TV NEWS BUZAU - INTERVIURI ALTFEL - DORU MUZGOCI - Intre incompatibilita...

Comentarii

  1. O emisiune buna.Se vede experienta Dorulet.Poate nu o sa vrei sa raspunzi la intrebarea asta dar eu tot o pun.Constantinescu vine?Ori este mai calda plapuma psd?Ciubuc alt promovat al tau ,fiana genilia,ionel petre si alti apropiati.Am auzit ca vine langa tine Remisovschi de la spital.Vei candida tu la primarie sau gasesti pe altcineva?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ia oameni din alta parte nu lua de la psd.Partidul masta este mort o sa vedeti cum o sa fuga de vor manca pamantul.Ia alti oameni.Orasul are multi oameni buni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbiti despre oameni ca despre niste capre. sau cel mult ca despre niste mercenari. Ia-l pe ala, ia-l pe ala. si fa o echipa. Cata minte aveti? Dar ce sunt oamenii aia niste eroi cumva/ Si ce credibilitate mai au daca se muta de colo colo? Daca ii ia cineva la bani marunti ce au facut in consiliul local si cum au votat diferite proiecte veti avea mari surprize. Cine a mai facut politica e manjit. Cautati oameni noi, cinstiti.

      Ștergere
  3. Dorule nu stiu ce sa zic cu Ponta asta. E adevarat ca pe scena politica romaneasca e nevoie de un partid social democrat nou dar... Ponta? A lasat multe semne de intrebare in urma Ghita, Sova, Bechtel, GazMunai Gaz, lucruri neexplicate. Si-a dat demisia si a fost lasat in pace dar daca vrea iar puterea o sa fie scuturat bine , va trebui sa raspunda la multe intrebari.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări