TV NEWS BUZAU - INTERVIURI ALTFEL - Doru Muzgoci - politica altfel - 15...

Comentarii

  1. Ai dat-o la pace cu Milea Doruleeee!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ai atacat in stilul tau.O sa vedem un alt muzgoci?

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta ati remarcat dvs din tot ce am spus eu aici!?Ca nu i-am rupt capul lui Milea?Ce trebuie spus despre derapaje se va spune ,dar cu al ton.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ala face adevarate drifturi nu derapaje! hahaha...

      Ștergere
  4. Bravo Dorule, ai spus multe adevaruri, vezi min.25-27... Intr-adevar, asteptam caderea PSD-ului si a lui Dragnea cum asteptam pe 18-19 decembrie 1989 caderea lui Ceausescu!! Si nu exagerez deloc. Ma simt sufocat de acesti neocomunisti. Sper sa nu fie cu varsare de sange si sa o pateasca si unii nevinovati. E strigator la cer ce se intampla in Romania, cum o gasca de talhari au pus mana pe putere.

    RăspundețiȘtergere
  5. PSD partid reprezentativ, de hoți, bandiți și proști, susținut de hoți, bandiți și proști! Asta e, poporul român are conducătorii pe care îi merită și îi susține.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe langa momente bune si foarte bune, m-ai facut si sa rad dle Muzgoci. Faza aia cu doamna ta care a dat un biletel la un preot fara sa vorbeasca cu el , dupa care a primit si raspuns la biletel ca tu ai dusmani multi, a fost tare de tot. Pana la urma era un acatist, horoscop, i-a deschis cartea sau cum ca nu inteleg. Si mai e ceva deranjant, ai folosit in emisiune de 84 de ori cuvantul "chestie'. Mai gaseste-i naibi si sinonime ca da ca dracu folosit tot timpul. In rest ai fost mult mai bun ca in alte emisiuni unde ai fost doar politician roman de dambovita.Acum ai fost ca liberalii in 1916. Sigur castigi Nehoiul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Constantinescu ti-a tras-o Muzgoci.Si el si altii la fel de apropiati tie.Chiar daca ti-a dat ceva tot tradare se numeste.Asta de mai sus vrea sa faca misto dar sa sti ca si eu cred ca poti castiga Nehoiu.Nu ar fi rau sa incerci pentru ca atunci o sa ajungem rau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Publici un comentariu in care un cretin spune ca "ti-a dat ceva Constantinescu" (se subintelege mita) si tu nu zici nimic. L-ai publicat sa te faci de ras sau ce, ca nu inteleg!

      Ștergere
    2. In momentul cand primesti ceva ,fie bani,fie recunoștință nu mai ai de ce sa fi suparat pe acea persoana .Dvs vreți sa răspund la tâmpenii !?Ca sa fiu si eu in ton cu foștii mei colegi,Florin a ales alta cale.A ales calea psd-ista.Nu vorbim,nu ne consultam,nu facem planuri împreuna.Asta este !

      Ștergere
    3. Nu ti se pare ca ai mana proasta, ne recomanzi toti lupii, dupa aia te dezici de ei? Cazul Lungu, Constantinescu, Milea, Ciolacu, Neagu,etc.?? Daca nu vrei sa raspunzi la tampenii nici nu le mai da drumul.

      Ștergere
  8. Dorutuu te a facut Psd ul!! D na Mia ,secretara si consiliera primarului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ambele comentarii sunt un pic răutăcioase.De ce n-ar fi ?Este alegerea lor !Atat doar.Am rugat-o pe doamna sa nu mai facă greșeala sa se lege de mine.Atat.In rest,sanatate !

      Ștergere
  9. Citesc pe facebook cum esti atras intr-o capcana Dorule. Un nou politician in ghilimele, potent om de afaceri fara ghilimele iti da sfaturi, iti propune colaborari spre binele nehoienilor (cu ghilimele la el fara la tine). Bine ca precizeaza ca sunteti in tabere diferite mai sa cred altceva. Pentru mine dupa tot ce se intampla in tara asta de doi ani incoace din cauza PSD care nu are alta grija decat cea a infractorilor pe care i-a si eliberat din puscarii, sa intri acum in acest partid imi e suficient ca sa il caracterizez. Nu te compromite Dorule cu asemenea oameni de afaceri pe care nu-i iubeste nimeni, nu-i voteaza nimeni, nici angajatii lor. Pe vremuri Nehoiul avea o brutarie care hranea multe mii de oameni. Unde e acum? Deocamdata atat spun, daca e nevoie voi reveni cu multe multe amanunte din afacerile oamenilor care nu-ti dau un covrig fara sa aiba de castigat 2.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am colaborare cu niciun politician local.Avem relații ca oameni care se respecta .Ce sa am eu cu ei!?Milea face un dans pe sarma si ii doresc echilibru.Are mare nevoie.Trebuie sa-l creditați pe dl cu pricina,cu bune intenții .Nu văd de ce nu !Aia cu angajații ,nici eu nu cred ca sunt asa de iubit,dar lucram împreuna !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati mai mers odata pe mana unui mare om de afaceri local si s-a vazut cum s-a terminat. Nu-l creditez de dl cu pricina cu bune intentii cand intra in PSD acum cand e la butoane si vedem ce se intampla in tara. Mai are de rezolvat niste acte cu primaria , e in neregula cu niste terenuri OCUPATE ABUZIV, stie toata lumea nu cred ca dvs. nu sunteti informat. Vom vedea daca am avut dreptate sau nu. Lucratul impreuna cu angajatii e una, votatul e altceva. Daca primiti un sfat gratuit, mergeti pe mana oamenilor onesti si simpli, nu discutati cu oameni controversati care nu vor decat sa va compromita. Daca voi vedea asta eu va voi finanta pe fata campania electorala cu acte in regula. Si nu am nevoie de nimic. Iar Milea sa se uite in programul cu care a castigat alegerile si sa se tina de el nu de chiolhanuri.

      Ștergere
    2. Nu va faceți probleme.Eu nu am plecat din PSD ca sa ma întorc in brațele celor de unde am plecat.Construiesc o echipa cu oameni onesti ,muncitori ,buni familiști,oameni care cred eu o sa va placa.Aveti încredere in mine.Eu fac zilnic cunoștința cu aroganta lor !Nu m-am mânjit pana acum ,nu o fac nici de acum inainte .

      Ștergere
    3. Poate nu ar fi rau sa ma contactati!

      Ștergere
    4. O sa va contactez la momentul oportun. Locuiesc in strainatate.

      Ștergere
  11. M-am gandit, daca e bine sau nu, sa va raspund. Nu fac parte din categoria celor care cred, ca a nu raspunde, inseamna a nu te cobori si deasemenea reprezinta o forma de superioritate. Am colegi cu care lucrez de 15-20 de ani, oameni inteligenti si cu care ma consult de cele mai multe ori. Nu vreau sa ma voteze. Nu au cum.Nu candidez nicaieri. Am un post pe care nu o sa il ia nimeni. Muncesti mult,satisfactii putine si multe altele.Va recunosc , ca nu sunt nici potent, nici vreun mare afacerist.Ca om politic cred ca sunt usor mai indreptatit decat multi altii.Infractori , puscarie nu e cazul. Imi este frica mai mult de ce nu am facut, decat de ceea ce am facut.Cu covrigii iar va dau dreptate. Am cumparat doar anexa care facea covrigi. Fabrica de paine veche este cumparata de cel mai bun om de afaceri din Nehoiu.Pierzi castigi negustor te numesti.Daca vreti sa mai fiti ironic, nu este o problema. Eu ma semnez.

    RăspundețiȘtergere
  12. MP.Departe de mine gândul sa va ironizez,nici nu vreau nici nu pot si nici nu am de ce.Indiferent ce se spune,dvs faceți ceva.Cat privește intențiile dvs ,eu am mai spus nu am de ce sa va suspectez.Un lucru trebuie sa înțelegeți :odata intrat in politica si chiar la vârful ei,va supuneți unui control public din partea tuturor cetățenilor orașului.Nu mai sunteți un simplu cetățean sau om de afaceri,sunteți Presedintele Executiv al partidului care guvernează orașul si țara .Cuvantul dvs ,odata votat in alegerile interne din partid,a devenit un cuvânt greu.Oamenii pun întrebări si este bine sa nu o luați ca pe un afront.Eu si partidul pe care-l reprezint,vom pune întrebări ,vom informa si vom taxa orice credem noi ca nu este la locul lui la Nehoiu si credeți-ma nu sunt multe.Eu am fost președintele acestui partid si nu am fost ca alții la primar sa cer ajutor social sau de urgentă parinților si rudelor mele,asa cum au făcut alții.Pentru asta voi pune întrebări si voi semnala.Eu nu am avut un spațiu in Nehoiu,pentru ca toti potentatii vremii ma voiau de la Colțul Pietrei in jos,niciun teren.Noi,sediul partidului il avem din sectorul privat nu din cel public si gratis ca alții,asa ca vom discuta mult despre asta.Angajarile la primarie vor fi drastic monitorizate,ca doar nu o sa stam sa privim cum indivizi angajați ,plătiți din bani publici sa ma înjure pe mine sau colegii mei. In rest bafta si sa auzim de bine !

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu stiu cine este cel mai bun om de afaceri din Nehoiu cum spuneti. Sper ca nu cine a fost prins cu imbracaminte de firma vandute fara licenta si condamnat. Om politic trebuie sa devii inca nu esti, o simpla adeziune nu e suficienta. Sunteti un om de afaceri important, nu fiti modest, iar alegerea partidului nu se discuta, e dupa gust. Nu sunt deloc ironic, spun niste adevaruri arhicunoscute. Nu stiu cum ati obtinut autorizatia de mediu pentru gaterele din Lunca Pripor, nu stiu cum se permite unor camioane cu MTA peste 40 to sa circule printre case si blocuri de locuinte si altele. Cand intri in politica chiar daca nu candidezi , sustii pe cineva si te expui atentiei publice. Sunteti un tip abil si ati profitat de multe conjuncturi. Politia nehoiana nu v-a deranjat niciodata, ba mai mult v-a protejat si avertizat, primaria nu, ANAF nu, Romsilva nu etc. In aceste conditii sigur ajungi OM DE AFACERI DE SUCCES. In politica insa nu exista menajamente. Sper ca sunteti pregatit. Daca Doru Muzgoci mai are vana trebuie sa lupte fara scrupule. C.C.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dincolo de sageti eu zic ca este un om de afaceri onorabil pana la proba contrarie.Faptul ca a reusit sa aiba relatii cordiale cu toata lumea, nu este un lucru rau.Asta este abilitate.In ce ma priveste,nu va faceti probleme cu vana mea.Va asigur ca veti asista la cele mai interesante si spectaculoase alegeri din 1990 si pana in prezent.Adica ,adevarate alegeri !

      Ștergere
  14. Am raspuns , doar dl fara personalitate. In acest context comentariul lui poate fi doar , un pamflet ieftin.Referitor la mine, Dorule sa nu-ti faci griji,din 90 incoace , primim afronturi.Deasemenea, mai bine de jumate din comentariile tale, sunt chiar placute, restul declararatii politce, sablon.Imi pare rau, ca nu mai esti in echipa. Nu sunt de acord ca doi prieteni buni, cum ai fost cu PSD,ulterior sa-si aduca reprosuri. E ca si cand esti casatorit, un timp, te desparti si incepi sa-ti hulesti barbatul.Restul problemelor vor fi controlate si de mine. Nu am intrat in politica pt contracte banoase. Nu voi face afaceri cu cel mai slab manager,statul.Multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am tot evitat sa vorbesc de fostii mei colegi, ba dimpotriva de unii am vorbit si la televizor, in termeni care-i onoreaza.Valabil si pentru Nehoiu si pentru Buzau.Acum dl Mircea, nu as vrea sa amintesc cum s-au purtat unii cu mine, cand eu raspundeam de Valea Buzaului si nu eram lasat sa votez la Nehoiu.Dl Mircea ,daca PSD si-a angajat postaci sa ma denigreze pe mine,atunci ii bai mare.Unu postac m-a amenintat ca o sa dau eu piept cu "realitatea din birou"...!!!!Biroul pentru care eu am muncit,ca sa aiba lumea bani si timp, sa ma injure pe mine.As fii curios, ce o sa spuna Alina Popa, despre o anume situatie din birou !Tipic,corcodelistii mananca cu ambele maini din pulpana Nehoiului !In rest sunt deacord cu tot ce ai spus in comentariul de mai sus. Cu stima !

    RăspundețiȘtergere
  16. Domnule sau doamna CC, ca sa fie lucrurile clare, va pot pune la dispozitie: autorizatia de mediu, registrul unic de contol . De asemenea va amintesc faptul ca cetura orasului Nehoiu trecea pe acolo. Despre Politie nu vb din probleme personale, dar fiti sigur ca nu sunt menajat.Daca sunt abil si profit de conjucturi , sunt vinovat cu ceva? Aveti niste aprecieri discutabile, la adresa mea.Poate ma cunoasteti doar din auzite.Mai pot adauga momentan faptlul ca 80% din cifra de afaceri sunt bani proveniti din Egipt, o tara cu adanci radacini in afaceri.Asta inseamna ca aduc cateva milioane bune din afara contrbuind si eu la reglarea balantei dintre imp si exp,importanta la nivel national. Deci nu vand carnati polonezi...Cred cu tarie ca o alta tara ar avea mai mult respect pt o astfel de activitate. Despre politica nu a fost chestie de gust, doar de traditie.Va mai pot spune ca sunt tenace,invat repede, sunt autodidact si cred ca daca voi fi lasat , multe lucruri in Nehoiu bune se vor intampla.
    Dorule nu trebuie sa vorbesti cu mine cu Dl Mircea. Eu sunt Mircea pt foarte multal lume.Ce postaci? Poate sa -ti tina cineva piept. Tu esti bun, in ceea ce faci.Pe de alta parte trebuia sa ramai in partid. Acum te superi ca ai plecat si sunt altii acolo? Ne mutam si noi in privat. Ai vazut
    de altfel ca am decenta sa nu stau pe locul tau. Momentan locul meu e mai spre usa.
    Va multumesc
    Discutiile pot fi si constructive.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca discutiile sunt si pot fi constructive cand exista transparenta si sinceritate. Personal consider mult mai onorabila meseria de a vinde carnati polonezi decat de a taia si vinde padurile Romaniei(uneori chiar paduri virgine din zone protejate). Dar din punct de vedere legal, ce nu e interzis inseamna ca e permis, dincolo de asta actioneaza doar moralitatea si constiinta fiecaruia. Poate ca banii dvs. vin din Egipt, dar nu vin degeaba si nu vindeti piatra sau apa de ploaie, ci exportati lemn din padure, adica oxigenul necesar vietii.Nu am intentia de a purta o polemica personala , intradevar nu va cunosc personal dar informatiile mele provin de la oameni care va cunosc extrem de bine si am trait si eu in Nehoiu multi ani. In legatura cu intentia de a face afaceri cu statul stim bine ca sunt cele mai profitabile tocmai pentru ca statul e prost manager si se lasa usor inselat pentru o mica-mare atentie, asa ca sa nu umblam cu gogosi ieftine nu fugiti dvs de o asemenea varianta daca apare. Rugamintea mea e sa luati in serios blogul asta care e o platforma de idei si libertate de opinie si urmarit de alte categorii de oameni nu doar de necalificati. In rest numai de bine si fiindca se apropie ziua dvs de nastere va urez La Multi Ani! C.C.

      Ștergere
    2. Va inteleg temerea, dar cred ca este cam mult. Va si explic: eu tai padure marcata scoasa la licitatie de diferte entitati, proprietare de teren forestier.Probabil nu credeti, dar si pe terenurile forestiere exista niste reguli foarte stricte. Va dau un exemplu : daca aveti o gradina si cultivati rosii, ele nu tb plivite?In ceea ce priveste carnatii, as fi preferat sa fie facuti de noi si exportati in Polonia. Nu am , nu am avut, nu voi avea afaceri cu statul.Este cineva care nu dorestesa sa castige usor banii? Rar. Eu nu o voi face, nu sunt naiv, nici prost. Pentru ce? Am tot ce mi am propus la 20 de ani. Mai putin vizita in America.Nu mi dati nici o sansa. Oricum va multumesc mult pentru urare. Ati fost primul , va mai multumesc odata. Daca aveti curiozitatea sa stiti am fost nascut intr- o zi in care dreptatea si sinceritate primeaza.Nu am spus-o eu. Sa fiti sanatos,sa nu va pierdeti increderea in oameni. O sa o scoatem la capat macar pt copii nostri. Mi-a spus cineva ca pestele nu se mai strica de la cap, ci de la coada.

      Ștergere
    3. Ce sa va fac daca-mi ridicati mingea la fileu si ma obligati sa fiu ironic desi va respect anumite calitati? Ati spus ca sunteti autodidact si se vede uneori! Carnatii "POLONEZ" sunt o specialitate de mezeluri romaneasca, o marca adica. Ei sunt fabricati in Romania nu in alta tara, deci atentie! Nu v-am suspectat niciodata de prostie eu taxez doar ipocrizia. Rosiile din gradina sunt plivite de buruiana nu de exemplarele cele mai frumoase cum se face in padure. Nu ma duceti pe terenul asta ca il cunosc. S-a profitat zeci de ani de salariile mici ale functionarilor(padurari, ingineri,sefi de ocoale, directii sau itrsv) pentru a-i corupe. S-au marcat 100 de mc si s-au taiat 200. Nu mai vorbesc cum au devenit proprietari de paduri multi . . Chiar va rog, nu intrati pe terenul asta ca nu e avantajos. E foarte usor sa faci afaceri cinstite dupa ce te-ai capitalizat suficient prin "abilitate" si "conjuncturi". Si eu am cifra destinului 1 daca are vreo importanta.

      Ștergere
    4. Ce vrajeala si pe Mircea cu plivitul rosiile si cu taiatul padure marcata, parca noi suntem fraieri nu stim cum se procedeaza.

      Ștergere
    5. Mai Oameni Buni, din Nehoiu, suntem cu totii niste anonimi.Am ajuns ca inainte de ''89. Ingrata securitate sa o promovam acum. Sa fim nevazuti, nestiuti sa putem a pune stampile, care mai decare, sa stim totul, fara a sti nimic. Nu e nici o vrajeala Dle , e doar nestiinta regulilor silvice , care vorbeste prin dvs si atat.Putem taia ,dupa reguli stricte. Cine risca, e problema lui. Nu am incalcat nici o regula silvica, iubesc Padurea de mic. Taieri s-au facut si in anul 1800, se fac si acum, se vor face. Cumparati lemnul cu acte. Nu mint, de ce sa o fac. Ma expun, nu- mi este frica. Vreau sa fac ceva pt noi. Experienta mea sa o pun la dipozitie. E posibil sa nu reusesc.Am toate sansele. Toti avem nevoie de incurajari . Multumesc

      Ștergere
    6. Personal am ignorat niste reguli nescrise,am ignorat faptul ca mi s-a spus deseori, ca raul vine cam de langa tine.Sa iei in calcul si treaba asta !Sti cum se spune: "daca vrei sa ai parte de rau, fa un bine".Sa auzim numai de bine!

      Ștergere
    7. Nu, nu suntem fraieri!Doar prost informati!Si,ca de obicei, aruncam cu noroi.Regulile silvice de exploatare si transport au devenit foarte stricte.Se poate verifica oricand, orice transport prin aplicatia Inspectorul Padurii, exista programul Sumal care se raporteaza lunar,Garda Forestiera.De fapt,in zona noastra,Jandarmeria si Politia sunt 2 institutii foarte vigilente in ceea ce priveste acest aspect.
      Intr-o tara plina de coruptie,de ce sa credem ca exista si oameni corecti, care fac ceva pentru comunitate.La rata somajului din orasul Nehoiu, sa ai 50-80 de angajati,sa platesti lunar salariile, taxele si impozitele este de apreciat.Faptul ca rezista pe piata de atatia ani in productie, dovedeste ca domnul Posea este un bun manager,un intreprinzator privat serios.
      Domnul Muzgoci are foarte mare dreptate in ceea ce a spus mai sus,aplicabil si domnului Posea "daca vrei sa ai parte de rau, fa un bine".

      Ștergere
    8. Alt pupincurist! Pai daca Muzgoci dadea drumul la un comentariu citeai si tu ca este usor acum (dupa ce ai furat 20 de ani si te-ai capitalizat) sa faci afaceri cinstite si sa respecti regulile. Aia 80 de muncitori sunt si din Siriu si din Gura Teghii dar nu conteaza, bine ca lucreaza. Eu nu am nimic cu dl Posea dar hai sa nu fim ipocriti. Sunt atatia oameni care au lucrat in decursul anilor la el si vorbesc. Voi aveti conceptia ca daca angajati un om pe salariu minim (si ala si altii de pe urma carora va faceti voi milionari) trebuie sa va pupe talpile ca i-ati facut un mare bine. Ala tot sarac ramane poate sa lucreze la Posea sau la Muzgoci toata viata, pe cand patronii se imbogatesc pe urma muncii lor. Si culmea patronii astia sunt social democrati ca doctrina. De asta mi-e greata. Stiu ca nu trece cenzura domnului Muzgoci si-i va fi frica sa publice pentru ca nu are argumente sa ma combata dar macar sa stie cum gandesc oamenii.

      Ștergere
    9. Vad ca blogul domnului Muzgoci a devenit portavocea lui M. P. locul unde acesta isi poate promova sau spala imaginea dupa caz. Comentariile lui sunt imediat publicate cele impotriva nu. Dl. Muzgoci nu vrea sa intre in conflict politic ba chiar se comporta prietenos. Corb la corb nu-si scoate ochii se spune, dar nu e vorba de asta, Muzgoci se teme de MP pentru ca e primul adversar politic care lupta si cu mijloace neconventionale, nu are scrupule. M.P. se da mireasa neprihanita in afaceri si Doru e gata sa bage mana in foc pentru el. In rest s-au respectat cu strictete regulile silvice, mai ales cand tatal deputat pe atunci decidea cine este seful directiei silvice Buzau sau chiar seful Romsilva. Cred ca Mircea tremura de frica padurarilor sau politistilor cand tatal era prieten cu ministrul de interne sub guvernarea Nastase. Mai Doru, tie chiar nu iti este rusine? Tu te dai luptator anticoruptie ? Chiar habar nu ai ca clanul Posea a terorizat Nehoiu si padurile intre anii 1995-2005 cat tatal a fost deputat, iar dupa aceea pana in prezent a profitat de functionarii manjiti deja? Le faci publicitate aici pe blogul tau? Firmelor tale le-a sters fiscul datorii de atatea zeci de miliarde cum i-a sters lui prin hotarari de guvern? Ca nu platea nimic la stat? Vrei sa-ti arat Monitoare Oficiale din anii 2000-2004 cu HG-uri in care firmei MForest printre altele i se stergeau datoriile la stat la sfarsitul fiecarui an? Corcodel le pastra ca munitie in caz ca nea Petrica voia sa candideze impotriva lui. Iti pierzi tot respectul oamenilor de buna credinta care au crezut in tine. Tragedia vremurilor pe care le traim sub conducerea Dragnea - PSD este ca hotii care au jefuit tara asta nu mai au nicio rusine si nicio jena sa iasa in fata. Si gasesc destui prosti sa-i aplaude ca sunt buni "manageri".

      Ștergere
    10. Asa este dom'le!Probabil ca dvs.sunteti un bugetar fericit si linistit,nepupincurist,cu spirit revolutionar.Hai sa fim seriosi!Nu trebuie angajati oamenii,din contra.Ei trebuie sa astepte ajutorul social,sa plece din tara,sau sa astepte sa se elibereze un post caldut la stat.Nu am nimic cu nimeni,dar am impresia ca sunteti ipocrit totusi.Va folositi de asa zisa grija fata de "ala tot sarac" sa atacati.Salariile platite de dl.Posea,dl.Muzgoci sau oricare alt patron din zona ofera un trai cat de cat decent in tara,ofera posibilitatea copiilor de a creste alaturi de parintii lor, tin Nehoiu cat de cat pe linia de plutire.Pentru ca,din salariile acestea se platesc impozitele la sanatate,primarie,se cumpara manualele alternative pentru scoala (sic),se consuma.Imaginati-va un Nehoiu fara privat!Puteti?Iar daca va este asa greata, faceti dvs.mai mult pentru oameni ca vad ca va pricepeti.Sau,de ce nu,deveniti patron.

      Ștergere
    11. Pot sa va intreb ceva? Aveti angajati?Mai bine de 70%dintre angajati lucreaza la mine de 20 ani. Daca erau performanti, poate ramaneau in continuaresi cei care au plecatAveti o problema cu mine. Arabul de la Patarlagele e investitor strain .Grecul de la Neoias de asemenea. E corect? Daca e roman e hot!!! Multumesc

      Ștergere
    12. Dorule nu ma ajuti cu niste nume referitor lacele spuse mai sus:daca vrei sa ai parte de rau fa un bine!

      Ștergere
    13. Anonimului de la 01.12 ora 13,41. Nu sunt bugetar lucrez in privat pe un salariu care ma motiveaza sa muncesc. Intotdeauna ori nu intelegeti din prostie niste fraze scrise clar romaneste ori nu vreti si denaturati. Am spus ca sunt multi patroni care au pretentia de la muncitorii lor (majoritatea pe salariu minim la care mai pun ei ceva in plus la negru) sa le pupe mana ca mult bine le face. Eu va spun ca orice om sanatos poate castiga de 10 ori afara cat castiga aici si acolo mai este si respectat. Asta este diferenta. Binentes ca suntem o tara cu piata libera si fara privat nu se mai poate si e foarte bine asa cand concurenta e loiala. Nu dle Posea si arabul si grecul fac afaceri in functie de cerere si oferta dar ca diferentiere spuneti-mi sincer daca firmei dvs i s-au sters vreodata datorii la stat si de ce! Preluati laitmotivele conducerii Psd ca strainii de "e" rai ca multinationalele fura profitul etc. Sunteti un pesedist autentic trebuie sa recunosc, mi-era teama ca ati gresit partidul.

      Ștergere
    14. De ce? Nu ma mai intrebati. Niciodata nu mi a fost stearsa vreo datorie . Despre bani la negru, cred ca asa va plateste pe Dvs vreun strain.Nu am pretentia sa- mi pupe cineva mana. Nu tin pe nimeni cu forta. Mai mult decat atat, imi respect oamenii. Doar ca la acestia (straini)nu se duc organele statului. Nu au voie. Am mers la PSD ,deoarece acolo am fost chemat si tatal meu a fost PSD-ist. Cu profitul , e veche rau. Au metodele lor mult mai fine. Nu dlle anonim, din pacate, acestia fura curent...

      Ștergere
    15. Dle, am rugamintea ,sa scoateti acele HG prin care ,,mi se stergeau datoriile. Asa va raspund. Daca vreti ,putem participa ,amandoi ,la un curs de manageri. Cu siguranta ,vom iesi mai bogati ,in cunostinte ,fiecare dintre noi. Eu nu sunt manager,sunt paznic, sunt maistru de productie, psiholog pt angajati, agent bancar, specializat in credite, director comercial, specializat in vanzari si multe altele.Mi se pare ieftin si de prost gust , incercarea de al determina pe Doru sa fie aspru . Fi - ti sigur nu ma va menaja, nu e momentul. Am incercat sa dau niste raspunsuri si doresc sa nu fiu condus de dumneata si de altii asemanatori ca gandire. Tocmai ca am scrupule si nu ma deranjati deloc. De aici e posibil sa mi iau energia pt a putea lupta. Succes in alegeri

      Ștergere
    16. O sa trimit prin posta HG-urile domnului Muzgoci sa le publice. Va promit!

      Ștergere
    17. "M-ati speriat rau!Varog frumos nu le trimite -ti."

      Ștergere
    18. Bine nu le trimit dar de acum incolo sa-ti platesti datoriile la stat sa nu la mai lasi pana se prescriu.

      Ștergere
    19. Anonimului ce raspunde "anonimului de la 01.12,ora 13,41"
      Lucrati in privat la noi in tara?In cazul acesta,patronul dvs.nu se imbogateste de pe urma muncii voastre?La prima vedere,ati intervenit in discutii din pur patriotism,interes fata de comunitatea nehoiana precum si fata de jucatorii de pe scena politica etc.Dar,ne sfatuiti sa plecam afara si in final,tot la Posea ajungeti.Iar,in ceea ce priveste HG-urile (hotararile de guvern)eu nu am auzit de datorii sterse la privat,la un srl.In nici un caz.Esalonate la plata,poate,doar de Min.de Finante.Sa mor de ras la faza "aparute in MO si folosite de Corcodel ca munitie".Sa fim rezonabili si sa discutam ce este de discutat.

      Ștergere
    20. Stati linistit,are grija ANAF-ul. Se vede ,ca nu sunte-ti familiarizat ,cu anumite lucruri , despre care , vorbiti. Inteleg. Multumesc

      Ștergere
    21. Dar despre stergerea datoriilor prin prescriptie ai auzit? Despre insolventa si faliment la firme profitabile ati auzit, mai ales la cele care aveau datorii uriase la stat? ANAF-ul are grija sa elimine concurentii neagreati de putere si asa a fost mereu.

      Ștergere
    22. Curiosului de la ora 16,04. Profitul unei firme occidentale cu exceptia celor din I.T. se zbate undeva intre 2-5%. Pentru ca dau salarii decente, pentru ca respecta legislatia muncii si cheltuie foarte mult cu protectia, echipamentul de protectie si securitate al personalului, pentru ca cheltuie foarte mult sa asigure conditii de igiena si sanatate muncitorilor mai ales celor care lucreaza in conditii de izolare,etc. Va rog sa ma scuzati nu vreau sa mai intru in divergente cu ignoranti care nu au iesit din granitele tarcului comunist. Fiti slugi incontinuare este optiunea voastra eu imi respect patronul pentru ca si el ma respecta, imi evalueaza corect munca dar nu ma simt dator nici sa-l laud nici sa-l apar o poate face singur daca are probleme.In rest sa auzim numai de bine.

      Ștergere
    23. Eroare totala. Am auzit de insolventa si faliment. Tocmai ,ce un producator mare de mobila , a intrat in insolventa si am ramas pagubit. Pierzi castigi negustor te numesti. As dori sa fiti mai exact.Banuiesc unde bateti. Fiti curajos si spuneti, ce vreti. Am vandut vreo doua, apartamente si am platit datoriili. De moarte si de datorii la stat nu scapa , nimeni.Salut

      Ștergere
    24. Daca-i numai insolventa inca nu sunteti pagubit, va inscrieti la masa credala. Sunt sigur ca stiati dar ce va mai place sa va victimizati pe aici. Va plange lumea de mila!

      Ștergere
    25. PreaFericitului de la 16:45.Lasa-ne!"Ignorantii astia care nu au iesit din tarcul comunist" te-au facut mare (educatie,asistenta etc).Ce va mai place sa va laudati,sa ne dati sfaturi si sa insinuati ca noi astia care am ramas loco suntem mai prosti.Ne bucuram sa aflam ca va merge bine,dar nu ne intereseaza.Aici suntem pe "proiect-nehoiu.blogspot.com",discutam despre Nehoiu si nehoienii prezenti in comunitate.Sa auzim numai de bine.

      Ștergere
    26. Da,la teorie suntem buni.Corect.Insolventa nu inseamna paguba neaparat.Din pacate practica ne omoara.Si daca te inscrii la masa credala sunt mai multi factori ce influenteaza suma recuperata.De exemplu,resursele de care mai dispune firma intrata in insolventa sau ordinea la masa credala.Intaietate au statul,salariatii,bancile si abia apoi chirografari.Poti recupera din paguba intre 0%-10% maxim.Sau "jumatatea lui 5" daca patronul firmei falimentare pleaca din tara si devine un salariat respectat pe undeva pe afara.

      Ștergere
  17. Ce treaba are Alina Popa? Cine este?Nimeni ! Ramai mut ce persoane are psd ul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alinei eu ii cer scuze,pentru ca nu am reusit s-o aduc acolo unde merita indubitabil si indiscutabil sa fie.Ea stie si intelege multe!

      Ștergere
    2. Mori nu alta cu somitatile psd

      Ștergere
  18. Ar fi bine ca domnul MP sa ne spuna daca plateste vreo taxa pentru masini sau pentru firma la Primaria Nehoiu . Masinile sunt inmatriculate pe Bucuresti, firma are sediul la Bucuresti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jos palaria pentru com.de mai sus.D le M P.ne raspundeti?

      Ștergere
  19. Mărturisesc ca sunt mai mult decât încântat de modul in care se comunica aici.Nu este bălăcăreala cum spunea cineva,care cam asta face cand nu-i convine ceva,sau cand primește bani de înghețată,blogul își atinge scopul pentru care a fost creat.Informare,comunicare ,cunoaștere.Mircea nu a fost prietenul meu,poate ca asa a fost sa fie,sau poate am avut interese diferite,sau mai stiu eu ce. Mărturisesc îns,ca apreciez modul in care comunica,dar mai ales tonul.Sunt si comentarii poate un pic tendențioase,dar cât timp se păstrează in nota civilizata,el trebuiesc spuse.Sa știți ca are mai putina importantă unde are sediul,important este ca aici lucrează niște concetățeni de-ai nostrii.O sa revin in zilele următoare cu postare care sa invite la discuție,la idei.Nu stiu ce subiect este mai important.Plecarea mea la Pro Romania cu o echipa noua si suflu nou,motivele,sau administrația nehoiana între ieri,azi si maine ? Nehoiu maine !?

    RăspundețiȘtergere
  20. Platesc cca 50000 ron, taxe si impozite la Nehoiu. Deasemenea multe din masini sunt in leasing,nu sunt proprietar si respectivele firme au sediul in Bucuresti. Platesc si la Bucuresti ceva impozite . Ca fapt divers platesc la ANAF cam 130000 ron.Tin cam 12-13 colonei iesiti la pensie prematur. Daca sunteti multumit, sunt la dispozitie cu orice informatie, care va intereseaza. Multumesc frumos
    Vedeti ca la sfarsit va cer numele...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coloneii sunt scosi la pensie prematur tot de PSD. Si facuti generali si colonei fara merite, doar pentru ca fac politie politica.

      Ștergere
    2. Dar ce credeti? Eu sunt de acord cu asta!

      Ștergere
    3. Pai sunteti de acord cu asta, deaia ati ales sa mergeti la PSD.

      Ștergere
    4. Nu am fost in postura sa aleg. Am fost chemat ,sa ajut.Optiunea este deasemenea liberaSunt multe lucruri ,cu care, nu sunt de acord...

      Ștergere
  21. Cei130000ron sunt lunar, din pacate. Si vreo 30 tone motorina care o cumpar de aici...tot lunar.Stiu am viata grea😂

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu o sa faceti nimic dle M.P.Tot ce i psd e stricat,imputit de la cap.In alta ordine de idei, ne puteti spune ce va facut sa,intrati in Psd? Sunteți om de afaceri, chiar puteti sta intr un partid care ne a ruinat tara, visele,sperantele, unde coruptii sunt la putere? Ce viitor vedeti ptr copiii dvs? Poate il au asigurat , dar ptr noi nehoienii ce puteti face? Milea nu a facut nimic,decat pentru gasca psd, cine nu e cu ei nu conteaza.Vreti deputat, am inteles, ptr ce? Ptr buzunarele voastre, nu pentru noi,dle Posea! V at aliat cu cea,mai penala gasca din Nehoiu,cu un primar alunecos si fara scrupule.Timpul le va aranja pe toate,am speranta ca dl.Muzgoci va taia in carne vie,va fi o voce puternica la alegeri.El l a pus pe Milea,la tradat ca,pe Corcodel .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu doresc, sa fiu deputat. Nu sunt pregatit si ve-ti vedea lucrul acesta.Deasemenea, cred, ca nu voi putea realiza ,tot ce mi am propus. Fi ti sigur ,ca nu voi sta in genunchi ,in fata nimanui.Cred inca, ca voi putea sa va raspund repede la toate intrebarile. Este parerea dvs, o respect. Poate ,a venit timpul sa intorc serviciile localitatii ,in care m-am nascut. S-au urcat destui , in tren la Buzau, au venit la Nehoiu si au devenit oameni mari . Multumesc frumos

      Ștergere
  23. Gata Dorule, te-a periat un pic Mircea ca nu trebuia sa pleci, ca esti plin de merite , ca nu-ti ia nimeni locul, e rezervat si te-ai si inmuiat, tii comentariul raspuns la carnatii lui polonezi in spam. Esti slab, ne vinzi imediat , cu cine plecam noi la lupta!?

    RăspundețiȘtergere
  24. Mai am niste comentarii care isi forteaza norocul sa fie publicate, dar cred ca este destul.Oricum as fii vrut sa vorbim mai mult despre subiectele postarii.Am vazut ca sunt membrii psd care dau fiecare, dupa cum il taie capul, interpretare gestului meu de a alege alt drum.Ce sa-i faci,de aceea am si ales alt drum.Pentru ca unii nu erau capabili sa inteleaga, menirea noastra pe acolo.

    RăspundețiȘtergere
  25. Dacă d-nul Posedă va candida, poate o va face cu o echipă absolut nouă, tânără,necoruptă . O echipă de oameni tineri care să facă ceva pentru oraș,să-l facă atractiv,de locuit. Actuala echipă de consilieri nu reprezintă tineretul orașului ci doar câteva familii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dl Poseda nu candideaza. Incearca sa ajute si sa indrepte niste lucruri prin viziunea si experinta sa. Daca se poate Daca nu Poseda are unde sa se intoarca si mai motivat. Mersi

      Ștergere
    2. Puteti sa ne dati si niste detalii ce lucruri vreti sa schimbati si sa indreptati? Ca asa la general, vrem sa fie bine ca sa nu fie rau auzim de 30 de ani. Concret domnule.

      Ștergere
    3. Da, va pot raspunde: impreuna cu dl Primar, la initiativa mea , dorim ingajarea unui logoped,care este de acord, pentru infiintarea unui centru de tratare a copiilor cu deficiente. Autism si altele de genul acesta. Deasemenea colaborarea cu un fizioterapeut, in asa fel,incat acesti copii sa nu mai mearga la Buzau, Brasov, Bucuresti.
      Tot cu dl Primar, am discutat, cu cativa iubitori de animale , sa nu trecem la masura extrema , sa gasim alternative, cu care au venit acesti domni si doamne.
      Eutanasierea sa se faca doar celor fara perspective si rai. Mai sunt cateva initiative. Vom vorbi la timpul potrivit. Multumesc

      Ștergere
    4. Rasuflu usurat in sfarsit! Cu un logoped si un fizioterapeut alta viata va avea orasul. Si cand te gandesti ce simplu era si nimanui nu i-a venit aceasta idee. Va dau si eu o idee in rezonanta cu bunatatea sufletului meu. Va rog frumos pe cainii rai si fara perspective(nu au studii, loc de munca) nu-i omorati, scoteti-le caninii sa nu mai poata musca si e suficient. Viitor de aur Nehoiul nostru are! Bravo Milea, ASA DA.

      Ștergere
    5. Mor de ras!! Dl.Posea esti penibil.Logoped ii trebuie lui Milea, zici ca i pe arcuri, circul dupa freaza lui.Dl.le ma doare burta de ras.

      Ștergere
    6. Va dati seama ce lucruri serioase discuta astia in sedinte de partid? Ce fonduri europene, ce vreo zona industriala, ce asfaltari de sate, indiguiri de izvoare care ies pe drum, ce energie alternativa. Se discuta de caini, pisici, fizioterapie(si-au luxat incheieturile bagand in buzunare), logoped. Oameni de mare valoare cu viziune si aplecati spre nevoile noastre! Extraordinari manageri.

      Ștergere
    7. Daca muriti va ingropam. Am rugamintea sa luati in serios, astfel de initiative. Imi pare sincer rau. Este o chestiune seioasa . Asta este inceputul. Osa va tin la curent cu ceea ce facem.Daca faci, nu faci bine. Sincer, nu cred ca abordati bine problema. Dlor anonimi, va multumesc!

      Ștergere
    8. Ce rusinos sa discutati in "deradere' despre o problema atat de sensibila cum este problema copiilor cu autism. Este un lucru normal ca dl Posea sa fie sensibil la astfel de probleme, sunt atati parinti distrusi de aceasta problema de sanatate si da este o problema a familiilor de pe zona, aici nu pot sa mearga cu copilul la un cabinet de specialitate, deoarece nu exista. Imaginati va dle anonim ca sunteti in aceasta situatie, ca aveti un copil cu aceste probleme si veniturile d voastra nu depasesc 1500 ron lunar. Atunci cum puteti sa va permiteti sa ajungeti cu copilul cel putin de 2 ori pe luna la un cabinat din Bz sau Buc! Si problema cainilor d le anonim este prioritara, deoarece nu toti ne permitem sa stam cu copiii in parc 4 ore sau sa le angajam filipineze cum va permiteti d voastra pt copii. Ceea ce sensibilizeaza pe unii, este considerat un lucru de nimic pt altii, clar este ca nu ati trecut prin niste situatii de genul asta de aia vbti ca un neom.

      Ștergere
    9. Nu a luat nimeni in deradere problema copiilor cu autism. Sa ne fereasca Dumnezeu sa avem probleme cu copii. Cred ca a fost un efort important mai ales din punct de vedere financiar. Dar sa te lauzi cu o initiativa inaintea rezolvarii definitive a problemei care sincer nu stiu cat de multe familii loveste, e cam mult. Pastrand proportiile e ca si cum Ion Tiriac iese la TVR 1 si ne anunta ca a rezolvat problema alimentatiei la un numar de 7 batrani bolnavi. Domnilor MP spune ca are o cifra de afaceri de 4 milioane euro anual si nu minte. Binefacere la nivelul asta este sa dai 20-30 milioane la niste doctori? Si asta in cooperare cu primaria unui oras care are si ala buget de 150 de miliarde pe an. Domnilor chiar ne luati de tampiti sau de cersetori? Merg batrani cu zecile din Nehoiu saptamanal, lunar la oftalmolog, la orl si alte specializari la Buzau sau Bucuresti si voi va umflati in pene ca rezolvati problemele de sanatate cu un logoped. Nu vreti sa ne spuneti mai bine ce ati facut, dupa ce faceti si sa nu ne mai aruncati praf in ochi?

      Ștergere
    10. Daca murim, ne ingroapa preotii, sau vreti sa le luati si lor painea de la gura? O fi vreo amenintare dle Posea, ne doriti moartea, nu suportati critici? Reinviati vremurile cand trageati cu pistolul in discoteca? Pacat.

      Ștergere
    11. La salariile, care le au, sa mai dau si eu. As turna apa in fantana. Ei au nevoi de aparatura, logistica si multe altele. Eu am initiat , nu laudat. Ducerea la indeplinire este treaba altora. O sa particip si eu consistent la acest proiect. Deasemenea cu prioritatile financiare, le aleg si depind de profit. Sunteti abil, am inteles. Multumesc

      Ștergere
  26. Celui din spam.Nu o sa public eu laturile tale pentru al denigra pe MP.doar ca sa-ti arat tie ca mie nu mi-e frica.Cam tot ce aveti ca bruma de demnocratie dupa corcodel, il are in prim plan si pe Muzgoci.Ce am crezut eu ca trebuie publicat am publicat.Eu sunt in alata parte si numai mintea bolnava a unora crede ca eu mimez democratia.Fostii corcodelisti au devenit democrati peste noapte.Eu stiu si cunosc ce nu este permis tuturor sa vada.Un singur lucru nu s-a spus despre mine si anume,nu am furat,pentru ca nu am furat cu nimeni.Daca esti fraer nu poti vedea asta!Atunci cand voi considera ca trebuie sa spun ceva despre MP voi spune, fara sa cer voie.Nu a fost prietenul meu niciodata,ba mai mult, cred ca nici nu m-a placut vreodata,dar dincolo de orice, nu pot sari asa pe el numai pentru a demonstra cuiva ceva.Iar ca sa va facem un pic placere, cred ca a fost adus de Milea si Constantinescu ca sa echilibreze plecarea mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scapat de Corcodel,dar nu de gandirea de "corcodelist".Ataca precum vulturii cand apare cineva nou.Se arunca toti sa fabuleze,sa jigneasca sau sa vorbeasca din auzite despre x,y, dar nici unul nu intreaba "dar ce vreti sa faceti dl.x sau dl.y pentru noi,pentru Nehoiu?Ce va recomanda?".Nu gandesc constructiv ci distructiv.Se lasa ghidati de invidie si interese,arunca cu laturi cum zice domnul Muzgoci.Nu conteaza daca MP sau Muzgoci vor sa faca ceva, pe ei ii intereseaza sa nu faca,pentru ca le este frica sa nu ramana ei pe langa si fara.Si ca fapt divers, mai bine sa posede inainte, decat dupa ce ajung in diferite posturi cheie.

      Ștergere
    2. Se pare dle Muzgoci ca la tine adevarul chiar daca e adevar, conteaza si de unde vine. Realitatile vor fi scoase la iveala la timpul potrivit, nu este blogul tau singurul mijloc media zonal.Nu tu l-ai invins pe Corcodel ci o conjunctura si niste lideri care si-au dat mana, sa-ti intre bine in cap. Megalomania ta te orbeste. Tu alergai pe la Brasov cu limba scoasa crezand ca te-a chemat Corcodel sa-ti dea postul de vice in 2012 cazand in cea mai frumoasa farsa (geniali aia care ti-au facut-o rad si acum) si acum te dai mare democrat ca ne-ai scapat tu de Corcodel. Tu l-ai admirat , l-ai venerat pe Corcodel. Nu esti decat un trompetist mercenar si asa vei ramane. Ce ai facut bun daca ai schimbat tirania lui Corcodel cu hotia lacoma a lui Lungu si viclenia lui Milea? Tu nu esti hot mananci de la hoti, si tii de 6 ca fraierul.

      Ștergere
    3. “Realitățile” este un termen care-i place dnei Miuța secretara dlui MP.Se pare ca te urăște chiar neplătită !

      Ștergere
    4. Cateodata imi pare rau ca nu mai am pistol. Este singurul lucru adevarat , spus.pana acum despre mine.Cateodata mai dai si de frica...

      Ștergere
    5. Lasa ca s-a dat acuma lege, orice prost poate sa-si ia pistol.

      Ștergere
    6. Am avut pistol, cand nu aveau toti prostii, asa ca acum poti sa-ti cumperi!

      Ștergere
  27. Am fost adus de dl Milea. Cred ca dlui Constantinescu nu ia convenit. Nu cred ca ma place. Nici nu are cum, din multe motive, este treaba lui. In partid ascult de un singur domn. Ceilalti sunt colegii mei, niste oameni educati , respectuosi, cu experienta, motivati.De asemenea cu Doru cred, ca ne respectam si este suficient. Cu politica e cam greu daca intri in ea ca sa - ti facilitezi anumite avantaje.Daca intri eliberat de aceasta problema materila, poti realiza multe lucruri bune.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  28. Sigur acum o sa se bucure cel care voia sa-l pună la punct pe dl Posea si ma tot înjură ca nu fac ce zice el.Aia cu eliberat de “grija materială”am mai văzut-o si la alții,unii chiar mai bogați.Un milionar in EU intr-un partid care omoară inițiativa,omoară justitia si se apropie mai mult de comunism decât de democrația europeană ,da-mi voie sa ma îndoiesc,de bunele lui intenții samaritene.Crede-ma,am văzut mai multe decât tine,chiar mult mai multe as putea spune.Mai mult de jumătate din echipa de acum a PSD,sunt aduși de mine,puși de mine si crede-ma nu s-au sfiit sa ma trădeze ca Iuda.Unora le-am schimbat viața,poate destinul familiei lor si cu toate astea s-au p......t pur si simplu pe mine .Sigur ca nu gândesc psedeste,nici nu am făcut-o.M-am bucurat de libertatea de gândire,care a fost păcăleala mea.Cu părere de rău,dar îți spun ca un om care intra acum in PSD,nu poate fi un om de încredere,NU poate fi creditat cu încredere. Acest partid ar trebui scos in afara legii,prin tot ce face cu țara asta. .Buzaul are hotii lui si in care niciunul dintre voi nu o sa între. Sunt numai rude.Sa nu credeți ca nu am văzut declarație de război in angajarea unor javre sau apropierea unor maaaaari jigodii, pentru denigrarea mea! Imi pare rău dar esti folosit sau faci parte din scenariu ! Vom vedea ce va fi.Voi veni si voi cere eu lămuriri despre niște pagube făcute si acoperite la Nehoiu. Banii din APIA ,multe alte scurgeri.Cand nu am avut eu dreptate ?Cand ?

    RăspundețiȘtergere
  29. Din ''90 incoace vad tradari, lipsa de caracter, lucruri la care victima a fost Tatal meu. Chiar de curand . Cei de langa, sufera de doua ori mai mult. Nu cred ca poti gandi pesedeste, cand faci afaceri. Am vazut cum sunt tratati , cei din Nehoiu.Am intrat in PSD cand altii pleaca, totusi avem datoria , sa nu stam deoparte.Despre incredere: nu ne cunoastem, e doar o supozitie , nefondata. Este parerea ta. Ca la fotbal, hai sa vb fiecare de echipa lui, neinteresandu -ne de ceilalti. Jucati bine , veti castiga.Nu fac parte din scenarii. Daca doresc ,pot fi si condus. Toate pana la respect, disciplina, bun simt, educatie. Sunt un om nesantajabil. Cand lucrurile vor degenera, stiu ce am de facut. Cer destule lamuriri, pentru anumite chestii. Ca traditie, nu puteam sa incep in alt Partid. Dl Milea este un om rezonabil, vreau sa il ajut. Daca pot. Vorba ta, vom vedea ce va fi.Fii sigur ca nu voi intra sub radicalul nimanui. Si eu sunt Radical. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  30. Azi am văzut o masina BZ 10 NIF plină cu seminte. Oare erau pentru centrala sau d-nul proprietar s-a reprofilat pe vandut seminte?

    RăspundețiȘtergere
  31. Gabriela Denes Porceanu3 decembrie 2018 la 13:00

    Acele comentarii cu care intentionati sa denigrati personalitatea unui om care a dovedit ca reuseste sa faca doar lucruri bune si multe sunt mai degraba temeri si frustrari, intrucat nu dovedesc nimic pentru cei care cunosc adevarul. Este un efort in zadar. Va doare de padurea defrisata, atunci de ce va hraniti cu carnea animalelor? Ca si ele "este vii"? Luptati pentru poluare, dar nu vedeti gunoaiele? Aratati dreptatea atunci focusati-va pe fapte reale de coruptie, de hotie si mai ales dovediti ceea ce exprimati! Hai sa nu ne mai aratam soldatii aparatori ai lucrurilor bune atata timp cat nu am realizat nimic, mai nimic in comparatie au altii, domnule anonim! In Nehoiu sunt multi oameni care traiesc ca vai de ei si au nevoie de un partid social-democrat. Hei, suntem la Nehoiu, izolati in munti! Avem nevoie de oameni ca domnul Mircea Posea. Avem nevoie de educatie, de munca, de bani, de sanatate, de minti luminate, deschise si fara rautati. Comentariile despre salariile care se platesc... Dl. Mircea Posea stie ce si cat sa dea omului fara ca acel om si familia lui sa duca vreo lipsa. Nu luati in calcul numai salariul, este mult mai mult decat atat. Nu luati in seama vorbe din persoana in persoana. Este o binefacere ca exista pentru Nehoiu. Locuieste aici, nu comanda de la Bucuresti sau din alta parte. Se duce sa munceasca atata timp cat orice muncitor. Si veniti voi, care "ati auzit" sau care nici macar nu-l cunoasteti sa spuneti lucruri grave, urate si neadevarate in numele cui? Sunteti din exterior, locuiti in strainatate, asta e! Sunt nehoianca de la strabunici incoace, am lucrat cu totii aici, cu lemn, ne-au crescut parintii, ne crestem si noi copiii, nu stricati ce a ramas si este bun. Nu denigrati un om si o familie deosebita care a demonstrat de-a lungul timpului ca este alaturi de oameni. Sustin cu toata increderea orice initiativa venita din partea dlui Mircea Posea, pentru ca stiu ca are capacitatea sa faca lucruri pe care nu le-a facut inca nimeni la Nehoiu. Este nevoie de aportul lui si sa fim multumiti ca este dispus sa ni-l ofere. Intotdeauna cand apare cineva valoros suntem gata sa il sfasiem impotriva binelui nostru. Lasati oamenii de valoare sa ocupe locul lor bine-meritat si intr-o comunitate care are nevoie de un viitor mai bun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Gabriela ati fost cam emotionata se pare sau ati servit ceva scuzati-ma! Dupa logica dumneavoastra cui mananca produse de provenienta animala ii este interzis sa-i pese ca se defriseaza padurile!! 99% din populatia Romaniei carne mananca deci ce facem, cum procedam?! Nu luptam "pentru" poluare cum v-ati exprimat ci logic, impotriva ei. Ati scris multe ciudatenii, va mai dau un exemplu: "dl. MP stie ce si cat sa dea omului FARA ca acel om si familia lui sa duca vreo lipsa". Deci dl MP da omului si familiilor care nu au nicio nevoie! Interesant, foarte interesant. Mai spuneti ca suntem izolati in munti si avem mare nevoie de ajutor!! Aveti vreun cosmar cumva? Suntem pe DN 10 la 75 km de Brasov si 65 de Buzau , nici pe varful Alpilor nici in Caucaz. Diiii...ng. Ziceti ca MP este o binefacere pentru Nehoiu. Dati-mi un exemplu de o binefacere pentru orasul Nehoiu doamna, nu pentru angajati ca si sotul dvs. rude sau vecini. Dumneavoastra nu puteti face o diferenta, ca nu ne intereseaza cat de harnic si bun este un om pentru familia sau angajatii lui cat timp nu a facut nimic pentru comunitate. Pot sa-l creditez cu bune intentii dar pot sa am si unele indoieli rezonabile bazate pe fapte reale. Daca este "valoros" cum spuneti trebuie mai intai sa dovedeasca madam ca eu nu astept salariu de la dansul sa-i dau un cec in alb. Stiu oameni cu mult mai mica putere financiara care au facut donatii mari la crese, gradinite, batrani, spitale si au facut-o din tot sufletul din bani munciti cinstit. Dl Muzgoci e unul dintre ei. Donatiile catre angajati nu se pun pentru ca este un interes de stimulare si fidelizare la mijloc, nu dovedeste nimic. Dl.MP nu este venit azi in Nehoiu, a avut multi ani la dispozitie sa dovedeasca o grija dezinteresata pentru oras, nu este tarziu nici acum si nu-l impiedica niste comentarii sceptice pe un blog. In politica mai sunt si manipulari, minciuni, daca are intentii bune, vor vorbi faptele in locul lui. Nu este denigrare, sunt intrebari pertinente si va rog sa ma credeti dl P. Posea insusi povestea despre prieteniile cu ministrul Taracila, cu ministrul apelor si padurilor, ca era in comisia agricola si cum se impunea dansul acolo, cum schimba directori si sefi de politie etc. Nu vreau sa mai dau amanunte ca stiu o multime de persoane despre ce vorbea. Eu nu inventez. Daca dl MP poate sa spuna ca nu a profitat niciodata de aceste lucruri, jos palaria eu ma inclin si poate vor fi copii de la clasa 3-a in jos sa-l si creada. Nu trebuie sa fim ipocriti, poate si eu si orice roman am fi profitat la fel, dar nu suntem in locul lui si nu cerem nimic decat ca oamenii cinstiti sa ne conduca sau mai bine spus fiecare pe locul ce il merita. Atata tot. Terminati cu aceste ode pesediste ca sunt chiar de prost gust si Mircea ar trebui sa le dezavueze.Multumesc.

      Ștergere
    2. De ce va hraniti cu carnea animalelor tampitilor? Mancati doar copitele, pielea si oasele(eventual coarne). Suntem aici izolati in munti in an de centenar si nu aveti nimic mai bun de facut decat sa denigrati personalitati care fac numai binefacere. Mai sunteti si din exterior, colac peste pupaza. Daca luati in seama vorbe din persoana in persoana, credeti si in Miorita. Si nu mai face denigrare ca ma rog sa-ti cada parul(daca esti femeie).

      Ștergere
    3. Gabriela Denes Porceanu3 decembrie 2018 la 20:07

      Nu va suparati, ce ati vrut sa spuneti de fapt?

      Ștergere
    4. Gabriela Denes Porceanu3 decembrie 2018 la 20:47

      Domnule Anonim,
      Ati facut din start o presupunere. Nu imi plac presupunerile. Nu consum alcool si, de altfel, sunt si o mare dusmanca a bautului. Nu imi plac persoanele care presupun. Cu ce este diferit faptul ca se taie un copac de faptul ca se taie un animal? Cu ce este diferit ca un om care consuma carne se incalzeste cu lemne? Cosmarul meu este ca ma simt izolata in munti atunci cand trebuie sa ajung cu copiii la un doctor specializat sau cand vreau sa vad un film la cinema. Binefacerile nu se flutura, asa cum sunteti obisnuiti. Daca au fost facute discret asta nu inseamna ca nu au existat. Este normal sa ma exprim despre ceea ce cunosc pentru ca sotul meu lucreaza acolo. Fara ca acel om si familia lui sa duca vreo lipsa in urma UNUI FAPT. Oda mea pesedista este pentru ca stiu ca la acest moment nu ne potrivim ca si comunitate, plina de nevoie, pe politica unui alt partid. Fiecare are dreptul sa aprobe sau nu ceea ce doreste. Pentru ce, totusi, imi multumiti?

      Ștergere
    5. Gabriela Denes Porceanu3 decembrie 2018 la 21:08

      Da, lupta contra poluarii!

      Ștergere
    6. Totdeauna am considerat ,ca femeile sunt superioare barbatilor. Se vede si din comentariile de mai sus. Aveti decenta domnule. Se poate trai si fara par.Mai importanta este mintea.Deasemenea nu am posibilitati mai multe . M-am restrans , in ai ajuta cu prioritate pe colegii mei.Ajut si pe altii. Nu doresc sa fac din asta un subiect.Daca doream poate, tatal meu ma ajuta. Nu sunt un administrator,care a dorit afaceri surogat, lucrez intr-o piata reala, in care sunt respectat, mai mult de straini decat de romani. As putea sa vb mult. Nu este cazul.Am invatat de la Tatal meu: cum se produce cheresteaua,cum sa ma port cu colegii mei, mai ales ca a inceput sa lucreze de la varsta de 12 ani. Nu mai exista: respect,varsta nimic. Si cel mai important este faptul ca: nu am intrat in in politica sa fac afaceri cu statul. Aveti dreptate ,cumva, sunt multi afaceristi din toate partidele care stiu sa puna in pahare, lingusitori cu calitati de genul asta . Ajung departe, din pacate.V- am spus destul. Dvs oricum stiati. Succes

      Ștergere
    7. Doamna GDP comparand taierea unui animal pe care il cresti tocmai pentru acest scop pentru hrana, pentru supravietuire cu taierea unui copac in proportie covarsitoare crescuti natural, neplantati de om care au o mai mare valoare vii decat taiati, nu faceti decat sa dati masura inteligentei si educatiei dvs. Se intelege de aici ca iubiti animalele mancati doar plante si urati cu disperare padurea. Va atrag atentia ca daca ar disparea animalele cu care ne hranim ar disparea si omenirea si asta e un fap dovedit stiintific , nu avem alta alternativa de hrana. Dar pentru lemn avem o multime de alternative pentru incalzire sau constructii. In fine, ma bucur ca recunoasteti superioritatea PSD pe plan local si national , continuati sa faceti ode din nostalgia comunismului ca va prinde bine. Probabil ca sunteti in concediu altfel nu mi-ar conveni sa stati pe banii mei ca un bugetar ce sunteti si sa faceti ode partidului iubit si sefului sotului.

      Ștergere
    8. Si sa-i raspund dlui MP , depinde in ce sens considerati femeile superioare, ca inteligenta, ca fizic, ca putere de munca, ca dimensiunea bustului? Cred ca e necesara o mica precizare. Faza cu caderea parului era cu bataie mult mai lunga si cu mantinela, nu am vrut sa fac vreo discriminare Doamne-fereste. Nu ati precizat clar dar trebuie sa credem ca tatal nu v-a ajutat decat v-a aratat cum sa produceti cheresteaua. Cam putin totusi. Va felicit ca ati razbit singur in aceasta lume dura, sunteti chiar de invidiat.

      Ștergere
    9. Gabriela Denes Porceanu4 decembrie 2018 la 22:01

      Domnule A., In primul rand credeam ca ne putem contra pe opinii, nu ca este cazul sa ne spunem pareri despre noi insine, ca persoane, mai ales ca nu era vorba nici de Dumneavoastra aici, nici de mine. Observ ca aveti tendinta de a impune diverse reguli, gen ce conteaza si ce nu si sa evaluati diverse lucruri care nu se leaga de subiectul discutiei. Dar, ma rog... Asta ca urasc padurea este, din nou o presupunere. Spuneti-mi ca noaptea nu puteti adormi de suspine fiindca va ganditi ca patul pe care va faceti somnul este dintr-un copac taiat, ca nu puteti manca linistit din farfurie pentru ca plangeti pentru masa de asemenea din lemn, ca va notati gandurile pe o hartie care e facuta din lemn, deci totul e trist, nu? Ca inlocuiti hartia igienica cu frunze ca sa ocrotiti padurea. s. a. m. d. Fac ode si exprim ceea ce simt. In rest nu e treaba magarului de unde beau oile apa. :)

      Ștergere
    10. Gabriela Denes Porceanu5 decembrie 2018 la 01:10

      Ah, omenirea! Dar pentru oameni, ce alternativa aveti? Pentru oamenii care muncesc si isi hranesc copiii si familia, chiar si din lemnul taiat, ce solutie aveti? Ce hrana? Ce locuri de munca? Domnule, fiti logic si plangeti pentru ce trebuie daca vreti sa plangeti cu adevarat! Nu minimalizati faptul ca de acolo, de la domnul Mircea Posea de la fabrica isi duc viata in bune conditii o gramada de oameni muncitori care dupa parerea Dvs. si-ar pierde painea. Atunci intre oameni si padure ce sa alegem? Va atrag si eu atentia ca fara bani, nu cresti in primul rand un copil si dispare omenirea. Omenirea, de cand e ea, a folosit lemnul in folosul ei. Tot ce se taie si se planteaza se face cu un rost si cu un control, nu aiurea. Nu repetati la nesfarsit aceleasi lucruri nefondate de care, in alte situatii, sunteti constienti. Subiect inchis, Domnule!

      Ștergere
    11. Dezaprob lipsa de respect arata mai sus fata de o femeie.Ar fi trebuit sa luati atitudine dle Muzgoci,avand in vedere ca ati fost jignit cam in aceeiasi maniera pe alte bloguri(mi se pare ca va si judecati pentru asta).Si ce daca doamna si-a exprimat punctul ei de vedere fata de MP?Bravo ei!Nu mai putem sa ne exprimam o opinie sau sa vorbim de bine ca aducem ode sau osanale.Dar,probabil ca cine le-a considerat "ode" se pricepe la treaba asta,a facut-o la randul lui.Zic si eu.Ma bucura faptul sa aflu ca "avem pentru lemn o multime de alternative pentru incalzire si constructii".Unde?La noi?

      Ștergere
    12. Eu văd ca oamenii profitând de gazda buna care sunt fac un număr de PR in favoarea dlui Posea pentru care as putea fi premiat.Am văzut ca ma mai înțeapă câte unul ,dar nu-i bai.Nu puneți semnul egalității între dezbaterile de aici si insultele cu unic sens de la cei care faceți referire si au fost condamnați.Blogul meu a fost judecat,iar judecătorii s-au exprimat ca este in nota dreptului la opinie si ca nu am denigrat niciodată pe nimeni.Am hotărârii acest sens!

      Ștergere
    13. Nu am pus semnul egalitatii,dle Muzgoci.Departe de mine gandul acesta.Va respect blogul,ideile si pe dvs.Am spus doar ca dezaprob lipsa de respect,lucru pe care l-ati fi putut face si dvs.Si,pana la urma este o problema "numarul de PR" in favoarea domnului Posea?Ce trebuia sa fie numai impotriva lui?Sau,daca era in favoarea altcuiva,mai era numar de PR?

      Ștergere
    14. Gabriela Denes Porceanu5 decembrie 2018 la 11:35

      Omenirea a exploatat lemn in folosul ei.*

      Ștergere
    15. Daca ar fi sa aleg intre unii oameni si padure as alege fara sa ma gandesc prea mult, padurea. Cred ca dumneavoastra traiti in alta realitate doamna ca habar nu aveti ce se petrece in tara asta. Este adevarat ca nu in judetul Buzau, dar in Maramures, Bucovina, muntii Apuseni, Arges si Dambovita sunt adevarate dezastre ecologice din cauza defrisarilor si legale si ilegale. O multime de ONG-uri,televiziuni romanesti si straine chiar si BBC au facut eforturi extraordinare sa arate realitatea, acolo s-au petrecut crime impotriva naturii si chiar au fost ucisi oameni pentru acoperirea sau continuarea defrisarilor. Iar dumneavoastra imi spuneti ca suntem ingrijorati degeaba, in Romania se respecta legile si regulile silvice. Copii si nepotii dvs. in ce tara vor mai trai? Conteaza numai stomacul si ziua de azi, dupa noi potopul? Si sunteti femeie totusi.

      Ștergere
    16. Mai bine dezaprobati pupincurismul domnule anonim de la 08,59 decat sa laudati luari de pozitie profund interesate. Nu trebuie sa faci ode ca sa recunosti una asa cum nu trebuie sa faci un accident ca sa recunosti cand vezi unul. Trebuie doar sa cunosti sensul cuvintelor.

      Ștergere
    17. Doamna Denes imi pare rau ca va si cunosc. Cum puteti intreba care e diferenta dintre a taia un copac si a taia un animal? Un copac ajunge la maturitate in peste o suta de ani si produce oxigen, consuma dioxid de carbon, ne apara de inundatii, de alunecari de teren, de canicula,iar un animal pe care in mod obisnuit il taiem pentru consum alimentar creste in cateva luni , maxim un an. Chiar asa niste lucruri elemenatare. Daca mai vorbim si de incalzirea globala nu are rost.

      Ștergere
    18. Gabriela Denes Porceanu5 decembrie 2018 la 23:25

      Eu nu cunosc anonimi, Domnule! Nici persoane care fac teatru ieftin, nici pe cei care nu vor sa se puna la punct locul asta unde traiesc. Nu cunosc oameni carora li se zguduie pamantul cand apare un om de valoare sa faca ceva. Nu te cunosc Domnule, ca arati ca plangi de fiecare data dupa alt lucru si ca nu esti coerent! Stabileste ce vrei si pentru ce si dupa aia exprima-te daca nu poti sa taci!

      Ștergere
    19. Credeam ca ati inteles ce vreau! Nu-mi plac fripturistii, oportunistii, pupincuristii, ipocritii, minicinosii, manipulatorii, corupatorii, coruptii, comunistii, securistii, turnatorii, nu vreau sa ma conduca hotii, nici aia prinsi nici aia inca neprinsi. Sintetizand din Biblie "urat este in fata Domnului bogatul mincinos, saracul infumurat si batranul desfranat".Cam atat doamna!

      Ștergere
    20. Gabriela Denes Porceanu7 decembrie 2018 la 09:17

      Sunt atât de incomoda ca subalterna încât fiți fericit ca nu sunteți Dvs. șeful meu. Nu e nimic din ceea ce spuneți. Susțin ceea ce cred de cuviință și mă simt libera sa fac asta.

      Ștergere
    21. Daca la ora 9,17 scrieti comentarii pe bloguri desi sunteti la serviciu, fiti dvs. multumita ca nu sunt seful dvs ca va cautati de munca. Sau poate ca sunteti in concediu. Sau poate ca asta aveti in fisa postului.

      Ștergere
    22. Pentru Anonim 6 decembrie 17:22,ati pus punctual pe i.Subscriu si sunt total de accord cu dumneavoastra.In Nehoiu se traieste bine doar daca esti un fripturist,un pupincurist ca si Miuta,purtatoarea de cuvant a domnului Posea!Daca domnul MP avea crescatorie de porci sau gaini,doamna Gabriela era anti taieri de paduri.

      Ștergere
    23. Daca avea, crescatorie de porci, te punea pe dumneata sef de ferma!

      Ștergere
    24. Gabriela Denes Porceanu8 decembrie 2018 la 12:03

      Este adevărat ca e o pierdere de timp sa va răspund dumneavoastră, ca e de la munca sau din viața mea personala, tot in zadar e. Dvs. va faceți griji despre activitatea domnului Mircea Posea. Eu nu sunt decât pentru Nehoiu. Am toata încrederea ca poate face ceva bun aici si nu stiu care e temerea unora. Nu sunt anti ceva, dar pot deveni "antidumneavoastra" dacă mai continuati cu contraziceri de acest nivel. La fel pot spune și eu ca dacă se ocupa cu altceva ați fi plâns ceva-ul ăla. Am răspuns ambilor anonimi intr-un singur comentariu ca e tot aia. Măcar puneti-va și voi cât de cât un nume sa știu. Astea Vasile, eu știu? Maradona, Cupidon ceva sa va deosebesc. Sunt în concediu, domnu' sefu'!

      Ștergere
    25. Gabriela Denes Porceanu8 decembrie 2018 la 12:38

      Nu, as fi văzut ceva firesc și de folos in tăierea porcilor!

      Ștergere
    26. Nu sunt de acord sa ducem in derizoriu sau la mistocareala opinii despre persoane bazate pe fapte concrete, documente, marturii de persoane in cunostinta de fapt etc. Doamna GDP a depasit demult masura unei simple opinii despre MP chiar daca era avocata dansului nu se dadea atat in stamba, a uitat si de masura si de ridicol. Asa sunt femeile neglijate cand prind un subiect isi dau si viata pentru el. Sper sa fiu macar de data asta clar si sa nu creez confuzii: nu am absolut nimic personal cu familia Posea, nu am fost angajat la ei, nici eu nici vreo ruda apropiata, nu am facut afaceri, nu i-am vandut nimic, nu mi-a vandut nimic. Ii recunosc simtul de afacerist si chiar estetic, a facut o casa frumoasa. Stiu ca a beneficiat de mult ajutor, conjuncturi, lipsa de legislatie, frica autoritatilor fata de politicieni, etc.nu vreau sa mai dezvoltam au ramas detalii sunt lucruri pe care le stie tot Nehoiul. Intrand acum dupa multi ani de stat pe tusa in Psd imi exprim indoiala ca o face spre binele intregii comunitati a nehoienilor. Lucruri bune si minunate se pot face si fara sa intri in politica. Cand intri in politica poate vrei sa faci lucruri bune dar pe banii din bugetul orasului si eventual pe ai tai sa-i protejezi sau sa-i inmultesti. Sper ca viitorul sa ma contrazica si sa nu am dreptate. Sper ca la dl MP sa fii intervenit criza barbatului intre 40-50 de ani, bogat,implinit, care a beneficiat de mult noroc si ajutor de la societate si vrea sa intoarca societatii o parte din aceasta prosperitate. Este posibil sa fie asta, eu sunt sceptic dar ii doresc succes si nu mai vreau sa continuam discutiile in contradictoriu! Anonimul abil si cap-abil.

      Ștergere
    27. Nu sunt bogat. Dar sigur totii banii i-am facut , fara a face ,afaceri cu statul.Despre cum scrieti , jos palaria. Cam prin zona asta, cred ca stau si eu, in afaceri.Totusi mergeti putin cam mult. Eu criza aceea am avut-o la 30 de aniDespre noroc: vorbiti de demonul noroc, intamplare sau o anumita conduita care duce spre noroc.Nu e cazul sa vb asa , despre o doamna.Poate nu sunteti un barbat adevarat. Poate sunt sceptic. Este adevarat, viitorul va decide. Despre un lucru fiti, sigur: si dupa ce o sa mor , o sa le spun copiilor sa nu mi faca pomeni. Le- am facut eu pana acum . Viata in tihna Domnule!

      Ștergere
    28. Dl.MP dumneavoastra gresiti sa nu spun mintiti pe fata si un politician proaspat ar trebui sa fie mai atent. Faceti afaceri cu statul de cand aveti firma, poate chiar majoritatea cifrei de afaceri o realizati cu statul roman. Romsilva este o companie a statului roman si toti functionarii Romsilva sunt functionarii statului. Ati cumparat de la stat in decursul anilor sute de mii de metri cubi de lemn in valoare de zeci de milioane de euro. Atunci cum nu ati facut afaceri cu statul? Iar ne consideri prosti? Cele mai profitabile afaceri, am mai spus-o aici au fost afacerile cu statul sau regiile autonome ale STATULUI, iar dvs. lucrati sau ati lucrat din plin cu statul. De ce va tot complicati singur imaginea? Nu e nicio rusine sa faci afaceri cu statul. In legatura cu doamna GDP dvs. sunteti de vina si va explic: daca erati barbat adevarat si voiati sa o protejati pe doamna, o sunati dupa cateva comentarii si-i spuneati Gabriela draga multumesc pentru gest dar nu e nevoie, stiu sa ma apar singur daca sunt atacat pe drept sau pe nedrept, nu te amesteca aici ca spiritele se incing si poti fi jignita de un vreun anonim tu fiind persoana cu identitatea declarata! Nu ati facut asta v-a placut sa fiti laudat, sa nu fiti singur prin atatea zeci de comentarii ostile(e nasol sa fii singur) si ati expus femeia. GDP a facut exces de zel si a cazut in ridicol, lucru observat de mai multi cititori. Nehoiul este un targ mic si fiecare stie totul despre fiecare cu exceptia pagubitului. Niciun cuvant nu-l folosesc la intamplare, acela a fost doar un avertisment GDP trebuia sa-si vada de treaba ei dupa ce si-a spus opinia si punctele de vedere ca nu stie mai nimic de afaceri. Poate nu sunt barbat adevarat poate nu sunt barbat, cine stie si ce conteaza? Nu puteti spune copiilor ceva dupa ce o sa muriti, nu vad cum, ati fost emotionat si v-ati exprimat gresit se mai intampla. Anonim Cap-abil.

      Ștergere
    29. Cumpar prin LICITATIE DE LA ROMSILVA.Nu prin atribuire directa. Cel mai bun castiga. Eu nu imi permit, sa spun nimanui ce sa faca. Chiar sa scrie sau nu. Si daca eu am expus-o, dumneata trebuia sa fii un mitocan?Nu am nevoie de laude, sunt intr-o permanenta competitie cu mine. Sa fiu mai bun,rabdator...dumneata ,femeie sau barbat BILA-CAP esti superior si le stii pe toate AS aprecia sa fii mai modest.SARUT MANA SAU SALUT BAGACIAS-O fara interes.

      Ștergere
  32. Din ce am văzut eu dl Posea a acceptat sa între in legătura cu cei care si-au exprimat scepticismul aici si a făcut-o civilizat.Eu nu am văzut decât interes sau scepticism din aceste dialoguri,in niciun caz “denigrarea personalității”dlui Posea.In rest,este un punct de vedere pe care eu il respect !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din contra,d-le Muzgoci.In unele din comentariile de mai sus este clar vorba despre "denigrarea personalitatii",insinuari si minimizarea aportului adus de dl.Posea comunitatii nehoiene.Cred ca inspira totusi oarece teama,avand in vedere ca este o persoana inteligenta,luptatoare si potenta financiar,sau cum aparea intr-un comentariu mai sus "d-nul Poseda".Si, ca sa va respect ideea de interes si scepticism,fara denigrari,as avea o intrebare:oare cate transporturi de seminte cumpara un Audi sau un Ford jeep?

      Ștergere
    2. Este prima data cand aud despre "denigrarea personalitatii"!! Hahahaha, putul gandirii semidoctilor este fara fund. Mai puneti dracului mana pe o carte nu mai stati pe facebook cum bine zise un clasic in viata.

      Ștergere
    3. Gabriela Denes Porceanu3 decembrie 2018 la 20:04

      Daca este prima data cand Dvs. cititi asta, nu inseamna, pentru mine, o problema. Daca folositi internetul si aveti la indemana dex online, consultati definitiile. Nu este cu nimic gresit. Dar, ca sa va ajut: denigra vt [At: HELIADE, O. II, 84 / V: ~negrí / Pzi: ~réz / E: fr dénigrer, lat denigrare] (C.i. oameni sau, pex, calități, manifestări, realizări ale acestora) A vorbi de rău, a pune cu rea-credință într-o lumină defavorabilă Si: a calomnia, a defăima, a discredita, a ponegri. PERSONALITÁTE, personalități, s. f. 1. Ceea ce este propriu, caracteristic fiecărei persoane (1) și o distinge ca individualitate conștientă și liberă; ansamblu de însușiri stabile ce caracterizează mental și comportamental o persoană; felul propriu de a fi al cuiva. ◊ Personalitate juridică = calitatea de subiect de drepturi și obligații a unei organizații. 2. Persoană cu aptitudini și cu însușiri deosebite, cu autoritate și prestigiu, care aduce o contribuție valoroasă în domeniul social-politic, cultural-științific etc. ♦ Personalitate istorică = conducător al unui stat, al unui popor etc. care prin activitatea sa exercită o influență apreciabilă asupra destinelor acestora, asupra desfășurării evenimentelor. Cultul personalității = divinizarea reprezentanților puterii bisericești și laici, sacralizarea acestei puteri. 3. Persoană (1) care deține o funcție importantă în viața politică, socială, culturală; personaj (1). 4. (Astăzi rar; mai ales la pl.) Aluzie tendențioasă și jignitoare la adresa unei persoane (1). – Din fr. personnalité, germ. Personalität.

      Ștergere
    4. Poti sa denigrezi o persoana in sine dar sa-i denigrezi personalitatea este mult mai dificil. Aceasta era nuanta dar vad ca va banuiesc degeaba de fineturi lingvistive, sunteti cam ...dintr-o bucata! Dl MP poate este o personalitate pentru dumneavoastra dar pentru societate nu este. Nu stiu daca a inventat ceva, daca are niste lucrari stiintifice care sa ajute cu ceva omenirea, daca s-a sacrificat sa salveze vreo viata , ranit in vreun razboi etc. Ce este pentru dvs. "o personalitate"? Credeti ca personalitate devii daca bati recorduri de copaci taiati? Insistati in sensul asta degeaba si ma asteptam ca Mircea sa fie un pic mai modest si sa aiba rabdare mai intai sa faca ceva, sa dovedeasca ceva si abia apoi sa astepte laude dar vad ca-i place sa i se gadile orgoliul asa in gol.

      Ștergere
    5. Erata: lingvistice. Multumesc ca ati exemplificat din Dex si acum va rog sa clarificati la care din cele 3 tipuri de personalitati se incadreaza dl MP: personalitate juridica, personalitate istorica, personalitate cu aptitudini si insusiri deosebite care aduce o contributie valoroasa in domeniul social-politic, cultural-stiintific ?! Nu intelegeti ca deveniti penibila insistant pe drumul asta cand nu intelegeti sensul cuvintelor? Chiar as vrea si parerea dlui MIRCEA daca se considera o personalitate asa cum pretinde GDP.

      Ștergere
    6. Gabriela Denes Porceanu4 decembrie 2018 la 22:02

      Ati cotit-o ca la Ploiesti!

      Ștergere
    7. MP nu este nici inventator,nici pompier, nici militar. Sunt inginer de meserie, facultate facuta la stat. Nu sunt pregatit pt astfel, de lucruri. Cereti mult de la mine.Ce inventator?Ce salvator?Eu pot fi de ajutor, intr-o echipa, avand, rolul meu.Copacii aceia taiati sunt, furati?Va mai spun odata ce fac eu. Exploatez o partida scoasa la licitatie, care a fost controlata, pana a fi scoasa la vazare. O transport la depozitul firmei samd. Dar dvs stiti. Vreti sa - mi gasiti nod, in papura.Spre deosebire de altii aduc o valoare mai mare produselor.Totul se face cu utilajele firmei. De modestie, atat am facut, pana acum.Succes maxim

      Ștergere
    8. Gabriela Denes Porceanu5 decembrie 2018 la 01:19

      Domnule, eu sunt sigura ca si Dumneavoastra aveti personalitate. Domnul Mircea Posea, tocmai, ca este prea modest si prea la locul sau. Nu e in gol. Si daca ati fi onest, ati recunoaste ca a realizat foarte multe lucruri.

      Ștergere
    9. MP eu nu v-am cerut nimic. Onor dna GDP si alt anonim au sustinut aici ca s-a produs o denigrare a personalitatii in cauza fiind dvs. Conform dex nu orice persoana ESTE O PERSONALITATE, fiind clar distincte categoriile de personalitati, sintetizand, care au facut ceva foarte important pentru sau reprezinta cu succes o colectivitate umana. Eu am sustinut ca inca nu sunteti o personalitate, ca ceea ce ati facut ati facut pentru familia dvs. nu pentru populatia Nehoiului a Buzaului sau a Romaniei. Altfel orice proprietar de chiosc poate pretinde statuie. Eu dle MP v-am rugat sa precizati daca va considerati o personalitate marcanta nu sa va expuneti studiile sau meritele. Nu vreau sa va gasesc niciun nod in papura si va implor nu mai insistati cu copacii aia taiati numai legal ca rade dracului toata lumea. Chiar nu ati taiat niciodata dintr-o padure privata, chiar nu ati facut niciun amenajament, chiar nu v-ati trimis maistrii in padure cu reprez ocolului sa marcheze? Oamenii dvs. nu au acoperit cu pamant sau cu craci niciodata vreo cioata nemarcata? Ati cumparat numai padure marcata, nu ati facut prejudicii accidentale peste cota marcate ulterior, etc. Chiar credeti ca vorbiti aici cu plantatori de bumbac? Chiar ne sfidati asa pe fata, v-am rugat sa nu mai va dati sfant al exploatarii forestiere ca asa ceva nu exista in Romania.

      Ștergere
    10. Gabriela Denes Porceau5 decembrie 2018 la 17:39

      Domnule,
      Pe Dumneavoastra, de exemplu, aici, nu pot sa va denigrez ca persoana pentru ca, deh, sunteti anonim. Nu va stiu si ce pot eu sa fac? Pot insa, sa va denigrez comportamentul, deci personalitatea si sa zic ca ati injurat, jignit sau amenintat fara ca Dumneavoastra sa o faceti. Atunci inseamna ca eu v-am denigrat personalitatea, adica am spus ceva rau si neadevarat despre ceea ce va caracterizeaza.

      Ștergere
    11. Ca si cu palaria, daca ai, de ce ai!Daca nai de ce nai!. Sunteti foarte clar, in ceea ce spuneti . Sunt oameni care ma cunosc, nu mai vorbesc cu mine, din motivele enumerate mai sus.Nu stau lucrurile asa.Daca sunteti avocat , imi place, daca nu , ati gresit meseria. Multumesc

      Ștergere
    12. Imi pare rau doamna, nu pot sa ma lupt cu dumneavoastra pentru ca aveti o putere de intelegere limitata.Daca faceti confuzie intre personalitate si comportament!! Desi ati citat din Dex ce inseamna personalitate si ce oameni pot fi considerate personalitati, degeaba. Personalitati cu fost marii conducatori, Carol, Ferdinand, Stefan cel Mare, mari inventatori Edison, Tesla, Coanda, mari politicieni Bratianu, Titulescu, Iorga(mare istoric) mari actori , etc. Personalitatea lor, deci ceea ce au facut sau creat pentru societate este mult mai importanta decat persoana lor, adica ce nevasta aveau, cati copii, ce manca, ce casa avea, etc. In acest sens este mai grav daca ii denigrezi activitatea, adica personalitatea decat persoana adica viata privata. Desi multi nu fac diferenta, e o deosebire(au fost personalitati care traiau neingrijiti si in mizerie sau isi bateau nevasta deci aveau un comportament negativ, dar istoria i-a retinut pentru importanta lor sociala). Poate acum intelegeti ca denigrarea personalitatii este una si denigrarea persoanei aste alta. Nu un simplu nume iti da personalitate ci activitatea ta spre binele oamenilor. In nicio tara civilizata oamenii de afaceri nu sunt considerati personalitati decat dupa ce fac donatii importante pentru stiinta, pentru medicina, pentru eradicarea foametei, sau alte scopuri nobile. Am incercat si eu dar nu sunt sigur ca pricepeti.

      Ștergere
    13. Gabriela Denes Porceanu6 decembrie 2018 la 10:56

      Atunci asteptati-l pe Ferdinand sa vina sa va faca Dvs. viata mai buna la Nehoiu. Aceasta discutie nu are niciun sens mai departe, Domnule! Pas!

      Ștergere
    14. Poate dvs. v-a facut MP viata mai buna sau sperati, eu imi fac singur viata mai buna nu sunt milog si nici handicapat sa-l astept pe unul sau pe altul. Sub Ferdinand s-a reintregit neamul romanesc , sub Carol ne-am castigat independenta nu luati in deradere adevaratele personalitati daca sunteti romanca. Subiect incheiat, nu avem ce sa mai discutam.

      Ștergere
    15. Gabriela Denes Porceanu7 decembrie 2018 la 10:30

      Tot respectul meu pentru Dvs. daca reușiți singur și va felicit! Din păcate, sunt foarte mulți care depind de alții și care asteapta și spera nefiind milogi sau handicapați, ci mai degrabă nevoiași și bolnavi. Da, sunt repere.și modele în istoria noastră de la care sa putem invata fiecare.

      Ștergere
    16. Parerea mea ca simplu cetatean, fara implicatii politice sau administrative sa poti in ziua de astazi sa te mentii pe piata si sa oferi locuri de munca oamenilor din Nehoiu, fiind o zona defavorizata in care nu exista prea multe lucruri de facut, te poti numi o PERSONALITATE pentru zona... V-ati pus problema ca de la NIKMOB se fac disponibilizari masive, v-ati pus problema ca, daca ar inchide si dl. Posea ce s-ar alege de orasul acesta???Unde se vor duce toti oamenii acestia, din ce v-or trai? V-or pleca cu totii in straintate???Sunt oameni care au probleme mari, oameni amarati, cu copii cu probleme speciale, care au o anumita varsta si nu ii mai angajeaza nimeni. Ce v-or face toti oamenii acestia?V-or trai din somaj sau ajutor social? Nu vor cadea tot in carca statului? De ce sa nu vedem si partea buna a lucrurilor?Deaia am ajuns unde am ajuns pentru ca noi suntem mai atenti la ceea ce face capra vecinului nu ne uitam in curtea noastra.Va multumesc si va doresc sarbatori fericite!

      Ștergere
    17. Nu fac zic ca somajul e bun, dar un sut in cur e un pas spre viitor.Vedeti ca in 1990 in Nehoiu lucrau 5000 de oameni. Daca la Posea lucreaza 80 de oameni si maine inchide Doamne-fereste nu cred ca se termina lumea. Si la Bacescu lucrau 100 si acum nu mai sunt la Onet fie iertat vreo 50 si tot putem da exemple. Asta-i un santaj emotional ieftin pe care incercati sa-l faceti, adica nu va legati de Mircea, purtati-va frumos, nu-i puneti intrebari ca daca Doamne fereste se enerveaza si inchide firma? Cel mai mult pierde el daca inchide, el are tot profitul din afacere nu un muncitor sau altul, acestia castiga cat muncesc iar calificatii sunt foarte cautati. Nu exista Dumnezei pe Pamant nu mai fiti atat de prosti nu va mai faceti idoli din oameni simpli doar pentru ca sunt putrezi de bogati. Trebuie sa fii tare neajutorat, necalificat si slab pregatit pentru viata, sa crezi ca daca iti pierzi locul de munca trebuie sa te duci sa te spanzuri. In judetele din vestul tarii sunt salarii in jur de 4000-5000 de lei pe luna si se cauta muncitori. Si sunt in Romania nu in occident. Mai suntem atenti si la capra vecinului ca de multe ori scapa in livada noastra si roade altoii.

      Ștergere
    18. Haideti totusi sa pastram proportiile, MP se mentine pe piata de 20 de ani. Cati mai sunt in tara din acestia?! Un om la 50 de ani mai pleaca din Nehoiu,de la casa lui sa lucreze in vestul tarii sau in strainatate?!Probabil din astia 4000-5000 lei, dupa ce isi platesc chirie, mancare si altele mai raman cu putin.Lucrand in Nehoiu, cheltuielile le faci din Nehoiu, deci intaresti economia locala. Nu asta urmarim pe blogul acesta , bunul mers al Nehoiului?!

      Ștergere
    19. Deduc ca ati luat sutul in cur si ati ajuns in viitor,iar acum in marinimia dvs ne invatati si pe noi prostii ce sa facem.Faptul ca au disparut locurile de munca incepand din '90 pana in prezent,a dus Nehoiu intr-o era luminoasa,imbelsugata si nemaipomenita.Cea mai mare aberatie pe care am auzit-o,lasand la o parte faptul ca jigniti cam 50% din locuitorii Nehoiului.De exemplu,un barbat de 55 de ani,muncitor calificat,35 de ani vechime,ce a crescut si tinut in scoli 3 copii,ramas fara loc de munca acum este slab pregatit pentru viata,nu?Un prost dupa cum spuneti dvs.,deoarece el nu pleca in vestul ala minunat pe 4000-5000lei si cauta de lucru tot la o firma locala.Sa va fie rusine!Ne jigniti doar din simplul motiv ca aveti frustari si invidii legate de Posea.

      Ștergere
  33. Daca fam Posea poate face ceva pt Nehoiu, sa faca cine nu-i lasa! Eu cred ca nimic nu este gratis pe aici, nici macar promovarea.Este adevarat in schimb ca sunt o familie cu radacini politice.Dl Director deputat vreo doua mandate,dar tot psd ul l-a sustinut parca asa ca toti cei care pot face ceva pt Nehoiu sa faca dar bine sa faca ca de rau ne-am saturat.Corcodel a terminat Nehoiu si ce nu a terminat el a continuat Lungu si mai mult de atat a distrus atatea familii din Nehoiu care au ramas fara locuri de munca si se judeca de 3 ani si sunt teancuri de dosare penale care nu cred ca se v-or termina vreodata.

    RăspundețiȘtergere
  34. Dl Posea a fost implicat foarteputernic in administrația nehoiana si pe vremea lui Corcodel.Si Mircea si tatăl lui erau favoriții lui Corcodel.Terenuri si atunci si acum ....hai ca nu-i rau sa te implici.Nu-i cărați dumneavoastră oameni si lemne si bani lui Corco dl Posea?Muzgoci ce dracu te-ai prostit ?De ce-i lași pe astia sa se promoveze pe pagina noastra ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. STIU EU PE CINEVA CARE ESTE OBSEDAT DE TERENURI SI CULMEA A INCASAT SI CEVA BANI FRUMOSI PE UN TEREN FORESTIER DE LA DL. POSEA, SI GHICITI MAI ESTE SI POLITIST IAR ACUM CA NU MAI OBTINE CEEA CE ISI DORESTE IESE LA ATAC...( APARATOR AL BINELUI SI DREPTATII)

      Ștergere
  35. Dle, eu MP nu am fost implicat in administratie. Oarecum,ne-am ajutat. Pentru impozitele locale,dadeam lemn in compensare.Cam atat. In schimb sunt de acord,cu faptul ca majoritatea oamenilor de afaceri care conteaza,sunt produsul dansului.Credeti - ma este un personaj, de care mi-a fost frica si imi este. Nu de ceea ce fac eu,doar de ce poate inventa el. Nici nu am fost asociati. Despre ce terenuri vorbiti? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lemnul asta dat in compensare era dus pe la scoli, gradinite, primarie sau si la anumiti cinstiti cetateni ai urbei aflati in gratii si nominalizati de puternicul edil? Sigur ca inca ti-e frica Corcodel. Inteligentul asta are prostul narav capatat in scoala securistilor de a nota, inregistra, fotografia, santaja! Era periculos dar acum e prea batran nu mai are niciun interes. Poate material.

      Ștergere
    2. La ce pret dadeati lemnul? Cum sa dai in compensare? Cum se facea achizitia? Explicati ne ca noi suntem mai prosti.

      Ștergere
    3. Va dati seama ca dl. MP se da cinstit om de afaceri dar ne da aici un exemplu clasic de HOTIE: nu-mi platesc impozitele la primarie(desi firma avea bani, a fost pe profit tot timpul) si ii oblig sa-mi ia marfa. Cu ocazia asta nu participi la nicio licitatie de achizitie, totul e la mica intelegere , pretul sigur unul supraevaluat si toata lumea e multumita. Iar dl MP ne spune ca la prosti ca el nu a facut niciodata afaceri cu statul! Pai nu, a facut direct cu Corcodel pe banii primariei. Si se scuza ca "ne mai ajutam". Adica primaria nu gasea lemn de foc daca nu era Mircea marinimos sa accepte compensarea datoriilor. Primaria care are in propietate 130 ha de padure nu gasea lemn de foc. Cum nu le este rusine mai Doru sa se mai dea cinstiti cand uite ce faceau!! Tie de ce nu ti-au propus safaci salopete la muncitori in loc sa dai impozite? Tie ti-au dat foc la fabrica. Ce noroc au ca nu a venit niciodata un primar care sa scoata toate mizeriile astea si sa le face publice! Te rugam Dorule fa-ti o echipa de oameni cu coloana vertebrala si ia primaria si arata nehoienilor cine si-a batut joc de ei. O sa ai sprijin pe care nici nu-l banuiesti, lumea s-a saturat de aceiasi lupi cu alte blanuri.

      Ștergere
    4. Unde e hotia dle?Din pacate ,nu sunteti familiarizat cu anumiti termeni. In general ,cam toti vorbesc cel mai des , de ceea ce stiu mai putin. Orice document vreti, il pun la Dispozitie.Asta e afacere, fiti sigur ca nu. Reprezinta doar nevoia de lemn pt Primarie. Din ce- mi aduc aminte era sub pretul de piata.Afacerile cu statul, daca va pot fi de folos, sunt cele in care iti este platit ,un serviciu ,de cateva ori mai mult, fata de pretul de piata. Adica construiesti, un rond, care costa, 100000sa zicem si ti se plateste cu un zerou , in plus.Cifra de afaceri pe care o am cu statul este sub 0,1%.Sunteti drastic, cu mine. Daca nu aveam coloana , ma excludea imediat Piata. Va multumesc oricum. Ma ajutati sa merg mai departe, mai motivat!

      Ștergere
    5. Primaria care are 130ha de padure nu face fata sa dea lemn de foc la atatia asistati social de pe zona.Sau credeti ca este o padure fermecata si unde se taie creste altu'in loc ca prin minune?Mizerii au fost multe si mari in primarie,adevarat dar treaba cu lemnul nu este.Faptul ca a dat lemne de foc in loc de bani nu este hotie.Omul si-a achitat impozitele la primarie cu lemn de foc.Oricum din ce s-a mai auzit nu a fost singura firma care a dat lemn de foc la primarie.Au dat cam toate firmele de exploatare de pe zona.Diferenta esta ca unii si-au luat banii pe lemn si au ramas cu impozite neplatite la primarie.

      Ștergere
    6. Cata manipulare si vrajeala!!! Primaria nu este obligata sa dea lemn de foc asistatilor social. Spuneti-mi legea care obliga la asta. Este o alta gaselnita a primarilor pentru a-si lua parandarat, iar firmele care comercializeaza lemn sa scape de deseuri. Sper ca dl Muzgoci sa ajunga primar si sa scoata la iveala toate aceste abuzuri si furturi. Firmele cu datorii nu aveau voie sa participe la licitatia de achizitie daca se respecta legea. Si in cel mai rau caz se facea compensare cu datoriile, nu i se achita lemnul.

      Ștergere
    7. Dle MP nu este nevoie sa vorbiti din amintiri, puteti sa cautati in anii respectivi si sa ne spuneti cu ce pret ati vandut lemnul de foc catre primarie ca sa nu mai lungim subiectul. Si nu ne spuneti ca era vorba despre nevoia de lemn a primariei caci ati spus deja ca vi s-au compensat niste taxe si impozite neplatite, ca a fost un ajutor reciproc. Sigur ca erau o multime de firme cu lemn de foc pe stoc care si-ar fi dorit sa vanda primariei dar nu erau toate in gratiile lui Corcodel si nu-i trecea acestuia prin cap sa faca vreo licitatie cinstita. Si mai sunt sigur ca lemnul a fost cantarit sau cubat "la sange" de membrii comisiei. Pfff...

      Ștergere
    8. Si eu vreau sa-mi achit datoriile la primarie cu niste gaini si niste oua. Se poate, va rog frumos! Sa vina secretara sa mi le numere.

      Ștergere
    9. Foarte bine!Este o idee excelenta.Probabil ca aveti in plus si va prisosesc sau nu aveti ce face cu ele.Totusi,tinand cont de maniera in care ati pus problema stimate domn,nu pare ca aveti oua.

      Ștergere
    10. Hehehe, sunteti ca Toma necredinciosu, pana nu puneti mana personal nu credeti! Este marfaaaaa...

      Ștergere
    11. Vai,cata perspicacitate!Dar asta nu schimba nimic.Tot nu aveti.

      Ștergere
    12. Doamne citesc si ma ingrozesc cata rautate si invidie...Aveti impresia ca lemnul acela dat la Primarie nu a fost platit sau ca s-a platit cine stie cat pe el????...Aveti idee domnilor/doamnelor cum se conduce o afacere de genul acesta???Aveti idee ca pe data de 15 si 30 ale lunii ai nu ai incasari trebuie sa platesti salariile angajatilor, care nu sunt deloc mici, Aveti idee ca ai nu ai bani trebuie sa platesti impozitele la stat ca altfel daca intarzii o zi iti pune statul poprire pe cont??? Cu siguranta daca aveati idee si aveati nu 80 de angajati, 3 angajati nu ati mai fi fost asa viteji, si credeti-ma ca vorbesc in cunostinta de cauza.Pacat ca trebuie sa ne ascudem toti in spatele anonimatului si sa spunem tot ce ne trece prin minte fondat sau nefondat...

      Ștergere
    13. Vaaaaaaii, cate probleme pe viata bietilor angajatori. De parca sunt obligati sa faca asta. Sau si-a vandut vreunul casa sa nu ramana dator la angajati.

      Ștergere
    14. Asa este nu ii pune nimeni, insa sunt oameni care, da, si-au pirdut casa ca sa platesca angajatii facand credite la banca, imprumutandu-se etc, daca ar fi asa simplu cu totii am avea cate o afacere profitabila. Fara investitorii privati ce s-ar alege de tara aceasta. Se vede ca lucrati la stat (degeaba) pe salarii care fac o concurenta sectorului privat si la acest moment toata lumea vrea sa lucreze la stat. Munca putina si bani multi, plecat vinerea la 2 si multe alte avantaje. insa daca nu ar fi sectorul privat de unde v-ati lua salariul?

      Ștergere
    15. Intuiti gresit, nu lucrez la stat si nu am beneficiat niciodata de marinimia acestuia, ba dimpotriva. Mie sa nu-mi tineti teorii dastea cu "daca nu ar fi privatii eu de unde mi-as lua salariul" ca am trecut de gimnaziu. Nu stiu de unde ati dedus dvs. ca am ceva personal cu privatii! Nu le plang de mila, nici nu-i invidiez dar nici nu le ridic statui. Stiu exact cu ce se mananca acest tip de economie in Romania. Un sfert fac afaceri cinstite, un sfert la limita legii iar jumatate fac evaziune fiscala masiva. 20-30 miliarde euro anual dispar din economie nefiscalizati. Privatul nu are nicio remuscare scuzandu-se ca taxele si impozitele sunt prea mari la noi desi au mai scazut. Si are partial dreptate. Dar este un cerc vicios, statul mentine taxe mari ca nu poate face rost altfel de bani fiind incompetent si privatii nu se conformeaza voluntar, declararea de bunavoie a veniturilor la romani e o blasfemie, iar privatii fura statul ca merita si nu face nimic cu banii pe care-i administreaza. Pensii si salarii asta-i singura lor grija. Daca nu ar fi sectorul privat ca sa va raspund, ar fi un alt tip de economie, poate public-privat, poate numai de stat, economia nu dispare pur si simplu. Ganditi-va ca in 1989 nu exista sector privat, iar in cativa ani in Romania au aparut romani miliardari mari afaceristi. La care voi faceti temenele pana la pamant ca va mai arunca un oscior... Hai ca nu vreau sa ma enervez iar.

      Ștergere
    16. Am citit cu atentie comentariile de mai sus in legatura cu compensarea datoriilor cu lemne si va raspund si eu domnule MP. Hotia este ca eu ipotetic vorbind avand o firma tot cu lemn de foc si care mi-am platit cinstit impozitele la primarie sunt discriminat de onor domnul primar. Eu nu pot sa particip la o licitatie sa vand lemn de foc primariei daca aceasta are nevoie ca aceasta a cumparat direct de la un datornic. Pai atunci nu mai platesc nici eu anul viitor, nici altul nici altii si facem toti cerere sa compensam datoriile. Si atunci se va organiza licitatia datornicilor sau rau-platnicilor ca sa nu mai fie discriminare pe criterii de partid, parinti sau altele. Asta a fost hotia. Nu a fost corect nici din punct de vedere moral si sunt sigur ca nici legal, iar discriminare a fost suta la suta unii sunt mai smecheri altii cinstiti mai prosti.

      Ștergere
    17. Datornic eram atunci cand depaseam anul si intram in penalitati. Deasemenea nu eram in postura sa spun nu. Stiti f bine.Ce hotie dle, eu am cumparat lemnul si l-am vandut, atunci nu exista SEAP; nu te mai abera atat. Daca te multmeste, recunosc" toata viata m-a ajutat , tatal meu si am beneficiat de toate favorurile".

      Ștergere
  36. Gabriela Denes Porceanu3 decembrie 2018 la 16:15

    Tocmai, ca nu "astia". Ne-am pus un nume totusi aici.

    RăspundețiȘtergere
  37. Gabriela Denes Porceanu3 decembrie 2018 la 17:19

    Pagina "voastra" sta sub numele de Nehoiu, care este al tuturor celor care, cel putin, locuiesc aici. In semn de minim respect nu suntem "astia" atata timp cat avem placerea sa ne prezentam cu numele real.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dle Muzgoci ai grija ca d.na Denes te trage de urechi, cum iti permiti sa publici un comentariu in care este cuvantul "astia"? E rusine mare.

      Ștergere
    2. Doamna GDP haideti sa va zic cum sta treaba cu numele real si anonimii! Dumneata cand ridici ode si osanale ai tot interesul sa-ti semnezi opera ca poate mai intra ceva in plus pe card la familie. Eu nu am nicio miza eu critic niste gesturi, comportamente, atitudini, pun intrebari incomode si nu prea imi vine sa-mi dau numele ca n-am timp si chef de procese, nu am imunitate si nici bodyguard. In al doilea rand pentru ca la noi justitia nu e oarba e chioara si mai trage cu ochiul in sala la preopinenti. Ati priceput cum sta treaba? Dar eu nu spun minciuni, nu jignesc sunt doar un pic ironic si Doru poate si sigur stie si el aceleasi lucruri altfel nu ar da drumul la comment. 90% din adevaruri se spun din anonimat ca asa e tara asta inca nesigura si de ce sa nu recunoastem ne mai place si sa barfim un pic.

      Ștergere
    3. Gabriela Denes Porceanu3 decembrie 2018 la 20:57

      Asta cu cardul este o presupunere, nu?

      Ștergere
    4. Gabriela Denes Porceanuj4 decembrie 2018 la 08:44

      Eu nu v-am intrebat nimic, domnule!

      Ștergere
    5. Gabriela Denes Porceanuj4 decembrie 2018 la 08:57

      referitor la anonimatul Dvs.

      Ștergere
    6. Nu, doar ati batut apropouri.

      Ștergere
    7. Gabriela Denes Porceanu4 decembrie 2018 la 22:29

      Nu, am spus doar ca am un nume atata timp cat am fost cuprinsa in termenul "astia". Este algerea Dumneavoastra sa postati ca anonim. Este alegerea mea sa postez cu numele real.

      Ștergere
  38. Felicitari dle. Muzgoci se pare ca ati ales bine Pro Romania care creste de la o zi la alta. Are 16 parlamentari. Aproape cat PMP.

    RăspundețiȘtergere
  39. de-aia nu mai poate MP acu..

    RăspundețiȘtergere
  40. Ideea cu angajarea unui logoped nu este o idee noua,ea este cerută mai de multi ani,mai ales ca persoana care ar veni la post este nehoianca.Este frumos ca își dorește astfel de inițiative de care anumite familii au nevoie pentru copii lor.Totusi este deplorabil faptul ca primaria așteaptă pomana de la dl Posea bine intenționat fiind.Tipic PSD,pe degeaba !Primaria Nehoiu are angajați cât o primarie de municipiu,cred ca se putea face mai de mult.Nu fiți naivi,deocamdată administrația nehoiana este dependentă de Ciolacu,daca da el si cand vrea sa dea el.De dl Posea mai nou,daca ne da dl Posea rumeguș pentru caldura,intr-un cuvânt cam multa dependentă .Ramanem in urma muuuuuuuult !Noroc cu biserica !

    RăspundețiȘtergere
  41. Am spus ,doar ca initiativa, afost a mea.Este adevarat, nu a fost luata in serios. Sigur au fost alte prioritati.Refertior ,la dependenta,cu rumegus,poate nu ati vazut Reportajul de la ANTENA. Nehoiu este dependent de floarea soarelui.Pretul este mic...

    RăspundețiȘtergere
  42. Ati deraiat de la subiect...era interviul d lui Muzgoci parca si era vorba despre altceva in interviu.Sa dea Ciolacu ca si el a primit de la Nehoiu voturi destule!De asta ce ziceti???!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PSD este un partid in moarte clinica si nici măcar nu-si dau seama.Aici eu va promit ca ......va fi istorie.

      Ștergere
  43. Hai sa presupunem ca Dl MP o sa gaseasca piata de desfacere a rumegusului la un super pret in Austria! Ce s- ar intampla atunci ??!

    RăspundețiȘtergere
  44. Vad ca pot pleca in concediu linistit,nehoienii sau psedizat masiv dupa plecarea mea.Bravo !As dori daca imi permiteti sa ridic urmatoarea problema, pentru ca asta este de fapt o lupta, rumegus versus coji de floarea soarelui.Am vazut fostii colegi care vorbesc cu mandrie,cum Antena1 a difuzat un reportaj prin care se spunea ca Nehoiu a rezolvat problema pretului la caldura.In acelasi timp psd-isti il acuza pe viceprimar ca el este in spatele acestei afaceri banoase.Adevarul este ca aceasta gaselnita a fost a lui Constantinescu si nu a lui Milea,nu a echipei.Atunci ii atribuim lui aceasta reusita,daca este considerata reusita?Imi raspunde si mie cineva?Dl presedinte Posea,dl primar Milea,consilierii primarului,ai partidului.....

    RăspundețiȘtergere
  45. Dacă nu era Constantinescu muream de frig! Trebuie să-i fim recunoscători! El pune mai presus de interesul personal interesul orașului! Sau invers?

    RăspundețiȘtergere
  46. Farsa cu Corcodel la Brasov ti-a facut-o Florin L. cu finasu si cu complicitatea lui Marilena secretara. Cica sa-ti testeze fidelitatea. Marlena i-a zis pana la urma si lui Sandel ca i-a fost frica sa nu afle din alta parte si acum stiu multe persoane din primarie.

    RăspundețiȘtergere
  47. Dintre toti hotii si șmecherii si..... pe care i-au susținut nehoienii,eu sunt singurul care nu i-a sărutat sutana,care nu este descoperit de el,hrănit de el,nu am făcut afaceri cu el si mi-am sacrificat intr-un fel cariera politica folosindu-ma de mijloace democratice,pentru ca el sa fie simplu cetățean.Si ce simplu este !Nu uitați,cel mai bun rezultat pierzător postdecembrist l-am obținut eu in 2008.Nici pana atunci,nici după, niciun candidat nr doi nu a abținut rezultatul meu.Nu aveam nici o jumătate de an de cand intrasem in politica.Lucrul asta s-ar putea sa-i facă sa doarmă greu,pe multi optimiști si aroganți de astazi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai fost sustinut de vreo echipa si de un partid sau ai candidat singur si independent?

      Ștergere
    2. Rezultatul meu, guvernul meu! cam posesivi si tu si presedintele. Pai bai Dorule rezultatul nu a fost al tau ci al intregii echipe si erati destui asta daca nu cumparasesi tu organizatia atunci.ce ne mai mira.

      Ștergere
  48. Se vede din avion ce ”valori” promoveaza Psd.Insistența iresponsabilă cu care Liviu Dragnea, un infractor cu cazier, cere legea amnistiei si gratierii.D le Posea ce parere aveti?
    Avem în față un partid "cuib de hoți" care ar umple toate instituțiile cu condamnați penal și nu numai.Au ajuns vedetele playboy de Nehoiu sa fie promovate in functii cheie pe banii nostri.Nimic nu au facut in atatia ani in Nehoiu.Am scapat de un comunist curvar, am pus un descreierat care nu vede departe de usa primariei.Toata primaria e corupta, angajari pe subiecte de examen stiute, pe nepotisme,pile de partid.Rusine sa va fie,nehoieni ca permiteti asa ceva.D le Muzgoci ,v a mancat undeva sa intrati in.psd.V am spus la momentul potrivit ca nu sunteti ptr acest partid de hoti .L.ati pus la butoane pe Milea, un pustan cu ,,sutana,, care habar n are de respect ,nu mai zic de administratie.Cat sa mai asteptam dle? Alte alegeri? Sa murim aici fara,locuri de munca, spital,educatie,nimic? A ajuns M.P fiu de deputat, afacerist facut de tacsu ,sa ne spuna noua ce si cum?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca vedeti lucrurile prea in negru.Nu este rau ca oamenii oricum s-ar numi ei,se implica in politica.Sigur sunt multe de facut,si este bine sa biciuim conducatorii,pentru ca este sanatos.Mai ales la Nehoiu!

      Ștergere
    2. Pe ce te bazezi cand spui, citez ,afacerist facut de tacsu,?

      Ștergere
    3. Vis a vis de Dragnea si de ceea ce se intampla in Nehoiu aveti perfecta dreptate, insa nu uitati ca M.P ofera locuri de munca in zona de ani buni

      Ștergere
  49. Pacat ca nu va pot atasa poze cu gunoiul din fata salii de sport, Locuri Mare ,depozitat pe albia raului.Asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  50. Gunoi este peste tot! Nehoiu este un oraș murdar, plin de câini. Primaria ar trebui să-i amendeze pe cei care aruncă gunoi aiurea dar, în același timp ar trebui să ridice gunoiul la timp pentru a nu se strânge munți la locurile de depozitare. Colectarea selectivă este o glumă iar sala de sport este o cocină. Dacă ar veni sanepidul ar închide-o pe loc! Și când te gândești ce buget are! Dacă te duci la toalete acolo te îngrozești!

    RăspundețiȘtergere
  51. Asa este, muream de frig. Bine ca nu muream de ras.Adevarat tacsu la facut mare. Asa este, ce sa spun eu. Vorbiti dv , eu ma retrag, in a face comentarii si a raspunde anonimilor. Asa mia spus, tata. Ca sa nu- mi fie frig, ca sa nu mor de ras.Va salut anonimilor

    RăspundețiȘtergere
  52. Eiiii bugetul....tot buget avem si la casa de cultura.

    RăspundețiȘtergere
  53. Gabriela Denes Porceanu6 decembrie 2018 la 11:53

    Si daca este fiu de deputat asta este pentru Dvs. o rusine sau cum? Dar de la cine asteptati Dvs. sa aiba ce sa ne spuna? De la neica Nimeni? De ce, Domnule sa raspunda cineva pentru faptele altcuiva? Fiecare raspunde in dreptul sau de ceea ce face. Ceea ce a facut domnul Posea pentru copiii Dansului, nu au putut face parintii parintii nostri pentru noi si am face noi pentru copiii nostri. Ajutorul de la parinti e degeaba, Domnule, daca nu ai capacitatea si valoarea sa duci mai departe. Te poate ajuta oricine, daca nu esti in stare, nu reusesti! Si pe cine asteptati sa schimbe lucrurile care va nemultumesc?

    RăspundețiȘtergere
  54. Doamneeee, citesc si ma " crucesc"! Ati luat o razna, adevaratele probleme ale nostre nu sunt nici Muzgoci nici Milea nici Posea nici Gabi Denes nici Constantinescu! Problema este intre noi, oamenii ca am ajuns sa ne mancam zilele unii altora. Baiii faceti dracului ceva constructiv implementati proiecte mergeti la judet si la capitala ca acu e momentul sunteti la butoane ce dracu ca ma enervez si suntem si in post! Bateti apa in piua cu cine cu cine si care cu care uitati va ma cum ati ajuns sa nu va mai ajunga! Daca nu iese nimic din politica asta d c va mancati ma voi intre voi ca tampitii?Sunt oameni destepti in nehoiu care pot face lucruri bune dar lasatii ma sa faca!Atacati pe Posea atacati pe ala pe ala. . da dl Muzgoci unde erati cand s-a distrus fabrica de tricotaje de la Lunca Pripor? Daca este sa ne luam dupa gura lumii Muzgoci a lucrat tricotajele ca el era lider sindical atunci si in acelasi timp prieten si viitor partener de afaceri cu Zaharia d zeu sa l odihneasca cel care butona sindicatul ifet nehoiu. Toti liderii de sindicaat care au fost intr o fabrica atunci cand s au vandut fabricile sau privatizat ulterior au avut cu ce sau au primit mosteniri cu limba de moarte? Muzgoci tu critici sau dai drumul la niste com pe aici dar unde sunt com in care esti intrebat de sutele de femei ce ai facut cu drepturile lor din fabri de tricotaje. Ati dat toti tunuri ca ati fost buni de dat din gura si atat dar o sa vina vremea sa iesiti la raport si voi. Acu cred ca nu publici ca asa esti tu prea selectiv uneori, dar zic sa te gandesti macar nu fam Posea a vandut Ifet ca parca era Mares G atunci dar este clar ca nici Zaharia nu a plecat sa tricoteze nici tu sa sculptezi in lemn, asa rascolind niste amintiri m am gandit sa ti amintesc sunt una din sutele de femei care am lucrat in fabrica aia si acum astept sa mi intre pensia pe card, mica pe caz de boala de stres si nevoi, nu i de ras, Asa ca lasa l pe posea si pe Milea sa faca ceva, doar in coasta lor si cu atacuri pe aici le strici treaba.

    RăspundețiȘtergere
  55. Mai intai ca eu am fost cam spectator pe aici,unde uni fac imagine dlui Posea,iar altii il ataca sau se informeaza.Am vazut un MP dispus sa raspunda,constient in ce a intrat,constient ca asemenea intrebari se pun.Nu am oprit decat comentariile vulgare,denigratoare,tendentioase in mod excesiv.Este dreptul meu!Dar in final, ca sa spui ca Tricotajele a fost furat de un modest angajat, fie el lider de sindicat acolo,trebuie sa fii prost rau,dar rau,rau,rau de tot.Ori un hot infect,care pretinde ca toti sunt ca el.Amice esti idiot!Eu stiu din ce parte bate vantul!

    RăspundețiȘtergere
  56. PS;o fosta salariata de la Tricotaje nu vorbea niciodata asa despre liderul ei de sindicat.Eu am plecat de la o fabrica privata Walter de la Dinamo o avea si am plecat cu mainile in buzunar!

    RăspundețiȘtergere
  57. Gabriela Denes Porceanu7 decembrie 2018 la 15:29

    Ne certam intre noi și întrebăm tot felul de prostii, ca dacă era un investitor austriac sau neamț nu mai intrebam noi nimic. Dar așa, e un nehoian de-al nostru și ne permitem în loc sa ne mulțumim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da nu te potolesti? Cu ce sa ne multumim? Ne intrebam tot felul de prostii. Tu poate pui botul la orice vrajeala dar nu toti suntem la fel. Cine vrea voturi sa raspunda la intrebari in legatura cu afacerile ca nu l-a intrebat nimeni despre viata intima si personala. Au fost numai intrebari pertinente. Cand o veni un austriac sa ne spuna ca sustine pe nu stiu ce primar sau deputat o sa-l intrebam si pe el ce interes are si ce afaceri a facut in ultimii 20 de ani. Nu l-a deranjat nimeni pe MP cu intrebari pe acest blog cat timp nu s-a implicat in politica.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări