Concurs national de literatura pentru elevii de liceu la Patarlagele!

   
Vineri 18 mai la orele 10.00 la Liceul Radu Vladescu din Patarlagele, va avea loc festivitatea de premiere a concursului national de literatura pentru elevii de liceu.Vor participa elevi si profesori de la liceele importante din judetul Buzau,BP Hasdeu,Mihai Eminescu,Radu Vladescu ,Nicolae Iorga din Nehoiu,dar si alti concurenti din Craiova si din tara. Concursul este patronat de Fundatia Culturala Ion Caraion condusa de prof.Marius Rapeanu,Liceul Radu Vladescu si Primaria Orasului Patarlagele.In cadrul acestui eveniment cultural, va avea loc si lansarea numarului 4 al revistei "Continuu" a Fundatiei Culturale Ion Caraion.Speram ca presa buzoiana, sa popularizeze acest eveniment cultural de exceptie de pe Valea Buzaului,prilej pentru care, lansam invitatia catre toate ziarele si televiziunile buzoiene.Sa dam tinerilor destepti si talentati atentia cuvenita!

Comentarii

  1. Mi se pare amuzant apelul catre presa locala si nationala... Atat timp cat nu este ceva senzational, un omor, un viol, un furt ceva, presa nu va reactiona... Un concurs de literatura nu are nimic senzational, din pacate...

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule profesor este dureroasa constatarea dvs,dar sta in puterea noastra sa schimbam asta.Traim vremuri in care premianții sunt dezavuati,marginalizați,invidiați.Toate astea pentru ca gândesc,pentru ca reacționează,pentru ca au atitudine.Ei ”sunt îngâmfați”,”aroganți”etc.Este tot mai actual “noi muncim nu gândim”.Macar in acele vremuri,satira,ironia,umorul in general,erau armele poporului sărac,dar inteligent.Astazi rara avis!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări