ca va ramane fara benzina.Constantinescu sta la cotitura si va incerca si el sa ramana la cascaval.Scandalul cu Mircea Posea a deschis ochii multor oameni.Nici milea nu este scutit de asta.Treaba asta cu semintele la pret mare este foarte urata.Plus ca se vede bunastarea la el mai bine ca ala oricine.Miscarile de abia acum incep.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După dvs, cam care credeti ca este mai scumpă, o tonă de rumegus sau una de coaja de floarea soarelui?

      Ștergere
    2. Transportatorul decide!

      Ștergere
  14. Unul imi spune ca "muzgoci nu va fi niciodata candidatul..."Pe pariu!Asa spuneau si unii de la PSD ca n-o sa fiu acolo.Ei n-au mai fost si eu le-am facut lista.Nu subestimati oamenii care au demonstrat cate ceva pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  15. Tot Ionut Milea este urmatorul primar al Nehoiului. Dar scorul o sa fie mai strans

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totul sta in echipa si frica! O sa dezvolt mai incolo subiectul cu frica!

      Ștergere
  16. Daca toti ar gandi ca dvs, nu s-ar mai prezenta nimeni la start.Eu am vazut situatii si oameni puternici,dar care s-au dovedit in final a fi infranti.Nimeni nu trebuie sa doarma linistit!

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu raman la ideea mea. Mircea Posea va fi candidatul PNL. Chiar dacă nu vrei sa publici tu comentariul meu. Asta chiar ar fi o bombă și ti-e frică.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde dracu mai vazut tu pe mine ca mi-a fost frica vreodata?Eu cand vad cum castigati alegerile si faceti procente bombastice imi vine sa rad sa mor.Oameni care nu au facut niciodata campanie adevarata pentru cineva,pretind ca sunt detinatorii adevarului.Hai ma!In ce priveste intentiile lui MP, lasati-l ca stie el foarte bine ce vrea sa faca si cu cine.Toti insa faceti o mare greseala ,vorbiti de banii lui.Gresit!Vorbiti de intentiile lui.Nu va fi o lupta a banilor,va fii o lupta a ideilor si a credibilitatii!

      Ștergere
    2. Nu o sa fie candidatul PNL! Nu poate merge aluaturi de Nicu Tănase! Prietenii știu de ce !!!

      Ștergere
  18. MP daca va pleca din PSD,va merge acolo unde este respectat.Unde i se vor accepta ideile si echipa va fi competitiva si egala in cuvant.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata asteapta raspunsul la "revendicari". Iar Milea asteapta sa vorbeasca cu Ciolacu. Daca vrei sa faci reforma te costa.

      Ștergere
    2. Nu exista "revendicari".Exista doar aspecte semnalate de mine ce tin de o anumita educatie.Pe mine reforma cu costuri nu ma intereseaza.Daca ma interesa,nu eram doar presedinte executiv la Nehoiu si nu intram in politica asa tarziu.Eu am crezut in domnul primar ca multi altii de altfel.Se pare ca umbla cu "ocaua mica"!Asta este!Vom vedea!

      Ștergere
  19. Nu trebuie sa fi prea inteligent ca sa-ti dai seama ca Muzgoci il perie pe MP in ideea venire la pro Romania.Ce functie i-ati promis domnule Muzgoci?Domnul MP poate face acte de caritate si fara a intra in vreun partid,daca vrea.Nu vad nicio diferenta intre Ciolacu si Ponta,asa ca nu or sa fie mari surprize la alegerile locale castigate de Milea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. V-ati dat seama?Limitat.Nu putem sa ne gandim ca dl.Muzgoci este perseverent,si-a stabilit un scop si acum incearca sa-l realizeze.Nu domnule el "il perie pe MP".Bravo lui!Si-a ales macar unul ca lumea,nu toti cioflingarii.A,si cat de subtil ne-ati dat de inteles ca tot Milea o sa fie primar.Cata siguranta!
      Este mare diferenta intre Ciolacu si Ponta!Ponta nu mai este in PSD!

      Ștergere
    2. E singura diferenta.

      Ștergere
    3. Dar,este!Are vreo importanta daca sunt mai multe?Nu cred.

      Ștergere
  20. Ma intreb si eu doar: Oare vom avea si noi in Nehoiu un primar adevarat? Un primar care sa fie corect,sa faca angajari pe competente nu pe cumetreala electorala si salariatii joaca soliter sau pur si simplu stau degeaba 8 ore pe banii nostri, Un primar care sa- si faca singur treburile acasa nu sa oblige salariatii primariei sa- i faca treburile gospodaresti, un primar care sa nu se mai distreze cu amantele pe la pensiuni pe banii nostri. Oare vom avea din 2020 un primar adevarat? Ar fi frumos, nu ? A fi primar e o intamplare, a fi OM e lucru mare. Daca ai ajuns primar nu inseamna că salariatii sunt argatii tai, sau mai nou, " maimutele tale "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate, functionarii publici sunt oameni simpli, onesti, care merita respectul tuturor, nu trebuie sa fie slugile nimanui, ei isi fac treaba in slujba cetateanului si pentru asta, tot respectul meu.Nu trebuie implicati in politica, in campanii electorale, dar nici in discutiile de pe acest blog. Aici e vorba de politica, nu de functionari publici.Functionarii publici nu candideaza pentru nici o functie politica. Haideti sa ii lasam in pace, chiar si pe cei angajati de Milea. Putem ? Eu zic ca da.

      Ștergere
    2. Niciodata e un termen rezonabil la intrebarea "oare cand". Si spun asta cunoscand toti candidatii posibili.

      Ștergere
  21. Vrem sa vedem o campanie electorala frumoasa, fara jigniri, fara atacuri la persoana, si fie ca cel mai bun sa castige si, normal, cel care castiga sa faca ceva pentru acest oras.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceva este destul de relativ. Da domnule suntem de acord sa faca si pentru el, sa-si mareasca cocioaba de casa, sa-si ia un suv mai pricopsit, un teren cu livada ceva, sa-si puna ceva in cont pentru batranete, sa-si ajute neamurile si prietenii, o amanta doua dar sa faca si pentru Nehoiu o toaleta ceva. Corect?

      Ștergere
  22. Fugi domnule de aici, Milea si amantele!Urat

    RăspundețiȘtergere
  23. Se vede ce campanie electorala civilizata a inceput Doru publica toate articolele impotriva primarului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exemplifica !Defineste te rog ce înseamnă urat sau ce înseamnă atac la persoana.Chiar te rog! Sa sti ca Milea nu a avut parte de atacuri din partea mea.Nu mai suntem in echipa,dar este altceva.Bine,cred ca in echipa am fost doar eu.Am fost mai mult decât corect cu toată lumea si toată lumea s-a purtat grobian cu mine.Nu am obligații decât fata de persoanele care m-au susținut,m-au votat si m-au inteles.Eu nu am trădat niciodată pe nimeni.Daca nici eu nu am dat dovada de altruism,atunci cine ?

      Ștergere
  24. Vorbe in vant...nu face nimeni nimic de atatia ani,mai e putin si cade primaria in groapa din fata trecerii de pietoni care dateaza de luni de zile...ce mare lucru s.a facut in nehoiul asta ???? NIMIC...ce campanie frumoasa ,la ce ne folosesc campaniile astea pline de minciuni si promisiuni aiurea ? hai sa fim seriosi stim cu ce se mananca campaniile astea...

    RăspundețiȘtergere
  25. Nehoiu este plin de gropi, săptămânal apare una nouă. Pe lângă asta prin parcări sunt rable abandonate. Uneori nu ai unde parca din cauza acestora sau din cauza celor ce parchează pe câte locuri vor ei. Alții își ocupă abuziv locuri de parcare cu lăzi sau diverse obiecte.

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu campaniile sunt vinovate de dezastrul invocat ci selecția oamenilor.Stiam ca după o perioada neagră in istoria recenta a Nehoiului lumea va fi tentată sa meargă pe mâna oamenilor slabi,neinstruiti,lași si trădători.Liderii adevărați nu sunt prea apreciați,sunt marginalizați si atunci avem ce avem.Vedeti dvs. Programul PSD a fost atât de frumos pe hârtie,a fost atât de veridic prin argumente sisperanta declanșată in noi încât dezamăgirea este chiar mult mai mare.Personal sunt si călău,prin faptul ca am crezut si am propovăduit acel program si acei oameni ,dar si victima a PSD-istilor hiene pe care ii are Buzăul,dar de care nu duce lipsa si Nehoiul nostru.Poate fiind vorba despre mine s-ar putea spune destule neadevăruri.Trecem peste comportamentul vicelui fata de mine,a altor beneficiari ai muncii mele pana la urma,dar scandalul cu Mircea Posea,care la rându-i vrând sa facă ceva,sa-si facă simțită prezenta,s-a lovit de interesele mărunte dar “scumpe”,care-i leagă pe conducătorii locali.Poate alții n văd ce văd eu,dar eu văd ca rămânem muuuuuult in urma,daca nu facem ceva,daca nu facem ce trebuie !

    RăspundețiȘtergere
  27. Care sunt liderii aia adevarati neapreciati? Un lider adevarat sta la mana lichelelor, ia certificat de la ele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lideri adevarati sunt putini.Mai mult sau mai putin apreciati nu are importanta.Tine de caracterul celor ce fac aprecierea.In schimb lichele sunt destule.Pentru ca noi le-am permis sa se inmulteasca,sa dobandeasca un statut,o functie prin prisma careia ajungem toti sa stam la mana lor.Nu numai liderii.De care parte sunteti?Sau dvs doar eliberati certificatul?

      Ștergere
    2. Niste asa zisi politicieni autointitulati lideri si persoanele de fata nu se exclud sufera din tot sufletul ca nu au partid pe care sa-l conduca, Desi au sediu fluiera vantul prin el nu au cu cine tine sedinte. Pai e normal oraselul e mic de unde sa iei atatia politicieni sa umpli atatea functii de la atatea partide? In concluzie, lideri avem dar nu au pe cine sa conduca.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări