D ALE BUZOIANULUI 28 SEPTEMBRIE DORU MUZGOCI P 2

     

Comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca dvs va mai trebuie hotarare judecatoreasca pentru a va convinge ca un individ din asta, este sau nu corupt,atunci......nu mai am nimic de zis.

      Ștergere
    2. Pana la urma, toti coruptii vor avea soarta care trebuie s-o aiba.Tocmai aseara Udrea a fost arestata.Vor urma toti,fiti sigur.Apropo!In PE niciun aliat european al PSD nu le-a luat apararea,niciunul.Nici socialistii,nici ALDE !Asa ceva nu s-a mai intamplat niciodata si la niciun partid romanesc.Asta spune multe despre noi cei de acasa.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. In ce va priveste chiar au reusit!Asta si vor sa ganditi,"ce,altii n-au hoti?"

      Ștergere
    5. Corect Dorule. Vorbeste Nehoiu Barfe care nu a vazut in amanunt nicio tara occidentala! Mor occidentalii de foame fara resursele noastre, suntem buricul Terrei. Ai imbatranit degeaba doamna. N-ai putut pune mana pe padurile mosnenilor ca aveai alt unghi de reflectie! Agenturili Straine.

      Ștergere
  2. dorule ,de ce lasi tu pe toata lumea sa intre la tine pe blog sa-ti faca anticampanie sau sa faca campanie la hoti.Bine ca ai plecat de acolo.Ai dreptate cu Ponata dar macar sa-l tina.Vezi jigodiile de la nehoiu pe care i-ai ajutat.Tu te judeci ci croncobauru iar milea se fotografiaza cu el si citeaza din el.La nehoiu lupta va fi foarte stransa data viitoare,doar daca nu-i vei lua tu dupa tine.Cert este ca eu vad castig acolo unde este muzgoci.Se inseala cine crede altfel.

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite asa o baraba avea....

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie nu-mi trebuie hotarare judecatoreasca dar alegatorilor psd da.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări