Noua centrala termica a orasului Nehoiu se pregateste sa produca!

    
Azi dimineata am fost impreuna cu primarul si viceprimarul si am verificat stadiul lucrarilor de la noua centrala termica a orasului Nehoiu.Va pot spune ca nu se confirma nicio stire pesimista a negativistilor si mai mult, centrala este in stadiul avansat de punere in functiune.Asa ca, in cel mai scurt timp, asteptam sa iasa si fum pe hornul care deja este montat.Punerea in functiune a centralei este prioritatea principala a primarului si a noastara a tuturor.Se cuvine sa precizam, ca am avut sprijinul Vicepremierului Guvernului  Romaniei dl Marcel Ciolacu, la aceasta investitie de aproape o jumatate de milon de EU.Speram ca foarte curand, dvs sa va bucurati de caldura produsa,iar noi sa ne ocupam de alte investitii pentru orasul nostru:stadion,casa de cultura,spital,drumuri.

Comentarii

  1. Casa de Cultura ar trebuii renovata cat mai curand!S-ar putea desfusara activitati frumoase, un spectacol pt copii, o expozitie de fotografie sau de pictura...nu s-ar mai inghesuii copii prin holurile primariei de sarbatori sau prin clase sa-si desfasoare activitatile! Am vazut la Lunca -Pripor, bine asta si datorita cadrelor didactice, o sumedenie de activitati educative!! Un exemplu bun de urmat! Grabiti putin realizarea proiectului, al Casei de Cultura, stiu ca se poate!! P.S Care mai este rolul dumneavoastra in viata politica , in acest moment?? Asta pentru a lamurii gurile rele si este si o curiozitate a mea! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt ceea ce stiti ca sunt,pana in ziua cand voi decide ca trebuie sa urmez alta cale.Atunci voi face anuntul si voi comunica ce hotarari am luat sau s-au luat, in ce ma priveste.Gura lumii ma intereseaza prea putin.Pe mine ma intereseaza sa fac ce trebuie, in tot ce mi-am propus sau am promis.Va salut cu respect!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru centrala termica ,sper sa avem si caldura ,nu ca anul trecut.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo Doru ca nu ați dat satisfacție nostalgicilor.Imi place cum lucrezi cu echipa asta.Nu stiu daca ei își dau seama dar tu esti un factor de echilibru si de credibilitate.Ce bine era sa fi ajuns tu in parlament.Sunteti niște băieți de treaba.

    RăspundețiȘtergere
  5. Propaganda furibundă împotriva lui Dragnea și a pesedeilor în general este atât de eficientă încât nu mai suntem capabili să recunoaștem și să apreciem la justa valoare o acțiune soldată cu succes. Achiziționarea noii centrale este un succes enorm pe care-l datorăm pesedeului. Repet, pesedeului. Că în această acțiune au fost implicați Milea, Constantinescu, Muzgoci, Stoica, Ciolacu și Shhaideh are mai puțină importanță. Toți și-au adus aportul. A fost o acțiune de grup.

    Pe lângă faptul că nehoienii vor gusta din beneficiile civilizației, marele câștig este înființarea unei societăți comerciale aflate în subordinea directă a primăriei. Asta este tendința în țările civilizate. Peste tot se renunță la parteneriatele publice private (PPP) sau contracte de concesiune sau contracte de delegare cu firme private. Nu există nici măcar un exemplu de contract de concesiune dintre o municipalitate și o firmă privată care are ca scop administrarea utilităților publice care să poată fi apeciat că a fost un succes. Invariabil, contractele de PPP (concesiune sau delegare) au dus la creșteri nejustificate de tarife și scăderea nivelului de trai. Orice firmă privată fie ea străină sau autohtonă are ca principal obiectiv maximizarea profitului care în cazul utilităților publice se obține din buzunarul consumatorului. Subliniez că nu este vorba de internet de mare viteză sau televiziune digitală HD (Hunedoara cum ar zice doamna Țurcan), ci despre utilități publice (apă-canal, curent, gaze, termoficare, gunoi, transport public) unde consumatorul trebuie să decidă asupra modului de administrare deci de reprezentanții lor aleși în mod democratic și anume administrația locală.

    Bun. A venit centrala, se va instala, se va pune în funcțiune dar rămâne o necunoscută: tariful gigacaloriei. Aici o să vedem buna credință a consilierilor locali. Tariful gigacaloriei depinde în mare măsură de combustibil și anume de biomasă (rumeguș). Probabil mare parte din rumeguș se va achiziționa de la firme private. Aici se pot face potlogării. Spre exemplu achiziționare de rumeguș la preț de cafea râșnită. În anii trecuți nu prea am avut căldură din cauza lui Ciobanu care cerșea în stânga și-n dreapta rumeguș, achiziționarea lui cu bani ar fi dus la micșorarea profitului companiei și implicit a comisionului pe care-l încasa. În fine, felicitări pentru centrală, ce va urma, vom trăi și vom vedea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ati sesizat bine multe aspecte aici.Pretul insa, este strans legat de pretul materiei prime{acum nimeni nu-l mai da gratis}si de subventie.In momentul in care administrezi serviciul printr-o firma a CL Nehoiu, nu mai vad cum poate face cineva ceva ilegal fara sa se observe.Sunt convins ca toata lumea ar fi multumita sa poata da caldura in conditii de normale si la preturi acceptabile, nu sa mai faca si 'mismasuri".Cand ai un singur furnizor sa zicem ca mai poti sa faci ceva ,dar numai un nebun care merge din poarta in poarta,pentru materie prima, se gandeste la asa ceva.Apoi, toata lumea sa-si plateasca facturile la timp,pentru ca Nehoiu, nu inseamna numai centrul orasului!Pe banii nostrii s-au facut multe magarii in trecut,noi nu suntem dispusi sa incalcam legea.Personal,imi intretin drumul din sat cam singur si nu este corect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă toată lumea va plăti facturile la timp cred că centrala va funcționa fără probleme! Dar absolut toată lumea, nu ca în trecut! De asemenea ar trebui verificate toate contractele încheiate pentru că unii au declarat ceva iar în casă au altceva! Cel mai corect ar fi ca toată lumea să aibă gigacalorimetru! Mai sunt unii care scot apă din calorifere.

      Ștergere
    2. Scoaterea apei din calorifere și folosirea ei, bănuiesc ca apă menajeră pentru vasul de WC - nu cred că fac cafea cu ea, este o consecință a tarifelor halucinante pe care le practică Compania de Apă Buzău S.A., iar analiza amănunțită a acestei stări de fapt este al dracu' de complicată. Am încercat să înțeleg fenomenul și ca orice om care se pricepe la fotbal și politică am ceva răspunsuri la acest subiect. Dacă cineva este interesat, le pot împărtăși cu plăcere.

      Ștergere
  7. Într-adevăr, plata la timp a facturilor poate constitui o problemă. Se poate adopta o strategie similară Electrica Distribuție prin perceperea anticipată de la rău-platnici a unei sume numită garanție. Aceasta se poate constitui chiar și în lunile anului când centrala nu funcționează și se stinge prin plata facturilor după un an de zile. În cele mai multe cazuri rău-platnicii nu sunt persoane care nu vor să plătească la timp facturile, ci sunt persoane care temporar sunt depășite de cheltuieli.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum adevarul este depasit uneori de minciuna, cum modestia este depasita de infatuare, intelepciunea de prostie, etc. Si cum buzele lui Nehoiu Barfe sunt depasite de fundurile primarului si vicelui. Pur si simplu nu mai fac fata! A221 r1.

      Ștergere
    2. Mulțumesc roboțelului A221 r1 pentru gândul bun.

      Ștergere
  8. Pentru ca oamenii sa stea liniștiti,va pot spune ca prețul nu va creste.Restul mai vorbim.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vrem primar pe Nehoiu Barfe!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am adus aminte de glumele copilăriei când cineva se strecura prin spate și-ți trăgea pantalonii în jos, după care striga în gura mare: „Te-am făcut primar!”

      Ștergere
  10. În vară un consilier spunea că cel târziu la 1 noiembrie vom avea căldură.Cred că nu a precizat anul! Dvs.ne puteți da un termen realist?

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu ne poate da! Stie ca primarul, viceprimarul si consilierii au mintit! Mai stie si ca nu au toate componentele necesare si nu prea sunt bani pentru ele. Minciunile de asta vara ies la iveala!

    RăspundețiȘtergere
  12. Inainte vreme nu puneati intrebari.Douazeci de ani, nu ati pus una.Acum le puneti pe toate.Cand omul este si rau si stupid este grav.Sunt termene impuse de lege,de timpul de executie etc.Ne-aqm miscat nu repede,ne-am miscat exceptional,pentru ca altfel Nehoiu NU AVEA CALDURA,poate chiar 1-2 ani asa cum au stat lucrurile.In cateva zile vin pompele, care au fost facute in urma unui proiect, pe tipul asta de centrala.Dupa aceea incep probele.Oamenii stiu asta,se duc acolo si vad ca se lucreaza.Stupizenia ca nu sunt bani este doar dorinta unor a ca sa nu putem realiza proiectul.In cateva zile, o sa gasiti altceva de tocat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Vrajeala cu cateva zile nu mai tine! Frigul nu tine cont de minciunile voastre. eu nu cred ca vom avea caldura mai devreme de 1 decembrie iar angajatii primariei se vor incalzi cu radiatoare . Curentul il platesc fraierii!

    RăspundețiȘtergere
  14. Cine își imaginează că instalarea și punerea în funcțiune a unei centrale de o asemenea capacitate se face în câteva zile și nu presupune un efort financiar considerabil este nerealist. Dacă este și libertarian (ca roboțelul r1) atunci reproșurile au mai mult iz propagandistic. Dacă la 1 Decembrie 2017 avem agent termic în calorifere de la centrala orașului, eu sunt mulțumit și promit că-mi antrenez buzele să facă față, astfel încât fundurile edililor să fie satisfăcute. Ca să fiu realist o bag p-aia cu moștenirea grea, care nu este doar o metaforă, se poate interesa orice cetățean de situația financiară existentă la preluarea mandatului de către actualii administratori.

    RăspundețiȘtergere
  15. In momentul in care vin pompele(in câteva zile)mai luați in calcul doar 2-3-4 zile instalare si după.....probele.

    RăspundețiȘtergere
  16. PS:Eu cred ca pana in 15 nov. Va ieși fum.

    RăspundețiȘtergere
  17. Este de neînțeles manifestarea unora care reproșează primăriei că nu are bani. De parcă primăria ar avea tiparniță de bani și primarul s-a lăsat pe tânjală și tipărește insuficient. Dacă pimăria ar propune o plată anticipată pentru căldură, astfel încât să poată achiziționa și pompele, ar sări de cur în sus, că nu mai știe primarul cum să fure comunitatea! Nu mai vorbesc dacă primăria ar majora taxele și impozitele! Împărțirea între ei (primăria) și noi (restul cetățenilor) este absurdă. Cel puțin în acest caz, al termoficării. Este fantastic faptul că între cetățean și administrație nu este implicată și o firmă privată care ar complica lucrurile, o firmă privată (străină sau autohtonă) are ca principal obiectiv maximizarea profitului, profit care se obține tocmai din tarifele percepute consumatorului. În fapt, cetățenii hotărăsc cum să se administreze utilitatea publică (termoficarea), prin reprezentanții lor aleși în mod democratic. Dacă majoritatea cetățenilor nu este mulțumită de reprezentanții aleși au ocazia o dată la 4 ani să-i schimbe.


    Dar absurdul a devenit indispensabil. Sindicatele de la Dacia-Renault vor să facă grevă deoarece guvernanții mută contribuțiile de la angajator la angajat și astfel, zic ei, salariile se vor micșora. Similar cu drobul de sare. Nu mai au răbdare până în februarie 2018 când vor primi salariul pe luna ianuarie 2018 ca să poată face comparația cu decembrie 2017! Ce vină are patronatul de la Dacia-Renault? Înțelegeam dacă sindicatul de la Dacia se mobiliza, în afara orelor de lucru, și organiza un protest împotriva guvernanților, nicidecum o grevă care ar afecta patronatul! Dar dacă așa este ordinul, cu plăcere! Neamțul și-a pierdut răbdarea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru că sunt locatar la bloc, deci direct interesat, aş dori să exprim un punct de vedere.
      În primul rând, sunt perfect conştient de faptul că există o mulţime de piedici atunci când vrei să faci o achiziţie publică, mai ales de o asemenea magnitudine. Ştiu prea bine că există termene, contestaţii şi, nu în ultimul rând, că trebuie neapărat să lucrezi cu o firmă conectată la SEAP. Aceste lucruri sunt rezultatul veşnicelor suspiciuni de fraudă existente în societatea românească la toate nivelurile. Aşadar, chiar dacă tremur de frig în casă la sub 16 grade C, pot să înţeleg de ce se întârzie atâta cu furnizarea de agent termic.
      Ce nu înţeleg, şi aici aduc un reproş Primăriei, este lipsa de comunicare şi de transparenţă.
      În primul rând, cred că ar fi trebuit, cu mult timp în urmă, organizată o întâlnire autorităţi locale - beneficiari (adică, măcar preşedinţii asociaţiilor de locatari) în care să se pună problema pe tapet: „uite, fraţilor, în ce situaţie suntem, ce avem de făcut şi care sunt căile de rezolvare”. Mi se pare un gest de minimă asigurare că faci (ca şi autoritate locală) ceea ce doresc cetăţenii.
      În al doilea rând, simt lipsa unor comunicate de presă OFICIALE (adică asumate fie de către primar fie de către altcineva cu autoritate) care să ne spună care este situaţia, la zi. Toată informaţia pe care o avem noi, cetăţenii, este de la RADIO ŞANŢ, şi este foarte variată: de la „dăm drumu' într-o săptămână”, până la „nu va fi căldură pe ţeavă mai devreme de 15 decembrie”. Aici mi s-ar părea o chestie de minim instinct de conservare: spune omului adevărul şi informează-l corect despre perspectivele pe care le are...
      Aici nu este loc de rivalităţi politice sau de altă natură. Este vorba de SĂNĂTATEA cetăţenilor (nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi să mai am copiii mici acum - de fapt, am trăit asta în 1994 sau '95 când s-a oprit definitiv, pentru mulţi ani, orice formă de încălzire centralizată şi a fost absolut îngrozitor...) sau de BUZUNARELE cetăţenilor (staţi să vedeţi ce facturi ne vin de la Electrica...).
      Închei subliniind încă odată că înţeleg piedicile existente, dar, pe de altă parte, cred că o comunicare mai transparentă nu ar fi dus la nervozitatea/iritarea existentă în prezent în comunitatea noastră. Până la urmă, cred că există destui angajaţi ai Primăriei care să întreţină o comunicare pe Facebook sau pe alte canale media...
      Şi, în fine, vin cu întrebarea legitimă: când vom avea agent termic „pe ţeavă”? (doresc un răspuns oficial, dacă se poate...).

      Ștergere
    2. Reproșul adus de domnul profesor este mai mult decât justificat. Lipsa comunicării și transparenței în actul decizional al primăriei este o realitate. Primarul orașului Nehoiu ar putea să ia exemplul primarului municipiului Buzău, care prezintă într-un filmuleț postat pe Facebook, o retrospectivă a lunii trecute și intențiile pentru luna în curs. Ar putea constitui un început măcar din perspectiva comunicării. Varianta organizării unei întâlniri cu președinții asociațiilor de locatari nu cred să ducă la vreun rezultat, cu toate că ar trebui încercată, cunoscut fiind faptul că orgoliile politicianiste locale nu s-au estompat, ba din contră, fiind alimentate de la centru. Inevitabil discuțiile ar aluneca în cu totul altă direcție decât cea propusă.
      Nu înțeleg nici Primăria, de ce nu recunoaște deschis că se zbate să facă rost de bani pentru pompe! Dacă ar fi bani, ar trimite Dusterul primăriei în Italia după pompe și în maxim 4 zile s-ar rezolva problema.
      Să nu aud argumente legate de contestații! Dacă ar exista vreuna, să spună numele celui care a făcut-o. Promit să-l cotonogesc indiferent de consecințe.
      Dacă până în acest moment nu s-au găsit bani pentru pompe, sugerez primăriei să propună beneficiarilor o plată anticipată a agentului termic. Nu cred că nu vor găsi înțelegere de la beneficiari, această soluție extremă ar duce la urgentarea punerii în funcțiune a centralei și eliminarea unui stres major, atât al beneficiarilor cât și al primăriei.

      Ștergere
  18. Domnule profesor,mărturisesc ca va dau dreptate si încerc sa va inteleg,desi eu nu sunt in situația dvs.Personal am explicat aici,dar daca dvs doriți un punct de vedere oficial,atunci trebuie sa va adresați edililor orașului,personal sau in scris.Ce va pot eu comunica,este ca se așteaptă pompele care au fost comandate,pentru aceasta centrală din Italia.Saptamana care vine,vom avea si data sosirii.Dupa ce vin aceste pompe ,2-3 zile sunt suficiente pentru a avea caldura.Nu este deloc confortabil pentru primar si echipa sa ,sa știe ca oamenii nu au caldura in apartamente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din ce spuneți mai sus eu înțeleg că nu este sigur că vor veni pompele săptămâna viitoare. Nu cred că 2-3 zile sunt suficiente pentru probe. Deci nu cred că vom avea căldură pe 15 nov.

      Ștergere
    2. Comunicarea cu cetăţenii intră în fişa postului autorităţilor publice locale. Aşadar, nu eu trebuie să fac cerere pentru a obţine o informaţie de atât de mare interes ci informaţia trebuie să vină "by default", aşa cum ar trebui să fie şi Procesele verbale ale şedinţelor Consiliului local (şedinţe care sunt publice dar la care, poate, nu am timp să particip), Hotărârile Consiliului local, Bugetul etc...
      Pentru că am avut încredere în actuala echipă, aşteptam o astfel de comunicare. Nu cred în sloganul „în slujba cetăţeanului”. Nu-mi trebuie aşa ceva. Cred într-un parteneriat cetăţean-autorităţi. Şi cred că este normal ca într-un parteneriat toate cărţile să fie pe masă: şi atu-urile şi „mărunţişul”...
      Presupun că pe ştetele de funcţii ale Primăriei există şi o persoană responsabilă de PR (din partea mea, poate să fie şi femeia de serviciu). Ei bine, ce aşteptam eu era ca acea persoană să iasă pe un canal media (şi sunt, slavă Domnului!) şi să spună ceva de genul: „Referitor la problema X, eu, în calitate de purtător de cuvânt al Primăriei, sunt în măsură să vă comunic următoarele:...”. Ar fi fost dovadă de transparenţă şi respect... M-ar fi făcut să înghit mai uşor faptul că trebuie să cheltuiesc vreo 3000 de RON pentru un sistem alternativ de încălzire (şi eu sunt în situaţia privilegiată de a dispune de aceşti bani - majoritatea nu) şi că aştept cu inima cât un purice următoarele facturi la Electrica. Iar dacă aş fi avut şi copii mici, cred că aş fi explodat, cu tot calmul meu pe care-l ştie toată lumea... Cu sau fără comunicare!

      Ștergere
  19. Dumneavoastră va permiteți alții nu.Corect!Imi aduc aminte ,ca vi s-a făcut propunerea sa va implicați in viața comunității,fara carnet de partid.Nu ați vrut.Acum ,desi dvs va permiteți,vorbiți totuși in numele celorlalți .......nu ca ar fi rău.Constatam si eu.Multi au luat informațiile de la sursa,zilnic,dvs nu vreți.Daca ce va spun eu nu este credibil ,nu mai comunic.Altadata eram credibil!Cineva spunea mai sus ca trebuie sa recunoaștem ca nu avem bani.Fereasca Dumnezeu de asa ceva.Suma a fost publicată in monitor.Inchei aici subiectul.Domnule primar,aveti cuvântul ,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dle. Muzgoci, simt un pic de supărare în tonul dvs. şi-mi pare rău. Credeam că vremurile în care dacă criticai ceva erai declarat „inamicul public nr. 1” au apus demult la Nehoiu. Ca să nu mai spun că observaţiile pe care le-am făcut, le-am făcut pentru că chiar doresc binele actualei conduceri a primăriei. Consider că un prieten îţi spune în faţă atunci când consideră că ai greşit, în vreme ce un duşman doar aşteaptă la cotitură să greşeşti. Dar, vorba aceea, „drumul spre iad e pavat cu bune intenţii”...
      Câteva observaţii aş avea legat de ultimul dvs. comentariu:
      1. Legat de implicarea în viaţa comunităţii, nu ştiu despre ce ofertă vorbiţi. Dar chiar şi aşa, consider că din postura de profesor care îşi face mai mult decât datoria mă achit cu prisosinţă de această sarcină. Am promovat imaginea Nehoiului, şi o voi face în continuare, atât la nivel naţional, cât şi, aş putea spune, la nivel internaţional. Pe de altă parte, trebuie să vă spun că îmi cunosc limitele şi ştiu că nu aş fi un om politic bun. Şi nici cu administraţia nu prea mă împac - îmi place prea mult ceea ce fac (lucrul cu copiii şi tinerii) şi libertatea de care mă bucur acum. Aşadar, implicarea mea în administraţie sau politică nu ar fi decât o pierdere pentru comunitate.
      2. Am recitit ultimele mele postări şi nu cred că am vorbit decât în nume personal. Într-adevăr, am încercat să mă pun în pielea celor care au copii mici sau care nu a resurse pentru variante alternative de încălzire şi pot spune că în ambele situaţii am vorbit din proprie experienţă. Ca exemplu, în iarna anului 1995, când Nehoiul a văzut pentru ultima dată pentru o perioadă de peste 10 ani căldură „pe ţeavă”, aveam copilul de 2 ani; aşadar, ştiu prin ce chinuri trec cei care sunt acum în aceeaşi situaţie...
      3. În ceea ce priveşte informaţiile de la sursă, m-am exprimat deja; nu cred că ar mai fi ceva de adăugat.
      4. Nu v-aţi pierdut credibilitatea în ochii mei. Spuneam doar că ar fi fost de datoria altcuiva să iniţieze o comunicare cu cetăţenii.
      În fine, ţin să vă asigur că nu ar trebui să mă priviţi ca fiind situat pe o poziţie antagonică. Dimpotrivă, dacă aş considera că părerile dvs. nu contează sau că nu aveţi credibilitate, să ştiţi că nici nu m-aş obosi să postez aici. Dacă credeţi că deranjez, nu o voi mai face... O zi bună!

      Ștergere
    2. Dacă suma a fost publicată în monitor, atunci m-am liniștit. De fapt, mă agitam doar să mai pun sângele în mișcare.

      Ștergere
    3. Voiam doar sa punctez cronologia unor etape legale.Va înțeleg ironia.O folosesc si eu.

      Ștergere
  20. Dle profesor,poate sunt si eu un pic sub tensiunea acestui inconfort creat,independent de voința unora sau altora.Va asigur însă,ca se fac eforturi uriașe pentru ca lucrurile sa fie mulțumitoare.Stiu ca aveti dreptate domnule si va rog sa ma credeți,departe de mine gândul sa fie limitată libertatea de expresie ,mai ales daca ,este făcută cu buna credință.Sper ca in scurt timp sa depășim si momentul asta.Oricum,va asigur de respectul meu!O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  21. PS :Încă ceva dl profesor Chiriacescu:Va rog sa ma “deranjați”ca si pana acum !Va rog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dle profesor,luni va avea loc întâlnirea cu oamenii pe tema mult așteptata caldura.Eu sper si cred ca săptămana viitoare veți avea caldura.Va salut!

      Ștergere
  22. În sfârșit primăria recunoaște că este depășită de situație și că minciuna nu mai este o soluție. Dacă luni a fost convocată acea întâlnire e clar că termenul pe care l-ați avansat, 15 nov, este nerealist. Vă bateți joc de oameni! De fapt nu mă mai miră nimic , aveți modele precum Dragnea, Tudose etc! Rușine!

    RăspundețiȘtergere
  23. Proiect Nehoiu10 noiembrie 2017, 20:21

    Luni se va dovedi ,ca esti un prost crescut si un invidios las.Luni, oamenii vor descoperi ca s-a lucrat responsabil si ca oamenii vor avea caldura.Nu a avansat nimeni o zi de 15 ,20 sau alta data,dar eu va spun ca săptămana viitoare,o sa iasă fum.Eu stiu cine esti si locul tău este in pușcărie lângă binefăcătorul tău.Nesimtitule,te-ai îmbogățit pe banii nostrii!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări