Putere debusolata,opozite fara lideri,Tariceanu penibil!

                   


                       
Niciodată,dar absolut niciodată,Tariceanu nu mi-a inspirat altceva si poate doar cuvântul dubios sa exprime ceva din ce simt si cred eu despre omul asta.Poate doar “credinciosul”Vosganian sa-l egaleze in vreun fel. Am mai spus-o si prin partid,omul asta va trânti alianța de guvernare cu “tandrețea”cu care si-a aruncat corul de neveste de pana acum,5-6 la număr,nu stiu câte pe mandat. Nu stiu de ce,dar pe omul asta il si văd cum dimineața își pune pe pâine o bucățică de Românie din afacerea Sterling,cea vândută de el “patriotul”,inainte de a fi câștigată de statul roman.Daca nu credeți in cele spuse de mine,atunci va rog sa vedeți reacția idioata in cazul Giuliani,care in final a recunoscut ca a fost plătit de niște abuzați de justitie,Popoviciu,Avaramescu et comp.Hai sa vedem cine este in spatele acestei prostii,orchestrata la nivelul cel mai înalt al statului roman! Liviulica,asta se pregătește sa ți-o tragă ma!
    

Comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Excelenta analiza politica!

      Ștergere
    2. Una din marile mize fiind exploatarea resurselor din Marea Neagra. Arienii cu ochi albaștri se pregătesc sa sacrifice pionul care, ajuns pe ultima linie, a ales sa se transforme în nebun. Excelentă analiza!

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  2. De acum încolo vom auzi doar “il susținem pe dl Tariceanu”ca sa audă Daddy,dar prin partid “hai dle cum sa nu avem noi candidat”,”nu ma duc eu la poarta omului” sa-i cer votul pentru.......altul......

    RăspundețiȘtergere
  3. PNL va creste invariabil,dar la Buzau se pare vor înregistra un mare eșec.Ei cu politica lor de așteptare,la “Da Doamne!”se vor trezi din nou al treilea si nici nu-si dau seama de asta.Din păcate un partid inchis,crezând ca doar daca vor fi acolo ,ei vor fi aleșii națiunii.Gresit!Este o chestiune de comunicare pe care multi nu o au,nu se pricep.Oricum multe se vor întâmpla intr-un an!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Dar pentru PNL Nehoiu nu-și face nimeni griji? Mai există?

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nehoiu Bârfe, este doar una din mize, cea a anului 2018. Așa cum bine ai sesizat, nu exista partid patriot pe scena politică Sistematic au "contribuit" fiecare, începând cu desființarea învățământului nu pentru că nu exista o viziune pe termen mediu în acest sens ci pentru ca asta era viziunea. Doamna Andronescu, mai nou reformatoare a PSD, a făcut praf școala. O lege a lustrației este o utopie, nu are cine sa o adopte în condițiile în care toți oamenii din stat, începând de la referent pâna la senator așteaptă precum mortu'n păpușoi diverse legi, începând de la limitarea abuzului în serviciu până la iertarea păcatelor, amnistie sau cum i-o mai zice. Toată clasa politica vrea și așteaptă aceste legi, fără excepție Eu nu-i mai cred. I am văzut pe hastagii diverși ai zilelor noastre demonstrand agresivitate și nimic mai mult, scene din "American elections", exact ca într-un scenariu de film aplicate în Piața Victoriei și n mass-media... Văd tupeul unei candidate la primaria capitalei care își exprima public regretul și rușinea de a fi primit câteva milioane de euro din contractul Bechtel îl văd pe Tăriceanu fără scrupule al doilea om din stat artizanul afacerii Sterling ul văd pe daddy viitorul proprietar al unei insule oee care un Nicolicea a decretat-o ca nefiind insula. Am aproape 50 de ani. Mentalitățile nu se schimbă ele se înlocuieșc. Dacă va mai veni Tăriceanu la Roza sau Scutaru pe stadion, eu știu cum să-i primesc : indiferența nu este o soluție

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Sunt convins ca aveți argumente în susținerea listei.eu l-aș adauga și pe Petre Roman, tot cu argumente. M-am exprimat vag afirmând ca mentalitățile se iblocuiesc, nu se schimbă, dorind sa spun ca soluția este de înlocuire a oamenilor cu altii având alte mentalități. Faptul că încep cu destructurarea învățământului ca fiind o lovitura cruntă adusă națiunii nu se datorează faptului ca as fi cadru didactic ( și dacă as fi, oricum subiectivismul nu ma definește) ci deoarece astfel consider, la rece, fără pic de patimă P. S. De fapt soțul afla deseori nu ultimul, ci primul. Doar ca se face ca nu știe deoarece este laș sau egoist sau trage nădejde ca lucrurile se vor rezolva dela sine sau nu-i pasă Așa-i și cu citoyenul

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  5. ma intreb daca TOTI romanii sunt constienti de calitatea umana,

    intelectuala si politica a celor doi prichindei care conduc parlamentul: tariceanu si dragnea!
    eu cred ca ar trebui sa apara in media un rapel al cv-ului celor doua personaje.
    parlamentul romaniei este complet distorsionat si nu reprezinta decat vointa de partid, nu vointa cetatenilor tarii! astia confunda tara cu partidele lor.

    exista in constitutie posibilitaea ca parlamentul sa fie dizolvat intre doua legislaturi? ar trebui sa ne gandim serios la mijloacele legale prin care toate puterile statului sa fie echilibrate sau sa fie reactualizate, in fata unor derapaje ca acelea care sunt acum vizibile in parlamentul tarii.

    poate ca constitutiile unor tari civilizate pot servi de model pentru o noua constitutie a romaniei europene.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Statutul neoficial de colonie nu a fost doar capatat sau impus ci asumat tocmai pentru ca nu au fost sanctionate derapajele de catre niciuna din puterile din stat, cu atat mai mult de catre alegatori prin revolta, exprimata ea fie in strada fie folosind puterea judecatoreasca. Asta deoarece sistemul democratic presupune asumarea alegerii facute pe o perioada de minim 4 ani. In paranteza , oarecum relevanta, spun ca birourile parlamentarilor din teritoriu s-au dovedit a fi doar surse de venit, nimic mai mult. Evident, este usor de imaginat cum arata un stat care si-ar schimba liderii o data la 6 luni, deloc bine, insa nu vad de ce nu ar exista instrumente de a-i schimba atunci cand derapeaza . Desigur, veti spune, avem a 3-a putere din stat .Pai in sistemul actual in care un proces dureaza un deceniu , nici-o sansa. Din pacate fiecare din cele 3 puteri in stat urmareste cu prioritate interese de tagma profesionala, prea putin pe cele de ordin general. Raman la ideea probabil obsesiva dar pe care o pot sustine argumentand, ca legiferarea exploatarii resurselor minerale este miza acestei perioade, nu pentru ca cineva nu accepta statutul de colonie ( ar fi probabil ok daca ar fi asa ) ci pentru ca a fost exclus de la masa bogatilor.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. domnule Barfa;interesati-va ce a facut Norvegia cu toate resursele sale si care este nivelul de trai al norvegienilor,De unde ati scos ca UE se va destrama?Va place sa palavragiti mult si fara sens!

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  6. Odata Lecterita era infiorator de exacta in detalii. Daca tot i-ai amintit o gramada de nume lui Tariceanu, mai puteai adauga si Constantin pe lista tradatorilor. Ce ziceti de Firea, o fi pregatita sa darame colosul din Alexandria?

    RăspundețiȘtergere
  7. Intrebare: Voi credeti ca intamplator Antena 1 post tv aservit puterii actuale organizeaza tocmai in Madagascar o emisiune concurs intinsa pe o perioada de 1 luna? A terminat Mazare banii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Interesante,comentariile.Dar de ce nu comentati,cum actuală conducere a primăriei Nehoiu a delapidat 13miliarde de lei din bugetul local.PUBLICI?

      Ștergere
    3. Te-am publicat,nu pentru ca imi pui tu curajul la încercare idiot bătrân si prost ce esti.Trimite-mi tu documente ca astia au furat si al dracu’ sa fi tu daca nu public,dar pana atunci,taci dracu’ si ocupa-te de furturile făcute si instrumentate de justitie in ce te privește.Te duci si il pupi in cur pe ala toată ziua si după masa vii si bagi batul prin gard aici, doar,doar o ieși un scandal.Ma doare pe mine undeva si de tine si de ei,pana la urma sunteți la fel si va mâncați între voi nefericiților.Tradatori,fripturiștii si lași!

      Ștergere
    4. Nehoiu Barfe ora 09.09.... putina gramatica va rog, nu puteti spune "sunt surprins" !!! Sunteti o doamna ce draq, stilul dvs. e inconfundabil oricat v-ati chinui. Lasati pe altii undercover.

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    6. Aveti dreptate. Nici daca esti in spatele sau in fata penisului nu ne mai defineste genul!!! Ce vremuri traim...

      Ștergere
  8. Nu știu de ce ce vă enervați , dar în oraș nu prea se vede ce face actuala conducere. Mizerie, câini, lipsa autorității ( fiecare face ce vrea) . S-a făcut ceva anul acesta în afară de țâșnitoarea din centru? Cam cât va costa șușaneaua de săptămâna viitoare și din ce fonduri va fi plătită?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru centenenar cheltuim oricât! Pentru că putem!

      Ștergere
    2. Pentru centenenar cheltuim oricât! Pentru că putem!

      Ștergere
  9. Domnule,niciodata nu o să trimit ptr prima data documentele către dv.Documentele au ajuns deja la cine trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa va fie rusine. In an de centenar, in loc sa fim mai buni, mai umani, veniti cu asemenea dezvaluiri mincinoase(sic).

      Ștergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Poate 13 mld de lei vechi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,vechi.Dar nu suma este importantă ci fenomenul.

      Ștergere
    2. Un mizilic. Delapidarea daca mai am notiunea cuvintelor inseamna ca esti gestionarul unor bani(cash sau in banca) si ti-i insusesti prin diferite mijloace adica ducandu-i acasa pur si simplu din casierie sau transferandu-i din contul primariei in contul tau sau al altuia. Rog denuntatorul cu delapidarea de 13 mld lei vechi sa ne dea un mic detaliu. Ar fi ceva....

      Ștergere
  13. Domnu Muzgoci sunteti politician vechi ati votat bugete de oras, de judet, lamuriti-ma si pe mine: in ani electorali se asfalteaza, se pun becuri, curatenie, toate bune si frumoase. In urmatorii trei ani nu se mai face nimic. Ce se intampla cu banii din buget in acesti ani, ca nici in investitii- infrastructura nationala nu se duc. E un mare mister. Va rog.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu te a luat in staf ,Muzgoci.Ai bantuit pe gazon .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu “am bântuit”,am fost pur si simplu cu familia si mi-a plăcut asta.Nu mai fac parte din echipa,dar nici dușmani nu suntem.

      Ștergere
    2. Nu sunteti dusmani? Nu cred.Daca erai langa ei sa vezi cum vb.de tine!!! Am ajuns in preajma lor si chiar asta spuneau ,, bantui pe gazon,,.E expresia lor, Doru.Milea nu are scrupule si rusine, ptr.ca tu l ai facut primar.Ai un aport mare la distrugerea orasului, prin faptul ca numai psd istii au acces la locuri de munca, asa putine care sunt, la fel de fel de combinatii.

      Ștergere
  15. Pentru transparență primăria ar trebui să publice sumele plătite cântăreților de duminică. Bănuiesc că pe Enceanu și Stoian ia plătit domnul căruia îi pronunța numele din 5 in 5 minute. Altfel, cu banii cheltuiți pentru îmbinarea aleșilor locali și ai familiilor acestora se puteau face multe lucruri pentru oraș! Dar asta este!

    RăspundețiȘtergere
  16. Din câte stiu eu acțiunea a avut un buget de 80 000 RON dar puteți cere lămuriri direct ,Aveti dreptul asta.

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ptr Nehoiu Bârfe.Lucrez in domeniu sunteți pe lângă subiect.

    RăspundețiȘtergere
  19. Domnului Muzgoci ii este rusine de adevar tine comentarii in spam desi respecta conditiile blogului.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ar trebui interzise spectacolele cumparate din bani publici, e mita electorala mascata. Nu se mai pot organiza spectacole pe baza de bilet de intrare/ Trebuie neaparat moca pentru turmele de votanti?

    RăspundețiȘtergere
  22. Ar trebui interzise focurile de artificii și parangheliile atât timp càt sunt multe probleme nerezolvate. Iar la acele spectacole ar fi de bun simț că artiștii să nu pronunțe numele primarului că nu el a plătit din buzunarul propriu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Tu cate initiative ai facut? Sau in existenta primariei, cate initiative simple cetatenesti au fost depuse si au avut succes?

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Nu te da limitata intelectual ca nu te prinde. Sigur ca iti pute sa participi cu gloata dar iti place sa organizezi. Dai inapoi cu argumente de doi bani. Stii bine ca mereu ti-a placut sa fii in siajul puterii sa amusinezi feromonii celor cu bani care te-au fascinat intotdeauna. Te-ai gudurat si pe langa Corcodel si pe langa Lungu si pe langa Milea. Nu trebuie sa participi la ceva ca sa vezi ca se risipesc bani degeaba sau doar pentru imaginea primarului si partidului. Atunci cand dai sfaturi ar fi bine sa vorbesti din experienta ta nu sa indemni pe altii sa joace ceea ce tu nu ai jucat niciodata.

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    6. Dacă doriți sa polemizat aici,am sa va rog sa va referiți la subiectul postării mele,altfel ma văd nevoit sa nu va mai public deloc.

      Ștergere
    7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  23. Numai consiliul local poate face niște corecturi,cu condiția sa-si cunoască puterea si sa fie “purtători de izmene “.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Bre ne-ai promis filmuletul cu interviul tv. In alta ordine de idei, chiar daca esti tentat sa te bagi in orice problema de la pesta porcina pana la chestiuni fine juridice (vorbim de facebook) ia-o mai usor ca te faci de ras. Te tot contrezi cu Filip ala si te faci de tot rasul ca nu ai nici logica nici coerenta nici proprietatea termenilor folositi, nu mai vorbim ca esti mereu pe langa subiect incercand sa duci discutia pe terenul tau. O sa iesi deputat stai linistit. La ce fauna e in parlament nu ar fi nicio surpriza. Vorbeste pe limba ta si vei avea voturi nu te mai chinui sa faci bezele la intelectuali.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări