Timpul lichelelor!

                     
Cu ceva timp in urma,probabil nu gândeam asa,nu eram “lovit” de gânduri pesimiste.Cine face diferența dintre un om cinstit,onest,altruist si loial si o lichea,un escroc un ipocrit .Din experiența pe care o am,oamenii din prima parte nu prea sunt iubiți ,nici măcar ca altădată,respectați .Asistam la o ofensiva a lichelelor,un cor al hoților si un distrugător dialog al lui “ba tu”.Nu mai este o gluma, este deja un adevăr.Jumatate de țara,spune despre cealaltă jumătate ca sunt si hoți si prosti.Discutia despre justiție din aceste zile,imi lasa un gust amar.Din păcate a început războiul romano roman. Cand văd niște “buzate”pe la televizor,care vorbesc despre justiție si abuzuri asupra lor,desi au in buze bugetul unei comune medii din România,ma apuca groaza.Ma revolt !Asta nu face bine la cariera.Esti prost ,îți merge bine,esti demn ,esti înlăturat ! Cine are timp sa facă diferența dintre un slugarnic cu coloana de gelatina si un om onest,serios si demn.Iti faci drumul prin viața si te gândești ce ai putea sa le spui nepoților.Dilema este,ce le vei spune si cum?Rahatul”pute sau miroase !?Raspunsul il au doar EI! Ei sunt oamenii de succes!?Mai ai timp:Învață mersul înapoi!Este timpul lichelelor!

Comentarii

  1. Sa nu fim ipocriti. Lichelele nu ajung singure la putere, sunt ajutate, au nevoie de campanii, de oameni inteligenti si cu imagine care sa-i promoveze. Sa nu spui nimanui ca atunci cand l-ai sustinut pe Lungu, nu stiai ce fel de om este ce pregatire are si in ce mod s-a imbogatit si parvenit. Sa nu spui ca atunci cand l-ai sustinut pe Milea nu stiai ce a semnat , pus de cine si pentru ce a facut-o. Deci coruptibil. Domnule Muzgoci , uneori buna credinta nu este suficienta si "scopul scuza mijloacele" sau "ma fac frate cu dracul pana trec puntea" nu mai este demult o filosofie de viata. Ai facut multe fapte bune in politica dar ai facut si multe greseli. Nu am citit niciodata ca le regreti si ca ceri scuze celor care s-au inselat ca si tine urmandu-te. Cred in iertare dar nu am vazut cainta. Sa te restartezi si sa ceri iar oamenilor sa aiba incredere in tine si sa te urmeze e foarte greu daca nu-ti reprosezi niciodata nimic, batand doar moneda ca esti cinstit demn si cu coloana vertebrala. Poate esti dar asta nu este suficient pentru a fi bun conducator. Mai trebuie si sa ai fler si sa te feresti de asocieri cu borfasi. Nu poti sa te pupi cu ei pe buze si sa nu iei virusul. Mai ai o sansa, poate ultima de a te afirma cu adevarat in politica nehoiana. Dar eu nu cred ca cel care nu recunoaste ca a gresit, nu va mai gresi! Cu respect A 221r.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca nu este vorba,nici de Lungu si nici de Milea.Sunt doar niște consideratii generaliste.Nu pot sa-mi reproșez bunele mele intenții.Cred ca nici alții nu ar trebui s-o facă! Eu nu am de unde sa stiu,cât de pervers este unul sau altul.Nu este copilul meu sau o ruda a mea.Nu mi-am dorit cu îndârjire un ciolan,o poziție anume,bani multi,cum am văzut ca au unii colegi de-ai mei.Mi-am dorit sa facem ce trebuie sa facă o echipa după ce câștiga niște alegeri.Adica,treaba,treaba împreuna.Eu nu mi-am pus numele,banii si timpul la bătaie pentru copii,amantele,șotiile,rudele si prietenii noilor potentați.De aceea m-am suparat.Eu va rog sa aveti încredere in mine,pentru ca eu mi-am făcut treaba si de “stricat”nu m-am stricat deloc.Vad ca unii se feresc sa ma lase,sa arat ce pot!Pentru mine nu este capăt de drum.Credeti-ma!

      Ștergere
  2. Eu nu cred in patetism atunci cand este o simulare, distorsionare intentionata si izolata a realitatii, fariseism imagistic sau senzorial, o proasta gestionare a transfigurarii... Cred exclusiv intr-o sinceritate care sfasie si transmite in bloc sufletului un patos din care, printr-o mecanica a lui, sufletul, ca un storcator (unul cu semnificatie, sa fie clar) extrage sublimul...

    RăspundețiȘtergere
  3. Vad ca se insista;Aici nu este vorba de minie intr-un anumit context politic.Nu este vorba nici de persoanele cu care interactionez intr-un fel sau altul sunt pur si simplu ganduri,experiente,trairi.Pana la urma eu mi le-am asumat pe astea.Astea nu sunt dezvaluiri, unde poti sa judeci si pe mine si pe cei devoalati.Sunt trairile mele!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări