Demisie la vârful PNL Nehoiu !

                   
Radu Bularca,liderul PNL Nehoiu si consilier local,a demisionat din PNL si împreuna cu aproape întreaga organizație, au plecat la PMP.Urmatoarul pe lista in Consiliul Local Nehoiu din partea PNL,urma vicepreședintele organizației si liderul organizației de tineret a PNL Alexandru Toader,care a demisionat si el,si l-a urmat pe Radu Bularca la PMP.Apele politicii, s-au învolburat foarte tare si foarte devreme la Nehoiu,semn ca începând cu alegerile de anul viitor si terminând cu alegerile locale de peste doi ani , vor fi extrem de tari si extrem de disputate.Radu Bularca este unul dintre cei mai cunoscuți si unul dintre cei mai înstăriți oameni de afaceri din Nehoiu si de pe Valea Buzăului ,semn ca lucrurile nu se vor opri aici si ca localele din 2020 ,vor fi poate cele mai disputate alegeri din ultimi douăzeci de ani.Functie de evoluția evenimentelor ,va vom tine la curent,asa cum o facem din 2007 si pana in prezent.,

Comentarii

  1. Bine ca s-au dus la PMP BUZAU si nu la PMP NEHOIU!! :))))) HAHAHAHA. Un fan PSD.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mocani stiu cum este cu politica si au luat ce trebuie.Vor mai lua.Cred ca nici PNL in final nu va sta cu mâinile in sân.O sa aveti mari probleme in 2020 Doru nu veți mai mărșălui prin județ ca in 2016.Locomotiva voastra s-a cam gripat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Corcodel e consilier PMP.Cum dracu vine asta?

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo, Bularca!Buna miscare. Nu stiu ce ai cautat atat timp langa psdeul de Romanescu. Ala a distrus PNL ul la Buzau.

    RăspundețiȘtergere
  6. In momentul in care se petrec astfel de mișcări,cu mult inainte de alegerile locale,cu renunțări la funcțiile alese(consilier local),si te alături unui proiect politic,cu reale șanse sa crească ,eu in locul puterii nu as dormi liniștit.Prevad si eu ca alegerile de anul viitor,dar mai ales cele de peste doi ani,vor fi cele mai zbuciumate din ultimii 25 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  7. Iar l-a lasat fina pe Corcodel fara partid? :))))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate nu vreți sa se știe sau poate nu știți dar la ședinta cu pricina au demisionat vreo 17 persoane din birou.Au ramas doar vreo 7 oameni cu morarasu cu tot.S-a făcut vorbire si la cine va lua PNL si au fost pronunțată doua nume Doru Muzgoci si Claudiu Corcodel.Daca la dvs nimeni nu a avut nimic de obiectat la Claudiu a ieșit scandal mare.Oamenii nu mai doresc un corcodel in politica.Dumneavoastra mai sunteți in PSD,mai sunteți președintele psd?

    RăspundețiȘtergere
  9. Oare incet incet....se va strica si caruta rosie...ca ne am saturat chiar si noi buzoienii roscati de atitia ani.
    Sa ramana din p.s.d.ce a ramas din foresta..din fabrica de lapte ..din tricotaje nehoiasu..din i.c.f....realizari ale ciumei rosii

    RăspundețiȘtergere
  10. Ăsta e momentul tău, Dorule, speculează-l! Te vrem la locale în 2020!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai bine ar candida ca independenți vreo 30 de nehoieni și să vezi atunci Caragiale ce se răscolește în mormânt de râs. Politica este la putere în orașul ăla. Altceva nimic.

    RăspundețiȘtergere
  12. Palpitante momente la urmatoarele alegeri locale!!Sa vedeti surprize la alinte!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Cea mai tare alianta corco+ milea= love
    Muzgoci+Radu=love

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu cred ca ca dumneavoastra ati crescut nu ati scazut in intentiile de vot ale nehoienilor.Poate si pentru ca la consiliul judetean v-ati facut treaba foasrte bine.Ati fost in atentia presei,a oamenilor,s-a vorbit tot timpul de dumneavoastra.Ati aratat ca aveti si coloana si important,nu ati fost amestecat in niciun scandal de coruptie care a u tot fost si se pare ca sunt la Nehoiu.Omul cel mai interesat ca ca Doru Muzgoci sa nu plece din psd este Ionut Milea care trebuie sa recunoastem dezamageste din zi in zi mai tare.PSD ar trebui sa se gandeasca la faptul ca ignorandu-va relanseaza PNL pe Valea Buzaului.Domnul Ciolacu parea un om care stie ce vrea,dar acum pare ca s-a folosit de oameni ca si dumneavoastra pentru a-si atinge scopurile electorale.Prostia politicianului roman,inainte de alegeri aduna si dupa se crede invincibil si isi bate joc de cei pe care i-a adus.Cred ca ar fi cazul ca dumneavoastra sa iesiti si sa faceti precizari.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cate proiecte europene ati adus la Nehoiu Muzgoci.In ce relatii mai esti cu Milea si Constantinescu?Nu v-am mai vazut impreuna.Tu eviti grupul lor sau acum te evita ei pe tine?Mergi doar pe mana ta.Ti-am mai zis eu odata ca nu ai oamenii de cuvant in psd nici la nehoiu nici la buzau.Astia vor oamneni supusi,mielusei.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări