D ALE BUZOIANULUI 11 OCTOMBRIE DORU MUZGOCI P 2

Comentarii

  1. Cine dracu va băgat in cap prostia asta cu referendum consultativ !!??Un referendum decide,hotărăște,nu exista niciunde referendum consultativ. Adica poporul este consultat,el se exprima intr-o proporție covârșitoare de nerepetat,iar Doru si dl Anonim hotărăsc altfel.Ce democrație aveti in căpșorul dvs!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect Dorule dar nu te enerva. Doamna Barfe carcoteste pe campii. Sa ne spuna parerea despre initiativa "fara condamnati in functii publice" oare va parcurge acelasi traseu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Am semnat aceasta inițiativa si sigur voi merge la vot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Initiativa aia doreste sa nasca o lege care sa interzica celor condamnati penal accesul la functii publice. Suntem de noaptea mintii ca pentru o femeie de serviciu la Parlament sa ai nevoie de cazier curat dar presedinte Camerei Deputatilor nu are nevoie.Vedeti dl Muzgoci? Pe dna nu a interesat-o subiectul!N-o intereseaza furtul din banii publici , penalii care ne conduc din fruntea Parlamentului, faptul ca ramanem o tara inapoiata economic si infrastructural tocmai din cauza penalilor. Ea nu are masina, nu are nevoie de autostrazi, asteapta sa iasa la pensie si cam atat. Chiar ii admira pe cei care au pus laba ilegal pe niste banuti cum ar fi delapidatorii Bancorex. Eu zic s-o mai cenzurezi si sa-si publice frustrarile pe blogul ei. Oricum nu are scrupule cand vine vorba de bani.

      Ștergere
  4. Nu mai pupati voi "ciuma rosie"nici un vot.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nehoiu Barfe,tu esti un membru de partid ma loial decât Milea si Dragnea la un loc.Bine am mai văzut eu si PSD-isti contrafăcuți,care au devenit mai îndoctrinați decât vechii PSD -isti.Mai mult, uni zici ca sunt școliți la Moscova!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare dreptate ai Dorule! Nehoiu Barfe zici ca e un postac platit, dar daca nu ar avea si in mintea ei niste goluri de oxigen nu ar putea scoate aberatiile astea. Cata manipulare, sa spui ca gata , nu mai putem sa ne dezvoltam , nu mai putem face nimic, strainii sunt de vina si sa fim multumiti asa ca o ducem de azi pe maine. De preferat sa multumim PSD ca nu ne scufundam si sa-i votam tot pe ei ca sa nu fie mai rau. Sa-i arda focul pe cei care ucid sperantele oamenilor ca razbunare pentru ca ei si-au ratat viata!

      Ștergere
  6. Nu,nu ma bagi in p...mamii,nu pentru ca ma placi,chiar nu ma placi deloc,dar te public.Si cum te iubești foarte mult...........

    RăspundețiȘtergere
  7. N.B. nu are nici cea mai mica pregatire economica sau dorinta de dezvoltare si cred ca nici buna credinta. Ce resurse nu mai are tara asta? Nu mai are nisip, pietris, albii de rauri, nu mai are bitum care toate inseamna asfalt? Cat de cretin poti sa fii sa spui ca nu mai putem face autostrazi ca nu mai avem resurse? Curtea de Conturi spune ca Romania a pierdut sute de miliarde de euro de la revolutie, bani DELAPIDATI de ordonatorii de credite, economia neagra si alte infractiuni . Ce obsesie de cretina ai ca suntem colonie si nu mai putem face nimic si prostii din astea? Noi suntem cei mai mari dusmani ai nostri. Noi ne-am furat mai precis toti conducatorii de la primar de comuna la presedinte de stat ne-au furat, strainii nu ne-au luat nimic cu forta. Nu am fost nici in razboi, nici ocupati nici vanduti. PENALII care trebuie sa plateasca pentru ce au facut sunt de vina si se pot defini foarte usor intr-o lege indiferent cand ies la iveala faptele si condamnarile ce vor sa vina.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări