Cei care produc in tara asta, sunt de tot rasul!

                         
Orice canal media deschizi,orice ziar rascolesti,orice radio asculti, absolut toata lumea, vorbeste despre oportunitatea sau nu, a majorararii salariilor la bugetari,de alta categorie care solicita nici mai mult nici mai putin calitatea de SPECIAL, in salariu sau in pensie.Cei care alimenteaza bugetul acestui stat,care produc plus valoare in aceasta tara, sunt ca niste sclavi pe plantatie Cei din justitie sunt speciali ,politisti reclama si ei aceasta calitate de special,armata nu mai vorbim, incat o sa ajungem ca cel care produce, sa iasa la pensie la 70 de ani, iar SPECIALUL la 35, ca la 40 si, au ajuns deja.Nici nu ne dam seama ce discrepante uriase apar intre o zona si alta, intre o localitate si alta.Intre oameni, prapastia este uriasa ! Daca SPECIAL nu esti,nimic nu esti !

Comentarii

  1. Si Dascalii sunt DE TOT RASUL!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Evident ca si la ei ma gândeam,cand am spus ce am spus.La ei si la alte categorii care produc in țara asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce produc politicienii de 2 lei din parlament, guvern și alte instituții?

    RăspundețiȘtergere
  4. Am văzut pe cineva,care spunea:“ce v-ați face voi fara noi!?”.Da,dar ce ne-am face toti ceilalți fara profesori? Intai ei au fost,acum sunt ultimii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ti-au tras-o psd domnu Doru.Si nu numai psd....si cei pe care i-ai sustinut.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce fac cei din PON? Ce fac ,,gardienii,, sau ,,primarii de sate,, ? Au salarii de 3000 lei ,efectiv umilesc pe cei cu studii superioare, iti rad in nas.Chiar avem nevoie in administratie de unii ca ei.Sunt atat de necesari? D le Doru, cu studii superioare, inginer,doctor,profesor,jurist nu ajungi la un asemenea venit lunar, decat dupa ani de munca si spor vechime.In multinationale lucrezi ptr 3 000 lei, ore intregi,peste 10 ore.Cand zic lucrezi, pai nu iesi nene din birou.Ma uit la PON cum are angajati care nu fac nimic,dar iau milioane.Rusine PON ptr ca noi platim impozite sa tineti asemenea specimene.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări