Solicit rezolvare imediata si fara discuții !


  Ieri am fost sunat si informat ca Primaria Nehoiu, ar fi refuzat sa pună la dispoziție un spațiu pentru un logoped,care este si nehoian pe deasupra.In speranța ca totuși nu este adevărat,demaram proceduri de rezolvare a situației .Nevoia de a avea un logoped la Nehoiu,este in discuție de ceva timp.Intreaga zona are nevoie de astfel de servicii.O reclama cadrele didactice,care se lovesc de asfel de probleme,o reclama părinții care simt nevoia pentru copiii lor.La cât balast exista in administrația nehoiana,nu cred ca un asfel de post,ar destabiliza bugetul Primăriei Nehoiu. Nu este o critica,este pur si simplu un apel,o rugăminte,pe care o fac celor doi oameni care pot mișca lucrurile din loc si ma refer aici la dl Mircea Posea si Ionut Milea.In situația in care vom fi refuzați,Pro Romania Nehoiu va pune la dispoziție sediul partidului gratuit!

Comentarii

  1. Subscriu la aceasta rugaminte ! Este necesar !

    RăspundețiȘtergere
  2. Dl Doru,in nicio primarie din tara asta nu figureaza ca angajat un logopet. Despre ce vorbiti? Nu figureaza nici ca functie in statul de functii la primarii asa ceva. De ce nu angajeaza Spitalul un logopet, nu primaria? Ce ar insemna sa se angajeze la primarie acum si dentist, si pediatru, si bucatar....Hai sa nu transformam campania electorala intr- un circ, totusi.Ce se poate, se poate, ce nu....nu. Dati mi un exemplu de o primarie unde este angajat asa ceva. Sa fim seriosi.Sa mearga la spital. Sa nu transformam administratia publica in spital...sau in altceva, de dragul voturilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceeasi confuzie imensa.Am răspuns mai jos !

      Ștergere
    2. Sa-ti fie rusine! Sti ce inseamna , pt un copil , cu asemenea probleme, sa mearga la spital? Dupa sarbatori o sa gasesc o solutie, pt problema logopedului.O sa o fac din banii mei...

      Ștergere
  3. Doar nu o să scoată dansurile din primărie! Sunt mult mai importante decât educația în Nehoiu! Alături de fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  4. Subscriu la cest demers ! Este chiar necesar un astfel de post in administratia locala !

    RăspundețiȘtergere
  5. Dl Doru vad ca dvs nu sunteti suparati numai ca primaria nu ii ofera spatiu, dvs vreti ca persoana respectiva sa fie si angajatA de catre primarie...mi se pare aiurea.....un logoped sa fie angajat la primarie. Dar oare nu avem Spital unde poate fi angajata doamna? De ce la primarie? Toata lumea vrea sa fie incadrata la primarie.Eu cred ca solutia este, din punctul meu de vedere, SPITALUL, nu primaria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este o disciplina in domeniul sănătății.Este o problema socială.Un copil care are nevoie de logoped NU este un copil bolnav,in niciun caz.Asta este marea confuzie a multora !

      Ștergere
  6. Dle primar, faceti demersurile necesare pt angajarea logopetulyi astuia la Spital si sa scapati si de aceasta problema. Ca se vede treaba, a inceput campania electorala. Este nevoie de asa ceva in Nehoiu, intr adevar, dar in niciun caz la primarie...ci la Spital.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca sunteți de acord,dar sa știți ca nu la spital ci la primarie.Daca totuși sunteți in apropierea stăpânirii spuneți-i sa pună la dispoziție un spațiu,un simplu spațiu !

      Ștergere
  7. Sunt de acord cu asa ceva, dar de ce nu la Spital? Ca nu inteleg. Sunt convinsa ca se poate angaja la Spital. Nu vi se pare corect?

    RăspundețiȘtergere
  8. Am vorbit cu dl director al spitalului si nu se poate,dar cel care vorbeste asa doar ca sa se afle in treaba, demonstrează lipsa de sensibilitate.Ori nu are copii,ori nu-i iubeste,ori este un pic inconștient sa politizeze subiectul.Primaria are posibilitatea si poate indiscutabil si indubitabil sa facă treaba asta,pentru ca este o problema socială in fond.Mai mult, acum era vorba doar de un spațiu.Un spațiu oameni buni,un spațiu chibiților!

    RăspundețiȘtergere
  9. PS.Am făcut un apel la cei doi oameni, pe care-i consider oameni responsabili :Mircea-Ionut !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,rezolvați problema.Poate așa intrați în grațiile domnului MP.Mai terminați cu chestiile astea.MP vrea să deschidă în zona un centru cu această specialitate.Asta este scopul domnule.

      Ștergere
    2. Ar fi extraordinar si il voi sprijini.Am impresia ca PSD-isti se tem ca Mircea chiar va face ceva.Cine s-ar putea teme de asta !?

      Ștergere
  10. Primaria are posibilitatea sa ofere un spatiu si sa angajeze.Nu direct la primarie,la ADCN.Asociatia are spatiu,ceva fonduri,angajati.Oare primaria nu sustine aceasta asociatie de ani buni?Nu acesta este scopul ei?Cei doi oameni responsabili ar fi Ionut-Florin,nu?Daca primaria a refuzat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am identificat ca fiind si responsabili si potenți doi oameni,unul politic Mircea Posea si un administrator public primarul Ionut Milea.

      Ștergere
  11. Protecția copilului care este in subordinea cj are angajat logoped.Nu Spitalul Judetean angajează logopedul.Il rog pe primar sa intervină si sa clarifice niște lucruri.A mai făcut-o !

    RăspundețiȘtergere
  12. Este vorba de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau, acolo unde este angajata doamna logoped. Este altceva, Dorule. Nu este vorba de primarie. Dar daca dna are loc de munca, si are si Nehoiu arondat, de ce trebuie sa fie angajata de primarie? Mai este vreo primarie care are angajat asa ceva ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu aveti copii sau i-ați părăsit sigur de gândiți atât de groaznic.Dvs nu știți pentru ce exista primaria.Ea exista nu pentru a da salarii la niște oameni.Primaria trebuie sa identifice nevoile oamenilor si sa intervină.Asa cum este asistentul medical de la școala si multe alte funcții si posturi.

      Ștergere
    2. Noi nu stim nimic dvs stiti totul. De aceea va intrebam : Antiidiotikum ala de-i faceti reclama se da la liber sau numai cu reteta?

      Ștergere
    3. Sincer as prescrie la scara larga din păcate.Eu v-amspus ce se poate face !

      Ștergere
    4. Chiar v-a rezolvat problema? Iau si eu daca ziceti ca e asa de folos.

      Ștergere
  13. Este vorba de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau, acolo unde este angajata doamna. Daca tot e angajata si are arondat si orasul Nehoiu, de ce trebuie sa fie angajata de prinaria Nehoiu? Ca nu inteleg. ...

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce Dumnezeu vorbiți de arondari.Nu este nicio arondare.Nu cunoasteti cum funcționează societatea.Noi avem interes sa o fixam aici,noi!Dumneaei a cerut doar un spațiu,pentru a deschide un cabinet la Nehoiu.Ce este asa de greu.De sunteți asa de deranjați !?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce tot ocoliti raspunsul domnule Muzgoci? Mai cunoasteti o primarie in judetul Buzau sau in tara cu angajat logoped? Da sau nu. Credeti ca cu populisme dastea ieftine veti castiga ceva?

      Ștergere
    2. Stimata dna,nu stiu de ce parca sunteti o doamna,dupa sensibilitate probabil.Eu nu am in fata organigramele primariilor din tara,dar un lucru stiu ca se poate.Avem un asistent medical pe care il plateste primaria si nu spitalul,tocmai ca legiuitorul a separat nevoile.Consiliul judetean nu are el angajat logopedul, il are Protectia Copilului,care se afla in subordinea administrativa a CJ.Spitalul are management medical, supus regulilor Ministerului Sanatatii si Casei de Asigurari si administrativ primariei.Ati folosit mai sus cuvantul arondat.Nu exista arondare in astfel de cazuri,asta sa stiti.Arondat inseamna ca ar fi avut obligatii legale,nu are.Doamna asta a solicitat un spatiu si punct.Nu vreau sa discutam mai departe pe ,tema,pentru ca mi se pare jignitor.Nu-i faceti un bine lui Ionut, credeti-ma!Asa cum am anticipat, Mircea este responsabil si pragmatic.Nu vreau sa vorbim de fondul de salartii si fondul de investitii, pentru ca ar fi dezastru!Nu mai faceti presiuni ,pentru ca exista o framantare foarte mare in societatea nehoiana si nu e bine.Mi-ar fi placut sa faceti presiuni cand se scoteau cu miliardele bani din casierie,cand unii din partid isi premiau rudele cu ajutoare de urgenta etc.

      Ștergere
  15. Dl Prima a gasit un spatiu adecvat si o solutie. Daca vor fi unii care nu sunt deacord, nu este problema. Repet , din surse proprii voi rezolva aceasta , sensibila situatie.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ma bucur.Nu întâmplator am făcut apelul !

    RăspundețiȘtergere
  17. Am citit mai sus...este o solutie cu ADCN-ul. Oricum acolo se aloca anual sume de bani si sunt folosite..aiurea. Se folosesc pt campania. Salarii pt cineva si cateva ajutoare. Contabil, este cred, tot contabila de la primarie, dna Buta. Acolo, fiind si spatiu si bani, SE POATE ANGAJA LOGOPETUL. decat sa ia bani cei care au, mai bine sa se faca angajarea logopetului. E cea mai buna solutie, din punctul meu de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  18. Pai dna Buta nu are voie sa lucreze in institutie publica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Helo ANI? DNA? AUZITI CE ANGAJATI ARE MILEA?

      Ștergere
    2. De ce va mirati? De ce credeti ca nu angajeaza alt contabil? Pt ca alt contabil nu face ce face ea. Ca doar toata lumea stie ca deaia a angajato.ea e cea mai "capabila" sa faca ce face. Ea se impotriveste chiar maririlor de salarii pt salariati. Despre ce vorbim?

      Ștergere
    3. Nu are Interdicție !Hai sa nu fim rai si sa-i lăsam pe oameni in pace !Chiar va rog ,

      Ștergere
    4. Se apropie sarbatorile,haideti sa incercam macar sa fim mai buni. Sa lasam rautatile la o parte. Si daca a gresit sau greseste dna Buta va plati, nimic nu ramane neplatit pe lumea asta. Interdictie este, dl Doru, ( inseamna ca nu cunoasteti legea) dar este riscul lor, nu al nostru. De ce trebuie sa judecam noi?. Dumnezeu e cel care ne judeca pe toti. Repet: haideti sa fim mai buni , macar pana la sfarsitul anului 2018. Ca este timp destul pe urma si pentru campania electorala si rautati.

      Ștergere
    5. Faceti confuzie.Dna Buta nu este functionar public.Personalul contractual, nu are acelasi regim cu functionarul public, care este angajat si isi desfasoara activitatea conform legii 188.Sunt de acord cu apelul la bunatate,dar de ce nu trebuie sa fim mai buni tot timpul si nu numai de sarbatori!? Mie mi-au luat gatul de cateva ori in post,iar la o "taiere au fost si ...preoti".Sa fim mai buni!

      Ștergere
    6. Are dreptate cel care a scris mai sus.Un functionar public suspendat, nu are voie sa lucreze in nicio institutie publica, nu conteaza ca e contractual, nu ai voie. Noi am intrebat la ANI si avem raspunsul in acest sens.Dl Doru, unde nu cunoasteti, nu va mai bagati.Si, sincer, imi pare rau daca vi s a intamplat ceva in post. Nu cred ca acum dna Buta e subiectul de discutie.Treaba ei ce face. S a plecat de la logoped si am ajuns la dna Buta. Sa fim seriosi.Haideti sa incheiem acest subiect. Sunt altele mult mai importante. Oare asta e spiritul sarbatorilor ?

      Ștergere
    7. Toate institutiile sunt publice.

      Ștergere
    8. SERIOS? Asta o spui ori la misto ori pentru ducere in eroare. Biroul Notarial este o institutie privata, insa de interes public. Institutiile private sunt acele forme de organizare care nu apartin statutului. Spre ex: PFA, SRL, S.A., ONG, Bancile, etc. Hai sa nu transfornam blogul asta intr o lectie de drept, dar nici sa ducem in eroare cititorii, daca ii respectam Cum poti sa spui ca toate institutiile sunt publice??????. Daca nu sti, taci. Daca vrei sa duci in eroare, nu e corect fata de cititorii acestui bloc. Ori suntem seriosi, ori nu mai suntem????? .

      Ștergere
    9. O firma nu este o institutie , macar atata lucru trebuia sa stii. Institutiile sunt numai de stat si orice este de stat este de interes public, ia si tu un Dex si invata.

      Ștergere
    10. Eu nu stiu ce interes ai de nu te potolesti si continui cu aberatiile astea. Cred ca vrei sa deraiezi nitel de la subiect si sa duci in eroare cititorii blogului. Iti faci rau tie. Sa iti spun de ce. Studiaza nitel Dreptul Administrativ si o sa observi ca nu ai dreptate. Daca ma provoci , ii trimit lui Doru, spre publicare, adresa de la ANI in care, urmare intrebarii adresate de noi, aceasta ne a raspuns clar :"un functionar public suspendat NU are voie sa lucreze, pe perioada suspendarii, intr- o institutie publica" Si ne- a comunicat in acest sens, ca argument, o Decizie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, ramasa definitiva si o Decizie a Curtii de Apel Bucuresti, ramasa definitiva.Termina cu prostiile de copii de gradinita cum ca : " toate institutiile sunt publice". Mă lași ?

      Ștergere
    11. Sunt institutii private de incatamant, institutii private in cadrul Directiilor de Asistenta Sociala si Protectia Copilului. Institutiile sunt publice si private.Este bine sa incheiati acest subiect. Se fac cursuri de drept administrativ pe acest blog? Cine vrwa sa inteleaga, intelege ca institutiike sunt publice si private. Cine are minte, intelege.Haideti sa vorbim de ceva frumos. E CRACIUNUL fratilor si noi discutam teoria dreptului administrativ.

      Ștergere
    12. Stai rau de tot cu nervii. Orice institutie este PUBLICA nu este secreta. Da.mi exemplu de institutie privata cu denumire, adresa, etc. Nu mai confunda o firma cu o institutie, incearca macar. Si alea de "incatamant" cum zici tu , de protectie a copilului, de ce vrei tu, sunt infiintate ca societati comerciale chiar daca sunt acreditate de ministere sa aiba activitati de specialitate. Nu sunt institutii in acceptul definitiei. Exista institutia prefectului, institutia avocatului poporului, institutia guvernului, presedintiei, etc nu institutia ADCN-ului. Astea sunt institutii si sper sa fii de acord ca sunt publice.

      Ștergere
    13. E toanta rau asta cu institutiile private.

      Ștergere
    14. Domnule, terminati cu tampeniile. Nu conteaza ca sunt sau nu sunt institutii private. Subiectul este unul: functionarii publici suspendati NU POT lucra in primarie. Am intrebat si eu un salariat al Prefecturii si mi a spus acest lucru. Publicati raspunsul de la ANI.Sa se convinga si dna/ dnul care acum, din nou pentru a duce in eroare si pentru a se duce intr- o alta directie,face alba neagra: uite institutia nu e institutia. Pe perioada suspendarii, functionarul public se poate angaja doar in mediul privat. ATAT.Va rog, cel/ cea care ati spus ca aveti raspunsul de la ANI, publicati- l, sau vreti sa- l folositi in campanie, sa se stranga mai multi bani de dat inapoi? Asa am auzit o barfa.

      Ștergere
    15. Haideti sa incetam cu rautatile, cu jignirile. Sunt sarbatorile de iarna. Este Craciunul, este despre dragoste, despre iubirea aproapelui. Fiecare sa faca ce vrea cu viata lui, e fix problema lui. Lasati functionarii in pace. Mai ales pe cei suspendati. Oare nu e destul ca si- au pierdut locul de munca? Ce mai vreti de la ei? Să incercam macar sa fim mai buni, macar de aceste Sfinte sarbatori, ca in rest..avem destula rautate. Haideti sa vedem: reusim sa fim mai buni pana pe 01.01.2019 ?

      Ștergere
    16. Pai nu au pierdut locul de munca.Despre ce vorbesti?

      Ștergere
    17. Interdictia si-a incetat efectul la 22.11.2018. Asa ca nu va mai certati.

      Ștergere
    18. Ha, ha,ha ce glumă bună. Totusi, dupa logica ta proasta, a fost angajata ilegal nu?. Miștooooo. Si..acum au castigat procesul si au fost reincadrati!??

      Ștergere
    19. Pe ce te bazezi cand spui asa ceva? ( aberatii). Răspunsul de la ANI spune altceva. Ca interdictia este pe toata perioada suspendarii. Dar mai discutam la anul.

      Ștergere
    20. Ce frumos sună: interdictia si a incetat efectul la 22.11.2018. Ce glumeata/ glumet esti. Imi place. Sau de frica scri asa ceva? O sa mai discutam despre acest aspect, cu siguranta.

      Ștergere
    21. Am scris asa la oha sa vad cum faci spume. Nu inteleg daca ai vreo problema personala cu E.B. dar rea la suflet mai trebuie sa fii de te agati ca un pitbull de cauciuc de un subiect nefericit. Faptul ca un om nu mai poate fi functionar public 3 ani. La pregatirea ei dna de mai sus are numeroase oferte in privat, sau tocmai de asta sunteti invidioasa? Nu-ti doresc sa fii niciodata in situatia ei cu Corcodel sau Lungu sefi. O sa te bata Dumnezeu.

      Ștergere
    22. Serios? Daca are oferte de la privat, oare de ce a acceptat sa se angajeze ilegal la primarie? Si de ce a dus o rau pe timpul lui Corcodel si a lui Lungu? Ba ma lasi? Ca nu suntem prosti nici noi.

      Ștergere
    23. Ba sunteti, facuti gramada dna M.

      Ștergere
  19. Cel care scrie logopet ar trebui să treacă pe la logopet!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu inteleg discutiile astea despre institutii. Ce relevanta au ? S a plecat de la faptul ca un functionar public suspendat nu se poate angaja, pe perioada suspendarii in primarie. Cine risca, risca pe pielea lui frate, ce treaba avem noi? Hotul neprins e negustor cinstit. Si daca este prins ce poate sa- i faca? Da banii inapoi si gata. DACA NU RISTI NU CASTIGI, NU ?

      Ștergere
  20. Eu cred ca se va rezolva si aceasta problema si sa incheiem discutiile de genul asta. Vin sarbatorile, sa fim mai buni.

    RăspundețiȘtergere
  21. Asa este,desi cu veștile de la PSD nu stiu ce liniște vom avea.

    RăspundețiȘtergere
  22. Un logoped pentru copii cu astfel de probleme consider ca ar trebui sa si deschida un cabinet particular in Nehoiu...bineinteles cei care vor sa sprijine si sa sponsorizeze o pot face linistiti. Dar nu un logoped angajat al administratiei.multumesc

    RăspundețiȘtergere
  23. Ce griji aveti? Referitor la banii Primariei. Stati linistit, nu va ia nimeni banutii. Cheltuitii cum doriti! Nu va mai faceti probleme!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aia e ca nu noi cheltuim cum dorim banii primariei ci altii.

      Ștergere
    2. Nu despre banii Primariei vorbeam. Hai sa terminam, cu ieftine provocari!

      Ștergere
  24. Consider ca se poate infiinta(deschide) un cabinet de logopedie, in cadrul unei scoli , cu sprijinul direct al primariei! De altfel, foarte multe scoli din tara au un cabinet cu astfel de activitate si dau rezultate bune, copiii fiind deja familiarizati cu spatiul unde se desfasoara activitatea.. O idee buna o initiativa buna....speram sa se concretizeze.

    RăspundețiȘtergere
  25. Imi este tot mai clar ca MP a nimerit intr-un cuib de viespi si ca in momentul in care se implica sa facă ceva,va fii linșat.Cele mai multe comentarii,multe din ele rămânând in spam,sunt ale unor “coleguți”de-ai săi.Sincer MP merita mai mult. Atunci cand am condus se pare ca am fost singurul care nu s-a înconjurat doar de stifturi,am dorit oameni valoroși lângă mine.Cu atât mai mult acum,voi deschide partidul către oameni care vor si pot face ceva pentru Nehoiu.Gata cu banii care merg prin buget la unele familii,gata cu mediocritatea distrugătoare din Nehoiu. Am văzut un anunț al primarului vis a vis de “deschiderea”secției de Pediatrie acspitalului cu dl dr Lita.Bravo!Frumos !Dar sper ca nu o sa dați nistevartificii in plus pentru asta.Dr Lita este cu mult mai in vârsta decât dr Angelescu !!!Pericolul nu a trecut !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E mai bine sa nu fie nimeni, sa se inchida sectia? Mediocritatea nu dispare, sunteti chiar un simbol al ei in orice domeniu.

      Ștergere
  26. Răspunsuri
    1. Mie nu imi este clar care cuib de viespi?Cel pe care l-ati construit dumneavoastra?Nu au cum sa il linseze pe MP pentru ca este liber profesionist,nu depinde de nimeni,are afacerile lui.Nu stiu cum i-ati recunoscut totusi pe "coleguti".Si,daca i-ati recunoscut,sunt mai mari sau mai mici (la sfat,la stat)?In ceea ce priveste asa zisa rezolvare a problemei cu sectia de pediatrie,va sustin.Nu s-a rezolvat deloc!

      Ștergere
  27. Din păcate unii comentează iar hoții își văd de treaba lor. Nehoiu devine pe zi ce trece un oraș mai murdar, neatractiv pentru investitori, pentru medici, pentru alte categorii de profesioniști deficitare în oraș. Bugetul local este jefuit cu nerușinare în interesul unor găști. Cred că plătitorul de factură la căldură are dreptul să fie informat asupra prețului combustibilului folosit, asupra transportului acestuia, întrucât există mari suspiciuni asupra acestor lucruri. Dacă lucrurile sunt legale nu văd ce i-ar împiedica să prezinte realitatea. Nu să spună că atâta timp cât aveți căldură nu vă interesează!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări