Senzațional ! Cine se teme de demiterea lui Tescaru !



         
.

              La ultima ședinta a Consiliului Local de la Nehoiu,plenul consiliului,dar si noi publicul,am făcut cunoștința cu o cerere cel puțin bizara,a Consiliului de Administrație al Companiei de Apa Buzau.Nici mai mult, nici mai puțin, “Cumatrul Factotum”de la companie, a cerut mandat special al reprezentantului UAT Nehoiu,sa voteze retroactiv in Adunarea  Generala a Actionarilor,demiterea lui Tescaru din funcția de director al companiei de luna trecută.Consiliul Local Nehoiu, s-a opus in sedinta de luni, nedorind sa se implice in acea demitere ,pe motivul ca nu se știe daca nu cumva Tescaru va câștiga in instanța si va cere despăgubiri mari vinovaților !!!!!!!!!Hopa !Asa ca mandatul special al delegatului UAT Nehoiu, este sa NU voteze demiterea lui Tescaru !Oare cine se teme de aceasta demitere, daca a avut loc in conditii de legalitate!?Intreb si eu asa !

Comentarii

  1. frica vine domnule petru ca ar putea cadea si alte capete.....si sa nu ramana Nehoiu...fara sefi ....iubitori ai PSD.ului...cei care asa de mult ne indragesc ca platim apa mai mult ca cei din baragan .

    RăspundețiȘtergere
  2. Primari ......bărbați audiat compania adică mina de aur pe mâna unui singur om ,Constantin Toma.Orice localitate din județ,care va dori o vana undeva,va fi întrebat cum a votat si va fi la discretia omului special.Nici vorba de calitatea apei sau de micsorarea prețului .Va aduceți aminte tam tamul cu apa meteorica !?Stiti ce spunea Ciolacu la argumentele directorilor de atunci?Spunea ca apa meteorica este abuziva si neserioasa si nu concepe asa ceva.Dupa câteva luni,cand problema era in dezbatere la Buzau,știți cine era șeful comisiei care a introdus prin lege apa meteorica !!!!???Marcel Ciolacu !

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu inteleg. PSD doreste debarcarea lui Tescaru? A devenit incomod?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma uit cum se joaca marele Guzgan Dragnea cu soricelul Ponta. Ii trimite parlamentari momeala=kamikaze, dupa care ii cheama inapoi. Asa ceva.... Ma intreb daca nu cumva sunt intelesi.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări