Profesoara Cristina Tănăsescu “unsa”Președinte PNL Nehoiu!

                       
 După “transferul”fostului sef PNL Nehoiu Radu Bularca la PMP,a venit si rândul liderului PNL Buzau, sa facă o mutare.Ieri dl Romanescu a numit-o pe Cristina Tănăsescu,Președinte PNL Nehoiu pana la organizarea alegerilor!Cristina Tănăsescu,este o tânăra profesoara de limba engleză de la Liceul Nicolae Iorga Nehoiu.Scena politica nehoiana se mișcă,semn ca aici pe viitor se vor da batalii politice,cum nu au mai fost după revoluție.Cert este ca,in ultima perioada,am constatat un foarte mare interes al unor oameni,care doresc sa facă politica,semn care nu poate decat sa ne bucure.Toata aceasta implicare,sper sa fie de bun augur pentru Nehoiu.

Comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marturisesc ca nu prea inteleg unde bateti!Nimeni nu a spus ca psd-isti sunt lichele.Lichele sunt peste tot,problema se pune cum ii descoperi !?Asta tine de educatie si pe aceea nu ai facut-o tu.Responsabili sunt altii.Depinde foarte mult de ce echipa faci,de cine te inconjori.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Văd ca insistați :Făceam referire si la lichelele din PSD ,dar evident ca la toate lichele in general.Daca dvs aveti o părere proasta despre mine,doar pentru ca eu am avut ce multi nu au,atunci va rog sa o spuneti explicit si răspicat.Va public!Daca doriți sa merg sa pup curul uni PSD-ist,oricine ar fi el,pentru vreo funcție anume,va rog sa o spuneti.Poate asa înțeleg si eu ca sunt pe alături,ca asta nu este demnitate ,este chiar lichelismul de care vorbeam.Eu la Nehoiu,am ajutat cu vârf si îndesat.Nu am mers la Milea sa-mi iau tainul,nu i-am cerut ,absolut nimic,dar nici nu s-a strofocat sa ma “onoreze”cu ceva.Daca nu vreți sa înțelegeți cu cine aveti de-a face,va privește ,dar nu o sa va mai “suspectez”de buna credință niciodată.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oamenii pleaca dintr-o echipa, cand nu se mai regasesc acolo,cand sunt indepartati,cand sunt mintiti,sau cand interesul lor nu mai coincide cu al celor unde te afli.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Suna a "reconstructie a dreptei" ( ca sa folosim o expresie oarecum decenta ) in jurul d-lui Traian Basescu . Si eu m-as bucura sa vad preocupare a tinerilor pentru politica in ziua cand aceasta va fi si in slujba societatii. Deocamdata, in 28 de ani de pe margine am vazut ca ei sunt ei si fac politica pentru ei iar noi suntem noi si votam pentru ei. Si ne meritam opinicile cata vreme le toleram bocancul pe grumaz.

      Ștergere
  3. PS:Nu se spunea ca va veni Muzgoci, bla ,bla.Uite ca alta este realitatea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna vrea sa candideze la primarie? Ca sa stim cu cine votam.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pun pariu că la următoarele alegeri veți fi din nou în barca PSD-ului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu sunt plecat din PSD .Cine a vorbit de asta!?Unde ați citit o declarație a mea in acest sens.Am niște neantelegeri si le-am spus mai marilor partidului ,ca nu tolerez un astfel de comportament fata de mine.Atat.

      Ștergere
    2. Nu ați plecat din PSD. Dar mai contați? Mai aveți un cuvânt de spus?

      Ștergere
  6. Și doamna tanaseascu alt cățel al unor oameni care sunt sus mai la putere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule anonim, ce anume va determina sa spuneti ca doamna Tanasescu este un catel al unor oameni care sunt la putere? As putea sa generalizez si eu si sa spun ca toti cei care sunt sub mai marii de la centru sunt catei. Corect? Eu nu m-am lamurit interesul cui sustine, al lui Corcodel sau al lui Bularca?

      Ștergere
    2. Domnule anonim, ce anume va determina sa spuneti ca doamna Tanasescu este un catel al unor oameni care sunt la putere? As putea sa generalizez si eu si sa spun ca toti cei care sunt sub mai marii de la centru sunt catei. Corect? Eu nu m-am lamurit interesul cui sustine, al lui Corcodel sau al lui Bularca?

      Ștergere
    3. Al ei stai liniștit.

      Ștergere
  7. V-am dat o informație si punct.Restul este ce doriți si cum gândiți fiecare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Tanasescu este una din cele mai apreciate profesoare de la liceu. O cunosc personal si stiu ca e foarte ambitioasa.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Tanasescu nu este a nimănui .Daca a ales o cale,a ales-o pentru ea si familia ei.Nu trebuie sa-i judecam greșit,nu trebuie sa-i judecam absolut deloc.Societatea românească are nevoie de oameni noi implicați in acest fenomen,care este politica.Societatea nehoiana are de altfel si ea mare nevoie de oameni implicați.Poate asa găsim caractere,găsim oameni puternici nu lichele,trădători,mincinoși si mediocri.Mie mi s-au adresat câteva persoane serioase care ar dori sa se implice in politica.Eu asa cum am făcut-o si altădată ii voi sprijini.Am văzut ca unii se închid ,nu doresc sa vina si alții,pentru ca-si văd amenințat locul pe care-l vizează.Eu nu am fost asa,nu am făcut asa si nici nu voi face.Voi ramane la fel de deschis,fata de cei care doresc sa mi se alăture,pentru orașul nostru,daca nu spun vorbe mari, pentru țara asta,si nu in cele din urma pentru sine.

    RăspundețiȘtergere
  10. PS:tot ma bătea cineva la cap zilele trecute,eu cred in echipa,cred foarte mult si am si demonstrat asta.

    RăspundețiȘtergere
  11. TITLUL articolului spune totul. In PNL nu mai este democratie, presedintii sunt "unsi", mai ales daca sunt de genul feminin. Traim o decadere urata a liberalismului romanesc. A ajuns PSD sa le dea lectii de alegeri libere. Daca-i unsa , sigur nu va scartai, nu?

    RăspundețiȘtergere
  12. Am in spam comentarii si mai ciudate! Nimeni nu-si mai spune părerea ,toată lumea emite judecați de valoare.Nu comentează subiectul,ma analizează pe mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca si dumneata in comentarii vorbesti despre tine, lichelism, tradari, etc. De asta esti evaluat permanent, tu vorbesti despre tine si e la fel de ciudat nu? Ca doar te cunoastem !!!

      Ștergere
    2. Da,eu vorbesc despre mine,pentru ca sunt acasa la mine si ca asta-i scopul in fond.Cu toate astea,cu siguranța ma veți urmări in continuare!

      Ștergere
  13. Asa sunt unii rai si misogini. La PnL oricum ai face nu e bine. Corcodel nu e bun ca e hot, Muzgoci e psdist, Bularca isi sustine afacerile si Tanasescu e femeie. Spune domnule pe cine vezi la carma Pnl? Poate unul de la psd ca tot da lectii de alegeri libere. Dar daca ma gandesc la premierul Romaniei si la sefa ISJ parca ma ia ameteala.

    RăspundețiȘtergere
  14. Va fi schimbat juniorul?

    RăspundețiȘtergere
  15. Din câte se aude,nu are cine,doar are prieteni suspuși.Nu este o răutate,dar nici nu cred ca a vrut cineva sa-l schimbe vreodată.As fi ipocrit sa spun ca Milea se consulta cu mine,nu o face absolut deloc.Ma evita in liniște,dar nici nu pot spune ca ma dau cu fundul de pământ pentru asta.Poate asa cere ordinul pe unitate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era de asteptat reactia lui Milea.A tradat o data, tradeaza in continuare.Ce sa i ceri? Te ai batut cu pumnii in.piept ptr el, te ai certat cu toti, ai sarit la bataie, ptr.ce ,Dorule? Ti ai facut dusmani, ptr.ce? Tu stii cum vb.Milea de tine?

      Ștergere
    2. Muzgoci isi pune intrebari singur, "va fi schimbat juniorul"? Pretext ca sa raspunda ca Milea nu se consulta cu el. Cata frustrare oameni buni!!

      Ștergere
    3. Daca asa arata un frustrat,atunci asa o fi ma deșteptule!Unul ca tine ar ......pupa ......si pentru doua eugenii.Vai mama voastra!

      Ștergere
    4. Răspuns la”pentru ce dorule?”:Pentru mine omule,pentru tine omule,pentru copii mei si ai tai omule.Chiar nu vreți sa credeți,ca mai sunt idealiști si fraieri ca mine!?Nu ma interesează trădările lui Ionut,el daca asta face se va trăda pe sine sau pe voi.Stiu cum gândește,stiu ce face ,dar nu ma interesează.Este fix problema lui!Nu urăsc pe nimeni,nu cer nimic nimănui,nu am treaba cu nimeni.O sa fiu si eu pe aici!Nu judecați situația de astazi,ca fiind începutul unui război cu Milea.Daca o sa mai spun câte ceva ,nu înseamnă război.Eu am vorbit tot timpul,nu cred ca este o surpriza pentru nimeni,si nici nu sunt plătit de nimeni.Buzaul nu are nevoie de linkuri trimise de la Nehoiu,pentru a vedea ce scriu eu,ei pot vedea si singuri.

      Ștergere
  16. Dle Muzgoci va supun atentiei un subiect care nu are legatura cu articolul pentru ca pe buna dreptate dna Tanasescu este o arhinecunoscuta pentru 90 la suta din populatia orasului Nehoiu, se pare ca nu este de aici si nici nu locuieste pe aici. Asa ca despre ce sa discutam? Vazui alegerile la FRF si mi-am adus aminte de ''generatia de aur'', oameni care merita statui, etc. Chiar asa, hai sa discutam , care oameni ar merita statui? Auzim deseori de sintagma ''oameni care au facut numele Romaniei cunoscut in lume", care au ridicat tricolorul si asa mai departe... Bun si? Ce castiga romanul de rand din asta? Nadia, Nastase, Hagi, Halep, Bute, Patzaichin, etc. Cunoscuti in toata lumea ca romani valorosi in domeniul lor. Bun si? A venit SUA sa ne faca o autostrada gratis ca a fost Nadia campioana? Au venit milioane de turisti americani sau francezi sau englezi la Mamaia sa vada judetul unde s-a nascut Hagi? Nu domnilor. Gloria le-a adus bani si notorietate . Proprie. Tara nu castiga mai nimic din succesele individuale. Statui merita cei care se sacrifica dezinteresat pentru o viata mai buna a poporului din care se trage, pentru cunoasterea istoriei sale, poetii si scriitorii universali are au trait dintr-un salariu de mizerie si care ne-au incantat sufletul cu imaginatia sau descrierea vietii reale vazute de ei. Acestia merita statui si recunostinta noastra vesnica. Am avut chiar si politicieni de mare valoare care au modernizat Romania. Voi ce credeti, cine merita statui in tara noastra?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnitorii pana la 1600, Cuza, Carol I, Ferdinand , Iorga si Antonescu.

      Ștergere
    2. Eminescu, Marin Preda, I. Bratianu, Regina Maria. Pana la urma sunt foarte multi. Mai bine am lua-o pe judetul nostru. Ion Baiesu, Gheorghe Coman..hmmm, cam putini.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări