D ALE BUZOIANULUI 27 NOIEMBRIE DORU MUZGOCI P 2

Comentarii

  1. Nu mai poza ca vicele Constantinescu este prieten cu tine.El a invatat de la toti si are drumul lui si interesul lui.La cat de repede a invatat nu ar mira pe nimeni sa ia calea numarul trei PNL.

    RăspundețiȘtergere
  2. La mulți ani,romani! Organizati si voi ceva?

    RăspundețiȘtergere
  3. Da' ce tot i' faceti atata publicitate vicelui asta? Il vreti in echipa, cumva, ca asa se aude prin targ!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca Constantinescu nu mai aprovizioneaza cu seminte centrala, cu ce se mai incalzesc cei din zona 0 a orasului!?Ce magarie si cu semintele astea....cascati bine ochii...s-a schimbat doar firma de transport, dar tot el detine 'monopolul"! Avem incredere dl Doru...acum ati vazut pentru cine ati pus obrazul si pe cine ati pus vice in Nehoiu...s-a schimbat doar cifra de afaceri in firma d lui, in rest nimic! Sa auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Utilizarea excesivă a punctelor de suspensie este fie consecința lipsei de știință de carte fie incoerență în gândire. Este bine, este foarte bine chiar, că o parte a locuitorilor orașului nostru beneficiază de agent termic pe timpul iernii la un preț suportabil, rezonabil. Dacă vă deranjează că se folosesc coji de semințe ca și combustibil sau ca mașinile vicelui asigură transportarea acestora, va banuiesc a fi fie ca vicele din Pătârlagele din Pătârlagele care are un biznis si ar vrea sa vândă harțapele nehoienilor, fie vreun moșier de păduri care își vede amenințata suta de euro pe metru cub de lemn de foc pe care l-a crescut de mic, udandu-l zi de zi la rădăcină si cântându-i din Mozart ca să crească repede. Sau poate că ești doar in simbria unuia ca cei doi. Sau este doar incoerența...

      Ștergere
    2. E normal ca semințele să fie transportate cu mașinile vicelui? Nu cumva e conflict de interese?

      Ștergere
    3. Dacă ar fi așa ar fi evident conflict de interese Eu unul presyoun că lucrurile stau altfel Indiferent de valoarea contractului sunt puțini idioții care s-ar risca la asa ceva, dl. Vice nefiind claar genul.

      Ștergere
    4. Nu mai este conflict de interese.Au dat astia o lege ca viceprimarii au dreptul sa alimenteze centralele oraselor cu seminte de floarea soarelui.Asta sa intamplat dupa reportajul de la Antena 3 cu cea mai ieftina gigacalorie.

      Ștergere
    5. Eu propun sa le transporte altcineva. Cunoastem pretul de transport si variantele? Asteptam

      Ștergere
  5. Dacă firma care se ocupa de centrală ar recupera datoriile( eu cred că mai sunt datornici de anul trecut, de când e centrala noua) ar avea bani să cumpere rumegus( ar fi trebuit să cumpere de astă-vară) și lucrurile ar merge cum trebuie. Eu cred că nu se vrea recuperarea datoriilor( se pierd voturi) pentru a se putea aloca bani din buget și pentru a transporta seminte prin interpuși. Halal conducere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Firma este condusa de un domn " Vizitiu". Cunoastem? Cunoastem.

      Ștergere
    2. Buna dimineata. Domn' Doru cred ca aveti probleme cu filtrele. Observ ca nu apar lucruri de genul: viceprimar Constantinescu, Vizitiu, Ghinea Grini (poate este de la dumneavoastra de la Panatau) si, in mod surprinzator, Cocuta Lungu. Eu inteleg ca acest blog va apartine dar incercati sa respectati dreptul tuturor cititorilor de a-si exprime opiniile. Poate asa trebuie sa inceapa schimbarea. Va multumesc.

      Ștergere
  6. Vizitiu este un om onest,este un domn serios !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări