Atunci taci !

                       
Nu poți lasa hotii sa vorbească despre justitie si chiar s-o facă .In ultima perioada sunt prea multi condamnați,care ne dau lecții de democrație,de justitie,de moralitate. Nu poți lasa curvele sa vorbească despre moralitate ! Nu poți lasa puturoșii sa-i judece pe cei din diaspora. Poate ar trebui sa se știe ca ei sunt principalul contributor al țării si principalul factor de echilibru macroeconomic,principalul investitor. Si ei iubesc si le pasa de tara asta,ca oricăruia dintre noi cei care pretindem ca ne pasa.Nu poți privi pasiv la ce se întâmpla in jurul nostru. Am crezut ca daca au trecut 30 de ani de democrație peste noi,n-o sa argumentam tot cu “ba tu”,”ba pe-a matii”,cu ironii de prost gust. M-a surprins virulenta cu care au fost atacați partizanii “fara penali in funcții publice”de către oameni aparent curați,cuminți ,serioși.Sa fie subconștientul care activează instinctul de apărare împotriva hoției,care se spune sălășuiește in fiecare din noi!?Sau poate interesul meschin sau principiul muștii pe căciula!?Daca nu poți sa iubesti,atunci ar trebui sa taci !

Comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu fac parte din categoria tâmpiților care spun ca penalii mei,sunt mai cinstiti decât ai tai.Udrea da si ea lecții pe la televiziunile mogulilor cum ii numea tot ea.Puscariasii la periferia societății nu in fruntea ei..

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Banii diaspora nu pun decat o pereche de sosete in plus copiilor, un cotet mai trainic la gaini sau un medicament in plus batranilor parinti. Investitor inseamna cu totul altceva.

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie să fii prea rupt de realitate, ca sa ma exprim frumos, sa gândesti în halul ăsta. Banii diasporei inseamna asigurarea traiului multor,prea multor familii din România.Inseamna hrana,haine,educatie,sănătate,utilități,etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate fara sa vrei. Statul incaseaza cei mai multi bani din produsele accizate la maxim. Adica combustibili, tutun, alcool. Banii din diaspora vin in Romania si exact pe asta se duc, benzina , tutun, alcool. Daca circuitul ar continua cu incasari la buget, sanatate, educatie, utilitati ar fi excelent, dar exista un scurtcircuit cu salarii babane, parandarat, nepotism,contracte umflate, cotizatii la partide, politicieni corupti, Madagascar, Costa Rica s.a.m.d. Domnule care nu gandesti ''in halul asta'' da-mi exemplu de o investitie de peste 2 milioane euro realizata de cineva din diaspora in Romania. Te rog.

      Ștergere
  6. Este o parte buna si una rea in asta. Daca diaspora nu ar mai trimite bani acasa, o multime de pensionari sau persoane fara venituri ar fi obligate sa nu mai voteze pentru pomeni electorale pentru promisiuni de bani fara munca, nu ar mai vota penali care jefuiesc tara, ar cere locuri de munca asa cum cer la proteste alte popoare.. Cu parere de rau , dar banii diaspora intretin lenea si nemunca din Romania. Atat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Inteleg ca sunteti superficial și subiectiv. Orice pădure are uscaturile ei,cu siguranță mai exista si intretinuti care așteaptă lunar banii din afara, dar câți din tara asta nu traiesc in acelasi mod pe banii părinților,bunicilor sau din ajutor social,fără a avea vreun venit din afara? Cunosc cazuri și din pacate nu sunt puține, de copii care au cel puțin unul din părinți plecat din țară ca sa le poata asigura traiul. Si asta pentru ca in tara noastra nu gasesc loc de munca,tot din cauza celor angajați pe pile, tot din cauza lipsei locurilor de munca,pe care nu eu sau dvs la creați, ci politicienii aia care ne conduc nouă viețile.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nehoiu-orașul câinilor! Noaptea nu poți dormi din cauza lor iar ziua riști să fii mușcat. Oare conducerea primăriei mai iese prin oraș să vadă situația? Sau așteaptă să fie mușcat cineva? Dacă sunt mușcați copii?

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt foarte multi inconștienți care aduc câini in Nehoiu.Ce ar putea face primarul sau viceprimarul împotriva lipsei de conștiința civică a noastra a tuturor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inconstientii aduc cainii la Nehoiu. Ceilalti, constienti, ii duc in alta parte...:))))

      Ștergere
  10. Chiar nu pot face nimic? E mai bine dacă stau în birouri iar copiii de pe stradă sunt în pericol? Ce am putea face noi? Să organizăm patrule care să depisteze pe cei care aduc câini?

    RăspundețiȘtergere
  11. Ca sa depistezi trebuie sa-ti spuna cineva”ala”,trebuie sa-si asume cineva “eu am văzut”.Din păcate n-o face nimeni!

    RăspundețiȘtergere
  12. PS:Sigur ca tot ei trebuie sa rezolve problema,sa pună camere,sa responsabilizeze oameni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și e greu să pui niște camere? Costă mult? Eu cred că nu se vrea!

      Ștergere
  13. Ei se ocupa sa facă posturi si sa angajeze alt membru al unei “celebre”familii din Nehoiu ,care are 20%din angajații primăriei.Daca vor face si pe asta atunci dracu cu voi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai este vreun membru al familiei neangajat? Care este acela?

      Ștergere
  14. Am văzut pe facebook un proiect de hotărâre de consiliu pentru acordarea unor sume de bani elevilor cu rezultate deosebite la examene, 300 de lei de elev. Din pacate in ultima ședintă de consiliu nici vorbă de așa ceva. Nu cred ca erau multi elevi in situatia de a primi bani. Să înțeleg ca primăria nu este interesată de performanta scolară ci doar de nonperformanta fotbalistilor nehoieni?

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunteți răutăcios.Sunt interesați de performanta,fie ea școlară sau sportiva.Eu asa cred!

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu prea se vede! Ca părinte al unui elev sunt dezamagit!

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu am dorit sa public un comentariu,care se adresa tuturor potentatilor de azi ai Nehoiului Nu era măgulitor si-mi atrăgea atenția,ca nu a scris Corcodel comentariul de mai sus.Sigur,el nu știe sa scrie,l-a scris prost prietena sa si pe ala si pe cel nepublicat.

    RăspundețiȘtergere
  18. Fără cenzură! Publicați-l!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu poate să publice ptr ca sunt persoane menajate domnul Muzgoci.

      Ștergere
    2. Ar trebui să-l publice. Probabil sunt acele persoane datorită cărora Nehoiu se prăbușește pe zi ce trece. Nu se mișcă nimic, totul este încremenit datorită unor interese meschine. În câțiva ani vor urla câinii prin oraș, va dispărea și semnul de localitate.

      Ștergere
    3. Nu are interes,domnul Muzgoci.Dumnealui publică ce doreste.Cum să publice,cand pe data de 16.Sep.se va întâlni la Nehoiu cu penali din PSD.Pe nehoieni ii cheamă pe stadion,iar ei penali din Nehoiu si cei din Buzau vor sta intr-o locatie apropiată.Oare te va primi si pe tine Dorule?

      Ștergere
    4. Daca nu sunt penal nu voi fi invitat.Daca nu sunt invitat nu ma duc.Cine se ocupa de organizare si de invitați,pe mine ma cam uita.S-a mai întâmplat asta!

      Ștergere
    5. Pe ce bani se va face această paranghelie cu penali sau viitori penali? Pe bani publici? Sau pe banii consilierilor PSD? Au rezolvat toate problemele orașului și nu mai aveau pe ce cheltui banii. Cu ocazia asta poate scăpăm de câini.

      Ștergere
  19. Eri, la ceasul vecerniei, tot norodul au aflat cum ierea să piară de moarte crâncenă Dracnea, căci tâlnindu-se la umblătoare cu Lisandra Stoichescu i-au đis acesteia cumcă un om cu mare faimă i-au pus gând rău și au tocmit, în leatul carele au trecut, patru ucigași. Aceștia đice Dracnea că au călătorit den țeari străine și au mas la hanul de-i đice Polata Atenei, ci n-au avut destulă pricepere în a-l dovedi, căci Dracnea iaște meșter în a se feri de plumbi, de pușcărie și de blesteme mai dihai ca Ion Măclean cel anevoie de ucis.

    Ci mă tem că iaște veaste minciunoasă, iară ucigașii n-au fost meșteri ci proști, că dupre chipul în carele au încurcat Dăncilă Podgorița cu Priștina, iaște cu putință că au încurcat și aceștia târgul Licsăndrii cu Caracalul și apoi Caracalul cu Caracasul, și călătorind în țeara Venețuelei văzut-au om cu musteață în jilț domnesc și au crezut aceștia că-i Dracnea; și au pus praf de pușcă pre o pasere ca să-l dea morții dar n-au izbutit.

    Ci au mai eșit voroava prin norod cumcă drumeții den Țeara Sfântă pre carii i-au scos cu de-a sila potera den rădvan întocmai ucigașii năimiți iereau, măcar că rămăseseră numai trei - ci unul vrea să đică cumcă iaște slobod, întru spaima Dracnei. SA VEDEM DACA MAI AVEM SIMTUL UMORULUI LA "PROIECT" !

    RăspundețiȘtergere
  20. Bine ai revenit!Ti-am zis si atunci si acum ca ai talent neicusorule!

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu.mi arog merite nemeritate. Este copiat de pe site-ul HOTNEWS acolo unde este si Miorita adaptata la povestea lui Dracnea cel fara de noroc si degrabiu fatalist. Forza Doru!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări